Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek nem tudok túllépni (17 db)

Mit tegyek? Nem tudok túllépni a dolgon.

A barátom egy olyan kommentet írt egy lányhaverjának, akivel egy társaságban van már 4-5 éve, hogy finom volt a reggeli kv, meg h megérte elmenni, de a jóból sosem elég. Ott volt nála az összejövetel, de mivel későn mentek, ezért hajnalig ott voltak, és utána a lány amikor reggel ment munkába, meghivta őket egy kv-ra, mert nem volt pénzük. A barátom persze nem egyedül volt, hanem a haverokkal, és másik pasinak is volt barátnője. Megkérdeztem a lányt, és ő nem is érti, h min voltam kiakadva. Ez ugye hülyeség? Amúgy tuti h engem is vitt volna, csak másik városban voltam. Irtam az illető lánynak is, de ő se értette h mi a gond, és mondta h felesleges aggódnom, csak már régen találkoztak igy mindannyian, és hülyültek meg beszélgettek.

Legjobb válasz: Ráreagáltál? Maunika röhög a markába. :D

Ráreagáltál? Maunika röhög a markába. :D
A kérdező hozzászólása: a barátom szerint amúgy a csaj nem is szép és még buta is mellé. majdnem h nevetett, amikor elõadtam az elméletemet, miszerint nagyon féltékeny vagyok.
A kérdező hozzászólása: a többiek is szoktak rajta nevetni h milyen kis butus.. most etõtl nem értem h miért lesz vki paraszt.. akkor most dobjam ki? vagy mi? nem az a fajta, aki átveri a lányokat.. de te mit tennél ilyenkor? egyaltalan pasi vagy vagy csaj? van kapcsolatod?
Azért, ha NÁLA volt az összejövetel (mert ugye nem mindegy, hogy bulit írok, vagy összejövetelt), akkor egyértelmûen VELE voltak. Nem azt mondtam, hogy kettesben, hanem, hogy VELE. Másrészt meg, ha az ember 5 éve jóban van valakivel, azt nem fogja a háta mögött lerondázni és lehülyézni. Szóval a barátod vagy egy s*ggfej, aki szemét a haverjával, vagy egy s*ggfej, aki téged akar átverni ilyen gyenge dumával.
Szerintem ha lett volna valami, akkor arra nem célozgatna az egész internetes társadalom elõtt. Volt egy buli, ami jó volt, plusz még a reggeli kávé is finom volt, ennyit lehet mondani az estérõl. Szerintem amúgy picit lejárattad magad, hogy még a másik lánynak is írtál.
A kérdező hozzászólása: nem történt semmi, ebben biztos vagyok. egyrészt mert nem az az undorito fajta, másrészt meg mert panelban voltak 5-en.. úgy elég nehéz.. csak h ez nem bepróbálkozás-e vagy vmi olyan, amit nem kellett volna, vagy ez csak egy hülyeség? ez a kérdés.
A kérdező hozzászólása: szeretem, de igy nagyon rossz. szeptemberi sztori az egész, azóta napi szinten gondolok rá, és heti szinten sirok is...... azért ez annyira nem jó :( hiába beszélek vele errõl, már odáig jutottunk, h törölte a kommentet, meg azt mondta h elmehetünk együtt a csajhoz h megismerjem, és h levágjam a szitut.....
Felteszel itt egy kérdést, mert nem tudsz ezen a hülyeségen túl lépni. Aztán ha valaki azt írja, hogy talán lehet hogy volt valami, akkor meg elkezded védeni a barátodat, meg hogy nem történt semmi.Akkor mi a f.sznak írtál ide, ha meg vagy gyõzõdve hogy nem történt semmi?Akkor mi a kérdés??
A kérdező hozzászólása: nagyon össze vagyok törve, azóta is. pedig ha úgy nézzük, csak megköszönt egy kv-t, semmi több. attól meg még lehet csúnya, h 5 éve haverok, nem értem az összefüggést..
A kérdező hozzászólása: nem buliztak, és nem vele. hanem mondom, még 5 en ott voltak, nem buliban, hanem a csajnál. ez egy olyan társaság, h mindig másnál van az összejövetel.
"a barátom szerint amúgy a csaj nem is szép és még buta is mellé." 5 éve haverok, vele bulizott egész éjszaka, és lerondázza meg lebutázza? :D érdekes :D
A kérdező hozzászólása: igen, rá... :(
A kérdező hozzászólása: most gondolod, h öten akik ott voltak végigmentek rajta? :D nem, nem volt ilyesmi.
A kérdező hozzászólása: hát utolsó, ezt most h érted?
Igazából az az egy mondat érdekes, hogy a jóból sosem elég.
A kérdező hozzászólása: bizok benne, nem arról van szó. simán elmehet bulizni is, meg minden. de erre valahogy, valamiért nagyon ráreagáltam, holott nekem is szokott irni fiúhaver h na ez az este jó volt, vagy vmi, amikor pl. sörözünk, és mégse féltékeny a barátom.
Ha nem bízol a barátodban miért vagy vele?
A kérdező hozzászólása: és sztem nem mind1 h buli vagy összejövetel. az összejövetel ha elhivok pár embert beszélgetni, a buli meg ha zene tanc blablabla..

