Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek nem keres a (68 db)

Szerintem normális. Lehet hogy a srác félénk. Szerintem hagyjad, de írhatsz is neki hogy bátorítsd.
azért, mert kiváncsi arra, hogy hiányzol e neki
Keresd meg te, aztán ha állandóan neked kell utána menni akkor dobd ki.
A kérdező hozzászólása: Hát, eddig pont, hogy nem tûnt félénknek, ezért nem tudom hová tenni a dolgot :(. Elbizonytalanodott volna, vagy egyik napról a másikra meggondolta magát? :S
lehet azért csinálja, hogy teszteljen
A kérdező hozzászólása: Mit tesztelne? Ha ez kiderül, akkor felejtõs....:S
az elérhetetlent játsza. ne keresd majd õ keres ne aggódj.

Mit tegyek ha nem keres a google?

Legjobb válasz: Használj más keresõt, pl yahoo, vagy altavizsla, de nekem most éppen keres, szóval ahiba a te gépedben lehet. Esetleg egy víruskeresõt se árt lefuttatni, mert lehet vírus is.

Használj más keresõt, pl yahoo, vagy altavizsla, de nekem most éppen keres, szóval ahiba a te gépedben lehet. Esetleg egy víruskeresõt se árt lefuttatni, mert lehet vírus is.
öömm ilyen volt nekem is, de nem csak a google-al hanem több más oldalnál is ahol vmilyen adatot kellett bevinni. lehet, hogy az esetleges routered vacakol és azt kell beállitani, vagy pedig lehet vmi virus. Nem tudom mi lehetett nálam a hiba mert egyszerre babráltam meg a routert is meg a virusírtást is egy idõben csináltam, viszont elötte azt tapasztaltam, hogy 1 másik felhasználói fiókkal meg tudtam keresni az interneten. Ebbõl inkább a vírus következik, hisz csak egyik felhasználói fiókot fertõzte meg.
A kérdező hozzászólása: Köszike mindenkinek! Megpróbálok kezdeni valamit a géppel!
kicsit pontosabban is leírhatnád a problémát. ha csak a google nem mûködik, akkor az internetkapcsolatod valószínûleg jó. ez legyen az elsõ, amit ellenõrzöl. ha beírod a keresõbe amit akarsz, és nem jelenik meg semmi, akkor valószínûleg a google-nél van átmeneti hiba, várj egy kicsit. ennél pontosabb választ egy ilyen pontatlan kérdésre nem nagyon lehet adni
A kérdező hozzászólása: a Google csak néha-néha keres és bizonyos oldalak nem jönnek be (pl ez: ***** ) Az internet kapcsolat tökéletes.* Automatikusan eltávolított tartalom.
hmm hát ezt most így hirtelen nem tudom. ha nem jön be az isohunt, az esetleg hálózati warez-ellenes beállítás, vagy tûzfal miatt lehet. próbáld meg kikapcsolni a tûzfalat, vírusírtót, ha használsz proxy szervert, akkor azt is. jobb ötletem perpillanat nincs
lehetetlenség

Mit tegyek ha nem keres a barátom?

mármint, amikor nem tartózkodik otthon (suli, meccs), csak facebookon ír..de van amikor csak megnézi telefonról, hogy mit írtam..és annyi.. de nem válaszol...

