Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek nincs orgazmusom! (15 db)

Nincs orgazmusom mit tegyek?

22 éves szép lány vagyok és nem jó a szex.

Legjobb válasz: Verd a segged a földhöz... Ha arra törekedsz, hogy orgazmusod legyen akkor nem lesz. Arra törekedj, hogy élvezd amit csinálsz! Érezd! Az orgazmus nem a fejben dõl el :)

Verd a segged a földhöz... Ha arra törekedsz, hogy orgazmusod legyen akkor nem lesz. Arra törekedj, hogy élvezd amit csinálsz! Érezd! Az orgazmus nem a fejben dõl el :)
Amikor egy nõnek nincs orgazmusa hajlamos egybõl a pasit hibáztatni, mert õ irányít a szexben és akkor az õ hibája. Valójában a kb a nõk 60% 30 éves kor alatt át se él orgazmust. 1. feladat sokat kell masztiznod és meg kell ismerned a tested. - Ha te nem ismered a tested és nem tudsz magadnak orgazmust elérni mit vársz egy másik embertõl? 2. feladat ha az elsõ nem válik be elgondolkodni, hogy nem stresszelsz e sokat, el tudsz e lazulni kellõképpen stb. akár egy pszichológus se árthat, lehet mond valami használhatót is. 3. feladat ha végre az elsõ kettõ kipipálva akkor ülj le a barátod mellé és mond el neki mit hogyan csináljon, hogy neked jó legyen. Addig amíg nem tudsz magadnak se orgazmust elérni a barátoddal kár lenne errõl beszélni, de megnyugtathatod kizárt, hogy vele legyen nagy hiba, ha mégis akkor pedig vagy irányíts te, vagy egy kis szexkultúrát nem ártana tanulnia.
Maszturbálj. De komolyan. Láttam egyszer egy doksi filmet, egy 60-as évekbeli nõgyógyászról. 30-40 éves nõk mentek hozzá ugyanezzel. Megvizsgálta õket, majd azt mondta nekik, az a probléma, hogy fejletlen a csiklójuk. Adott nekik egy kenõcsöt, azzal, hogy minden nap alaposan dörzsöljék be vele, fürdés után. Sima vazelin volt. A hölgyek szófogadóak voltak, és dörzsölték is alaposan. És lett orgazmusuk, megismerték a saját testüket, és elmúlt a beléjük nevelt bûntudat. Hajrá!
Ha a pároddal beszélnéd meg, még tudnátok is tenni valamit az ügy érdekében. :)
Bõvebben?
magadat ki tudod elégíteni?
kitanitalak, és élvezni fogsz, mint a gép. ha gondolod... 33/f
Nincs orgazmusom mit tegyek? vibrátor sikosító nyugodt nap. hajrá:)
A kérdező hozzászólása: köszi a tanácsokat -kipróbálom

Nagyon szeretem a barátomat! Már lassan 1 éve vagyunk együtt. És nincsen orgazmusom. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Senkinek nincsen orgazmusa attól, hogy nagyon szereti a barátját.

Senkinek nincsen orgazmusa attól, hogy nagyon szereti a barátját.
Kommunikáció. Beszélj vele, hogy jó vele de valamit találjatok ki annak érdekében, hogy neked is jó legyen.
"Csak" szereted, vagy szenvedély is van?? Mindkét részrõl.
Önkielégítéssel van? Csiklós sincs? Vagy csak hüvelyi nincs? Mert ha csak hüvelyi nincs, akkor az normális viszonylag. Az nehezebben jön.
A kérdező hozzászólása: A Szenvedély is meg van! És csikloval ki tudok elégülni. De hüvelyel nem! :/
Akkor nincs gond, a nõk többségének így megy.

9 hónapja van barátnőm, ő idősebb nálam 3 évvel. Az lenne a fő problémám hogy nincs orgazmusa (hüvelyi). Mit tegyek?

