Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek párom aki férfi (6 db)

Mit tegyek a párom aki férfi nagyon hamar elmegy bennem?

Mindig mire élvezném a dolgot vége.Mondtam neki többször is amikor márt látam rajta hogy mindjárt elélvez hogy még ne menjen el!Az az igaszság sosem elégitett ugy ki márt 5 éve együtt vagyunk.Kb. ugy 5-10 percig birja csak benem!Többször beszéltem márt róla neki azt monta telhetetlen vagyok meg kurva.

Legjobb válasz: Azonnal hagyd el azt a hulyet!!!!!!Meg te vagy a kurva????Haaaatt ezzz......X(

Azonnal hagyd el azt a hulyet!!!!!!Meg te vagy a kurva????Haaaatt ezzz......X(
5-10 perc nem olyan rossz egyébként. Megfelelõ elõjáték mellett ez neked is elég kellene hogy legyen. Ha végképp nincs megoldás a problémátokra, próbáljatok ki valami erre való terméket, pl. ezt: http://www.bioszallito.hu/Rock-It-247---Szexualis-kitartas-n..
Hát...ha 5-10 perc alatt nemtudsz elélvezni, akkor lehet, hogy nálad is van egy kis gond! Én van amikor 3 percig birom, van amikor 30 percig! Ülj le, és beszéld meg vele!
És te még ezek után vele vagy?? XD
Az elõzõ vagyok: én pasi vagyok, sokszor 30-40 pecig birom, miközben a nejem 3-4-szer eljut a csucsra.
Azt a fut rekordgyorsasággal otthagynám! Méghot te vagy a kurva? Õ meg egy önzõ seggfej! Vagy ismeri a viccet: Még nem mentél el? Pedig ugyanannyi idõd volt rá... Egyébként hosszu elõjáték, különbözõ pózok... A legjobb ha lovagolsz, és közben simogatod a csiklódat! Hidd el a pasiknak álltalában ez nagyon bejön, megõrülnek érte. 1A21-3582-3245-5172-7376-7754agy közben forduljatok meg 69-es pózba. Remélem segitettem, jó gyakorlást!
csatlakoznék pár elõttem szólóhoz h hagyd ott a fenébe, ha tényleg érdekelné h neked milyen akkor tenne ellene sok módszer van rá. és h még te vagy a kurva???? eszméletlen... gondolkodj csak ezen
Hát én olyan 25-30 percig bírom.
Ez pasi-, és tapasztalat függõ! Az exem is kb. ennyire volt képes, de voltak 2 perces menetek is. A mostani párom viszont 40-60percnél elõbb nem is ment még el! A pasid viszont jó nagy bunkó, ha még téged támad az õ hibája miatt... 5 év alatt nehogy már ne tudja visszatartani az orgazmusát... önzõ és kész! Lehet más után kellene nézned.
Nah azért azt kérd ki magadnak hogy telhetetlen vagy meg kurva! Magyarázd el hogy nem errõl van szó, hanem arról, hogy ami neki megy 10 perc alatt, az neked nem megy , és te is szeretnéd élvezni. Egyébként ez a direkt támadása amiatt van , mert ezt õ is tudja és ezzel védekezik. Nem tud téged kielégiteni, mert neked kevés erre a 10 perc. Egyébként egy férfinél jó a 10 perc elsõre. de következhet mégegy menet, ha neked nem volt elég. Vagy figyeljen jobban oda rád a 10 perc alatt.
Szoval mond hogy behatolàs utån is simogassa a csiklodat melledet vagyis hogy izgasson jobbanVagy vegyetek vibråtort ès vagy a behatolås elött vagy utåna kèsz munkåt vègez vele hogy neked is jo legyenÉs olvasgass sokat a neten a tèmårol ahåny ember annyifèle megoldås van
Igem az jo modszer ha elötte kifacsarod a farkåt F az is jo ha iszik kicsit De vagy 15-20 perc jolesne am neked ugye vagy mèg 1Hogy ne mozgassa örült mòdon benned a fütyköst eleinte inkåbb probåld te mozgatni magad rajta eltalålni azt a hejzetet amikor a pènisz a legjobban ès a legjobb hejen izgatja a hüvejed g pont stbès hogy az elöjåtèkba nyugodtan nyuljon fel neked ès izgassa a g pontot ès környèkètDe az is lehet nem illetek össze lehet vèkony a szerszåm de ez åltalåba ritkaÉs mond neki hogy ...
Na köszönöm szépen..Mi az hogy telhetetlen meg kurva? El kellene egy kicsit beszélgetneed vele... Amúgy a többiekhez hozzászólva, 10 perc a nönek csak akkor elég ha normálisan fel van izgatva... Monddd meg a párodnak, hogy nyújtsa el egy kicsit az elöjátékot.. Esetleg, ha akciózás elött kielégited, majd amikor újból áll a cerka már hosszabbb ideig tart.. De ez rajtad is múlik...
azér 10 perc nem olyan sok... ha szeretitek egy mást és a férfi törödni akar veled és szeretgetni, és kimutatni érzelmeit, akár 1 órán keresztöl is benned maradhat. ezt az én férjemmel már jópárszor megcsináltuk... volt olyan is hogy csak 5-10 percig tartott a dolog... de éltalában 20-30 perces az egész... és elöször az akarja hogy én élvezzek és ö utánna élvez. a párodnak nincs joga téged azt mondania hogy kurva vagy... a nöknek mindig több idö kell hogy eltudjanak élvezni... ha ezt a párod nem érti, akkor el kéne kondolkoznod azon hogy tényleg ö az igazi... vagy keresned kell mást aki jobban törödik veled
Hát nem tudom..Mi nem szoktuk a barátommal stopperolni a történetet, így csak azt tudom hogy nálunk viszonylag tág idõintervallumon változik az hogy meddig bírja. Ha már nagyon fel van izgulva, akkor rövid ideig. Ha elõtte már egyszer kielégítettem, vagy még úgymond nincsen annyira bepörögve, akkor tovább. Nekünk volt olyan is, hogy egy óráig bírta :) Általában tudja befolyásolni hogy mikor menjen el, illetve tudja késleltetni. Persze ehhez az én közremûködésem is szükséges, mert ha túlugrálom, akkor menthetetlenül elmegy :) És persze a póz sem mindegy..hátulról csak nagyon kevés ideig bírja. Szóval nem egyszerû a kérdés, de sztem a 10 percnél jóval tovább is lehet bírni..
10 perc az tökéletesen normális még a pornófilmek javában sem szokott a dugás része tovább tartani, valszeg te nem vagy eléggé ráhangolódva, vagy rossz pózban csináljátok, vagy rásegíthetnél a csiklóddal is, tudod segíts magadon, isten is megsegít;) Ja és pl én is ha síkosítóval maszturbálok és tartom a normál tempót amit általában csinálnék ritkán bírom 10 percnél tovább, az segíthet, ha elõtte egy jó alapos szájmunkával elsütöd, aztán utána foglalkozzon õ is veled mire kellõen bepörögsz az aktushoz addigra biztos megint harcrakész lesz akkor általában 15 percig is mehet a dolog tapasztalatból kiindulva. Meg persze a te hüvelyeden is múlik a dolog hogy milyen szûk vagy, vagy mekkora redõk vannak az oldalán, amik stimulálják a peremét a makknak, mert az tud nagyon intenzív is lenni, és ehhez még hozzájön hogy látjuk a partnerünket ahogy mozog rajtunk, és kéjesen sóhajt, ez eggyütt már nyagyon fel tud ám izgatni bennünket, ezért nincs könnyû dolgunk!
A kérdező hozzászólása: A pasik meddig birkák egy nöben?Mindegyik csak 5-10 percig?Pasik irjatok
Nálunk 10-15 percig tart egy átlagos szex, mármint az a periódus, mikor benne vagyok, szóval nem kell parázni. Látom a többi választ, náluk is. Tényleg késleltetheti a dolgot, ha elõtte orálisan kielégíted. Kell egy pici idõ, míg felébred Stanley, de így sima ügy a 25-30 perces szex is.

