Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek ne kelljen (43 db)

Mit tegyek? 2, 3 Napja eszre vettem, hogy apad a tejem! Mit tegyek, hogy ne apadjon el? , vagy hogy tobb legyen es ne kelljen potoljam tapszerrel? Meg szeretnek szoptatni 1 ideig

Legjobb válasz: Mennyi idõs a baba? Próbálj meg sokat pihenni, rendesen enni, sokat inni és minél többször cicire tenni a babád, ez a legfontosabb!!! Emellett szoptatós teát inni, Urtica urrens ch5 homeós bogyót enni, alkoholmentes sör, stb. praktikákkal próbálkozni.

Mennyi idõs a baba? Próbálj meg sokat pihenni, rendesen enni, sokat inni és minél többször cicire tenni a babád, ez a legfontosabb!!! Emellett szoptatós teát inni, Urtica urrens ch5 homeós bogyót enni, alkoholmentes sör, stb. praktikákkal próbálkozni.
A kérdező hozzászólása: 2 hos!
Honnan veszed hogy apad? Ha csak arra gondolsz hogy eddig keményre telt a cicid és most meg ilyen már nincs, akkor az nem gond, sõt! az csak annyit jelent hogy végre nem termelsz többet mint ami neki kell, hanem pont annyit, és ez így optimális. Beállt a kereslet-kínálat, úgy mondják. Ha a baba pisil eleget és nem éhes látványosan, akkor tuti nincs baj, nem kell aggódni.
A kérdező hozzászólása: Hat sajnos, hogy ehes utana, arrol van szo, hogy ejszaka potoltam eddig hiaba volt tejem , mert bevolt gyulladva az egyik es csak a masikbol szopizott, szoval 1 mellemre raktam csak esigy ejszaka nem adtam, hogy jusson nappalra...helyre allt a mellem, szoptattam mind2 bol, de annyira gorcsoltkozben a babam, hogy sirt... es muszaly volt tapszerhez nyulnom, merthat ugy konnyebben megissza... es most pedig azt vettem eszre, hogy nincs eleg tejem, pedig volt mikor 4, 5 perc alatt megszivta magat es aludt 3 orat utana! Most pedig 2 kezzel kell tomjem a szajaba, mert 1altalan nincsen a cicimben feszeseg a tejtol miutan 3, 4 percet szopizik... mikor van tejem eleg 3, 4 , 5 perc es jol-lakik, de aztan ha szoptatok akkor sokaig szivja es nem lakik jol...!
Bérelj egy SNS készüléket (ilyen pl. a Medela Szoptanítja), és ahogy elõttem is írták, ne add fel, nyomasd a tejszaporító praktikákat! A cumisüveget el kéne felejteni, mert abból ugye könnyen hozzájut az anyaghoz, a cicin meg meg kell dolgozni a betevõ kortyokért. :) Én megkeresnék egy szoptatási tanácsadót (az LLL vagy az IBCLC honlapján biztos kapsz segítséget) Ne add fel, szerintem menni fog!
Nekem a szoptatás után ivott rengeteg folyadék (általában víz), és az alvás segített. Illetve szoptatás utáni fejéssel lehet még nagyon jól turbózni a mennyiséget.
A kérdező hozzászólása: az ejjel viz helyett Hazi Komeny teat fogyasztottam, reggelre meg a polom is tejes lett.... koszonom a segitsegeteket, tanacsaitokat, megprobalok mindent, hogy ne apadjon el a tejem , merthat az az egeszseges, es hat faraszto a tapszert keszitgetni ejszaka... konyha --> haloszoba, haloszoba -->konyha...

Mit tegyek h ne kelljen megint csalódnom?