Mit tegyek? Nem tudok túllépni ezen.

2 éve vagyunk együtt a barátommal, nem volt mindig zökkenö mentes sajnos a kapcsolatunk, anyós, tragédiák, nehézségek, betegségek, viták stb... de mindig kitartottunk egymás mellett. 2 hete meghalt a nagypapája, és akkor is eléggé eltávolodtunk egymástól de pár napja sikerült megbeszélni mindent, ismét egymásra találtunk és megbeszéltük mostmár mindig együtt maradunk, mert erös köztünk a szeretet, szerelem. Tudni kell, hogy egyetemre jár a munka mellett, szombatonként jár be a suliba. mindig is féltékeny típus voltam, ami abból fakadt, hogy megcsaltak még elötte. próbáltam benne bízni, de mindig is volt egy rossz érzésem ha suliban volt. erre tegnap belenéztem a füzetébe, és találtam egy levelezést 1 csajjal, akinek leírta, hogy szakítani akar velem, mert mindig idegesítem a féltékenységemmel,szóval leírt mindennek csak jónak nem... elvileg ez akkor volt mikor nem beszéltünk 1 hétig kb. de annyira megviselt, hogy nem bírtam abba hagyni a zokogást... :( elöször felkapta a vizet, hogy mit túrkálok a cuccaiban, de utána azt sem tudta hogy próbáljon meggyözni, hogy nem akar semmit attól a csajtól, egyrészt pasija van ( tényleg igy van,utánajártam), másrészt semmi olyat nem irt, hogy öt akarná.ami helyén van, csak épp engem hordott le mindennek a levelezésükben. nagyon fáj. ma is jött hozzám, azt sem tudta hogy tegyen mit tegyen, hogy bebizonyítsa, hogy szeret.. csináltatott egy közös képet rólunk, kaját hozott kedveskedett. de én nem tudok túl lépni csak úgy :( nagyon megalázott úgy érzem. tudom, hogy nem csalna meg, de ez akkor is hasonlít szerintem, meg föleg az bánt, hogy egy kedves szót nem írt rólam, holott szeret.. és ma is nem tudom már hányszor felhívott, smst irt, hogy nem akar elveszíteni, csak engem akar stb. de nem tudom mit kéne tennem. tényleg szeretem, közös jövöt tervezünk, de honnan tudjam, hogy nem lesz ilyen többé? segítsetek, mit kéne tennem?

Legjobb válasz: Ha te nemtudod, akkor én honnan tudjam

Ha te nemtudod, akkor én honnan tudjam
1: mikor ezeket írta, rosszban voltatok. Tiszta, ilyenkor ír olyat az ember, amit késõbb megbán. 2: ha az örökös féltékenykedéseddel meg a sok "utánajárással" elüldözöd magad mellõl, ne lepõdj meg.

Mit tegyek ha nem tudok túllépni rajta? :| (többi lent)

Van egy fiú osztálytáram, akivel kétszer is összejöttünk már, de a kapcsolatunk mindig elromlott. Januárban szakítottunk és azóta ugyanúgy odavagyok érte, és nem tudok rajta túllépni. Már írtam is neki, elmondtam az érzéseimet de őt ez már nem érdekli. Én rontottam el?? Azóta próbáltam más fiút keresni aki leköt, de annyira szeretem, még mindig, de ő szerinte ami köztünk van az több mint barátság de kevesebb mint szerelem.. Most a legjobb barátok vagyunk és minden okés köztünk, de a tény, hogy barátságnál sokkal többet érzek nála, az nem akar elmúlni.. Minden titkát tudom, ő is mindent tud rólam. Nagyon fontos nekem.. Kérlek adjatok véleményeket tanácsokat, mert teljesen tanácstalan vagyok..

