Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek nem keres (85 db)

Keresd te, keress mást.
Vegyél fel engem steamen:D

Megbüntettek, de nem fizettem (gyorshajtás! ) kaptam egy behajtási papírt, mit tegyek? Egyedüli kereső, GYED-ből.

Nem én vezettem, nincs is jogsim, de tudom, hogy ez nem mentesít a fizetés alól. De!!! 90.000.- nagy pénz, és egyedüli keres?(GYED!)Ha akarnám sem tudnám egybe kifizetni. Azok válaszát várom, akik már jártak így. Aki vezetett éppen életet mentett? sikerrel! Fél éve történt a gyorshajtás.

Legjobb válasz: Aki vezette átvállalja, és kész. Vagy bizonyítod valahogyan, hogy nem Te vezetted. Ha a Te neveden van az autó úgyis behajtják rajtad! (ha nincs jogsid, minek az autó?)

Aki vezette átvállalja, és kész. Vagy bizonyítod valahogyan, hogy nem Te vezetted. Ha a Te neveden van az autó úgyis behajtják rajtad! (ha nincs jogsid, minek az autó?)
Ja még: nem kaptál papírt amiben le kell írnod, hogy mennyit keresel? Mert akkor talán picivel kevesebb lehet a büntetés.
akkor kellett volna egyezkedni, amikor megkaptad a büntetésrõl szóló határozatot, most már csak a végrehajtóval tudsz egyezkedni részletfizetésre
A kérdező hozzászólása: Az önkormányzat fogja kirendelni a végrehajtót? Mert a papírban az áll, hogy az önkormányzatnak is átadták az ügyet, végrehajtás gyanánt.
végrehajtót a bíróság rendelhet ki
most már teljesen mindegy. amikor megkaptad a közig. eljárásról szóló papírt, akkor kellett volna beslattyogni a rendõrkapra, vagy felhívni õket, hogy ez a szitu. egyébként sem érdekli õket, hogy nem Te vezetted, mert objektív felelõsség van, pont az ilyen "neménvezettem" storyk miatt... amúgy meg max. fél éves haladékot adtak volna, ami alatt összeszedhetted volna a pénzt. kedvezményt nem adnak senkinek. egyébként ha nincs jogsid, hogyhogy Te vagy a tulaj/üzembentartó?!
A kérdező hozzászólása: NOS: megnyugtatás képen: Felhívtam az összkormányzatot, és kapok részletfizetést. Az, hogy hogyan és miért történt ez, valószínû okom volt rá, hogy nem fizettem eddig. De tudom, hogy ki kell fizetnem, ezen nem is volt vita, nem akarok akadékoskodni, és magyarázkodni senkinek. Köszönöm az eddigi válaszokat, ha valaki hasonló cipõben járna, akkor remélem neki is hasonló szerencséje lesz! A pénz pedig megy a rendõrségnek, hogy még több drága kocsit tudjanak venni maguknak.
Tanulj meg vezetni, és ne szabálytalankodj. A keresett pénz fordítsd további tanulásra, és a gyerekeid nem fognak megsérülni a kocsidban. A legtöbb gyerek a kocsiban sérül meg míg apuka, anyukája vezet. Azt meg fizesd ki úgyis behajtják rajtad, elviszik az autódat és járhatsz gyalog a gyerekkel.

Miért nem keres? Büszkeségből? De akkor miért jelentkezget mégis ki-be? Mit tegyek?

a barátommal lassan 1 hete szakítottam...

Legjobb válasz: Miért gond az hogy nem keres?Te szakítottál vele, innentõl kezdve nem ti vagytok, hanem csak te és csak õ, külön-külön. Úgy látom azért még mindig érdekel... Szerintem bántja az, hogy kiraktad (nyilvánvaló) és azt várja hogy térdenállva könyörögj, hogy vissza akarsz menni, de a férfi büszkeség nem engedi, hogy õ tegye ugyanezt. Érthetõ, megbántva érzi magát. De szerintem hagyd õt békén,hagyd érvényesülni hogy megtalálhassa az igazit, aki majd nem fogja kidobni mert nem szereti.