Mi a teendője egy férfinak akkor ha tegyük fel beszélget az ágyban a párjával (ruhástól), a párja nyomulni kezd rá de a férfinak nincs hozzá hangulata?

Sziasztok.

Legjobb válasz: szia ez tök aranyos:D hány éves vagy? amúgy úgy kell megszabadulni a cipõtõl és a zoknitól, hogy leveszed...:D ha nincs hozzá valakinek hangulata, akkor finoman megmondja.(ne haragudj, de fáradt vagyok..stb) a maszturbálás = önkielégítés (tehát amikor magadnak csinálod...érted:D)

szia ez tök aranyos:D hány éves vagy? amúgy úgy kell megszabadulni a cipõtõl és a zoknitól, hogy leveszed...:D ha nincs hozzá valakinek hangulata, akkor finoman megmondja.(ne haragudj, de fáradt vagyok..stb) a maszturbálás = önkielégítés (tehát amikor magadnak csinálod...érted:D)
Ember...:D
miva'???
Rossz kategóra! Ez a humorhoz tartozik

Párom nagyon bunkó velem, pedig kisbabánk született. Csúnyán beszél velem és azt mondja nem nagy szám hogy gyereket szültem neki.2 hete beborult az agya, beszélni nem beszél, nem hajlandó. Mit tegyek? Egy férfi aki szeret az nem ilyen.

Tervezett baba a miénk, nem értem mi történt, határozottan azt érzem hogy nem kellünk neki. Eljöttem t?le jelenleg és azóta még bunkóbb, vissza sem hív.

Legjobb válasz: valahogyan le kellene ülni beszélgetni, hogy hirtelen mi lett a baja. ne haragudj meg, de tényleg bunkó, aki szülés után ilyet tesz. aki így viselkedik. melletted kellene lennie, segíteni, támogatni. persze ha régen is ilyen volt, akkor nem értem miért szültél neki. de ha csak most változott meg, akkor nyilván valami történt vele. ezért kellene leülni és megbeszélni. mert ez így nem normális dolog. ha meg nem hajlandó semmire, és még mindig bunkó, akkor én felhívnám és megmondanám, hogy akkor felejtsen el titeket örökre, ha így viselkedik. hátha észbe kapna. nagyon sajnálom, biztosan nehéz lehet most neked. próbáld meg kideríteni, hogy mi lehet a baja, mi történhetett. sok szerencsét és jó egészséget nektek!

