Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek ne veszítsem el (20 db)

27 éves szűz fiatalember vagyok. Mit tegyek, , hogy ne veszítsék el az önuralmamat a sok visszautasítás után, , amit 31 lánytól kaptam durva módon?

Az sajnos nem úgy van,, hogy nem szoktak ronda módon a lanyok elutasítani egy ronda pasit. Sajnos többségük nagyon meg tud bántani egy rút pasit. Pedig nem szép lányoknál próbálkozom. De eddig csak a bekpezeltekhez volt szerencsém sajnos. Teljesen osszeomlottam a sok kikosarazas utan. Felek,, hogy egyszer elvesztem a fejemet és kart okozói magamban vagy valamelyik lanyban, ezt nagyon nem szeretnem, de mar nem tudom ezt a sok megaláztatást lenyelni. Mit tegyek? Ugorjak le a 6. Rol? Nem akarom,m de lehet muszáj lesz mert kart okozokok egy lanyban, amit nem szeretnek. 27 eves agrármérnök pasi. Help!

Legjobb válasz: Jav. Hogy ne veszitsem el.

A kérdező hozzászólása: Jav. Hogy ne veszitsem el.
Kérdezõ konkrétan ijesztõ vagy. És én egy nem ijedõs férfi vagyok, szerinted egy nõ mit érezhet? Ilyenek, hogy tudod, hogy 31? mi a szarnak számolod? jóhogynem halál-listát írsz. Kapjál már észbe. "kopjál le öreg" - mégis, hány éves csajhoz mentél oda? valami 16 éveshez egy dizsiben, hogy jössz-e táncolni? persze, hogy ezt mondta. Szerintem sürgõsen ûzd ki magadból a beteges agresszív gondolatokat, ha nem megy akkor menj orvoshoz mielõbb. Az egész életedet elcseszheted, pedig bármelyik pillanatban rád találhat a boldogság. Amúgy hol ismerkedsz? neten célszerûbb lenne, rövidebb idõ alatt több nõvel beszélhetsz és az elutasítást is könnyebb lazára venni. Miért érzed magad csúnyának? Szerinted pl. Seal milyen? :) csinálj valamit a külsõddel.
Felesleges pszichológushoz mennie, csak lehúzná egy csomó pénzzel és ez a problémáján nem segítene. Ha már 31-szer lekoptatták, nyilvánvaló hogy ronda. A másik problémája viszont az, hogy nem ismeri fel azokat a nonverbális jeleket, amikbõl nyilvánvaló hogy a csajnak nem szimpatikus. Ha ezeket felismerné, nem lenne ugyan sikeresebb a nõknél, viszont megkímélhetné magát az ilyen kellemetlen helyzetektõl.
Pedig higgyétek el a lányok ilyenek, fõleg a buta, beképzeltek. Engem még ki is gúnyoltak a külsõm miatt, mert sajnos hatalmas, csúnya orrom van és emiatt még inkább ronda és nem vonzó vagyok a lányok számára. Na meg nem vagyok kigyúrva sem, a tipikus gizda, vasággyal negyvenkilósok táborát erõsítem, sajnos, hiába is edzem pedig, ez van. Aljasak, szívteleenk a mai lányok, én már gyûlölöm õket és nemis próbálkozom egynél sem a városban, neten is kinevetnek meg elutasítanak, mert látják képen, hogy nézek ki. Ez van, sajnos. A mai lányok el lettek kényeztetve, a többségük nem tudja mi az a nélkülözés, terrorban, rossz családban élés. Õket sosem bántották otthon sem, mindent megkaptak anyucitól, apucitól és folyton agyon lettek dícsérgetve, hogy jaj, de szép vagy kislányom és persze, hogy õk hiszik magukat a világ úrnõjének, szó szerint istennõnek lettek nevelve a mai lányok, ami nagyon sajnálatos, mert így csak a top pasiknak adnak esélyt, az egyszerû, rendes fiúkat, akik átlagosak vagy csúnyák külsõre meg porig alázzák, csak, hogy ne is merjen próbálkozni náluk soha többet, se más lányoknál. Nekik csak anyagiak és a külsõségek számítanak. Amúgy a legnagyobb poén az, hogy sok kövér lány is hasonló szinten van manapság, azt hiszi õ is kaphat nagyon jó pasit, pedig semmit sem tesz az alakjáért. De engem is utasított már el nagyon szép lány és csúnya, kövér egyaránt. Tudjátok mi a lényeg, hogy legyél bunkó, köcsög, szemét állat velük és akkor majd férfiként fognak nézni rátok. Én erre jöttem rá, nem kell jó fiú senkinek sem. Fõleg, ha õk megtehetik, hogy ilyen szívtelenül bánjanak egy fiúval, csak, mert ronda, akkor mi miért legyünk jók hozzájuk?! Én legszívesebben megtépném a hajukat és a szemükbe mondanám szexrnél többre nem is vagy jó, te ostoba, buta, beképzelt [email protected]!
A kérdező hozzászólása: Utolso. Sajnos iszom szavaidat, mert mind igaz amit mondtal. Azerz saos, mert faj az igazsag nekem, de ez van es nap mint nap at is elem. Az a baj, hogy az a fiu aki azt irja ide, hogy ot meg sosem utaditottak vissza lekezeloen a csajok, ok tuti jol neznek ki. Oket nem szoktak megserteni a csajok, akkor sem ha eppen pasijuk van, merr ezek a pasik cukik, aranyosak stb.
Én nagyon szeretném, ha megválaszolnád a 10-est, mert akkor tudnék segíteni.
Akkor is lelki betegek vagytok. Nekem is csúnya nagy orrom van, a külsõm se ideális, soha egy lánytól sem kaptam bántó visszajelzést. Aztán lehet hátammögött ment, de amit nem hallok, nem fáj. Az osztálytársaim, suliban is mindenki kedves és közvetlen volt velem, én is úgy nyitottam és azt is kaptam vissza. Érdekes...
