Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek ne beszeljek (16 db)

Pletykálnak rólam a munkahelyen egy kollega miatt aki tetszik. Mit tegyek, miről beszéljek, hogy ne röhögjenek ki?

ugyanis, soha nem fogadtam el senkitől kávét, de tőle igen. Most esik le, hogy pont ezért hívott meg, már biztos mondták neki a többiek, hogy nem szoktam elfogadni. Aztán egyszer panaszkodtam, hogy rosszul telnek a hétvégéim (mert egyedül vagyok, de ezt nem mondtam) a kollega meg pont a hétvégémről kérdezett. meg egy rakás minden összevág, hogy amit mondok magamról, egyből vissza jön hozzám ettől a sráctól. Újabban már haza akar vinni kocsival. Volt ilyen is, hogy megkértem erre valakit, mert lekéstem a buszt és óránként jár. Nos így hogy mindezt tudom, miről beszéljek a kollegának, mert az jut vissza mindenkihez, hogy ne legyek a szemükben mosoly, gúny tárgya???

Legjobb válasz: Mi van, az erkölcsrendészetnél dolgozol...? És soha nem volt életedben egy kapcsolatod se, hogy úgy érzed, valami magyarázattal tartozol nekik a magánéletedrõl? Mondd nekik akkor, hogy b.uzi vagy, csak így falazol magadnak, az úgyis korunk divatja.

Mi van, az erkölcsrendészetnél dolgozol...? És soha nem volt életedben egy kapcsolatod se, hogy úgy érzed, valami magyarázattal tartozol nekik a magánéletedrõl? Mondd nekik akkor, hogy b.uzi vagy, csak így falazol magadnak, az úgyis korunk divatja.
Tetszik a srác vagy nem? Ha nem, akkor egyszer említsd meg neki hogy milyen jó wellness hétvégén voltál egy hapsival, békén fog hagyni. Ha igen, akkor vele menj el oda.
biztos hogy felnõtt nõ vagy?
A kérdező hozzászólása: "úgy érzed, valami magyarázattal tartozol nekik a magánéletedrõl? " miért érezném így? amúgy tetszik nagyon, de megtudtam, hogy van bnõje, meg gyermeke az elõzõ kapcs-ból szóval félreérthettem a közeledését :(
A kérdező hozzászólása: és szerintem nem vagyok röhej tárgya sem a munkahelyen ezt meg befóbiázhattam

Mit tegyek, ne is beszéljünk egyáltalán, csak ha a munka kívánja? Vágjak fapofát ha valaki rákérdez? Vagy elfelejtetté volna azóta?

6 ève volt csak szex ès más semmi egy kollegával. Én nagyon megkedveltem, sajnos õ elmondta a munkahelyen,ami elèggè rosszul esett,össze is vesztünk. Nem beszèltem vele már règóta. Azóta családom van. Semmit nem akarok tõle! Hamarosan visszamegyek dolgozni,ès nem akarok konfliktust. Ki tudja miket mondott rólam! 30/nõ

Legjobb válasz: Én a helyedben nem mennék vissza, ha már ennyire ostoba voltál, mert nagy esélyed van arra, hogy ujjal mutogassanak a pasik rád, de hogy kézreadva felhúzni fognak akarni-az tuti.Boritékolható. Nem véletlenül találták ki a "házinyuszi Tilos" etikettes szabályt:)

