Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek nagyon szerelmes (128 db)

Mit tegyek? Nagyon szerelmes vagyok.

Van egy 17 éves lány akibe nagyon beleszerettem, és ? is szeret engem. Én még csak 14 vagyok és anyumék, bátyám, és a lány legjobb barátn?je ellenzi a dolgot. Nagyon szeretnénk együtt lenni de nem engedik. Most tölti 1 hónap múlva a 18-at és lehet kimegy Görögországba és félek hogy talál valaki mást. Mit tegyek?

Legjobb válasz: elõször is nem hinném, hogy Görögországban tartós kapcsolatot lelne;) mivel aligha talál ott olyan fiút, akivel egy nyelvet beszélnek.. de elõfordulhat, hogy magyarokkal találkoznak, de nem sok esélye van, hogy olyan fiúval találkozik, akivel õ össze is jönne. Szóval emiatt ne aggódj, ha tényleg téged szeret, akkor a nyaralás után is szeretni fog, és akkor léphetsz;) de nagyon fontos: ne várd meg, amig õ lép, mert a lányok jobban szeretik, ha a fiúk kezdeményeznek...

elõször is nem hinném, hogy Görögországban tartós kapcsolatot lelne;) mivel aligha talál ott olyan fiút, akivel egy nyelvet beszélnek.. de elõfordulhat, hogy magyarokkal találkoznak, de nem sok esélye van, hogy olyan fiúval találkozik, akivel õ össze is jönne. Szóval emiatt ne aggódj, ha tényleg téged szeret, akkor a nyaralás után is szeretni fog, és akkor léphetsz;) de nagyon fontos: ne várd meg, amig õ lép, mert a lányok jobban szeretik, ha a fiúk kezdeményeznek...
Szerintem dugjatok egyet. Mármint a barátnõjével. aztán vele is :) 74/F
Nem akarok ünneprontó lenni, de szerintem nem mûködne a kapcsolat, a korkülönbség miatt, különbözõek vagytok. Más dolog érdekel egy 17-18 éves lányt, mint egy 14 éves kisfiút.
Az nem számít, hogy hányan ellenzik és hányan támogatják a kapcsolatot. Ebbe szerintem még a szüleidnek sincs beleszólása. Szerintem ha a lány is szeret téged, akkor lehet belõle késõbb komoly dolog, de majd csak pár év múlva, mert ilyen fiatal korban még tényleg elég sokat számít az a pár év korkülönbség. Az is lehet, hogy néhány év múlva, mire kicsit érettebb leszel, már nem is fog tetszeni a lány, és találsz valakit, akit a szüleid is könnyebben elfogadnak. De azért nem reménytelen a dolog, beszéld meg ezt a szüleiddel, õk is voltak fiatalok, biztos tudják, milyen szerelmesnek lenni.

Mit tegyek? Nagyon szerelmes vagyok - az exbaratomba!

2,5 hete szakitottunk. Vettem eszre jeleket, amik arra utalnak, meg szeret, de nem mertem melyebben belemenni a temaba, ugyanis rettegek, hogy elutasitana. Eldontottem, hogy most mar barki kerdezi, szeretem-e, azt fogom mondani, hogy gyulolom. Pedig megorulok a hianyatol, egyszeruen szet vagyok csuszva, nem tudom mi van velem. Vele akarok lenni, vagyom az olelesere, csokjara...Mit tegyek? Annyira felek. Amugy azert szakitottunk, mert eleg zarkozott voltam vele szemben, mondhatni bizalmatlan, es O ezt egy ido utan mar nem toleralta. 1,5 evet jartunk.