Miért gond az hogy nem keres?Te szakítottál vele, innentõl kezdve nem ti vagytok, hanem csak te és csak õ, külön-külön. Úgy látom azért még mindig érdekel... Szerintem bántja az, hogy kiraktad (nyilvánvaló) és azt várja hogy térdenállva könyörögj, hogy vissza akarsz menni, de a férfi büszkeség nem engedi, hogy õ tegye ugyanezt. Érthetõ, megbántva érzi magát. De szerintem hagyd õt békén, hagyd érvényesülni hogy megtalálhassa az igazit, aki majd nem fogja kidobni mert nem szereti.
A kérdező hozzászólása: de sajnos féltékeny vagyok nagyon:( és nemtudom hova tenni ezt, nem kérek hogy fusson utánam. csak fura hogy meg sem keres mint régen. egyáltalán nem is beszélünk. ennyire nem szeretett?:S hogy szakítás után rögtön el is felejt?
bunkó féltékeny vagy, ha elhagytad, milyen jogon jelentkezel be a jelszavával??? és még ki is akadsz h nem keres??
mi a francért NEM JÁRTOK MÉG EGYÜTT? a jó ég áldjon meg hát megesz érte a fene és õt is érted....olyan bolondok az emberek minden kis hülyeségért szakítanak a másikkal... "azért szakítottam mert nem éreztem hogy nagyon szeretem" ez meg ne haragudj de egy vicc... nem éreztem hogy nagyon szeretem...képzeld én sem úszok már lila ködben és nem szorul össze a gyomrom ha meglátom a párom, de még mindig õ a szerelmem, 4 év után is. Nektek is elkellett volna 1 év alatt jutni odáig, hogy megbeszélitek: az érzelmek igenis elmúlnak egy idõ után és nem kötelezõ életetek végéig hatalmas lángolásban élni. Szerinted mi tart együtt két embert 50-60 vagy akár több évig? A szeretet (!) és a tisztelet, hogy egykor õ volt az igaz szerelem és ezért tisztelem és becsülöm õt. És azért emelném itt ki a szeretetet, mert tudom persze nem egy olyan jajj de izgalmas érzés, de mégis gyönyörû és kellemes érzés ha tudod hogy van aki évek óta csak téged szeret. Gondolkozz el ezen lányom és ne elhamarkodva dönts mint a mai fiatalok...ha valami csak egy kicsit is megkopik kidobják és vesznek helyette másikat, mikor lehet hogy a réginek bár kopott, de sokkal nagyobb értéke van.
akkor most tulajdonképen mit is vársz?
Undorító és szánalmas, hogy belépsz a jelszavával!
Talán még mindig szereted, vagy bûntudatod van amiatt, hogy szakítottál vele. Õ pedig azért nem tilt le illetve töröl ki mert még õ is szeret téged, vagy nem fogadja el, hogy kidobtad.
A kérdező hozzászólása: de fentvagyok neki. mert tudom az msn jelszavát még õ adta meg. és beléptem tegnap. és ugyanugy fentvagyok neki a "szívecském" kategóriában. nem törölt és nemis tiltott le
lehet h nem is vagy fenn neki és véletlen h akkor jelentkezik be és ki mikor te is én az ex pasimat letöröltem, de nem tiltottam le. Így õ látja h mikor vagyok fenn, de én nem látom õt. Lehet ha volt pasid is letörölt, de nem tiltott. Így te látod h mikor jelentketik be éls ki, õ viszont téged nem lát
Lehet hogy 18 éves vagy de a gondolkodásod olyan mint egy 12-13 éves kislányé :S
Az a fura hogy kidobod aztán meg megesz érte a fene. Az a fura hogy állandóan lesed hogy mikor van fent msnen és mikor nincs
A kérdező hozzászólása: én csak azt nem értem, hogy akkor pl. miért vagyok fent neki msnen?:S és miért jelentkezik be akkor mikor én és stb. csak fura, hogy õ sem szeretett engem ha ilyen hamar elfelejtett?:S
Miért is kéne utánad csorgatnia a nyálát?
Féltékeny vagy? Dehiszen Te szakítottál vele Tök normális hogy nem lohol utánad ha egyszer kidobtad
tróger pitsa vagy! Minek lépsz be a jelszavával? Te kidobod és még neked áll feljebb h nem keres?
Szerintem normális. Lehet hogy a srác félénk. Szerintem hagyjad, de írhatsz is neki hogy bátorítsd.
azért, mert kiváncsi arra, hogy hiányzol e neki
Keresd meg te, aztán ha állandóan neked kell utána menni akkor dobd ki.
A kérdező hozzászólása: Hát, eddig pont, hogy nem tûnt félénknek, ezért nem tudom hová tenni a dolgot :(. Elbizonytalanodott volna, vagy egyik napról a másikra meggondolta magát? :S
lehet azért csinálja, hogy teszteljen
A kérdező hozzászólása: Mit tesztelne? Ha ez kiderül, akkor felejtõs....:S
az elérhetetlent játsza. ne keresd majd õ keres ne aggódj.

