Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek nem biztos hogy szeret! (6 db)

Mit tegyek nem nem biztos hogy szeret? !

Van egy pasim 1hónapja de már 1éve ismerjük egymást én nagyon szerelmes vagyok és ezt ki is mutatom de ? nem hinném hogy az találkozunk rendszeresen meg elvagyunk de valahogy nem érzem azt h ? szeretne.Meg rengeteg lány barátja van és ez engem nagyon zavar de ezt nem mondtam neki mert félek azt mondja h mien féltékeny vagyok ezért nem is mutatom ezt ki de mikor tudom h valaki mással van annyira fáj:(Segítsetek mit tegyek???

Legjobb válasz: Ha összejött veled, akkor csak érez valamit. És ne feledd, hogy mielõtt összejöttetek, te is "csak" egy barát voltál neki, mint most a többi lány. Szerintem beszéled kellene vele, hogy zavar, hogy ennyit van lányokkal, lehetne kevesebb idõt is. És mond el neki, hogy szereted. Akkor vagy õ is elmondja, hogy szeret, vagy még idõ kell neki. Lehet, hogy ilyen téren kicsit zárkózott. 1 hónap még nem sok idõ, attól függetlenül, hogy elõtte barátok voltatok.

Ha összejött veled, akkor csak érez valamit. És ne feledd, hogy mielõtt összejöttetek, te is "csak" egy barát voltál neki, mint most a többi lány. Szerintem beszéled kellene vele, hogy zavar, hogy ennyit van lányokkal, lehetne kevesebb idõt is. És mond el neki, hogy szereted. Akkor vagy õ is elmondja, hogy szeret, vagy még idõ kell neki. Lehet, hogy ilyen téren kicsit zárkózott. 1 hónap még nem sok idõ, attól függetlenül, hogy elõtte barátok voltatok.
A kérdező hozzászólása: Már beszélgettem vele és emlitettem hogy szeretem de õ erre nem reagált semmit mintha semmit sem mondtam volna:( Pedig nagyon szeretem bármit megtennék érte meg õ is érez de szerintem nem szeret ugy ahogy kéne:(
Szia!Sztem férfibõl van és nem bizta úgy mutatja ki a szerelmét, ahogy azt te szeretnéd.Próbálj meg vele több idõt tölteni és mindig kimutatni a szereteted, ha valami jelét adja a viszonzásnak, akkor nincs semmi gond.Max a hiúságát legyezgetik a barátnõi.

Mit Tegyek hogy szeressen egy fiú? Már van egy fiú akit szeretek de nem vagyok benne biztos hogy szeret

Legjobb válasz: Érezni fogod, hogy szeret. Küldj felé jeleket. Hány évesek vagytok?

Érezni fogod, hogy szeret. Küldj felé jeleket. Hány évesek vagytok?
ha szeret majd õ is jelezni fogja várj türelemmel
Azért nem tehetsz semmit, hogy õ szeressen. Ha õ is szeret téged, akkor ki fogja mutatni. De te legyél vele kedves és közvetlen, hogy azért sejtse, hogy szereted, és lehet, hogy ha olyannak ismer, hogy kedves vagy meg minden, akkor megszeret.

Ha tudom, hogy a barátom még szeret, mert ezt érzem, meg mondja is. De. Azt nem tudom már biztosan, hogy szerelmes-e belém, akkor mit tegyek?

Szeretném,ha meglenne az a kis izgalom a randik elõtt,ha a kezdeti állapodhoz hasonló "belehabarodás" lenne jellemzõ. Mit kellene tennem?

Legjobb válasz: Semmit, a szerelem elmúlik elõbb-utóbb. Ha szeret akkor mi a probléma? Ja, semmi, csak unatkozol és kell valami amin lehet hisztizni.

Semmit, a szerelem elmúlik elõbb-utóbb. Ha szeret akkor mi a probléma? Ja, semmi, csak unatkozol és kell valami amin lehet hisztizni.


hagyd békén, jobbat érdemel az a fiu nálad
Ülj le egy kõre, gondold végig az életedet ott rajta. Tanulj a hibáidból és vonj le következtetéseket. ÉS a késõbbiekben következetesen okozd a bajt :D
A kérdező hozzászólása: En megis meg egyszeer megrobalom.Es tobbet nem fogok vele szakitani amig o nem szakit velem :)
már elõre sajnálom szegény gyereket

S. O. S.! Nem vagyok biztos abban, hogy szeret a barátom. Mit tegyek?

Van egy nagyon hülye gyerek az osztályban, akinek nemrég bejöttem. Tényleg nagyon géz és azt terjeszti a barátomról, hogy csak a szexre hajt. Kérdeztem t?le, hogy igaz-e ez. Kérdezte, hogy az igazat szeretném tudni? Mondtam, hogy igen erre kedvesen mondta hogy nem. Eléggé megijesztett.

Legjobb válasz: Hehe, csípem a humorérzékét a fickódnak. :P Szerintem picit játszadozik, mármint, nem gonoszkodóan. :)

Hehe, csípem a humorérzékét a fickódnak. :P Szerintem picit játszadozik, mármint, nem gonoszkodóan. :)
hát ez bizony egy rohadtszar érzés, mikor elbizonytalanodsz benne hogy tényleg szeret e az akirõl azthitted hogy szeret és Te is szereted. 2 dolgot tehetsz: a) megbízol benne és elhiszed hogy szeret és nem törõdsz azzal a hülyével aki ilyeneket terjeszt b) kérdõre vonod, elkezdesz kötekedni és hisztizni, majd végül szakítotok mert nemtudsz megbízni benne a Te életed, a Te döntésed, a Te jövõd... :P:)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!

Nem biztos benne hogy még szeret. Mit tegyek h elnyerjem a szeretetét?

2 hónapja vagyunk együtt. Eddig minden jól ment. Ma reggel eggyik jó barátom szólt msn en hogy reggel a barátn?m olyat irt neki hogy már nem tudja hogy mit érez irántam. Én nagyon szeretem ?t! És tegnap még teljesen láccot rajta hogy oda wan értem. Szemembe mondta hogy szeret. És nem tudom hogy mit tegyek. :/

Legjobb válasz: Ne a baratodnak higgy, hanem a baratnodnek. azt érzi az ember ha szeretik, meg azt is, ha nem. szoval figyelj az apró jelekre, vagy tisztazd le a baratnoddel.

Ne a baratodnak higgy, hanem a baratnodnek. azt érzi az ember ha szeretik, meg azt is, ha nem. szoval figyelj az apró jelekre, vagy tisztazd le a baratnoddel.
Attol h szemedbe mondja azt h szeret az nem azt jelenti h tenyleg szeret, most nem akarok rossz lenni, de nekem ez megtortent...
A kérdező hozzászólása: Tudom h nem biztos.. Sajnos.. Azért köszi a kommenteket.. :/
Hány évesek vagytok ? amugy ha 2 hónap alatt nem szeretett meg az nem jelent semmit .. én kb 1éve vok együtt btommal és most érzem csak úgy hogy kezdek szerelmes lenni. eddig is szerettem de a szerelem hiányzott..
A kérdező hozzászólása: mind a 2 en 16.. de amugy én attól félek hogy dobni fog. :/


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!