Legjobb válasz: drága angyalom!akit szeretsz azzal soha ne léggyel zárkózott meg értem az állás pontod ha megkérdezném hogy gyüllölöd akkor azt mondanád hogy IGEN! pedig nem ezzel én is így volt.De a másik hogy ilyenért szakítani szerintem akkora fa...ság hogy nem igaz XD Mit tegyél ? tegyél az ellen hogy ne legyen hiány érzeted! keresd meg próbáljátok meg újra!! Üdv:. Azeriel! sok sikert! ui:. nem fog vissza utasítani !!! ha SZERETETT akkor _NEM!!

drága angyalom!akit szeretsz azzal soha ne léggyel zárkózott meg értem az állás pontod ha megkérdezném hogy gyüllölöd akkor azt mondanád hogy IGEN! pedig nem ezzel én is így volt.De a másik hogy ilyenért szakítani szerintem akkora fa...ság hogy nem igaz XD Mit tegyél ? tegyél az ellen hogy ne legyen hiány érzeted! keresd meg próbáljátok meg újra!! Üdv:. Azeriel! sok sikert! ui:. nem fog vissza utasítani !!! ha SZERETETT akkor _NEM!!
ki hagytam valamit fel a fejjel.... jah és nem gyülöllöd ezt csak eszed mondja a szíved mást! Üdv.: Azeriel F/25
Ahhoz, hogy túllépj és kipihenj egy kapcsolatot, fele annyi idõt egyedül kell lenned, mint amennyit jártatok. ez ilyen általánosigazságféle... Nem csoda, ha 2, 5 hét után még mindig szereted, és nem tudod elfelejteni.. Az idõ majd segít.
A kérdező hozzászólása: Volt anno 2 evvel ezelott egy kapcsolatom, 3 honapig tartott. 8 honapig voltam depresszios, anorexias is lettem, mert meg akartam felelni magamnak, ssatobbi. A mostani baratom mellett lettem igazan az, aki mindig szerettem volna lenni, nagyon sokban motivaltuk, segitettuk egymast mindig. Nagyon sok olyan jelet kuld felem, ami arra enged kovetkeztetni, hogy szeret, en megis rettegek, hogy szimplan atver, hogy belemrugjon. Bar nem tudom elkepzelni rola. Ugy dontottem, varok meg egy kicsit, 1-2 hetet, aztan megkerdezem, lenne-e kedve talalkozni velem, vagy rakuldok egy kozos ismerost, hogy szedje ki belole, mit erez:D Ugyanis eddig az osszes kozos ismerosunket lerazta azzal, hogy nem mondja el, mit erez, nehogy visszahalljam.
Szerintem sokkal egyszerûbb lenne, ha inkább megmondanád neki, hogy még mindig szereted és próbáljátok meg újra.
A kérdező hozzászólása: Egyelore nincs eleg erom megmondani neki. Erot gyujtok, hogy el tudjam viselni, ha esetleg elutasit...
Ha tényleg szereted nem gyötröd a pasit, mert melletted kínszenvedés lenne az élete. A bizalmatlanság és a zárkózottság sosem fog feloldódni benned, te ilyen vagy, nem fogsz megváltozni legalábbis nem rövid idõ alatt. Ugyanott folytatnátok ahol abbahagytátok. Ismertem hasonló típusú lányt, csak azt csodálom, hogy a pasi lehúzott veled másfél évet. A kommentjeid alapján is látom, hogyha negatívan és pozitívan is lehet értelmezni egy szituációt te negatívan fogod. Ezt hosszútávon elviselni lehetetlen. Ha meg valóban akarod a pasit és nem érdekel semmi mi a fenének elõre azon agyalni mi van ha átver? Ettõl jobb lesz neked? Elég akkor negatívkodni ha valóban átver, de ez inkább csak a te ostoba félelmed amitõl nem szabadulsz és ez befolyásolja az egész kapcsolatodat.

Egy albán fiú akar minden áron feleségül venni. Szerintetek mit tegyek? (Nagyon szerelmes belém az biztos. )

Legjobb válasz: Menj hozzá, szülj neki gyerekeket, aztán majd megtudod. Kamu a kérdés...szereted? Nem. Akkor miért mennél hozzá?

