Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek nagyon (5865 db)

kérdezz rá mi baja van :)
A kérdező hozzászólása: háát facebookon irtam h mi bajod van velem csak az a abj h nagyon ritkán van fent kb hetente 1-3x :( és edzés csak csütörtökön lesz legközelebb
A kérdező hozzászólása: nem vagyok kover , 153 cm 47 kg...
Eredj el bõrgyógyászhoz.
Naturland Solutio Antisudorica. Gyógyszertárban lehet kapni 5-6száz forint. Minden reggel mosd meg a hónaljad töröld szárazra.. utána kend be vele..én még hintõ port is szoktam utána használni. egyáltalán nem izzadok. nekem olyan problémám volt hogy színes felsõt nemtudtam felhúzni még télen se mert annyira izzadtam. orvos írta nekem :) remélem bevállik nekedis :)

Mit tegyek? Nagyon zsírosodika hajam! Régebben elég volt 2-3 hetente mosnom hajat mert nem nagyon zsírosodott. Mostmár 1 héten kb.2 x kell hajat mosnom annyira zsíros. Már próbáltam samponokat is, de nem használtak. Mit tegyek? 15/L

Legjobb válasz: Mosd meg. Szerintem ez hormonváltozások miatt van és így is marad már :D Van akinek naponta kell..olyan gyakran kell mosni, amilyen gyakran koszos, zsíros lesz...ennyi...Nekem nem sikerült eltolnom úgyse hogy direkt nem mostam meg...

Mosd meg. Szerintem ez hormonváltozások miatt van és így is marad már :D Van akinek naponta kell..olyan gyakran kell mosni, amilyen gyakran koszos, zsíros lesz...ennyi...Nekem nem sikerült eltolnom úgyse hogy direkt nem mostam meg...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a normális válaszokat!! :) És még v.mi nem rendszeres volt hogy 2-3 hetente mostam hajat nyugodjatok meg..!!Csak volt olyan és nem zsírosodott!!
nekem minden másnap kell mosni..bele se merek gondolni, hogy nézne ki ha 2 hétig nem mosnám
nekem is
2-3 hét?? Hát, gratulálok. Nekem 3 naponta meg kell mosnom. És harmadik nap már nem valami szép. 15 éves korodra épp ideje volt leszokni a 2-3 hetenkénti hajmosásról. Még ilyet se hallottam. Van, akinek olyan textúrájú a haja, hogy elég neki mondjuk hetente. Van, akinek meg hetente kétszer kell. Fajta kérdése.
Ha így is zsíros szerintem ne tegyél rá semmilyen olajat :D
2-3 hetente? Az szép, igényes lány lehetsz... Én 2-3 naponta mosom, attól függ, hogy volt-e rajtam sapka, meg ilyesmi... Amúgy, a Bojtorján sampon nekem nagyon jó rá, használata elõtt minden nap megmostam, de szerencsére lecsökkentette :) 15/L
Nincs olyan, hogy normális. Személyfüggõ, hogy kinek mikor van rá szüksége. Szerinted ha régen zsírosodott volna a haja, nem mossa meg úgy, mint most? Szerintem próbáld ki a ricinusolaj-pakolást. Vagy valamilyen szépségvitamint.
a 2-3 hetente, az tényleg "furcsa", heti 1-2szer elkelne :) )) változtass a kaján is, lehet az is a baj, ill. ahogy az elsõ írta, a hormonváltozás miatt lehet mindez.
Régen 2-3 hétig nem mostál hajat??? Fúj :S Ez nagyon igénytelen dolog, az a normális, ha nagyjából heti 2-szer megmosod...
Az interneten nagyon sok házi praktika kering zsíros haj ellen.Nekem a tojássampon segített, egy nappal eltolta a hajmosásomat.Nézz utána te is!De lehet, hogy neked más jönne be.