Párom napok ota nem keres én smsekbe kerestem őt. Gondolom ő nem akarja de azért anyit megérdemeltem volna hogy ír legalább egy smst szerintem ez a minimum. Nem tudom mit tegyek ebben a helyzetben? és rendben voltunk én ugy éreztem

Legjobb válasz: nagyon bunkó ha ilyet csinál. nem meri veled közölni, hogy nem akar veled találkozni? annyira sem méltat hogy közölje. mondj le róla, nem kell neked egy ilyen "menekül a gondjai elõl" ember. ne írogass neki sms-eket. ha mégis keres, akkor mond meg neki, hogy megbízhatatlan, udvariatlan paraszt, és nem szeretnéd vele tartani ezentúl a kapcsolatot. ha meg nem keres, ne aggódj lesz még alkalmad ezt elmondani neki. hidd el, jobb lesz így.

nagyon bunkó ha ilyet csinál. nem meri veled közölni, hogy nem akar veled találkozni? annyira sem méltat hogy közölje. mondj le róla, nem kell neked egy ilyen "menekül a gondjai elõl" ember. ne írogass neki sms-eket. ha mégis keres, akkor mond meg neki, hogy megbízhatatlan, udvariatlan paraszt, és nem szeretnéd vele tartani ezentúl a kapcsolatot. ha meg nem keres, ne aggódj lesz még alkalmad ezt elmondani neki. hidd el, jobb lesz így.
Csörögj rá.
A kérdező hozzászólása: lehet hogy igazad van de tény hogy írtam neki smseket és õ semmire se válaszolt szerintem a következõ lépés az övé lenne ha érdekelném nem? nem tudom mi lenne a jó döntés!
Velem is megcsinálta már ezt egy srác, hogy egyik nap még írt, hogy persze holnap beszélünk utána meg nem vette fel a telefont...miután a haveroktól megtudtam, hogy nem alt meg, hiszen egy kocsmában látták egy csajjal...bûntudat nélkül szartam a fejére a továbbiakban. Igazából ettõl az egésztõl a "szakítás" is inkább komikus lett mint szomorú. Ha valaki ennyire gerinctelen gyökér, hogy ennyire nem mer õszinte lenni, csak örülni kell, hogy megszabadultál tõle.
De legen már annyira gerinces, hogy megmondja, vagy reagál.Én felhívnám akkor is.Rákérdeznék, a saját megnyugvásom miatt is.
A kérdező hozzászólása: igazatok van és köszönöm pedig már egy ideje együtt voltunk és ezt nem néztem ki belõle mennyi gerinctelen ember van miért kell ezt csinálni
Ez egy igazi gyökérkefe! Nekem is volt dolgom ilyennel, és tény, hogy sosem fognak megváltozni.
Amikor egyik exem ezt csinálta velem , hogy írtam és nem válaszolt, 2 nap után megírtam neki hogy szakítsunk. Nekem nincs olyanra szükségem aki nem foglalkozik velem, és válaszra sem méltat. Nálunk még annyi elõzmény volt, hogy egy bizonyos találka után hirtelen kifogásokat keresett a találkozásokra, mondván dolgozik. Érdekes mód elõtte sose dolgozott hétvégén... innen telt el 2 nap. Ezalatt kerestem 2 smsben. Nem válaszolt. A szakításra már igen. Azt írta rendben. Gyáva volt ahhoz, hogy õ szakítson. Ennyi. 27/N
A kérdező hozzászólása: nem tudom mire jo ez a viselkedés hogymiért nem lehet egyenesen válaszolni az embernek mert szerintem mindenki megérdemli és az a baj nem így ismertem meg õt nem is az fáj hogy vége ha nem hogy nem volt korekt
Lehet, hogy eddig te írtál sms-eket, de nem kéne tényleg felhívni, mint itt találgatni?
