Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek napokig nem látom a (8 db)

Mit tegyek ha napokig nem látom a barátomat, és nagyon hiányzik?

A barátom elkezdett dolgozni, és nem élünk együtt, most napokig nem fogom látni. ti hogy viselitek a szerelmetek hiányát? Eddig mindig velevoltam, de most belehalok, ugy szeretném látni...:(. vannak praktikáitok? de LÉCCI nem irjatok olyat, hogy menjek szórakozni, mert a barátn?im elfoglaltak.. lécci, mit tegyek??

Legjobb válasz: Megfogod szokni, ne aggódj. Az én barátom már 1 hónapja külföldön dolgozik és csak karácsonykor fogom újra látni. Az már jó dolog, hogy internetezel azzal is megy az idõ én is azt teszem. A hétvégéket gyûlölöm nagyon amikor nem kell dolgozni mennem,mert ha itthon vagyok sokkal lassabban telik az idõ. Ez van. Kitartást!!!!!

Megfogod szokni, ne aggódj. Az én barátom már 1 hónapja külföldön dolgozik és csak karácsonykor fogom újra látni. Az már jó dolog, hogy internetezel azzal is megy az idõ én is azt teszem. A hétvégéket gyûlölöm nagyon amikor nem kell dolgozni mennem, mert ha itthon vagyok sokkal lassabban telik az idõ. Ez van. Kitartást!!!!!
Ha van gépet és van á lehetõségetek Web kamerán beszélgessetek, és minden nap beszélj Vele de csak olyan kor keresd mikor nincs monkába és nem zavarod. ÉS kitartást!!:D nem soká veled lesz:D

Facebookon napok óta nem látom az üzeneteimet, nem hozza be, meg a chatet se hozza be. Mit tegyek? Miért van ez?

Legjobb válasz: Néhanapján velem is elõfordul, sõt, ismerõseimmel is, eddig nem jöttem rá az okára, de rendszerint pár nap alatt elmúlik. Próbálj meg másik géprõl is bejelentkezni, hátha történik valami csoda.

Néhanapján velem is elõfordul, sõt, ismerõseimmel is, eddig nem jöttem rá az okára, de rendszerint pár nap alatt elmúlik. Próbálj meg másik géprõl is bejelentkezni, hátha történik valami csoda.
Ivartalaníttasd a macskát.
A kérdező hozzászólása: de én szeretném meg találni ki cicát mert aggodok érte
Ne érdekeljen, hogy hol van a cica.Az a lényeg, hogfy egézséges és jól van.Majd elõfog jönni.:)
Hát keresd, meg várj, mást nem nagyon tudsz tenni. Nem tudom, mit vársz, nincs macskamágnes, meg macskadetektor, csak a hagyományos módszereket használhatod.


ha nem érez semmit akkor szerintem hagyd.
Éld túl! Én is azt csinálom!
Verd ki a képére :D
Ilyen nekem is volt. Egyszer egy lánynak elmondtam, hogy tetszik és szeretném elhívni valahova, de nem randira. Mondtam neki, hogy szeretném megismerni semmi hátsó szándékkal. Õ tõlem 3 évvel idõsebb és azt mondta, hogy nem akar nagyon fiatalabb férfiakkal ismerkedni. Utána aztán kerülgetett ahol tudott és mit ad Isten egy nálam 5-6 évvel fiatalabbal jött össze. Azóta eltelt egy pár év és találkozunk néha, úgy teszünk mintha az a beszélgetés meg sem történt volna. Az idõ mindent begyógyít.

A draga kiscicam tuzel, eleteben eloszor, meg en eletemben eloszor latok testkozelbol tuzelo cicat. Mit tegyek hogy neki jobb legyen? Nem szeretnenk kiscicat, bent van a lakasban es van valami praktika h jobba tegyem ezt a par napot neki?

Legjobb válasz: Ivartalanítsd. Ezzel megkíméled magad is, meg neki is jót teszel, mert nem lesz álvemhes, és egy rakás nemi jellegû betegséget megelõzöl vele, valamint nem fog megszökni a szaporodási ösztöntõl hajtva. A macskák elég szaporák, így nagyon gyakran tüzelnek, amivel a gazda idegeire tudnak menni.

