Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek ne veszítsem (21 db)

27 éves szűz fiatalember vagyok. Mit tegyek, , hogy ne veszítsék el az önuralmamat a sok visszautasítás után, , amit 31 lánytól kaptam durva módon?

Az sajnos nem úgy van,, hogy nem szoktak ronda módon a lanyok elutasítani egy ronda pasit. Sajnos többségük nagyon meg tud bántani egy rút pasit. Pedig nem szép lányoknál próbálkozom. De eddig csak a bekpezeltekhez volt szerencsém sajnos. Teljesen osszeomlottam a sok kikosarazas utan. Felek,, hogy egyszer elvesztem a fejemet és kart okozói magamban vagy valamelyik lanyban, ezt nagyon nem szeretnem, de mar nem tudom ezt a sok megaláztatást lenyelni. Mit tegyek? Ugorjak le a 6. Rol? Nem akarom,m de lehet muszáj lesz mert kart okozokok egy lanyban, amit nem szeretnek. 27 eves agrármérnök pasi. Help!

Legjobb válasz: Jav. Hogy ne veszitsem el.

A kérdező hozzászólása: Jav. Hogy ne veszitsem el.
Kérdezõ konkrétan ijesztõ vagy. És én egy nem ijedõs férfi vagyok, szerinted egy nõ mit érezhet? Ilyenek, hogy tudod, hogy 31? mi a szarnak számolod? jóhogynem halál-listát írsz. Kapjál már észbe. "kopjál le öreg" - mégis, hány éves csajhoz mentél oda? valami 16 éveshez egy dizsiben, hogy jössz-e táncolni? persze, hogy ezt mondta. Szerintem sürgõsen ûzd ki magadból a beteges agresszív gondolatokat, ha nem megy akkor menj orvoshoz mielõbb. Az egész életedet elcseszheted, pedig bármelyik pillanatban rád találhat a boldogság. Amúgy hol ismerkedsz? neten célszerûbb lenne, rövidebb idõ alatt több nõvel beszélhetsz és az elutasítást is könnyebb lazára venni. Miért érzed magad csúnyának? Szerinted pl. Seal milyen? :) csinálj valamit a külsõddel.
Felesleges pszichológushoz mennie, csak lehúzná egy csomó pénzzel és ez a problémáján nem segítene. Ha már 31-szer lekoptatták, nyilvánvaló hogy ronda. A másik problémája viszont az, hogy nem ismeri fel azokat a nonverbális jeleket, amikbõl nyilvánvaló hogy a csajnak nem szimpatikus. Ha ezeket felismerné, nem lenne ugyan sikeresebb a nõknél, viszont megkímélhetné magát az ilyen kellemetlen helyzetektõl.
Pedig higgyétek el a lányok ilyenek, fõleg a buta, beképzeltek. Engem még ki is gúnyoltak a külsõm miatt, mert sajnos hatalmas, csúnya orrom van és emiatt még inkább ronda és nem vonzó vagyok a lányok számára. Na meg nem vagyok kigyúrva sem, a tipikus gizda, vasággyal negyvenkilósok táborát erõsítem, sajnos, hiába is edzem pedig, ez van. Aljasak, szívteleenk a mai lányok, én már gyûlölöm õket és nemis próbálkozom egynél sem a városban, neten is kinevetnek meg elutasítanak, mert látják képen, hogy nézek ki. Ez van, sajnos. A mai lányok el lettek kényeztetve, a többségük nem tudja mi az a nélkülözés, terrorban, rossz családban élés. Õket sosem bántották otthon sem, mindent megkaptak anyucitól, apucitól és folyton agyon lettek dícsérgetve, hogy jaj, de szép vagy kislányom és persze, hogy õk hiszik magukat a világ úrnõjének, szó szerint istennõnek lettek nevelve a mai lányok, ami nagyon sajnálatos, mert így csak a top pasiknak adnak esélyt, az egyszerû, rendes fiúkat, akik átlagosak vagy csúnyák külsõre meg porig alázzák, csak, hogy ne is merjen próbálkozni náluk soha többet, se más lányoknál. Nekik csak anyagiak és a külsõségek számítanak. Amúgy a legnagyobb poén az, hogy sok kövér lány is hasonló szinten van manapság, azt hiszi õ is kaphat nagyon jó pasit, pedig semmit sem tesz az alakjáért. De engem is utasított már el nagyon szép lány és csúnya, kövér egyaránt. Tudjátok mi a lényeg, hogy legyél bunkó, köcsög, szemét állat velük és akkor majd férfiként fognak nézni rátok. Én erre jöttem rá, nem kell jó fiú senkinek sem. Fõleg, ha õk megtehetik, hogy ilyen szívtelenül bánjanak egy fiúval, csak, mert ronda, akkor mi miért legyünk jók hozzájuk?! Én legszívesebben megtépném a hajukat és a szemükbe mondanám szexrnél többre nem is vagy jó, te ostoba, buta, beképzelt [email protected]!
A kérdező hozzászólása: Utolso. Sajnos iszom szavaidat, mert mind igaz amit mondtal. Azerz saos, mert faj az igazsag nekem, de ez van es nap mint nap at is elem. Az a baj, hogy az a fiu aki azt irja ide, hogy ot meg sosem utaditottak vissza lekezeloen a csajok, ok tuti jol neznek ki. Oket nem szoktak megserteni a csajok, akkor sem ha eppen pasijuk van, merr ezek a pasik cukik, aranyosak stb.
Én nagyon szeretném, ha megválaszolnád a 10-est, mert akkor tudnék segíteni.
Akkor is lelki betegek vagytok. Nekem is csúnya nagy orrom van, a külsõm se ideális, soha egy lánytól sem kaptam bántó visszajelzést. Aztán lehet hátammögött ment, de amit nem hallok, nem fáj. Az osztálytársaim, suliban is mindenki kedves és közvetlen volt velem, én is úgy nyitottam és azt is kaptam vissza. Érdekes...