A kérdező hozzászólása: elkeverte amobilját? :) ))) jó fej vagy biztos nem ilyenrõl van szó akkor miért nem kérte el a számomat a tesojátol érted alényeget na ez ami kifogás!!!
Ne szõj rémtörténeteket, hanem hívd fel hogy mi a fa*sz van. Lehet csak elkeverte a mobilját.
A kérdező hozzászólása: biztos nincs baja mert a tesoja nekem a legjobb barátnõm és tudomhogy minden ok vele thát akkor a kapcsolatal lehet gondja de hogy mi nem tudom mert rendben voltunk tehát nem is értem és a viselkedését se
Ha ez nem jellemzõ párodra, akkor azért érdeklõdnék utána, hogy csak téged kerül-e, és egyébként nem-e esett valami baja.
A haját azért lekiabálnám a helyedben. :-)
A kérdező hozzászólása: igazatok van de rosszul esikhogy ennyit nem ír vagy összevan zavarodva de erre nincs jó kifogás szerintem egy 26éves férfi lehetne ennyire férfi hogy ezt közli velem readásul másodjára vagyunk együtt tehát már ebbõl a szempontbol is megérdemelhetem volna :(((
A kérdező hozzászólása: Moncsika smsben kerestem õt 3szor is nem hiszemhogy akövetkezõ lépést nekem kellene megtenem. gondolom õ nem akarja
Én is tuti felhívtam volna már, hogy mi a helyzet.
Az is egy opció, hogy elmész hozzá te, és szemtõl szemben rákérdezel, utána pedig szakítasz.Nem neked lenne kellemetlen, hanem neki.A te lelked megnyugszik.Mert ez a legrosszabb, ami most van.

Mit tegyek ha nem keres a google?

Legjobb válasz: Használj más keresõt, pl yahoo, vagy altavizsla, de nekem most éppen keres, szóval ahiba a te gépedben lehet. Esetleg egy víruskeresõt se árt lefuttatni, mert lehet vírus is.

Használj más keresõt, pl yahoo, vagy altavizsla, de nekem most éppen keres, szóval ahiba a te gépedben lehet. Esetleg egy víruskeresõt se árt lefuttatni, mert lehet vírus is.
öömm ilyen volt nekem is, de nem csak a google-al hanem több más oldalnál is ahol vmilyen adatot kellett bevinni. lehet, hogy az esetleges routered vacakol és azt kell beállitani, vagy pedig lehet vmi virus. Nem tudom mi lehetett nálam a hiba mert egyszerre babráltam meg a routert is meg a virusírtást is egy idõben csináltam, viszont elötte azt tapasztaltam, hogy 1 másik felhasználói fiókkal meg tudtam keresni az interneten. Ebbõl inkább a vírus következik, hisz csak egyik felhasználói fiókot fertõzte meg.
A kérdező hozzászólása: Köszike mindenkinek! Megpróbálok kezdeni valamit a géppel!
kicsit pontosabban is leírhatnád a problémát. ha csak a google nem mûködik, akkor az internetkapcsolatod valószínûleg jó. ez legyen az elsõ, amit ellenõrzöl. ha beírod a keresõbe amit akarsz, és nem jelenik meg semmi, akkor valószínûleg a google-nél van átmeneti hiba, várj egy kicsit. ennél pontosabb választ egy ilyen pontatlan kérdésre nem nagyon lehet adni
A kérdező hozzászólása: a Google csak néha-néha keres és bizonyos oldalak nem jönnek be (pl ez: ***** ) Az internet kapcsolat tökéletes.* Automatikusan eltávolított tartalom.
hmm hát ezt most így hirtelen nem tudom. ha nem jön be az isohunt, az esetleg hálózati warez-ellenes beállítás, vagy tûzfal miatt lehet. próbáld meg kikapcsolni a tûzfalat, vírusírtót, ha használsz proxy szervert, akkor azt is. jobb ötletem perpillanat nincs
lehetetlenség

