Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek nagyon csuklik (10 db)

Sos ma lesz egy országos verseny! 3 napja ráestem a csuklómra és nem nagyon tudom eldobni a labdát mit tegyek? Ja és lóbarzsammal kenem

Legjobb válasz: Kérjél meg mást,hogy dobja el :) Te sajnos nem tudsz mit tenni,hogy hipp-hopp megjavuljon. Esetleg vehetsz be fájdalomcsillapítót elõtte,de az azért veszélyes,mert könnyebben "rásérülhetsz",mivel nem érzed a fájdalmat annyira és olyat is megteszel,amit nem lenne szabad ilyen csuklóval. A fájdalom nem véletlenül van!

Kérjél meg mást, hogy dobja el :) Te sajnos nem tudsz mit tenni, hogy hipp-hopp megjavuljon. Esetleg vehetsz be fájdalomcsillapítót elõtte, de az azért veszélyes, mert könnyebben "rásérülhetsz", mivel nem érzed a fájdalmat annyira és olyat is megteszel, amit nem lenne szabad ilyen csuklóval. A fájdalom nem véletlenül van!

A mi babánk is nagyon sokat csuklik. Itt olvastam, hogy nem kel vele foglalkozni, mert még nem fejlődött ki a rekeszizmuk és ez egy természetes folyamat. De ha csuklik nem tud aludni. Mit tegyünk?

Legjobb válasz: A citromleves cumit vagy az itatást szokták ajánlani.Én nem csinálok vele semmit,mert 1 idõ után kicsit sírni kezd és ettõl neki elmúlik.

A citromleves cumit vagy az itatást szokták ajánlani.Én nem csinálok vele semmit, mert 1 idõ után kicsit sírni kezd és ettõl neki elmúlik.
Mi Cebion cseppett adunk ilyenkor neki.Elég 2-3 csepp belõle. Kiskanálal adom be. A védõnõ tanácsolta és ilyen idõbe még ártani sem árt egy kis c-vitamin. Nekünk bevált és nem olyan savanyú mint a citromlé, és a legfontosabb a babánk is szereti aranyosan cuppog rajta.
Szia! Én mindig adok neki 1-2 csepp citromlevet ha 10-15 percig nem múlik el. Tudom sokan ellenzik a citromlé adását a babának, de nálunk se a tea, se a víz nem múlassza el. Engem nagyon zavar hogy "szenved" a picim!!
Szia! A citromlé és az itatás is jó megoldás. De a hiedelmekkel ellentétben ilyenkor nem szenvednek. Nem zavarja õket, csak mi hisszük azt, mert a saját érzéseinkbõl indulunk ki. Ha huzamosan nem múlik el, vagy tényleg zavarja az alvást, akkor jöhetnek a fenti módszerek. -Macska-

Nagyon de nagyon fáj a csuklóm, mit tegyek? Kosarazás közben történt vele valami.

Mivel "múlaszam el"?

Legjobb válasz: Menj orvoshoz! Ez komolyan kérdés?!

Menj orvoshoz! Ez komolyan kérdés?!


Nagyon eres a lábam, lábfejem, mellkasom, könyökhajlatom, csuklóm, kezem. Mit tegyek ellene? Krémötlet?

Nagyon vékony a b?r?m, de eléggé zavar már. Ráadásul örökség is ez, meg a sepr?erek, amik már kezdenek látszódni. (18 éves lány vagyok) S?t viszérre is hajlamos vagyok! Alapozni nem fogom!

Legjobb válasz: Nekem is ez van, bár visszérre nem vagyok hajlamos, de nekem is látszanak az ereim nagyon. Engem is érdekelnének ötletek!!!

Nekem is ez van, bár visszérre nem vagyok hajlamos, de nekem is látszanak az ereim nagyon. Engem is érdekelnének ötletek!!!
Szia! Jó lenne, ha feltöltenél képeket róla! (Az lenne a legjobb ha külön-külön lábról, lábfejejrõl, mellkasról, könyökhajlatról, csuklóról, kézrõ) Látattlanban nem tudok tanácsod adni. Egyébként bõrgyógyász rezindens vagyok.

