Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek ne legyen ciki (4 db)

Ma lekoptatott egy fiú aki tetszett és megmondtam neki mit tegyek hogy ne legyen ciki?

Ma mondtam barátőmnek hogy mondja meg a fiúnak aki tetszik hogy tetszik nekem és járhatnánk. Tök normális volt és mondta csináljunk egy tetsz napot. Délután mondta hogy ne járjunk mert nem jött össze mit tegyek hogy ő érezze kínossan magát és ne én? Õ neki legyen rosz? Én nem voltam szerelmes és nem vagyok szomorú csak rohadt ciki. Mit tegyek hogy neki legyen az és nekem ne?

Legjobb válasz: az már eleve ciki, hogy lány létedre, te hívtad el randira, másodszor az is gáz, hogy mindezt nem voltál képes megmondani a fiú szemébe, hanem a barátnõdön keresztül üzentél neki mi ez? akárhogy nézzük, neked lesz ciki

az már eleve ciki, hogy lány létedre, te hívtad el randira, másodszor az is gáz, hogy mindezt nem voltál képes megmondani a fiú szemébe, hanem a barátnõdön keresztül üzentél neki mi ez? akárhogy nézzük, neked lesz ciki
A kérdező hozzászólása: Nem randiztunk. Egy suliba járunk. És ö akarta megmondani barátnöm..
"Ma mondtam barátõmnek hogy mondja meg a fiúnak aki tetszik hogy tetszik nekem és járhatnánk" Ezt írtad, nekem ebbõl ez esik le. Visszatérve a kérdésre, ebbõl akkor se jöhetsz ki jól. Amúgy meg minek bosszút állni? Házi nyúlra nem lövünk. Majd elfelejtitek.

Beleszerettem az egyik barátnőmbe, és nemtudom hogy adjam tudtára ugyhogy ne legyen ciki. mit tegyek?

(lány vagyok) És beleszerettem az egyiik bn?mbe, már régóta bisex vagyok, de nemtudom hogy adjam tudtára...? nemtudja hogy bisex vagyok,de nagyon szeretem, aztmodnja ? is engem, bizztos barátilag, de sokszor van hogy csak ugy ölelkezünk perceken keresztül,meg fogjuk egymás kezén, és sajnos sokszor azon kapom magam hogy bámulom a meelleit, a popsijátt.egyszer kétszer elragadttattam magam és megfogtam ojankor njött a magyaráázkodás. segítsetek mittegyek? szeretem nagyon

Legjobb válasz: hány évesek vagytok? ha már idõsebbek szerintem valld be neki.. legfeljebb azt mondja h bocsi hetero vagyok...

hány évesek vagytok? ha már idõsebbek szerintem valld be neki.. legfeljebb azt mondja h bocsi hetero vagyok...
Ha jobban belegondolsz ez nem normális dolog.Ha elmondod neki meg fog ijedni és lehet többé a barátságodat sem fogja igényelni.Felejtsd el õt!
A kérdező hozzászólása: Mind 2en 14 évesek vagyunk.Szerintem neki is vannak ijen hajlamai...denemtudom
A kérdező hozzászólása: lécci írjatok még tanácsokat!!! nagyon megszerettem
Lehet h ez csak múló dolog.. és nem is komoly. Most per pill így érzed késõbb meg rájössz h ez csak baráti szeretet volt. Ha mégsem így van szerintem mindegy hogy mit írunk, mert a végén úgy is te döntöd el, h mit szeretnél: elmondani vagy magadba folytani.
én is kb ugyanigy vagyok mint te, kicsit késõi válasz, de azért mondd majd hogy mik a fejlemények X)
én ugyan ebben a szituban vok. az igaz, hogy még csak 1hónapja ismerem, de belezúgtam, mint vak ló a szakadékba! én sem merem elmondani neki amit érzek iránta, de azt tom, hogy szeret engem, barátilag. ha nem mered elmondani fojts magadba(elég nehéz lesz azt már elõre megmondom)! Sok sikert!
Ha esetleg a barátnõddel nem jönne össze a dolog...akkor írhatsz nekem privibe! :)

Mit tegyek hogy ne legyen ciki?

ár mikor fagyizni megyek egy pasival és füzetésre kerül olyan cikinek érzem (? fizet).

Legjobb válasz: Én fiúként örülök annak, hogy ha én fizethetek a barátnõm helyett is. Ez olyan büszkeséggel tölt el, hogy megtehetem, mert van mibõl. Persze a barátnõmet is zavarja ez és néha nem engedi, hogy kifizessem a mozijegyét :) Beszéld meg a pároddal, hogy ez téged zavar, ilyen egyszerû ez.

Én fiúként örülök annak, hogy ha én fizethetek a barátnõm helyett is. Ez olyan büszkeséggel tölt el, hogy megtehetem, mert van mibõl. Persze a barátnõmet is zavarja ez és néha nem engedi, hogy kifizessem a mozijegyét :) Beszéld meg a pároddal, hogy ez téged zavar, ilyen egyszerû ez.
Mások nem ezt csinálják? Miért ciki a pizzaevés? Nem értem.
Ha pl meg mered csókolni, akkor miért lenne ciki az evés? Fagyival plusszba jó dolgokat lehet mûvelni, kis fagyi a szádba és úgy csókolod meg.
Régen én is cikinek tartottam a pasi elõtt enni, de ez azért volt mert lelkileg távol álltam tõle és így feszélyezve voltam..Akivel most járok vele nagyon jó, mert olyan mintha magammal lennék(úgyértem h.bármit merek elõtte pl büfögni)
mi azon, h hogy nyalod a fagyit? =) már bocsánat...
A kérdező hozzászólása: hááát lehet
nem inkább attól félsz hogy beégsz a fiu elött?
A kérdező hozzászólása: nem ez a gond!!! hanem az zavar ha elmegyünk pl pizzázni maga a látvány hogy kinyitom a szám meg ezzek!!!
Ez nálunk is így van. Megemlítettem a páromnak, hogy mostmár jó lenne, ha hagyná, hogy én is fizessek néha. Azóta van, hogy én fizetek, vagy hogy õ. És így sokkal jobban érzem magam :-)
juj ezzel én is így vagyok .. én utaltam is már rá de azt mondta h ne foglalkozzal ezzel ... de ha téged esetleg annyira zavar, miután pizzáztatok mondd h egyetek vmi desszertet de azt te állod :P
Ne tartsd cikinek, mindenki eszik, nem hiszem hogy más látványt nyújtasz közben, mint bárki más.. :)


És még a neved is kint maradt respect.
Beszéljétek meg hogy összejártok csak szexre és kész én ezt tenném :D
Csak szeretnéd kis csillag! Ébredj fel reggel van!!
Ha tenyleg szeretitek egymast legyetek egyutt. Bar mikor Te fenykorodat fogod elni (35 korul) neki mar atadjak az ulohelyet a villamoson.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!