Legjobb válasz: Nem tudsz túllépni rajta, mivel még beszéltek, legjobb barátok vagytok... nehéz lesz ez, ha még osztálytársak is vagytok...

Nem tudsz túllépni rajta, mivel még beszéltek, legjobb barátok vagytok... nehéz lesz ez, ha még osztálytársak is vagytok...
Márpedig ha elakadtál egy dolog lelki feldolgozásában, akkor segítséget kell kérned. Ha egyedül nem boldogulsz a megoldással, akkor szakember tud segíteni. Tudom, mert írtad, hogy voltál már ilyennél, de lehet, hogy nem jót választottál, másikat kéne keresni, aki nagyobb türelemmel hallgatja meg a gondjaidat. Megérne a lelki nyugalmad mégegy próbát.
Akkor írd le!!
A kérdező hozzászólása: Nem tetszik a leírásos ötlet. Ilyen rituálék nekem nem segítenek.
A kérdező hozzászólása: Megbocsájtás nem jó, akkor rosszabb volt mint most. Kaptam gyógyszereket, nem segítettek.
Ha nem tudod feldolgozni az emlékeidet, gondoltál már gyógyszerre?
Ha megpróbálnál megbocsátani azoknak, akik rosszat tettek veled, nem segítene? Mi gátol meg abban, hogy elfogadd magadban azokat, amik történtek veled? Miért látod úgy, hogy tönkretettek? Miért nem próbálsz meg segíteni másoknak, akiket hasonló élmények értek mint téged, (hátha segítene)?
Még mindig van remény. Ismerek olyan személyt, aki garantáltan tud segiteni rajtad. Lesd meg ezt: http://www.nemvicc.hu/
A kérdező hozzászólása: Köszi, csak semmi új ötletet nem adtál vagy olyat amit ne próbáltam volna már ki. Ha ilyen egyszerû lenne, nem is emésztene annyira.
Feladtam!
A kérdező hozzászólása: Többnél voltam, barátaim is vannak. Nekem az nem segít ha beszélek, vagy írok róla.
Beszéld ki magadból:) Ha sokszor beszélsz róla, egy idõ után jelentõségét fogja veszteni az egész, és már nem is fogsz vele törõdeni.
Talán nem butaság, de mi lenne, ha ennek a pedofilnak írnál egy "levelet"? Amit persze már nem küldhetsz el neki, de nem is ez a lényeg. Az lenne a lényeg, hogy képes legyél megfogalmazni magadnak konkrétan azt, hogy mit nem tudsz feldolgozni még évek múltán sem. Abban a levélben aztán megírhatnál mindent, amit nem tudtál elmondani szóban, személyesen. Tehetsz egy kis rituálét, például a levél végeztével "ünnepélyesen" elégeted. Vele együtt elhamvadhat az a probléma is. A lényegi rész a feldolgozás. Történjék így, vagy úgy, de valahogy túl kell tudnod lépni a régi sérelmeken. Ezeken segíthet ez a kis levél megírós-elégetõs rituálé.
A kérdező hozzászólása: Sok ember volt szemét, van aki meg is halt, pont a pedofil rokonom, vele nem tudom, hogyan lerendezni.
Hát pedig valahogy mindenképpen fel kell dolgoznod a problémádat, mert ez olyan, mint egy lelki daganat. Csak mérgezi a szervezetedet, az életedet. Bár nem tudom, hogy konkrétan mi bánt, de ha azzal az illetõvel beszélnéd meg a gondot, aki miatt kialakult ez a feszültség, vagyis ha visszamennél egészen a gyökerekig, akkor talán onnan fel tudnád oldani. A feldolgozást magadban kéne elkezdened. Fogalmazd meg magadnak konkrétan, hogy mi az, ami miatt nem tudsz elõre nézni. Mi az, ami a legjobban bánt. Innen kiindulva kellene lassan, lépésrõl lépésre elõre haladva feloldani a feszültséget. De valahonnan el kell indulni.
A kérdező hozzászólása: Le is írtam már, ezek nekem nem használnak, a szakember se, azok csak konzerválták a helyzetemet és meg sem értették mert annyira összetett és valószínûtlen, hogy volt aki mondta, most ne mondjak többet mert sok volt neki.
A kérdező hozzászólása: Már kibeszéltem, de nem segít semmit.
Imádkozzál azokért akik kárt/bajt okoztak neked korábban: ez az egyetlen út ahhoz hogy meg tudj nekik bocsátani. Ugyanis el fog indulni benned egy lelki folyamat, amikor még emlékszel, de már nem negatív érzelmeket kelt benned ez az emlék. Ennek imádkozási "tréningnek" nem három napig kell tartania, hanem három hónapig! Ha érdekel tovább, elmagyarázhatod hogyan imádkozz: ugyanis ennél lehet elrontani, mert ennek módja sem köztudott. Amúgy segít még az ilyen lelki állapotokon a bûnbánat szentsége és az Eucharisztia.