Mit tegyünk? 2 éve vagyunk házasok, nekem van csak állandó munkám. A páromnak, hol van hol nincs. Amikor a hivatal kiveszi a munkaügytől közmunkára. De az is csak fél év. Hiába keres nem talál munkát. Nagyon szeretnénk egy babát, de így hogy?

Legjobb válasz: ha tényleg keres munkát, akkor elõbb-utóbb csak akad valami, reménykedjetek benne. Próbálj félretenni, apránként vegyetek meg mindent, és térképezzétek fel, hogy kitõl mit kaphattok kölcsönbe a babának.

ha tényleg keres munkát, akkor elõbb-utóbb csak akad valami, reménykedjetek benne. Próbálj félretenni, apránként vegyetek meg mindent, és térképezzétek fel, hogy kitõl mit kaphattok kölcsönbe a babának.
De teherautóra vagy pótkocsisra is van neki? Mert arra kb mindig keresnek embert.
Külföld!!!
Ha még fiatalok vagytok, akkor nem maradtatok le még semmirõl. Keressen munkát mindenféle területen, egyszer csak talál! Vagy végezzen el tanfolyamokat, szerezzen jogsit, ha nincs és így lehet bõvíteni a lehetõségek tárházát.
A kérdező hozzászólása: mindenfelé keres, de nem kell ember sehova. jogsi az megvan
A kérdező hozzászólása: arra nincs.de köszi a tippet

Mit Tegyek most? Nem akarom hogy nekik komolyabb bajuk legyen de én sem keresem a bajt, mit kéne tennem?

5 éve m?velem versenyszinten a shotokan harcm?vészetet, de az iskolában van 3 kisebbségi tag aki mindig belém köt és provokál, de ha esetleg verekedésbe torkolonna az egész akkor nekem búcsút kéne mondanom a shotokan-tól ami nagyon megviselne, Mit tegyek hogy ?k se kerüljenek komoly bajba de nekem se legyen bel?le bántódásom ?

Legjobb válasz: Soha nem keresem a bajt, fel sem merülne bennem az hogy bárkibe is belekössek, nem öltözök feltûnõen a suliban( középsuli) nem hallgatok zenét, a szünetek is általában 1 szál cigirõl szólnak.... de mégis belém kötnek nem tudom hogy miért de állandóan provokálnak... nem szeretném azt hogy komolyabb bajuk legyen az ügybõl tehát nem akarok feljelentést tenni stb..., valószínûleg meg tudnám védeni magamat ellenük de ez a kizárásommal lenne egyenlõ amit a legkevésbé szeretnék

