Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek nem vagyok (3130 db)

Nemtom mit tegyek nem vagyo megelégedve magammal már 13 évesen! MIt tegyek?

Nemtom mi bajom van eláll a fulem egy kicsitde látszik.Kicsit gorbe az orrom kicsi a mellem a (a hugomnak nagyobb van lassan azt 10 éves ) nem tudom mi van velem SEGITSETEK létszi

Legjobb válasz: Várj még pár évet :)

Várj még pár évet :)
A kérdező hozzászólása: Bocsi ezt elfelejtettem viszont azt mondtá hogy nagyon szép az arcom !!! :D
Szia, énis 13 vagyok, mint te :) Figyelj, az én szemléletem szerint... 1. Tökéletes ember NEM LÉTEZIK! Azok a "lányok" akik minden héten más fiúval kavarnak, kivan a fél seggük a falatnyi miniszoknyából, lehet, hogy külsõre tökéletesnek tûnnek, de belsõre lelki roncsok. Nagyon ritka a kivétel. 2. Aki nem fogad el úgy, ahogy van, meg sem érdemli a barátságod. Te is elfogadod a barátaidat ha pl az egyiknek van egy hatalmas pattanás az orrán, nem fordulsz el tõle, ugye? Akkor õk sem fognak tõled. A melled miatt meg ne aggódj :D Mindenkinek máskor kezd nõni, de ez nem azt jeleni, hogy akinek késõbb kezd, kisebb lesz. Lehet, hogy egy év alatt behozod a hugod. Meg ne akarj, ne vágyj olyan nagy mellre.
Amit tehetsz az hogy próbáld a legjobbat kihozni magadból. Szép ruhák, új divatos frizura, kis smink. Sokat segít. És hidd el ami neked olyan nagy tragédia azokat mások észre sem veszik rajtad. Kivéve a rosszindulatú emberek, azokkal meg sose foglalkozz. Olyan vagy amilyen, nem tökéletes, senki sem az.
A kérdező hozzászólása: KOszonom szépen a komikat

Van egy hapsi akivel úgy 5 éve rendszeresen kivertük egymásnak. Õ szájjal is kielégített párszor. Hirtelen eltűnt a városból de most újra felbukkant és próbál velem kapcsolatba kerülni. Mit tegyek? (nem vagyok meleg).

Olyan erős személyisége van hogy attól félek hogy újra rábeszél a homoszexre.Mit tegyek?Hogy mondjam el, hogy van már barátnőm és nem akarok újra férfivel szexelni?25F

Legjobb válasz: Persze, biszex vagy, minek kell mentegetõzni? Mi az h h mondd el?? Kinyitod a szádat és beszélsz, mint egy férfi! Na ágyõ.

