Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek nem vagyok szerelmes a barátomba (22 db)

6 honapja jarok a baratommal, es most szerelmes lettem egy masik sracba, aki szinten az belem. Mit tegyek? Nem szeretnem megbantani a baratomat, de bele nem vagyok mar szerelmes :|

Segitsetek kerlek, annyira tanacstalan vagyok. 16/L

Legjobb válasz: "mindig válaszd a másodikat,hisz ha az elsõt igazán szereted,nem szerettel volna bele a másodikba":)

"mindig válaszd a másodikat, hisz ha az elsõt igazán szereted, nem szerettel volna bele a másodikba":)
Valahogy éreztem, hogy 16 körül mozog az életkorod -.-
Hanyagold mindkettõt, inkább a tanulásra összpontosíts. Aki 3-4 sort sem tud rendesen megfogalmazni 16 évesen, annál nagyon nagy gondok vannak.
A kérdező hozzászólása: Nem dicsekveskent mondom de 4-iknek jutottam be a legjobb szakra a varosban... A harmadik valaszolonak nagyon koszonom :D
Envagyok a harmadik. És aki most tetszik, az h-h megtetszett? Es sûrûn talalkoztok?:) 1suli?
Ha nem vagy már belé szerelmes, mondd meg neki az igazat. Lehet, hogy megbántod õt, de jobb, mint hazugságban élni.
cseréld le. a másik se tart majd örökké
A kérdező hozzászólása: namostmar, az tortent hogy szakitottam a baratommal, es utana beszelgettem a sraccal, de o azt mondta hogy meg akar varni es ilyenek... szoval most szomoru vagyok, mert szerintem mostmar nem akar semmit...

Mit tegyek, ha rá jöttem, nem vagyok szerelmes a barátomba?

A kapcsolat még csak 1 hónapos(el?tte nem is láttuk egymást), és úgy érzem, nagyon szeretem ?t, de ez nem szerelem. Id?vel kialakulhat a szerelem is, igaz? Annyira szeretném ha szerelmes lennék belé igazán. Nincs szivem megmondani neki az igazat, mert tudom, hogy ? szerelmes belém, és nem akarok fájdalmat okozni ezze. Elmondjam neki, vagy várjak még, hátha megoldódik a probléma?

Legjobb válasz: adj még magadnak egy kis idõt (mondjuk 1-1,5 hónapot), hátha szerelmes leszel addigra. gondolom szeretsz vele lenni, tehát ez nem nagy áldozat. még nagyon az elején vagytok, nem tudhatod, h mûködne-e vagy nem hosszabb távon is, tehát add meg magadnak az esélyt szerintem.

adj még magadnak egy kis idõt (mondjuk 1-1, 5 hónapot), hátha szerelmes leszel addigra. gondolom szeretsz vele lenni, tehát ez nem nagy áldozat. még nagyon az elején vagytok, nem tudhatod, h mûködne-e vagy nem hosszabb távon is, tehát add meg magadnak az esélyt szerintem.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod, én is így szeretnék tenni, csak kiváncsi voltam más véleményére is, mivel nekem nincs tapasztalatom ilyen téren. (18/L)
Én is így éreztem, és úgy döntöttem, kap esélyt a kapcsolat, mert a barátom annyira szerelmes volt belém. Majdnem 3 hónapig húztam mellette, de a vége már kínszenvedés volt, mert egyre inkább éreztem, hogy nemhogy nem leszek belé szerelmes, de még taszítani is kezd. Persze lehet, hogy te sikeresebb leszel ebben. Adj még neki max. 1 hónapot. 20L
Szerintem sokkal tisztességesebb, ha NEM vagy vele sajnálatból. Ha nem vagy belé szerelmes, mondd meg neki egyenesen. Lehet, hogy pofán vágja a hír, de sokkal korrektebb, mint ha akkor mondod ezt neki, amikor Õ már úgy érzi, hogy mondjuk egészen összemelegedtetek, te meg hirtelen elõállsz, hogy "bocsi, nem szeretlek". Minél elõbb, annál jobb - hidd el.
minekhúzni az idõt? hagyd ott, minél elõbb, az a jó neki is
nem sajnálatból van vele, gondolom élvezi az együtt töltött idõt, mivel szereti. nem mindenkiben alakul ki a szerelem 1 hónap alatt. nyugodtan várj még egy kicsit, ha már szerelmes beléd, akkor sztem mindegy, h most mondod meg neki vagy 1 hónap múlva, ha esetleg nem leszel addigra szerelmes.
én is ilyen helyzetben voltam ... barátommal már elég sokszor szakítottunk és amikor utáljára 4 hónap után megint össze jöttünk akkor kezdtem érezni hogy szeretem azóta 3 hónapja együtt vagyunk ujra szóval ne add fel és légy türelmes..:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Én tényleg nem sajnálatból vagyok vele, nem errõl van szó, csak a lelkiismeretemnek nehéz sokszor ez a dolog.

Mit tegyek már nem vagyok szerelmes a barátomba?

Már egy kis ideje elmúlt a szerelem a barátom iránt.Nagyon rossz így, tudom szakítani kellene, de nehéz az elszakadás, nem akarom megbántani de nem is akarok sokáig vele maradni, mert az egyikünknek sem tenne jót.Õ szeret úgy látom nagyon ragaszkodik hozzám.Már 6 éve együtt vagyunk ? az els? komoly kapcsolatom.Akinek van tapasztalata kérlek segítsetek.Köszi

Legjobb válasz: Szia! Hûha,énis pont ebben a cipõben járok! És énis 6 éve...:) Nekem annyival "könnyebb" a helyzetem,hogy beleszerettem egy férfiba és most érzem igazán hogy mi az hogy kivánni egy pasit...:) Egész más,mint amit eddig a barátom iránt éreztem...szóval sztem ezt a lépést akkor fogod tudni +tenni ha vki iránt elöprõ szenvedélyt fogsz érezni...de akkor könnyen...Fel a fejjel! :)