Ivartalanítsd. Ezzel megkíméled magad is, meg neki is jót teszel, mert nem lesz álvemhes, és egy rakás nemi jellegû betegséget megelõzöl vele, valamint nem fog megszökni a szaporodási ösztöntõl hajtva. A macskák elég szaporák, így nagyon gyakran tüzelnek, amivel a gazda idegeire tudnak menni.
Valóban ivartalaníttatnod kéne. amíg kicsi, addig a mûtét meg az altatás is kevésbé rizikós. szegénynek sokkal kisebb trauma lesz a mûtét, mint az, hogy állandóan tüzel. mert azt ugye tudod, hogy nemsokára itt a tavasz, és akkor szinte folyamatosan tüzelni meg nyervogni fog? az enyém tavaly tavasszal február végén elkezdte, és nem viccelek, április végéig csinálta. 1 hét tüzelés, egy hét szünet. õrület volt nekünk is, és a cicát is megterheli, kimeríti testileg-lelkileg. ha tüzel, sehogy sem tudsz szegényen segíteni, sehogy sem lehet lenyugtatni õket. nagyon elesettek ilyenkor szerencsétlenek. ivartalanítsd tényleg, jobb lesz neki!
Egy apró vágáson keresztül eltávolítják a petefészkét, és a méhét, ezzel teljesen megelõzhetõek késõbb zen szerveknek a betegségei. Itt van a részletes leírsa a mûtétnek (képekkel, úgyhogy aki nem bírja a látványt, e lapozzon lejjebb az oldalon): http://macsek.hu/ivartalanitas.htm#bemutatas
A kérdező hozzászólása: Nem szeretnenk kiscicat, bent van a lakasban es van valami praktika h jobba tegyem ezt a par napot neki? Bocs a zurzavarert, csak siettem..:)
Brutális??? Mi a fene?? Ezekben a képekben, de magában az ivartalanításban sincs semmi brutális. Az állatoknál a szaporodás csak ösztön, nem más, az ivartalanítást meg nem lehet csukott hasfalon keresztül csinálni. A vágás nagyon szép, kicsi, az enyémnek jobban felvágták a hasát hozzá. Az elsõ nap lehet, higy egy kicsit fájni fog neki, az enyém is érzékenyebb volt, nem szerette, ha fel akartuk emelni, de másnap már a radiátoron ülve fogadott, mikor hazajöttem. Varratszedés a 10. napon, utána a világon semmi probéma nem lesz vele, az elhízás sem törvényszerû. A tüzelés eghyébként nálk nem úgy van, mint a kutyáknál, nem zajlik le magától. Ugyanis az ovuláció náluk csak a párzási aktus hatására történik meg. Márpedig, amíg nincs ovuláció, addig nem marad abba ciklus. Az ára orvosonként változó, de szerintem 15 körül megúszod majd.
Baromság, hogy meghízik. Hajlamosabb a hízásra, mivel nem hajtja az ösztön, de ha eleget mozog, és nincs agyon zabáltatva akkor nem fog meghízni. Arra meg ne vegyél mérget, hogy csak mert lakásban van nem fogják felcsinálni, ugyanis a macskáknál a szukák ugyanúgy szöknek mint a kanok keresve a szaporodási lehetõséget, mert rendkívül erõs a szaporodási ösztönük.
10 000-12 000 és fölösleges! Ha lakásban van egy kandur se foglya fölcsinálni, és évente max 3x tüzel... Ráadásul ha megmûtteted akkorára hízik mint egy ház...Nem kellemes élmény ha ráugrik a hasadra...
A kérdező hozzászólása: Koszi, az oldalt megneztem, brutalis..szegeny allatok, de ha belegondolok rajtunk embereken is hasonlo, sot durvabb muteteket vegeznek, de sajanlom szegeny kiscicamat, de tudodm h ez kell neki. Kb mennyibe kerul ez a mutete?
A mûtét ára meg 10.000 és 30.000 ft között mozog. A barátomék 10.000 ft-ért ivartalítatták a nõstényeket(10.000 ft/cica).
A kérdező hozzászólása: Nagyon nagyon koszonom a valaszokat...mihamarabb ivartalanitatom..de elmondja valaki h mibol all ez a mutet?koszi
A kérdező hozzászólása: Koszi a valaszt, de szerintem, ah a kepeket neztem akkor is brutali..mondj amit akarsz, szerintem szornyu..