3 hetes a kisbabám és nagyon sokat csuklik. Nem sír de engem zavar hogy szenved a drágám. Mit tegyek?

Legjobb válasz: A babákat ez nem zavrja, de ezt már te is észre vetted. A pocidban nem csuklott sokat? Mert az én kislányom már ott elkezdte:) Nincs semmi baj ezzel, ahogy növekszik szépen ez is elmarad. Ha nagyon zavar téged akkor citromlevet szoktak cseppenteni a baba szájába, bár én sosem csináltam állítólag hatásos. 6 hós kislány anyukája

A babákat ez nem zavrja, de ezt már te is észre vetted. A pocidban nem csuklott sokat? Mert az én kislányom már ott elkezdte:) Nincs semmi baj ezzel, ahogy növekszik szépen ez is elmarad. Ha nagyon zavar téged akkor citromlevet szoktak cseppenteni a baba szájába, bár én sosem csináltam állítólag hatásos. 6 hós kislány anyukája
A citromlé tényleg használ (de ne üvegeset). Ha a babát nem zavarja, akkor nem kell tenni semmit, magától is elmúlik.
Nem zavarja õket a csuklás! Én a citromlevet nem ajánlom .Azt hallottam, hogy nem tesz jót a rekeszizmaiknak és légzésleállást is okozhat.Ha nagyon zavar tedd cicire vagy adj neki 1 kis vizet. Boldog babázást 4 hónapos kislány édesanyja
Ezen az idõszakon mi is nehezen lettünk túl. Már a pociban is sokat csuklott, hát még kint. Olyan intenzíven, hogy néha még tejcsi is jött föl a gyomrából. A citromlevet próbáltuk, de egy idõ után már az sem segített. A gyerekorvos befogta az orrát egy pillanatra, na azt én azért inkább nem csináltam. Bár eredményes volt. Így maradt a pár kortynyi tej, orvosságul. Aztán szépen lassan megszûnt ez a probléma. Bár azt mondják, hogy a babát nem zavarja, engem nagyon zavar, ha én csuklok.
Én a kis fejét szoktam símogatni, és beszélek hozzá, amíg el nem múlik. Azt mondják, a babát egyáltalán nem zavarja a csuklás, ez természetes náluk. Vagy evés után jön, vagy pelenkázás után, amikor a hasfaluk lehül. Gyógymód nincs rá.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a válaszokat, megnyugtatatok egy kicsit!!

Mit tegyek ha nagyon csuklik a babám?

A citromlé nem jó,olyan mintha nagyon fulladna t?le.vissza szoktam rakni cicire de ha sokat eszik és elkezd csuklani utánna,nem fogadja el a cicit...3hetes baba mamája ui..a cumisüveget sem fogadja el akkor..

Legjobb válasz: Semmit. Majd abbahagyja. Nekünk se mindig válik be a citromlé, a meleg tea néha segít (de hát ebben a melegben az se kell neki) cicizni Õ sem akar. Ha nagyon zavarja sír egy kicsit és abbamarad a csuklás. Sokan azt mondják, hogy még nem zavarja õket, hát ez nálunk nem mindig így van. Legújabb nézetek szerint nem is szabad citromlevet adni neki pont a fulladásérzés miatt egy-két másodpercig nem vesznek levegõt olyankor.