Az emberek(nem csak a nõk) megérzik, ha valaki antiszociális és azzal máshogy viselkednek, akkor is ha az illetõ nem mutat semmiféle bunkóságot.Van akinek fiatal korában sikerül beilleszkednie, van akinek nem.Abban egyetértek, hogy nem a külsõn múlik a dolog, de akárhány hasonló kérdést olvastam eddig, sehol nem volt rendes válasz, hogy hogyan lehet ebbõl a szerencsétlen állapotból kikerülni.
Ne a nõket szidjátok azért, mert töketlenek vagytok, vagy vannak negatív tapasztalataitok. Elnézést, nem szoktam ilyen nyersen fogalmazni, és ráadásul nõ sem vagyok. De ez egyszerûen megengedhetetlen. Pontosan megmagyarázza, miért vagytok ilyen sikertelenek! Néhányszor nem úgy sült el a dolog, ahogy szerettétek volna, és máris bõgtök, mint a kisgyerekek! Ráadásul több milliárd nõt leírtok, miközben jó esetben kettõhöz oda mertetek menni. És mi a helyzet a kedves mamival, aki világra hozott? Õ is csak egy lotyó szerinted? Pedig talán a szoknyájába zokogtál, amikor valami nem jött össze. És tudjátok mit mondok? Én se voltam sikeres az elején. De nem a múlt számít. Szép fokozatosan a lúzerbõl egy igazi srác lettem és a kudarcok után az eredményeim egyre lelkesítõbbek voltak... én szeretem nõket. Nem emelem õket magam fölé, de tisztelem õket. javaslom kedves barátaim, hogy másképp álljatok a dologhoz, és az eredményeitek is megváltoznak. Élõben egyébként ütni szoktam, ha ilyen szavakkal illeti valaki a fehérnépet... persze ez csak itt történt. Ez a szerencséd haver!
"Élõben egyébként ütni szoktam, ha ilyen szavakkal illeti valaki a fehérnépet..." Köszönöm.
Lányként én is utasítottam már vissza pasikat, és aki kedvesen jött oda, azt kedvesen utasítottam vissza. (Ilyenkor jött a sajnos van barátom, szimpatikus vagy, de nem az esetem stb.) Durván csak annak szóltam, aki a zebrán menet közölte, hogy gyere d.gni. Szóval ha normális lányokhoz kedves vagy, kizárt, hogy így reagáljanak...
így van, szerintem te nyomulsz túl durván és pszichológus nem árt, beszélgess el mindenképp egy szakemberrel
menj el qrvazni nehogy vkiben kart tegyel
egy füzetbe jegyzeteld le, hogy mi volt az a mondat, az a rész, ahol kocoltatva lettél. és mi volt az a rész, amivel megnevetteted, meg ilyenek. így tudsz tanulni arról, hogy melyik taktika mûködik és melyik nem. mert 31x elkövetni ugyanazt a hibát eléggé õrületszagú. egyébként az õrület definíciója- ugyanazon cselekvések ismételt végrehajtása, és mégis mindig más eredményre számítani, mint ami bekövetkezik. gyakorlati tudásra meg elmehetnél továbbképzésre örömlányokhoz.
Az önuralmadat? Miért, mi lesz, ha elveszíted az önuralmadat? Durván utasítottak el? Ez mit jelent? Mit tettek?
A kérdező hozzászólása: Mondtak, , hogy kopj le öreg, nem veszed észre magadat? Utána meg helyes pasikkal mulatták az idõt, hogy még jobban fájjon. Meg azt, hogy haggyál már békén te pondró. Pedig soha senkire nem mondtam soha csúnyát, de én azt kapom, mert rendes vagyok és a csajok ezt kihasználják és megbantanak. Sokszor rossz gondolatok járnak a fejemben, hogy meg egy elutasítás utan helyben hagyom a lányt. Ezt nem szeretnem és nem is tudnám megtenni. Elkeserítõ a helyzet.
ilyeneket akkor mondanak max, ha paraszt módon közeledsz. szóval akkor a hiba nem bennük van.
hát én is csúnya vagyok de engem nem bántott meg egy lány se akit leszólítottam.ilyeneket mondtak csak hogy van barátjuk meg hasonlókat:D ami lehetett igaz is
Szerintem fordulj pszichiáterhez.
Figyelj! Segíteni akarok, de ez nem megy úgy, ha nem mondom meg, amit gondolok. Szerintem ne koncentrálj annyira az érzelmeidre és hagyd a fenébe a negatív gondolatokat meg az önsajnálatot! Ha férfi módjára akarsz viselkedni, akkor kapd össze magad és változtasd meg a gondolkodásmódod. Az számít ami a fejedben van. A viselkedés, a stílus, a tekintet... fogod? Ne kegyelemdugásokra vágyj, hanem gondolkodj nagyban... nézd meg azokat a filmeket, amiket a csajok imádnak. Nézd meg, mit és hogy csinál a sok Mr. Férfi. Tanulj és ne siránkozz! Az egész egy játék, úgyhogy ne görcsölj. A visszautasítás is egy reakció. Tegyél rá... mutasd meg, hogy teszel rá, ki mit gondol rólad! Mutasd meg, hogy van tartásod! Legyél állandóan mozgásba, ne a fotelben ülve keseregj. Vállalj rizikót, tûzz ki célokat, és szenvedélyesen kövesd az utadat! Maga az életmód is roppant vonzó lehet egy nõnek. Ne a nõk iránti éhség hajtson, hanem a játék élménye, és az az érzés, hogy te vagy a nagy játékos. Minden kezdet nehéz, de most se késõ elkezdeni. Viszont tovább ne várj! Tedd amit tenned kell!
"Mondtak, , hogy kopj le öreg, nem veszed észre magadat? Meg azt, hogy haggyál már békén te pondró." És ezeknek mi volt az elõzménye? Mit tettél, mondtál? Honnan ismerted a lányokat?
Tipikus. Neked is inkább az élet iskoláját kellett volna járnod, nem 5 évig még az iskolapadot nyomni. Sokkal életrevalóbb lennél.