Nem tudom mit tegyek. Nagyon szeretem a barátom és ő is engem, már majdnem fél éve együtt vagyunk. Velem vesztette el a szűzességét, de még mindig bénázik. Mit tegyünk?

Sajnos nagyon gyorsan elmegy,ráadásul ritkán találkozunk így még jobban fel van csigázva rám.. persze én is rá,de nekem azért kell id?... mit tegyünk ez ellen? úgy eltudok menni ha közben izgatom a csiklóm... de akkor is zavar ,hogy ilyen gyorsan elmegy :( Persze utána nagyon szívesen kielégít..de az még se olyan. + még olyan kérdésem lenne,hogy ? elég vékony én pedig elég molett vagyok ,de ? mindig mondogatja ,hogy nagyon tetszem neki és hogy nem akarja ,hogy lefogyjak.. de ha oda kerül a sor hogy én legyek felül akkor nem merek :S Mert ,hogy kövér vagyok és szégyenlem a testem ilyen téren... mert ahogy mozogna a mellem meg minden... szerintetek ? kérlek segítsetek. 19.L

Legjobb válasz: a második kérdésre a válaszom : ne aggódj az tök jó :D szerintem aranyos.. és mikor együtt voltam nemrég. egy lánnyal(barát) neki kicsit van pocija.. és látszik is de tök jó volt :D meg vicces hogy mozgott neki :D és aranyos volt egyáltalán nem gáz. tartsatok szüneteket és akkor lehet nem megy el olyan gyorsan.