Én a helyedben nem mennék vissza, ha már ennyire ostoba voltál, mert nagy esélyed van arra, hogy ujjal mutogassanak a pasik rád, de hogy kézreadva felhúzni fognak akarni-az tuti.Boritékolható. Nem véletlenül találták ki a "házinyuszi Tilos" etikettes szabályt:)
A kérdező hozzászólása: *elfelejtettèk
A kérdező hozzászólása: Köszi erre is gondoltam! :-( Igen nagyon buta voltam, ez van, ennyi a vétkem egész életemben! :-( E-miatt nem akartam oda visszamenni, de visszavárnak!
Mar bocsi de mi rossz van abban ha egy ferfi es egy no megkivanja egynast es sexelnek? Ne hallgass a sok korlatolt hulyegyerekre akik beirnak. Termeszetesen egy NONEK IS joga van kielegiteni a nemi vagyait ha kapcsolatra nem vagyik de megkivanja a sexet. 6 ev rengeteg ido, elavult sztori ez, ami mar senkit nem izgat, csak Teged.
komolyan le se szrd! ha van is alapja a felelmednek, es rajonnek, hogy nem torodsz vele, azota megkomolyodtal, csaladod van, egeszen tavol all toled ez, akkor abba fogjak hagyni a susmorgast. allj ki magadert egyenes gerinccel, nem csinaltal semmi rosszat, ha jol ertem nem a csalad mellett ujitottad be a pasit, volt egy futo kalandod hat eve (hat eve!), kit erdekel? viszont a kufirc partner sunyi kollegaba ne bizz meg tobbet - ha szabad ezt tanacsolnom - ne mutasd neki, de tartsd eszbe, hogy kiszurt veled. (~megbocsajtani tudni kell, felejteni nem!)
Ez attól is függ, hogy mennyire közeli kolléga, ha egy irodában vagytok, akkor gáz, de ha alakíthatjátok úgy a napotokat, hogy nem is találkoztok szerintem nem gáz. 6 év után meg már senki nem fog ujjal mutogatni, mert sok idõ. Lehet, hogy mindenki tudni fogja, de nem fogják az orrod alá dörgölni ez biztos. Ha mégis, dobbantani kell...
...(khm, "eszben")...
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsók! Igazatok van! Köszönöm!

Mit tegyek most, beszéljünk vagy ne? (bővebb kifejtés lejjebb)

Van egy lány, akivel minden rendben volt, legalábbis úgy t?nt... Most nem akarok belemenni a részletekbe. Elég az, hogy mostanában olyan közönyösen viselkedik... És egyszer?en én ezt már nem bírom... valamit tennem kell, de ha rákérdezek, akkor az jön hogy nincs semmi baja, csak fáradt, dolgozik, tanul..stb és ezért ilyen. De ma is, beszéltünk 20 percet msnen, erre elmegy, és én megkérdeztem hogy mikor beszéljünk. A válasz csak annyi volt hogy nem tudom... Lehet hogy ma inkább már ne... :S Küldjek neki egy smst, hogy beszéljük ezt meg, ha hazajött, vagy hagyjam mára?

Legjobb válasz: szerintem kudjé neki sms-t, mert akkor komolyaban fog venni.

szerintem kudjé neki sms-t, mert akkor komolyaban fog venni.
Szerintem egy kicsit hanyagold, hogy õ keressen, mert ha keresni fog, akkor hiányzol neki. 27L


Beszéljünk? Ne beszéljünk? Találkozzunk, ne találkozzunk? Adtam neki egy esélyt, hogy bizonyítson. Mit tegyek? !

Szóval másfél év után szakítottam a barátommal.Adtam neki egy esélyt,hogy bizonyítson,végül is azt várom tőle,hogy komolyodjon kicsit,gondolkodjon el,változzon.Nagyon megbántott...Minden percben vele lennék szívem szerint,de nem lehet.Ma beszéltünk pár szót,de én "büntetni akarom",hiányozzak csak neki,szenvedjen Õ is,ahogy én szenvedtem.Írta,hogy Õ ezt nem bírja,nagyon hiányzom neki,és így nem is tud bizonyítani,hogy jó úton jár,változtat,komolyodik,stb.De ha találkoznánk én nem tudnék máshogy viselkedni vele,nem megölelni,nem megcsókolni.

Legjobb válasz: Szóval Õ azt mondta,hogy ha nem beszélünk,nem találkozunk,nem tudja megmutatni,hogy változtat..

A kérdező hozzászólása: Szóval Õ azt mondta, hogy ha nem beszélünk, nem találkozunk, nem tudja megmutatni, hogy változtat..
ha elhiszed neki, hogy megváltozott és be is bizonyítja, adj neki esélyt.