Nem én vagyok neki az els? akivel le feküdt,de egyik barátjának se sikerült még eljuttatni hüvelyi orgazmussal a csúcsra. Nagyon idegesít? .....Tudnátok valami tippet mondani?? Jaaa hozzá teszem hogy pisilésinger szokott lenni ha kutyapózba csináljuk és érzi is hogy nagyon jó de semmi több. Hiába csináljuk még utána fél órán keresztül nem jön össze. Kérlek valami tanácsot, tippet hogy tudnám elérni neki... Köszönöm

Legjobb válasz: szerintem ez nem a Te hibád, azért egy lánynak is kell tenni hogy el tudjon menni. Én pl ha nem feszítem be magam teljesen az alhasamat, hüvelyemet esélyem sem lenne orgazmusra. Viszont erre magától kéne ráérezni csinálhatod Te akárhogy akármeddig ha ez nincs meg nem fog menni. Neki kell ezen dolgozni nem neked.

szerintem ez nem a Te hibád, azért egy lánynak is kell tenni hogy el tudjon menni. Én pl ha nem feszítem be magam teljesen az alhasamat, hüvelyemet esélyem sem lenne orgazmusra. Viszont erre magától kéne ráérezni csinálhatod Te akárhogy akármeddig ha ez nincs meg nem fog menni. Neki kell ezen dolgozni nem neked.
A kérdező hozzászólása: Akkor végülis nem én vagyok a hibás hogy pisilés ingernél több nincs. Ha fejben dõl el akkor nála van a hiba :S
Bármilyen pózban és nem kell hozzá csiklóizgatás. Hogy mit csinálok közben? Ellazítom magam és elhiszem, hogy a pisilési ingerbõl orgazmus lesz. Fejben dõl el. És még egy tipp: a G-pontos orgazmus jelentõsen javítja az orgazmuskészséget.
A kérdező hozzászólása: Én is pont azt akartam kérdezni hogy neked hogy van, milyen pózba, csinálsz-e közbe valamit??? És köszönöm a válaszokat.
Na és azt is hozzátennéd kérlek, hogy mit kell tenni? Hogy tanuljuk meg? Az lenne az igazi információ :) köszi
Tanulható. Nekem évtizedekig nem volt hüvelyi orgazmusom, most meg félpercenként élvezek hatalmasakat.
Oké hogy zavar, de még is mit csináljon? Biztos sokat próbáltam már, talán nem akar minden alkalommal élvezkedés helyett kísérletezni.... Neki nem baj, de neked igen... Szerintem elég ha õ is ki tud elégülni (csiklóval) és mellette szexeltek egy jót.
Ha fél óráig tart az együttlét akkor nem is csodálom. Bocs, de ez az igazság. Ja és a lány fejében kell rendet tenni, de ezt csak õ tudja megoldani.
Igen vannak nõk akik nem képesek rá de tuti hogy tanulható a dolog, ha õt nem zavarja szerintem Te se törõdj vele. persze tudom könnyû ezt mondani de igy van. ha ö nem akar tenni ellene Te nem tudsz mit csinálni már.
A kérdező hozzászólása: Próbálta már hogy feszítette a hüvelyét, meg a csiklóját is izgatja közben és érzi is hogy nagyon jó, de nem megy tovább.....Olvastam már olyat is h rengeteg nõ nem képes hüvelyi orgazmusra.Õt annyira nem érdekli mert azt mondja jó neki a csikló orgazmus is de engem viszont zavar... Méretemmel semmi probléma :)
Mi van ha nem jön rá? Ha nem tudja, vagy nagyon nehéz lenne, mert mondjuk kevésbé ingerelhetõ mint más lányok.. Tudod, sokan vagyunk így nõk, nem biztos hogy találunk megoldást. Persze, nem mondom hogy képtelenek vagyunk rá, de nem jön össze... Talán soha. Én nem tudom hogy kellene.
Ha ez megnyugtat, igen. De G-pontos orgazmust te tudsz elérni nála...

