Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek nem vagyok szerelmes a (98 db)

Mit tegyek, ha rá jöttem, nem vagyok szerelmes a barátomba?

A kapcsolat még csak 1 hónapos(el?tte nem is láttuk egymást), és úgy érzem, nagyon szeretem ?t, de ez nem szerelem. Id?vel kialakulhat a szerelem is, igaz? Annyira szeretném ha szerelmes lennék belé igazán. Nincs szivem megmondani neki az igazat, mert tudom, hogy ? szerelmes belém, és nem akarok fájdalmat okozni ezze. Elmondjam neki, vagy várjak még, hátha megoldódik a probléma?

Legjobb válasz: adj még magadnak egy kis idõt (mondjuk 1-1,5 hónapot), hátha szerelmes leszel addigra. gondolom szeretsz vele lenni, tehát ez nem nagy áldozat. még nagyon az elején vagytok, nem tudhatod, h mûködne-e vagy nem hosszabb távon is, tehát add meg magadnak az esélyt szerintem.

adj még magadnak egy kis idõt (mondjuk 1-1, 5 hónapot), hátha szerelmes leszel addigra. gondolom szeretsz vele lenni, tehát ez nem nagy áldozat. még nagyon az elején vagytok, nem tudhatod, h mûködne-e vagy nem hosszabb távon is, tehát add meg magadnak az esélyt szerintem.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod, én is így szeretnék tenni, csak kiváncsi voltam más véleményére is, mivel nekem nincs tapasztalatom ilyen téren. (18/L)
Én is így éreztem, és úgy döntöttem, kap esélyt a kapcsolat, mert a barátom annyira szerelmes volt belém. Majdnem 3 hónapig húztam mellette, de a vége már kínszenvedés volt, mert egyre inkább éreztem, hogy nemhogy nem leszek belé szerelmes, de még taszítani is kezd. Persze lehet, hogy te sikeresebb leszel ebben. Adj még neki max. 1 hónapot. 20L
Szerintem sokkal tisztességesebb, ha NEM vagy vele sajnálatból. Ha nem vagy belé szerelmes, mondd meg neki egyenesen. Lehet, hogy pofán vágja a hír, de sokkal korrektebb, mint ha akkor mondod ezt neki, amikor Õ már úgy érzi, hogy mondjuk egészen összemelegedtetek, te meg hirtelen elõállsz, hogy "bocsi, nem szeretlek". Minél elõbb, annál jobb - hidd el.
minekhúzni az idõt? hagyd ott, minél elõbb, az a jó neki is
nem sajnálatból van vele, gondolom élvezi az együtt töltött idõt, mivel szereti. nem mindenkiben alakul ki a szerelem 1 hónap alatt. nyugodtan várj még egy kicsit, ha már szerelmes beléd, akkor sztem mindegy, h most mondod meg neki vagy 1 hónap múlva, ha esetleg nem leszel addigra szerelmes.
én is ilyen helyzetben voltam ... barátommal már elég sokszor szakítottunk és amikor utáljára 4 hónap után megint össze jöttünk akkor kezdtem érezni hogy szeretem azóta 3 hónapja együtt vagyunk ujra szóval ne add fel és légy türelmes..:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Én tényleg nem sajnálatból vagyok vele, nem errõl van szó, csak a lelkiismeretemnek nehéz sokszor ez a dolog.

6 honapja jarok a baratommal, es most szerelmes lettem egy masik sracba, aki szinten az belem. Mit tegyek? Nem szeretnem megbantani a baratomat, de bele nem vagyok mar szerelmes :|

Segitsetek kerlek, annyira tanacstalan vagyok. 16/L

Legjobb válasz: "mindig válaszd a másodikat,hisz ha az elsõt igazán szereted,nem szerettel volna bele a másodikba":)

