Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek ne legyek zavarban, amikor (2 db)

Mit tegyek hogy ne legyek zavarban, amikor beszélgetek azzal, aki tetszik nekem?

Van egy fiú, aki tetszik, csak az a gond, hogy amikor "beszélek" vele akár kettesben, akár ha mások el?tt, lámpalázas leszek csak röhögcsélek meg összefüggéstelenül brekegek meg tökre görcsbe jövök és rámjtör a hányinger:D.de attól még jó érzés vele lenni:)) amúgy nem vagyok annyira félénk típus, igaz azért annyira nagyon bátor se vagyok... naa mit tegyek hogy ne egy ostoba vihogós ribanc benyomását keltsem? (mert nem vagyok az....) egy lány

Legjobb válasz: miközben beszélsz vele probálj arra gondolni hogy most épp nem vele beszélsz hanem mással. igy olyan leszel mint normális állapotodban.

miközben beszélsz vele probálj arra gondolni hogy most épp nem vele beszélsz hanem mással. igy olyan leszel mint normális állapotodban.
Ismerõs érzés... én is, amikor meglátom a suliban... huhh... :) Odajön, és van, hogy tízszer elmondom neki ugyanazt... de azért tudja, hogy milyen vagyok. Egyébként nem javaslom az msn-es ismerkedést, de mégis lehet, hogy ott nyíltabb tudnál vele lenni, és akkor sem gondolna "hülyének", ha személyesen találkoztok. :)
Gyakran van hányingered?
A kérdező hozzászólása: nem annyira.
Velem is szokott ilyen lenni. Volt, hogy tetszett egy fiú a buszon, és mikor rámnézett, vagy elment mellettem, vagy rágondoltam, akkor a lábam remegni kezdett, és nem tudtam leállítani.:D Én meg már meg se szólalok, ha olyannal kéne beszélni, aki tetszik, mert tudom, hogy hülyeséget mondanék.:D Ezért beszélek vele legtöbbször csak msn-en.:D

Ha bármi aggaszt, legyen az ő családjával kapcsolatos, legyen a baráti körrel kapcsolatos, mindig elmondom neki, hogy mi az ami zavar. Mi tegyek, hogy ne beszéljek annyit a férjemnek?

Az én családomról nincs mit mondjak mert azt megmondom nekik egyb?l és vitatkozom velük, de anyósomékkal pl.nem vitakozhatok.

Legjobb válasz: Szerintem inkább jó, hogy ilyen vagy, és nem kell változnod! Alap, hogy egy házasságban meg kell beszélni a problémákat is. Attól, hogy õ nem túl beszédes, te csak beszélj. Ha meg konkrétan nem szeret beszélgetni veled, az már régen rossz.

Szerintem inkább jó, hogy ilyen vagy, és nem kell változnod! Alap, hogy egy házasságban meg kell beszélni a problémákat is. Attól, hogy õ nem túl beszédes, te csak beszélj. Ha meg konkrétan nem szeret beszélgetni veled, az már régen rossz.
Szerintem is jól csinálod, csak egy kicsit változtass: - elõször is, nézd meg, nem túl fáradt-e? Vagy, ha közben kiderül, állj le. - gondold meg, hogy FONTOS-E az adott probléma? Ha nem, inkább csak 2 szót szólj róla. Majd kérdez, ha érdekli. - végül: MINDENKÉPPEN kérd meg, beszéljen õ is többet a problémáiról. Nem jó, ha csak gyûjti.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!