Szia! Hûha, énis pont ebben a cipõben járok! És énis 6 éve...:) Nekem annyival "könnyebb" a helyzetem, hogy beleszerettem egy férfiba és most érzem igazán hogy mi az hogy kivánni egy pasit...:) Egész más, mint amit eddig a barátom iránt éreztem...szóval sztem ezt a lépést akkor fogod tudni +tenni ha vki iránt elöprõ szenvedélyt fogsz érezni...de akkor könnyen...Fel a fejjel! :)
A szerelem elmúlik, vagy nem is elmúlik... átalakul, szeretetté. Biztos vagy benne, hogy nem szereted eléggé ahhoz, hogy vele maradj? 6 év után a véleményem szerint nem elég indok az, hogy nem vagy belé szerelmes. Milyen vele lenni? Milyen megcsókolni? Milyen, ha nincsen veled?
Hat éves kapcsolatot nem kéne félrerúgni véleményem szerint. Attól, hogy a szerelem elmúlt, gondolom még szereted õt, és vonzódtok egymáshoz bizonyos szinten. Ha ez a kettõ meg van, szerintem nem kéne kiszállni. Sokkal jobb együtt lenni olyannal, akit már jól ismersz, minthogy folyton belevágni valami újba csak azért mert elmúlt a szenvedély. Gondolj a házasságokra, amikor 50 éven keresztül együtt vannak, nem hinném, hogy a házastársakat a szerelem tartja össze, mégis szeretik és becsülik egymást többnyire. Szerintem frissitsétek fel valahogy a kapcsolatot.
Sztem azok közé tartozol, akik az elsõ szerelmüket az egyetlenként is élik meg.6 év hosszú idõ, nem véletlen lehettek együtt.Lehet csak ellaposodott a kapcsolat, dobjátok fel!Viszont ha tényleg komolyan gondolod a szakítást, akkor jobb rajta túlesni, mert csak õt és magadat csapod be.Beszélj vele, lehet õ már csak ragaszkodás érez és fél lépni.
3 éve nálam is hasonló volt a szitu, nekem azért volt könnyebb a szakítás, mert én bele szerettem egy másik férfiba. De nagyon sokáig húztam, így visszagondolva kár volt. Jobb minél elõbb túl esni rajta. Sok sikert.
Ha teljesen biztos vagy magadban, csak akkor szakíts. És lehetõleg minél elõbb, mert tényleg nem jó húzni a dolgot. Ülj le, és beszéld meg vele a dolgokat.
Én 1 éve vagyok a barátommal.Volt sokmindenki aki közénkált meg e l is távolodtunk egymástól.Amikor meg akartam tenni a szakítást akkor jöttem rá hogy nem tudok nélküle élni és egész életemre megbánnám ha szakítanék vele. Szóval gondold át elõtte nehogy késõbb megbánd a szakítást utána ha szakítás mellett döntesz akkor üljetek le beszéljétek meg hogy nem akarsz vele lenni.
A kérdező hozzászólása: Szia kedves haonló sorsú barátom!Jó tudni, hogy nem vagyok egyedül a problémámmal!Amit írtál, hogy könnyebb lenne ha lenne valaki más a képbe, félig igaz, csak nálunk az lenne a baj, hogy biztos megcsaltam azért hagyom el és így nagon rosszúl válnánk el én nem akarok kijönni így ebbõl az egészbõl.Meg nem akarom megcsalni ha még lenne rá lehetõség, mert azért többet érdemel.Úgy hogy az én esetembe ez jobbnak tûnik, hogy nincs senki, mert én lennék a rossz és félreértené az egészet.Lehet hülyén fogom fel az egészet de hát ez van:(
A kérdező hozzászólása: Vele lenni nem olyan már mint az elején.Furán érzem magam nem esik olyan jól vele a szex.Nincs már meg az az érzés, hogy rossz ha nem látom, vagy, hogy alig várjam, hogy találkozzunk.Szóval egyszerûen elmúlt nem tehetek róla.Pedig próbáltam küzdeni ellen, próbáltam magamat beecsapni de újra és újra elõjön ez az érzés.:(
Én vagyok a "hasonló sorsú barát" :D : nem azt mondtam hogy csald meg, én sem tudnám megcsalni soha a barátomat, ha ténylegesen összejönnék azzal a másikkal, azonnal szakitanék a barátommal, még a lehetséges "megcsalás" elõtt...õ sem érdemelné ezt.Én csak arra utltam, mint már irtad is, hogy nem esik olyan jól vele a szex, na ez nálam is igy van...egyszerûen már nem kivánom...pedig szeretem és tisztelem, az életem része, de simán ellennék szex nélkül is...a másik pasival viszont még csak beszélgetõs stádiumban vagyunk és máris majd megõrülök hogy mikor érhetek végre hozzá...én igy értettem...ha beleszeretsz vkibe és õ is beléd, az még nem megcsalás, mert arról nem tehetsz...de ha már le is fexel vele, az az...lehet ezt is tiszta lelkiismerettel csinálni Ja, és még egy: ha elhagynád a pasidat és mondjuk lenne másvalaki a képben, egyáltalán nem kell ezt neki megtudnia! Soha, de soha ne valld be egy pasinak, ha egy másik miatt hagyod ott! tilos! Azzal bántod meg csak igazán.Inkább mondd azt h kihûlt a szerelem meghogy szeretnél kicsit egyedül lenni...stb.tapasztalat!!


Nem vagyok szerelmes a barátomba, mit tegyek? (És smároltam egy másik sráccal)

2 hónapja vagyunk együtt, tetszik meg minden, de nincs semmi 'tûz', aminek elvileg kéne lennie. Van amikor nem is hiányzik, van amikor állandóan csak vele szeretnék lenni, de nincsenek rózsaszín felhõk stb. Õ viszont szerelmes belém. Ja, és egy házibuliba nélküle mentem, és smároltam egy sráccal...