"mindig válaszd a másodikat, hisz ha az elsõt igazán szereted, nem szerettel volna bele a másodikba":)
Valahogy éreztem, hogy 16 körül mozog az életkorod -.-
Hanyagold mindkettõt, inkább a tanulásra összpontosíts. Aki 3-4 sort sem tud rendesen megfogalmazni 16 évesen, annál nagyon nagy gondok vannak.
A kérdező hozzászólása: Nem dicsekveskent mondom de 4-iknek jutottam be a legjobb szakra a varosban... A harmadik valaszolonak nagyon koszonom :D
Envagyok a harmadik. És aki most tetszik, az h-h megtetszett? Es sûrûn talalkoztok?:) 1suli?
Ha nem vagy már belé szerelmes, mondd meg neki az igazat. Lehet, hogy megbántod õt, de jobb, mint hazugságban élni.
cseréld le. a másik se tart majd örökké
A kérdező hozzászólása: namostmar, az tortent hogy szakitottam a baratommal, es utana beszelgettem a sraccal, de o azt mondta hogy meg akar varni es ilyenek... szoval most szomoru vagyok, mert szerintem mostmar nem akar semmit...

Mit tegyek? Hat éves kapcsolatomból szeretnék kilépni, mert már nem vagyok szerelmes a páromba, de a környezetem nem támogat, mondván a szerelem úgyis elmúlik, mi pedig megértjük egymást, maradjunk együtt. Menjek vagy maradjak?

Legjobb válasz: Mi van? Nem elég, hogy a környezeted meg akarja mondani, mit tegyél, te még ide is futsz? NEM BÍRSZ EGYEDÜL DÖNTENI?? Mi közük van hozzá, ez a te életed.... Legyen már egy kis önálló véleményed is...