Nincs TB-m, fogorvoshoz kellene mennem, mert napok óta fáj a fogam, de nem merek, hátha nem lát el! Mit tegyek?

TB nélkül vajon ellát a fogorvos?Mert hallottam olyanokat is hogy el ellát de csekket ír.Így nem is merek elmenni hátha ráfázok..Mit csináljak?

Legjobb válasz: Mióta nincs TB-d? Mindegy is... menjél el, max. fizetsz az ellátásért, vagy kapásból menjél maszekhoz.

Mióta nincs TB-d? Mindegy is... menjél el, max. fizetsz az ellátásért, vagy kapásból menjél maszekhoz.
Én is maszekhoz mennék, de sztk-ban is ellátnak, ha fizetsz.
Tesztelj egyet, rögtön kiderül. Elvileg bármi lehetséges!
Nálam ez volt az a jel amibõl sejtetem, hogy terhes vagyok. Orgazmusnál nagyon görcsöltem, a hirtelen felállásnál szintén. A barnás-véres váladék is megvolt. Mindenképpen tesztelj és majd írj, hogy mi volt!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! Csináltam tesztet de negatív lett!
Mibõl gondolod, hogy nem elég?
A kérdező hozzászólása: Szopizik és miután kiürítette csontra mindkét cicit rövid ideig elvan, majd újra cicit kér de még akkor szinte semmi nem megy és ordít, mint akit ölnek. Elõször arra gondoltam, hogy álmos vagy a pocija, de miután ma is ezt csinálta most du-án, odaadtam neki a fagyasztott anyatejcsit(70 ml-t, sajna csak ennyi volt)és megnyugodott majd elaludt.
A kérdező hozzászólása: 4 hósak vagyunk egyébként
Tök mindegy, hogy növekedési ugrás-e, ha éhes, sír. Valószínû, hogy éhes volt! 2 mellbõl etetsz, tehát az a tanács, hogy kínáld meg a másik melleddel, az nem aktuális. Én azt mondom, hogy szoptasd sûrûbben, kínáld meg 2 óránként, ha éhes, akkor el fogja fogadni! Több mellre tétellel többször ürül a tej, így a tested azt a jelzést kapja, hogy többet kell termelnie! Pár napon belül több tej lesz, csak ne idegeskedj, át lehet hidalni ezt a pár napot, nem kell azonnal kétségbe esni! Az én babám most 10 hónapos, beteg, s pár falat gyümölcsön kívül csak szopik. Nem sok anyatejem van, de annyi biztos van, amennyi neki kell!
A kérdező hozzászólása: Igény szerint szoptatom, sose nézem az órát, ha kéri szopizunk. Most nagyon sûrûn + elkezdtem fejni az is segít több tejcsit termelni, iszok sokat, eddig is , szedem a homeós bogyót is újra, remélem hamarosan minden okés lesz.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ és jobbulást a babádnak!
Én tejserkentõ teát ittam, és most 18 hós a babám, de még mindig szopizik. Egy darabig adtam le az anyatejgyûjtõbe is. Nekem a tea bevált. Észrevettem, ha sült csirkét ettem fõtt krumplival, több lett másnap és éjjel is a tejem. De én éjjel is felkeltem fejni. Ha kevesebb lett, kétóránként, vagy akár óránként fejtem. Ha te is fejsz, akkor a lefejt tejbõl ki tudod mérni az adagját. Vízhajtó italokat igyál. Ha mi vendégségben voltunk és kólát ittam, akkor is több volt a tejem.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!