Mit tegyek? Beszéljek vele Vagy inkább ne?

a helyzet az hogy van egy évfolyam társam aki nagyon tetszik,már régóta.egész jó barátok vagyok,sokat szoktunk beszélgetni,röhögcsélni.de mindig van barátja,amikor nincs(nagyon ritka és kevés ideig) akkor pedig nem merek beszélni vele.Mit tegyek?:S beszéljek vele úgy h még van barátja?:S vagy hagyjam? 17F és L

Legjobb válasz: amikor van barátja akkor ne beszélj vele arról,hogy tetszik ha nincs neki, akkor elhívhatod sulin kívüli programra vagy egy buliban próbálj közelebb kerülni hozzá de szerintem egy szerelmi vallomással letámadni nagyon nem jó ötlet, inkább csak dicsérd meg,hogy milyen csinos ma vagy jól áll rajta ez a felsõ... ilyenek:) de ezeket akkor is mondhatod, ha van pasija, ez nem nyomulás, csak tudtára adod, hogy jól néz ki szerinted

amikor van barátja akkor ne beszélj vele arról, hogy tetszik ha nincs neki, akkor elhívhatod sulin kívüli programra vagy egy buliban próbálj közelebb kerülni hozzá de szerintem egy szerelmi vallomással letámadni nagyon nem jó ötlet, inkább csak dicsérd meg, hogy milyen csinos ma vagy jól áll rajta ez a felsõ... ilyenek:) de ezeket akkor is mondhatod, ha van pasija, ez nem nyomulás, csak tudtára adod, hogy jól néz ki szerinted
Inkább ne.
"mindig van barátja, amikor nincs(nagyon ritka és kevés ideig)" tudod kellene a kutyának egy ilyen rib.nc. téged is lecserélne secc-pecc alatt
Egyetértek az utolsóval. Ez a lány vagy trófeagyüjtõ, vagy képtelen megállapodni. Elég nagy esély van rá, hogy téged is ejtene kis idõ után. Nem éri meg szerintem a próbálkozást. De te tudod. Amennyiben mégse tántorít el ez téged, akkor én is azt mondom, hogy akkor hozakodj elõ a témával, mikor épp nincs senkije (de siess, mert valószinüleg nem tart sokáig ez az idõ...).
A kérdező hozzászólása: Köszönöm Szépen a válaszokat!!! Sokat segítettek:)

Ha bármi aggaszt, legyen az ő családjával kapcsolatos, legyen a baráti körrel kapcsolatos, mindig elmondom neki, hogy mi az ami zavar. Mi tegyek, hogy ne beszéljek annyit a férjemnek?

Az én családomról nincs mit mondjak mert azt megmondom nekik egyb?l és vitatkozom velük, de anyósomékkal pl.nem vitakozhatok.

Legjobb válasz: Szerintem inkább jó, hogy ilyen vagy, és nem kell változnod! Alap, hogy egy házasságban meg kell beszélni a problémákat is. Attól, hogy õ nem túl beszédes, te csak beszélj. Ha meg konkrétan nem szeret beszélgetni veled, az már régen rossz.

Szerintem inkább jó, hogy ilyen vagy, és nem kell változnod! Alap, hogy egy házasságban meg kell beszélni a problémákat is. Attól, hogy õ nem túl beszédes, te csak beszélj. Ha meg konkrétan nem szeret beszélgetni veled, az már régen rossz.
Szerintem is jól csinálod, csak egy kicsit változtass: - elõször is, nézd meg, nem túl fáradt-e? Vagy, ha közben kiderül, állj le. - gondold meg, hogy FONTOS-E az adott probléma? Ha nem, inkább csak 2 szót szólj róla. Majd kérdez, ha érdekli. - végül: MINDENKÉPPEN kérd meg, beszéljen õ is többet a problémáiról. Nem jó, ha csak gyûjti.

Mit tegyek? Mit tennétek a helyemben? Szerintetek mégis hanyaagoljam és ne beszéljek vele és ne találkozgassak vele?