Mi van? Nem elég, hogy a környezeted meg akarja mondani, mit tegyél, te még ide is futsz? NEM BÍRSZ EGYEDÜL DÖNTENI?? Mi közük van hozzá, ez a te életed.... Legyen már egy kis önálló véleményed is...
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó hozzászóló! Hálából ne maradj a pároddal, annak semmi értelme.Meg fogja érteni-idõvel-hogy elhagytad, ráadásul 2 hónap nagyon kevés idõ.A szerelem meg nem fog kialakulni késõbb sem, ha már az elején nincs meg, pláne, ha már most sem hiányzik és nem kívánod õt.
Én is most vacillálok, bár az én helyzetem koránt sem olyan szörnyû, mint a Tied. Az én kapcsolatom csak 2 hónapja tart, de úgy érzem nem szeretem a barátom.:( Nem hiányzik, ha nem vagyunk együtt, testileg nem vonzódok annyira hozzá, állandóan a hibáival foglalkozom, szinte direkt keresem õket, persze nem említem meg Neki. De ennek ellenére jól kijövünk, egy kedves, rendes ember. És nem tudom eldönteni, hogy szakítsak vagy mellette maradjak. Félek, hogy nekem is az lesz pár év múlva, mint most Neked. Sokan mondják, hogy majd kialakul a szerelem, de én tudom, hogy nálam nem fog. Viszont képtelen vagyok szakítani vele, mert olyan jó ember, és õ tényleg szeret. Úgyhogy most azon gondolkodok vele maradjak, és akkor max nem leszek 100% boldog, de õ legalább az lesz. Vagy szakítsak vele, és bántsam meg egy életre, mert tudom, hogy pokolian fájna Neki :( Amúgy én szerintem maradni fogok, mert úgy sem talál mindenkire az a nagy betûs szerelem.
Remélem tudtam kicsit segíteni..
Több kérdés is felmerül. Úgy érzed, hogy Unod a párodat? Nem jó vele a szex? Ha nem vagytok együtt nem hiányzik? Ha eszedbe jut, hogy mire hazaérsz õ ott lesz, elmosolyodsz, vagy azt gondolod : jaj ne már megint...? Megérné neked eldobni a szerelmét azért hogy 1-2 évig mondjuk szerelmes légy másba, majd akkor is ugyanazt fogod érezni mint most? De lehet hogy az a férfi fele annyira sem szeret téged mint a mostani párod.... Jól kijöttök egymással? Veszekedés sok van? Mint embert sem szereted már? Valamiért csalódtál benne? Nem érzed magad boldognak mellette? Ha ezekre a kérdésekre válaszolsz, kicsit közelebb leszel a megoldáshoz. Szerintem nagyon gondold át. És az én véleményem az, hogy az utolsó 3 kérdésre jobban figyelj. Különösen az utolsó kérdés fontos. Ha a válaszod erre az hogy nem érzed magad boldognak vele. Akkor lépni kell.
A számításból kihagyod azt a tényt , hogy ez mással is ugyan így történik majd. egy bizonyos idõ után , a köd felhõk eloszlanak. na itt jön képbe a kitartás, tolerancia stb... kezdhetsz mással is , de azzal kockáztatod a jelenlegit ami nem lesz soha garancia az örök szerelemre- (szintén idõ pazarlás)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a hozzászólását!
Azt a drogot amit te "szerelemnek" nevezel nem termeli örökké a szervezeted.. Ettõl még szerethetsz valakit.
Most ezt tényleg mi mondjuk meg neked? Ne már! Neked kell eldöntened, hogy ezzel az emberrel akarod leélni az életed, vagy sem. Teljesen mindegy, ki mit mond, ez a te döntésed.