Mit tegyek, ha ott vagyok általában az orgazmus határán, már nagyon jó tényleg az a hihetetlen érzésem van, de nincs meg az az áttörés?

Ha sokáig csináljuk, akkor rengetegszer el?jön ez az érzés, és valami miatt nem lesz orgazmusom. Még sohasem volt, de én ezt nem nevezném annak. Tényleg hihetetlenül jó. Élvezem is a barátommal szexet, de azért ezt el szeretném érni :) ( mindkét fajta orgazmusnál ez van..) 18/L

Legjobb válasz: Én is hasonlóan vagyok, mint te. Nagyon tudom élvezni a szexet, de még sose volt orgazmusom. Talán képtelen vagyok rá, de mindegy, így is nagyon jó. :) 27L

Én is hasonlóan vagyok, mint te. Nagyon tudom élvezni a szexet, de még sose volt orgazmusom. Talán képtelen vagyok rá, de mindegy, így is nagyon jó. :) 27L
Szerintem minden nõ másképp mûködik, így nincs " tuti tipp", de mindenképp tanulható az orgazmus. Leírhatom, hogy nekem mik a tapasztalataim, hátha segít nektek :) 1. Én csak akkor tudok elmenni, ha elõtte tényleg nagyon be vagyok indulva, ha csak inger ér, bármennyit próbálkozhat a másik fél, nem fog menni. 2. Ha érzem, azt a jó érzést, fokozottan kezdem összeszorítani a hüvelyem ( nyilván, ezt ki kellett tapasztalnom, hogy mikor volt az a pont, és mennyi ideig. de csak finoman és nem hirtelen csináltam ), így még erõsebb volt az inger és utána nem sokkal bekövetkezik az orgazmus és a ritmikus összehúzódás. Ha csak úgy vártam, hogy legyen ( és nem húztam finoman össze) nem volt orgazmusom. Szerintem egyszer se, bár erre azért nem mernék esküdni :) Amúgy szerintem egyedül és párban is gyakorolhatsz, kitapasztalhatod, hogy, hogy a jó. Vannak gyakorlatok Pc izom erõsítésre, az is segíthet, olvasgass a témában. 21/L

Mit tegyek ha mindig orgazmust kell színlelnem mert nincs meg akárhogy erőlködik a párom?

Legjobb válasz: Ha a párod neked köszönhetõen azt hiszi, hogy van orgazmusod, akkor nem fog semmit másképp csinálni. Tehát azzal, hogy színlelsz csak magaddal cseszel ki.

Ha a párod neked köszönhetõen azt hiszi, hogy van orgazmusod, akkor nem fog semmit másképp csinálni. Tehát azzal, hogy színlelsz csak magaddal cseszel ki.
1. Ne színlelj... 2. Masztizz sokat, mert így kiismered a saját tested, tudni fogod, hogy NEKED mi a jó és a párodnak tudsz segíteni. ( Akár használhatsz eszközöket is hisz az ujjak sok helyre nem érnek el ). 3. a) Ha megvan a második lépés akkor pedig beszélgess a pároddal ( azt azért ne mond el neki, hogy x éve csak megjátszom ... ) mond el neki, hogy neked mi a jó esetleg segíts neki szex közbe. 3. b) Ha magadnak se tudsz örömet szerezni akkor mért várod el mástól? Ha pedig nem várod el akkor próbálj meg lazítani lehet, hogy egyszerûen túl feszült vagy. Mondjuk nem írtál kort... ( Az elég sok mindent befolyásol ) Hidd el a kommunikáció sok mindent megold.
álj odébb ha ekkora problémát jelent meg különben is kinek kell egy álszent ribanc? most õszintén ha nincs annyi agya hogy elmondja hogy ez így nem oké...
A kérdező hozzászólása: Milyen álszent ribanc te tudod mirõl beszélsz ilyenekre nem vagyok kíváncsi köszi
Én másfél éve vagyok a barátommal de kb fél éve volt az elsõ orgazmusom, Elég sok idõbe tellett kiismerjem melyik pozícióban tudok elmenni de megtaláltam:) , Én csak akkor megyek el ha lovagló pózban ülök rajta és keverek kicsit a far*kán :) próbáld ki.
A lehetõ legnagyobb hiba, amit elkövethetsz az az, hogy színlelsz.Egyrészt nem értem, hogy mi értelme van, becsapod a párod, aki ezáltal azt hiszi, h minden rendben, becsapod magad is és így vársz csodát?! Így soha nem is lesz orgazmusod.
Az aktus elõtt melegíts be ... nem a radiátor hõszabályzójára gondoltam.

