Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek ne legyek levert, (3 db)

Mit tegyek hogy ne legyek levert, és egy kicsit jobban örüljek mindennek?

Legjobb válasz: Igyál kávét,nézz vígjátékot,vagy nézzd a neten a Besenyõ családot

Igyál kávét, nézz vígjátékot, vagy nézzd a neten a Besenyõ családot
Csoki! De csak mértékkel... különben hamar okod lesz újabb bánatra. Vagy egy társ.
sportolj, foglald el magad olyannal amit imádsz (persze ne negatív szenvedéllyel) és csináld ahányszor csak normális. persze ez attól is függ hogy mi az

Mit tegyek hogy ne legyek ennyire fáradékony, levert?

Rendszeresen van olyan hogy azon kapom magam hogy hoppá toppon kéne lennem én meg épp azt sem tudom hogy merre járok teljesen leblokkol az agyam csak nézek ki a fejemből és idegesít...kávézni nem szoktam nemis szeretem szóval valami más egyéb ötlet az életbenmaradáshoz? :D

Legjobb válasz: Sport,magnézium.

Sport, magnézium.
Sport, sok folyadék, de érdemes lenne egy vérvételt csinálni vashiányos vérszegénység irányába.
A kérdező hozzászólása: Nemrég voltam vérvételen nem találtak semmit, alszom eleget úgyhogy igen, a sport jó megoldás lenne mondta az orvos is csakhát...nincs túl sok idõm erre ://

A víz lever még a gondolattól is hogy most márpedig sex lesz. Mit tegyek hogy ne így legyen?

2 éve vagyunk együtt,de az utóbbi idöben csak ilyen "kényszer" sex van.Már a gondolattól is szinte hánynom kell,mert abszolút nincs hozzá kedvem.Barátom meg szíve szerint minden nap hancúrozna.

Legjobb válasz: És ezt neki említetted már?

És ezt neki említetted már?
A kérdező hozzászólása: hiába beszélek vele....ö ilyen.
A kérdező hozzászólása: én vagyok neki az elsö.úgymond "tanítottam", jó volt vele eddig meg minden, de semmi újjat nem tud felmutatni.kb menetrendszerüen szeretkezünk.
Hát, ha te vagy neki az elsõ, akkor nem is csoda, hogy nem tud újat mutatni. Nincs tapasztalata, csak annyi, amit általad szerzett. Lehet, hogy esetleg neked kellene kitalálni egy-két újdonságot, amivel fel lehetne tudni az együttlétet. Ha anno tudtad tanítgatni, most is taníthatsz neki új dolgokat, hogy neked is jó legyen. :)
*fel lehetne dobni (csak az elõbb elírtam, bocsi)
A kérdező hozzászólása: igen, igaz, de belefáradtam sajnos
Anno Neked is elsõ volt valaki, csak ebbe gondolj bele. Én, amikor elsõ nõmmel összejöttem, 20 voltam. Õ 25. Elõttem már volt 4-5 sráccal. Lehet, hogy nem voltam tökéletes az ágyban, de ki az? Itt egymás tiszteletérõl, szeretetérõl kellene hogy szóljon ez, nem az állandó újdonságok felmutatásáról. Lehet kísérletezni, kell is. De könyörgöm, mivel tapasztaltabb lehetsz, mint õ, neked sem árt belevinni ezt-azt.
Amúgy ez tök fura, hogy nálatok pont a spontán szex miatt kezd el stresszelni a barátod. Nálunk fordított a helyzet. :) Ha elõre szólok, hogy este hancúrozunk, akkor a barátom teljesen rágörcsöl, és neki meg olyankor nem igazán megy (nagy benne a teljesítési kényszer), úgyhogy nekünk pont az vált be, hogy amikor megkívánom, akkor egyszerûen csak rávetem magam és olyankor a pillanat hevében nincs is ideje parázni. Nekünk ilyenkor vannak a legjobb együttléteink, ha csak úgy spontán jön. :)
A kérdező hozzászólása: # 18/19 ez most nem a tapasztalatról szól, hanem inkább az unalomról.Mindig minden ugyan az, szinte percre pontosak az együttlétek.Sebessége is ugyanaz.Monoton az egész.Nekem volt már elötte barátom, tehát tudom hogy milyen egy igazi vad spontán hancúr.Még 2 év után is feszeng.Nem tudja mit csináljon, nem tudja elengedni magát.Már idegesít.Ùgy vagyok vele h csinálja, de ha lehet akkor végezzen hamar.Legyek minnél hamarabb túl rajta.
A kommunikáció hiánya hazugságot szül.
A kérdező hozzászólása: mert feszeng....én ezt csak berögzödésnek nevezem.néha spontán kezdödik, de elkezd tökölni, ami elveszi e kedvem teljesen.
Miért nem lehet vele egyszerûen spontán szeretkezni? (Már ha szabad tudni az okát) Ez azért elég furcsa... :S
szakíts
A kérdező hozzászólása: igen, tudja...
Ennek a kapcsolatnak annyi esélye van a túlélésre, mint mókusnak az erdõtûzben.
Öld meg, a tetemet add oda a disznóknak!
Minek vagy így vele?
Szereted még a párodat? Ha igen, akkor gondolkodtál már azon, hogy miért nem kívánod? Jó lenne errõl esetleg a barátoddal is beszélni (mármint nem arról, hogy nem kívánod). Tudnia kell, hogy a mostani szexuális élet nem kielégítõ a számodra, és változtatni kell rajta. Talán csak a hangulat nincs meg, vagy egy kis változatosság kellene. Mindig ugyanaz a "mûsor"? Lehet, hogy csak annyira lenne szükséged, hogy egy kicsit kényeztessen, ellazítson szex elõtt. Illetve jó lenne, ha nem elõre eltervezett, hanem spontán együttlétek lennének inkább, akkor nem görcsölsz rá már jó elõre, hogy "most márpedig szex lesz". Hidd el, a váratlan, hirtelen felindulásból elkövetett szeretkezések a legjobbak. :) Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Nem lehet egyszerüen spontán sexelni vele.ès igen, mindig ugyanaz a müsor.Majdnem perce pontosan megy minden.Tesmozgások is ugyan azok, meg sokszor nem tudja h mit akar csinálni, bizonytalan, és ettöl a falra mászok.
Na, hát akkor itt van a probléma... Ezen pedig neki kell változtatni. :D
A kérdező hozzászólása: *18-nak szántam


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!