Menj hozzá, szülj neki gyerekeket, aztán majd megtudod. Kamu a kérdés...szereted? Nem. Akkor miért mennél hozzá?
Kerüld el nagy ívben. Feleségül vesz, aztán gyerek születik, majd elviszi a gyereketeket az õ országába, neked meg kuss a neved. Sose szabadulsz tõle, ha most nem zavarod el.
Ezt a lökött kérdést! Az, hogy Te mit érzel iránta, az mindegy? Mert arról nem ejtesz szót, mintha nem is számítana. És akkor választ vársz? Tudod mit? Válaszolok: igen menj hozzá!
Fú, szerintem menj hozzá és költözzetek Etiópiába.
kamu...
...Hát, ha nem szereted, akkor semmiképpen ne menj hozzá, tökmindegy, milyen nemzetiségû :D
Egy albán fiú akar minden áron feleségül venni. Szerintetek mit tegyek? (Nagyon szerelmes belém az biztos. ) Nézz utána, hogy milyen a nemzetisége...mert nem albán BIZTOS!!!:) ))rossz kamu
Már miért lenne kamu? Inkább az a gáz hogy nem tudod értékelni egy albán ember odaadását. Írod is hogy nagyon szerelmes, de te ilyen hidegen állsz hozzá. =/ Amúgy írhatnál vmi választ, pl azóta mi újság veletek? Természetesen nem kell férjhez menned de lehet hogy bánni fogod ha egy kedves embert elszalasztasz, ki tudja miért.
Szal nem vagy érett még házasságra, értem.


Mit tegyek, nagyon szerelmes vagyok?

Szóval nagyon szerelmes vagyok egy fiúba, aki az osztálytársam.Ha ott van elkezd nagyon erősen, és szaporán verni a szívem, és állandóan a közelében szeretnék lenni.Neki más lány tetszik, és nagyon szomorú vagyok emiatt.Ennyire szerelmes még soha életemben nem voltam.Amúgy 11 éves vagyok.Nagyon szeretné, ha tetszenék neki.Tisztába vagyok vele, hogy 11 éves vagyok, és nem ezzel kéne foglalkoznom, hanem a tanulással, de annyira szeretem.Mit tegyek?

Legjobb válasz: Verd ki...

Verd ki...
A kérdező hozzászólása: nem fog menni!
Ilyen még fog történni :) egy szerelem sem tart öröké azaz:nem leszel örökké ilyen szerelmes belé egy idõ után meg csak tetszeni fog.Mellesleg honnan tudod hogy neki másik lány tetszik ? :O
A kérdező hozzászólása: köszi a választ, onnan, hogy mindenkinek elmondta, hogy bele szeretett.:( Állandóan a nyomában van :(

Mit tegyek? Nagyon szerelmes vok egy tanáromba :|♥

Van egy női tanárom és nagyon szerelmes vok belé csak egy gond van lány vok :| na m1 szal nagyon jó a kapcsolatunk mindig beszélgetünk és ő mindig megsimogat meg mondja h szeret meg kicsi szivemnek szólít :D♥ És amikor az osztálytársaim kimennek a szünetbe az osztályteremből és csak ketten maradunk mindig megfogom a kezét ő meg engedi és közben mosolyog:) Mindig hosszasan nézek a szemébe és ő is az enyémbe:D Meg szokta húzgálni a szemöldökét így fel-le mint aki flörtöl velem♥ meg vmikor a fogán végig simítja a nyelvét és mosolyog rám^^ Tud rólam mindent és én is elég sokat tudok róla♥ Szerintetek van esélyem nála úgy h az igazgatónk meg ne tudja és senki más sem?? am 20 év van köztünk:| 13/L

Legjobb válasz: 13 éves vagy tehát általános suliba jársz gondolom... gyerek vagy még. a tanár is gyerekként kezel, azért fogja meg a kezedet. õ csak azt hiszi, hogy tanár-diák viszonyban vagytok és, hogy kedveled õt és ezt õ is viszonozza. de semmi olyanról nincs szó amire te gondolsz.