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok szerelmes a páromba, ez a bajom.Erre nem tudok alapozni a jövõben, vagyis gyereket szülni stb.Ha ezt a párterápia megoldja máris rohanunk..(ha lenne, ide egy keserédesen mosolygó smiley-t tennék)
de ha szeret a párod akkor nem értem mi a baj..:) ) mert ha boldogtalan vagy annak oka van.. na most akkor mi az oka? túlságosan szeret a párod? azt hogy? ha ez ennyire nagy baj, akkor legyetek felnõttek... és húzás párterápiára. ez magától nem javul meg
A kérdező hozzászólása: Moszuke, mi nem öljük egymást, nagyon szeretetteljes a kapcsolatunk.Sõt, túlságosan is.Talán ez a baj, hogy ezt az állapotot kb 50 évesen képzelem el és nem most.A baj velem van, mert a párom ugyanúgy szeret és emiatt nehéz döntenem.
Most bezárva, korlátozva érzed magad attól, hogy a pároddal vagy? Mert akkor szakíts, hát meg nemtom, gondold végig jól, ne csinálj semmit elhamarkodottan! Jó neked, ha vele vagy? Meg mérlegeljél MINDENT!
nehogy már most jöjjön az, hogy ennyi idõsen már bele kell törõdni a sorsodba...full fiatal vagy.. igen baba, 40+évesen már nemigen lesz.. de kit érdekel a baba?.. anélkül is van élet. igen az élet értelme a család, de ha így hozta a sors hát na bumm.. ez van. van aki 50-60évesen kezd új életet.. és nem bánják meg.. azt bánják, hogy ennyi ideig nem mertek lépni! a döntés a tied. amúgy meg ezt te érzed.. a szerelem nem tart örökké ez tény.. viszont ha már többet ölitek egymást mint egymás kedvébe jártok akkor az már nem elmúlt az szerelem hanem idõpocsékolás.. az, hogy elmúlik a szerelem az csak jó.. kitisztul az agy és tudatosan tudunk a másik kedvére tenni, a másikat boldoggá tenni, felemelni, stb. ha ez nincs meg köztetek akkor nem tudom mirõl beszélünk? az ilyen párkapcsolatot úgy hívják, hogy gazdasági társulás. a nõ fõz, mos, takarít, gyereket nevel, térdel, a pasi meg melózik. hol itt a szeretet? én nem látom
A kérdező hozzászólása: Ez komoly"lelkileg kényelmesebb"?Abszolút nem errõl van szó!Rájönni és bevallani az igazságot borzasztó és szomorú pillanat és azon gondolkodni hogyan tovább..egyedül. Nem hiszem, hogy bármelyikõtök is szívesen lenne a helyemben.
A kérdező hozzászólása: Igen ide "futok", mert 30 fölött, nõként több száz km-re az otthonomtól, a szeretteimtõl nehéz egyedül..
Hát azt csinálsz, amit akarsz, érveljünk mindkettõ mellett? Mert azt is lehet?:) Amúgy ahogy neked lelkileg kényelmesebb. :)
Nem hiszem , hogy ez csak így ment , hogy hirtelen eljött a 6 év és már nem szereted... A te életed, a te döntésed. De ha egy fiú már 6 éve melletted van és szeret , akkor az már igazi szerelem. Kiléphetsz a kapcsolatban , de ne nagyon reménykedj , hogy valaki akár egy picit is jobban vagy annyira fog szeretni , mint õ. F/18
De az ilyen kedves fiú, mint õ, ma már nagyon ritka, épp ezért inkább vele maradok, mert én nem hiszek abban a szerelemben, ahol mindkét fél halálosan odavan a másikért. És tudom, hogy õ sose fog átverni, megbízhatok benne. Úgyhogy én maradok vele. Utolsó voltam.


