Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek ne legyenek annyira (24 db)

Mit tegyek, hogy ne legyen annyira vékony a körmöm, hogy beszakadjon?

Egy éve próbálom növeszteni a körmöm, ami néha nem sikerül, mert lerágom, no de nem is ez a probléma.Hanem,hogy én azért tudom magam tartani fõleg,hogy év vége nincs stressz helyzet, de nem tudok mit tenni az ellen,hogy mikor nõ és elér egy méretet (pont az ujj vége környékét) Akkor beszakad és ez általában mindig akkor következik be amikor nem vagyok olló közelben,tehát nem bírom megállni,hogy ne rágjam avagy tépjem le. De ez is amiatt van,hogy túl vékony maga köröm, de nem tudok mit tenni vele mert mindig beszakad.Szerintetek mit tegyek ez érdekében,hogy végre elég erõs legyen a körmöm ahhoz,hogy ne szakadjon be és nõni tudjon?

Legjobb válasz: Szia. Lehet kapni körömerõsítõ lakkot, ami direkt erre van. Sima átlátszó, ha azzal kenegeted a körmödet akkor attól megerõsödik. Érdemes drágább fajtát venni, az olcsó nem biztos hogy túl hatásos. 1000-1500 Ft körül már kapsz jóminõségût. A másik megoldás, hogy elmész egy manikûröshöz. Tud olyan gél lakkot csinálni, ami alá zselét tesz, azzal megerõsítve a körmödet. Ez kb 2 hétig néz ki jól a körmödön, utána lenõ és csúnya lesz. (2000 Ft körül van egy ilyen gél lakkos manikûr) Ha 2 alkalommal elmész, akkor azidõ alatt szép hosszúra meg tud nõni a körmöd. (A manikûröst is meg kérheted, hogy tegyen a gél lakk alá körömerõsítõt.) Remélem tudtam segíteni. :)

Szia. Lehet kapni körömerõsítõ lakkot, ami direkt erre van. Sima átlátszó, ha azzal kenegeted a körmödet akkor attól megerõsödik. Érdemes drágább fajtát venni, az olcsó nem biztos hogy túl hatásos. 1000-1500 Ft körül már kapsz jóminõségût. A másik megoldás, hogy elmész egy manikûröshöz. Tud olyan gél lakkot csinálni, ami alá zselét tesz, azzal megerõsítve a körmödet. Ez kb 2 hétig néz ki jól a körmödön, utána lenõ és csúnya lesz. (2000 Ft körül van egy ilyen gél lakkos manikûr) Ha 2 alkalommal elmész, akkor azidõ alatt szép hosszúra meg tud nõni a körmöd. (A manikûröst is meg kérheted, hogy tegyen a gél lakk alá körömerõsítõt.) Remélem tudtam segíteni. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen :)

Mit tegyek hogy ne legyek annyira tág?

Mikor beteszi először akkor nagyon jó, de ahogy folyamatosan csináljuk egyre tágabb leszek, vagy hogy egyáltalán nem érzem a péniszét magamban. Ekkor ő sem "érez" engem? Mit csináljak, hogy ne legyek ennyire tág? :(

Legjobb válasz: Miért nem érez? azért csak nem vagy annyira tág h tapsolni lehetne benne...

Miért nem érez? azért csak nem vagy annyira tág h tapsolni lehetne benne...
A kérdező hozzászólása: Nem tudom, hogy érez e vagy sem, nem merem megkérdezni, de van hogy én nem érzem. Az elején igen, de késõbb már nem.
Nem tudom, én az elsõ-igen, a legeslegelsõ aktusnál voltam így. Elõször nem láttam, annyira fájt, aztán meg nem is éreztem. Kegel-gyakorlatok. Keresd itt a gyikon a kérdések között, több helyen is részletesen leírtam már.

Jobban szeretem a főzeléket, mint a párolt zöldséget. Mit tegyek, hogy ne legyen annyira hizlaló, ha ugyan annyit ennék mindkettőből?