Mit tegyek, hogy ne veszítsem el?

18 éves fiú vagyok, és beleszerettem az egyik n?i barátomba. Már régóta vagyunk barátok, szóval félek hogy ? már örökre beskatulyázott ebbe a kategóriába. Mit tegyek, hogy ne veszítsem el? Próbáljam kiverni a fejemb?l, vagy próbáljak férfiként közeledni hozzá?

Legjobb válasz: Nõ vagyok. 1) Félelembõl és mi van, ha.... okokból semmit nem szabad csinálni! (Mert így biztos, hogy veszítesz, anélkül, hogy megpróbáltál volna nyerni) 2) Te nem tehetsz arról, hogy megváltoztak az érzéseid. Már nem barátként tekintesz rá, tehát a magad részérõl a VEGYTISZTA barátságot elveszítetted- akkor miért írod, hogy nem akarod elveszíteni? 3) ...nyilván azért, mert azt szeretnéd, ha akárhogy is, de a társaságodban,a szemed elõtt maradna õ. Lassan, kedvesen, türelmes tempóban add tudtára, hogy fontos neked. Ne szavakkal elõször, ajtóstul nem rontunk be:) Hagyd, hogy a cselekedeteid, a tekinteted eláruljanak, ezt õ le fogja venni, és reagálni fog. A nem reakció is reakció! De idõ kell neki ahhoz, hogy ráérezzen, mit szeretne a te megváltozott érzéseid által. Ha nem akar téged, akkor az egy másik helyzet, de ennek lehetõségén egyelõre ne gondolkozz, mert elveszi a hitedet, a férfierõdet. Legyél optimista és hajrá! :)