Legjobb válasz: PÁRkapcsolatban vagytok.Te is keresheted

PÁRkapcsolatban vagytok.Te is keresheted
nem telefonon és nem is facebookon akarja elmesélni, hogy mi van vele, hanem úgy, hogy téged is lásson közben, hogy lássa a mosolyod, és te is lásd az övét :) F22
hát ebbõl most nem derült ki, hogy milyen gyakorisággal keres és mennyi ideje vagytok együtt.. Én mondjuk mindig a kapcsolat elején elmondom, hogy szerintem a napi kapcsolattartás az elengedhetetlen. Persze amíg nem laktunk együtt a párommal, neki is volt olyan hogy alig volt pénze, olyankor megcsörgetett és visszahívtam. Meg neten minden nap beszéltünk este, ha ráért. Ha meg tudtunk találkozni, akkor pláne :D De szerintem az nem normális, ha megnézi és nem válaszol...
Attól is függ, hogy neki pl. mennyi ideje van. Ha tanul, meccsen van, a barátaival szórakozik stb., akkor nem feltétlenül fog téged keresni. Egy párkapcsolat sem abból áll, hogy csak a barát/barátnõ van, és állandóan rajta lógok. Viszont ha már "kóros" jellegû az, hogy nem foglalkozik veled, akkor baj van. Ha kevesled a rád fordított idõt, akkor próbáld ezt vele megbeszélni. Másrészt meg te is keresheted õt, csináljatok több közös programot, ha lehet. Mindkettõtöknek tennie kell a kapcsolatért, máskülönben vége lesz az egésznek.
Szerintem se normális ha nem keres. Ha valaki olyan ír akiért hullamerev odavagyok, akkor akármit csinálok, akárhol vagyok írok legalább. Ha valakit érdekeltem akkor is keresett ha nem volt a kártyáján, mindig elkérte valamelyik haverjától, vagy rokontól a telefont, hogy fel tudjon hívni. :-D Gondolom, ha valaki szereti a másikat akkor alig várja h beszéljenek, vagy találkozzanak.
A kérdező hozzászólása: én kerestem...most szerettem volna vele éreztetni, hogy nekem mennyire fáj..de egyszerûen bele sem tud gondolni..rávágja h hiszti..mindig ezt kapom.. azt hiszi az a baj, h 1 napot nrm bírok nélküle...egyetemre járok egy másik városba kibírom...még az egy hetet is...csak azt nem ha elmondom neki mennyire szeretem és látja..kb hidegen hagyja..nem keres..semmi..szerinte ebbõl én csinálok gondot.. de én már nem bírom, ,


Nem keres a barátom. Mit tegyek? 3-4 hónapja vagyunk együtt.

3-4 hónapja vagyok a barátommal együtt, eddig minden remek volt, pár apró veszekedésen kívül nem volt semmi rossz. Kb 1 hete viszont nem keres engem. Én felhívtam 3 napja,úgy tűnt minden rendben,de akkor se beszéltünk sokat.Azóta viszont nem hívott. Mi baja lehet? Nem ilyennek ismertem meg. L/19

Legjobb válasz: Aki ilyet tesz az nem érdemel meg téged... nagyon sajnálom... elhitette veled hogy rendes srác, de ilyen valójában... ne sírj :) találsz jobbat :)

Aki ilyet tesz az nem érdemel meg téged... nagyon sajnálom... elhitette veled hogy rendes srác, de ilyen valójában... ne sírj :) találsz jobbat :)
A kérdező hozzászólása: kérlek segítsetek, kétségbe vagyok esve. hiányzik, szeretem és azt hittem (eddig úgy tûnt) õ is szeret engem.
Szerintem kérd meg, hogy találkozzatok. Ha nem akar vagy mindig más program ja van akkor 'lepattintott', de ha találkoztok akkor meg tudod kérdezni vagy látod rajta.
A kérdező hozzászólása: minden nap beszéltünk egy órát. és hetente 2-3-szor találkoztunk.
ebben a 3-4 hónapban milyen idõközönként találkoztatok/beszéltetek?
Szerintem is lepattintott :/
Nincs mit... és szurkolok, hogy legyen valami tuti pasid hamar :)
A kérdező hozzászólása: Köszi, hogy írtál :) Jól esett
A kérdező hozzászólása: de csak így hirtelen? boldog párkapcsolatban éltünk (legalábbis azt hittem... minden jel erre utalt eddig.) sírok miatta.
le vagy pattintva sajnos... vagy talált mást... tényleg sajnálom...
3-4 hónap nem párkapcsolat. Sõt, még 1 év sem az. Csak utána. Ergo nem is ismerhetted meg. Logikus amúgy.