valahogyan le kellene ülni beszélgetni, hogy hirtelen mi lett a baja. ne haragudj meg, de tényleg bunkó, aki szülés után ilyet tesz. aki így viselkedik. melletted kellene lennie, segíteni, támogatni. persze ha régen is ilyen volt, akkor nem értem miért szültél neki. de ha csak most változott meg, akkor nyilván valami történt vele. ezért kellene leülni és megbeszélni. mert ez így nem normális dolog. ha meg nem hajlandó semmire, és még mindig bunkó, akkor én felhívnám és megmondanám, hogy akkor felejtsen el titeket örökre, ha így viselkedik. hátha észbe kapna. nagyon sajnálom, biztosan nehéz lehet most neked. próbáld meg kideríteni, hogy mi lehet a baja, mi történhetett. sok szerencsét és jó egészséget nektek!
Hát, ha tényleg igaz, amit leírtál, akkor nagyon sajnállak. Ha tervezett baba, akkor valóban nem világos, hogy miért változott meg ennyire a párod. Nem lehet, hogy elhanyagoltad picit? Nem gyanúsítgatni akarlak, de pl. amikor én szültem gyereket, észrevettem, hogy meglehetõsen keveset foglalkoztam a férjemmel, szegény meg csendben tûrte. Aztán persze rendbejött a dolog. Esetleg nálatok is felmerülhetett ez a probléma. Azt mindenképpen jól tetted, hogy elmentél tõle, mert a rossz hangulat a picinek sem tesz jót, és persze neked sem. Ha nem keres... hát, én a helyedben nem hívnám fel. Õ szúrta el, neki kellene keresnie téged.
Hát drága, sajnálom hogy ez így alakult nektek. Most letargiába van a párod, beijedt, mert nem gondolt bele úgy igazán, hogy mit vállalt egy babával. Ez az állapota változhat, de idõre van szüksége. Valószínûleg azért nem keres téged, mert szeretné feldolgozni magában a dolgokat. Azért bunkó veled, mert most olyan érzése van, hogy ezentúl majd leköti egy gyerek, és bezárult a kapu mögötte.. Nem akarok a lekedbe gázolni, tudom, h most így is rossz neked... de miért ÕT gondoltad az igazinak, akinek gyereket is szülsz???!!! :( A válaszom: Most várj! 1hónapot legalább! Ne keresd, jó? Hagyd õt gondolkozni. Aztán 1hónap múlva hívd fel, hogy beszéljétek meg a dolgokat. Ha nem képes változtatni, váljatok külön. Nem lenne jó a babának sem egy rossz kapcsolat. A babának sok szeretetre és törõdésre van szüksége, és nem arra, hogy érezze a feszültséget mind benned, a párodban és köztetek. Nem dõlt össze a világ:) Sokan járnak még hasonló cipõben.. Tovább kell lépni. A picirõl ne mondj le, majd lehet egy testvérkéje valaki mástól.
Utolsó! Te majdnem biztos hogy férfi vagy. Szerinted amikor az ember folyamatosan ugrásra kész a pici mellett (nem fáj-e a hasa, nem éhes, szomjas, pisi, kaki, stb), akkor amikor hullafáradtan bebújik este az ágyba, akkor van ideje, ereje még heves ágytornát folytatni a párjával? hát nem. ilyenkor annyi ereje lenne az embernek, hogy hozzábújjon a másikhoz. Ezt pedig a férfinek meg kellene érteni.
"Te választottad õt, szagoljad mostmár!" Kicsit durván fogalmaztál de igazat adok neked. Sok hülye nõ mindenféle hülye tirpák suttyó embernek gyereket szül. Akkor még nem volt ennyire hülye a pasi mikor még nem volt meg a gyerek? Na persze.
Te választottad õt, szagoljad mostmár!
Ha csak a gyerekkel foglalkozol, mint manapság divat, a pároddal és a problémáival nem, akkor te vagy a hibásabb. Beszéljétek meg a dolgaitokat, és ha kell mindketten változtassatok. A babának szüksége van mindkét szülõjére. A megfutamodás a problémák elõl nem megoldás. És a szülés valóban nem "nagy szám", hanem természetes dolog egy nõ számára. Csak ma szokás ezért valami külön elismerést várni.
házasok vagytok egyébként?
tok bunko vedd kezed ala az ugyet fenyegesd meg:D Mondd meg neki halal komojan h ha ezt nem hagyja abba es nem hajlando beszelni kereshet masikat ...de inkabb terjen eszhez foleg a gyerek miatt
Vegyetek egy mély levegöt és nöjetek fel a feladathoz. A párod megijett mert most kezdi kapizsgálni hogy mekkora felelõség a gyerek. Az meg hogy testileg nem közeledik az épp most szülõ nöhõz nem egyedi példa és idõvel változni fog. Te is légy kicsit éretebb és ne fuss el a problémák elöl, ne nyagasd hogy beszéljen mert úgyse fog. Ne játsza egyikötök se a mártírt.
ha kárörvendõ akarok lenni akkor azt mondanám, talán oda kellett volna figyelni kinek szülsz gyereket. Nem tudom milyen választ tudnánk itt adni? Mit csinálj egy olyan emberrel aki leszarja a saját gyerekét meg a gyereke anyját? Nem hiszem, hogy bármit is lehetne. Akkor kellett volna gondolkodni amikor összeálltál vele. Bocs, hogy bunkó voltam, de ez az én véleményem. Majd nálam okosabbak megmondják mit csinálj.
A kérdező hozzászólása: Megfogadom a tanácsod, köszönöm szépen!
A kérdező hozzászólása: Terhesség alatt kattant be.
09:43-as hogy te mekkora bunkó vagy!!! Remélem egyszer hasonlóan kellemetlen helyzetbe fogsz kerülni!
A kérdező hozzászólása: Nem hajlandó elmondani mi a baja. Elmenekül inkább a probléma elõl és mindig talál vmit amire foghatja a vitát. Gyomoridegem van és félek elmegy a tejem. Mert bizonytalanságban tart és mintha élvezné is. 2 hete megy ez. Nem tudom mikor jön az a pont, hogy elegem lesz, de nagyon érik. Nem hanyagoltam el õt sem a terhesség alatt, sem utána. Pont õ hanyagolt el, még hozzám érni sem akart testileg...
Milyen embernek kell lenni ahhoz, hogy valaki a saját gyerekérõl és élete párjáról ne vegyen tudomást? Ott hagyni a gyereket? Milyen emberek vannak, most komolyan...?! És azt írod, úgy érzed, még élvezi is. Mi ez az ellenállás veletek szemben? Jajj istenem...na nem akarlak elkeseríteni, de ez egy piszok dolog, ezt Te is érzed. Egy tanácsot, egy fontos dolgot mindenképp szeretnék mondani (saját tapasztalat): a baba, akármilyen hihetetlen is, de megérzi a szülõkben lévõ feszültséget. Mutasd ki felé minél jobban a szeretetedet, és ha lehet, elõtte ne veszekedjetek. Amúgy a férjeddel mióta ismertétek egymást a házasság elõtt? Mennyi idõre vállaltátok a gyereket? És eddig nem mutatott rá semmilyen jel, hogy hajlamos az ilyenre?
"...vele teljesülne minden vágyam" Akkor most ez még kérdés, hogy mit tegyél?