13 éves vagy tehát általános suliba jársz gondolom... gyerek vagy még. a tanár is gyerekként kezel, azért fogja meg a kezedet. õ csak azt hiszi, hogy tanár-diák viszonyban vagytok és, hogy kedveled õt és ezt õ is viszonozza. de semmi olyanról nincs szó amire te gondolsz.
keress fel 1 pszichológust.
A kérdező hozzászólása: jahh amúgy töri tanárom
utolsó :DDDDD
sztem ha elballagsz kérdezd meg nem-e lehetne köztetek egy titkos kapcsolat xD De amúgy kár érted :D (lezbikre mindig ezt mondom) f18
Beleszerettél a töritanárodba és 20 év van közöttetek? Hát te bolond vagy, ráadásul nõ. Azonnal keress fel egy pszichológust, valami nagy baj van az agyadban.
Általános iskolai osztálytársam most az akkori zenetanárunkkal él együtt. Bár szerintem ott olyan 10 év maximum a korkülönbség.
Áh hidd el, hogy nem flörtöl veled...csak beképzeled...
A kérdező hozzászólása: oké köszönööm^^
A kérdező hozzászólása: mert?? ha õ nem érezne semmit nem engedné-.-
A vok és a vagyok között csupán az agy a különbség.. ezen gondolkozz el ..

Mit Tegyek Ha szerelmes vagyok egy fiúba de ő nem viszonozza? Szóval nagyon tetszik 1 srác. De sajnos ő ezt nem viszonozza! Nagyon szeretem és sokat szoktunk beszélni! Viccelődünk meg minden de csak barátok vagyunk szeretném ha ez nem így lenne!

Legjobb válasz: vagy valaki más tetszik neki (tapasztalat) akkor sajnos nincs túl sok esélyed :S (én már csak tudom, a rohadt életbe!!! na mindegy...) ha nem így van és potenciális barátnõként tud rád tekinteni, akkor maradjatok továbbra is nagyon jóban, beszélgessetek még többet, ismerjétek meg egymást jobban, esetleg próbáld lenyûgözni valamivel. Ha elég sok idõt töltötök együtt, valószínûleg meg fog változni a véleménye :)

