Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek nem mindig van (431 db)

Sokat dolgozol?
Távol laksz szüleidtõl?
OFF: háttal nem kezdünk mondatot.
Nem vagy jóban velük, és? Jóban szeretnél vagy most mi a kérdés? Ha nem, akkor ne tegyél semmit.

Mit tegyek ha nem rendszeres a menzeszem? De kis babát szeretnénk a párommal? Ilyenkor is van pete érés ha csak 3-napig tart a menzesz és nem vérzek hanem olyan mint amikor el múlik! Mit tegyek, hogy tudjam van pete érésem?

Legjobb válasz: Menj el nõdokihoz, és csináltass egy uh-t meg két vérvételbõl kiderül, hogy van e peteérésed. Ha nincs gyógyszerrel tudnak rajta segíteni.

Menj el nõdokihoz, és csináltass egy uh-t meg két vérvételbõl kiderül, hogy van e peteérésed. Ha nincs gyógyszerrel tudnak rajta segíteni.
Vezethetsz hõgörbét is, így 2 max. 3 ciklusból kiderül, hogy van-e peteérésed.
ELsõsorban egy jó endokrinológust és egy nõgyógyászt keress. Akik csináltatnak hormonvizsgálatot ebból egybõl kdierül mi a gond és hogy lehet segíteni.
A kérdező hozzászólása: Voltam már tejes körû ki vizsgáláson ( ott derítetek ki, hogy az inzulin termelésemmel baj van egy szóval arra kapok gyógyszert! Most voltam 2-hete hormon laboron és jó lett az eredményem csillag mentes!! A Hormonokkal nincs baj!! Már 5-éve nem szedek fogamzás gátlót és már 1-éve nem védekezünk!
Ezek szerint IR-d van? A hármas kezelést tartod? Mert ez simán lehet az oka annak, hogy nem esel teherbe. Leírnád esetleg az eredményeidet?

Van a faluba egy eléggé helyes fiú és énis meg ő is szoktunk mecsekre járni. Az utolsó meccsen szinte mindíg engem nézett. Ez a fiú idősebb nálam. Nem tudom mit tegyek folyton ő van a fejembe. Mit tegyek?

értelmes válaszokatő egy helyes fiú én meg szerintem nem vagyok annyira szép.

Legjobb válasz: Nem vesztesz semmit, ha odamész és beszélsz vele, még ha nem is tetszel neki, akkor sem fog elküldeni paraszt módon, ahogy arra néha a csajok képesek.

Nem vesztesz semmit, ha odamész és beszélsz vele, még ha nem is tetszel neki, akkor sem fog elküldeni paraszt módon, ahogy arra néha a csajok képesek.
"énis meg õ is szoktunk mecsekre járni." normálisan tanulj meg írni azt hittem Pécs közeli vagy -.- hogy szoktál járni a Mecsekre ...
Azt hiszem nekem is járnom kellene ilyen helyekre. Nagyobb esélyem volna bepasizni. ;) 39F
A kérdező hozzászólása: most mi baj van azzal h így fogalmaztam meg?? amúgy gyalog..

Mit tegyek a pofámmal, van egy hatalmas pattanásom, nem tudom kinyomni, mint tegyek, hogy elmúljon?

Legjobb válasz: Ahogy anyám szokta mondani, pofája a lónak van... Nah... Én azt szoktam csinálni, amikor pl. a mellkasomon van, az nagyon fáj, kinyomhatatlan... Én lesprayzem... Leszárítja általában... Legalábbis ez nálam bevállt... Persze nem azonnal, várni kell, és nem letörölni a sprayt... Nekem 5-bõl négyszer leszárítja... Ennyi nem volt, csak mondtam, hogy kb. mekkora eséllyel...