Nõ vagyok. 1) Félelembõl és mi van, ha.... okokból semmit nem szabad csinálni! (Mert így biztos, hogy veszítesz, anélkül, hogy megpróbáltál volna nyerni) 2) Te nem tehetsz arról, hogy megváltoztak az érzéseid. Már nem barátként tekintesz rá, tehát a magad részérõl a VEGYTISZTA barátságot elveszítetted- akkor miért írod, hogy nem akarod elveszíteni? 3) ...nyilván azért, mert azt szeretnéd, ha akárhogy is, de a társaságodban, a szemed elõtt maradna õ. Lassan, kedvesen, türelmes tempóban add tudtára, hogy fontos neked. Ne szavakkal elõször, ajtóstul nem rontunk be:) Hagyd, hogy a cselekedeteid, a tekinteted eláruljanak, ezt õ le fogja venni, és reagálni fog. A nem reakció is reakció! De idõ kell neki ahhoz, hogy ráérezzen, mit szeretne a te megváltozott érzéseid által. Ha nem akar téged, akkor az egy másik helyzet, de ennek lehetõségén egyelõre ne gondolkozz, mert elveszi a hitedet, a férfierõdet. Legyél optimista és hajrá! :)

Mit tegyek, hogy ne veszítsem el a fiamat?

A férjemmel a kapcsolatunk megromlott annyira, hogy elköltöztem otthonról, mert már nem bírtam elviselni a goromba, megalázó, arrogáns viselkedését. Sajnos, a 22 éves fiam maradt a férjemmel a lakásban. A fiammal a kapcsolatunk mindig jó volt, nagyon szeretett, és egy udvarias, tisztelettudó fiú. Sajnos, most nem lehetek mellette, és a férjem annyira ellenem neveli, illetve olyan hatással van rá, hogy már a telefont se veszi fel, ha hívom. Nem mondja meg mi a baja, hiába kérdezem. Ha igazán szeretné a férjem a fiamat, nem tiltaná tőlem, nem akadályozná meg, hogy találkozhassak vele. Sosem volt a fiammal konfliktusom, nem veszekedtünk, nem értem mi történt vele? Attól félek, megtanulja a rossz mintát és a nőkkel való viszonyában is kárt tesz azáltal, hogy az édesanyját becsmérli. (hozzáteszem: igazságtalanul). Nem tudom, mit tegyek, hogy ismét jó legyen a kapcsolatom a fiammal?

Legjobb válasz: A fiatok köztetek élt, mindent látott és halott, lehet, hogy az okát nem ismerte a dolgoknak, de abban biztos vagyok, hogy oka van a döntésének. Ne mondjátok nekem, hogy egy 22 éves ember nem veszi észre, hogy minden ok nélkül megalázzák az édesanyját és durván bánnak vele, ezt egy 13éves gyerek is érezné.

Lehet az a baja, hogy otthagytad. Miért nem ajánlottad fel neki, hogy mehet veled?
A fiatok köztetek élt, mindent látott és halott, lehet, hogy az okát nem ismerte a dolgoknak, de abban biztos vagyok, hogy oka van a döntésének. Ne mondjátok nekem, hogy egy 22 éves ember nem veszi észre, hogy minden ok nélkül megalázzák az édesanyját és durván bánnak vele, ezt egy 13éves gyerek is érezné.
'ellenem neveli' Jesszus! 22 éves! Nem tûnt fel???
Nézd, ha egy 22 eves "gyereket" lehet még nevelni, pláne az anyja ellen ennyi idõ utan, ott komoly gondok vannak.....
Egy 22 éves felnõtt embert már nem lehet se nevelni, se ilyen szinten befolyásolni. Ha nem akar látni, beszélni veled, akkor kár a férjedre fogni, fogadd el, hogy a fiad döntése.
Látom, nethasználó vagy. A fiadnak is minden bizonnyal van 22 évesen e-mail-címe, esetleg mobiltelefonja. Miért nem közvetlenül õt keresed ezen szeméyles elérhetõségein, miért a laksába telefonálsz, ahol tudod, hogy nem õ veszi fel a telefont?
Lehet, hogy a férjed zsarolja, lelkielg, pénzmegvonással, stb. Ha ez a helyzet, ne félj, idõvel a fiad jelentkezni fog.
Én biztos vagyok benne, hogy az én 19 éves fiamat nem lehetne ellenem nevelni.De azt is tudom, ha az apjával szétmennénk, és én Õt otthagynám, az baromira fájna Neki. Szerintem Nálatok is ez van.
De, lehet befolyasolni, ha a fiad nem egy eros jellem. Eros akaratu. Ezt nem sertesnek szanom, szamomra ez a jelzo nem pejorativ. Sajnos nem tudsz mit tenni, turelmesen varnod kell, h "lehulljon a lepel"... Es ha rajon, h hibazott, ott lenni mellette. A becsmerlest azt hogyan kell erteni?
Sajnos a fiukat el lehet téríteni a lányokat nem. Ha a fiúk megnõsültek akkor nagyon-nagy százalékukat a saját szüleik ellen lehet fordítani míg a lányok férjhezmenetel után is törõdnek a saját szüleikkel és nem hagyják befolyásolni magukat. A fiad még ifjú korban van, talán nem is gondol arra amire te. A mintát megkapta a fiad amit a 22 év alatt összeszedett! Te és a férjed milyen módon viselkedtetek a szüleitekkel? Nem vádolhatod a fiad amiatt, hogy számára a férjed testesíti meg a férfiasságot és neki "csak" az a minta mit az apjától kapott, ha nem volt családotokban olyan személy akit õ igyekezett lekoppintani, akkor végképp az apa az etalon!!!! Vigaszként mondom, hogy valószínûleg a te tulajdonságaidat viselõ barátnõt v feleséget fog választani! Szerintem a férjeddel kellene beszélned elõször! A fegyverszüneti megállapodásba belefér a " gyermekünket" kihagyjuk a marakodásunkból! Ha a fiadnak nem kéne állást foglalni valamelyikõtök mellett akkor nemcsak neki lenne könnyebb az élete! Próbálj meg a férjeddel beszélni, hogy ne ócsároljátok egymást! Sokáig együtt éltetek, biztosan tudod miként kezded el.
22-év gondoskodást, nevelést és szeretetet senki nem felejt el senki kedvéért, pláne pár hónap alatt. Ha valamit elcsesztél, azt nem most történt és nem csak a férjed hibája. Egy kis önértékelés sokat segíthetne, ha szorosabb viszonyt szeretnél az immár felnõtt fiaddal.
10-es voltam: Megkérem a pontomat lehúzó szuper intelligens figurát próbáljon meg utánaolvasni amit leírtam!!!