a második kérdésre a válaszom : ne aggódj az tök jó :D szerintem aranyos.. és mikor együtt voltam nemrég. egy lánnyal(barát) neki kicsit van pocija.. és látszik is de tök jó volt :D meg vicces hogy mozgott neki :D és aranyos volt egyáltalán nem gáz. tartsatok szüneteket és akkor lehet nem megy el olyan gyorsan.
Az a lényeg, hogy ne szégyelld a tested, mert nincs miért. OFF: A férfiak nagy része egyáltalán nem a médiában hangoztatott vékony modellányokat szereti. Semmi nõiesség, semmi természetesség nincs bennük. Valami oka csak van annak, hogy már az õskorban megfogalmazódott az "ideális nõi alakról" alkotott kép a férfiak számára. És az egyáltalán nem az volt, amit a modern média hangoztat. Ettõl függetlenül véleménye is lehet mindenkinek. Van, akinek tényleg az egyszálbél deszka csajok jönnek be. Van, akinek az átlagos vagy sportos testalkat. Van, akinek azok, akiken van mit fogni és gyömöszölni. Van, akinek a még ennél is husibbak (pl. nevelõfaterom: odavan a hurkás, hájas, DE arányosan hurkás nõkért - ami azt jelenti, hogy rendesen megvan a melle, vékony dereka, széles csípõje, nagy segge, amellett, hogy mindene hurkás). Szóval ezen nem kell felakadni. De a lényeg az, hogy egyáltalán nem olyan fontos a pasik számára, hogy egy lány most 55 kiló, vagy 65, vagy 75, mint azt a nõk többsége gondolja. Kár, hogy erre még nagyon sokan nem jöttek rá. Mi mindenféle pózban szoktuk csinálni, tényleg, amit csak el tudsz képzelni. Bevallom neked: a kapcsolatunk legelején én is szégyellõs voltam, nemcsak azért, mert husibb vagyok az átlagnál, hanem csak egyszerûen az voltam. És ez zavarta a barátomat, mindig szóvá tette, ha nem is erõteljesen, de utalgatott rá, hogy minek takargatom magam. Aztán volt egy pont, mikor elhatároztam maga, hogy mostantól semmit nem takargatok. Láss csodát: a szex is azonnal jobb lett, közvetlenebbek lettünk egymással az ágyban, játékosabbak, nevetõsebbek, de szenvedélyesebbek is és beleadóbbak is. És ez a nagyon jó szex azóta is tart, pedig még híztam is mellette 5-6 kilót. Sajnos combra, meg aminek örülök, mellre. A combom szerinte is nagy egy kicsit, de nem szeretné, hogy változtassak rajta. Azt mondta sokkal erotikusabb meg jobb látvány, mikor hullámzik egy picit, vagy remeg a husi, mint az, hogyha egy vékony piszkafát birizgálna. Szóval fel a fejjel. Amúgy kipróbáltátok már kutyapózba? Akkor nem látja a pocakod, a feneked pedig hiába nagy, neki hátulról csodálatosnak fog tûnni. ;)
ma 11:33: Én szerintem kiábrándítóak. Én. Ez egy vélemény. Nem tükrözi senki más véleményét. Ettõl nem kell az ablakon kiugrani. A pasid (elmondásod szerint) dagi, egyszóval neki leeht a dagi csajok jönnek be. Ez meg az õ véleménye. Pocak helyett inkább észre gyúrj.
ja én is 19 vagyok.
Hát én is eléggé duci vagyok és én sem szeretek lovagolni, de 1000nyi más póz van a világon és szerintem mindent meglehet oldani.Vagy ha nagyon ragaszkodsz a lovagláshoz akkor vegyél fel valami olyan fehérnemût(fûzõ, vagy babydoll) ami fent takar...hidd el akkor jól fogod érezni magadat.
A kérdező hozzászólása: Én segítek neki ahogy csak tudok! Sose vetem a szemére hogy huhh elment már megint vagy hasonlók, nagyon toleráns vagyok... régebben kb 1, 5 hónapig szexelnünk se sikerült mert mindig le lankadt , de szerencsére azt megoldottuk együttesen :) Már csak ezt kéne megoldani :)
pls ha zavar vedd a kezedbe az ügyet. gyakoroljatok. legyen olyan szex hogy álljon meg folytassa mérjétek az idõt mittudomén de segíts neki, te vagy a párja
szerintem am :D kifejezetten aranyos ha egy lány husisabb akár hasba akár máshol :D
A kérdező hozzászólása: Ha szerinted kiábrándítóak akkor mért nem akarja a szerelmem , hogy lefogyjak ?? Elkezdtem fogyózni és nem engedi hogy ne egyek normális kajákat... szal meggátolja a diétám.. akkor ezt mért csinálja ha olyan csúnya ? és akkor a molettebb lányoknak ne is legyen pasijuk ? ne is vetkõzzenek le senki elött?
utolsó.. ez hülyeség.. ne mond már h nem szép egy kis pocak a lányon .. nem izére gondolok + 40 kg ra.. szerintem a modell lányok nagyon csúnyák ..
Hát, csak a dagik mondják, hogy nem számít a pocak. Egy pocakos nõ kiábrándító.
A kérdező hozzászólása: Az elsõ válaszolónak írom, hogy köszi a bíztatást :) Amúgy szoktunk szünetet tartani, de kicsit rossz érzés mikor én már pont elmennék erre õ megáll mert ha nem áll meg akkor tuti, hogy elmegy :S A második válaszolónak : Hát remélem , hogy az én barátomnak is fog tetszeni, mert már sokszor megkért rá, de mindig kihúztam magam a dolog alól.. megkérdezhetem , hogy ti még milyen pózban szoktátok csinálni? mi az ami még kényelmes is és hatásos is ?:) Amúgy ha én utána akarom akkor õ nem bírja :S Nem tudom miért... szal hiába próbáljuk... ha esetleg sikerül vissza állítani akkor is úgy kimerül :S Talán ha felül lennék és én merülnék ki akkor utána hátha bírná tovább..
Ne haragudj, de 19 éves létedre ilyen butaságokat kérdezni, mint a mondókád utolsó fele... Ahogy mozogna a melled, azt imádják a pasik, a tied is imádni fogja. Fõleg ha igaz amit írtál, hogy husi vagy, gondolom nem mandarin méretû cicid van, hanem nagyobbacska. Azt fõleg szeretni fogja.Én is husi vagyok, nagyon nagy cicikkel és kerek fenékkel, és imádja a barátom. Pedig egy 18 éves kis kamasz, ha úgy vesszük, ott lehetnének neki a korabeli, vagy fiatalabb kis cs*trik, de [email protected] rájuk (én 21 vagyok). És amúgy õ is husi és alacsony is, alig 2-3 centivel magasabb nálam. Imádom a kis pocakját meg a formás popóját :) Én barátom is gyorsan elmegy, de utána szinte azonnal tudjuk folytatni, nem lankad le kishaver, és második menetben már sokáig bírja. Ezzel próbálkoztatok?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a reakciókat, igazán úgy érzem , hogy sokat segítettetek :) Holnap végre együtt alszunk :D Szóval merem remélni , hogy igazán bátor leszek :) ) Tényleg köszönöm :) "ma 11:33: Én szerintem kiábrándítóak. Én. Ez egy vélemény. Nem tükrözi senki más véleményét. Ettõl nem kell az ablakon kiugrani. A pasid (elmondásod szerint) dagi, egyszóval neki leeht a dagi csajok jönnek be. Ez meg az õ véleménye. Pocak helyett inkább észre gyúrj."- erre a reakcióm az , hogy olvasd el elsõnek amit írtam... és utána reagálj rá :) )