Nem vagyok szerelmes a barátomba, mit tegyek? (És smároltam egy másik sráccal)

2 hónapja vagyunk együtt, tetszik meg minden, de nincs semmi 'tûz', aminek elvileg kéne lennie. Van amikor nem is hiányzik, van amikor állandóan csak vele szeretnék lenni, de nincsenek rózsaszín felhõk stb. Õ viszont szerelmes belém. Ja, és egy házibuliba nélküle mentem, és smároltam egy sráccal...

Legjobb válasz: ribi

ribi
Hát szerintem reggel reggelizz, aztán tisztálkodj (fürdés, fogmosás, fésülködés, ha sminkeled magad stb.) Aztán menj be az oviba és játssz a többiekkel szépen, ne legyél agresszív. Edd meg az ebédet, aludjál, az uzsonnát nem muszáj, ha nem esik jól. Kint a hintával vigyázz, mert az mozog. Ha hazaértél játsszál, nézd meg az esti mesét (éjjel nappal budapestet pedig ne) aztán mosd meg a fogacskáid és tente.
nyomorek ribi vagy en tegnap emi miatt szakitottam b.nommel...
Persze ez nagyon toleráns hozzáállás amit csinálsz! Akkor miért nem szakítasz vele? Jobb neked az, hogy megcsalod? De ha ez fordítva lenne akkor nem tudom mit éreznél! Ri..nc
Ja akkor esetleg szakíts vele.
Ha így áll a dolog akkor szakítanotok kellene mert sajnos õ soha nem fogja tudni megadni amire vágysz.
a lányoknál a ribiség már szinte népbetegség
Találkozz vele, és beszéld meg! Bár 2 hónap után nem írnék ki ilyet. 2 hónap nem számít... 5 év már igen...
Szakíts vele. Kéthónapos a kapcsolat, ki fogja heverni, bármekkora is a szerelem részérõl. A megcsalósdival sokkal jobban megsebzed.
Lehalok az ilyen kérdésektõl. Nem vagy belé szerelmes, nincs meg a tûz, két hónap után már mással kavarsz... Itt nem az a kérdés, hogy mit tegyél, hanem hogy miért vagy még vele? Csak egymás idejét raboljátok. Hagyd ott, és keress egy fiút, akivel jobban klappolnak a dolgok. Nem értem miért jobb hülyére venni, megcsalni és megalázni a másikat, mint elé állni és elmondani neki, hogy nem érzed iránta azt amit kéne, és békében elválni tõle.
A kérdező hozzászólása: utolsó: köszönöm !! végre egy használható komment
Nem mástól kell várni a megoldást, csak te tudhatod, hogy mit érzel iránta. Valahogy nem érzem ki az írásodból, hogy komoly bûntudatod lenne. A legelsõ dolog, hogy neki valld be mi történt, aztán beszélgessetek el a kapcsolatról, bár ezek után õ lehet nem akar már tõled semmit, de ez ezzel jár.
Mondd el neki õszintén, hogy mennyire megbízható vagy, és kérd meg hogy Õ szakítson veled! Gondolom azt már nem kell ideírnom, hogy személyesen, és nem face-n!
A kérdező hozzászólása: köszönöm, láthattuk h mekkora ribi vagyok, igen, tényleg, eddig nem vágtam le magamtól is, nem vártam sajnálatot, egyszerûen az lett volna a kérdésem h mit tegyek.
De most itt ezzel mi a célod? Szerinted az itt levõk valamelyike is majd megsajnál, és vállba vereget, hogy milyen kitartóan tudsz hozzáállni egy kapcsolathoz? Én max a kis fejedet simogatnám miközben térdelsz elõttem!
A kérdező hozzászólása: tudom, nem is akarom a piára fogni, tényleg nem szabad...
K**VA is vagy baz+ -.-"""" 6-os voltam.
"asszem nem azért tettem" Szóval még ebben sem vagy biztos?:) Nem célszerû a piára ráfogni a hülyeséget...
A kérdező hozzászólása: akkor légyszi tekintsünk el a házibulis-smárolós résztõl, mert nem jelentett semmit, részeg voltam, asszem nem azért tettem mert nem vagyok szerelmes.
A kérdező hozzászólása: köszönöm, a "ribi" kommentekre nincs szükségem, tisztában vagyok vele, hogy nem kellett volna, viszont ha tõletek is megkapom, az nem visz elõrébb :)
Elmondtad már neki? Mit reagált rá?