A Kedvesemnek nincs orgazmusa, hiába próbálkozunk, mit tegyek? Adjatok tanácsot!

Sziasztok! Másfél éve vagyunk együtt a barátn?mmel. Szexuálisan teljesen nulláról indultunk, Neki én voltam az els?, nekem meg csak egy futó kapcsolatom volt Õ el?tte, már több mint egy éve szexelünk, szeretjük egymást, önzetlenül, de nem tudom eljuttatni a csúcsra. Már néha úgy érzem "töketlen" vagyok.

Legjobb válasz: Próbáld a csiklóját ingerelni a G-pont mellett. Persze sose ezzel kezdd! (Egyébként az elsõ nagyjából egy évben nekünk sem sikerült soha, nemhogy egyszerre, de sokszor sehogy.) Figyelj oda nagyon rá továbbra is, és sose az legyen a cél, hogy orgazmusa legyen, hanem hogy élvezze. Fontos hogy õ se érezze kötelezõnek.

Próbáld a csiklóját ingerelni a G-pont mellett. Persze sose ezzel kezdd! (Egyébként az elsõ nagyjából egy évben nekünk sem sikerült soha, nemhogy egyszerre, de sokszor sehogy.) Figyelj oda nagyon rá továbbra is, és sose az legyen a cél, hogy orgazmusa legyen, hanem hogy élvezze. Fontos hogy õ se érezze kötelezõnek.
Egyetértek elõzõ válaszolóval. Próbáld a csiklóját izgatni kézzel vagy nyelvvel, de vigyázz, mert nem mindegy, hogy hogy csinálod, néha lehet kellemetlen is, ha rossz helyen izgatod, vagy ha túl durva vagy. Kérdezd meg, hogy jó-e ahogy csinálod épp, stb. A barátnõd pedig ne görcsöljön rá túlságosan, különben nem lesz jó, és még annyira sem lesz orgazmusa, én már csak tudom. :o
gyengédség. kommunikáció. élvezet. gyakorlás. és nem csüggedni, nem feladni sok sikert
Õ ilyen lány, nehezen jön össze, a lényeg hogy ezt el kell fogadnod. Az is jó, hogy próbálkozol, mert ezek szerint ez jó kapcsolat, tehát ha valami lelki oka lenne a lánynak, már kiderült volna. A vizelési inger már nagyon közel van orgazmushoz. Volt olyan hogy õ állított le hogy hagyd abba? Sok lány érdekes módon az orgazmus elõtt leáll, pont nem rég volt is itt egy ilyen komment. Mennyi ideig és hogyan próbáltátok? Orális és G pont egyszerre? Azt azért hozzáteszem, akkor csináljátok mikor megvana vágy, ne csak úgy zsupsz akkor most próbáljuk meg hátha lesz neki. Esetleg segédeszközök? Tudom h a vibrátor eléggé pasikerülõnek tûnik, de sok lány alkalmazza, fõleg ha a barátjuk épp messze van :)
Én több, mint 2 éve vok barátommal és a G-pont még mindig nem megy! Nagyon sokáig tartot mire eljutottunk oda, h csiklómnál orgazmus legyen. (6-7 hónap)Nekem is úgy van, h ha már nagyon élvezem rám jön a pisilhetnék és már nem bírok másra koncentrálni. Ilyenkor úgy vagyunk, h neki is jó legyen, h bennem van én mozgok õ meg kényeztet és a csiklómat ingerli. (kanál póz) Próbáljátok ki, hátha ez beválik nálatok. (Ez se biztos, h elsõre sikerülne!) Lényege az hogy próbálkozzatok mindennel amivel tudtok és amilyen pozicióban jó mindkettõtöknek hátha sikerül!
Szerintem pszichésen valami befolyásolja, amiért nem tud elélvezni!Hívd fel a szexológust a Viván, talán többet segíthetne.Sok sikert!:)
g-pont!csakis ferfi irhatta, neki biztos volt ilyen!tulbonyolitjak az eletet.szeretni, csokolni, simogatni kell egy not, nem a g pontjat keresni..en meg senkitol nem hallottam h attol lett volna orgazmusa, pedig igen sok koleganomet megkerdeztem.a lany meg vegyen erot magan es mutassa meg hogy szokott maszturbalni, mert biztos szokott es , hogy ugy hogy jut el a csucsra.lehet szeretitek egymast de fizikailag nem illetek ossze.volt mar ra pelda nalam is.