Az emberek(nem csak a nõk) megérzik, ha valaki antiszociális és azzal máshogy viselkednek, akkor is ha az illetõ nem mutat semmiféle bunkóságot.Van akinek fiatal korában sikerül beilleszkednie, van akinek nem.Abban egyetértek, hogy nem a külsõn múlik a dolog, de akárhány hasonló kérdést olvastam eddig, sehol nem volt rendes válasz, hogy hogyan lehet ebbõl a szerencsétlen állapotból kikerülni.
Ne a nõket szidjátok azért, mert töketlenek vagytok, vagy vannak negatív tapasztalataitok. Elnézést, nem szoktam ilyen nyersen fogalmazni, és ráadásul nõ sem vagyok. De ez egyszerûen megengedhetetlen. Pontosan megmagyarázza, miért vagytok ilyen sikertelenek! Néhányszor nem úgy sült el a dolog, ahogy szerettétek volna, és máris bõgtök, mint a kisgyerekek! Ráadásul több milliárd nõt leírtok, miközben jó esetben kettõhöz oda mertetek menni. És mi a helyzet a kedves mamival, aki világra hozott? Õ is csak egy lotyó szerinted? Pedig talán a szoknyájába zokogtál, amikor valami nem jött össze. És tudjátok mit mondok? Én se voltam sikeres az elején. De nem a múlt számít. Szép fokozatosan a lúzerbõl egy igazi srác lettem és a kudarcok után az eredményeim egyre lelkesítõbbek voltak... én szeretem nõket. Nem emelem õket magam fölé, de tisztelem õket. javaslom kedves barátaim, hogy másképp álljatok a dologhoz, és az eredményeitek is megváltoznak. Élõben egyébként ütni szoktam, ha ilyen szavakkal illeti valaki a fehérnépet... persze ez csak itt történt. Ez a szerencséd haver!
"Élõben egyébként ütni szoktam, ha ilyen szavakkal illeti valaki a fehérnépet..." Köszönöm.
Lányként én is utasítottam már vissza pasikat, és aki kedvesen jött oda, azt kedvesen utasítottam vissza. (Ilyenkor jött a sajnos van barátom, szimpatikus vagy, de nem az esetem stb.) Durván csak annak szóltam, aki a zebrán menet közölte, hogy gyere d.gni. Szóval ha normális lányokhoz kedves vagy, kizárt, hogy így reagáljanak...
így van, szerintem te nyomulsz túl durván és pszichológus nem árt, beszélgess el mindenképp egy szakemberrel
menj el qrvazni nehogy vkiben kart tegyel
egy füzetbe jegyzeteld le, hogy mi volt az a mondat, az a rész, ahol kocoltatva lettél. és mi volt az a rész, amivel megnevetteted, meg ilyenek. így tudsz tanulni arról, hogy melyik taktika mûködik és melyik nem. mert 31x elkövetni ugyanazt a hibát eléggé õrületszagú. egyébként az õrület definíciója- ugyanazon cselekvések ismételt végrehajtása, és mégis mindig más eredményre számítani, mint ami bekövetkezik. gyakorlati tudásra meg elmehetnél továbbképzésre örömlányokhoz.
Az önuralmadat? Miért, mi lesz, ha elveszíted az önuralmadat? Durván utasítottak el? Ez mit jelent? Mit tettek?
A kérdező hozzászólása: Mondtak, , hogy kopj le öreg, nem veszed észre magadat? Utána meg helyes pasikkal mulatták az idõt, hogy még jobban fájjon. Meg azt, hogy haggyál már békén te pondró. Pedig soha senkire nem mondtam soha csúnyát, de én azt kapom, mert rendes vagyok és a csajok ezt kihasználják és megbantanak. Sokszor rossz gondolatok járnak a fejemben, hogy meg egy elutasítás utan helyben hagyom a lányt. Ezt nem szeretnem és nem is tudnám megtenni. Elkeserítõ a helyzet.
ilyeneket akkor mondanak max, ha paraszt módon közeledsz. szóval akkor a hiba nem bennük van.
hát én is csúnya vagyok de engem nem bántott meg egy lány se akit leszólítottam.ilyeneket mondtak csak hogy van barátjuk meg hasonlókat:D ami lehetett igaz is
Szerintem fordulj pszichiáterhez.
Figyelj! Segíteni akarok, de ez nem megy úgy, ha nem mondom meg, amit gondolok. Szerintem ne koncentrálj annyira az érzelmeidre és hagyd a fenébe a negatív gondolatokat meg az önsajnálatot! Ha férfi módjára akarsz viselkedni, akkor kapd össze magad és változtasd meg a gondolkodásmódod. Az számít ami a fejedben van. A viselkedés, a stílus, a tekintet... fogod? Ne kegyelemdugásokra vágyj, hanem gondolkodj nagyban... nézd meg azokat a filmeket, amiket a csajok imádnak. Nézd meg, mit és hogy csinál a sok Mr. Férfi. Tanulj és ne siránkozz! Az egész egy játék, úgyhogy ne görcsölj. A visszautasítás is egy reakció. Tegyél rá... mutasd meg, hogy teszel rá, ki mit gondol rólad! Mutasd meg, hogy van tartásod! Legyél állandóan mozgásba, ne a fotelben ülve keseregj. Vállalj rizikót, tûzz ki célokat, és szenvedélyesen kövesd az utadat! Maga az életmód is roppant vonzó lehet egy nõnek. Ne a nõk iránti éhség hajtson, hanem a játék élménye, és az az érzés, hogy te vagy a nagy játékos. Minden kezdet nehéz, de most se késõ elkezdeni. Viszont tovább ne várj! Tedd amit tenned kell!
"Mondtak, , hogy kopj le öreg, nem veszed észre magadat? Meg azt, hogy haggyál már békén te pondró." És ezeknek mi volt az elõzménye? Mit tettél, mondtál? Honnan ismerted a lányokat?
Tipikus. Neked is inkább az élet iskoláját kellett volna járnod, nem 5 évig még az iskolapadot nyomni. Sokkal életrevalóbb lennél.