Nem rég szakítottam a barátommal aki most a volt barátnöjével jár. Mi attól még szoktunk találkozni "barátként". A multkot viszont elcsattanat egy csók és most nem tudom h mit akar. Nem akarom h velem csalja a barátnöjét!!! Azt mondta h szereti a barátnöjét de engem is szeret. Engem jobban de a barátnöjét régebb óta... Azt mondta már sokszor akart vele szakítani de sose sikerül, mindig újra összejönnek. Most várjak türelmesen h hátha eldönti h mit akar vagy felejtsen el? Ha igen akkor hogyan? Nem akarok a második lenne akit elövesz ha nincs kéznél a barátnöje!!! Kétségbe vagyok esve nem tudom mit csináljak!!! segítsetek lécci!

Legjobb válasz: Ez hülyeség..nem lehet egyszerre 2 csajt szeretni..nem lehet hogy a "bnõjével" csak testi kapcsolat van közöttük?és azért jöttek össze megint...?olyan nincs hogy ...szakítani akartam csak nem sikerült..ha igazán akarna vele szakítani akkor már megtette volna..vagy megteszi...sztem ne várj rá...elég fura egy alak..nem tudja mit akar..döntésképtelen...sztem hülyít valamilyen szinten mind a kettõtöket(a mostani bnõjét és téged) és igen van az a közmondás--->..ha ló nincs jó a szamár is..ne legyél neki ott mikor nincs más...felejtds el õt...és keress valami normálisabb srácot aki megérdemel téged!

Ez hülyeség..nem lehet egyszerre 2 csajt szeretni..nem lehet hogy a "bnõjével" csak testi kapcsolat van közöttük?és azért jöttek össze megint...?olyan nincs hogy ...szakítani akartam csak nem sikerült..ha igazán akarna vele szakítani akkor már megtette volna..vagy megteszi...sztem ne várj rá...elég fura egy alak..nem tudja mit akar..döntésképtelen...sztem hülyít valamilyen szinten mind a kettõtöket(a mostani bnõjét és téged) és igen van az a közmondás--->..ha ló nincs jó a szamár is..ne legyél neki ott mikor nincs más...felejtds el õt...és keress valami normálisabb srácot aki megérdemel téged!
Szia! Mint fiú, tanácsolom a következõt: Hagyd ott és felejtsd el õt! Keress más valakit, mert szerintem csak kihasznál téged. Olyan nincs hogy valaki 2 lányt szeret! Az a legegyszerûbb ha el kezdesz ismerkedni, vagy barátnõkön keresztül próbálsz meg ismerkedni, ki tudja... lehet hogy valamelyik barátnõdnek van egy unokatesója... ;)
SZIA...sztem felejtsd el ezt a fiut mert tenyleg csak kihasznal...ha veletlenul szakitana a baratnojevel..te csak tartalek lennel....sztem felejtsd el..tudod hogy mondjak:" ha nincs lo, jo a szamar is"
Ah igen! Mindenki azt javasolja h felejtsd el.Sajnos en is aztb kell mondjam, ha nem akarod h ez addig igy menjen, amig vegre dont.Ez azt jelenti, h o egy "szerelmi haromszogben " van.Rengeteg ferfi nem tud valakit elfelejteni, de mar beleszokik egy masik kapcsolatba h felejtsen, csak sokszor a felejtes nem megy olyan konnyen.Vagy marsik eset, ha megtetszik egy uj csaj, de a regit sem akarod hagyni.Ez az amikor a ferfiak nem akarnak, es nem kepesek donteni, h melyik no mellett alljanak, ezert mindkettot hulyitik. Szerintem keress egy vagany pasit, akivel jol tudod erezni magad.MErt ha te igy folytatod, soha nem fog donteni, es hidd el, ha mar sajnos visszament, akkor tudatalattiban tiszta h mit dontott, csak nehez neki elvalni toled.Elcsattant egy csok? Hat hogyne., ..azt hiszem az olyan volt barataimmal akiket szerettem akarmikor elcsattanhatna egy csok, mert emlekek vannak, es ha azt felhozzak erzelmek bukkanak fel.A szerelembol amig meg friss addig nem szabad baratsagot csinalni, mert ez lesz belole.Maradjatok tavol egymastol, amig mindkettotok helyrehozza az eletet mas valakivel.Foleg magadra gondolj!Ugy ahogy o sem rad gondolt amikor a masikhoz ment!