Mit tegyek mostanában nincs orgazmusom!?

Ha együtt vagyok a mostani párommal sose nyal ki,azt mondja ö nem szereti egyszer probálta de nem tetszet neki!Szóval én meg csak ugy tudok elélvezni ha kinyalnak!Nagyon szeretem a páromat de nem birom sokáig hiába beszélek neki semmi.Mit tegyek dobjam ki?

Legjobb válasz: akkor sem mennél el,ha mi közben együtt vagytok izgatod vagy izgatja a csiklódat? Hisz a nyalás ebben plusz... Így már próbáltátok?

akkor sem mennél el, ha mi közben együtt vagytok izgatod vagy izgatja a csiklódat? Hisz a nyalás ebben plusz... Így már próbáltátok?
Hát akkor pedig az ujjával kellene eljuttatnia a csúcsra.Ha ezt sem akarja vagy nem képes rá, akkor szakíts, mert vagy nem szeret eléggé vagy itt nem passzoltok össze és ugyebár a szex egy nagyon fontos dolog(!) a párkapcsolatban és hazudik aki azt mondja hogy nem ez a legfontosabb.Ha az "alapok" zavarosak, a széthullás késõbb elkerülhetetlen.
Ez eléggé ciki helyzet... De szerintem leginkább attól függ, fordítva hogy áll a dolog! Ha Te mindent megteszel neki, a minimum, hogy viszonozza, fõleg, ha tudja, neked csak úgy jó. Szerintem ha az ember szereti a párját, és tudja, hogyan okozzon neki örömöt, igenis megteszi! Sok mindent nem szeretünk az életben, .. mégis csináljuk. De ha már annak okozhatunk örömet, akit igazán szeretünk (?) , nem megtesszük gondolkodás nélkül? Beszéld meg vele, ha nem fogja fel, mirõl van szó, valószínûleg nem is érdekli a dolog, ami egyenlõ azzal, nem fontos neki, hogy boldog légy. Szerintem a szex is hozzátartozik egy kapcsolathoz és ezáltal az életedhez is. Az orgazmus pedig egy nõ számára.... hmm, kell folytatnom?

Nincs vele orgazmusom. Mit tegyek?

Folyton megkívánom, de mire eljutunk a szexig, valahogy ez visszább esik. Nem az, hogy nem jó, mert jó, csak valamiért nem tudok kielégülni. Először azt gondoltam, az idő kevés, viszont ha sokáig csináljuk, egy idő után már inkább kellemetlen.. Aztán azt gondoltam, az előjátékkal van baj. Talán rövid, de ha hosszabb, pár perc után már képtelen vagyok koncentrálni.Az is probléma lehet, hogy ilyenkor kifejezetten rá koncentrálok, hogy jó-e neki, és arra, hogy minél inkább felizguljon, mert olyankor nagyon tetszik, és nem tudok kellően ellazulni, már csak azért sem, mert ha ráhagyom, hogy csináljon velem, amit szeretne.. hát kösz, abból nem kérek, ha én nem vetem be magam, hajlamos átváltani "robotpilótára" és akkor még olyan sem lesz a szex, mint egyébként. Na nem mintha fantáziátlan lenne, egyszer ő kezdeményezte azt a pózt, ami rögtön a kedvencem is lett:) de utálom, hogy folyton én kezdeményezek, kezdem szexmániás szajhának érezni magam :DAz is eszembe jutott már, hogy talán lehetne valakivel hármasban, de a párom nem szeretné. Talán még el is hagyna, akár már azért is, ha többször felvetném a témát. Megcsalni nem akarom, mert egyrész az sem biztos, hogy (csak) vele van baj, másrészt képtelen lennék utána a szemébe nézni. Tanácstalan vagyok