Nem vagyok szerelmes a barátomba és folyton más fiúk járnak a fejemben. Rosszul érzem magam emiatt, teljesen döntésképtelen vagyok. Mit tegyek?

Kb. másfél hónapja vagyok együtt életem első igazi fiújával, akivel 1 hónap után le is feküdtem. Úgy éreztem, hogy ő az igazi és soha nem fogjuk elhagyni egymást, de ez elmúlt. Semmiről nem tudunk beszélgetni és nem is kedves velem annyira. Nincs szívem elhagyni, mert közben egy kis buzgómócsing és igyekszik a kedvemre tenni, de gyakran bunkó is velem. (Pl. nála aludtam a hétvégén és végig gépezett, mintha ott se lennék. Vártam, hogy befejezi és majd kényeztet, de mindig csak felizgatott, aztán két perc múlva ott is hagyott. Ezt megcsinálta 3-4 alkalommal. Kérdeztem, hogy direkt csinálja-e és azt mondta, hogy igen... Most pedig mondja, hogy mennyire hiányzok neki, pedig ott lett volna az alkalom, de ő gépezett. Közben szóltam neki, hogy fejezze már be, de nem is foglalkozott velem. Egész nap az ágyán feküdtem és azt mondta, hogy nem lehetek ilyen lusta és menjünk már valahova. Aztán elmentünk boltba és amikor hazaértünk, én kint ültem a kertben és a bátyja barátnőjével beszélgettem, ő pedig bement a szobába és kockult.) Gondolkoztam már ezen, de nem tudok dönteni, mert félek, hogyha szakítok vele, akkor hiányozna és megbánnám, de vele se jó, mert úgy érzem, hogy kihasznál. L/16; F/20 A válaszokat előre is köszönöm! :)

Legjobb válasz: 2 seg.gtitán

2 seg.gtitán
Mond meg neki , hogyan is érzel igazán.
A kérdező hozzászólása: Írni akartam a legjobb barátnõmnek SMS-t a következõ szöveggel: "K, nem tudom mi legyen D-vel, nem akarok vele lenni. :(" Ezt véletlenül D-nek (barátom) küldtem el és most ki akar rakni, amit megértek. Én sírok, mert nem akarom elveszíteni. Szeretem, a kérdés már nem érvényes...