Mit tegyek, hogy ne veszítsem el?

18 éves fiú vagyok, és beleszerettem az egyik n?i barátomba. Már régóta vagyunk barátok, szóval félek hogy ? már örökre beskatulyázott ebbe a kategóriába. Mit tegyek, hogy ne veszítsem el? Próbáljam kiverni a fejemb?l, vagy próbáljak férfiként közeledni hozzá?

Legjobb válasz: Nõ vagyok. 1) Félelembõl és mi van, ha.... okokból semmit nem szabad csinálni! (Mert így biztos, hogy veszítesz, anélkül, hogy megpróbáltál volna nyerni) 2) Te nem tehetsz arról, hogy megváltoztak az érzéseid. Már nem barátként tekintesz rá, tehát a magad részérõl a VEGYTISZTA barátságot elveszítetted- akkor miért írod, hogy nem akarod elveszíteni? 3) ...nyilván azért, mert azt szeretnéd, ha akárhogy is, de a társaságodban,a szemed elõtt maradna õ. Lassan, kedvesen, türelmes tempóban add tudtára, hogy fontos neked. Ne szavakkal elõször, ajtóstul nem rontunk be:) Hagyd, hogy a cselekedeteid, a tekinteted eláruljanak, ezt õ le fogja venni, és reagálni fog. A nem reakció is reakció! De idõ kell neki ahhoz, hogy ráérezzen, mit szeretne a te megváltozott érzéseid által. Ha nem akar téged, akkor az egy másik helyzet, de ennek lehetõségén egyelõre ne gondolkozz, mert elveszi a hitedet, a férfierõdet. Legyél optimista és hajrá! :)