Mit tegyek? Nagyon tetszik ez a lány, de nem merek neki írni mit tegyek?

IWIW-en találtam rá erre a lányra nagyon tetszik de nem merek neki írni, és azt sem tudom hogy hány éves!

Legjobb válasz: Lekéne szállni a földre az égbõl ! MI az hogy kinézel egy lányt az interneten azt írogatsz neki ? Menj el szórakozni ismerkedni haverkodni azt ott ismerkedsz lányokkal meg mindenkivel.A világ legpancserebb pasijai csajoznak netten.Annyi önbizalmad nem lehet mint egy mezei egérnek ha még láthatatlanban sem mernél kezdeményezni.Az más ha már ismered és úgy beszélgetsz online vele .Amúgy meg nem tudom te hol laksz de ha õ Németországban szerintem a találkozó is kérdéses lenne. 17/f

Lekéne szállni a földre az égbõl ! MI az hogy kinézel egy lányt az interneten azt írogatsz neki ? Menj el szórakozni ismerkedni haverkodni azt ott ismerkedsz lányokkal meg mindenkivel.A világ legpancserebb pasijai csajoznak netten.Annyi önbizalmad nem lehet mint egy mezei egérnek ha még láthatatlanban sem mernél kezdeményezni.Az más ha már ismered és úgy beszélgetsz online vele .Amúgy meg nem tudom te hol laksz de ha õ Németországban szerintem a találkozó is kérdéses lenne. 17/f
A legrosszabb dologba estél, attól tartasz h el se olvassa a leveled. ÉS? Egyébként el fogja, tuti, de ha nem írsz, akkor nem tök mindegy? Nem tök mindegy a te gondolatmeneted szerint h te nem irsz, vagy õ nem olvassa el???
A kérdező hozzászólása: Tudom hogy nincs önbizalmam, de nagyon tetszik ez a lány! Hány éves lehet szerintetek? Fogalmam sincs:(
Szerintem kb 16, annál biztos nem több. Írj Neki, ha annyira tetszik.Bár elég érdekes ismerkedési forma. De a fiatal lányoknál lehet bejön.
Nekem is tetszik sok lány de egy férfiban és benned is legyen annyi hogy nem netten keresgélsz magadnak csajt.Én cikinek tartanám ha itt böngésznék egész nap alatt a gép elõtt és azon izgulnék meg rinyálnék hogy vissza ír vagy nem .Legyen bennünk annyi férfi büszkeség hogy nem szorulunk a nettre.