Mit tegyek már nem vagyok szerelmes a barátomba?

Már egy kis ideje elmúlt a szerelem a barátom iránt.Nagyon rossz így, tudom szakítani kellene, de nehéz az elszakadás, nem akarom megbántani de nem is akarok sokáig vele maradni, mert az egyikünknek sem tenne jót.Õ szeret úgy látom nagyon ragaszkodik hozzám.Már 6 éve együtt vagyunk ? az els? komoly kapcsolatom.Akinek van tapasztalata kérlek segítsetek.Köszi

Legjobb válasz: Szia! Hûha,énis pont ebben a cipõben járok! És énis 6 éve...:) Nekem annyival "könnyebb" a helyzetem,hogy beleszerettem egy férfiba és most érzem igazán hogy mi az hogy kivánni egy pasit...:) Egész más,mint amit eddig a barátom iránt éreztem...szóval sztem ezt a lépést akkor fogod tudni +tenni ha vki iránt elöprõ szenvedélyt fogsz érezni...de akkor könnyen...Fel a fejjel! :)

Szia! Hûha, énis pont ebben a cipõben járok! És énis 6 éve...:) Nekem annyival "könnyebb" a helyzetem, hogy beleszerettem egy férfiba és most érzem igazán hogy mi az hogy kivánni egy pasit...:) Egész más, mint amit eddig a barátom iránt éreztem...szóval sztem ezt a lépést akkor fogod tudni +tenni ha vki iránt elöprõ szenvedélyt fogsz érezni...de akkor könnyen...Fel a fejjel! :)
A szerelem elmúlik, vagy nem is elmúlik... átalakul, szeretetté. Biztos vagy benne, hogy nem szereted eléggé ahhoz, hogy vele maradj? 6 év után a véleményem szerint nem elég indok az, hogy nem vagy belé szerelmes. Milyen vele lenni? Milyen megcsókolni? Milyen, ha nincsen veled?
Hat éves kapcsolatot nem kéne félrerúgni véleményem szerint. Attól, hogy a szerelem elmúlt, gondolom még szereted õt, és vonzódtok egymáshoz bizonyos szinten. Ha ez a kettõ meg van, szerintem nem kéne kiszállni. Sokkal jobb együtt lenni olyannal, akit már jól ismersz, minthogy folyton belevágni valami újba csak azért mert elmúlt a szenvedély. Gondolj a házasságokra, amikor 50 éven keresztül együtt vannak, nem hinném, hogy a házastársakat a szerelem tartja össze, mégis szeretik és becsülik egymást többnyire. Szerintem frissitsétek fel valahogy a kapcsolatot.
Sztem azok közé tartozol, akik az elsõ szerelmüket az egyetlenként is élik meg.6 év hosszú idõ, nem véletlen lehettek együtt.Lehet csak ellaposodott a kapcsolat, dobjátok fel!Viszont ha tényleg komolyan gondolod a szakítást, akkor jobb rajta túlesni, mert csak õt és magadat csapod be.Beszélj vele, lehet õ már csak ragaszkodás érez és fél lépni.
3 éve nálam is hasonló volt a szitu, nekem azért volt könnyebb a szakítás, mert én bele szerettem egy másik férfiba. De nagyon sokáig húztam, így visszagondolva kár volt. Jobb minél elõbb túl esni rajta. Sok sikert.
Ha teljesen biztos vagy magadban, csak akkor szakíts. És lehetõleg minél elõbb, mert tényleg nem jó húzni a dolgot. Ülj le, és beszéld meg vele a dolgokat.
Én 1 éve vagyok a barátommal.Volt sokmindenki aki közénkált meg e l is távolodtunk egymástól.Amikor meg akartam tenni a szakítást akkor jöttem rá hogy nem tudok nélküle élni és egész életemre megbánnám ha szakítanék vele. Szóval gondold át elõtte nehogy késõbb megbánd a szakítást utána ha szakítás mellett döntesz akkor üljetek le beszéljétek meg hogy nem akarsz vele lenni.
A kérdező hozzászólása: Szia kedves haonló sorsú barátom!Jó tudni, hogy nem vagyok egyedül a problémámmal!Amit írtál, hogy könnyebb lenne ha lenne valaki más a képbe, félig igaz, csak nálunk az lenne a baj, hogy biztos megcsaltam azért hagyom el és így nagon rosszúl válnánk el én nem akarok kijönni így ebbõl az egészbõl.Meg nem akarom megcsalni ha még lenne rá lehetõség, mert azért többet érdemel.Úgy hogy az én esetembe ez jobbnak tûnik, hogy nincs senki, mert én lennék a rossz és félreértené az egészet.Lehet hülyén fogom fel az egészet de hát ez van:(
A kérdező hozzászólása: Vele lenni nem olyan már mint az elején.Furán érzem magam nem esik olyan jól vele a szex.Nincs már meg az az érzés, hogy rossz ha nem látom, vagy, hogy alig várjam, hogy találkozzunk.Szóval egyszerûen elmúlt nem tehetek róla.Pedig próbáltam küzdeni ellen, próbáltam magamat beecsapni de újra és újra elõjön ez az érzés.:(
Én vagyok a "hasonló sorsú barát" :D : nem azt mondtam hogy csald meg, én sem tudnám megcsalni soha a barátomat, ha ténylegesen összejönnék azzal a másikkal, azonnal szakitanék a barátommal, még a lehetséges "megcsalás" elõtt...õ sem érdemelné ezt.Én csak arra utltam, mint már irtad is, hogy nem esik olyan jól vele a szex, na ez nálam is igy van...egyszerûen már nem kivánom...pedig szeretem és tisztelem, az életem része, de simán ellennék szex nélkül is...a másik pasival viszont még csak beszélgetõs stádiumban vagyunk és máris majd megõrülök hogy mikor érhetek végre hozzá...én igy értettem...ha beleszeretsz vkibe és õ is beléd, az még nem megcsalás, mert arról nem tehetsz...de ha már le is fexel vele, az az...lehet ezt is tiszta lelkiismerettel csinálni Ja, és még egy: ha elhagynád a pasidat és mondjuk lenne másvalaki a képben, egyáltalán nem kell ezt neki megtudnia! Soha, de soha ne valld be egy pasinak, ha egy másik miatt hagyod ott! tilos! Azzal bántod meg csak igazán.Inkább mondd azt h kihûlt a szerelem meghogy szeretnél kicsit egyedül lenni...stb.tapasztalat!!