Mit tegyek, hogy ne kelljen visszafogadnom?

A barátom sokat segített nekünk az elmúlt évben, mert vettünk egy házat és munka idején kívül, apukámmal együtt kipofozták.

Legjobb válasz: Pedig jobb lesz, ha bevonod a szüleidet, mivel a te szavad a pasinak semmit sem ér. Kétszer megütött, már az elsõ után ki kellett volna dobni, de itt a bizonyíték, hogy mindig van második és sokadik pofon. A szüleidnek mond el ezeket, nem hiszem, hogy dzívesen látnák a lányuk bántalmazóját a saját házukban. Határozottan meg kell mondani, hogy ne jöjjön többet ide. Ha arra hivatkozik, hogy azért nem akar menni, mert õ is dolgozott a házban, akkor fizessétek ki. De ami a legfontosabb, egyedül be próbáld meg kidobni, mert amilyen agresszív még újra megüt.

Pedig jobb lesz, ha bevonod a szüleidet, mivel a te szavad a pasinak semmit sem ér. Kétszer megütött, már az elsõ után ki kellett volna dobni, de itt a bizonyíték, hogy mindig van második és sokadik pofon. A szüleidnek mond el ezeket, nem hiszem, hogy dzívesen látnák a lányuk bántalmazóját a saját házukban. Határozottan meg kell mondani, hogy ne jöjjön többet ide. Ha arra hivatkozik, hogy azért nem akar menni, mert õ is dolgozott a házban, akkor fizessétek ki. De ami a legfontosabb, egyedül be próbáld meg kidobni, mert amilyen agresszív még újra megüt.
kezdjetek építkezésbe és az alapozásnál véletlenül essen bele a gödörbe és már mehet is a gyorsan kötõ beton :) am mondd el szüleidnek.
Fizesd ki a munkáját.
aki egyszer megüt, az máskor is.. fõleg, ha utána igérget minden jót. az gyanus és hosszú távon még rosszabb

Mit tegyek hogy ne kelljen társasházban laknom?

Ki nem állhatom a szomszédaimat!

Legjobb válasz: Dumáld meg a postással a dolgot, h ne higyjen a szomszédeoknak, meg ilyesmi... Am ha ezek az én szomszédaim lennének, addig pofáznék vissza, meg olyan hangnembe, h a végén leállnának...ne hagyd magad! Am meg ha elterjesztik akkor mivan? Terjesszék, a kutyát nem fogja érdekelni, h te milyen vagy.

Dumáld meg a postással a dolgot, h ne higyjen a szomszédeoknak, meg ilyesmi... Am ha ezek az én szomszédaim lennének, addig pofáznék vissza, meg olyan hangnembe, h a végén leállnának...ne hagyd magad! Am meg ha elterjesztik akkor mivan? Terjesszék, a kutyát nem fogja érdekelni, h te milyen vagy.
Nyugodtan mond meg a magadét, a városban élõkkel meg ne foglalkozz, mert úgysem érdekel senki, hogy mit mondanak meg nem is ismernek annyira, max. látásból. Ha nem pofázol vissza, akkor csak kihasználják, hogy lehet kit szekálni. És ha bárki is keres téged, mond meg, hogy a szomszédoknak ne higgyenek. Csak így érheted el, hogy "felnõlj" a szemükben.
Ne hidd azt hogy ha máshova költöznél akkor bármi megváltozna, csak annyi hogy nem Náncsi néni pletykál rólad hanem a Joli néni.Sajnos ilyen a világ, én falun élek, éltem városban is sehol se jó igazán ha a szivedre veszed az ilyen badarságokat.Van akit le kell magasról... nem kell velük foglalkozni.Ha látják hogy nem törõdsz velük , esetleg vissza is mersz szólni akkor békénhagynak.
én elõször is az "Ez a mai öregség..." dumával indítanék. Utána ritka pofátlan és trágár módon hajtanám el õket az anyjukba, és megfenyegetném õket elõször valami enyhe dologgal (nem testi, vagy bármi törvénybe ütközõ, csak amolyan [email protected] dolog), és ha utána nem jön be, be is váltom. Rendezz pár házibulit, és a részegeket kérd meg, hogy eléjük hányjanak pl. ritka idegesítõ tud lenni.. meg alapból a hangos zene. amúgy, ha pécsi vagy, írd be, és dobok egy mailt, lerendezzük ;)
Ismerem ezeknek a fajtájukat ezeket nagyon nehéz lesz majd lekoptatni volt már pár ilyenel dolgom és úgy kell elõször elkezdeni, hogy nem figyelsz rájuk egyszerûen levegõnek veszed õket pl(nem nyitod ki nekik a kapuajtót meg ha hangosan halgatsz zenét és átszolnak akkor sem kell velük foglalkozni) úgy, hogy hajrá...
"Mit tegyek hogy ne kelljen társasházban laknom?" -> költözz el! :-)
Középiskolai kollégiumba elköltözhetsz. Ha máshol nem, az önkormányzatban meg tudják mondani, erre milyen lehetõségeid vannak, s mennyibe is kerülne ez.
a kollégium se jobb, bezárnak 3hülyével egy szobába, meg állandóan meggy a hangzavar, nem lehet pihenni se ott