persze függ attól merre éldegélsz mások is csináltak ilyet, de az ember nem mondja el, hát ha ez igaz, akkor elég primitív, így soha nem szabadulsz meg tõle, egyet tegyél, a barátnõdnek mond el, a többit meg szard le, úgysem tudja bizonyítani N
Persze, biszex vagy, minek kell mentegetõzni? Mi az h h mondd el?? Kinyitod a szádat és beszélsz, mint egy férfi! Na ágyõ.
Tiszta Jean Marais és Cocteau történet. Olvass utána. Van úgy, hogy egy erõs, domináns egyéniség ilyen módon tud valakit befolyásolni. Két dolgot tehetsz: behódolsz vagy ellenállsz. Ha az utóbbit választod, akkor ne tarts a fenyegetésétõl. Nincs rá bizonyítéka. Legfeljebb azt mondod, hogy meg akar kapni, de te nem akarod. És így akar lejáratni.
De meleg vagy.
Szerintem is homoszexuális vagy, és vedd fel nyugodtan vele a kapcsolatot, ha ekkora hatással van rád, szerelmes vagy bele. Ha ennyire megkavar a dolog, nem tunik lezárt ügynek. Nézz szembe magaddal es hagyd azt a szegeny baratnodet, találjon maganak mast
tiszta torrente csak semmi buzulás van csajod de az emlékek elõjönnek...
csak egyszeruen
szóval hagytad, hogy kicsavarja a répád, a tetejébe még le is pippantott, de te nem vagy meleg igaz? figyelj langyosvirsli, ez már bõven kimeríti a buzulás fogalmát, javaslom változtass nevet, mert ez megtalál, addig kúr, amég a segged helyén egy kráter nem lesz.
Legalább egy bi jelzõt megérdemelsz, de szerintem a gay is alapos lenne Rád nézve. Az, hogy van nõd, nem jelent semmit. Aki egyszer f_szra kapott (úgy, h van sajátj...), az már a szememben b_zi marad. A csaj csak egy pajzs, de alatta homár vagy..
A kérdező hozzászólása: Azzal zsarol, hogy elmondja a barátaimnak, hogy szexeltünk.Õ bevallottan biszex mindenki tudja.De nekem ez hétpecsétes titok.Már az öngyilkosságon is gondolkodtam
Voltam hasonló helyzetben... Hát nem irigyellek az biztos. Sikerült lekoptatnom a csávót szerencsére.
Szerintem el kell beszélgetned a barátnõddel õszintén, megfogja érteni a helyzetet.az én feleségemnek is elmondtam hogy biszex vagyok és szeretek szopni meg ami vele jár.neki még tetszik is egyébként õ is ki nyalna egy szép puncit.
A leírás alapján te nem heteró vagy, hanem egy erõs biszex :) ez van, ezt kell szeretni...
Menekülj, menekülj az életedért.

15 eves vagyok a baratom 16. Szeretnenk lefekudni egymassal, 2honapja vaunk egyutt, nagyon szeretjuk egymast es mar pettingeltunk is. Mit tegyek? Nem vagyok tul fiatal?

maskulonben fejlett csaj vagyok;) felkeszultnek erzem magam a szexre

Legjobb válasz: 16 évesen gáz lenne terhesként, nem? :D Egyébként ez mind rajtad áll. (Szerintem fiatal vagy, de ez mindegy) Hogyha úgy érzed, hogy testileg felkészült vagy, az nem azt jelenti, hogy lelkileg is. De hogyha úgy érzed, hogy elég érett vagy, akkor hajrá. Persze védekezni kell - de errõl nem is kell beszélnem :)

16 évesen gáz lenne terhesként, nem? :D Egyébként ez mind rajtad áll. (Szerintem fiatal vagy, de ez mindegy) Hogyha úgy érzed, hogy testileg felkészült vagy, az nem azt jelenti, hogy lelkileg is. De hogyha úgy érzed, hogy elég érett vagy, akkor hajrá. Persze védekezni kell - de errõl nem is kell beszélnem :)
Ezt neked kell érezned! Az lényegtelen, hogy testileg milyen fejlett vagy, "agyilag" felkészült vagy-e? Ha úgy érzed, igen, akkor nincs semmi akadálya, bár még várhatnál legalább egy évet, de úgyse fogsz, én is voltam fiatal... :) A lényeg, hogy védekezzetek, mert az abortusz szerintem nem kellemes dolog...
A kérdező hozzászólása: termeszetesen fogunk vedekezni....nem szeretnek abortuszt:(meg akkor se csinaltatnek abortuszt ha veletlenul terhes maradnek
Hát én is úgy éreztem 15 évesen, hogy meg kell tennem az akkor 20 éves barátommal. Máshogy alakult, és utólag nagyon örültem neki, hogy nem tettem, és egy még gyönyörûbb élményben lehetett részem 17 évesen. Szóval nagyon gondold meg. Ha szerelmesek vagytok, és úgy néz ki, hogy tartós lesz a kapcsolat, csak akkor ajánlanám. :)
Ezt neked kell eldönteni.szerintem 2hónap kicsit kevés még, de Ti tudjátok, ha szeretitek egymást, és szerelmesek vagytok hajrá.:) mi a barátommal 10hónapot vártunk, így legalább megbizonyosodtam arról, hogy nem csak azt akarta(persze ezinkább az elsõ 2hónapban jutott csak eszembe, utána már megbíztam benne, és kiismertem:) ) õ 19, én 15 voltam, és így nem bántuk meg...neki is velem volt az elsõ, és hihetetlen jó volt:)

Gyors elélvezés? Mit tegyek? Nem vagyok szűz. Eddig nem volt ilyen.