13 éves gyermekem nem velem él és sajnos csak akkor akar meglátogatni ha szeretne valamit. Egyébként egyáltalán nem keresi a társaságomat, ha hívom nem akar jönni. Mit tegyek? Hagyjam hogy "kihasználjon" vagy szabjak feltételeket?

Legjobb válasz: Szerintem ne aggódj. Az én szüleim is kamasz koromban váltak el, ráadásul nekem anyukám még csak nem is mondott rosszakat apukámról, mégsem tartottam túl izgalmasnak, hogy apukámmal lógjak. Inkább barátnõkkel, haverokkal voltam, apukámmal csak akkor találkoztam, ha számíthattam rá, hogy kapok valamit. Ez talán csúnyán hangzik, de hát ilyenek a kamaszok. Aztán így huszonévesen már úgy vagyok apukámmal, hogy szinte naponta beszélgetünk telefonon, meg tök jó közös programokat szervezünk meg minden.

Szerintem ne aggódj. Az én szüleim is kamasz koromban váltak el, ráadásul nekem anyukám még csak nem is mondott rosszakat apukámról, mégsem tartottam túl izgalmasnak, hogy apukámmal lógjak. Inkább barátnõkkel, haverokkal voltam, apukámmal csak akkor találkoztam, ha számíthattam rá, hogy kapok valamit. Ez talán csúnyán hangzik, de hát ilyenek a kamaszok. Aztán így huszonévesen már úgy vagyok apukámmal, hogy szinte naponta beszélgetünk telefonon, meg tök jó közös programokat szervezünk meg minden.
mondd el neki, hogy mennyire szereted és hogy szeretnél egy kicsit vele lenni, mert negyon hiányzik. és amikor végre eljön ne csináljatok semmit. ne vegyél neki semmit. üljetek ki valahová, parkban, tópart, vmi vízpart, és üldögéljetek, meg beszélgessetek. legyél vele nagyon õszinte, ne szidd a másik felet, akinél most lakik, mondd el neki, hogy rád mindig számíthat, hallgasd meg amit mond. törõdj el vele egy kicsit. hidd el, ez minden ajándéknál, programnál, szórakozásnál fontosabb. azt is megkérdezheted tõle, hogy mi baja van veled, miért haragszik rád
Az anyukája vagy, vagy az apukája?
Én is pont ezt akartam kérdezni :)
ne ajándékot vegyél neki :) legyél vele, és talán sok-sok idõ mulva értékelni fogja ( szerintem úgy 2-3 év ) kapjon meg olyanokat amire szüksége van, de nem kell elhalmozni . a gyerekek kihasználják a lehetõséget, és feszegeteik a határokat. az a jó , ha lázad, mert úgy a sok benne lévõ energia jó irányba tereli. finoman kell irányítani ! gondolkozz, és irányítsd !
A kérdező hozzászólása: Megvettem neki a kedvenc állatát de már mintha nem érdekelné
és. ne a barátja akarjál lenni ! neki olyan kell akire , felnézhet, aki foglalkozik vele, ( pl : egy közös kutya, ami nálad -veled él, de az övé is , esetleg macska ( azt nem kell sétáltatni ) mi is érdekli a gyereked ?
azt talán kérdezd meg a gyerektõl :) ?! valami biztos nem mûködik, hiszen tanácsot kértél. és lehet, sõt biztos, hogy nagyon lassan fog változni a dolog 1 lépés elõre 2 hátra, de mûködik ! a legjobb tanácsom, legyél vele egyszerre többet, és ismerd meg ! te a gyereket látod benne, õ meg benned azt akinek , nem kell igazat mondani, és nem kell mindenben megfeleni , sõt , nem is kell sokat látni. legyél ravasz, ügyes, megfontot, nyugodt. és törõdj vele !! ne telefonon, hanem személyesen ! egy hétvége kettesbe a gyerekkel többet segít mint gondolnád ! sok hétvége pedig csodákat tesz ! azért sem jön, mert nálad : unatkozik, mindíg minden ugyanaz , stb. változtass, és vond be :) nekem ezek beváltak. ( néha megfolytanám :) de aztás mégsem :)
A kérdező hozzászólása: Mit változtassak magamon?
A kérdező hozzászólása: Az apja vagyok és igen, az anyja sajnos nagyon rosszakat mond rólam neki. Törõdtem vele mindig megtanultam olyan dolgokat is azért hogy többet legyek vele amit addig nem ûztem. Szinte nincs is alkalmam már vele beszélni nagyon bánt a dolog
A kérdező hozzászólása: Mindig mindenben számíthatott rám soha nem bántottam sem szóval sem tettel. Mindent megadtam neki. Válás után jött, ittaludt mentünk strandra wellneselni. Most nincs kedve. A barátnõivel volt egész nyáron. Nem tudom hogy viselkdjek vele.
Nekem is elváltak a szüleim, és anyukámmal maradtam. Anyukámmal nagyon jól kijövünk, mindig is úgy tekintettünk egymásra, mint 2 jó barátnõ. Õ soha nem mondott semmit apára, ellentétben apával. Amikor elmegyek apumhoz, õ két utcányival arrébb lakik tõlünk, akkor azt sem kérdezi meg, hogy hogy vagy kislányom, sem egy fagyi, se semmi... Az elmúlt 8 hónap alatt több, mint 6 barátnõje volt, amit kimondhatatlanul szégyenlek. Az ön gyermeke örülhet, ha olyan apja van, aki a válás ellenére is mellette áll, és SZERETI!!!