Legjobb válasz: Kevés habarással csináld, azt is teljes kiõrlésû lisztbõl. Vagy leturmixolsz kicsit a zöldségbõl és azzal sûríted, de ezt csak olvastam, én a híg fõzelékeket szeretem, kb. egy kanálnyi habarást használok, ez így szerintem simán belefér.

Kevés habarással csináld, azt is teljes kiõrlésû lisztbõl. Vagy leturmixolsz kicsit a zöldségbõl és azzal sûríted, de ezt csak olvastam, én a híg fõzelékeket szeretem, kb. egy kanálnyi habarást használok, ez így szerintem simán belefér.
vagy sûrítsd be keményítõvel, hogy én már megint túlbonyolítottam az egészet
A kérdező hozzászólása: A keményítõ nem annyira hízlal?
tojással, róval, kefírrel, önmagával, keményítõvel, zabkorpával sûrísd feltét fõtt tojás, fõtt párolt husok, halak, mozzarella sajtgolyók, daráltdió, szezámmag, sütõben sült fasírt, húsgombóc, májgombóc
Nem a keményítõtõl fogsz hízni, hanem a 4 szelet kenyértõl amit megeszel a fõzelékhez....

Mit tegyek hogy ne legyen annyi pattanásom?

még csak 13 leszek de már tök sok pattanásom van. mit tegyek ellenük?

Legjobb válasz: ne használj semmi ,,csodakrémet,, vagy make-up-ot fiatal vagy még hozzá és én nem lélegzik tõle a bõröd! Minden reggel és este szappannal most meg az arcod,és csak akkor tegyél rá krémet ha nagyon kiszárad

ne használj semmi , , csodakrémet, , vagy make-up-ot fiatal vagy még hozzá és én nem lélegzik tõle a bõröd! Minden reggel és este szappannal most meg az arcod, és csak akkor tegyél rá krémet ha nagyon kiszárad

Mit tegyek, hogy ne legyek annyire utálatos?

Volt egy nagy csalódásom, azóta nem tudok kedves lenni az emberekhez, pasikhoz meg f?leg nem,inkább hozzájuk se szólok, ha társaságba vagyunk, vagy csak nagyon bunkó módon. Utálom, ha valaki meg akar ölelni.El nem tudom képzelni, hogy valaha együtt leszek valakivel, akivel szeretjük egymást, annyira elegem van a férfiakból.

Legjobb válasz: Nézz magadba és ne másokra mutogass a saját elcseszett döntéseid következményei miatt. Minden pillanatban te döntesz, ha utálni akarsz utálj, de csak magadnak ártasz vele.

Nézz magadba és ne másokra mutogass a saját elcseszett döntéseid következményei miatt. Minden pillanatban te döntesz, ha utálni akarsz utálj, de csak magadnak ártasz vele.
Ismerõs az érzés. Szerintem a legjobb taktika ha nem teszel ellene semmit. Majd az idõ szépen lassan megoldja. Koncentrálj másra. Tûzz ki célokat. És azt úgy is érezni fogod ha készen vagy egy újabb kapcsolatra. Én is eljutottam odáig hogy ha egy pasi hozzám ér szívem szerint hánynék egy hatalmasat.... Ami nem megy nem kell erõltetni. Az ember társas lény elõbb utóbb szükséged lesz a másikra.
Velem szexelsz, és elmúlik minden gátlásod..

Mit tegyek, hogy ne legyek annyira ideges? Már az egész családot kikészítem.

Késik a havim,bebeszélem magamnak a terhességet,már abortusz jár az eszemben.Pedig még férfival nem is volt kapcsolatom.Hétfőn megyek nőgyógyászhoz,de rettegek,hogy mi van,hogyha mégis terhes vagyok(ami lehetetlen),hogy tereljem el a figyelmet ezekről a gondolatokról?

Legjobb válasz: Mennyi idõs vagy? Valószínû, hogy még nem állt be a menzeszed. Ne idegeskedj, nincs olyan, hogy szûz nemzés!Az csak Jézus anyjával, Máriával fordult elõ.