Legjobb válasz: Mi a kérdés?hülye vagy??

Mi a kérdés?hülye vagy??
Szex elõtt verd ki vagy 2-3x és mindjárt más lesz a helyzet. :) Vagy kérd meg a barátnõd, hogy elõbb szájjal elégitsen ki és utána mehet rendesen. Több ideig fogod birni. 22F
Óvszerrel csináltátok vagy anélkül? mert az se mind1 :) 13:59 voltam :) 21/F
Szia SP.szólj Fluornak h ne nyalogassaközbe a bimbódat
A kérdező hozzászólása: akkor mit tegyek?
Bocsi, nem láttam, hogy írtál közben. :D
A kérdező hozzászólása: nem egyszeri..
Ha csak 1x-i eset, akkor szerintem szimplán ki voltál éhezve.
A kérdező hozzászólása: férfi vagyok. és egyszerûen maszturbáció közben gyorsan elmegyek.. szexben is.
Egy kicsit tényleg pontosítsd a kérdést, hogy érdemleges választ tudjunk adni :) Hogy védekeztetek eddig és most hogy, nõ vagy-e vagy férfi stb. :) 21/F
van akinek 8-9 edik alkalomra sikerül 5 percig birnia, minnél többet csinálod, annál jobban belejösz a dologbe, hogy ne menj el
Mi a jó büdös franc az? Mit csrél ki és miért cserél ki? És miért nemzetközi?
A kérdező hozzászólása: oda érkezik minden külföldi csomag
Az a Magyar Posta Logisztikai Üzeme lehet, na de melyik? Mert van Budaörsön, Ferihegyen is...
Szerintem a legjobb, ha snail mail-t küldesz nekik. ;) Azaz, ha már úgyis postához kapcsolódó intézményrõl van szó, biztos van egy szép kis postacímük, amelyre szépen elküldhetsz egy borítékolt levelet. Vámüggyel kapcsolatban keresnéd õket? A célország postaszolgálatát kérdezted már? Lehet, hogy hasonló cipõben járunk... ha igen, akkor segíthetünk egymásnak kiokoskodni a megoldást. :)
A kérdező hozzászólása: köszi, az én csomagom már megjött:-)

Mit tegyek? Nem vagyok jó neki?

Az ex csajával akar "barátkozni" másfél év után és az nem érdekli hogy ez engem zavar! Sajna megesküdütt arra hogy csak szimplán a barátságát keresi :( Nem vagyok elég jó partner? Mit tegyek? S.O.S

Legjobb válasz: ha jól értem, te vagy a barátnõje, de az exével akar barátkozni?

ha jól értem, te vagy a barátnõje, de az exével akar barátkozni?
Van ilyen, az én párom is jóban van az exével. Ez nem azért van mert nem vagy jó neki, csak szimplán a társaság miatt. Vagy ülj le vele, és próbáld meg megbeszélni vele, vagy csak beletörõdni tudsz.
A kérdező hozzászólása: igen, a barátnõje vagyok. Volt egy 3 éves kapcsolata amit szeretnék ha a feledésbe dobna végleg mert állítása szerint komolyan gondolja velem...(gyerek, lakás, stb...)
A kérdező hozzászólása: egy vagy 2 hónapja voltunk már együtt amikor a telefonja a kezembe "akadt" és könyörgött az exének hogy fogadja vissza de végül is nem engedett el hogy elhagyam, megígért akkor sok mindent és most csak a barátságát keresi állítólag

Miért hibáztatom saját magam? Miért van ilyen rossz érzésem? Nem tudom, hogy mit tegyek? Nem vagyok teljes értékû Nõ!

9.hónapja próbálkozunk,de semmi,nem sikerül!Évekkel ezelõtt eltávolították a jobb oldali petefészkem,petevezetékem!Hormonvizsgálatom rendben.36.éves vagyok.