Áhhh. Egyszerűen nem tudok túllépni rajta. Mit tegyek? !

Szakított velem a már exem...és még mindig nagyon szeretem, pedig b?ven lenne rá okom haragudni, de nem tudok, és elvileg ? is szeret...de pfff...bonyolult...és egésznap csak sírok, nem eszek, nem tudok emberek közé menni, mert ha meglátok vmi szerelmes párt, sírok...ismerkedek másokkal, de egyszer?en nemmegy, hogy másra gondolja "úgy"...olyan érzésem van, mintha megcsalnám...:S

Legjobb válasz: fiu vagy vagy lány? el kéne felejtened és túl kéne tenned magad rajta... én is hasonló cipõben vagyok... de csak ugy tudom én pl túl tenni magam ilyenkor a lányon, ha találolok vki mást... :/ 19F

fiu vagy vagy lány? el kéne felejtened és túl kéne tenned magad rajta... én is hasonló cipõben vagyok... de csak ugy tudom én pl túl tenni magam ilyenkor a lányon, ha találolok vki mást... :/ 19F
Nézd csak....azóta el telt 1 év:D hogy érzed magad most?:)
A kérdező hozzászólása: Áhh ez csak egyre rosszabb...nem tudom felfogni, hogy vége... :'(
A kérdező hozzászólása: Igen, mindenki ezt mondja, hogy majd az idõ...nade..áhh... amúgymeg leszarom melyik témába kellett volna írnom, ez volt kéznél, jóez... :/ Azért köszi a bíztatást. A korom pedig lényegtelen.
Sok tanácsot nem tudok mondani*bocsi rosszul írtam:P
ezt a szerelem, szex témakörbe kellett vna írnod... am túl fogsz lépni rajta... elõbb.utóbb
Szia.Ez elég kemény dolog.:(Sok tanácsot nemtudok tenni...engem mikor csúnyán kidobott egy nagy szerelmem...fél éven keresztül szenvedtem=/volt mikor sírtam is..pedig megfogadtam hogy nemsírok nõ után...(amúgy fiú vok:P)azt terveztem hogy 2 évig nem is kell senki...de nemskerült:Pcsak kb 10 hónapig...a tavaszi ámor nyila ismét eltalált:Púgyhogy csak annyit tudok mondani: Az idõ mindenre gyógyír. meglátod..most lehetetlennek gondolod a boldogságot...de az idõ az egyetlen ami tud rajtad segíteni:) és sikerül majd felejtened....Különben hány éves vagy?
mármint úgy értem h komolyabban kéne megismerned valakit... nem csak felszínesen... fõleg ha van rá okod haragudni... akkor télleg próbáld elfelejteni õt. ha beszélgetsz mással addig is nem rá gondolsz... persze mondani én is tudom, miközben mondom én is pont így vagyok mint te =D
A kérdező hozzászólása: Lány vagyok. És rengeteg pasinak bejövök, nem volna probléma találni, csak az a baj, hogy nem is igazán akarok mással lenni ... :S Mint ezt már mondtam is, úgy érzem, mintha megcsalnám, blabla. (pedig tudom, feleslegesen érzem ezt.) Nem tudok mással lenni, mert azzal még azt a másik embert is átverem...akkor már olyannal lennék, akibe tényleg szerelmes tudok lenni...de csak az exem volt nekem megfelelõ. :S :(
A kérdező hozzászólása: Most pont ma 9 hónapja vagyok együtt egy nemakármilyen pasival..:) és nagyoon szeretjük egymást:D de Vele is azért elég érdekes, hogy hogy sikerült összejönni..:D és õ volt az akinek egyáltalán sikerült összehoznia, hogy újra járjak valakivel, a kérdésben említett exem után. ;D

Nem tudok túllépni rajta, mit tegyek?