Legjobb válasz: Tobb elojatek!

Tobb elojatek!
Szia! Nálunk teljesen ugyanez a dolog , próbálkoztunk mindennel , több elõjáték, miden póz még egykét "perverzebb mutatvánnyal" is megpróbálkoztunk de semmi eredmény.. Nálunk a párom maximálisan próbál mindent megtenni hohy nekem is jó legyen de már már ott tartunk hogy azt mondta hogy így az õ férfiasságan esik csorba pedig tutira velem van a baj.. Nalunk egy éve tart ez, ugyhog
Már miben toleráns? Szerintem úgy tekint, kezel, mint egy guminõt, - épp csak nem kell felfújni. " hajlamos átváltani "robotpilótára" és akkor még olyan sem lesz a szex, mint egyébként." Engem se érdekelne, hogy egy gumibaba élvezi-e vagy sem.
A kérdező hozzászólása: Egy bizonyos szinten önzõ, igen. Másrészt neki ez már nem az elsõ kapcsolata, és van benne egy kis: "Jézus, eddig biztos voltam benne, hogy egy szexisten vagyok!! Mit ronthatok el? Várjunk csak.. Igen, bizonyára egy szexisten vagyok, a lány pedig egyszerûen frigid." Persze ezt így nem mondja. Bizonyára elhagyott volna már, ha csak arra kellenék neki, de inkább toleráns mint segítõkész.
Alapvetõen egy önzõ, és ügyetlen pasi, nemde?
A kérdező hozzászólása: kedves 4-es: errõl eszembe jutott pár zombis horror, és olyan hangosan röhögtem fel, hogy csoda, hogy nem ébredt fel mindenki a házban :D khm... mint írtam, a csalás nem jöhet szóba, másrészrõl pedig ha van elõjáték, akkor se sokkal jobb a helyzet. Lazítsak? Hm.. igen, az jó lenne. Újraolvastam, amit írtam, átgondoltam a dolgot mégegyszer.. lehetséges volna, hogy nem bízok benne? Végül is mit ronthatna el, ha hagynám, hogy tegyen, amit szeretne..? Fõleg, ha mondanám is neki, hogy érezze, nem egy 10 perces menetre vágyok, hanem 10 perc kényeztetésre, mielõtt behatolna. Ki tudja, lehet, hogy hétvégén már kipróbálom. Másrészt viszont egyszer megjegyzést tett egy exére, amiért õ csak feküdt, mint egy darab fa, stb. Nyilván nem egy alkalomról volt szó, de szinte hallom, hogy rólam is elhangzanak azok a mondatok... Képtelen vagyok elengedni magam, mert nyilván egy férfi akkor is megtalálja a módját, hogy jó legyen neki, ha én külön nem izgatom folyton... de mégis... ha másnál nem tolerálta... Nyilván ezt mindenképpen meg kell vele beszélni, de õ nem tud mit kezdeni a helyzettel, mert eddig minden nõt ki tudott elégíteni, az egyiket egymás után, egy aktuson belül többször is (lehet, már attól elélvezett, ha ránézett :D ), én pedig még kevésbé állok a helyzet magaslatán, mert ezidáig csak önkielégítés útján tudtam eljutni az orgazmusig.
Próbáld ki velem!
Milyen a robotpilóta? Úgy tolja mint egy zombi?
lazulj el.. arra koncentrálj, hogy élvezd és ne akard keretek közé szorítani, mondd neki, hogy játszadozzon veled :) te meg csak élvezd a helyzetet és zárj ki minden mást, ne akarj neki megfelelni, biztos hogy élvezi. Szóval nyugi! Menni fog ez
A kérdező hozzászólása: egyéb ötlet?
Ha találsz valami megoldást, engem is érdekelne! :)