Semmit. Majd abbahagyja. Nekünk se mindig válik be a citromlé, a meleg tea néha segít (de hát ebben a melegben az se kell neki) cicizni Õ sem akar. Ha nagyon zavarja sír egy kicsit és abbamarad a csuklás. Sokan azt mondják, hogy még nem zavarja õket, hát ez nálunk nem mindig így van. Legújabb nézetek szerint nem is szabad citromlevet adni neki pont a fulladásérzés miatt egy-két másodpercig nem vesznek levegõt olyankor.
Citromlevet ne adj neki!Tömény sav az õ kis éretlen gyomrába.Majd abbahagyja.Állítólag õket annyira nem zavarja.Amúgy tényleg van, h a lányom békésen elcsuklik fél órát mire megúnja és sírni kezd, de akkor már elfogadja a cicit is.
Durván hangzik de hatásos.Be kell fogni az orrát, (csak az orra nyílását az ujjad hegyével), addig mig el nem kezd sírni.Akkor kénytelen a száján venni a levegõt és abba marad a csuklás.Ne pontozzátok le azonnal, gondoljatok bele!Semmi baja nem lesz.
van olyan csepp, hogy Cebion. Vény nélkül lehet kapni és mi abból adunk nkei 2-3 cseppet és abbamarad. Próbáld ki. Amúgy az orrbefogós módszerrõl már én is hallottam.
A kérdező hozzászólása: Tényleg durván hangzik és nem is fogom kipróbálni ha nem baj...akkor inkább csuklodjon tovább..de amúgy köszönöm a válaszokat.
sya az én babóm is sokszor csuklik én vagy cicire szoktam tenni vagy adok neki kis babavizet mert evés ivás közben nem vesz anyiszor levegöt :) nekem ez vált be . a helyedben én sem fognám be a nóziját 2, 5 hónapos babó anyuja

Kondizás közben megrándult a csuklóm és most nagyon kattog! Mit tegyek?

Fájni nem fáj csak idegesítő hogy kattog és nem szeretném hogy maradandó legyen :(

Legjobb válasz: Pihentesd. Szerintem egyelõre többet ennél nem kell tenned.

Pihentesd. Szerintem egyelõre többet ennél nem kell tenned.
A kérdező hozzászólása: Csuklószorító esetleg segítene?

Nem bírok írni, egyszerűen ha sokat kell, nagyon megfájdul az ujjam, majd a csuklóm, és szinte el kell dobnom a cerkát. Mit tegyek?

Van aki azt mondja, hogy azért mert túl görcsösen fogom a tollat. De hiába változtatok, ugyanaz. Ez lehet, hogy ínhüvelygyulladás?

Legjobb válasz: Erõsítsd a kezedet,mondjuk tévézés közben próbálj meg egy teniszlabdát összenyomni,majd elengedni.Segíthet,ha óra elõtt bemelegíted az ujjaidat.Jó erõsen ökölbe szorítod,majd ellazítod.

Erõsítsd a kezedet, mondjuk tévézés közben próbálj meg egy teniszlabdát összenyomni, majd elengedni.Segíthet, ha óra elõtt bemelegíted az ujjaidat.Jó erõsen ökölbe szorítod, majd ellazítod.
A kérdező hozzászólása: Megpróbálom, bár kosarazom, tehát a csuklóm erõs. A lazítás jól hangzik. A fájdalom mindig az ujjaimból sugárzik lefele.
próbáld meg az egronómikus tollat. végül is, a sima tollak egyformák, viszont az ember keze nem.a kislányom is mindig panaszkodott, te hát az ortopéd orvos tanácsára beruháztam...azt nem mondom, hogy olcsó, de tényleg jó!!a mienk stabilo márkás, nem tudom, hogy más cégek is forgalmaznak ilyet. http://www.stabilo.com/pages-com/ergonomics/index.php
Semmit, hagyd majd meggyógyul magátol. Biztos csak megzúzódott
kiakartad védeni az egyik "gólt" XD egyébként pedig igen.valószínûleg csak meghúzódott semmi több.

Nagyon vekony az alkarom a csuklom fellett mit tegyek?

Alapjaban vekony vagyok de idegesit hogy mindenki emiatt cikiz es akarki ateri a karom.Fekvotamaszozom sulzozom eszem egy csomot de nem hizom meg.Fo kent a karom zavar mit tegyek

Legjobb válasz: 14 F

A kérdező hozzászólása: 14 F
hát ezek szerint már nem sok mindent tehetsz.... de addig is egyél többet, és továbbra is sportolj, járj kondizni, hátha idõvel meg fog látszani :) 13l
Semmit nem tehetsz, ez adottság (genetika).
Gumis/rugós marok erõsítõ az az alkar izmait is edzi plusz fogás erõsséget is javít. Tescoban Intersportba, Hervisben stb lehet kapni pár száz ft és nagyon hatásos tizenéves koromban én is ezt használtam! Remélem tudtam segíteni!
Én is ilyen voltam Általánosban, ez a normális akkor :D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!