Mit tegyek, hogy ne kelljen mindig újraindítsam, és ne vesszenek el a dolgaim?

Itt az elején leszögezném, hogy annyira nem értek ezekhez a dolgokhoz.

Legjobb válasz: Nekem már az is mindegy, hogy a Windows 8-at kapom vissza, vagy a Windows 8.1 lesz rajta. Csak menjen már rendesen.

A kérdező hozzászólása: Nekem már az is mindegy, hogy a Windows 8-at kapom vissza, vagy a Windows 8.1 lesz rajta. Csak menjen már rendesen.
Miért preview van a gépeden? Na mindegy. Õõõ ez így elég nehéz. Be kéne szerezni végleges verziójút a 8.1-bõl és azt telepíteni.
A kérdező hozzászólása: Talán még csak az volt meg amikor feltettem, nem tudom. Apám mondta. De persze segíteni azt nem tud. Mindegy. Mivel nekem alapból a Windows8 van meg, ezért fel kéne tudjam rá tenni a 8.1-et, nem?
Attól függ. Ha mennyiségi licence-ed van, akkor nem tudod frissíteni. Csak ha egyedi licence-szel rendelkezel, akkor lehet a 8.0-t 8.1-re frissíteni.
De persze ha van külön 8.1-es telepítõ, fel tudod tenni azt is értelemszerûen.

Mindig meg kell állni sex közbe hogy ne menjek el, mit tegyek hogy ne kelljen megálni?

5 hónapja szeretkezünk barátnõmmel heti 2x általába van hogy többször de nem csinálhatom gyorsan mert nagyon ingerel az érzés hogy elélvezzek... Nem tudom mit tegyek már hogy tovább bírjam.. Ha megállok, és lassan csinálom úgy 1-2 óráig megy de nem az igazi ha nem tudok bevadulni :S 19 vagyok

Legjobb válasz: Hát, akkor csináld rendesen, menj el és folytasd. Attól, hogy neked orgazmusod volt, folytathatod. Vagy nem megy, kifújsz?