Osszejottem egy sraccal akivel mar egy ideje flortolt velem, minden szep es jo volt egeszen a mult hetig, amikor megvaltozott... ugy erzem mar nem keresi a kontaktust velem. Mit tegyek?

Minen szep es jo volt egeszen a mult hetig, amikor megvaltozott... ugy erzem mar nem keresi a kontaktust velem, az emailjeimre nem is valaszol, regen mindig igyekezett. Mult heten kerese ellenere beugrottam a melohelyere de vasarlasi szandekkal es ahogy megvettem a dolgot el is mentem haza. lattam rajta h ideges. Irtam neki egy bocsanat kero emailt, de nem valaszolt ra semmit. ez volt szombaton... Van aki azt mondja h hivjam fel, van aki azt mondja varjak mig jelentekzik, vagy surgosen felejtsem el... Mit csinaljak???? annyira tanacstalan vagyok es felek h elveszitem. Koszi a valaszokat!

Legjobb válasz: Az lenne a legtisztább ha felhívnád és megbeszélnétek egy személyes találkozót.Mikor találkoztok és látod,hogy még mindig fura veled akkor kérdez rá.Ha megnyílik neked akkor tudja,hogy bízhat benned,de ha azt mondja,hogy nem érdekes,hogy mi van vele akkor másnál kell puhataloznod! Ezt próbáld ki és megtudod a választ amit keresel,hogy mért ilyen veled!

Az lenne a legtisztább ha felhívnád és megbeszélnétek egy személyes találkozót.Mikor találkoztok és látod, hogy még mindig fura veled akkor kérdez rá.Ha megnyílik neked akkor tudja, hogy bízhat benned, de ha azt mondja, hogy nem érdekes, hogy mi van vele akkor másnál kell puhataloznod! Ezt próbáld ki és megtudod a választ amit keresel, hogy mért ilyen veled!
Bocs ... De sztem õ csak megfektetni akart (persze ha volt róla szó). Ha még nem akkor lehet van valakije... Vagy csak spontán komplikált a srác... Mindenesetre minden jót :)

Mit tegyek ha van egy nagyon jó barátom mégis úgy érzem ő nem keresi a társaságomat?

