Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek ne legyenek annyira tag (2 db)

Mit tegyek hogy ne legyek annyira tág?

Mikor beteszi először akkor nagyon jó, de ahogy folyamatosan csináljuk egyre tágabb leszek, vagy hogy egyáltalán nem érzem a péniszét magamban. Ekkor ő sem "érez" engem? Mit csináljak, hogy ne legyek ennyire tág? :(

Legjobb válasz: Miért nem érez? azért csak nem vagy annyira tág h tapsolni lehetne benne...

Miért nem érez? azért csak nem vagy annyira tág h tapsolni lehetne benne...
A kérdező hozzászólása: Nem tudom, hogy érez e vagy sem, nem merem megkérdezni, de van hogy én nem érzem. Az elején igen, de késõbb már nem.
Nem tudom, én az elsõ-igen, a legeslegelsõ aktusnál voltam így. Elõször nem láttam, annyira fájt, aztán meg nem is éreztem. Kegel-gyakorlatok. Keresd itt a gyikon a kérdések között, több helyen is részletesen leírtam már.

Mit tegyek h ne legyenek annyira tag porusaim az arcomon?

Olyan mintha "lkyukacsos" lenne az arcom!! Tagak a porusaim, pedig reggel is este is letisztitom rendesen, hideg vizzel, meg Nivea kremet hasznalok, szaraz a bortipusom.

Legjobb válasz: nekem jó volt a Garnier Pure zone arctisztító és tonik is. De az is sokat segített, hogy hetente kétszer gõzöltem az arcomat, utána letisztítottam, és nyers paradicsomszeleteket pakoltam a kritikus részekre. Nekem ez többet használt mint a drága kencék.

nekem jó volt a Garnier Pure zone arctisztító és tonik is. De az is sokat segített, hogy hetente kétszer gõzöltem az arcomat, utána letisztítottam, és nyers paradicsomszeleteket pakoltam a kritikus részekre. Nekem ez többet használt mint a drága kencék.
Én is így vagyok:(sajnos...voltam bõrgyógyászomnál és annyit mondott, hogy amiket árulnak pórusösszehúzó krémek meg egyebek az semirre nem jó mert a pórusokban nincsenek izmok és nem tudnak öszehúzódni!én alapozom de nem segit sokat:(
Sajna ez öröklött dolog, nekem is eza gondom.Nem lehet vele mit tenni...
Én is ezzel a problémával küzdök, és pont most akarom kipróbálni a mikrodermabráziót. Szerintetek, ez szükséges? Nincs más megoldás? Mert ez elég drasztikus, és azt sem tudom mennyire tartós megoldás. A szóban forgó kozmetikában még étrendkiegészítõket, és kiegészítõ kezeléseket, pl. AHA savas kezelés is javasoltak. Elõbb azért kipróbálom a gõzölést, meg a paradicsomot, hátha.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!