Mit tegyek hogy ne veszítsem el utána?

A barátommal most tervezzük az els?t (mindkett?nknek az lesz). És nem szeretném, hogy utána elveszítsem a kíváncsisága miatt. Tudom ha nem m?ködik a kapcsolat akkor tovább kell lépni, de a kíváncsisága miatt nem akarom elveszíteni. Nem vagyunk már tizenévesek, éretten gondolkodunk. Fiúk titeket mennyire hajt/hajtott a kíváncsiság az els? után?

Legjobb válasz: Ne agyalj ilyesmin, nincs értelme, ha eddig várt hogy veled lehessen, most minek akarna mást amíg jó a kapcsolat és szeret. Semmire nincs garancia, minden pasi megcsalhat nemcsak az aki szûz volt. De szerintem beszéljétek meg õ mit gondol errõl.

Ne agyalj ilyesmin, nincs értelme, ha eddig várt hogy veled lehessen, most minek akarna mást amíg jó a kapcsolat és szeret. Semmire nincs garancia, minden pasi megcsalhat nemcsak az aki szûz volt. De szerintem beszéljétek meg õ mit gondol errõl.
Nem vagytok már tizenévesek, de mindkettõtöknek ez lesz az elsõ? Ugye ez nem komoly.
18:47 Grat nektek!:)
párom 21 volt én 18 mind a 2-en szüzek voltunk és a mai napig is együtt vagyunk.kérdeztem tõle hogy nem kiváncsi hogy milyen lehet mással és azt mondta nagyon jó vagyok az ágyban is neki nem kell más.ja és jövõre házasodunk:) nrm kell félni.
A kérdező hozzászólása: :( erre számítottam. De remélem én érdekesebb leszek mint más
Lehet, hogy válogatós, szóval nem feküdt le az elsõ útjába kerülõ nõvel. Ez egyáltalán nem baj. Férjemnél rákérdeztem a témára, azt mondja normális, ha egy pasit hajt a kíváncsiság az elsõ szex után.
A kérdező hozzászólása: Ez engem is meglepett, hogy még szûz, pedig egyáltalán nem olyan típus aki félne a nõktõl, meg a külseje is vonzó, sportos szép teste van.
Sajnos megvan rá az esély, hogy hajtani fogja a kíváncsisága. De ez nem 100%. Szerintem a férfiak többsége "fiatalon" igyekszik minél több nõt ágyba vinni, csodálom, hogy még ennyi idõsen szûz... Szerintem hajtani fogja a f*rka...
A kérdező hozzászólása: De komoly, és nem arra értettem, hogy 30 fölött vagyunk. 21-24 És komoly válaszokat várok!
Nekem itt valami bûzlik! Elõre is bocsánatot kérek a gyanúsítgatásért, de szerintem ha már azt írtad hogy jó pasi az ürge, és nem fél a nõktõl, akk itt nagy baj van, méghozzá az, hogy ez egy kelepce. Ezt már én is mondtam lányoknak azért, mert akk nem félnek a sextõl annyira, és hamarább meg bírom dönteni õket. Õ csak ki akar téged használni, de ez csak az én véleményem. Rem nincs igazam, mert az biztosan rossz lenne. Remélem sikerült segítenem.