Hölgyeim! Nincs orgazmusom mit tegyek hogy végre összejöjjön? Többi lent!

Bàrmit megtennèk azèrt h nekem is sikerüljön ez a "csoda"Ti milyen praktikàt hasznaltok?!3 ève vagyok fèrjnèl!;-(

Legjobb válasz: G-pont orgazmustól lehet pisilhetnéked. Azaz úgy élvezel el, hogy te is spriccelsz, de nem pisit. Épp ezért, mert nem hagyod, nem élvezel el! Próbáljátok kádban csinálni!

G-pont orgazmustól lehet pisilhetnéked. Azaz úgy élvezel el, hogy te is spriccelsz, de nem pisit. Épp ezért, mert nem hagyod, nem élvezel el! Próbáljátok kádban csinálni!
könnyen lehet, az amit leírtak. tegyetek a lepedõ alá egy takarófóliát, akkor biztosan semmi baja nem lesz a kárpitnak, és el tudod magad engedni. :-) az, hogy csiklósan akár masztival, akár nyalással VAN orgazmusod tökéletes! ha esetleg szex közben is izgatod magad, akkor közben is könnyebben el tudod érni!
aztán írd meg itt ha bevált a dolog :)
Ez nem csak rajtad múlik.Hanem a "férjeden" is. HÁny éves vagy?volt már orgazmusod?
A kérdező hozzászólása: 12. Vàlaszolo tènyleg bepislantottal?honnan tod h pisi volt?
akkor lazulj! :-) de ha bárhogy máshogy VAN orgazmusod, akkor semmi gond! persze nem rossz a gpontosat se megtapasztalni, a csiklós se rossz :-D legalábbis eddig ezt mondták nekem
A kérdező hozzászólása: Persze hogy jo az is!Masnak az sem sikerül sajnos:-| De az a lènyeg hogy àlmomban olyan jo elmenni olyan [email protected] èrzès ès nem hasonlithato ösze a csiklòs orgazmussal!Ugyhogy azota is vàrom mikor lessz àlmomban ujra olyan Jo:)
Mondja már meg valaki hogy anatómiailag hol vagyunk úgy kialakitva hogy sprecceljünk....a hugycsövünkön kívül, amibol ugye csak a vizelet tAvozik....
17" kóstoltam már. biztos, hogy nem pisi! :-P
A kérdező hozzászólása: Jelentem : NEM SIKERÜLT :-( :-/ :-( :-|
Most.Még. Majd fog! :) Kitartás!
A kérdező hozzászólása: Hat en szerintem remènytelen eset vagyok mert nem tudom magam elengedni!Szerintem be Kell rugnom egy kicsit hogy sikerüljön lazulni :-)köszi a vàlaszokat!Kedvesek vagytok:-)
Azt mondjátok, hogy a G pont izgatásánál olyan érzés lesz mintha pisilni kellene..és hogy akkor majd orgazmus lesz nem vizelet...Hát én k*rvára bepisiltem.
válj el.
A kérdező hozzászólása: Jo majd irok :-) Jo ötlet a takaro alànk!Amugy ha èn vok felül ugy eltudok menni csiklora simàn, meg akkor is ha alul vok meg ölbe, meg minden tèren szoval!:-)Kössz kössz
A kérdező hozzászólása: Hàt ez halàli "nem kimenni kell, hanem elmenni" ez jo:-D :-D :-D Egyèbkènt sok èrdekes dolgot tudtam meg töletek, köszönöm a vàlaszokat!Jò èg mekkora egy barom voltam h kiszaladgaltam a mosdoba mikor a fellegekbe is szàlhattam volna!:-D Na de mar tudom h mi az amit ilyenkor tenni kell remèlem sikerülni fog!Amugy tènyleg elèg "vàgyölö" tud lenni mikor kimegyek!Mèg egyszer kössz csajok!
Olyankor nem kimenni kell, hanem elmenni :) Egyébként elég vágyölõ lehet, ha közben kirohansz a mosdóba. Engedd el magad nyugodtan, és hagyd, hogy spriccelj/élvezz. Nekem nagyon sokáig nem sikerült elélveznem, csak a saját kezemtõl. Egészen addig, amíg 2 éve nem lett olyan partnerem, aki minden egyes alkalommal képes csúcsra juttatni, azóta is. Nem tudom, a te férjed mennyire ügyes, de benne is lehet a probléma.
azt mondják hogy az nem vizelet lesz hanem orgazmus. ugyhogy engedd el magad. bár én se mertem még, nekem is jön a pisilési inger mindig... remélem egyszer sikerülni fog
A kérdező hozzászólása: 25!Hàt csiklos igen de hüvelyi soha!Aza baj hogy mindig ràm jön szex közbe hogy pisilni kell, es hiàba kimegyek semmi!Ez mitöl van?
Csikló? Izgasd ezerféleképpen. Kézzel, így úgy amúgy, vibrivel.... Ez az elsõ lépés :D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :) Kedves töled!

