Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek ne nézzen (28 db)

Ne nézd.
Miért nem? Mennyi idõs vagy? S csinos a tanárnõd?
A kérdező hozzászólása: Én ezt nem tudnám megtenni
Súgj a fülébe egy olyan dolgot, amitõl zavarba jön. De ha Te nem mered, írj neki levelet. Biztos egy jel, hogy tetszel neki. :) Én a helyedben...... ;)
A kérdező hozzászólása: Hát tudod mivel senki nem takart minket az órán nagyon észle lehetett venni..
...észrevetted, hogy néz.
Kérdezed meg, hogy talált-e valami furcsát rajtad, csak mert észrevette, hogy nézed.
A kérdező hozzászólása: Megpróbáltam , de nagyon zavarba ejtõ ha egy tanárnõrvel nézzük egymást mi közbe nem is beszélgetünk..olyan mint ha szemeznénk , és még félreérti a helyzetet
Rosszul írtad ki a kérdést, arra reagált furcsán az elsõ válaszoló. Szerintem felesleges szólnod, vagy kérdezz tõle valamit(tök mindegy mit), tereld egyszer látványosan el magadról a figyelmét. Vagy nézd õt te is..ez akármilyen furcsán, vagy viccesen hangzik, de csináld ezt meg..lefog szállni rólad elõbb-utóbb.
A kérdező hozzászólása: ? Én nem is nézem, de észrevettem hogy õ néz
Fingj egy nagyot az órán XDD attól majd leszáll rólad :D

Egy lány már egyszer nemet mondott nekem, akkor eléggé fájt. Most átjött a mi osztályunkba, és nem bírom ki, hogy ne egész órán őt nézzem, ő viszont semmit nem csinál. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Hát mit tegyél nem tudom mit kéne tenned ha nemet mondott próbálj le szállni róla nézzed csak én is nézek mindenkit:D

Hát mit tegyél nem tudom mit kéne tenned ha nemet mondott próbálj le szállni róla nézzed csak én is nézek mindenkit:D
Nagy szívás az ilyesmi, de amennyire tudod, kerüld. Ha nemet mondott, és azóta sem látszik rajta, hogy meggondolta magát, akkor nem érdemes foglalkozni vele. Persze tudom, hogy ez nem ilyen egyszerû, voltam már szerelmes én is, de minden amit tehetsz, hogy kivered a fejedbõl.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen.A féltékennyé tevés nem segíthet(ne)?
[email protected] rád.Ez van.Próbáld meg feldolgozni, és ne ringasd magad hiú reménybe.Nem õ az egyetlen lány ezen a bolygón.
Találsy valaki mást idövel, ha nem kellesz neki akk ez van sajna:(
Találsz*

Mit tegyek, hogy több lánynál legyen esélyem párkapcsolat céljából? Mit tegyek, hogy ne nézzek ki 25 évesen 40 évesnek?

Mellékelek képet is hozzá természetesen. 25 éves politológus fiú vagyok, de a lányoknál totálisan esélytelen. Bármit teszek is, bármit mondok is, semmire sem jutok vele. Pedig szerencsére szorult megfelel? mennyiség? tudás a fejembe. De azt veszem észre, hogy a tudásom nem érdekli a lányokat, ha küls?re nem vonzom ?ket (egyiket sem), akkor bármit is vonultatok fel, teljes mérték? közöny fog fogadni minden esetben. Van rajtam jónáhány kiló felesleg, de nem vagyok kövér. De hiába edzenék többet (idóm sincs túl sok), az öregemberes arcot nem tudom leplezni sehogyan sem. Tehát nem segítene semmit az sem. Mit tanácsoltok, hogy több esélyem legyen?

Legjobb válasz: Már volt régebben itt ilyen kérdésem, de sajnos csak olyanok jöttek, hogy aberráltnak tûnsz, perveznek stb, ezért nem ismerkedék veled, ha tolsó pasas lennél, akkor sem. Szeretem a kritikát nagyon is, de azért aberrált nem vagyok, legalábbis még ez az énem nem jött elõ. Lehetõleg nem is fog.