A (z egykori) legjobb barátnőm, aki egy szeretnivaló, barátságos lány, mostanában csak hatalmas taplókkal barátkozik! Mit tegyek, hogy ne veszítsem el?

Mióta tavaly elkerültünk a mostani gimnáziumba, a legjobb barátnőm ismeretségi köre sajnos nagyon megváltozott. Mi már általános iskola 3. osztálya óta ismerjük egymást, és hamar nagyon jó viszony alakult ki köztünk. Tavaly óta viszont, számomra teljesen érthetetlen módon egészen más emberekkel kezdett barátkozni, mint előtte. Azt tudnotok kell róla, hogy mióta én ismerem, mindig egy nagyon aranyos, életvidám, vicces lány volt. Ahogyan viszont az elején is leírtam, mostanában viszont a világ talán legnagyobb egoistái, diszkór*bancai és hasonló visszataszító alakok vonzzák, akikkel elvileg szinte közös témájuk se nagyon lenne, miközben az osztályban lenne jó pár kedves, csendes, normális lány (és fiú) is. Ami a legnagyobb gond, hogy úgy érzem, engem ezek miatt egyre jobban kezd elhanyagolni, és én azért is nagyon nem bírom ezeket a plázacicákat, mert mindenkivel nagyon lekezelőek és flegmák, én ráadásul elég csendes és visszafogott típus vagyok, ezért is esik mindez rosszul. Szerintetek beszéljek a (volt) barátnőmmel, hogy ezt nagyon nem jól csinálja, és inkább fogadjon vissza engem? :( 16/L

Legjobb válasz: Megkérdezheted tõle, hogy mi vonzza ezekben az alakokban, de ha úgy érzi hogy választási helyzet elé állítod "õk" és magad között, az nem fog jól elsülni. Kamaszok vagytok, ilyenkor még nem olyan meglepõ ha valaki totál megváltozik, lehet, hogy ezt az új társaságot tartja szimpinek vagy követendõnek már. De érdemes megbeszélni vele, mint ahogy minden problémát.

Megkérdezheted tõle, hogy mi vonzza ezekben az alakokban, de ha úgy érzi hogy választási helyzet elé állítod "õk" és magad között, az nem fog jól elsülni. Kamaszok vagytok, ilyenkor még nem olyan meglepõ ha valaki totál megváltozik, lehet, hogy ezt az új társaságot tartja szimpinek vagy követendõnek már. De érdemes megbeszélni vele, mint ahogy minden problémát.

Mit tegyek hogy ne veszítsem el? 16/L

Barátom haverja lesmárolt az egyik szünetbe,én ellöktem de ? lefogott és ezt meglátta a barátom aki egyb?l azthitte,hogy én kezdeményeztem,és most szakítani akar.Hogy értessem meg vele,hogy én nem akartam...

Legjobb válasz: Mondjuk mond el ezt a barátodnak.Valaki látta még ezt? Mást nem a barátod elõtt pofozd fel a srácot.

Mondjuk mond el ezt a barátodnak.Valaki látta még ezt? Mást nem a barátod elõtt pofozd fel a srácot.
Idezlek: baratom haverja. Tapsolni tudnek, hogy megmert ilye tenni ha mar HAVEROK.Ez a srac egy pocs, ertesd meg a baratoddal, es ha szeret hinni fog neked.Semmikepp ne hagyd, hogy szakitsatok ezert.A vegsokig harcolj. Majd ha gondolod, irj privatot ha megvan az eredmeny:) Udv:14/L Adelka:)

Drogot vett a barátnőm lelki gondok miatt. Nem akarom, hogy elkezdje. Hogy viselkedjek, mit tegyek, hogy ne veszítsem el a bizalmát?

23 éves lányról van szó, depressziós (szorongás oldó gyógyszert szed). Pszichológushoz jár, de neki nem mondja el. Keressem fel a pszichológust? Látszólag támogassam, hogy vigyázhassak rá? Nyíltan ellenezzem (ekkor biztos nem fogja elmondani)?