Ha te szeretnél férjhez menni és gyerekeket szülni akkor elég jó ok, nem passzolnak a vágyaitok a jövõvel kapcsolatban. Lépj minél elõbb, kár húzni az idõt. Egyébként a párod miért nem akar?
Az. Ha egyáltalán eszedbe jut másik ferfi, akkor a mondani parod nem az igazi. Pláne. Hogy közös jövõt sem tervez
Akkor mégis miért van Veled a jelenlegi párod ? Beszéltél vele errõl ? Mik a távlati tervei ? Ha tényleg semmi, mint ahogy Te is fogalmaztál, akkor az a korrekt, hogy pontot teszel a kapcsolatod végére és belekezdesz a másikba. Azt azonban nem tudhatod, hogy amit a másik ígér, azt be is tartja-e.....
Mar nem azért, de ha egy felnõtt férfit anyukája képes befolyásolni, akkor a legjobb megoldás elfutni
És mi a helyzet az érzésekkel ? Ne dönts tisztán gyakorlatias okok miatt, mármint az új jelöltre gondoltam.
11 Sokra megy a kérdezõ ezzel, ha csak a második helyen szerepel anyuci után. én a helyedben lépnék. Semmi értelme éveket vesztegetni egy olyan kapcsolatra, amiben nem vagy igazán boldog.
Ha úgy választasz párt magadnak, hogy ki teljesíti minden vágyadat akkor várj pár évet míg kapcsolatod lesz. Elárulom neked, hogy egyik ismerõsömék 8 éve vannak együtt és nem házasok, a pasi nem akar házasságot, gyereket viszont igen. A nõ elfogadta. Attól nem fogja otthagyni a férfit mert õ nem akar házasságot, neki fontosabb a kapcsolatuk, mint, hogy emiatt szakítson. Ja, és 3 évig nem tudtad mit akar a pasid? Én csak annyit mondok még, hogy keress egy olyan pasit aki minden vágyadat teljesíti, de legyél BOLDOGTALAN, ha a fent írtak miatt szakítanál!!
Hát ha nem tudtok ebben a kérdésben megegyezni sehogy sem, akkor indokolt lehet a kapcsolat felbontása, hisze közös jövõkép nélkül, vagy egyiknek, vagy másiknak, vagy mindkettõtöknek szenvedés lesz. Jobb elõbb pontot tenni a végére, amíg fiatalok vagytok és tudtok új életet kezdeni. Ráadásul most lehetõségeid is vannak. Eben az esetben nem tartanám "gáz"nak, ha úgy döntenél, a másiknak adsz inkább esélyt.
Ez egy teljesen érthetõ kérdés, buta, ostoba, kötözködõ válaszolókkal!
Sztem az egy hete ismert férfi nem igért semmit a kérdezõnek, nem tudom h lehettek ilyen értetlenek. Valszeg beszélgettek az élet dolgairól és mind2en elmondták, h családot szeretnének. Na most h aztán egymástól e, az majd kiderül. Ebbõl a kapcsolatból lépj le, költözzön össze akkor az anyjával, ha ennyire ad a véleményére, pontosabban az õ véleménye határozza meg a férfi életét. Mi az h nem kell unoka? Ekkora parasztot, tán döntse el a pár, h kell e nekik gyerek v sem, én meg az ilyen emberektõl hányok. Szánalmas, meg az a férfi is, aki 20-30-40 (nem tudom hány éves) évesen anyuka szoknyája alatt él és nincs saját véleménye.
Nincsenek itt buta válaszok. Itt buta és ribi kérdezõ van. Persze, addig elevickéltél a kapcsolatodban, amíg nem jött az udvarló. Most már van alternatíva, mindjárt mehetnéked van a kapcsolatból. Hányok az ilyenektõl.
22 De most komolyan, mit vársz? Hogy majd a kérdezõ leír egy teljes pszichológiai elemzést magáról és a családjáról?
Egyrészt szó sem volt anyuci pici fia dologról akkor(mondjuk nekem kicsit gyanús, hogy a kérdezõ erre fogja, mintha így akarná védeni magát, pedig talán csak arról van szó, hogy nem akarnak gyereket tõle, de attól még szerethetik), másrészt meg ha akkora baja van, akkor miért olyankor akar végleges döntést hozni, mikor feltûnik egy harmadik? Kapcsolatfüggõ, gyáva, kényelmes ember? Arról ne is beszéljünk, hogy aki kapcsolatban van, tök mindegy annak a milyensége, ne engedjen mások udvarlásának.
Attól még szeretheti valóban, de úgy gondolom ez nem pótolhat egy olyan dolgot, mint pl egy gyermek. Talán most még igen, de pár év múlva? Mikor ez a nagy szerelem elmúlik? A nõ meg már kifut az idõbõl, akkor mi lesz? És ha esetleg a mama elmegy örökre, a férfinek végre lehetnek saját gondolatai és esetleg úgy dönt, h mégis szeretne gyereket, akkor lépni fog, neki van lehetõsége akár 20-30 év múlva is, de egy nõnek nincs!
Ez oké, de akkor miért kell addig várni, míg feltûnik egy másik? Miért kell hitegetni a barátját? Választás elé állítani, megmondod hogy mik a terveid, ha nem tudja megadni, szakítasz és odébb állsz. Az tisztességes, hogy tudod mit akarsz, azt is tudod hogy a másik nem akarja, és addig vársz, míg mással lelécelhetsz, sza rban hagyva a barátodat? Mert most hiába vinnyogtok, leegyszerûsítve ez megy. mert azt a kérdezõ is tudja legbelül, ha ennyire mások a terveik, elõbb-utóbb lapát lesz a barátjának. Nem tisztességes "kihasználni" a palit addig, amíg lelécelsz az új Don Juannal.
Megmondom az õszintét kérdezõ, ez a kapcsolat így olyan mint langyos [email protected] úszkálni.Ha nem egyezik a jövõképetek, akkor szakíts és kezdj el komolyabban ismerkedni azzal a férfival aki udvarol neked.Azzal nincs semmi különös, ha nem akar házasságot, ez egyre gyakoribb mostanában de a gyerek-téma...Gázos.Gondolom errõl a témáról az elmúlt 8 hónapban épp eleget beszéltetek ahhoz, hogy megforduljon a fejedben egy másik partner keresése.Én nem ítéllek el ezért, nem mindenki talál rá azonnal gyermekei apjára/anyjára az elsõ saroknál vagy a gimiben.Sok sikert!
Egy kapcsolatban egy idõ után és bizonyos kor után az, hogy a jövõben valaki akar gyereket, a másik meg nem, nagyon fontos kérdés és nagyon fontos érzelmi mozgatórugó! Nem mindenki hajlandó lemondani a párja kedvéért a szülõségrõl, viszont azt sem lehet valakitõl elvárni, hogy csak és kizárólag a párja kedvéért vállaljon gyereket, ha õ nem akar. Ilyenkor tényleg sokszor az a legjobb megoldás, hogy hagyjuk a másikat menni a maga útján és mi is megyünk a miénken. Én úgy veszem ki, hogy a ti kapcsolatotokban az érzelmek is kezdenek megkopni, nem közösek a céljaitok, nem tudtok egy irányba nézni a jövõvel kapcsolatban. Ha nem lenne a másik férfi, akkor is valószínûleg már haldokolna ez a kapcsolat. Én kilépnék.