Legjobb válasz: Elvonszolni se tudod az útból?

Elvonszolni se tudod az útból?
(elõzõ vagyok) Már bocsánat a kifejezésért...
vagy szard le!
Kerüld meg, áss alagutat, ugorj. xD
Hát akkor kerüld ki, vagy lépj bele.
Hagyd ott! Regi
Lapátold 10 méterrel jobbra!!
hugyozd le hátha feláll is sikoltva fut el(végsõ esetbe hányd le :D)
A kérdező hozzászólása: nem, sajnos túl nagy
De miért akarsz átlépni, útadban van?Feküdj rá.
Küld vissza ahonnan jött.

Nem tudok túllépni rajta! Mit tegyek?

Fél éve lett vége a 2 éves kapcsolatomnak. Hiába ismerkedtem, randiztam sok sráccal, senki sem tetszett igazán... Még mindig úgy érzem, hogy szeretem, és egy szó nélkül összejönnék vele, pedig csúnya szakításunk volt: szextárskeresõ a részérõl, részemrõl megcsalás, részérõl hazudozás... Ezeknek amúgy mind volt elõzménye, oka, de hosszú lenne leírni.

Legjobb válasz: És nem is arról van szó, hogy sok idõm van agyalni ezen, mert érettségire készülök és kb semmi idõm sincs.. De gyakran van, hogy vele álmodok, felkelek és érzem, hogy szörnyen hiányzik mellõlem, így nem vagyok egész.. Ma is ez történt és nagyon rossz kedvem van egész nap.. Vagy pl ülök az ágyamon és nem értem, hogy miért nincs ott, mikor annyiszor ült ott, x helyen, és most nincs :(

A kérdező hozzászólása: És nem is arról van szó, hogy sok idõm van agyalni ezen, mert érettségire készülök és kb semmi idõm sincs.. De gyakran van, hogy vele álmodok, felkelek és érzem, hogy szörnyen hiányzik mellõlem, így nem vagyok egész.. Ma is ez történt és nagyon rossz kedvem van egész nap.. Vagy pl ülök az ágyamon és nem értem, hogy miért nincs ott, mikor annyiszor ült ott, x helyen, és most nincs :(
A kérdező hozzászólása: Azt tudom, hogy õ is szokott rám gondolni, megnézni fb-on és hasonlók..
akkor ne keseregj, hanem beszélj vele, próbáljátok meg újra. az élet rövid hogy sírj a múlt miatt
A kérdező hozzászólása: Próbáltam múltkor. Nagyon jól elbeszélgettünk, egyik nap mondta, hogy lehet köztünk valami szerinte... Tök boldog voltam. Másnap mondta, hogy túl elhamarkodottan írta ezt, és nem akarja. Ezután 1 hétig kb zombiként éltem...
2 dolgot tehetsz, sajnáltatod magad, mint eddig, de látod ez nem hozott eredményt. vagy megnézed ezt a videót és értelmezed. [link]
A kérdező hozzászólása: Nem sajnáltatom magam, sajnos az eszemmel tudom, hogy nem lehet köztünk már soha semmi... De valamiért nem megy ez a felejtés dolog.. Azt hittem max 2-3 hónap alatt túl leszek rajta.. Ráírtam fb-on, de mostanában sosincs fent. Hát majd meglátom...
én is voltam hasonló idõszakban amikor az eszemmel tudtam h nem illünk össze stb. és ennek ellenére mindig hiányzott néha. néha annyira, hogy rá is írtam néha csak annyira, hogy megtudtam állni. ez nálam olyan 4-5hónapig tartott aztán volt 1 levélváltás amikor rájöttem, hogy idióta vagyok..:) rinyálok fb-n az exemnek, hogy hiányzik, jó lenne néha beszélgetni stb és miért? õ már nem az én párom, nem engem szeret.. már nem kell engem meghallgatnia és nekem sem neki kell rinyálnom ha magam alatt vagyok. azok az idõk már elmúltak amikor számíthatok rá. azt ennyi..:) és az a durva h épp ma néztem a fotóit facen és már szinten vonzónak sem találom az exem..:) szal idõ kérdése a felejtés, de segíts magadon és gondolkozz el 1-2 dolgon. miért is akarsz még mindig kapcsolatot tartani valakivel aki nem törõdik veled? miért nem vagy képes elengedni õt? biztos, hogy neked õ rá van szükséged? nem csak egy párt szeretnél minden áron, személyétõl függetlenül?
A kérdező hozzászólása: Egyáltalán nem vágyom kapcsolatra. Csak vele.. Most is van egy srác, minden rendben vele, de egyszerûen képtelen vagyok megcsókolni. Nem õ az én másik felem.. Teljesen jól megvagyok egyedül is.