Legjobb válasz: ribi

ribi
Hát szerintem reggel reggelizz, aztán tisztálkodj (fürdés, fogmosás, fésülködés, ha sminkeled magad stb.) Aztán menj be az oviba és játssz a többiekkel szépen, ne legyél agresszív. Edd meg az ebédet, aludjál, az uzsonnát nem muszáj, ha nem esik jól. Kint a hintával vigyázz, mert az mozog. Ha hazaértél játsszál, nézd meg az esti mesét (éjjel nappal budapestet pedig ne) aztán mosd meg a fogacskáid és tente.
nyomorek ribi vagy en tegnap emi miatt szakitottam b.nommel...
Persze ez nagyon toleráns hozzáállás amit csinálsz! Akkor miért nem szakítasz vele? Jobb neked az, hogy megcsalod? De ha ez fordítva lenne akkor nem tudom mit éreznél! Ri..nc
Ja akkor esetleg szakíts vele.
Ha így áll a dolog akkor szakítanotok kellene mert sajnos õ soha nem fogja tudni megadni amire vágysz.
a lányoknál a ribiség már szinte népbetegség
Találkozz vele, és beszéld meg! Bár 2 hónap után nem írnék ki ilyet. 2 hónap nem számít... 5 év már igen...
Szakíts vele. Kéthónapos a kapcsolat, ki fogja heverni, bármekkora is a szerelem részérõl. A megcsalósdival sokkal jobban megsebzed.
Lehalok az ilyen kérdésektõl. Nem vagy belé szerelmes, nincs meg a tûz, két hónap után már mással kavarsz... Itt nem az a kérdés, hogy mit tegyél, hanem hogy miért vagy még vele? Csak egymás idejét raboljátok. Hagyd ott, és keress egy fiút, akivel jobban klappolnak a dolgok. Nem értem miért jobb hülyére venni, megcsalni és megalázni a másikat, mint elé állni és elmondani neki, hogy nem érzed iránta azt amit kéne, és békében elválni tõle.
A kérdező hozzászólása: utolsó: köszönöm !! végre egy használható komment
Nem mástól kell várni a megoldást, csak te tudhatod, hogy mit érzel iránta. Valahogy nem érzem ki az írásodból, hogy komoly bûntudatod lenne. A legelsõ dolog, hogy neki valld be mi történt, aztán beszélgessetek el a kapcsolatról, bár ezek után õ lehet nem akar már tõled semmit, de ez ezzel jár.
Mondd el neki õszintén, hogy mennyire megbízható vagy, és kérd meg hogy Õ szakítson veled! Gondolom azt már nem kell ideírnom, hogy személyesen, és nem face-n!
A kérdező hozzászólása: köszönöm, láthattuk h mekkora ribi vagyok, igen, tényleg, eddig nem vágtam le magamtól is, nem vártam sajnálatot, egyszerûen az lett volna a kérdésem h mit tegyek.
De most itt ezzel mi a célod? Szerinted az itt levõk valamelyike is majd megsajnál, és vállba vereget, hogy milyen kitartóan tudsz hozzáállni egy kapcsolathoz? Én max a kis fejedet simogatnám miközben térdelsz elõttem!
A kérdező hozzászólása: tudom, nem is akarom a piára fogni, tényleg nem szabad...
K**VA is vagy baz+ -.-"""" 6-os voltam.
"asszem nem azért tettem" Szóval még ebben sem vagy biztos?:) Nem célszerû a piára ráfogni a hülyeséget...
A kérdező hozzászólása: akkor légyszi tekintsünk el a házibulis-smárolós résztõl, mert nem jelentett semmit, részeg voltam, asszem nem azért tettem mert nem vagyok szerelmes.
A kérdező hozzászólása: köszönöm, a "ribi" kommentekre nincs szükségem, tisztában vagyok vele, hogy nem kellett volna, viszont ha tõletek is megkapom, az nem visz elõrébb :)
Elmondtad már neki? Mit reagált rá?

Nem vagyok szerelmes a barátomba és folyton más fiúk járnak a fejemben. Rosszul érzem magam emiatt, teljesen döntésképtelen vagyok. Mit tegyek?

Kb. másfél hónapja vagyok együtt életem első igazi fiújával, akivel 1 hónap után le is feküdtem. Úgy éreztem, hogy ő az igazi és soha nem fogjuk elhagyni egymást, de ez elmúlt. Semmiről nem tudunk beszélgetni és nem is kedves velem annyira. Nincs szívem elhagyni, mert közben egy kis buzgómócsing és igyekszik a kedvemre tenni, de gyakran bunkó is velem. (Pl. nála aludtam a hétvégén és végig gépezett, mintha ott se lennék. Vártam, hogy befejezi és majd kényeztet, de mindig csak felizgatott, aztán két perc múlva ott is hagyott. Ezt megcsinálta 3-4 alkalommal. Kérdeztem, hogy direkt csinálja-e és azt mondta, hogy igen... Most pedig mondja, hogy mennyire hiányzok neki, pedig ott lett volna az alkalom, de ő gépezett. Közben szóltam neki, hogy fejezze már be, de nem is foglalkozott velem. Egész nap az ágyán feküdtem és azt mondta, hogy nem lehetek ilyen lusta és menjünk már valahova. Aztán elmentünk boltba és amikor hazaértünk, én kint ültem a kertben és a bátyja barátnőjével beszélgettem, ő pedig bement a szobába és kockult.) Gondolkoztam már ezen, de nem tudok dönteni, mert félek, hogyha szakítok vele, akkor hiányozna és megbánnám, de vele se jó, mert úgy érzem, hogy kihasznál. L/16; F/20 A válaszokat előre is köszönöm! :)

Legjobb válasz: 2 seg.gtitán

2 seg.gtitán
Mond meg neki , hogyan is érzel igazán.
A kérdező hozzászólása: Írni akartam a legjobb barátnõmnek SMS-t a következõ szöveggel: "K, nem tudom mi legyen D-vel, nem akarok vele lenni. :(" Ezt véletlenül D-nek (barátom) küldtem el és most ki akar rakni, amit megértek. Én sírok, mert nem akarom elveszíteni. Szeretem, a kérdés már nem érvényes...

3 éve vagyok együtt a barátommal és most azt mondta, már nem szerelmes belém, hanem csak szeret. Pedig szerintem szerelem nélkül az egész . Mit gondoltok, mit tegyek?