Nõ vagyok. 1) Félelembõl és mi van, ha.... okokból semmit nem szabad csinálni! (Mert így biztos, hogy veszítesz, anélkül, hogy megpróbáltál volna nyerni) 2) Te nem tehetsz arról, hogy megváltoztak az érzéseid. Már nem barátként tekintesz rá, tehát a magad részérõl a VEGYTISZTA barátságot elveszítetted- akkor miért írod, hogy nem akarod elveszíteni? 3) ...nyilván azért, mert azt szeretnéd, ha akárhogy is, de a társaságodban, a szemed elõtt maradna õ. Lassan, kedvesen, türelmes tempóban add tudtára, hogy fontos neked. Ne szavakkal elõször, ajtóstul nem rontunk be:) Hagyd, hogy a cselekedeteid, a tekinteted eláruljanak, ezt õ le fogja venni, és reagálni fog. A nem reakció is reakció! De idõ kell neki ahhoz, hogy ráérezzen, mit szeretne a te megváltozott érzéseid által. Ha nem akar téged, akkor az egy másik helyzet, de ennek lehetõségén egyelõre ne gondolkozz, mert elveszi a hitedet, a férfierõdet. Legyél optimista és hajrá! :)

Mit tegyek hogy ne veszítsem el utána?

A barátommal most tervezzük az els?t (mindkett?nknek az lesz). És nem szeretném, hogy utána elveszítsem a kíváncsisága miatt. Tudom ha nem m?ködik a kapcsolat akkor tovább kell lépni, de a kíváncsisága miatt nem akarom elveszíteni. Nem vagyunk már tizenévesek, éretten gondolkodunk. Fiúk titeket mennyire hajt/hajtott a kíváncsiság az els? után?

Legjobb válasz: Ne agyalj ilyesmin, nincs értelme, ha eddig várt hogy veled lehessen, most minek akarna mást amíg jó a kapcsolat és szeret. Semmire nincs garancia, minden pasi megcsalhat nemcsak az aki szûz volt. De szerintem beszéljétek meg õ mit gondol errõl.

Ne agyalj ilyesmin, nincs értelme, ha eddig várt hogy veled lehessen, most minek akarna mást amíg jó a kapcsolat és szeret. Semmire nincs garancia, minden pasi megcsalhat nemcsak az aki szûz volt. De szerintem beszéljétek meg õ mit gondol errõl.
Nem vagytok már tizenévesek, de mindkettõtöknek ez lesz az elsõ? Ugye ez nem komoly.
18:47 Grat nektek!:)
párom 21 volt én 18 mind a 2-en szüzek voltunk és a mai napig is együtt vagyunk.kérdeztem tõle hogy nem kiváncsi hogy milyen lehet mással és azt mondta nagyon jó vagyok az ágyban is neki nem kell más.ja és jövõre házasodunk:) nrm kell félni.
A kérdező hozzászólása: :( erre számítottam. De remélem én érdekesebb leszek mint más
Lehet, hogy válogatós, szóval nem feküdt le az elsõ útjába kerülõ nõvel. Ez egyáltalán nem baj. Férjemnél rákérdeztem a témára, azt mondja normális, ha egy pasit hajt a kíváncsiság az elsõ szex után.
A kérdező hozzászólása: Ez engem is meglepett, hogy még szûz, pedig egyáltalán nem olyan típus aki félne a nõktõl, meg a külseje is vonzó, sportos szép teste van.
Sajnos megvan rá az esély, hogy hajtani fogja a kíváncsisága. De ez nem 100%. Szerintem a férfiak többsége "fiatalon" igyekszik minél több nõt ágyba vinni, csodálom, hogy még ennyi idõsen szûz... Szerintem hajtani fogja a f*rka...
A kérdező hozzászólása: De komoly, és nem arra értettem, hogy 30 fölött vagyunk. 21-24 És komoly válaszokat várok!
Nekem itt valami bûzlik! Elõre is bocsánatot kérek a gyanúsítgatásért, de szerintem ha már azt írtad hogy jó pasi az ürge, és nem fél a nõktõl, akk itt nagy baj van, méghozzá az, hogy ez egy kelepce. Ezt már én is mondtam lányoknak azért, mert akk nem félnek a sextõl annyira, és hamarább meg bírom dönteni õket. Õ csak ki akar téged használni, de ez csak az én véleményem. Rem nincs igazam, mert az biztosan rossz lenne. Remélem sikerült segítenem.