Legjobb válasz: a másik meg hogyha attól tartasz hogyha nyíltan ellenzed akkor esetleg nem mondaná el neked, vagyis hazudna, akkor meg mi értelme van a kapcsolatotoknak. ha valakinek hazudoznia kell és nem tudja felvállalni a tetteit akkor ez már régen rossz.

a másik meg hogyha attól tartasz hogyha nyíltan ellenzed akkor esetleg nem mondaná el neked, vagyis hazudna, akkor meg mi értelme van a kapcsolatotoknak. ha valakinek hazudoznia kell és nem tudja felvállalni a tetteit akkor ez már régen rossz.
mit [email protected] egy ilyen lánnyal akinek 23 évesen ennyi esze van hogy drogozik? már ehhez is sok ész kell hogy valaki drogot vegyen.
Van egy nagyon jó tippem. Dr.Csernus Imre videóit nézd meg a depresszióról! Sokat segít nagyon! De mindjárt beszúrok egy linket ide hasonló esetekrõl.
Attól függ milyen drog (ha pl. egy növényszármazék, ami megnyugtatja, azért szerintem nem kéne szekálni, de ha valami értelmetlen szintetikus [email protected] ami szintén csak a pénzét meg az agyát viszi az nem a legjobb); és milyen pszichiáter. Pl. ha csak a pénzét akarja, soha nem fogja meggyógyítani. A gyógyszer csak ront a dolgon, a gyógyszeripar az egyik legnagyobb a világon. [A rákgyógyszereket gyártó cégek bocsátják ki pl. a legtöbb rákkeltõ anyagot tartalmazó termékeket!] A legjobb gyógyszer TE lehetsz neki, ha törõdsz vele és szereted. Persze ha valami komolyabb baj van (idegi, ilyesmi) akkor meg keressétek meg a lehetõ legjobb orvost, néhány közül ált. van olyan aki tényleg meggyógyítani akar.

Mit tegyek? Hogy érhetném el azt, hogy se Õt, se a barátaimat ne veszítsem el?

15 éves vagyok. A barátom is. Minden apró dolgon felkapja a vizet, nem bírja elviselni, hogy vannak fiú barátaim. Azonnal elkezd féltékenykedni, ha az egyik fiú barátom szóba kerül. Ráadásul ezek a fiú barátaim be sem jönnek nekem.. én sem nekik.. sõt a barátom mindegyik fiú barátomat ismeri.. mégsem bízik bennem, pedig soha sem csaptam be. Segítsetek! :s

Legjobb válasz: Beszéld meg vele! Ha nem tetszik neki, hát mondj viszlátot. Ha ilyen hü*én viselkedik, akkor vagy megváltozik és vissza fogja magát, vagy inkább hagyd a francba...

Beszéld meg vele! Ha nem tetszik neki, hát mondj viszlátot. Ha ilyen hü*én viselkedik, akkor vagy megváltozik és vissza fogja magát, vagy inkább hagyd a francba...
A kérdező hozzászólása: De 10 hónapja velem van.. nem tudnám elengedni.. :(
Ha õ is szeret, nem hiszem hogy el fog hagyni. Próbáld meg valahogy megbeszélni vele, hisz te ismered.

Mit tegyek hogy ne veszítsem el a barátságom vele?

Van a 15 éves fiu barátom akivel már sok ideje vagyunk barátok már kis korunk óta és az utóbbi 2 évben megkeresett azzal hogy szeretne lányosabb lenni és nekem szívességeket tesz azért hogy én e téren foglalkozzak vele :/ A jó múltkor már kiszedtem a szemöldökét és le is gyantáztattam ahogy kérte és hát most meg már lányos holmiba is akarna öltözni de senkinek nem akarja ezt elmondani és hát nekem ezt elég nehéz megtartani mivel sokat jár hozzánk és mindenki azt hiszi hogy járunk meg ijesmi... El vagyok igaz azzal hogy megteszem ezeket neki de azért kicsit aggaszt a dolog hogy fiú és ezt akarja :S

Legjobb válasz: Ezt értsük,úgy,hogy meleg? Örülj neki sokan szeretnének egy ilyen barátságot ahol nem kell attól félni,hogy az egyik.fél beleesik a másikba...Ha pedig zavar akkor nem fogadod el öt. És akkor nem vagy igazi barátja ..

Ezt értsük, úgy, hogy meleg? Örülj neki sokan szeretnének egy ilyen barátságot ahol nem kell attól félni, hogy az egyik.fél beleesik a másikba...Ha pedig zavar akkor nem fogadod el öt. És akkor nem vagy igazi barátja ..
A kérdező hozzászólása: Nem zavar a egész de Az furcsálom benne hogy ahhoz képest még barátnõje is van :S Amien dolgokra megkér :S

Mit tegyünk, hogy ne veszítsük el a házat? Hogyan járunk a legjobban egy rossz helyzetben? Olvasd el, kérlek.