vagy valaki más tetszik neki (tapasztalat) akkor sajnos nincs túl sok esélyed :S (én már csak tudom, a rohadt életbe!!! na mindegy...) ha nem így van és potenciális barátnõként tud rád tekinteni, akkor maradjatok továbbra is nagyon jóban, beszélgessetek még többet, ismerjétek meg egymást jobban, esetleg próbáld lenyûgözni valamivel. Ha elég sok idõt töltötök együtt, valószínûleg meg fog változni a véleménye :)
hát én fiú vagyok be azt szeretem ha egy lány egyenes és õszinte szerintem mond el meki az érzéseid :)
szerintem is próbálj vele egyre többet beszêlgetni, vagy mond meg neki hogy kísérjen haza.. és pl amíg hazakìsér addig elmondhatod neki hogy szereted... és azt honnan tudod hogy õ neki nem tetszel? a fiúk általában kevésbé mutatják ki az érzéseiket. mond meg neki hogy mondjon egy 3-as toplistát lányok közül aki tetszik neki, vagy aki szerinte szép.. :) )
Hát együtt érzek veled nekem az a bajom hogy nekem is tetszik egy srác és le írtam neki hogy mit érzek és azóta nem beszél velem és lekoptat és ez még semmi + a barátnõm is szerelmes belé ... :(
A kérdező hozzászólása: Kedves Mániás! köszi h írtál de nekem az a bajom h neki egy másik lány tetszik v. szerelmes belé, azt nem tudom, de egy másik FIÚ "haver" mondta hogy akibe õ szerelmes v. tetszik neki az, az én kiszemeltemnek is !!!!! Ezzel akarja "elrontani" a lánnyal való kapcsolatát! Tehát ez a fiú aki nekem tetszik tavaly szerelmes volt belém?, mert a "haver" szerelmes volt belém és õ azt mondta h "összevesztek" rajtam!! :( köszi mindenki !! minél több választ szeretnék!! KÖSZIII
Szerintem próbálj hozzá közeledni, esetleg mond neki, hogy sütsz valami finomat, de nincs aki megkóstolja és átjöhetne vagy valami hasonló.
Más az ha tetszik és más az ha szerelmes vagy belé :) . Amúgy meg honnan tudod h nem viszonozza-e? Mondta? mert ha nem akkor érdemes vele próbálkoznod. DE az fontos h szingli legyen...
A kérdező hozzászólása: Ezzel csak az a baj hogy én elmondtam neki hogy tetszik nekem! És lekoptatott!!! :'(
Lehet, hogy te is tetszel neki, csak nem mer közeledni hozzád, vagy te nem utaltál arra, hogy õ bejön neked, és azt hiszi, hogy nincs esélye nálad. Próbáld egy kicsit "körüljárni" a témát, aztán majd kiderül, hogy mi a helyzet.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Remélem majd hasznomra válik! Honnan van tapasztalatod? Át élted már? Talán rokon lelkek vagyunk :D
ha másba szerelmes akkor nem tudsz mit tenni, esetleg csak ha valami csoda folytán ki nem szeret belõle. De ha látod hogy reménytelen akkor nem tudsz mit csinálni:( Egyre jobban szeretni fogod és csak pofára esés lesz a vége ha meglátod hogy kapcsolatban van :( Próbáld elfelejteni ha ennyire reménytelen! :((
Én is smároltam már 30 éves (szingli) nõvel... Ahogy észrevettem néha igénylik a "friss húst".
hódítsd meg. de azt ugye tudja hogy te csak 18 vagy mert ha nem akkor mindent elronthat.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a választ.Az a baj hogy õ egy kocsmában pultos és csak a hétvégéje szabad.Akkor tudunk bulizni.Én nyírpazony õ nyíregyháza 5km csak.Nagyon szeretném hogy velem legyen.Amikor smároltunk akkor kicsit bevolt rugva az a baj.De sztem akarta.Segítsetek kérlek mit tegyek hogyan
Hava valósiak vagytok? Mik ott a lehetõségek mármint az ismerkedés elõbbre vitele szempontjából?
Sajnos a tény hogy már smároltatok nem viszi elõre a dolgokat, csak egy a sok jel közül, amit küldhet feléd (is). Ha meztelenül fekszik elõtted az ágyban, az már egy valós jele lehet annak, hogy õ is szeretné tovább fejleszteni a kapcsolatotokat.
virág ajándékok, séták....
JA 18F
Ha már smároltatok, akkor mi a gond?
Nézz ki jól!
ja bocs 19
Légy amikor csak tudsz a közelében..véletlen összefutások..beszélgetések..életlenül mindig abba a buliba vagy ahol õ..érezze, hogy komolyak a szándékaid a korod ellenére is..és te nem egy átlag( buli, berúgás, csajok) 19 éves fiú vagy hanem egy érett férfi. Akivel nem lenne halott ötlet összejönni.

Mit tegyek ha, szerelmes lettem egy fiúba? Aki egy nagyon jó barátom? :O

2 Éve ismerem, minden nap beszélünk..Volt már amikor régebben szóba volt az hogy én szeretem.. De õ azt mondta hogy minek mondjam azt hogy 'szeretlek' ha 43274637km van köztünk?!! De amúgy nincs messze tõlem.. Nemrég megtudtam hogy van egy barátnõje már fél éve. Elmondjam a fiúnak hogy mit érzek ? vagy inkább hagyjam ?

Legjobb válasz: Barátnõje van, tehát hagyd a kapcsoaltát. Annyit megtehetsz, hogy elmondod neki az érzéseidet, aztán õ majd eldönti, de ha nemet mond, ne zaklasd.

Barátnõje van, tehát hagyd a kapcsoaltát. Annyit megtehetsz, hogy elmondod neki az érzéseidet, aztán õ majd eldönti, de ha nemet mond, ne zaklasd.

Mit tegyek ha szerelmes lettem egy nagyon jó fiúbarátomba? :OO

Legjobb barátnõmnek az unokatesója, de nagyon sokat beszéltem már vele.Szinte minden napos a beszélgetésünk. találkoztam is vele.Messze lakik tõlem, de tudnánk találkozni. szíveket is küldünk már egymásnak, de neki van egy barátnõje lassan fél éve.Amit én nem rég tudtam meg. Én nagyon szerelmes vagyok elé..Elmondjam neki? vagy mit csináljak ?