Hát, akkor csináld rendesen, menj el és folytasd. Attól, hogy neked orgazmusod volt, folytathatod. Vagy nem megy, kifújsz?
A kérdező hozzászólása: Mindenhol azt írják hogy sex sex sex és bírni fogom.. De nem úgy érzem hogy ez igy lesz :S Mindig ugyan az van
A kérdező hozzászólása: Próbáltam már hogy elmentem és folytattam, de akkor már annyi az egésznek
hosszú elõjáték;)
A kérdező hozzászólása: mindig szorakozzunk 1 óráig dugás elõtt? az milyen már :D
Türelem, jó úton haladsz, de idõ kell amíg tökéletesen tudod szabályozni a magömlésedet. Így tovább, de azt kellene gyakorolni, hogy más módokon, pl ha a lány cumizik, vagy veri, akkor hogyan tudok minden ingerlés ellenére is visszatartani. Sok idõ. Ha a lány bírja a strapát, akkor minden oké lesz, csak türelem. :)
A kérdező hozzászólása: Ez alap, amikor veri mondom hogy hagyja abba és próbálom húzni a szakaszokat de nem érzem hogy lenne változás és ez zavar a legjobban.

Mit tegyek, hogy ne kelljen szellentenem? Ne termelődjön bennem sok "gáz"? Néha észreveszem, hogy szokszor szellentek, vagy szellentenem kell, és ez zavar.

Legjobb válasz: Érdemes megpróbálni néhány gyógyszertárban kapható dolgot, ilyen az Espumisan gyöngy, illetve az orvosi szén (Carbo activatus) tabletta. Az utóbbi hátránya, hogy székrekedést is okozhat. De lehet, hogy meg kéne tudni az okát, ami lehet valamilyen emésztési zavar is.

Érdemes megpróbálni néhány gyógyszertárban kapható dolgot, ilyen az Espumisan gyöngy, illetve az orvosi szén (Carbo activatus) tabletta. Az utóbbi hátránya, hogy székrekedést is okozhat. De lehet, hogy meg kéne tudni az okát, ami lehet valamilyen emésztési zavar is.
Lassan egyél. A felgyülemlett gáz a sietve befalt étellel lenyelt levegõ. A szénsavas italok is okozhatják. Ne egyél babot, lencsét brokkolit, káposztát, karfiolt és más puffasztó ételeket.Ne egyél egyszerre szénhidrátot, és fehérjét. Egyél sok fokhagymát. Étkezésnél ülj egyenes háttal. Ne igyál evés közben. Óvakodj a cukortól, és a nyers zöldségektõl is.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat!:)

Mit tegyek, hogy ne kelljen öklendeznem szopásnál? Tapasztalatlan lány

Legjobb válasz: Elõször csak nyalogasd, kicsit kapd be, tartsd a szádban, a nyelveddel körözz körülötte. Ha már nem öklendezel, kicsit mehet beljebb és nyalogasd tovább (miközben a szádban van). Ne próbáld rögtön torokra venni, nem fog menni :)

Elõször csak nyalogasd, kicsit kapd be, tartsd a szádban, a nyelveddel körözz körülötte. Ha már nem öklendezel, kicsit mehet beljebb és nyalogasd tovább (miközben a szádban van). Ne próbáld rögtön torokra venni, nem fog menni :)
feküdj az ágyadon hanyat úgy hogy a fejedet hátratudjad dönteni a szélérõl(úgy már mehet tövig a játék) És ha nemtetszik az íze akkor használj tejszínhabot vagy sürítettejet...
Nem kell rögtön tövig bekapni és a torkodba venni. Van, akinek ez is megy elsõre, de azért nem ez a jellemzõ. Majdnem tíz centi befér belõle a szájüregedbe is úgy, hogy még nem ér hozzá a torkodhoz. Kezdetben ez bõven elég lesz. ;)
Ne engedd olyan mélyre a péniszt! Ennyi!
A kérdező hozzászólása: köszönöm !
Ne légy mohó. Ne nyeld be tövig!
Egy fontos körülményrõl nem írtál: Csak azért szopsz, mert a fiú kéri, vagy azért, mert kívánod és izgat! Mert ez nagyon befolyásolja a dolgot! És persze az is, ha a pénisz nem teljesen kifogástalanul tiszta és jó illatú!
A kérdező hozzászólása: Én szeretek szopni, és a párom pénisze ápolt.

Mit tegyek, ha inkább nem pisil, nem kakil, csak ne kelljen bilire, wc-re ülnie?