Mit tegyek ha nem tudok túllépni a gyermekkori sérelmeken amik engem értek?

Legjobb válasz: Kor regresszióban azok káros hatása feloldható. https://www.youtube.com/watch?v=RX-4HASvEYM Érdemes még elolvasni a "Bennünk élõ gyermek" címû könyvet.

Kor regresszióban azok káros hatása feloldható. https://www.youtube.com/watch?v=RX-4HASvEYM Érdemes még elolvasni a "Bennünk élõ gyermek" címû könyvet.
Attól függ mennyire súlyosak ezek a sérelmek. Mikor értek ezek és most mennyi idõs vagy. Kérheted szakember segítségét, sok önsegítõ könyv is van. De hosszútávon mindenképpen az az elõremutató ha nem ragadsz benne, és nem túllépsz hanem feldolgozod ezeket. Változtass ezeken a negatív mintákon és az legyen a cél hogy a jövõben pozitív élményeket szerezz önmagadnak!
Szerintem talán úgy lehet esélyed rá, ha képes vagy megértéssel látni annak az életét, aki rosszat tett veled. hogy vajon õ, hogy lett ilyen görcs. Ez nem azt jelenti, hogy jóban kell lenned vele, egyáltalán nem. Csak azt, hogy az egész történetet úgy látod kívülrõl, mintha egy író szemszöge lenne, aki érti az egész történetet, rálát az egészre.

Nem tudok túllépni rajta. Mit tegyek?

Középiskolában az osztályomból megtetszett egy lány. Ismerkedtünk, barátkoztunk, aztán egy nap bevallottam neki az érzéseimet. Elutasított, mondván "az osztálytársával nem járna sosem, mert mindenki cikizné a suliban". Elfogadtam, barátok maradtunk. A barátságunk viszont nagyon jó volt, a lány a legjobb barátjaként jellemzett mindig. Aztán jött a feketeleves. Egyre többet kamuzott a csaj, és amit művelt, az a kétszínűség legjava volt. Ballagás után egy házibulin vettem részt, amin ő is ott volt. Összejött a házigazdával... aki az egyik volt osztálytársunk. Kiakadtam, összevesztünk, azóta nem keressük egymást. A sors fintora, hogy egy egyetemre, egy szakra kerültünk be, és szépen kerülgettük is egymást egész évben. Ami igazán fáj, az az, hogy anno ilyeneket leírt, hogy "nagyon fontos része vagyok az életének", "nagyon unatkozik, ha nem tud elérni", stb. Egyáltalán nem keres fel. Csak szimplán megunt játékszer lettem? Egy éve próbálom kiverni a fejemből a lányt, próbálok túllépni az egészen, de nem sikerül. Akárhányszor meglátom valahol, legyen az akár egy Facebook kép is, elfog a depresszió. Mit tudok ilyenkor tenni? Mit tegyek, hogy ne fájjon?

Legjobb válasz: Hát, nem egy egyenes, gerinces csaj, az biztos, de ez nem tûnt fel az elején? Még megteheti ezt, hogy szórakozik a férfiakkal, fiúkkal, késõbb majd vele fognak ha idõsebb lesz, és akkor azok a szemét hûtlen férfiak... Ne légy depressziós miatta, ilyenkor az embernek sérül az önértékelése, tedd magad túl rajta úgy, hogy nem Neked való, mert Te sokkal jobb vagy nála. És így is van, emberileg biztosan sokkal többet érsz. Külsõségek alapján meg nem érdemes párt választani, mert hamar zsákutcába fut a kapcsolat. :-(

Hát, nem egy egyenes, gerinces csaj, az biztos, de ez nem tûnt fel az elején? Még megteheti ezt, hogy szórakozik a férfiakkal, fiúkkal, késõbb majd vele fognak ha idõsebb lesz, és akkor azok a szemét hûtlen férfiak... Ne légy depressziós miatta, ilyenkor az embernek sérül az önértékelése, tedd magad túl rajta úgy, hogy nem Neked való, mert Te sokkal jobb vagy nála. És így is van, emberileg biztosan sokkal többet érsz. Külsõségek alapján meg nem érdemes párt választani, mert hamar zsákutcába fut a kapcsolat. :-(
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a tanácsod! Már rég kinõttem abból, hogy a külsõ legyen az elsõdleges szempont szerencsére.