Orrbefogás, közben iszod nem mûködik?
Készítsd egy kicsit gyengébbre, de többet. Tegyél hozzá mézet, v. nyírfacukrot, v. karamellt (nem fehér cukorból).
Fokozatosan csökkentsd a természetes ízesítõket, addigra megszokod az izét és izésítõ nélkül is meg fogod tudni inni.
Orrbefogás és szívószál. Én így szoktam.
Gondolj arra, hogy jót tesz.

Mit tegyek, hogy ne veszítsem el a fiamat?

A férjemmel a kapcsolatunk megromlott annyira, hogy elköltöztem otthonról, mert már nem bírtam elviselni a goromba, megalázó, arrogáns viselkedését. Sajnos, a 22 éves fiam maradt a férjemmel a lakásban. A fiammal a kapcsolatunk mindig jó volt, nagyon szeretett, és egy udvarias, tisztelettudó fiú. Sajnos, most nem lehetek mellette, és a férjem annyira ellenem neveli, illetve olyan hatással van rá, hogy már a telefont se veszi fel, ha hívom. Nem mondja meg mi a baja, hiába kérdezem. Ha igazán szeretné a férjem a fiamat, nem tiltaná tőlem, nem akadályozná meg, hogy találkozhassak vele. Sosem volt a fiammal konfliktusom, nem veszekedtünk, nem értem mi történt vele? Attól félek, megtanulja a rossz mintát és a nőkkel való viszonyában is kárt tesz azáltal, hogy az édesanyját becsmérli. (hozzáteszem: igazságtalanul). Nem tudom, mit tegyek, hogy ismét jó legyen a kapcsolatom a fiammal?

Legjobb válasz: A fiatok köztetek élt, mindent látott és halott, lehet, hogy az okát nem ismerte a dolgoknak, de abban biztos vagyok, hogy oka van a döntésének. Ne mondjátok nekem, hogy egy 22 éves ember nem veszi észre, hogy minden ok nélkül megalázzák az édesanyját és durván bánnak vele, ezt egy 13éves gyerek is érezné.