Legjobb válasz: Mond el

Mond el
Szerintem nem kellene elmondanod, mert van csaja. Csak a feszültséget csinálnád ezzel köztük. Sziveket meg én is küldök neked <3 <3
A kérdező hozzászólása: Köszönöm:)

Mit tegyek ha szerelmes vagyok nagyon régóta valakibe, de még soha nem mondtam el neki?

Nem sokára találkozók vele.Nem tudom,hogyan kezdjek neki...Már régóta ez az érzésem iránta és félek,hogy pofára esés lesz.Szerintem ? is szeretett...mára már lehet másképp gondol rám...nem is találkozunk csak ritkán.

Legjobb válasz: mondd el neki. ha õ is szeret, csak jó lesz, ha meg nemet mond, könnyebb lesz elfelejtened, de a semmiben bizakodni meg reménykedni feleslegesen nem jó.

mondd el neki. ha õ is szeret, csak jó lesz, ha meg nemet mond, könnyebb lesz elfelejtened, de a semmiben bizakodni meg reménykedni feleslegesen nem jó.
Ragadd meg az alkalmat és soha ne tétovázz, mert lehet mire eldöntöd melyik a megfelelõ pillanat már túl késõ lesz...szóval mondd el neki:)
Én 11 vok de van egy srác a suliban akibe 2.-ban estem bele.És most 4.-es vok.Mit tegyek mert, odajött hozzám a haverja és átnyújtott egy lapot amire egy szív volt rárajzolva.Azt mondta a haverja, hogy ezt õ küldi.Teljesen bezsongtam , mert késõbb adott egy gyönyörû ceruzát. De most egy másik lánnyal kavar.Most mit tegyek?
én 11 éves vagyok... és van egy osztálytársam aki nagyon tetszik, és tudja is! Mégis az egyik haverommal(fiú) elmeséltem neki hogy nekem nagyon tetszik ez meg az a gyerek...és megkértem rá kérdezze meg tõle: Õ mit gondol rólam? És mikor a haverom visszajött azt mondta:Azt mondta, hogy nagyon szép, meg okos a Kinga(mert engem így hívnak) de nekem van más szerelmem...ennyi az én kis mesém... De ajánlom hogy mondd el a szerelmednek mert lehet hogyha megtudja akkor más szembõl fog rás nézni:D
A kérdező hozzászólása: Köszönöma válaszokat. Az utolsóra válaszolva, hát igen..de én tartom vele a kapcsolatot..sõt..szexeltünk már :D na mindegy...
Régen nekem is tetszett az egyik fiú , sõt most is tetszik...(nem mertem vele soha beszélni mert azt hittem hogy "beképzelt")...de most megfogadtam hogy kapcsolatot teremtek vele bármi is lesz legalább megtudom az igazságot!...(megszereztem az msn címét) és elkeztem vele msn en beszélgetni és kiderült hogy olyan jó fej...régebben megtanultam hogyha bátor vagyok neked lesz jobb, mert az igazságot megtudod hogy szeret-e vagy csak barátnak tart. TEHÁT FÕ A BÁTORSÁG!!! :D
A kérdező hozzászólása: Nem, nem mondtam el neki.Sztem õ nem szeret illetve szeret de már nem szerelmes belém.Találkoztunk, elvoltunk' randiztunk' de úgy érzem õ már nem tud szerelmes lenni belém 2év után...
Remélem elmondtad, kár hogy nem láttam elõbb a kérdést. Semmit sem veszíthetsz, viszont nyerhetsz vele ideig-óráig vagy akár örökké tartó boldogságot...
Igen, osztom az elõttem szólók véleményét. Mondd el neki az érzéseidet, légy hozzá õszinte. Semmi veszíteni valód nincsen.
Szerintem is mond el neki!
Figyelj! Én is félek a negatív visszajelzéstõl, sõt rettegek. De amióta a srác bejelölt Facebook-on, és az utcán rám köszönt (most hülyének fogsz tartani) kerek velem a világ. Most pedig ugyanezen gondolkodok, hogy elmondjam, vagy ne. Nem akarom az elõttem állókat cáfolni, de én sem tudom neki megmondani, így nem mondhatom ezt. De ha úgy döntesz, elmondod, sok szerencsét kívánok hozzá! L/14


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!