A kérdező hozzászólása: Soha nem keresem a bajt, fel sem merülne bennem az hogy bárkibe is belekössek, nem öltözök feltûnõen a suliban( középsuli) nem hallgatok zenét, a szünetek is általában 1 szál cigirõl szólnak.... de mégis belém kötnek nem tudom hogy miért de állandóan provokálnak... nem szeretném azt hogy komolyabb bajuk legyen az ügybõl tehát nem akarok feljelentést tenni stb..., valószínûleg meg tudnám védeni magamat ellenük de ez a kizárásommal lenne egyenlõ amit a legkevésbé szeretnék
GreenTea Próbáld elkerülni a konfliktust, nem lenne jó, ha miattuk kéne befejezned a sportot. Csak odaszólogatnak vagy tarhálnak is? Esetleg fizikai kontaktus is volt (pl: löködnek)?
jó látni egy normális gondolkodású fiatalt! nem tudom mennyire fajul el a dolog, de én tuti szájbaverdesném az egyiket(a legnagyobb arcút)ha senki se látná és megmondanám neki hogy adja át a haverjainak/jó lenne ha leszállnának rólad! ha nem tudod megoldani írj privit és nagyon szívesen megoldom helyetted! :)
A kérdező hozzászólása: GreenTea: odáig még nem fajult a dolog, de én úgy érzem hogy egyre erõsödik amit meg akarok akadályozni még mielõtt bekövetkezne. mark86: Igen ezen már én is gondolkoztam, csak hogy õszinte legyek nem akarok nagy kárt tenni egyikõjükben sem, és mivel még soha nem kelet verekednem nem kerültem olyan helyzetbe próbáltam mindig el kerülni nem tudom hogy milyen sérüléseket okoznék és ettõl félek. köszönöm az eddig érkezett válaszokat!
Az ilyen szitukat száj karatéval is elintézheted. A spártaiaknál ez tanagyag volt.Az volt a neve Dorgálás. A lényege, hogy valaki elég rendesen beszól, kóstolgat a körletben, neked meg viccesen vissza kell szólni valami frappánsat. Aki hagyta magát elnyomni és nem szólt vissza, arra rászálltak és kicsinálták.Akár az öngyilkosságig is képesek voltak szekírozni a másikat. Ez meg, hogy félsz, hogy kárt teszel bennük szintén az éretlenségrõl árulkodik, már ne haragudj. Senkit nem kell megölni, vagy megnyomorítani.Beversz hármat-négyet, jobb esetben ennyitõl lemegy meg belerúgsz egyet a földön és ennyi.Nem kell élet halál harcot csinálni mindenbõl.Önvédelem esetén meg az edzõd sem szólhat egy rossz szót sem. De nem kell, hogy idáig fajuljon, ha gondolkozol és kiállsz magadért.
*tananyag
Nyugi , ha itt teszel fel ilyen kérdést , attól kell a legkevésbé félned , hogy megsérülnek miattad . Egyrészt tem valószínû , hogy bántani fogod õket , mert már most túl sokat agyalsz rajta . Másrészt meg sem fordul a fejedben , hogy alul maradhatnál . Azt mondtad 3man vannak , ami nem jó arány, és nem tudhatod , hogy lapul-e kés a zsebükben . Egy lehetõség van számodra : ha beszólnak , állon vágod valamelyiket , és megpróbálod úgy legyõzni õket , hogy ne maradjon nyoma , ilyen egyszerû .
tudom a megoldást!! ne lássa senki h összevered õket... csak gyomorra dolgozz ott nem maradnak meg a nyomok max 1-2 füles.. én is voltam ilyen szituban ....max még belsõ v külsõ combra nyomassad nekik ... én 5 éve kyokushinozok és belém is kötöttek már 4en csak én addig ütötem õket még azt nem mondták h bácsi..:D....legyen egy haverod aki megmondja h mindig beléd kötnek és õ lesz a tanu

A párommal csak egy héten egyezer találkozunk mert nincs rám ideje. Sose keres ha én nem keresem Miért csinálja eszt velem? Én nagyon szeretem Ö szeret vajon? Mit tegyek mit csináljak de nem tudnál nélküle élni

Fontosabb neki a munka mint én de mért csinálja eszt velem

Legjobb válasz: Minél elõbb hagyd el. Vagy beleeshetsz abba a hibába, mint én, hogy beleszeretsz, utána meg szenvedhetsz jóideig, mert nem szakítottál idõben!