Kedd óta kezdtük a szoktatást kislányommal, aki kétszer kakilt azóta, abból másodszor az én "rásegítésemmel", mert már feszíthette a kis végbelét a kaki: járkált, h van kaki, van kaki, de nem volt szegénynek. Sosem volt pedig gond az emésztésével, szinte minden nap volt kaki. Úgy látom, mintha szándékosan visszatartaná a kakit is, pisit is, mert nem mer ráülni a bilire se, a wc-re se. (A pelusba se akart/tudott már kakilni a napokban.) Viszont azt érzi, h kellemetlen lenne a bugyiba végezni a dolgát. Mintha direkt kevesebbet is inna, h ne kelljen pisilni. Bár nem hinném, h tudja, mi az összefüggés az ivás és pisilés között. Tanácstalan vagyok, mert nem tudom, mit tegyek? Adjam fel, vagy folytassam így? Félek, nehogy beteg legyen emiatt, vagy vmilyen lelki gondot csináljon bel?le. Nehogy nagyon elrontsak vmit, azért, mert ügyetlen vagyok. 2,5 éves, korát tekintve érettnek kéne lennie, nem? Az ovi is kezd?dik aug. végén, de lehet, h júl. végén lesz a beszoktatása. Jelen állás szerint pelusban fog érettségizni... :((

Legjobb válasz: 2,5 évesen még nem biztos,hogy elég érett rá. Azonkívûl télen nehezebb is a rászoktatás. Ne erõltesd,mert akkor csak rosszabb lesz.

2, 5 évesen még nem biztos, hogy elég érett rá. Azonkívûl télen nehezebb is a rászoktatás. Ne erõltesd, mert akkor csak rosszabb lesz.
A kérdező hozzászólása: Rendben! Köszönöm a biztatást! Én nem ültetem rá, mert nem tudom, ugrik le. De majd próbálom!
Nem tûnsz kórosan aggódónak, én is így voltam, de mikor már nem volt más kiút akkor félretettem az aggódást és lesz, ami lesz alapon megpróbáltuk.
Én is féltem tõle, de nem lett semmi baja. Két napig hisztizett, hogy nem kakil, aztán mikor már muszáj volt akkor eresztette. Én gyakran ültettem wc-re, ha cirkuszolt, levettem, tíz perc múlva újra feltettem, cirkusz, le, negyed óra múlva fel, s így tovább, amíg egyszer csak belement a wc-be, mert muszáj volt. Megnéztük, hogy ott van, lehúztuk a vizet, integettünk a kakinak s ennyi volt. Másodszor már úgy kérezkedett, hogy integessünk a kakinak.
A kérdező hozzászólása: Ma délelõtt is hajtogatja, h van kaki, pedig nincs. Érzi-gondolom-z ingert. De itt meg is torpan a dolog.
A kérdező hozzászólása: Értem. Olyanoktól félek, tudod, mint pl. székrekedés, aminél a kemény széklettel megrepeszti a végbélnyílást. Bocs, ha kórósan aggódónak tûnnék.
Amúgy két nap volt az egész, aztán beállt a rendes kerékvágás.
Hagynám, hogy hisztizzen, ahogy hagytam a kisfiamat. A szívem szakadt meg, de muszáj volt. (egyszerûen nem jut pelusra, a férjem munkanélküli) Most 28 hónapos és csudajó, hogy nincs pelus. Kitartás!
A kérdező hozzászólása: Szerencsés voltál a kisfiaddal. És mit tennél a helyemben?
Istenem, azok a lelkiek. A mi lelkünk nem számít? Az én kisfiam 20 hónapos korától szobatiszta. Igenis érett kell legyen rá 2, 5 évesen. Arra érett, hogy visszatartsa és hisztizzen?
A kérdező hozzászólása: Ez már az erõltetés kategóriába tartozik? Azt semmiképp sem szeretném, akkor inkább vissza az egész. Köszi, h írtál!
Én úgy kezdtem, hogy ketten ültünk a wc-re, ölembe vettem és úgy ültünk wc-re.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!