Most meignt a szokásos..van egy srác tavaly februárban jártunk, szakitottunk 2 hét után én azóta szeretem mostanáig. azóta volt barátom nem is egy, és persze szerettem őket, de a szívem legmélyén még mindig azt az egyet szeretem. nevezzük balázsnak. májusban szakitottam a barátommal és találkozgattunk balázzsal és smároltunk meg nagyon szeretek vele lenni, rengeteget nevetünk, rengeteg közös emlékünk van, tényleg csak egy szó és már nevetünk meg rengeteg dolgot tudunk egymásról, gyakran találkozunk, sűrűn járunk egymáshoz is. és én júniusban elmondtam neki hogy szeretem de ő aztmondta hogy nem lehet köztünk semmi, meg tegnap is aztmondta mert 2 évvel idősebb ( én 13 L ő 15 F ) és nemakar 'kislánnyal' járni..de azt veszem ki a viselkedéséből hogy tetszem neki, meg látni is hogy érez irántam valamit ebben biztos vagyok , de ha szeret akkor tud rám várni és addig velem eggyütt lenni vagy nemtudom. és most azon vagyok hogy mivel már tavaly február óta szeretem meg mindne és azóta volt barátom nem is egy, és nemtudom kiverni a fejemből mégsem, azthiszem hogy örökre őt fogom szeretni és nagyon rossz..soha nem fog elmúlni ez a szerelem (?) annyira rossz sehogy nem megy az elfelejtés..azt akarja hogy legyünk barátok , mert irtam neki h ne beszéljünk, kerüljük egymást, mert nem tudok csak a barátja lenni meg ő is ugy viselkedik hogy mintha többet akarna és így soha sem fogom elfelejteni..

Legjobb válasz: Inkább barbizz.

Inkább barbizz.
A kérdező hozzászólása: kill yourself.
Hû, egy 13 éves, aki beszél angolul!! :-O
A kérdező hozzászólása: hû egy s**fej :O
F***ság az egész, hagyd a francba.

Mit tegyek, hogy ne csak a levegőbe beszéljen, és ne csak azt nézze, hogy neki mi a jó?

Barátommal másfél éve vagyunk együtt, de egyre kibírhatatlanabb. Nem elég, hogy régóta mondogatja, hogy elkezdi a testépítést, és közben semmit nem csinál, de mostanra még csak közös programjaink sincsenek. Van rajta pár kiló felesleg, de nem is ez zavar, hanem az állandó ígérgetés. Ha nem gondolja komolyan, hogy edzeni akar, akkor ne hangoztassa folyton nekem meg a haverjainak (akik mellesleg már röhögnek a háta mögött), hogy ? majd elkezdi a kondizást. Ha elmegyünk néhanapján bulizni az ismer?sökkel, akkor állandóan berúg, rókázik, közben meg mindenkinek beszólogat. Már-már én szégyellem magam miatta. Mostanában meg sehova nem visz el, mindig talál valami kifogást, pl. nincs pénze, fáradt, beteg, stb. És most elkezdett kockulni is, ami nagyon idegesít, mert mikor nála vagyunk, vagy játszik és én nézem, vagy közösen tv-zünk, de ez is halál unalmas. Mikor veszi már észre, hogy nem csak ? van ebben a kapcsolatban? Szerintetek hogyan vegyem rá, hogy megváltozzon?

Legjobb válasz: 17/L ez lemaradt (:

A kérdező hozzászólása: 17/L ez lemaradt (:
A kérdező hozzászólása: Õ pedig 18/F
Mondd el neki h h érzel és hogyha nem hajlandó meg változni akkor ezt te már nem fogod tudni elviselni. Mindenképpen beszéld meg vele h ez neked mennyire rosszul esik.
Ez egy h*lye! Bocsáss meg... De ez csak a filmekben van, hogy átmész és nézed ahogy játszik! Komolyan mond meg neki, akár mondhatod azt is h szakítasz ha nem vesz komolyabban
én is így voltam barátommal.. nem mondom hogy csak õ volt a hibás.. mert én is.. de én nem bírtam és kidobtam.. bár már nem voltam szerelmes belé
Utolsó kommentel értek egyet, Én is nehezen dobtam ki az exem pedig ugyan ez volt, Sõt az exem szeretkezni is nap egyszer volt hajlandó kemény 10 percre és én voltam a nimfo mert nekem több kell^^ Amikor beszéltem vele egy két hónapig jó volt aztán újra minden. Azért te beszélj vele veszíteni valód nincs rajta.Ha nem változik 17 évesen ne pazarolj rá több évet^^ Sok sikert:) L 22
Te jó ég...ezt még maga a srác sem gondolhatja komolyan...na te lány, ezt kifogtad rendesen:S El kell neki mondanod az érzéseidet. Lehet, hogy tudatában sincs annak, amit veled tesz, fel sem fogja, hogy ez neked mennyire rossz. Én beszélnék még egyszer a fejével, és ha azután sem változtatna, akkor én is úgy viselkednék, mintha csak én lennék a világon. Festeném a körmöm, nõi magazint olvasnék, testápolóznék, esetleg olvasnék...Felettébb szemét dolog, de ha máshogy nem veszi magát észre... Sejtem, milyen lehet, barátnõm is hasonló szituban volt, msn-en sírta el nekem, hogy most is ott van vele egy szobában a barátja, de tv-t néz, nem is tud róla, hogy szegény lány ott sír a gép elõtt...Átment hozzá csak úgy, de átnézett a feje fölött. A kondis dolgot meg valószínûleg nem akarhatja igazán, szerintem azt hagyd rá, az lehet azért is, mert kevés az önbizalma (nem mer a kigyúrt pasik közé menni), vagy bármi miatt. Ezt ne erõltesd. És még valami. Nehogy mégegyszer megtedd, hogy amíg õ a gólemeket lövöldözi, te ülsz mellette és halálra unod meg szomorkodod magad, hogy na megint miért nem vagy neki érdekes...Abban a minutumban/helyzetben kell szólni. Ne idegeskedj...Beszélj:) 18/L

Mit kellene tennem? Beszéljek vele? Ne tegyek semmit? Várjak még? Vagy felejtsek?

Péntek este/éjjel egy sráccal angyo jól összemelegedtünk, kiderültek dolgok mind2nk részér?l, hogy megpróbálhatnánk együtt. Aztán odajött a legjobb barátja h vagy ? vagy én. A srác nem mondott semmit, de nagyon elgondolkodott. Másnap átbeszéltük hogy mi is történt, de szerintem a barátja neki túl nagy visszatartó er?. Nemtudom, hogy most hogyan gondolja. Utoljára vasárnap beszéltünk. Keresnem kellenne?

Legjobb válasz: Ne várd h õ lépjen, hiszen téged állítottak választás elé, gondolom a srác várja h mit lépsz. Ha õ kell neked, akkor lépj, mutasd meg neki, nyilván azért húzódott vissza, mert lehet h a barátját választod.

Ne várd h õ lépjen, hiszen téged állítottak választás elé, gondolom a srác várja h mit lépsz. Ha õ kell neked, akkor lépj, mutasd meg neki, nyilván azért húzódott vissza, mert lehet h a barátját választod.
Ezek után hülye vagy, ha keresni akarod, saját magadat aláznád meg vele. Tedd túl magad rajta, jön majd jobb, hidd el! Fel a fejjel !
figyelj...ez olyan dolog hogy van akinek fontosabb egy jo barat...akire tudja hogy mindig szamithat..mint hogy legyen egy csaja..en is valasztas ele allitottam az egyik legjobb baratnomet hogy vagy en vagy a pasija..mert a pasija miatt elhanyagol......a vegen az lett az egeszbol , hogy osszekaptunk a baratnommel..mert azt mondta hogy ha igaz bartno lennek nm allitanam valsztas ele.... varj meg egy kicsit..hatha tortenik valami...s ha nm akkor tegyel erte hogy tortenjen....
Ezt ön már pár éve kérdezte nem?
A kérdező hozzászólása: Nem. Csak most kerdezem :-) 19/L Van erre valami gyakorlat esetleg?
Próbáljon meg "orr-ból" beszélni az talán segít de hölgyek esetén nem biztos.ha kérdése van nyugodtan írjon üzenetet!:)
"orrból beszélni"? :) Minek orrból beszélni? Az nem normális. :) Ha nem értik hallják rendesen amit mondasz akkor beszélj érthetõbb hangerõvel, arra figyelj hogy értsenek téged.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!