Legjobb válasz: Én már március óta dokihoz járok (nõgyógyász + endokrinológus). Hormonproblémáim vannak (IR + magas prolaktin + pajzsmirigy alulmûködés). Utóbbi 2 már rendezõdni látszik, az IR kontrollra dec. elején megyek. Tegnap én is elsírtam magam egy kicsit, mert megint megjött. Párom mondta, hogy azért sem adjuk fel, de olyan csalódott volt õ is. És azt mondta, hogy nem az én hibám, nem tehetek róla. Attól még nõ vagyok, csak MÉG anya nem lehetek. Nem a TE hibád, nem tehetsz róla TE sem.

Én már március óta dokihoz járok (nõgyógyász + endokrinológus). Hormonproblémáim vannak (IR + magas prolaktin + pajzsmirigy alulmûködés). Utóbbi 2 már rendezõdni látszik, az IR kontrollra dec. elején megyek. Tegnap én is elsírtam magam egy kicsit, mert megint megjött. Párom mondta, hogy azért sem adjuk fel, de olyan csalódott volt õ is. És azt mondta, hogy nem az én hibám, nem tehetek róla. Attól még nõ vagyok, csak MÉG anya nem lehetek. Nem a TE hibád, nem tehetsz róla TE sem.
Ne hibáztasd magad! Mi is próbálkozunk egy ideje, pont a múlt héten kezdtük a meddõségi kivizsgálást. Szerintem ne fecséreld az idõt hibáztatással, inkább menjetek orvoshoz, hátha csak egy kis segítségre van szükségetek.
Nekem 34 évesen 10 hónap után jótt össze a baba, a második 36 évesen pedig az elsõ hónapban. A 9 hónap nem olyan vészes, de a korodra való tekintettel, azért egy meddõségi orvoshoz elmennék a helyedben. Mondd azt, hogy régõta próbálkoztok, hogy komolyan vegyen. Persze a pároddal kellene kezdeni, mert az egyszerûbb. De még egyszer mondom, hogy 9 hónap várakozás még egészséges embereknél sem ritka. Szóval ne keseredj el ennyire, csinálj egy tisztító kúrát, és próbálj a párodra koncentrálni, mert ha összejón a baba, ha nem, akkor is õ lesz melletted. Mi megbeszéltük azt is, hogy mi lesz, ha nem lesz gyerekünk, és ez ha hiszed, ha nem nagyon megnyugtató volt.

Szerintetek mit tegyek? Nem vagyok meleg de szeretném kipróbálni két fiúval milyen.

Legjobb válasz: én sem vagyok hetero csak mindig a nõk járnak az eszemben

én sem vagyok hetero csak mindig a nõk járnak az eszemben
Nem, te tényleg nem vagy meleg. Forró vagy.
Szerintem olyan meleg vagy, hogy még a ház is lángol...jó lenne hívni a tûzoltókat:DD
Pici fiam, te olyan meleg vagy, hogy kézzel vasalsz...
Homokvihar közeleg.
A kályha hozzád képest mélyhûtõ.
mert az ember kíváncsi :)
én meg meleg vagyok, de állandóan arról fantáziálok hogy kipróbáljam 2 nõvel!:D ez miért van?xD
hogy ti mekkora perverzek vagytok válaszolók
Próbáld ki...(szerintem meleg vagy:)
Egybõl kettõvel, egy már nem is elég?! Azt még te nem vagy meleg?!
a csajoknál van h kiprobálnák de csak sok v smemi nagyon komoly de ha fiu vagy akkor FUUUUUUJ..... FUUUUUJ.... FUUUUUUJ!!!!!! FORRROOOO VAAAGY!!

Mit tegyek? Nem vagy csak rövid ideig göndör

hosszú hajam van kb fenékig ér és alig göndörödik be és ha nagy nehezen begöndörödik akkor is kb egy fél óra elteltével meg se látszik hogy göndörítve volt. Mit tegyek van ötletetek?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!