Van egy fiú, akivel 3 éve úgymond kerülgetjük egymást, viszont nem tudok túllépni azon, hogy a batrátnőim szerint bűn ronda, és hogy én jobbat érdemlek. Mit tegyek?

Az igazság az, hogy sokáig nem tetszett, de aztán valahogy mégis, és az akkori barátn?m kiakadt azon hogy nekem hogy tetszhet ez a srác. Ezután tudom, hogy béna dolog,de valahogy kiábrándultam bel?le, mert elkezdtem látni a hibáit amire felhívták a figyelmemet. Õ meg akkor többet akart, de nem hagytam. Viszont kés?bb rájöttem, hogy csak nem akarom magamnak beismerni, hogy vonzódok hozzá. Úgy többször volt, hogy hetekig "pillangók voltak a hasamba" amikor suliba mentünk(mert együtt szoktunk), de ez állandóan elmúlt pár hét vagy nap alatt, és akkor meg semmit nem éreztem, és igazából nem tudtam mit akarok. azért nem léptem. Fél év után viszont már ott hagyott, és nem jött velem a suliba, illetve mostmár nem is mindig köszön nekem. Most azonban kezdek rájönni, hogy érzek iránta valamit, mert sokszor róla álmodok, meg rá gondolok. Az új barátn?m is rusnyának tartja, de ezen túl kéne valahogy lépnem, tudom. Nem az számít hogy neki tetszen, hanem hogy nekem.

Legjobb válasz: Hát "mindenki" véleménye nyilván többet ér, mint a Tiéd, fontosabb, hogy megkapd a vállonveregetést, mint hogy boldog legyél. Szerintem ezt ezzel az emberrel már elkúrtad, ki van zárva, hogy valaha is komolyan vegyen, mert már védekezik ellened. Gratulálok, csak így tovább!

Hát "mindenki" véleménye nyilván többet ér, mint a Tiéd, fontosabb, hogy megkapd a vállonveregetést, mint hogy boldog legyél. Szerintem ezt ezzel az emberrel már elkúrtad, ki van zárva, hogy valaha is komolyan vegyen, mert már védekezik ellened. Gratulálok, csak így tovább!
A kérdező hozzászólása: Tudom, hogy elrontottam, és gyerekes vagyok, viszont szerintem a lányok nagy többsége így van ezzel, fõleg ebben a korban, csak nem meri õszintén kimondani, hogy számít nekik mások véleménye. Én még csak 15 éves vagyok, de már most kezdem megérteni, hogy ezzel nem kéne törõdni. Az ember nem lesz egy pillanat alatt felnõtt, hogy úgy gondolkodjon, és 13-14 évesen még persze, hogy olyan voltam. Pont azért érzem, hogy most kezd megváltozni a gondolkodásom, de még mindig nem teljesen tudok eltekinteni ezektõl a dolgoktól. (õszintén megmondom csak ez az 1 igazi barátnõm van, és azért is számít sokat, hogy mit mond)
Anno akkoriban én is egy olyan fiút szemeltem ki, aki mások szerint nem volt helyes, mert sok volt a pattanás az arcán. Én mégis beleszerettem és nem érdekelt mások véleménye. Össze is jöttünk és azóta boldogok vagyunk. Persze sokat változott õ is:) elõnyére.: ) Ha hagyod magad befolyásolni és azt teszed amit a társadalom elvár, akkor elég buta vagy. Igaza van az elsõ válaszolónak. Ezt elbasztad.
A kérdező hozzászólása: Már írtam: ÉN is tudom, hogy elbasztam. De legalább tanulok belõle, és máskor már nem így lesz. Ha jobban belegondolok, nem is csak ez volt a probléma. Inkább még a saját érzéseimmel se voltam tisztába, és még most se. Ezért nem mertem lépni, mert nem akartam, hogy akkor jöjjek rá, hogy mégse tetszik amikor már járunk. Tényleg hülye voltam, ennyi. De mindenki hibázik.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!