Lehet az a baja, hogy otthagytad. Miért nem ajánlottad fel neki, hogy mehet veled?
A fiatok köztetek élt, mindent látott és halott, lehet, hogy az okát nem ismerte a dolgoknak, de abban biztos vagyok, hogy oka van a döntésének. Ne mondjátok nekem, hogy egy 22 éves ember nem veszi észre, hogy minden ok nélkül megalázzák az édesanyját és durván bánnak vele, ezt egy 13éves gyerek is érezné.
'ellenem neveli' Jesszus! 22 éves! Nem tûnt fel???
Nézd, ha egy 22 eves "gyereket" lehet még nevelni, pláne az anyja ellen ennyi idõ utan, ott komoly gondok vannak.....
Egy 22 éves felnõtt embert már nem lehet se nevelni, se ilyen szinten befolyásolni. Ha nem akar látni, beszélni veled, akkor kár a férjedre fogni, fogadd el, hogy a fiad döntése.
Látom, nethasználó vagy. A fiadnak is minden bizonnyal van 22 évesen e-mail-címe, esetleg mobiltelefonja. Miért nem közvetlenül õt keresed ezen szeméyles elérhetõségein, miért a laksába telefonálsz, ahol tudod, hogy nem õ veszi fel a telefont?
Lehet, hogy a férjed zsarolja, lelkielg, pénzmegvonással, stb. Ha ez a helyzet, ne félj, idõvel a fiad jelentkezni fog.
Én biztos vagyok benne, hogy az én 19 éves fiamat nem lehetne ellenem nevelni.De azt is tudom, ha az apjával szétmennénk, és én Õt otthagynám, az baromira fájna Neki. Szerintem Nálatok is ez van.
De, lehet befolyasolni, ha a fiad nem egy eros jellem. Eros akaratu. Ezt nem sertesnek szanom, szamomra ez a jelzo nem pejorativ. Sajnos nem tudsz mit tenni, turelmesen varnod kell, h "lehulljon a lepel"... Es ha rajon, h hibazott, ott lenni mellette. A becsmerlest azt hogyan kell erteni?
Sajnos a fiukat el lehet téríteni a lányokat nem. Ha a fiúk megnõsültek akkor nagyon-nagy százalékukat a saját szüleik ellen lehet fordítani míg a lányok férjhezmenetel után is törõdnek a saját szüleikkel és nem hagyják befolyásolni magukat. A fiad még ifjú korban van, talán nem is gondol arra amire te. A mintát megkapta a fiad amit a 22 év alatt összeszedett! Te és a férjed milyen módon viselkedtetek a szüleitekkel? Nem vádolhatod a fiad amiatt, hogy számára a férjed testesíti meg a férfiasságot és neki "csak" az a minta mit az apjától kapott, ha nem volt családotokban olyan személy akit õ igyekezett lekoppintani, akkor végképp az apa az etalon!!!! Vigaszként mondom, hogy valószínûleg a te tulajdonságaidat viselõ barátnõt v feleséget fog választani! Szerintem a férjeddel kellene beszélned elõször! A fegyverszüneti megállapodásba belefér a " gyermekünket" kihagyjuk a marakodásunkból! Ha a fiadnak nem kéne állást foglalni valamelyikõtök mellett akkor nemcsak neki lenne könnyebb az élete! Próbálj meg a férjeddel beszélni, hogy ne ócsároljátok egymást! Sokáig együtt éltetek, biztosan tudod miként kezded el.
22-év gondoskodást, nevelést és szeretetet senki nem felejt el senki kedvéért, pláne pár hónap alatt. Ha valamit elcsesztél, azt nem most történt és nem csak a férjed hibája. Egy kis önértékelés sokat segíthetne, ha szorosabb viszonyt szeretnél az immár felnõtt fiaddal.
10-es voltam: Megkérem a pontomat lehúzó szuper intelligens figurát próbáljon meg utánaolvasni amit leírtam!!!

A (z egykori) legjobb barátnőm, aki egy szeretnivaló, barátságos lány, mostanában csak hatalmas taplókkal barátkozik! Mit tegyek, hogy ne veszítsem el?

Mióta tavaly elkerültünk a mostani gimnáziumba, a legjobb barátnőm ismeretségi köre sajnos nagyon megváltozott. Mi már általános iskola 3. osztálya óta ismerjük egymást, és hamar nagyon jó viszony alakult ki köztünk. Tavaly óta viszont, számomra teljesen érthetetlen módon egészen más emberekkel kezdett barátkozni, mint előtte. Azt tudnotok kell róla, hogy mióta én ismerem, mindig egy nagyon aranyos, életvidám, vicces lány volt. Ahogyan viszont az elején is leírtam, mostanában viszont a világ talán legnagyobb egoistái, diszkór*bancai és hasonló visszataszító alakok vonzzák, akikkel elvileg szinte közös témájuk se nagyon lenne, miközben az osztályban lenne jó pár kedves, csendes, normális lány (és fiú) is. Ami a legnagyobb gond, hogy úgy érzem, engem ezek miatt egyre jobban kezd elhanyagolni, és én azért is nagyon nem bírom ezeket a plázacicákat, mert mindenkivel nagyon lekezelőek és flegmák, én ráadásul elég csendes és visszafogott típus vagyok, ezért is esik mindez rosszul. Szerintetek beszéljek a (volt) barátnőmmel, hogy ezt nagyon nem jól csinálja, és inkább fogadjon vissza engem? :( 16/L

Legjobb válasz: Megkérdezheted tõle, hogy mi vonzza ezekben az alakokban, de ha úgy érzi hogy választási helyzet elé állítod "õk" és magad között, az nem fog jól elsülni. Kamaszok vagytok, ilyenkor még nem olyan meglepõ ha valaki totál megváltozik, lehet, hogy ezt az új társaságot tartja szimpinek vagy követendõnek már. De érdemes megbeszélni vele, mint ahogy minden problémát.

Megkérdezheted tõle, hogy mi vonzza ezekben az alakokban, de ha úgy érzi hogy választási helyzet elé állítod "õk" és magad között, az nem fog jól elsülni. Kamaszok vagytok, ilyenkor még nem olyan meglepõ ha valaki totál megváltozik, lehet, hogy ezt az új társaságot tartja szimpinek vagy követendõnek már. De érdemes megbeszélni vele, mint ahogy minden problémát.