A kérdező hozzászólása: Már volt régebben itt ilyen kérdésem, de sajnos csak olyanok jöttek, hogy aberráltnak tûnsz, perveznek stb, ezért nem ismerkedék veled, ha tolsó pasas lennél, akkor sem. Szeretem a kritikát nagyon is, de azért aberrált nem vagyok, legalábbis még ez az énem nem jött elõ. Lehetõleg nem is fog.
Fel kell epiteni egy jo taktikat, nem mindegy hogy mesz oda egy lanyhoz, mit mondasz neki. Ha pedig elterjed vhol egy pletyka rolad, pl. Munkahelyen, hogy ez a "szerencsetlen" mar nalam is probalkozott.. Akkor azon a helyen mar nem sok eselyed lesz. Probald ki tenyleg a netet, en csunyabb vagyok, de csajozni tudok;) Neked is menni fog... A keppel kapcsolatban 2 megjegyzes: Divat a szandal, de ez igy extra bena hatast kelt, bocsi de ez a valosag. A masik: szerintem eleg gaz, hogy egy olyan kepet toltesz fel ide, ahol tobb csaladtagod szerepel, legalabb oket kitakartad volna vagy vmi 1 perces technika.... Tessek.csajozni, chatelni. Abbol is sokat lehet tanulni, ha ott is.leraznak, akkor a.stiluson kell valtoztatni, nem a kulson.
amúgy milyen lányoknál próbálkozol? szerintem az egyszerû lányoknál lehetne esélyed... akik nem adnak annyira magukra, nem feltétlenül csúnyák, csak nem foglalkoznak annyit a külsõvel... egyszerû ruhák, egyszerû álmok... vannak ilyenek is.
A kérdező hozzászólása: Rendben. Nem szokásom anyukámat felhozni, már nem vele élek. Én mosok, fõzök stb. De ez csak mellékes.
én pl. akkor is normális választ adtam, és volt más is, de mindegy az a baj, hogy akármennyit magyarázhatunk, te már eldöntötted, hogy csúnya vagy, és ez mindig ki fog "látszani", hogy magaddal nem vagy kibékülve. alányokat ez a negatív hozzáálás taszítja, nem az, hogy kicsit kopaszodsz pl. másrészt ne vonultass fel semmit, az okos férfiakat szeretik a nõk, de nem az okostojásokat, akik az elsõ randin elõadást tartanak a gazdasági problémákról, elég, ha intelligensen lehet veled beszélgetni. (plusz, arra se kíváncsi egy nõ, hogy anyukád hogyan fõzi a bablevest, szóval ne emlegesd anyukádat)
A kérdező hozzászólása: Esetleg még? De ne azt, hogy csak a szandállal van a gond. Nem divat manapság?
Szia, Szerintem a szandaloddal lehet a baj....
ne hordj szandált. adj jobban legalább az öltözködésre + egy kis edzés szerintem beleférne az idõdbe :) nem kell kockahas, stb csak egy kis forma :D próbálkozz neten, ott hamarabb megismeri az ember a belsõdet :)
A kérdező hozzászólása: utolsó.
A kérdező hozzászólása: Nem a családom, munkatársak. Ez egy onkepzokor.

Mit tegyek, hogy ne csak a levegőbe beszéljen, és ne csak azt nézze, hogy neki mi a jó?

Barátommal másfél éve vagyunk együtt, de egyre kibírhatatlanabb. Nem elég, hogy régóta mondogatja, hogy elkezdi a testépítést, és közben semmit nem csinál, de mostanra még csak közös programjaink sincsenek. Van rajta pár kiló felesleg, de nem is ez zavar, hanem az állandó ígérgetés. Ha nem gondolja komolyan, hogy edzeni akar, akkor ne hangoztassa folyton nekem meg a haverjainak (akik mellesleg már röhögnek a háta mögött), hogy ? majd elkezdi a kondizást. Ha elmegyünk néhanapján bulizni az ismer?sökkel, akkor állandóan berúg, rókázik, közben meg mindenkinek beszólogat. Már-már én szégyellem magam miatta. Mostanában meg sehova nem visz el, mindig talál valami kifogást, pl. nincs pénze, fáradt, beteg, stb. És most elkezdett kockulni is, ami nagyon idegesít, mert mikor nála vagyunk, vagy játszik és én nézem, vagy közösen tv-zünk, de ez is halál unalmas. Mikor veszi már észre, hogy nem csak ? van ebben a kapcsolatban? Szerintetek hogyan vegyem rá, hogy megváltozzon?