Van egy nagyon kedves barátom elég régóta ismerem de csak 4 hónapja lettünk csak igazán barátok, de az utóbbi hetekben egyre kevesebbet akar találkozni, gyakran megbeszélt találkozókat halaszt el. Rákérdeztem van-e valami probléma és csak annyit mondd hogy magányra vágyik és nem akar nagyon köt?dni senkihez. Mit tegyek? Egyszer?en nem értem hogy itt a nyár lehetne együtt mozgolódni, szórakozni együtt és mégis inkább azt mondja hogy magányra vágyna, ergo nem akarja a társaságomat. Ti mire gondolnátok ebben a szituációban? Mit tennétek? Szerintetek nagy probléma van vagy ez csak egy átmeneti id?szak és id?vel jobb lesz? 21/F

Legjobb válasz: Nem foglalkoznék vele rá hagynám. Majd ha a társaságomra vágyik akkor jelentkezzen ennyivel lezárnám. Ha nem jelentkezik akkor meg nem volt a barátod.

Nem foglalkoznék vele rá hagynám. Majd ha a társaságomra vágyik akkor jelentkezzen ennyivel lezárnám. Ha nem jelentkezik akkor meg nem volt a barátod.
Én a másik oldalon vagyok egy hasonló szituban: én nem keresem annyira a barátom. Történtek dolgok, ami ehhez vezetett, és én is változtam. 4 hónap nem olyan hosszú idõ. Én azért keresném a helyedben, csak úgy, lazán. Lehet, h tényleg rossz passzban van mostanság. Aztán ha huzamosabban tart, rákérdezhetsz, h tényleg nincs-e gond, és igényt tart-e a társaságodra. Viszont ha nem akar nagyon kötõdni, akkor ne várd, h sokat együtt lógtok. Gondolom a másik fél nõnemû, nemde?...
A kérdező hozzászólása: Barátom, tehát hím!
Bocs, azt hittem, csak a nõnemûek ilyen bonyolultak. (Bár nekem a barát az barát, ami nem fejezi ki, h milyen nemû.)

Feltelepítettem a Windows 7 op rendszert xp-re. Majd azt vettem észre, hogy a wifi nem keresi a vezetéknélküli hálózatokat és nincs hang. Intel IBM ThinkPad R52 tipusu laptop. Szóval mit tegyek?

Kérlek titeket,hogy normális választ adjatok.

Legjobb válasz: XP-re rá windows7? Na már ez alapból egy hiba. Taarítsd le az egészet, tedd fel csak az egyiket. Erre a gépre felesleges windows 7. XP -re meg gondolom van minden driver CD-n, vagy neten. De ha esetleg win7 mellett maradnál, szerintem arra is lesz driver.

XP-re rá windows7? Na már ez alapból egy hiba. Taarítsd le az egészet, tedd fel csak az egyiket. Erre a gépre felesleges windows 7. XP -re meg gondolom van minden driver CD-n, vagy neten. De ha esetleg win7 mellett maradnál, szerintem arra is lesz driver.
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok otthon ebben a dologban tudnál linket küldeni, hogy honnan kell letölteni.
Az üzenet szövege: De honnan szedjem le mert ugye azon a gépen nem tudok netezni.Légyszíves segíts. pl amivel most ide írsz!?...
A kérdező hozzászólása: De nem tudom honnan kell és mit hogy kell feltelepíteni.
csak beírod a google-be és ad hozzá linket. hanghoz pl AC97 driver kell.