Minél elõbb hagyd el. Vagy beleeshetsz abba a hibába, mint én, hogy beleszeretsz, utána meg szenvedhetsz jóideig, mert nem szakítottál idõben!
arra nem gondoltal, hogy talan te vagy neki a masodik ..... akar harmadik.....
Dobjad, tudom, hogy könnyen mondom de az ilyen nem érdemel meg téged!
Velem ugyanez a helyzet volt..Azt szûrtem le, hogy nem érdeklem és "sokad rangú" vagyok az életében, dobtam! Meg se kottyant neki, hogy miatta van az egész mert azt hiszi magáról, hogy tökéletes... 15/L Keressen egy másik balekot!
a munka ne legyen kifogás, ugyan már, hányan élnek kapcsolatban, szeretik egymást. azért mert dolgozni kell, még nem szarják le a másikat...
Ha van munka az a baj, ha nincs az a baj. De nyugi akiknek van azoknak sem kell már sokáig eljárni.
elöször is:Ezt nem Eszt. Másodszor:hát nagyon nem akar téged.Szakitsatok.neki nem vagy olyan fontos mint neked ö.
Én is nagyon szerettem, de velem ne csinálja ezt senki... Olyannal nem maradok, aki semmibevesz. Viszont még mindig szeretem, egy év után is, szóval szívtam...
Azért mert nem szeret, csak jó, hogy vagy neki... Tudom jól, mert velem is ezt csinálták. Mondta, hogy szeret de nekem elegem lett illetve leesett a tantusz, hogy tulajdonképp hülyét csinál belõlem...
A kérdező hozzászólása: Már késõ nagyon bele szeretem és nem tudnák nélküle élni nagyon fáj amit csinál nagyon
A kérdező hozzászólása: És sosem hív föl magától ha én nem keresem és mikor föl hívom mindig talál valami ki fogást hogy nem tud velem beszélni most fáradt most alszik stb Miért csinálja eszt ha ö aszt mondja hogy szeret
Ez bõven lehet... én dobnám a helyedben, mint a forró krumplit, és keresnék egy olyan pasit, aki megbecsül. Miért veszel készpénznek minden hazugságot ? Ez nem szerelem részérõl, csak megdug, ha nincs más dolga.

Fél éve járunk, 4 napja nem keres, mit tegyek?

Összekaptunk kicsit, és most nem hív. Azt mondta legutóbb, hogy majd beszélünk, nem szoktunk így elköszönni, most akkor várjam meg míg ő felhív?

Legjobb válasz: azt már várhatod h õ hívjon valszeg õ az idõsebb, és úgy van vele h majd keresed ha karod, ha nem , akkor ennyi volt

azt már várhatod h õ hívjon valszeg õ az idõsebb, és úgy van vele h majd keresed ha karod, ha nem , akkor ennyi volt
Attól függ ki volt a "hibás" ami miatt összevesztetek...Ha igazán szeret es veled akar lenni keresni fog...Ha meg nem akkor nincs mirõl beszélni
A kérdező hozzászólása: Elfelejtettem írni, hogy egyidõsek vagyunk, mindketten 22.
A kérdező hozzászólása: Mindketten hibásak voltunk, szerintem. Nehezményeztem, hogy nem fordít elég figyelmet rám, õ egyéb dolgok miatti fáradságra hivatkozva nem akarta megmagyarázni. Nem ezzel volt a baj, csak amilyen durva stílusban mondta, nem tetszett nekem. Nem egy nagy dolog. Mondjuk, lehet, hogy neki az volt.
Hagyjal neki kis idöt, 4 ev utan nem fog lelepni szo nelkül, ne felj.
Keresd te!Még mindig jobb egy nem válasz, mint õrlõdni és kétségek között lenni.
Mi úgy vagyunk, hogy soha nem bírjuk ki kb 2 óránál tovább, hogy haragban legyünk, úgyhogy ha õ nem is én biztosan léptem volna. Megkerdeznem, hogy döntse el mit akar, velem lenni vagy nem, beszéljük meg mi legyen...Sztem neked is ezt kellene
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Nem tudom, az az igazság, hogy általában én kezdeményezem a békülést, és õ nem, nem érzem, hogy ismét nekem kellene. Miért mindig én tegyem meg az elsõ lépést? Nem tudom ezen hogy lehetne változtatni. Trib: Annyit még, hogy nem 4 éve, hanem fél éve járunk :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!