Legjobb válasz: 17/L ez lemaradt (:

A kérdező hozzászólása: 17/L ez lemaradt (:
A kérdező hozzászólása: Õ pedig 18/F
Mondd el neki h h érzel és hogyha nem hajlandó meg változni akkor ezt te már nem fogod tudni elviselni. Mindenképpen beszéld meg vele h ez neked mennyire rosszul esik.
Ez egy h*lye! Bocsáss meg... De ez csak a filmekben van, hogy átmész és nézed ahogy játszik! Komolyan mond meg neki, akár mondhatod azt is h szakítasz ha nem vesz komolyabban
én is így voltam barátommal.. nem mondom hogy csak õ volt a hibás.. mert én is.. de én nem bírtam és kidobtam.. bár már nem voltam szerelmes belé
Utolsó kommentel értek egyet, Én is nehezen dobtam ki az exem pedig ugyan ez volt, Sõt az exem szeretkezni is nap egyszer volt hajlandó kemény 10 percre és én voltam a nimfo mert nekem több kell^^ Amikor beszéltem vele egy két hónapig jó volt aztán újra minden. Azért te beszélj vele veszíteni valód nincs rajta.Ha nem változik 17 évesen ne pazarolj rá több évet^^ Sok sikert:) L 22
Te jó ég...ezt még maga a srác sem gondolhatja komolyan...na te lány, ezt kifogtad rendesen:S El kell neki mondanod az érzéseidet. Lehet, hogy tudatában sincs annak, amit veled tesz, fel sem fogja, hogy ez neked mennyire rossz. Én beszélnék még egyszer a fejével, és ha azután sem változtatna, akkor én is úgy viselkednék, mintha csak én lennék a világon. Festeném a körmöm, nõi magazint olvasnék, testápolóznék, esetleg olvasnék...Felettébb szemét dolog, de ha máshogy nem veszi magát észre... Sejtem, milyen lehet, barátnõm is hasonló szituban volt, msn-en sírta el nekem, hogy most is ott van vele egy szobában a barátja, de tv-t néz, nem is tud róla, hogy szegény lány ott sír a gép elõtt...Átment hozzá csak úgy, de átnézett a feje fölött. A kondis dolgot meg valószínûleg nem akarhatja igazán, szerintem azt hagyd rá, az lehet azért is, mert kevés az önbizalma (nem mer a kigyúrt pasik közé menni), vagy bármi miatt. Ezt ne erõltesd. És még valami. Nehogy mégegyszer megtedd, hogy amíg õ a gólemeket lövöldözi, te ülsz mellette és halálra unod meg szomorkodod magad, hogy na megint miért nem vagy neki érdekes...Abban a minutumban/helyzetben kell szólni. Ne idegeskedj...Beszélj:) 18/L

Mit tegyek, hogy ne nézzenek le, hogy ne tekintsenek "lúzernek"?

Az osztályban eléggé lenéznek, nem vagyok túl népszer?, talán "lúzer" vagyok. Nem is akarok én lenni a hipermen?, megelégednék azzal, ha velem nevetnének, és nem pedig rajtam.

Legjobb válasz: * F/15 vagyok

A kérdező hozzászólása: * F/15 vagyok
legyen kiállásod, ne görbült háttal pislogj a föld felé nézve
szard le. lúzer dolog nem leszarni mások hülyeségeit.

Mit tegyek, hogy ne nézzenek le ennyire, csak mert vidéki vagyok?

A helyzet az, hogy egy budapesti gimnáziumban tanulok. Az osztálytársaim egyre jobban rászálltak arra a témára, hogy én nem Pesten lakom, hanem egy Fejér megyei kis városban és onnan járok fel mindennap. Lenéznek, mert azt hiszik, hogy falun lakom és "tanyasi" életmódot folytatunk. Hiába magyarázom nekik, hogy mi nem tartunk állatokat, rendes kertes házunk van, normál életünk, nem hiszik el. Annyira el vagyok már keseredve..folyton megaláznak emiatt. Nem értem, miért fontos, hogy hol lakom, hiszen rendes házunk van,normálisan viselkedem, rengeteget olvasok, jól tanulok, érdekelnek a m?vészetek stb. Igen, nem Budapesten születtem és nem is éltem ott, de ett?l még ember vagyok. Nem tartom magam falusinak, nem tudom felfogni, hogy attól, mert vidéken lakom, miért lennék falusi. Nekem nagyon rosszul esik, hogy sokkal kevesebbnek tartanak, meg csíp?s megjegyzéseket tesznek rám emiatt mindig. Ha például eszem, akkor "Ezt a szalámit ti csináltátok a disznóitokból?" Hogy mondhatnak ilyet? Annyira lenéznek, pedig kulturáltan beszélek, soha nem felt?n?sködöm, nem viselkedem úgy, mint egy "paraszt". Váltsak iskolát vagy mit csináljak? Ha ezt tovább folytatják, én nem fogom kibírni:(