Párom napok ota nem keres én smsekbe kerestem őt. Gondolom ő nem akarja de azért anyit megérdemeltem volna hogy ír legalább egy smst szerintem ez a minimum. Nem tudom mit tegyek ebben a helyzetben? és rendben voltunk én ugy éreztem

Legjobb válasz: nagyon bunkó ha ilyet csinál. nem meri veled közölni, hogy nem akar veled találkozni? annyira sem méltat hogy közölje. mondj le róla, nem kell neked egy ilyen "menekül a gondjai elõl" ember. ne írogass neki sms-eket. ha mégis keres, akkor mond meg neki, hogy megbízhatatlan, udvariatlan paraszt, és nem szeretnéd vele tartani ezentúl a kapcsolatot. ha meg nem keres, ne aggódj lesz még alkalmad ezt elmondani neki. hidd el, jobb lesz így.

nagyon bunkó ha ilyet csinál. nem meri veled közölni, hogy nem akar veled találkozni? annyira sem méltat hogy közölje. mondj le róla, nem kell neked egy ilyen "menekül a gondjai elõl" ember. ne írogass neki sms-eket. ha mégis keres, akkor mond meg neki, hogy megbízhatatlan, udvariatlan paraszt, és nem szeretnéd vele tartani ezentúl a kapcsolatot. ha meg nem keres, ne aggódj lesz még alkalmad ezt elmondani neki. hidd el, jobb lesz így.
Csörögj rá.
A kérdező hozzászólása: lehet hogy igazad van de tény hogy írtam neki smseket és õ semmire se válaszolt szerintem a következõ lépés az övé lenne ha érdekelném nem? nem tudom mi lenne a jó döntés!
Velem is megcsinálta már ezt egy srác, hogy egyik nap még írt, hogy persze holnap beszélünk utána meg nem vette fel a telefont...miután a haveroktól megtudtam, hogy nem alt meg, hiszen egy kocsmában látták egy csajjal...bûntudat nélkül szartam a fejére a továbbiakban. Igazából ettõl az egésztõl a "szakítás" is inkább komikus lett mint szomorú. Ha valaki ennyire gerinctelen gyökér, hogy ennyire nem mer õszinte lenni, csak örülni kell, hogy megszabadultál tõle.
De legen már annyira gerinces, hogy megmondja, vagy reagál.Én felhívnám akkor is.Rákérdeznék, a saját megnyugvásom miatt is.
A kérdező hozzászólása: igazatok van és köszönöm pedig már egy ideje együtt voltunk és ezt nem néztem ki belõle mennyi gerinctelen ember van miért kell ezt csinálni
Ez egy igazi gyökérkefe! Nekem is volt dolgom ilyennel, és tény, hogy sosem fognak megváltozni.
Amikor egyik exem ezt csinálta velem , hogy írtam és nem válaszolt, 2 nap után megírtam neki hogy szakítsunk. Nekem nincs olyanra szükségem aki nem foglalkozik velem, és válaszra sem méltat. Nálunk még annyi elõzmény volt, hogy egy bizonyos találka után hirtelen kifogásokat keresett a találkozásokra, mondván dolgozik. Érdekes mód elõtte sose dolgozott hétvégén... innen telt el 2 nap. Ezalatt kerestem 2 smsben. Nem válaszolt. A szakításra már igen. Azt írta rendben. Gyáva volt ahhoz, hogy õ szakítson. Ennyi. 27/N
A kérdező hozzászólása: nem tudom mire jo ez a viselkedés hogymiért nem lehet egyenesen válaszolni az embernek mert szerintem mindenki megérdemli és az a baj nem így ismertem meg õt nem is az fáj hogy vége ha nem hogy nem volt korekt
Lehet, hogy eddig te írtál sms-eket, de nem kéne tényleg felhívni, mint itt találgatni?
A kérdező hozzászólása: elkeverte amobilját? :) ))) jó fej vagy biztos nem ilyenrõl van szó akkor miért nem kérte el a számomat a tesojátol érted alényeget na ez ami kifogás!!!
Ne szõj rémtörténeteket, hanem hívd fel hogy mi a fa*sz van. Lehet csak elkeverte a mobilját.
A kérdező hozzászólása: biztos nincs baja mert a tesoja nekem a legjobb barátnõm és tudomhogy minden ok vele thát akkor a kapcsolatal lehet gondja de hogy mi nem tudom mert rendben voltunk tehát nem is értem és a viselkedését se
Ha ez nem jellemzõ párodra, akkor azért érdeklõdnék utána, hogy csak téged kerül-e, és egyébként nem-e esett valami baja.
A haját azért lekiabálnám a helyedben. :-)
A kérdező hozzászólása: igazatok van de rosszul esikhogy ennyit nem ír vagy összevan zavarodva de erre nincs jó kifogás szerintem egy 26éves férfi lehetne ennyire férfi hogy ezt közli velem readásul másodjára vagyunk együtt tehát már ebbõl a szempontbol is megérdemelhetem volna :(((
A kérdező hozzászólása: Moncsika smsben kerestem õt 3szor is nem hiszemhogy akövetkezõ lépést nekem kellene megtenem. gondolom õ nem akarja
Én is tuti felhívtam volna már, hogy mi a helyzet.
Az is egy opció, hogy elmész hozzá te, és szemtõl szemben rákérdezel, utána pedig szakítasz.Nem neked lenne kellemetlen, hanem neki.A te lelked megnyugszik.Mert ez a legrosszabb, ami most van.