Legjobb válasz: Nekem 2 év után mondta az exem, hogy nem szerelmes, csak szeret. Én szerelmes voltam belé. Nagyon sok minden történt az együtt töltött évek alatt (közös élet, közös gyerek, összesen 10 évet húztunk le együtt.) Én hagytam el, õ szenvedett, hogy nem tud nélkülem élni, mindennél jobban szeret...stb. Nagyot hibáztam, és már nincs visszaút. Ezt csak azért mondom, ha szeretni szeret... Emiatt ne szakítsatok....

Nekem 2 év után mondta az exem, hogy nem szerelmes, csak szeret. Én szerelmes voltam belé. Nagyon sok minden történt az együtt töltött évek alatt (közös élet, közös gyerek, összesen 10 évet húztunk le együtt.) Én hagytam el, õ szenvedett, hogy nem tud nélkülem élni, mindennél jobban szeret...stb. Nagyot hibáztam, és már nincs visszaút. Ezt csak azért mondom, ha szeretni szeret... Emiatt ne szakítsatok....
3 év az nagyon hosszú idõ. "Szerelem" alatt általában azt a lángoló érzést szokták hívni. Amikor õ minden gondolatod, õ a legtökéletesebb, azt gondolod nincsenek hibái és mindent rózsaszínben látsz és fordítva. Ez az érzés egy idõ után átalakul egy sokkal mélyebb, sokkal bensõségesebb érzéssé, amit egyszerûen csak szeretetnek hívnak. De attól még SZERET. Szerintem nem az a kérdés hogy "szeret"-e, hanem hogy hogyan viselkedik veled, milyenek a gesztusai, mik a tervei veled, letudná-e élni veled az életét stb... Tudod ha azt mondják neked "szeretlek" az csak egy dolog. Mondani könnyû mindent. Gondolkozz el azon, hogyan viselkedik veled, milyenek a gesztusai. Én 7 éve vagyok a párommal együtt, nem szoktuk egymásnak mondogatni, hogy "úgy szeretlek" stb... mert ezt nem mondani kell, hanem éreztetni.... Mit gondolunk mit tegyél? Hát ülj le a barátoddal és vele beszéld meg, ne idegen emberektõl kérj tanácsot. Ezt a pároddal tudod csak megbeszélni.
meglepném valamuvel ami csak én vagyok....ami csak belõlem fakad....belém mindig újra belém tud szeretni a párom...azt mondta...fõleg ha nem veszek minden dolgot túl komolyan és elõjön a gyermeki énem...pl.képes vagyok ugrálva végigmenni az utcán és énekelem a nevét :)
Szerelmesen is képes meglátni a "negatívat" a másikban.Csakhogy egymást formáljuk egy kapcsolatban és tanulunk egymástól.És mindig fel lehet fedezni valami csodát a másikban....mi így élünk....és persze vannak mindemellett összezördülések. :)
A kérdező hozzászólása: 24esre gondoltam :)
te szerelmes vagy?
A kérdező hozzászólása: Te mit tennél a helyemben, utolsó válaszoló?
Az ostoba itt annyit jelent vak, elvakult. Ez bizony igaz! :D
A szerelem nem ostoba érzelem, ahogy írták neked el ne hidd!!!!! :) Sõt....
Mert nem érted. Ha meg elhagyod akkor másnál meg fogod érteni és csapsz a fejedre. Nálad is csak idõ kérdése!
s ez így megy 6 éve lassan :D
A kérdező hozzászólása: Én is pont ilyen vagyok, de belõlem kiszerelmesedett. Jó neked, szurkolok nektek :)
a biológiai szerelem 2-3 évig tart, utána kiveszik a vérbõl az a vegyület ami okozza az eufóriát, a pszichológiai meg elvileg lehet végtelen is, bár nem jellemzõ szerintem :/
A kérdező hozzászólása: Ez érdekes, köszi. Nem tudnál még több infót dobni a szerelem biológiai okairól?:)
Látod ezért írtam, hogy fiatal vagy még. "Kiszerelmesedett belõlem." Úristen!! Ezt hajtogatod egész nap. Ahelyett, hogy elgondolkodnál azon, hogy hogyan viselkedik veled. Mint már mondtam, az hogy mit mond csak egy dolog...
A kérdező hozzászólása: A viselkedése ? Elhanyagol, másokkal foglalkozik. Velem is, de nem annyira mint régen. Régen többször mondta, hogy szeret. Mindig rám fogja azokat a dolgait, amiket nem akar megcsinálni, hogy miattam nem tudja, közben pedig nem is. ...
Akkor az a baj, hogy nem is szeret. Nem az, hogy nem szerelmes.
Vond magadra a figylemt :)
Szerintem is akkor hagyd a francba. Nem szeret. Most már jogosan siránkozol. Majd jön a következõ.
Igazuk van az elõttem szólóknak. Itt nem a szerelem elmúlása a fõ probléma. Hanem az hogy ez nem alakult át mély szeretetté. És igen a lángoló szerelem elmúlik késõbb maximum újra lehet lángoltatni de ez múló állapot. A mély szeretet ami nem egyenlõ azzal hogy barátként tekintetek egymásra hanem igazi társként mindenben. Egy elmélyült férfi-nõi kapcsolat. Amit sokan szerelemnek hívnak lehet annak is de az én szótáramban a szerelem a kezdeti elvakult rózsaszín ködös állapot. A te esetedben a párod nem szerelmes és nem is szeret szeretettel sem. Az elhanyagolás a közömbösség jele. A te párod totál közömbös, semlegesek az érzései veled kapcsolatban. Szakíts szerintem mert csak szenvedni fogsz.
A kérdező hozzászólása: Értem. De én még mindig megalázónak érzem, hogy én szerelmes vagyok õ pedig nem...
Ne sajnáljad, 30+ az ember már nem vak.
A kérdező hozzászólása: igen
Három év után a szerelem átalakul szeretetté.
A kérdező hozzászólása: Szerintem ez inkább szánalom. ha már nem szerelemes belém inkább szakítanék, csak hát én szerelmes vagyok belé
Csábítsd el újra ébrezd fel a tüzet :)
A kérdező hozzászólása: Hát nekem úgy tûnik, hogy a szeretet a szerelemhez képest szánalom. Ha nincsen tûz a kapcsolatban az nem szerelmesek találkozása. Szívem szerint szakítanék... De nem akarok még
Jól sejtem, hogy még elég fiatal vagy? Olyan 16-17-nek saccollak. Fiatal vagy még...
A kérdező hozzászólása: 20 vagyok.Rosszul gondolom?
Nem gondolod rosszul, csak máshogy. Feketén-fehéren...
Mi is 3 éve vagyunk együtt, de még lángol a szerelem, a szeretet mellett, ezt nem bunkózásul írtam le, hanem hogy páran úgy írták mintha ennek kötelezõen el kellett volna múlnia. Pedig ez tényleg fontos. Én meg értem a kérdezõt. Ha neked megfelel ez a felállás akkor maradj, ha nem akkor adj új esélyt magadnak :)
A kérdező hozzászólása: Örülök, hogy te is így gondolod, azonban mégsem. Annyira nem szeretnék szakítani, mert tényleg, én fülig oda vagyok érte. Ellenben , nem szándékozom üres "társ" lenni. Ha nem lehetek a szerelme, akkor kije legyek a kapcsolatunkban? ... Nem leszek "egy "töltelék...
A szerelem elmúlik. Ha 3 évenként váltani akarsz akkor rajta! Soha nem lesz családod.
A kérdező hozzászólása: Miért? Te bele tudnál ebbe nyugodni, hogy nem is éreznek irántad valódi érzelmeket? Jó, szeretnek, ok. De a barátot is lehet szeretni. Szerelmes pedig a párjába szerelmes az ember, nem pedig a barátjába...
Ez a természetes. A szerelem mögött egy biológiai program van, ami kb 2-3 évig tart. Ettõl még imádhat mindennél jobban! Éretlen vagy.
nem is éreznek irántad valódi érzelmeket? - Miért ne lenne valódi érzelem? Csak realistább, látod a hibákat is és ezzel együtt szereted. A szerelem az ostoba érzelem.
A kérdező hozzászólása: Nevezhetsz éretlennek, de inkább vagyok tapasztalatlan mint éretlen. Engem érdekelnek az emberek véleménye, és az is, hogy miképpen gondolkodnak. Emiatt is kérek tõlük segítséget.
A kérdező hozzászólása: Sajnálom, hogy így érzed. :(
Nehéz volna õrültként (õrülten szerelmesen) gyereket nevelni. Szerelmes reménytelenül is lehetsz, szeretni egy kapcsolatban így nem lehet. Ez egy hasznos változás.
De ezt a kedves kérdezõ soha nem fogja megérteni. Csak azt hallja meg amit meg akar.