Valószínûleg én is kilépnék ebbõl a kapcsolatból. Hasonló helyzetben voltam én is, 3 éves kapcsolatom ellaposodott, ragaszkodtunk még egymáshoz, talán csak megszokásból. Aztán jött egy másik, éreztem, hogy vele más lenne. Szakítottam, megismertem jobban a másikat és teljesen felszabadultam az új kapcsolatomban. Azóta megházasodtunk, nemsokára érkezik a gyerek. Visszagondolva, ezeket az elõzõ kapcsolatomban nem kaptam volna meg. Lehet, hogy önzõ dolog, de nekem nagyon fontosak voltak. És örülök, hogy a másodikat választottam. Hozzátenném, hogy azóta az exemnek is volt már több barátnõje, most is párkapcsolatban él. Mindkettõnknek jót tett a szétválás.
Én csak azt nem értem, hogy ez több mint 2 évig hogyhogy nem derült ki, hogy mit szeretne vagy mit nem?
Azért érdekesek a válaszok, biztos ti úgy kezdetek neki egy kapcsolatnak, h na figyelj, akarsz gyereket meg házasságot? M ha nem akkor szóba sem állok veled. Valszeg mindannyiunknak volt olyan idõszaka mikor azt mondtuk, h nem akarjuk se összekötni az életünket, se gyereket vállalni MÉG! De ugye ez általában az embereknél változik idõvel, ah komolyodnak. Talán mostanában kerültek szóba ezek a kérdések közöttük, de ha hónapok óta is tart, egyikõtök se mondja nekem azt, h ha esetleg a párotok ilyet mondana másnap lelépnétek, ha valakit szeretünk akkor megpróbáljuk megérteni, h miért is van ez és reménykedünk abban, h megváltoztatja ezt az álláspontját, na most ha ez lassan lassan kiderül, h reménytelen eset valljuk be, sokan elgondolkodunk azon, h van e maradásunk, de nem olyan egyszerû megtenni ezt a lépést, m mi van ha rosszul döntünk? Nem mondom, h okos ötlet volt mást keresni, de várható volt és ez a 8 hónap még a jobbik eset, sokan nem lépnek idõben és 2életet is tönkretesznek.
Kicsit komolytalannak tûnik az a férfi is, aki egy hét után elvenne, meg gyereket gyártana neked. Te meg be is veszed ezt a maszlagot. Eszem megáll.
Édesem! Ugye azt tre sem gondolod komolyan, hogy három odavetett mondat alapján majd vadidegenek fogják itt neked megoldani az életedet. ha ennyire döntésképtelen vagy, akkor inkább egy barátnõddel beszéld emg a dolgokat, aki ismer téged is meg a párodat is, lehet kicsit nagyobb rálátása van a dolgokra, mint itt bárkinek is. Azon meg nem kell megsértõdni, hogy ha rosszul teszel fel egy kérdést, akkor buta, értelmetlen válaszokat kapsz.
A kérdező hozzászólása: És ez indok, hogy otthagyjam, mert a másiktól megkapnék mindent?
Mit kapnál meg a másiktól, amikor nem szeretne tõled semmit? Anyaiagakt, nyílván. Elhalmoz pénzzel, csak azért, hogy ott legyél kéznél és ugorj elsõ szóra? Ha neked ez kell, akkor maradj az elsõnél, ha valódi párkapcsolat, akkor válaszd a másodikat - feltéve, hogy a második nem ugyanaz a típus, mint az elsõ.
A kérdező hozzászólása: Azért nem akar, mert Anyuci befolyásolja, hogy nem kell neki unoka, és amit Anyuci mond az szent.A másiktól meg megkapnék mindent az nem azt jelenti, hogy a pénze után megyek, hanem tudom, hogy mi a célja az életben és mit szeretne.
A kérdező hozzászólása: Már hamarosan futok!
Nanana, álljunk azért meg egy szóra. Attól, hogy nem akar gyereket meg házasságot, még szeretheti a kérdezõt, nem tudom, miért kell olyanokat válaszolni, hogy csak füttyent meg csak szexre kell neki. Mi sem akarunk gyereket, házasságot, mégis nagyon szeretjük egymást a párommal. Ráadásul õszinte veled a párod, nem áltat. Egyszerûen nem passzoltok össze. Inkább a kérdezõ körmére kéne nézni, hogy kapcsolatban lévõ hölgyemény miért is enged más férfiak udvarlásának és miért jön elõ a szokásos nõi baromság, hogy addig nem dobbant, míg nincs a láthatáron más??? Ha már egyszer annyira nem felel meg neki a jelenlegi párja, miért nem szakított már vele?
Felnõtt ember vagy, egy 90%-ban eldöntött kérdéssel. Tõlünk mit vársz még? Õszintén kíváncsi vagyok a kérdésed értelmére.
A 11. válaszadóval maximálisan egyetértek. Annyira még gyerek a kérdezõ, hogy ne tudjon egyedül dönteni, csak ha már megvan az "utód", de annyira már nagylány, hogy õ márpedig gyereket, meg házasságot akar. Akarj is, nem ezzel van a baj, hanem hogy míg téged a jelenlegi párod nem áltat semmivel, te áltatod õt azzal, hogy vele vagy. Nem vagy te vele egy pár, csak jártok már három éve... egy olyan kapcsolatban, ami sehova se tart. De ha nem jött volna a másik fickó, akkor mit csinálsz? Magadban rinyálsz a gyerekért, meg a gyûrûért, esetleg gumit lyukasztasz?
A kérdező hozzászólása: Ennek semmi köze a másik férfihoz!Nem befolyásol a döntésemben!
Kissé ellentmondasz magadnak...
"És ez indok, hogy otthagyjam, mert a másiktól megkapnék mindent?" Valóban nem befolyásol, igazad van... Akkor nem befolyásolna, ha nem jött volna képbe a másik, hanem már elõtte ráeszméltél volna, hogy neked ez így nem oké, és meglépted volna a szakítást. Így viszont kár is tagadni, hogy azért szakívanál, mert a másikkal akarsz összejönni. Legalább magadnak ne hazudj. Egyébként mindegy is, a lényeg, hogy ki kell lépni abból a kapcsolatból, ami nem tart sehova.
A kérdező hozzászólása: Hát sajnos roszul látod, mert ez a gond köztünk 8 hónapja tart, a másik meg egy hete!Semmi köze az egyiknek a másikhoz!!!!!!
Hát sajnos a kérdést nem így írtad ki, a gondot meg egy másik férfi kapcsán akarod magoldani, 8 hónapig semmit sem tettél az ügy érdekében (nem szakítottál). De leállok a veszekedéssel, nagyobb gondjaid is vannak annál, minthogy valam vitázz..
A kérdező hozzászólása: Nem, mert a 8 hónapban próbáltam megoldást keresni, és nem azért írtam erre a lapra, hogy mások leugassanak, hanem azért hátha volt már valaki ilyen helyzetben és tud valami értelmeset mondani.
Mi egyéb értelmes megoldást ismersz ilyen helyzetben a szakításon kívül? Kaptál választ.
Csak pocsékolod a drága idõdet. Aki szeret téged az szeretne veled családot.Fõleg ennyi idõ után. Az a férfi aki odáig és vissza van érted, már az elsõ évtõl kezdve állandóan azon nyaggat, hogy menj hozzá, és gyereket akar-tõled. Nem hogy 3 év után igy beszéljen. Minden jót kívánok neked egy olyan kapcsolatban, ahol szeretnek, és hozzád akarnak tartozni az életed minden területén.
Az ilyen férfitól akkor is menekülni kell, ha épp nincs másik a láthatáron. 3 évet már így is rá pazaroltál. Amúgy összejöttél a másik fickóval?