Mit tegyek hogy ne veszítsem el?

5 hónapja együtt vagyok a barátommal. A kapcsolatunk az elmúlt másfél hónapban elég z?rös volt..sokat veszekedtünk!

Legjobb válasz: A veszekedéseket szünettel nem lehet megoldani. Inkább beszélgetéssel,és azzal,hogy kinek miben kell változnia. Sztem keresd majd meg ha letelik a 2 hét, és beszélj vele ezekröl.

A veszekedéseket szünettel nem lehet megoldani. Inkább beszélgetéssel, és azzal, hogy kinek miben kell változnia. Sztem keresd majd meg ha letelik a 2 hét, és beszélj vele ezekröl.
A kérdező hozzászólása: Már beszélgettünk róla :( Az a baj, hogy amiatt veszekszünk, mert felidegesítjük egymást ilyen apró dolgokkal..és ebbõl nagy viták alakulnak ki..és ha nem találkoznánk, hiányolnánk egymást, és ha találkoznánk, nem idegesítenénk egymást hanem kiélveznénk hogy újra együtt vagyunk..de ez se mehet a végtelenségig..

Mit tegyek hogy ne veszítsem el?

Barátn?mmel 2 hónapja voltunk együtt, csütörtökön szakított velem. Ennek legf?bb oka, hogy nem adtam ki magamból azt, amit valójában érzek. Voltak befolyásoló tényez?k, pl.: van egy srác akivel Õ jóba volt és facebookon olyanokat is irogattak, amiért már megkérdezték t?lem hogy együtt vagyunk-e még (ekkor még együtt voltunk). Koleszos, és osztálytársam. Eddíg jól kijöttünk, sokat beszélgettünk, de csütörtökön mikor elbeszélgettünk, azt mondta már nem úgy érez irántam mint régen. Vajon lehet még esélyem arra, hogy ne veszítsem el ?t? Javaslatokat és tanácsokat szívesen elfogadnék. Nem szeretném elveszíteni, nagyon sokat jelent nekem.

Legjobb válasz: Bunkó leszek: Szóval nagyon sokat jelent neked? Kit érdekel? Önzõség a menõ mi??? Látszik te is magadnak akarod a lányt és nem is az érdekel hogy Õ boldog-e vagy sem.... Tipikus... Remélem a lány okosan dönt! Bocsi. De tudom hogy igazam van.

Bunkó leszek: Szóval nagyon sokat jelent neked? Kit érdekel? Önzõség a menõ mi??? Látszik te is magadnak akarod a lányt és nem is az érdekel hogy Õ boldog-e vagy sem.... Tipikus... Remélem a lány okosan dönt! Bocsi. De tudom hogy igazam van.
A kérdező hozzászólása: Nem, nem szeretnék erõltetni semmit, ez az Õ döntése. Csak javaslatot illetve tanácsot kértem.
Az elsõ szerintem most nagyon okosnak hitte magát:D Logikus, hogy nem fog pisztolyt szorítani a csaj fejéhez, nem fogja erõszakkal maga mellett tartani. Ha pedig úgy sikerül megjavítani ezt a kapcsolatot, hogy a lány is benne van, akkor ez miért önzõség? Mutasd ki neki az érzelmeidet, de ne vidd túlzásba. Mondd el neki, hogy szereted, de azt is elfogadod, ha õ úgy dönt, hogy véget vet a kapcsolatnak. Legyél õszinte, és megértõ. Akkor még szerintem lehet esélyed:)
Haha, elsõ vagyok. Nem, okosnak nem hiszem magam, mindig tanulok újat. Csak aki a másik boldogságát nézi az nem így fogalmazza meg kérdést. Végig úgy fogalmaz hogy saját maga van a középpontban. De mivel szinte mindenki ilyen a mai világban, ezért nem csodálom hogy senki sem ért velem egyet :)
A kérdező hozzászólása: Lehet hogy rosszul fogalmaztam, de attól még ez nem így van. 2. nak köszönöm a a hozzászólását :)
Elsõ: Szerintem mi már vitáztunk egy másik kérdésnél...:D Csak úgy a százalékodból ítélve:D Úgy látszik, mindig megtaláljuk egymást:)

Drogot vett a barátnőm lelki gondok miatt. Nem akarom, hogy elkezdje. Hogy viselkedjek, mit tegyek, hogy ne veszítsem el a bizalmát?

