Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek ne legyek levert, és (1 db)

Mit tegyek hogy ne legyek levert, és egy kicsit jobban örüljek mindennek?

Legjobb válasz: Igyál kávét,nézz vígjátékot,vagy nézzd a neten a Besenyõ családot

Igyál kávét, nézz vígjátékot, vagy nézzd a neten a Besenyõ családot
Csoki! De csak mértékkel... különben hamar okod lesz újabb bánatra. Vagy egy társ.
sportolj, foglald el magad olyannal amit imádsz (persze ne negatív szenvedéllyel) és csináld ahányszor csak normális. persze ez attól is függ hogy mi az

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Leghatásosabb nyugtatók?

Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy melyek a leghatásosabb/ erősebb vény nélkül is kiváltható nyugtatók (ha lehetséges árral együtt!? ) ? (ezalatt értem a gyógynövényeseket is)
Én a sedacue forte-val próbálkoztam, de az csak kisebb dolgoknál segít.
Megköszönném, ha valaki tudna nekem segíteni! (:
19/L

14

Mi lehet a bajom?

Pár napja teljesen furán viselkedek. Állandóan rossz kedvem van, nem bírok enni, néha minden ok nélkül rám jön egy stressz roham, esténként nem bírok aludni, és néha órákig sírok. L/14

5

Hogy ha 5 éves koromtól kezdtem el beszélni akkor én autista vagyok?

9

A sorozatgyilkosok miért fehér bőrű, középkorú férfiak?

Kis túlzással kijelenthető, hogy a sorozatgyilkosok mind férfiak, középkorúak és fehér bőrűek. (nyilván van kivétel, ezért ezt a kommentet megspórolhatjátok :))
Van ennek valami pszichológiai, szociológiai vagy más oka?

7

Önbizalom hiány? Vagy szimplán ez a csúf igazság?

Mikor nyolcadikosok voltunk, a volt osztályomból sok olyan lány volt, aki hát nem volt csúnya, de nem is volt egy szépség. Õk azóta mind megszépültek. Én is megváltoztam, mikor gimibe bekerültem, szép hosszú hajam volt, és szépnek éreztem magam, megvoltam elégedve magammal. Aztán tavalyi évben elmentem fodrászhoz, hogy rendbe tegyem a törött végeket, de ő a hátam közepéig érő hajamat levágta addig, hogy a kulcscsontomig érjen. Azóta nincs önbizalmam, és úgy érzem, hogy a hajam sem akar sehova nőni. Egy lánynak legyen hosszú haja. Egy lány pont ettől lány. Viszont úgy érzem, amióta ez megtörtént, hogy egyre csúnyulok el, a volt osztálytársak pedig egyre ragyogóbbak. A szemeim egyre karikásabbak. Mindig azok voltak, de nem tudom, hogy eddig nem figyeltem-e fel rájuk, vagy most tényleg nagyon olyanok lettek. (Nem kialvatlanság, állandóan ilyen, genetika.) Ez is olyan csúnyává tesz, és semmilyen alapozóval, korrektorral nem tudom eltüntetni. Létezik, hogy mások egyre szebbek lesznek? Létezik, hogy valaki megcsúnyul? Ez csak a hajvágás miatti önbizalomhiány miatt látom így, vagy tényleg megcsúnyulhattam...? ://
17/L

5

Tényleg depressziós lennék? Vagy valami más mentális gondom van, csak én nem látom be? (lent)

Rosszul érzem magam emberek között, utálom ha valakivel ketten vagyunk, és kérdezget. Mindenen kiborulok, kiabálok, visítozok és összeveszek mindenkivel. Senkit nem tudok elviselni magam körül. Mindenkinek szándékosan rosszat teszek, de csak miután megtettem jövök rá, hogy nem kellett volna. Ha hívnak, hogy menjek el szórakozni vagy sétálni, kifogásokat keresek( nincs pénzem, nem engednek, fáradt vagyok stb...) Semmi nem érdekel, folyamatosan csal alszok és netezek. Képes vagyok napi 15 órát is aludni. Barátaim szerint nem vagyok normális, szerintem túlsokat aggódnak.

Nekik lehet igazuk?

3

Közel 30 éve leponexet szedek többször próbáltam leszokni róla rövid ideig ment csak. Mindig elvonási tüneteim voltak amik legyőztek. Ezek után már soha nem tehetem félre? Drogosnak számítok? Rajtam senki sem segíthet?

7

Használna a nyugtató? Vagy ennyire még nem kell?

Nagy változások álltak be az életemen. Mindenki türelmetlen és lenéző velem. Folyamatosan nyugtalan és feszült vagyok, nagyon hamar elfogy a türelmem. Apró dolgok is kiborítanak és sírás rohamok is rendzeresen (hetente 2-3 alkalommal) elkapnak. Van egy 1 éves kisfiam és az Õ viselkedésében is változások álltak be az utóbbi hetekben, sikítozik éles hangon ha valami nem sikerül Neki elsőre, ha nem az történik amit akar. Arra gondolok, hogy észrevehette rajtam hogy ki vagyok bukva. Nem akarom bántani (természetesen nem testileg!).

1

Hogy lehetek mentálisan egészégesebb?

Mit kell tennem,hogy leszokjak a cigiről?
Mit kell tennem hogy legyen kedvem futni?

1

Aki 5 éves korában tanul meg beszélni az autista?

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!