Mennyi idõs vagy? Valószínû, hogy még nem állt be a menzeszed. Ne idegeskedj, nincs olyan, hogy szûz nemzés!Az csak Jézus anyjával, Máriával fordult elõ.
Elõször is: ne hergeld tovább magad. Nyugodj meg. Ha valóban nem volt férfivel kapcsolatod, akkor mégis, szerinted mitõl lennél terhes? Nem csak teherbeeséstõl késhet a menzesz - de ezt majd hétfõn úgyis megtudod. Addig pedig nyugi, relaxálj. Tenni nem tehetsz semmit, azzal pedig, hogy butábbnál butább gondolatokkal hergeled magadat és idegesíted a családodat, senkinek sem segítesz. És miért kell errõl a gondról egy egész családnak tudnia? Miért vonod bele õket ebbe? Menj el moziba, vagy bárhová, csak mozdulj ki a négy fal közül és tereld el a gondolatidat. (A nõgyógyásztól más is retteg, csakúgy, mint a fogorvostól, de ha menni kell, akkor menni kell. Túl fogod élni.)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat, már bebeszélem magamnak a tüneteket, pedig 20 feletti vagyok
Sziasztok! Gondolom május óta már megjött a havid, de a késõbbiekre pár hasznos ismeret: Szûznemzés létezik, a hymen (szûzhártya) azon nyílásán, amelyen szûz lányok esetében a menstruációkor távozó vér kijut, a hímivarsejtek is bejuthatnak. A fiú ejakulálása (elévezése) után szigorúan TILOS a két nemi szervet egymás közelébe vinni, mert pár óvatlan mozdulat, és ott a baj. (Egy hímivarsejt 3 napig életképes...) Ez a veszély téged nem fenyeget, hisz saját elmondásod szerint nem voltál fiúval. Önmegtermékenyítés is létezik, amikor a petesejt önmagától elkezd osztódni. Nagyon ritka, de létezõ "betegség". Köszönettel,

S. O. S. Nagyon melegük van a kismacskáminak és tiszta forrók. Mit tegyek velük h ne legyen annyira melegük?

Van elöttük hideg víz, de nem isznak.Behoztma öüket a lakásba de nem akarnak bent maradni, ki akarnak menni, Be vittem öket a kazánházba, ott szeretnek lenni, de ott is nagyon meled van, csak pár fokkal van hüvösebb mint kint. MIt tegyek velük?Már lihegnek:S

Legjobb válasz: Hát próbáld õket itatni, vagy készíts nekik valami hûvös helyet. Amúgy nálunk az 52 fok a határ, tehát ne izgulj.

Hát próbáld õket itatni, vagy készíts nekik valami hûvös helyet. Amúgy nálunk az 52 fok a határ, tehát ne izgulj.
Az egyik válaszolónak: A kazánházban ilyenkor nyilván nem fûtenek... -.- Kisebb, zárt hely, tehát hûvösebb van ott. (Lol) A kérdésre: Ne izgulj nem lesz semmi bajuk, kibírják. Az én macskáim azt nagyon szeretik, ha nedves, vizes kézzel simogatom õket, mert az picit hûsíti õket. Persze ne öntsd le õket egy vödör vizzel! :D Épp csak egy picit vizes kézzel. De ez se szükséges nem lesz bajuk ilyen melegben! :D
jah xd... ventilátor
Én is be szoktam vizezni õket ilyenkor egy kicsit, utána sokkal jobb nekik.
Én permetezni szoktam õket :) Szórófejes üvegbe teszek langyos vizet, és egyet-kettõt fújok a bundájukra.
Keress már nem használt ruhadarabot, vizezd be és töröld át õket. Utána majd jólesik nekik a mozgó levegõ, az fogja õket igazán hûsíteni. Szivacs is jó lehet, de papírzsebkendõ természetesen nem.
szerintem fürdesd meg õket egy lavor langyos vízben kétóránként, és kiengedheted õket a kertbe is. mindenki jól jár
Vizezd be a bundájukat és NE engedd ki õket estig a lakásból, akármennyire is ki akarnak menni!
Kazánházban jó, hogy melegük van :D
*náluk, olvastam
Locsold le õket hideg vízzel.
Vágd bele õket egy kád vízbe :D szerinted az embereknek nincs melege? v más állatoknak?
A kérdező hozzászólása: Huuh jó sok válasz érkezett:) Köszi a válaszokat mindenkinek:D ja és a kazánházba miért is lenne melegük? Szerinted fütünk ilyen idöbe? Ja és gázgazánunk van , és akkor sincs bent olyan meleg ha fütünk is. MEgnéztem a kismacskákat h mit csinálnak a kazánházba, kivannak nyulva a hideg betonon alszanak :)
Adj nekik friss, hideg tejecskét, nálam bejött :)