A párommal csak egy héten egyezer találkozunk mert nincs rám ideje. Sose keres ha én nem keresem Miért csinálja eszt velem? Én nagyon szeretem Ö szeret vajon? Mit tegyek mit csináljak de nem tudnál nélküle élni

Fontosabb neki a munka mint én de mért csinálja eszt velem

Legjobb válasz: Minél elõbb hagyd el. Vagy beleeshetsz abba a hibába, mint én, hogy beleszeretsz, utána meg szenvedhetsz jóideig, mert nem szakítottál idõben!

Minél elõbb hagyd el. Vagy beleeshetsz abba a hibába, mint én, hogy beleszeretsz, utána meg szenvedhetsz jóideig, mert nem szakítottál idõben!
arra nem gondoltal, hogy talan te vagy neki a masodik ..... akar harmadik.....
Dobjad, tudom, hogy könnyen mondom de az ilyen nem érdemel meg téged!
Velem ugyanez a helyzet volt..Azt szûrtem le, hogy nem érdeklem és "sokad rangú" vagyok az életében, dobtam! Meg se kottyant neki, hogy miatta van az egész mert azt hiszi magáról, hogy tökéletes... 15/L Keressen egy másik balekot!
a munka ne legyen kifogás, ugyan már, hányan élnek kapcsolatban, szeretik egymást. azért mert dolgozni kell, még nem szarják le a másikat...
Ha van munka az a baj, ha nincs az a baj. De nyugi akiknek van azoknak sem kell már sokáig eljárni.
elöször is:Ezt nem Eszt. Másodszor:hát nagyon nem akar téged.Szakitsatok.neki nem vagy olyan fontos mint neked ö.
Én is nagyon szerettem, de velem ne csinálja ezt senki... Olyannal nem maradok, aki semmibevesz. Viszont még mindig szeretem, egy év után is, szóval szívtam...
Azért mert nem szeret, csak jó, hogy vagy neki... Tudom jól, mert velem is ezt csinálták. Mondta, hogy szeret de nekem elegem lett illetve leesett a tantusz, hogy tulajdonképp hülyét csinál belõlem...
A kérdező hozzászólása: Már késõ nagyon bele szeretem és nem tudnák nélküle élni nagyon fáj amit csinál nagyon
A kérdező hozzászólása: És sosem hív föl magától ha én nem keresem és mikor föl hívom mindig talál valami ki fogást hogy nem tud velem beszélni most fáradt most alszik stb Miért csinálja eszt ha ö aszt mondja hogy szeret
Ez bõven lehet... én dobnám a helyedben, mint a forró krumplit, és keresnék egy olyan pasit, aki megbecsül. Miért veszel készpénznek minden hazugságot ? Ez nem szerelem részérõl, csak megdug, ha nincs más dolga.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!