Legjobb válasz: A pestiek alapból bunkó népség. Tisztelet a kivételnek. Azt gondolják, hogy mert õk a "fõvárosban" élnek, ott aztán minden van, máshol meg semmi sincs. Ne félj, nyáron amikor tódulnak le a balatonra, akkor meg a balatonpartiak nézik le a pestieket, hogy jön a sok köcsög élvezkedni.

A pestiek alapból bunkó népség. Tisztelet a kivételnek. Azt gondolják, hogy mert õk a "fõvárosban" élnek, ott aztán minden van, máshol meg semmi sincs. Ne félj, nyáron amikor tódulnak le a balatonra, akkor meg a balatonpartiak nézik le a pestieket, hogy jön a sok köcsög élvezkedni.
2. hozzászóló: Ne általánsoítsad le azért egész pestet. Sok büdös paraszt van itt ez tuti, ahogy vidéken is, de azért nem mindenki rossz itt. Én világ életemben pesti voltam, és apám is. Sosem néztem le a vidékieket. Barátnõm is vidéki, egy kis városban lakik. Sõt az összes bnõm vidéki volt. Nem tartom magam beképzeltnek;)
Utolsónak igaza van. Legyen nagy önbizalmad, és ha lehet, figurázd is ki viccesen - ha veszik a lapot, kedvesen, ha undokok, durván - azt amit mondanak. Ne menj le kicsibe tõlük. Légy büszke magadra és a helyre, ahonnan jöttél. Mi lenne abból, ha a szalámit tényleg ti csináltátok volna az otthoni disznóból? Mondhattad volna nekik: Igen, persze, így tudjuk, mit eszünk. Én azt is tudom, hogy kell ilyet csinálni. A szomszéd még kecskekolbászt is csinált tavaly! A tejet meg frissen fejve vesszük, és úgy isszuk a hogy kijön a tehénbõl! És széles mosoly hozzá. (Rá
én egerbe járok gimibe, egy közeli kisvárosból.a többieknek elõször furcsa volt ez, hogy minden reggel buszozunk (a legjobb barátnõmmel együtt járunk be), néha húznak vele, de ez csak vicc, és mi is nevetünk velük együtt..õk is tudják, hogy normális házban lakunk, stb. ne vedd ennyire komolyan..ha meg tényleg rosszindulatból mondják, akkor ne foglalkozz velük.
A pestiek beképzeltek és nagyon bunkók, fõleg, ha az apuka mindent a fenekük alá rak.városunkba sok falusi parasztszülõ gyereke jár, és õk sokkal kulturáltabban viselkednek, mint némelyik városi gyerek. Szólj az osztályfõnöködnek, hogy rendezze a helyzetet.De addig is ne végy tudomást a sértegetéseimrõl.Ha látják, hogy nem tudnak vele megbántani, abba fogják hagyni.És nyugodtan visszaszólhatsz is nekik.Pl.mit ennél, ha a vidékiek nem termelnének nektek kaját, vagy ha a szalámid eszed kérdezd meg, hogy talán te is akarsz enni belõle.Nem szabad mindent eltûrni.Lehet, hogy nem lesz közöttük egy barátod sem, de az ilyenek barátságára ne is tarts igényt.Szurkolok neked.
Mi a jelszó? Mi a jelszó? F*ck you Budapest!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek:) De a legrosszabb az egészben, hogy mi tényleg nem élünk "úgy". Meg persze ha úgy élnénk, sem lenne semmi, de nekünk van egy házunk, állataink nincsenek, ugyanúgy eljárok vásárolgatni, színházba, kiállításokra, mintha Pesten élnék. Teljesen átlag életet élek. Én még disznót sem láttam soha élõben:D De komolyan. És mégis le "falusi"-znak. Majd megpróbálok visszaszólogatni nekik. Remélem, sikerül, csak én elég érzékeny vagyok és csendes, ezért nem is szoktam soha visszaszólni senkinek:S

Valószínüleg meleg a haverom, mit tegyek hogy ne "olyan" szemmel nézzek rá?