Nincs orgazmusom. Mit tegyek? 17L

A barátommal nagyon szeretjük egymást. Még soha nem volt orgazmusom, Õ a második barátom. Tényleg az a legfontosabb neki, hogy nekem jó legyen. És nagyon is jó, de nincs orgazmusom. Õ megm magát hibáztatja amit?l még rosszabul érzem magam. Kérlek segítsetek. Mit tehetnék, hogy végre legyen orgazmusom és a barátom se érezze magát rosszul.

Legjobb válasz: Tanulj ifjú padawan. Sokat, mert a harc senkit sem tesz naggyá. Azért.

Tanulj ifjú padawan. Sokat, mert a harc senkit sem tesz naggyá. Azért.
Elõször elégítsd ki magad, aztán mondd el a barátodnak hogyan csináltad.
rendelj egyet a neten. Próbáljátok lassabban, elnyújtani, de mivel nem írtad, hogy mennyi az annyi, csak találgatok.
A kérdező hozzászólása: 2 óra szokott lenni kb
2 óra alatt nem tudsz elmenni??!! [email protected]!
Sok lány/nõ nem tud el menni...ez nem fapinaság! Nekem évekig nem volt semmilyen orgazmusom csak ha magamnak csináltam, aztán jött egy srác aki ügyes volt és lett csikló orgazmusom aztán onnantól kezdve a következõ barátommal is van, de az igazi orgazmus még nincs, de majd hátha egyszer és onnantól kezdve az is lesz :)
Tanuld meg egyedül az orgazmust, utána kezdj el nemi életet élni. Minden normális csaj így csinálja.
az én barátnõmnek (lehet exemnek? van egy kis helyzet épp) sincsen, noha már 20 éves... tõlem várja a "csodát" de õ magához sosem nyúl, nem is masztizik, semmi.... szal kb mintha sötétben tapogatóznák :/ ammondó vagyok, hogy neked is elõször magadnak kellene átélni ezt. gondolj bele...mi pasik is mennyit recskázunk mire csajba tesszük a f*szunkat....sokat. sõt van hogy akkor is amikor barátnõd van. fõleg ha hetente v 2 hetente tallkozunk csak akkor biz minden másnap be kell iktatni :)
Azért nincs, mert az neki a legfontosabb, hogy neked jó legyen. Mondd meg neki, hogy csak magával törõdjön, mert te is csak arra fogsz beindulni és csak akkor lesz orgazmusod.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!