Nem vagyok már szerelmes a barátomba, mert az exem iránt érzek még valamit. Mit tegyek?

Sajnálom a barátomat akivel 8 hónapja vagyunk együtt, mert ő meg nagyon szerelmes belém meg mindent megtesz értem nem szoktunk veszekedni semmin se... De közbe a volt barátom újra felkeresett aki az első szerelmem volt, több mint 1 évig voltunk együtt... és ő újra kezdené velem az egészet. Nagyon sokat szoktam rágondolni de ő vele meg sok vitáink voltak a kapcsolat alatt meg nem voltunk olyan jól meg én meg nagyon szerelmes voltam belé... Mit tegyek? Maradjak együtt a barátommal akivel minden jó kivéve, hogy nem vagyok már olyan szerelmes belé meg gondolok a volt exemre... vagy: jöjjek össze az exemmel mert ő azt mondja megváltozott meg sajnálja ahogy régebben bánt velem meg azt mondja minden jó lesz...?

Legjobb válasz: dobod a mostanit, és soha többé ne keresd az exed. mocskosul unalmas már, hogy minden nõ az exébe iylen oylan szerelmes, és ezmiatt ha kezdenek is kcsapolatot, csak immel ámmal teszik. SZÁNALMASAK vagytok! johet a lepontozás, sz/rok az egészre. ha szerlmes vagy, mi a francért kezdesz uj kapcsolatot?!