Ahogy anyám szokta mondani, pofája a lónak van... Nah... Én azt szoktam csinálni, amikor pl. a mellkasomon van, az nagyon fáj, kinyomhatatlan... Én lesprayzem... Leszárítja általában... Legalábbis ez nálam bevállt... Persze nem azonnal, várni kell, és nem letörölni a sprayt... Nekem 5-bõl négyszer leszárítja... Ennyi nem volt, csak mondtam, hogy kb. mekkora eséllyel...
NE nyomkodd föleg ha nyulladt akkor ne!!!!!!44 MErt csak elcseszed.Inkább valamilyen krémmel szárítsd le!
mentolos fogkrémet kenj rá, megszárad..kb egy óra múlva mosd le, és kend rá megint.. és ezt ismételd meg sokszor.. éjszakára is rakhatsz rá.. Hétfõre vagy max keddre annyira leszárad, hogy elég lekaparni.
Az még a jobbik eset. Ha én lennék a csajod alapozót kennék rád, aztán bepúdereznélek :DD Nekem ha ilyen nagy pattanásom van és nem tudom kinyomni, és már az egész arcom feszül úgy fáj, fogkrémet rakok rá. Én se akartam eleinte, inkább elköltöttem ezreket a drogériákban. Aztán kipróbáltam és tényleg hatásos. Nem baj, ha csípi esetleg... Késõbb már ki lehet nyomni, vagy magától elmúlik szépen. Néha arctonikkal is töröld át (amikor már nem fogkrémezed).
Utolsó vagyok. Nekem is volt dezodoros idõszakom :DD gondolom azért lehet jó rá, mert fertõtleníti az alkohol miatt. és akkor leszárítja.
A kérdező hozzászólása: akkor már tényleg jobb lenne, ha kidobna ;)!! utolsó elõtti, honnan szedted ezt a dezodorost??
Elsõ válaszoló vagyok: hát nem rovarírtó... :D Egyébként viccet félretéve: ilyen sima dezodor, én speciel AXE-t használok, így az... De nem tudom, én csak azt mondtam, ami nekem be szokott jönni... Hogy neked mûködik e, azt nem tudhatom...
A kérdező hozzászólása: oké, kössz! remélem, mert elég durva... csajom meglátna így, tuti kidobna...
A kérdező hozzászólása: elsõnek, és az milyen spray??
én olyankor egy tûvelmegszurom a közepén olyan mélyen ahogy gondolom és még lehet kitudom nyomni mielõtt beérik
Amit eddig.
Vagy keress új barátokat, vagy ülj le velük az ördögi gépezet elé.
A kérdező hozzászólása: Wat? xD
Szóval: Vagy számítógépezel velük, vagy keresel új barátokat magadnak, akik hajlandóak sétálni veled.
Szerinted mi tudjuk az idõbeosztásotokat? Édesistenem...
A pacsi a 2-es hozzászólóé. De én ennek ellenére tudom a választ a kérdésedre. Holnap 14óra 12perckor találkozzatok és legyetek együtt 16óra 12percig. Vagy ha nagyon élvezitek egymás társaságát akkor 16óra 13percig. Remélem segítettem.
Mindenki arra szakít idõt, amire akar.Ezt meg kell beszélnetek, közösen csak ki tudtok találni valami kompromisszumos megoldást.
ha ezt nem tudjátok megoldani, akkor ott nagy gáz van.. de én nem tudhatom
próbáljatok egyeztetni:)

Nem tudom mit tegyek mert az van hogy van egy lány akivel nagyon jó barátságban vagyunk tudjuk egymás titkait szinte mindig együtt vagyunk meg minden és ahogy kezdem meg ismerni úgy egyre jobban tetszik és nem tudom hogy mit csináljak?

és nem tudom hogy elmondjam-e neki azt hogy tetszik és megkockáztassam hogy véget érjen a barátságunk e miatt vagy inkább hagyjam az egészet és ne is törõdjek ezzel és maradjunk barátok vagy most mit csináljak?

Legjobb válasz: Ha nem szeretnéd, hogy a barátságotok végetérjen, akkor felejtsd el. Énnem kockáztatnám meg a barátságot, mert a kapcsolatnak elöbb-utóbb vége lesz.

Ha nem szeretnéd, hogy a barátságotok végetérjen, akkor felejtsd el. Énnem kockáztatnám meg a barátságot, mert a kapcsolatnak elöbb-utóbb vége lesz.

Mit tegyek? Nem, szimpatizal a tanarno es direkt mindig engem szivat, pedig vannak sokkal rosszabbak nalam utalom elso felevben utalom azokat akik kulonbseget tesznek.

Legjobb válasz: Sajnos nála a "hatalom", úgyhogy ilyenkor simulékonynak kell lenni. Tanároknál jellemzõen beválik, ha az ember odamegy és segítséget, tanácsot kér, miközben érezteti a tanárral, hogy õ az atyaúristen és nélküle semmire se menne. Nekem ez eddig minden utálkozó tanárnál bejött.

Sajnos nála a "hatalom", úgyhogy ilyenkor simulékonynak kell lenni. Tanároknál jellemzõen beválik, ha az ember odamegy és segítséget, tanácsot kér, miközben érezteti a tanárral, hogy õ az atyaúristen és nélküle semmire se menne. Nekem ez eddig minden utálkozó tanárnál bejött.
A kérdező hozzászólása: raadasul meg igyekszem is nala es ezt o is eszre vette es megis

Mandulagyulladásom lett bementem az orvoshoz és irt nekem ilyen Co-Amoxi-an töle ratiopharm filmtablettát antibiotikum mit tegyek mert mindig hasmenésem van töle abbahagyjam vagy ne ez nem baj ha van a gyogyszertöl?