23 éves lányról van szó, depressziós (szorongás oldó gyógyszert szed). Pszichológushoz jár, de neki nem mondja el. Keressem fel a pszichológust? Látszólag támogassam, hogy vigyázhassak rá? Nyíltan ellenezzem (ekkor biztos nem fogja elmondani)?

Legjobb válasz: a másik meg hogyha attól tartasz hogyha nyíltan ellenzed akkor esetleg nem mondaná el neked, vagyis hazudna, akkor meg mi értelme van a kapcsolatotoknak. ha valakinek hazudoznia kell és nem tudja felvállalni a tetteit akkor ez már régen rossz.

a másik meg hogyha attól tartasz hogyha nyíltan ellenzed akkor esetleg nem mondaná el neked, vagyis hazudna, akkor meg mi értelme van a kapcsolatotoknak. ha valakinek hazudoznia kell és nem tudja felvállalni a tetteit akkor ez már régen rossz.
mit [email protected] egy ilyen lánnyal akinek 23 évesen ennyi esze van hogy drogozik? már ehhez is sok ész kell hogy valaki drogot vegyen.
Van egy nagyon jó tippem. Dr.Csernus Imre videóit nézd meg a depresszióról! Sokat segít nagyon! De mindjárt beszúrok egy linket ide hasonló esetekrõl.
Attól függ milyen drog (ha pl. egy növényszármazék, ami megnyugtatja, azért szerintem nem kéne szekálni, de ha valami értelmetlen szintetikus [email protected] ami szintén csak a pénzét meg az agyát viszi az nem a legjobb); és milyen pszichiáter. Pl. ha csak a pénzét akarja, soha nem fogja meggyógyítani. A gyógyszer csak ront a dolgon, a gyógyszeripar az egyik legnagyobb a világon. [A rákgyógyszereket gyártó cégek bocsátják ki pl. a legtöbb rákkeltõ anyagot tartalmazó termékeket!] A legjobb gyógyszer TE lehetsz neki, ha törõdsz vele és szereted. Persze ha valami komolyabb baj van (idegi, ilyesmi) akkor meg keressétek meg a lehetõ legjobb orvost, néhány közül ált. van olyan aki tényleg meggyógyítani akar.

Vízcserénél a gumicső beszívta az egyik kis aranyhalam, sokkot kapott és féloldalasan úszik valamint a cső lehorzsolta kicsit az oldaláról a pikkelyeket, a másik nagyon szomorú, mit tegyek hogy ne veszítsem el? (felelőtlen voltam)

Legjobb válasz: hát tegyél a vízbe neki fertötlenítöt hogy a sebe nehogy elfertözödjön. Ha valami belsö sérülést szenvedett akkor nem sok mindent tudsz tenni.....különítsd elpár napra és bízd a természetre hogy mi lesz. De mindenféle képpen nyugalom kell neki.

hát tegyél a vízbe neki fertötlenítöt hogy a sebe nehogy elfertözödjön. Ha valami belsö sérülést szenvedett akkor nem sok mindent tudsz tenni.....különítsd elpár napra és bízd a természetre hogy mi lesz. De mindenféle képpen nyugalom kell neki.
Egyetértek az elsõvel. Valamit tegyél a vízbe, a horzsolás miatt. Várj, és reménykedj. Ha belsõ sérülése van ( féloldalas úszás erre utalhat) akkor is meggyógyulhat még sõt sokáig élhet úgy, hogy kicsit bénán úszik :) ) láttam már ilyet. Másodiknak: szerintem nem domestosra gondolt hanem vannak pl. ilyen cseppek akváriumba amik fertõtlenítenek. Rajta van h hány csepp kell mennyi vízbe. Nekünk kék színû cseppek voltak.
Fertõtlenítõt? Hát, ha én lehorzsolnám a kezem biztos nem dugnám domestosos vízbe...
Igen, fertõtlenítsd, azon kívül nem sokat tehetsz... Hidd el, még a kis halak is nagyon-nagyon szívósak... AZ enyém egyszer kiugrott és kb 1 métert zuhant, aztán (sztem lehetett egy pár perc, mire megtaláltam) visszatettem, és hát egy pár napig szörnyen nézett ki, már le is mondtam róla, aztán simán rendbe jött. A mechanikai sérüléseket jól bírják. Ha holnapra nem hal meg, akkor nem is fog!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!