dobod a mostanit, és soha többé ne keresd az exed. mocskosul unalmas már, hogy minden nõ az exébe iylen oylan szerelmes, és ezmiatt ha kezdenek is kcsapolatot, csak immel ámmal teszik. SZÁNALMASAK vagytok! johet a lepontozás, sz/rok az egészre. ha szerlmes vagy, mi a francért kezdesz uj kapcsolatot?!
eléggé Ribi lehetsz
A kérdező hozzászólása: Mert úgy hittem hogy már túl vagyok rajta... meg szerelmes voltam a mostani barátomba csak kb. 1-2 hónapba ahogy újra felkeresett a volt exem elõjöttek újra az érzések..
háhh, mert hagytad magad frlkrtdni. minek írtál, vagy válaszoltal neki?! el/sztad a kapcsoaltod. grat. menjél szépen visz az aexedhez ah az olyan jóvolt, fejezd be itt a kínlodást, és közöld szerencsétlen mostanival hogy bocs de nemkellesz. hozz döntést! de én ahyledben mindkettõt kitötölném az életembõl. de gyenge nõvagy, és ugysem fogod ezt emglépni. maradsz a 2 fogaskerék közt, és lvezed ohgy törnek érted. dönts, vedd kezedbe, és ne abban élj hogy majd elsz valahogy.
Hé, álljatok már le, 96-os, 17 éves a kérdezõ! Igen, gyenge, igen ribi - még. Ki nem az ilyen korban? Nagyjából csodának számít az, aki nem. Majd kinövi. Ugye, Kérdezõ? Elveszítesz még néhány szerelmet, összetörsz még néhány szívet, aki nem érdemli meg, és megerõsödsz, és akkor majd tudni fogod, hogy mit akarsz, úgy 28-35 éves korodra, remélhetõleg hamarabb, mert különben rossz idõk várnak rád. Én sok sikert kívánok hozzá! :) A válasz a kérdésedre: vagy hozz döntést a jelenlegi mellett, és felejtsd el az exedet, vagy ne hitegesd a jelenlegit, ÉS felejtsd el az exedet, vagy ne hitegesd a jelenlegit, és térj vissza az exedhez. Az utóbbi nem javasolt, bár nem törvényszerûen rossz döntés, de ez a te életed.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az utolsó válaszolónak! Igen még csak 17 éves vagyok...
Szerintem nyugodtan elmondhatod.
Nem értem mi lehetne a baj! Egy fiúnak egy szûz nagyon izgató!
Mond el, rá jönne úgyis..
Ha normális a fiú és szeret, akkor örülni fog!! De ha nem, akkor ne õ legyen az elsõ!
Miért nem mondtad el neki elõbb? de sosem késõ. mondd el õszintén, azt is, h miért féltél elmondani, ha normális srác, csak becsülni fogja ezt benned. amúgy a párod mennyi idõs?
Másfél éves kapcsolat szex nélkül? Egyes pasik már 1 hét után könyörögnek... 1 hónapot is alig bírják... de ezen a másfél éven elhasaltam. Bár lány vagyok, ennyit én is csak nehezen... de kapcsolatban??? Bocs. Ez csak nekem nem fexik??? Mindegy. A pasik szeretnek elsõk lenni. Akárhány éves is vagy, és bármennyire elcsépelt, de ez akkor is ajándék. Tõlünk, nekik. Ha ezt nem fogja fel, vagy lefitymálja, akkor nem érdemes rá. Ennyi. Nem akarom túlmisztifikálni. De aki nekem az elsõ volt, úgy vigyázott rám, mint valami különlegességre. El is akart venni, hosszútávra tervezte. Ezt mind arra építette, hogy õ volt az elsõ. Sorry, h nem tudok lényegre törõen írni. Mondd el neki. A reakciójából tudni fogod, hogy ha már eddig vártál, õ megérdemli-e. (...azért ne tartogasd túl soká... még pókhálós leszel ;) )
Akkor ne mond el neki. Vagy mond el neki utólag.
Szia! Mióta vagytok együtt? Aktuális már a szexkérdés? Szerintem mondd el neki minél elõbb. Ha szeret téged, akkor valószínûleg nézni fog egyet elõször, de biztos, hogy ez neki nem lesz akadály, sõt, még értékelni is fogja, hogy õ lesz neked az elsõ. Ha ne adj isten kiakadna ezen, meg téged gondolna furának emiatt... na, akkor viszont jobb elgondolkodnod, tényleg érdemes-e folytatni a kapcsolatot. De ez csak egy feltételezés, nyilván nem ismerem a részleteket. Szóval az a lényeg, hogy szerintem mondd el neki minél hamarabb, és ne rágódj ezen, semmi értelme. Sok boldogságot kívánok! 25/N
Mindenképpen mondd el neki!! Ha szeret örülni fog és felejthetetlenné fogja tenni!:) )
Nálam ez nem jelentene hátrányt, én örülnék egy szûz lánynak. Szerintem elõtte mindenképp mondd el neki, mert az elsõ alkalom nagyobb gyengédséget kíván tõle. Legalább is a helyében én tudni szeretném, mert azt nem akarnám, hogy az elsõ alkalom kellemetlen legyen a barátnõmnek és közben üvöltsön a fájdalomtól.
apáááááám mit kell ezen gondolkodni, húzni--vonni.elmondod és kész embert még nem öltek érte
Ebben a történetben én csak azt a fiút sajnálom, aki 1, 5 évig a kérdezõvel volt és szex nélkül is kibírta. Biztos szerette a lányt, erre hoppon marad, mint az összes normális férfi és egy kefélõgép lesz a befutó, aki a "tapasztalt lányokat" szereti.
Mond meg nyugodtan neki. De csak ha le akarsz vele feküdni. És szerintem ebbõl tudnia kéne hogy õ az igazi neked, mert itt végülis csunyán mondva te ajánlod fel neki igy a szexet, de ezt értékelni fogja... Nem tudom miota vagytok együtt, de valoszinüleg szeret ha már veled van egy ideje. és õ már van olyan komoly, hogy értékelje ezt. 29 évesen már másképp gondolkodik. hajrá, sok sikert, örülök hogy neked összejött egy ilyen pasi... 21/ szüz lány
az õszinteség fontos!!!!!!
Ha valóban szeret Téged a Párod, inkább örülni fog, mint megbotránkozni! Szerintem egy normális fószer értékeli, ha egy lánynak õ az elsõ, hiszen ebbõl azt szûrik le, hogy még senkiben nem bíztak annyira, mint bennük. Én 18 évesen veszítettem el a szüzességem, de még így is azt mondom, hogy ráértem volna :S 26/L
A kérdező hozzászólása: Utóbbi hozzászóló, olyan bunkó a felfogásod. Csak ronda nõ lehet ennyi idõsen szûz? Nem azért maradtam szûz, mert nem kellettem senkinek, hanem mert talán túl válogatós voltam. Nem tudom szép vagyok-e, ez eléggé relatív, de a környezetemtõl eddig pozitív visszajelzések jöttek.
Kérdezõtõl kérdezném, hogy amúgy jól nézel ki vagy egy átlagos szintet azért megütsz? Mert ha nem, akkor a srácot nem fogja meglepni.
ha megtudja h szûz v biztos örülni fog minden fiú imádja a szûz lányokat amelyik meg nem az b-uzi
A kérdező hozzászólása: De biztos azt hinné vmi szerencsétlen vagyok.:( Volt elõtte egy másfél éves kapcsolatom, de vhogy azt a férfit nem tudtam közel engedni magamhoz.
A kérdező hozzászólása: Õ 29 éves.
A kérdező hozzászólása: de ha nem mondom el és közben jön rá??? vagy lehet rá se jönne?
valakivel gyors veszítsd el aztán kész...
veled is csak többen vagyunk 14:25. attól h " gyorsan elveszti " még nem lesz tapasztalt
köszönöm, hogy több lehettem beszólásod által, 14.30! :D még mindig szakadok rajta.....
És mibõl hiszi, hogy tapasztalt vagy? Abból, hogy te mondtál neki ilyet, vagy csak õ képzeli így? Ha te mondtad, akkor szerintem örülhetsz, ha nem dob ki (mert hazudtál)... Ha viszont ez az õ agyszüleménye, akkor már el is felejtheted, mert aki a vad csajokat szereti, az szerintem nem fog veled maradni, ha szûz vagy! Viszont ott a harmadik lehetõség: elõfordulhat, hogy nagyon fel fogja izgatni, hogy szûz vagy! ;)
Nekem is volt egy fél éves kapcsim és nem volt sex amikor próbáltuk nem állt fel neki:Dna lényegtelen. Szerintem mond el neki, abból nem lehet semmi amúgy jobb ha az ember õszinte azzal akit "szeret"mert a hazugságok úgy is kiderülnek és abból még jó nem származott hanem inkább mégtöbb konfliktus......
Hát én örülnék egy ilyen lánynak!