A falubeliek pletykálnak rólunk amiért egy 20 évvel idősebb férfival élek aki már börtönben is ült. Miért nem értik meg, hogy a párom megkapta a büntetését és tanult az esetből? Mit tegyek, hogy ne mi velünk foglalkozzanak?

Legjobb válasz: Hány éves vagy?Amúgy szerintem nem véletlen néznek meg és szólnak meg ennyire.Mióta ismered,hogy tudod,hogy megbánta?Miért ült?Meddig?

Hány éves vagy?Amúgy szerintem nem véletlen néznek meg és szólnak meg ennyire.Mióta ismered, hogy tudod, hogy megbánta?Miért ült?Meddig?
Igen, irigykedek, arra, hogy egy öreg börtöntöltelék pasid van, másra sem vágyok:D De az elsõ kommentelõ kérdésére sem válaszoltál:) )
Minden csoda 3 napig tart, egy idõ után abbamarad a pletyka, majd jön másik téma.
Szerintem meg senkinek semmi köze hozzá.
Faluban ez általános dolog, hogy mindig a más dolgán csámcsognak. Viszont ebben a felállásban...... Hát nem dícsér meg senki!
Ne érdekeljen, pergesd le magadról, ne foglalkozz ezekkel az emberekkel. Csak magatokkal.
A pletyka ellen nem tudsz tenni semmit. Ne foglalkozz velük, majd abbahagyják. Jobb egy újabb pletykálni való, és azzal lesznek elfoglalva, a te "ügyed" elévül. Lássák rajtad hogy téged nem érdekel a pletyka! Ha neked megfelel a jelenlegi párod úgy ahogy van, akkor ne bántson a dolog.
Engem aztán nem, neked égõ.
A kérdező hozzászólása: Kit érdekel??????
A kérdező hozzászólása: Nekem nem égõ!!!!!!
Egyre inkább tûnik kamunak a dolog.Semmit nem mond el, csak hisztizik, tõmondatokban válaszol...
Ja, biztos megnézte valamelyik elcseszett szappanoperának a 34354235.részét, kicsit kombinált és kiírt egy kérdést :)
Mindenki a maga portáján sepregessen.
Így igaz, mindenki a maga portáján sepregessen, fõleg az égõ kérdezõ és a barátja. :) Hány éves a palid kérdezõ?
Azért baj, hogy semmi plusz infót nem adsz meg, mert ennyi alapján, amit leírtál tényleg nem ilyen férfit "kívánnék" a lányom mellé, ha lesz. Gondolj bele, hogy esik a szüleidnek, hogy mondjuk egy gyilkossal élsz? De ha fehérgalléros bûnözõrõl van szó, az sem jobb. Nagyon nehezen tudnék megbízni benne, irtó sok idõnek kellene eltelnie, hogy ne állandó gyanakvással forduljak felé. Fõleg, ha modnjuk fiatalka vagy még, és látnám, mennyire behülyített téged.
A kérdező hozzászólása: A családomnak semmi baja nincs vele. Anyunak a legkedvesebb veje.
Hasonló korúak, persze, hogy kijönnek egymással.
" #1. Semmi közöd hozzá!" Szégyelled mi? :D Mostmár megértem miért pletykálnak rólarok, van miért! Csak az õseiden csodálkozok, hogy ezt elnézik.... Gondolom nem különbek nálatok.
Ááá de égés már, még 20 évvel idõsebb börtön töltelék a barátja, de még védi is. Nagyon égõ vagy te is, meg a csávód is.
Nagyon is jól teszik a falubeliek hogy pletykálnak rólatok. Ha ti magatok még nem jöttetek rá arra, hogy mennyire gusztustalanok vagytok, akkor majd a környezetetek tudatja veletek. A párod már önmagában téma lehet azért, mert egy börtöntöltelék. Ehhez jössz még te, mint a barátnõje, aki ha jól gondolom olyan 16-24 között lehetsz, szóval nem is értem miért csodálkozol. Abnormális és undorító jelenség, amikor egy taknyos csitri egy nála jóval idõsebb pasinak mutatja meg rendre azt, hogy honnan nõttek ki a lábai. -.-
A kérdező hozzászólása: Az egész családom ismeri pár házra lakik az apja tõlünk. Nagyon rendes pasi aki imád engem.
A kérdező hozzászólása: #6/6. Gondolom te belõled is csak az írígység beszél. Nem baj... Ennél nagyobb örömöd sose legyen!
A kérdező hozzászólása: Ez szerelem volt elsõ látásra, mikor megláttam tudtam, hogy ez a pasi egyszer az enyém lesz bármit is tett nem érdekel.
Már a 20 év korkülönbség is elég sok. De ha lopás, rablás. gyilkosság miatt ült börtönben, akkor ne csodálkozz, hogy pletykálnak. Kutyából nem lesz szalonna! Neked persze, hogy azt mondja, hogy megbánta, tanult az esetbõl, imád téged, Neki érdeke, hogy ne legyen egyedül. Lehet, hogy nagyon megfogod bánni.
Még mindig nem válaszoltál az 1. kérdésre!! "Hány éves vagy?Amúgy szerintem nem véletlen néznek meg és szólnak meg ennyire.Mióta ismered, hogy tudod, hogy megbánta?Miért ült?Meddig?"
a falu ilyen... Ne foglalkozz senkivel.ha neked ez így jó, akkor a többiek ne érdekeljenek.
A kérdező hozzászólása: #1. Semmi közöd hozzá!
Akkor minek teszel fel kérdést?Istenem, de utálatos egy bunkó nõszemély vagy...
A kérdező hozzászólása: Csak annyira vagyok utálatos mint amennyre te beleszólsz mások dolgába.
Miért beleszólás az, ha kicsit érdeklõdik az ember?Könnyebben tudna segíteni, de te annyira sötét vagy, hogy nem veszed észre.Mindenkivel ilyen bunkó vagy?Nem csodálom, hogy a korodbelieknek nem kellesz...
Úgy látom nem azért pletykálnak mert a pasid 20 évvel idõsebb és büntetett elõéletû, hanem mert primitív vagy!
Anyukádnak jó hogy bejön. Ha te nem leszel kéznél anyád kisegíti.