Van 1 haverom...aki általában ahogy észrevettem mindíg pasik körül van, engem is rendszeresen letaperolt meg keresi a társaságom legtöbbször...eddig azthittem h csak poénból, de aztán nemolyanrég elmentünk inni még páran aztán ott pont ment a viván a szexi vagy nem...és aztvettem észre h kb minden pasit megnézett félszemmel mindíg oda-oda nézett, meg nekem is tett ilyen megjegyzéseket h "najó..de te jó pasivagy" persze eztis viccesen adta el?...

Legjobb válasz: Próbáld meg elfogadni az embereket olyannak,amilyenek!És ha legközelebb nekiáll tapizni, szólj rá,hogy ne csinálja,mert ez neked kellemetlen!Ennyi...

Próbáld meg elfogadni az embereket olyannak, amilyenek!És ha legközelebb nekiáll tapizni, szólj rá, hogy ne csinálja, mert ez neked kellemetlen!Ennyi...
Egyrészt lehet, hogy biszex, vagy hetero, csak lányos. Én nõ létemre megnézek minden jó nõt, de nem vonzódom hozzájuk. Másrészt nm mindegy, hogy hetero/homo? Kit érdekel, az nem változtat semmin, ugyanaz a barát, aki volt. A szexualitása nem változtat az ember lényegi részén, mivel nem is ahhoz tartozik.

Hogy lehet a pasim ennyire álszent? Mit tegyek hogy ne nézzen hülyének?

A barátommal 3 hónapja vagyunk együtt.

Legjobb válasz: ki informál? buli elõtt vagy buli után? ha buli elõtt szól valaki, egyszer lepd meg, hogy elmész arra a helyre ahol õ van. Amúgy meg állj ki az igazadért, hogy tudod, hogy igenis volt bulizni, és hiába tagadja. nemszeretem az ilyen embereket, akik hülyének nézik a másikat. amúgy meg hagyd ott szerintem, ha ezt tovább folytatja, mert ki tudja miben hazudozik még.

ki informál? buli elõtt vagy buli után? ha buli elõtt szól valaki, egyszer lepd meg, hogy elmész arra a helyre ahol õ van. Amúgy meg állj ki az igazadért, hogy tudod, hogy igenis volt bulizni, és hiába tagadja. nemszeretem az ilyen embereket, akik hülyének nézik a másikat. amúgy meg hagyd ott szerintem, ha ezt tovább folytatja, mert ki tudja miben hazudozik még.
Figyi szerintem ne öröld magad egy percet se!és ne is törõdj vele hogy ö hova jár nélküled!Ne csinálj balhét!Egyszerüen menj el te is és ha megtudja ne ilyedj meg a válasz határozott és kicsit lerázós legyen pl.igen, miért baj?gondoltam elugrok a barátnöimmel nem gondoltam hogy kifogásolod hisz te is voltál már néhányszor.És tedd hozzá hogy hivott egy másik barátnöd lehet kinéztek szórakozni jövõhéten de még nem tudod mit vegyél fel...:D
Hazugságra nem kellene komoly kapcsolatot építeni...szerintem Ha már most hülyének néz mi lesz késõbb?
dobd ki a francba az ilyet. ilyen hulyet mindig fogsz talalni... de, hidd el nekem hogy, mind a 10 újadra kulonb kerulne, mint ez a fereg. megbizhatatlan, ahzudozos kocsog ez. kitudja mit csinal ott ahol bulizik. gondolom nem csak "iszik", foleg az ilyen tipus.
A kérdező hozzászólása: sajnos csak a bulik után értesülök róla.
Hagyd rá és bulizz te is.
A kérdező hozzászólása: csak ezzel az a baj, hogy a barátnõim nem járnak bulizik, vagy aki jár az meg messze, engem pedig a szüleim is eléggé fognak.
valmit csak ki tudsz találni hogy 1x-2x eltudjál menni aztán meg milyen barátnö az aki nem segit max 11 re-éjfélre otthon vagytok, de nehogy már ez probléma legyen!Ha meg nem tudsz megoldást és nincs megoldás akkor hagyd ott!még mindig jobb mint marcangolni magad!

Hatalmas herpesz jött ki a számon, (sokszor szokott) most viszont nincs időm kivárni az egy hetet mire nyomtalanul eltűnik.3 napom van, hogy legalább ne nézzek ki gusztustalanul, fontos randim lesz. Mit tegyek? SEGITSÉG!