Van egy haverom, és a barátnőim elmondták hogy nagyon szerelmes belém. Nekem is bejön, de nem vagyok szerelmes. Próbálok vele többet beszélni hogy hátha lesz valami, de nagyon szégyenlős. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Éreztesd vele hogy neked sem közömbös, és mond meg neki hogy bejön neked, akkor hátha mer lépni!Vagy csak egyszer csókold meg!Onnan tudni fogja!

Éreztesd vele hogy neked sem közömbös, és mond meg neki hogy bejön neked, akkor hátha mer lépni!Vagy csak egyszer csókold meg!Onnan tudni fogja!
lépj te ha õszégyalõs old fel
Akkor ahol dolgoztam, már mindenki ki lenne rúgva! Az átlag korosztály 20-25 év volt, éjszakai mûszakban mindenki k*rt mindenkivel. Ennyi!
Dehogy rúgnak! Az exem is vígan hancúrozik egy munkatársával, aki miatt elhagyott. Ez sehol nincs tiltva!
A kérdező hozzászólása: Akkor sem ha ö a biztonsági õr?
nemtilos, azzal dugsz akivel akarsz
A kérdező hozzászólása: De ponnt ez az hogy nem csak szex lenne...
Nincs tiltva szerintem, de azért a munkahely munkára való nem csókolózásra...remélem érted :)
Ismerõsöm összejött a fõnökével. Már gyerekük is született.
fiú vagy vagy lány?
A kérdező hozzászólása: Lány.
3 év után ez normális. Ezen ne aggódj, nekem is vannak ilyenek mi 3 és fél éve vagyunk együtt. Vannak nekünk is hullám völgyek de én sem tudom elképzelni nélküle az életem:)
A szerelem mindig át fog alakulni. Ha vele, ha mással leszel sok évig.... Miért ne maradnál vele?
Nagy szerencse, hogy 3 év után is úgy érzed, szerelmes vagy. Ez kutatások szerint inkább már csak ragaszkodás ennyi idõ után, bár van kivétel. De nehezen tudom elképzelni, hogy ennyi idõsen Õ lenne életed párja. Túl fiatal vagy még, túl tapasztalatlan, és ha felmerült Benned, hogy nem vagy szerelmes, akkor a kutatás látszik beigazolódni. Szeresd, de járj nyitott szemmel.
hát ez alapján azt mondanám, hogy minden kapcsolatban vannak hullámvölgyek. Az ember elveszíti az érdeklõdését, mert megismeri a másikat, már nem olyan izgalmas, eltûnik a rózsaszín felhõ, észrevesszük a hibákat is stb. Ez az a pont, ahol az emberek egy része lelép és keres új izgalmakat, amik szintén egy idõ után ebbe az állapotba fordulnak. A másik csoport viszont próbál új színt vinni a kapcsolatba mikor ellaposodik, ez nem mindig sikerül. Te döntesz melyiket választod. Viszont még nagyon fiatalok vagytok, szóval sanszos, hogy nem életre szól. Amúgy mitõl/mikor érzed, hogy már nem szereted?
A kérdező hozzászólása: Pontosabban nem is azt érzem, hanem furcsa nekem h már nem olyan mint rég ( rózsaszin köd, stb. )és ezért elbizonytalanodok. Meg mintha úgy érezném hogy nem szerelemmel, hanem szeretettel szeretem õt.
Tök mind1 am. Elõbb utóbb szakítani fogtok, mert kíváncsi leszel még egy vagy több szerelemre. Ha így érzel, akkor valld be õszintén, addig meg legyetek boldogok.
ez egy amolyan se veled se nélküled kapcsolat.Pezsdítsd fel a kapcsolatodat

Mit tegyek ha az este a sexpartnerem haverjáva csókólóztam, de nem tudtam lefeküdni vele, mert a másik srácra gondoltam? Szerelmes vagyok?

Legjobb válasz: Az elsõ válaszoló vagyok és még annyit hogy ha a szexpartneredre gondoltál és nem a vele történt szex(ek)re akkor biztosan többet érzel iránta, de hogy mégis mi ez az érzés azt már tényleg csak te tudod megmondani...

Az elsõ válaszoló vagyok és még annyit hogy ha a szexpartneredre gondoltál és nem a vele történt szex(ek)re akkor biztosan többet érzel iránta, de hogy mégis mi ez az érzés azt már tényleg csak te tudod megmondani...
Nem tudom, hány éves vagy, de ha már annyira felnõtt, hogy "sexpartnered" van (egyébként szexnek kell írni!), akkor magad is el tudod dönteni, hogy szerelmes vagy-e. Ha tudtál csókolózni a barátod barátjával... szerintem egyiket sem szereted, csak nem tudod mit kezdj magaddal, elhanyagolnak, nem figyelnek rád eléggé... Közelebb kellene kerülnöd a szüleidhez és jóízûeket beszélgetni velük mindenféle dolgokról, pl. errõl is... :-( Sok ilyen tinédzsert iemerek. Sajnállak!
Azért elõtte illene majd beszélned a szeretõddel.
Hát szerintem azt hogy szerelmes vagy-e azt csak te tudod megválaszolni, mert ugye a te érzésed... másik srác alatt meg ha szexpartneredre gondolsz akkor nem lehet hogy azokra az élményekre gondoltál inkább amiket vele "átéltél"?
igen
R*banc!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!