Legjobb válasz: Olvasd el, mit írnak a gyógyszer papírján, és a dokidat kérdezd meg, mit tegyél. Antibiotikum szedését nem nagyon kellene abbahagyni csak úgy.

Olvasd el, mit írnak a gyógyszer papírján, és a dokidat kérdezd meg, mit tegyél. Antibiotikum szedését nem nagyon kellene abbahagyni csak úgy.
Szedjél rá probiotikumot!!!
A kérdező hozzászólása: Elolvastam és a betegtájékoztatoban az állt hogy mellékhatása lehet hasmenés is de kérdeztem az aszisztenst és ö azt mondta hogy szedjem tovább az nem baj ha van hasmenésem töle de viszont mondják azt mások hogy ha valamien mellékhatást észlelek abba kell hagyni de akkor inkább szedem tovább amig el nem fogy.
Jól teszed! "mondják azt mások hogy ha valamien mellékhatást észlelek abba kell hagyni" Ez nem igaz! Épp azért írtam, hogy nézd meg a papírját, ott említik, milyen mellékhatás esetén kell abbahagyni. Teljesen természetes, hogy antibiotikum, vagy más gyógyszer esetén lehet mellékhatás (néha épp azt mutatja, hogy hat a gyógyszer), azért nem szabad abbahagyni.

Másfél hetes babám csak oldalt szeret aludni, mit tegyek? Nem tudom hogy ez jó a kis gerincének ha mindig oldalt fekszik? Van valami tippetek?

Legjobb válasz: az én fiam is mindig az oldalán aludt babakorában - kitámasztottam a hátát párnával - nincs semmi baja a gerincének, a gyerekorvos is tudta, hogy így alszik, nem mondták, hogy baj lenne - és így ha büfizik, akkor kifolyik - se nem nyeli vissza, se nem teszi bele az arcát a bukásba

az én fiam is mindig az oldalán aludt babakorában - kitámasztottam a hátát párnával - nincs semmi baja a gerincének, a gyerekorvos is tudta, hogy így alszik, nem mondták, hogy baj lenne - és így ha büfizik, akkor kifolyik - se nem nyeli vissza, se nem teszi bele az arcát a bukásba
Nekem kifejezetten azt javasolta mind a védõnõ és a háziorvos is, hogy oldalt (kitámasztva) altassam, vagy hason. A bukás miatt. Mivel hason utált lenni a fiam, oldalt aludt, váltogatva jobb-balt. Kb két három hós volt, amikor bármivel támasztottam is ki, vagy bugyoláltam be, elmászlált és hanyatt kötött ki. Mivel nem volt bukós baba, más nem erõltettem az oldalt alvást.
A kérdező hozzászólása: Ez érdekes mert a védõnõ nekem meg pakolt hogy a hátán fektessem a bölcsõhalál miatt.És szerinte az is baj hogy 5 órát is képes aludni és költsem fel 4 óra után enni. Bár nem értettem miért. Ráadásul az én fiam bealszik néha szoptatás után tehát a büfi néha elmarad, mert nem lehet felkölteni sehogy, ezért is teszem oldalra le.
Nem baj, ha oldalt alszik, az a lényeg, hogy váltogatva legyen, hogy melyik oldalon fekszik.
Igaza van az elõttem szólónak. Nem baj, csak az a lényeg, hogy minden altatásnál váltogasd az oldalt, mert nekik még könnyen eldeformálódik a kis fejük. A bukás miatt meg tényleg jobb, mint háton, mert nem nyel félre. A lányom mai napig oldalt alszik, mikor ilyen pici volt, mint a te babád, kitámasztottam a hátát egy összetekert takaróval. 15 hós baba anyukája
Hát a csípõjének állítólag nem igazán tesz jót, nálunk az ortopédián ezért nem ajánlják. Ennek ellenére az én pici lányom születése után kapásból képes volt hátról oldalra fordulni, és õ minden képen így akart aludni. Így nem volt és nem is lesz más választásom, mint elfogadni, hogy neki így kényelmes. Eddig egészséges a csípõje. Amúgy a keresztfiam most 9 éves, az õ idejében kifejezetten ezt erõltették rá a gyerekekre. Teljesen egészséges a csípõje.
az én fiam 4 hetes és csak oldalt szeret aludni születése óta.ha a hátára fektetem akkor visszafordul az oldalára.nyugi semmi baja nem lesz a csípõjének és a gerincének sem.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!