Legjobb válasz: patika, hólyagosodásra homeopátiás gyógyszer, és herpesztapasz a szádra. szedj mellé valamilyen vitamint is, hogy a szervezeted hamarabb legyûrje (akár c-vitamin is jó) és talán elég a 3 nap. fogkrém, meg fokhagyma, meg nem tudom milyen házi praktikákat szerintem most hanyagold.

patika, hólyagosodásra homeopátiás gyógyszer, és herpesztapasz a szádra. szedj mellé valamilyen vitamint is, hogy a szervezeted hamarabb legyûrje (akár c-vitamin is jó) és talán elég a 3 nap. fogkrém, meg fokhagyma, meg nem tudom milyen házi praktikákat szerintem most hanyagold.
A kérdező hozzászólása: Épp jegelem, érzésre a duzzanat kicsit apadt ... de hatalmasra nõtt az éjjel és nem vettem észre. Sokszor szokott nekem lenni, de ez az utóbbi évek rekordja :-S
A duzzanat 3 nap alatt elmúlik jegeléssel - az, hogy melyik házipraktika jó, gondolom már kitapasztaltad - nekem a fogkrém vált be. Viszont a sósborszeszt nem ajánlom, csúnya , mély hegeket okozhat! Késõbbiekben( vagy akár még msot, amíg látszik) menj el bõrgyógyászhoz, biztosan ír fel immunerõsítõt ( ált, isoprinosine-t, és telviran-t szoktak) - nem olcsó, de nekem majd 1 évig egyáltalán nem jött ki a herpeszem, és az elmúlt máafél évben is csak 2 szer - ez hatalmas eredmény ahhoz képest, hogy elõtte min. 2 havonta elõjött.
Tiszta aloe vera! 2 nap alatt el fog múlni... szinte azonnal látni fogod a hatását! Alig fog látszódni, mire találkozol azzal a fontos személlyel! :)
A kérdező hozzászólása: KÖSZI! :) Tiszta aloe verát hol tudok szerezni??
Huppsz egy kicsit késve írok... bocsi, de nem néztem... A virágra gondoltam, tehát nem a kenceficékre...:S Egyébként, hogy sikerült a randid? :)
A kérdező hozzászólása: A jég, alkohol és Zovirax váltogatása csökkentette a tüneteket, és bár nem sikerült teljesen eltünteni, nézhetõ, elviselhetõ lett. A randi szuper volt, és azóta is együtt vagyunk , herpesz ide vagy oda :) )) Köszi mindenkinek a segítséget! Szép napot!
gyógyszertárban lehet venni egy naturlandos herpesz krémet, természetes gyógynövényekkel, nem is drága, pár száz forint, nekem rögtön levitte. http://www.gendashop.hu/img/products/500x500/naturland/ogyi-..
az aloe vera pedig csak gyulladás csökkentõ.

Mit tegyek hogy ne nézze meg mit írok MSN?

Figyeljetek nekem kellene egy kis segítség. Anyám valahol meg tudja nézni hogy miket írok MSN és mindgí valaholl meg nézi de nem tom hol és azzal valamit kellene csinálni hogy ne nézze meg mert amiket írok MSN elég bizalmas dolgok és nem szeretném ha megnézné megint!!

Legjobb válasz: Naplózott beszélgetések. És ha akarod, akkor ott le is tudod jelszóval védeni õket... ;) 22/F

Naplózott beszélgetések. És ha akarod, akkor ott le is tudod jelszóval védeni õket... ;) 22/F
kevesebb szóismétlést. amit tanûcsolok: naplózott bejegyzések, nézz utána, töröld õket mindíg, ill kapcsold ki, de valszeg vissza tudja kapcsolni ha akarja.
Szia! 1.-anyud betud lépni az msn-be mert ha igen akkor tudja állitgatni hogy naplózd-e a beszélgetéseket.Ha igen akkor változtass jelszót. 2.-utána kapcsold ki azt a funkciót hogynaplózza a beszélgetéseket a gép. 3.-töröld ki a régieket Vagy:kódold a naplózott beszélgetéseket.
Ha a naplókat Plus!-szal készítetted, akkor hiába állítasz be jelszavas védelmet, csak a beállítás után létrehozott fájlokat titkosítod (azok már .ple kiterjesztésûek, a többi egyszerû HTML). Így célszerû a régi fájlokat jelszóval védve tömöríteni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!