Szerelmes vagyok a legjobb barátnőmbe, de így nem tudok a barátja lenni. Mit tegyek?

Szóval elég régóta érzem ezt a dolgot, de csak mostanában sikerült ráeszmélnem igazán, miután kidobott egy srác és válságban voltam, hogy nekem ? sosem csak egy barátot jelentett. Többször belekezdtem már, de aztán úgy éreztem, hogy tök felesleges elmondani, ? meg elkezdte sejteni és azóta minden más lett. Nem tudom leírni, de teljesen másképp viselkedik velem, már nem vagyunk olyan kötetlen viszonyban. Én vagyok a legjobb barátn?je 2 éve. Nekem ez nagyon rossz és nem nagyon tudok a barátja lenni, mert folyton feszült a légkör. Nem tudom, mit tegyek? 23/L

Legjobb válasz: bocs, ha nem volt érthetõ, szóval kidobott egy srác, akibe én sem voltam szerelmes és mikor válságban voltam hetekig és elgondolkodtam az életemen, hogy mi miért történik velem, arra jöttem rá, hogy igazából szerelmes vagyok a legjobb barátnõmbe, csak még nem vallottam be magamnak

A kérdező hozzászólása: bocs, ha nem volt érthetõ, szóval kidobott egy srác, akibe én sem voltam szerelmes és mikor válságban voltam hetekig és elgondolkodtam az életemen, hogy mi miért történik velem, arra jöttem rá, hogy igazából szerelmes vagyok a legjobb barátnõmbe, csak még nem vallottam be magamnak
Biztos, hogy ez szerelem? Nem csak összezavarodtál? Alapvetõen a fiúkat szereted, vagy nem? Ezek fontos kérdések, mert lehet csak egy hullámvölgybe kerültél. Nem biztos, hogy el kéne rontani egy ilyen esetleges "bakival" a barátságot, nem gondolod? És õ hogy viszonyulna ehhez? Õ heteroszexuális? Ha igen, jobb lenne letenned róla. Egy ideig ne találkozzatok, had ülepedjen le a dolog benned.
én is éreztem igy.. nomármost, majdnem mindenõben kíváncsiság. ezt jó ha tudod. ezt csak szerelem ffiiránt vagy a nagyon erõs konzervativizmus irja felül. nálunk úgy volt legjobb barátnõmmel h én flörtöltem vele :) meg el is mondtam neki h nekem tetszik. végül egyszer egy házibuli után smároltunk. onnantól fogva -elmúlt ez a dolog bennem vele kapcsolatban. sõt volt még egy lány akinek meg én tetszettem, ott is volt vonzalom..-de annyira csalódtam egy dolog miatt benne hogy már egyértelmûen tudom hogy ffit akarok a jövõmben. Igen, az egy fontos kérdés hogy feltudnál e vállalni egy nõt magad mellett nem lenne e hiányérzeted. Én valójában magamban sosem tudnám azt hiszem. Tehát a vágy mégha érzelmekkel is van tarkítva, nem feltétlen szerelem. és ha ez megis marad késöbb benned a nõk felé ez, akkor is max biszexualitás lehet..- de ezt már énse tudom mert végül is én nem feküdtem le egy lánnyal sem. Uh próbáljátok megbeszélni. ez fontos lenne. (megha esetleg le is tudnád smárolni, az is) 27n
A kérdező hozzászólása: Nem, évek óta bénázom a fiúkkal, iránta meg mást érzek, nem olyan, mint a többi barátom, szeretek vele lenni, hozzáérni, meg ilyenek, már csak meg tudom különböztetni az érzéseimet 23 évesen. Tavaly együtt aludtunk egyszer egy buli után és tök rágerjedtem, egész éjjel csak feküdtem, mint egy fogyatékos és gondolkodtam, hogy mi a fene ez. Õ imád, mert én vagyok Terézanyu az életében és nevet rajtam, hogy milyen szerencsétlen vagyok a kapcsolataimban. Tuti nem stimmel velem valami velem. Egyszer csókolóztunk, mikor a kb 8. pasimmal is szakítottam és kíváncsi volt, mi lehet velem a baj. Áh..nem tudom, de én tényleg szeretem.
A kérdező hozzászólása: "Tuti nem stimmel velem valami velem." Haha oké, tényleg tuti, talán nem ilyenkor kéne agyalnom és tudnék írni.
A kérdező hozzászólása: Fogalmam sincs, mit gondol errõl, meg lehet, nem is akarom hallani, mert inkább ások egy gödröt szégyenemben, belemászom és megvárom, míg mumifikálódom. Néha felveti, hogy aludjak ott, mert szüksége van rám/olyan vagyok, mint egy plüssállat, aztán pizsiben dumálunk a szexrõl, meg hányásig esszük a kis sütijeimet, szóval tipikus hülye libás programjaink vannak együtt általában. Én azért nagyon élvezem, csak néha rá is másznék.
nincs baj az írásoddal, és szerintem minden stimmel veled :) 81%vok. lehet tényleg csöppecskét szerelmes vagy :) de ez meg szép. Csak tudjátok megbeszélni(vagy leginkább megélni!), ne okozzon sebet benned. Most amugy én is egyedül vagyok és pont az utóbbi incidensek pasival/nõvel , arra irányítottak h köszönöm most nem kell senki :D hát ez se biztos a legjobb út. de egy idõ után elfárad az ember lelke, és [email protected] dolog ha a másik nem lelkes vagy nem akkor mikor 'mi' azok vagyunk. energiarabló, varázs ölõ - és itt tökmindegy h pasi e v csaj aki nem viszonozz. Amúgy azt látom mindeki begyûjti ezeket a sebeket aztán már félnek is nagyon az emberek.. -najó befejeztem.:) amugy ha akarsz beszélgetni irj rám nyugodtan . jó éjszakát!
1# taktikazz: mondd neki, hogy tetszik egy srac (lehetoleg jo eselytelen legyen) hatha akkor helyre all a barati beke. 2# viszont tenyleg helyre kellene pakolni az erzelmeidet, ami elhiszem, hogy igen nehez. en is erzek vonzalmat a lanyokhoz, es volt is testi kapcsolatom, de igazabol hosszutavon megorjitenek a csajok, en innen tudom, hogy en nem vagyok leszbikus, csak bi es valoban egy ferfi oldalan kotottem ki. Te probalkoztal mar lannyal ilyesmivel? miota erzel igy a barantod irant? es a baratnoddel nem tudsz ilyesmirol beszelni? (ertem, hogy lehet, hogy elijeszted, de igy meg egy remenytelen dologban vagy benne.)
Mondd el neki amit érzel iránta. Ha tényleg igaz barátod akkor meg fog érteni. Max megmondja, hogy õ nem érez ilyesmit irántad. Én is voltam ilyen szituációban, nekem nem volt vevõ rá a barátom. De megbeszéltük és nem változott semmit a kapcsolatunk, nem távolodott el tõlem. Annyit mondott, hogy sejtette a dolgot, de õ barátilag szeret.