Barátnőmmel csinálni szeretnénk valamit holnap. De fogalmunk sincs mit tegyünk. MIT CSINÁLJUNK? Már megöl minket az unalom. Lehetőleg ne legyen annyira pénzes mert most éppen le vagyunk égve. Bármilyen tippet elfogadunk.

Legjobb válasz: Szerintem maradjatok otthon! Reggel kv az ágyba reggeli egy jó kis masszás (testápoló már 500ft-tól) és szex egész nap!!! Este meg agyhalál a gagyi tv mûsoroktól!

Szerintem maradjatok otthon! Reggel kv az ágyba reggeli egy jó kis masszás (testápoló már 500ft-tól) és szex egész nap!!! Este meg agyhalál a gagyi tv mûsoroktól!
A kérdező hozzászólása: Khmmmmmm én is lány vagyok tehát NEM JÁRUNK. am valami kimozdulósra gondoltam. elmenni valahová
gyertek velem:)

Ha legyantázom a bikinivonalam, akkor mennyi ideig lesz piros a helye? Illetve mit tudok tenni, hogy ne legyen annyira piros? Hintőport tegyek rá, vagy valami mást?

Legjobb válasz: Attól függ, mennyire érzékeny a bõröd. Nekem nagyon érzékeny, 10-15 perc után szokott elmúlni. Én kókuszvajat szoktam használni, az leszedi a gyantát, és ápolja a bõrt.

Attól függ, mennyire érzékeny a bõröd. Nekem nagyon érzékeny, 10-15 perc után szokott elmúlni. Én kókuszvajat szoktam használni, az leszedi a gyantát, és ápolja a bõrt.
Neugranormont kenj rá, az jó és segít.
Nekem erre a Sudocream vált be:)
Vannak kifejezetten gyantázás utáni nyugtató krémek, olajok, és abszolút nem drágák! Próbáld azt. :)

Az állam nagyon hegyes a fogaim pedig kicsit előre állnak, mit tegyek hogy ne legyen annyira hegyes az állam?

Legjobb válasz: Nekem van fogszabályzóm, és a múltkor egy veled egyidõs fiú jött, pont ezzel a gonddal :D Figyeltem mindent, mert érdekesnek találtam... Haha... Szóval a fogorvos fogszabályzót íratott fel neki, és állkapocsmûtétet is javasolt. Állítólag csak az segíthet ilyenben. Sokaknak van ilyen mûtétük, és nem olyan nagy dolog állítólag. :) Egyébként annak a fiúnak nem volt olyan durva az arca szerintem, nem tudom, hogy megérné-e egy mûtét... 14/l

Nekem van fogszabályzóm, és a múltkor egy veled egyidõs fiú jött, pont ezzel a gonddal :D Figyeltem mindent, mert érdekesnek találtam... Haha... Szóval a fogorvos fogszabályzót íratott fel neki, és állkapocsmûtétet is javasolt. Állítólag csak az segíthet ilyenben. Sokaknak van ilyen mûtétük, és nem olyan nagy dolog állítólag. :) Egyébként annak a fiúnak nem volt olyan durva az arca szerintem, nem tudom, hogy megérné-e egy mûtét... 14/l

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!