Van egy férfi (32 éves), aki már évek óta tetszik, de nem merek lépni felé, mit tegyek? én 19 éves vagyok Bevetettem pár csajos trükköt, de nem vált be úgy ahogy kellett volna. Az fix, hogy szimpi vagyok neki.

Elég hosszú a sztorim...de a lényeg,hogy buszsof?r és a buszon ismertem meg. Aztán tavaly nyáron próbált közeledni,de nem vettem a lapot. Ráadásul mindig leégettem magam,de aranyos volt,mert mindig viccesen kimentett a szituból :)Aztán idén nyáron én próbálkoztam,de most meg ? nem vette a lapot,vagy nem akarta?! Nem tudom. Csajos trükk volt például,hogy direkt fent hagytam a pulcsimat a buszon,aztán megvártam míg egyedül lesz és visszamentem hozzá. Kicsit beszélgettünk,de nem vittük túlzásba. Arra vártam,hogy majd ott marasztal,aztán megismerjük egymást,de nem így lett. Amúgy mindig integet,ha meglát. Akárhányszor összefutunk egy nap mindig köszön...

Legjobb válasz: hááát nagy reményeket ne fûzz hozzá...

hááát nagy reményeket ne fûzz hozzá...
egy normális 32 éves pasi, aki nem akar egy 19 évestõl, még nem felnõtt egyéntõl semmit
tudsz valamit róla?van családja?mert ha igen akkor inkább felejtsd el!
Hát igen, faluhelyen a buszvezetõk a legmenõbb arcok.. :)
Egy újabb naiv kislány az õ buszsofõrjével. Persze, biztos más vagy neki, mint a többi...biztos. Figyi, úgy sem hiszed el, de lányok százai bedõlnek a buszsofõröknek. Tudom, õ nem az a fajta...DE AZ A FAJTA! De ha máshogy nem, majd saját bõrödön megtapasztalod.
Nem tudsz olvasni?A buszsofõrrel beszélgetni tilos!
A kérdező hozzászólása: Ejha. Látom nem olvastad végig a kommenteket. NINCS családja. Ha lenne naná, hogy NEM próbálkoznék. Azért az eszem nem ment el. Nem vagyok olyan lány. Még én sem tudom mi lesz, de írtam, hogy elõször csak megszeretném ismerni. Abban meg szerintem még nincs semmi. Utána úgy is kialakul mi lesz. Olvasd csak végig, amiket kiírtam. Utána mondj ilyen hülyeségeket. Köszi
Elolvastam!Sõõõõt még be is másoltam, hogy félreértés ne essék! "Van egy férfi (32 éves), aki már évek óta tetszik, de nem merek lépni felé, mit tegyek? én 19 éves vagyok Bevetettem pár csajos trükköt, de nem vált be úgy ahogy kellett volna. Az fix, hogy szimpi vagyok neki." "Elég hosszú a sztorim...de a lényeg, hogy buszsofõr és a buszon ismertem meg. Aztán tavaly nyáron próbált közeledni, de nem vettem a lapot. Ráadásul mindig leégettem magam, de aranyos volt, mert mindig viccesen kimentett a szituból :) Aztán idén nyáron én próbálkoztam, de most meg õ nem vette a lapot, vagy nem akarta?! Nem tudom. Csajos trükk volt például, hogy direkt fent hagytam a pulcsimat a buszon, aztán megvártam míg egyedül lesz és visszamentem hozzá. Kicsit beszélgettünk, de nem vittük túlzásba. Arra vártam, hogy majd ott marasztal, aztán megismerjük egymást, de nem így lett. Amúgy mindig integet, ha meglát. Akárhányszor összefutunk egy nap mindig köszön... Mi a véleményetek?" "Azért köszi, hogy aggódtok :) De nem tudtok lebeszélni...az a helyzet, hogy túl régóta tetszik. Persze, tudok róla elég sok mindent és talán ez miatt sem tudom elengedni.És elõször is csak szeretném jobban megismerni, aztán úgyis megtudom majd, hogy mik a szándékai. Amúgy meg az õ buszán nincs kiírva, hogy buszsofõrrel beszélgetni tilos :) De nem is merek odaállni mellé, hogy akkor beszélgessünk míg nem érek haza dumával. Ha már valami komolyabb beszélgetésünk lett volna, akkor lehet odamernék állni, de így nem... Lehet hülyén hangzik, de arra várok, hogy õ szólítson le újból és akkor most nem "menekülnék" hátra a busz végébe." "Nálam idõsebb lányokkal láttam eddig mindig. Szóval az kizárt, hogy még a nálam is fiatalabbakra bukik. Amúgy az a legnagyobb baj mostanában, hogy általánosítunk. Maradjunk a témánál...utunkba akad egy nõcsábász buszsofõr és akkor már az egész buszsofõr brigád nõcsábász?! Na már most akadt az én utamba is egy ilyen férfi, de õ igen hamar elárulta magát én meg észnél voltam és leléptem. Nem általánosítottam az egész buszsofõr brigádot ez miatt az ember miatt. Naiv meg nem vagyok." Nos úgy látom hogy neked nem ártana visszaolvasni amiket írtál?Mégis ugyan miért írtad hogy hülyeségeket írok mikor konkrétan nem tértél ki a családi állapotára!? Mibõl kellett volna rájönnöm?Talán ebbõl?-) "Persze, tudok róla elég sok mindent és talán ez miatt sem tudom elengedni.És elõször is csak szeretném jobban megismerni, aztán úgyis megtudom majd, hogy mik a szándékai." vagy ebbõl?-) "Nálam idõsebb lányokkal láttam eddig mindig. Szóval az kizárt, hogy még a nálam is fiatalabbakra bukik." Csak is jó szándékból írtam hogy mit kerülj el, nehogy a végére te koppanj és még neked áll feljebb, hogy segíteni akarok! Na most bánom azt, hogy egyáltalán elolvastam a "problémádat"
Egy újabb 19 éves lány, aki többnek hiszi magát annál ami.