Menyasszony vagyok imádom a páromat de van egy nagyon jó fiú barátom akibe azt hiszem szerelmes vagyok mióta be vallotta nekem hogy szerelmes belém azotta nem birok másra gondolni hely írásom ne nézzétek mobilról írtam mit tegyek most?

most mit tegyek azt hiszem énis szeretem mondjam le az esküvőt és legyek vele vagy nyomjam el az érzéseket és menyek férjhez ?

Legjobb válasz: Értem én, hogy telefon, de mivel bonyolultabb az y helyett j-t írni (menyek vs. menjek)? Egyébként ha ilyen érzéseid vannak igen, az lenne a leghelyesebb, ha lemondanád az esküvõt. Nem szép dolog, de inkább most, mint 10 év és két gyerek után. De neked kell eldönteni, hogy amit a barátod iránt érzel az valóban szerelem vagy csak fellángolás, esetleg esküvõ elõtti pánik.

Értem én, hogy telefon, de mivel bonyolultabb az y helyett j-t írni (menyek vs. menjek)? Egyébként ha ilyen érzéseid vannak igen, az lenne a leghelyesebb, ha lemondanád az esküvõt. Nem szép dolog, de inkább most, mint 10 év és két gyerek után. De neked kell eldönteni, hogy amit a barátod iránt érzel az valóban szerelem vagy csak fellángolás, esetleg esküvõ elõtti pánik.
az a csók is elég. Akkor igaza van a 2-esnek is fújd le az esküvõt, de, az is lehet hogy mégsem lesz olyan azzal a sráccal mint ahogyan most képzeled és nem fog jól alakulni és akkor visszasírod a mostanit. De 1 biztos! Hogy nem szereted eléggé a párod ha máson jár az eszed.
Ennyi ésszel csoda hogy van jogsid.
És még mondja valaki, hogy lehet bízni a nõkben... Még jó, hogy szegény szerencsétlen võlegény meg teljesen oda van érted. Csak sajnálni tudom azokat, akik meg bíznak valakiben, mert elõbb utóbb csalódnak. Itt egy élõ bizonyíték a millióból.
Minek fújjátok fel ezen az oldalon annyira a helyesírást? Ki a fenét érdekel? Nem tudtok jobbat kitalálni? Mint az ovisok, jajj had cukkoljam valamivel...
szerintem a võlegényeddel szemben nagyon nem fair, amit csinálsz, más sráccal csókolózol és hazudsz neki.. ha képbe tudott jönni ez a "barátod", akkor ott valami gond lesz a kapcsolatoddal, és így összeházasodni nem biztos, hogy jó ötlet. 22L
Hát, bocsánat, lehet le fogtok pontozni...de én azt javasolnám , hogy ne mond le.Nekem ez fellángolásnak tûnik...mert csak azóta van, mióta bevallotta.Imádod a párod, lehet vele akár örökké együtt lehetnél, de jön egy barát, lemondod az esküvõt, összejössz vele, de tart pár hónapig és annyi.Na?Viszont-MIELÕTT bevallotta neked és elkezdett téged is érdekelni, úgy érezted szerelmes vagy a võlegényedbe?Kérlek erre válaszolj, mert ez fontos.
A kérdező hozzászólása: meg igérttem a páromnak hogy nem beszélek a többé a barátómal de tegnap mégis el logtaam hazudtam hogy láthasam
szerintem csak 1 kérdést kell magadnak feltenned. melyikük nélkül nem tudnál élni?
Mennyi idõ múlva lenne az esküvõ? Mert ha 1-2 hónap múlva akkor az nehéz helyzet. Mondanám hogy kérj halasztást találj ki valamit, de nem túl biztató a párodnak. De lehet hogy ez el fog mulni ezaz érzés és nem kell majd más csak a párod. De olyan is volt már aki ilyen helyzetben megházasodott majd boldogtalan házasságban élt..
Szerintem most elbizonytalanodtál, ami alapjában véve természetesnek mondható, mert azért a házasság mégiscsak nagy lépés. Itt az a kérdés, hogy szereted-e még a párodat. És ki kell derítened, hogy mit érzel a fiúbarátod iránt is. El kell döntened, hogy melyikükhöz milyen erõsségû érzelmek kötnek, hosszútávon kivel képzeled el a jövõdet.
már ez felmerült, akkor ne menj férjhez valamiért vonz a másik, ezt kellene tisztáznod magadban, gondolkodj el, majd a döntés után cselekedj, mindig az elsõ gondolat a jó, sajnálom, de inkább mond le
A kérdező hozzászólása: jövõ honnap 30 lenne az esküvõ hát tegnap 100 km vezettem csak azért hogy lássam és mimkor ki szálltam a kocsiból meg csókolt de csak egy csók volt nem több
Mondd le az esküvõt, éretlen vagy még egy komoly kapcsolatra!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!