A páromat 12 éves korában fogadták örökbe.Testvér nincs.2008-ban az apa meghalt.Az apa testvére ügyvéd, és megbízván a testvérben vele írattatta meg a végrendeletet.Elolvasás nélkül alá is írta (szó szerint a kórházban)a halálos ágyán.A végrendelet azonban azt tartalmazta hogy a párom csak a fél ház felét kapta meg az apja után.A fél ház másik fele a "kedves" ügyvédn? 2 lányáé.Idén februárben meghalt az örökbefogadó anya is. Õ tudatosan írta meg a végrendeletet,ám az itt is rizikós.Párom, az anyára es? fél házból csak fél jutott.Vagyis most úgy néz ki, hogy páromé a fél ház, az 1/4 rész 2 lányé, és még 1/4 rész még 1 személyé (unokatesók mind).

Legjobb válasz: Szerintem rakasd át a pénzügybe a kérdést. Sajnos csak ennyit tudok segíteni. :(

Szerintem rakasd át a pénzügybe a kérdést. Sajnos csak ennyit tudok segíteni. :(
Ha a lányok kifizetik akkor természetesen nem marad nála a lakás, de akkor vehet másikat.
És nem hinném, hogy a bíróság egyébként is arra kötelezné akár a másik felet is, hogy tartsa meg a lakást. Ha senkinek se kell, akkor árverés lesz, és a befolyt (nyilván jóval áron aluli) összeget majd felosztják a tulajdonosok között...
Ugyan már. Ha egyszer a kérdezõnél fog maradni a lakás (mert hiszen azt írja, hogy a párja ragaszkodik hozzá, ezt nyilván a bíróság is mérlegelni fogja) akkor neki kell kifizetni azt, aki nem kap semmit. Hát gondolj már bele, majd se pénz, se lakás az ügyvédnõnek, ráadásul még õ fizessen? LOL. Szóval vagy megegyeznek, vagy úgyis ez lesz, de akkor ott lesz a perköltség is.
Nem köteles közös tulajdont fenntartani, de akkor neki kell kifizetni a többieket.
Ha pert indit, akkor a biróság elõször a többségi tulajdonost fogja megkérdezni, hogy mit szeretne. És mérlegelni fogja a felek anyagi helyzetét is, valamint hogy kinek mennyire van szüksége a lakásra. Ha valóban ugyvéd a lányok apja, nem indit pert. Csak rosszul járhat.
"Nem kötelezhet semmire, amit a párod nem szeretne." Ezt rosszul tudod. Éppen hogy arra nem kötelezhetõ senki, hogy közös tulajdont tartson fenn a másikkal. Bármelyik tulajdonos bármikor pert indíthat közös tulajdon megszüntetése miatt, aztán majd a bíróság eldönti, hogy lesz. De az sokba is fog kerülni a végén.
Mond meg nekik, hogy ha valóban ki akarnak lépni, akkor fizessék ki õk a párodnak (és a másik személynek) járó 9 milliót, és a lányoké a ház. Abból már vehettek másikat. Mást ne fogadj el. Nem kötelezhet semmire, amit a párod nem szeretne.
Szerintem ha van hol most lakni, akkor azért felesleges felvenni hitelt, hogy 2 ház legyen. Ha most csak albérletbe, vagy rokonoknál laktok, akkor már érdemes elgondolkozni rajta. Vagy ha ragaszkodtok hozzá, és a mostani lakhely ki van fizetve(étsd tehermentes), akkor ezt el kell adni, és odaköltözi. Esetleg megtámadni a végrendeletet, bár így nem tudom vane értelme, hogy az ellen a rokon ellen pereskedni, aki ügyvéd...
Már átlett téve. És sok szerencsét!
A kérdező hozzászólása: megvan, csak 1 órán belül, csak 1 kérdést írhatok, nekem meg mennem kell, mert nem az enyém a gép (sem) :(
A kérdező hozzászólása: Oké.. Bocsi...hol keressem...ezt a menüpontot?
Szerintem jobban jársz, ha ügyvédtõl kérsz tanácsot. Keress rá a neten, vannak ingyenes ügyvédek (rászorultsági alapon), valami nép ügyvédje, vagy mi a neve. De biztos vannak neten is ügyvédi tanácsadók. Bemehettek a bírósági ingyenes panasznapra is, minden héten tartanak ilyet, és ott érdeklõdhettek, hogy mi ilyenkor a lehetõség; de legalább az ingyenes jogsegélyrõl tájékoztatnak, ha mást nem. Apukámat a 2 édestestvére forgatta ki az örökségbõl, olyan ügyesen intézve a dolgokat, hogy mire mi megtudtuk, már nem volt mit örökölnie és nem is tudtunk mit csinálni. Lépjetek minél hamarabb!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!