A kérdező hozzászólása: Értékelem a segítséged, de ha lenne családja nem kérnék ötleteket, hogy hogyan hódítsam meg õt. Nem tudnék szétdúlni egy házasságot sem. Tiszteletben tartom a párkapcsolatokat. Csak rosszul esett, hogy egybõl úgy kezdted, hogy: " Lefogadom, hogy biztos családja van..." Köszönöm tényleg, hogy elmondtad a véleményed. Mivel igen csak hideg kritikát kaptam azt hiszem lesz min elgondolkoznom. Mondjuk azon is gondolkoztam, hogy mit lett volna ha nem írom oda, hogy mi a foglalkozás?! Kíváncsi lennék milyen véleményeket kapnék. Elgondolkodtató mindegyik. Még egyszer köszönöm. Ne haragudj, ha megbántottalak...csak álmomban nem gondoltam, hogy ki néznének belõlem ilyet, hogy szétszednék egy kapcsolatot/házasságot. De én nem voltam elég világos, meg hát nem ismersz...Szóval õszintén sajnálom.
Ez igaz, ha nem írtad volna a korodat, meg a srác foglalkozását, akkor teljesen más válaszokat kaptál volna. Igazából az van, hogy sok ilyen kérdés van naív lányoktól, meg házasságtörõktõl, és hogy neked is idõsebb pali kell, ez így megtévesztõ.
Ok. Nincs harag! :) Biztos vagyok abban, hogy bárhogy is alakul majd, helyesen fogsz dönteni! ;)
mond el neki hogy szereted:) nekem bejött;)
Lefogadom, hogy családja van és azt akarod hogy hagyja ott õket?Ugye tévedek?Miért nem a saját korosztályodból válogatsz pasikat?Kevesebb a valószínûsége, hogy egy a 20-25 év közötti srácoknak élettársa, felesége esetleg gyereke van!Gyanítom hogy a buszsofõr sincs egyedül és ugyebár nem vagy te olyan könnyûvérû nõcske aki tönkre teszi mások párkapcsolatát csak mert épp tetszik neked az a srác!Mit szólnál ha te lennél ennek a pasinak az élettársa vagy felesége, és tegyük fel, hogy most lennél a sráccal egy idõs..aztán szépen tönkre menne a kapcsolatotok, mert kiderülne hogy õ( az élettársad v. férjed) kikezdett egy 19éves csajjal!Igazából nem is a kor itt a lényeg ha nem az ha pl. foglalt!Én nem mondom hogy csak a te hibád lenne mivel köztudott hogy kettõn áll a vásár, de legalább benned legyen annyi gerincesség hogy kerülöd az ilyen szitukat!Vagyis ha már tudod, hogy családja van:feleség, gyerek stb. akkor keress inkább mást magadnak mert nem lenne szép ha belerondítanál a képbe! Tegyük fel hogy nincs családja mibõl gondolod, hogy ennek a buszsofõrnek pont te lennél a kivétel és nem csak szórakozik?Elhiszem hogy nagyon tetszik, de nem szeretném hogy a késõbbiekben azért koppanj mert csak "arra" kellesz neki ahogy a többi fiatal csajszi is!Próbálj meg mindent kipuhatolni róla mielõtt még fejest ugranál az üres medencébe!
Sok kur.va utazik a volánbuszon, ne a buszsofõrökre haragudjatok, ha fiatalok és vmi hasznot akarnak húzni ezekbõl a csajokból.
De bizony az vagy! :D Erre tényleg nincs más megoldás, minthogy majd saját magad megtapasztald. Bátyám buszsofõr....sok sok buszsofõr pasi a munkatársa...sok sok fiatal van köztük...meséljek? :D Fölösleges, úgy is csak általánosítanék. :) Fiatal vagy még nagyon. Azt hiszed, hogy a nõcsábász csak nagy dumás egoista gyerek lehet. Hát elárulom neked, hogy az exem egy templomba járó tanítóbácsi volt, aki a nõk elõtt meg sem mert szólalni. Aztán kiderült, hogy csak azt a nõt nem dugta meg, aki nem hagyta magát. De persze ettõl még lehet jó ember.
Pont hogy naív vagy, , , Ne általánosítsunk".Szted ha egy buszsofõr fiatal csajokkal beszélget az mi, ha nem nõcsábász?Amúgy lehet hogy a fiatalok jobban érdeklik õt.
A kérdező hozzászólása: Nálam idõsebb lányokkal láttam eddig mindig. Szóval az kizárt, hogy még a nálam is fiatalabbakra bukik. Amúgy az a legnagyobb baj mostanában, hogy általánosítunk. Maradjunk a témánál...utunkba akad egy nõcsábász buszsofõr és akkor már az egész buszsofõr brigád nõcsábász?! Na már most akadt az én utamba is egy ilyen férfi, de õ igen hamar elárulta magát én meg észnél voltam és leléptem. Nem általánosítottam az egész buszsofõr brigádot ez miatt az ember miatt. Naiv meg nem vagyok.
A kérdező hozzászólása: Azért köszi, hogy aggódtok :) De nem tudtok lebeszélni...az a helyzet, hogy túl régóta tetszik. Persze, tudok róla elég sok mindent és talán ez miatt sem tudom elengedni.És elõször is csak szeretném jobban megismerni, aztán úgyis megtudom majd, hogy mik a szándékai. Amúgy meg az õ buszán nincs kiírva, hogy buszsofõrrel beszélgetni tilos :) De nem is merek odaállni mellé, hogy akkor beszélgessünk míg nem érek haza dumával. Ha már valami komolyabb beszélgetésünk lett volna, akkor lehet odamernék állni, de így nem... Lehet hülyén hangzik, de arra várok, hogy õ szólítson le újból és akkor most nem "menekülnék" hátra a busz végébe.
Lekésted, biztos a fiatalabbakra bukik.
Gondolkozz el, hogy rajtad kívül még hány csajjal csinálja ugyanezt... A városunkban ez nagy divat a buszsofõrök körében. Szóval szerintem hanyagold...
Nem gondoltam volna, hogy pont buszsofõr a kiszemelted :D
Ez elég vicces :D Pulcsis trükk miért csajos trükk? Milyen csajos trükk volt még ?
Kedves kérdezõ, ha erre jársz, írd meg, mi történt azóta! Talán hozzád hasonlóan én is menthetetlenül romantikus és naiv vagyok, de megérintenek a tiédhez hasonló történetek. Ezek még akkor is szépek, ha végül nem zárulnak happy enddel... :) Én is átéltem már hasonlót...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!