Van pár aggasztó dolog, amit a barátnőm tett. Nem tudom, hogy mit tegyek. Nagyon zavaró a helyzet. Mit tegyek?

Az a helyzet, hogy a barátnőm lenyúlt jó pár darabot a pénzérméim közül és el akarta azokat adni a tudtom nélkül. Anyám és a nővérem leplezték le őt. Azóta a nővéremék gyanús szemmel néznek rá. Zavar a helyzet. Nem tudom, hogy mit tegyek.

Legjobb válasz: Elõször ketten kell hogy megbeszéljétek a helyzetet: miért tette, hogy gondolta hogy ezt megteheti... Ha kompromisszumra jutottatok akkor le kellene ülni négyesben és megbeszélni a dolgot. Én ezt tenném.

Elõször ketten kell hogy megbeszéljétek a helyzetet: miért tette, hogy gondolta hogy ezt megteheti... Ha kompromisszumra jutottatok akkor le kellene ülni négyesben és megbeszélni a dolgot. Én ezt tenném.
Én tuti kidobnám, de elõtte verbálisan szartig aláznám a kis enyveskezût.
cigány?
tolvaj. rákkezelésre kell? azt is kérje el
A kérdező hozzászólása: Nem cigány. Hülye, komolytalan válaszokra nem vagyok kíváncsi!!!!
Szakíts vele azonnal. Egy kapcsolat nem csak az érzésekrõl szól hanem a kölcsönös tiszteletrõl is. Ez nálatok az õ részérõl hiányzik. Valamint ha el akarta adni, akkor erkölcsileg a szürke zónában tartózkodik, ezen nem változtat egy beszélgetés. Sajnálom, hogy ilyen helyzetbe kerültél, de egy biztos aki ilyet tesz a párjával az nem méltó a szeretetedre. Ennél biztosan jobbat érdemelsz. Az elõttem szólók pedig nem is kérdeztek olyan butaságot:)
Szerintem jobb ha orvoshoz mész.
A kérdező hozzászólása: gyakran kékes színû lessz tõle a bugyim :((
Ha nem sárgás-fehéres-átlátszó, akkor az valamilyen fertõzés, gomba. Azonnal menj orvoshoz vele!
A kérdező hozzászólása: 13 éves vagyok és tegnap nagyon görcsölt az egész nemi szervem de már volt ilyenem hogy az egész hasam :((
Az hogy "víz"szerû folyik még nem probléma. Ha viszket-ég, büdös és a szine zöldes vagy sárga akkor fertõzés lenne. Szólj anyudnak, õ biztosan el tudja dönteni.
A folyástól lesz kékes, amikor a bugyi anyagából mossa ki a festékanyagot.

Segítség mit tegyek? Nagyon tetszik egy srác, de alacsonyabb nálam és nem tudom mit tegyek

Most ne nézzetek légyszi egy hülye p*csának , csak én vagyok 180 cm és kaptam már eleget a magasságom miatt és úgy érzem származnának kínos pillanataim ebb?l. Viszont van egy srác aki nagyon tetszik nekem és kedves is meg nagyon helyes és a teste is jó de kb 5 centivel alacsonyabb nálam. És tartok kicsit ett?l. Õt nem zavarja meg annyira engem se csak nemtudom ez valahogy ilyen társadalmi elvárás féleség

Legjobb válasz: Hát ha neked a "társadalmi elvárás" fontosabb, mint az, hogy járj ezzel a sráccal, akkor ne járj vele. Ilyen egyszerû... Amúgy ha csak nem idétlen tinilányokkal vagy körülvéve, nem hiszem, hogy bárki leszólna azért, mert 175 cm a barátod.

Hát ha neked a "társadalmi elvárás" fontosabb, mint az, hogy járj ezzel a sráccal, akkor ne járj vele. Ilyen egyszerû... Amúgy ha csak nem idétlen tinilányokkal vagy körülvéve, nem hiszem, hogy bárki leszólna azért, mert 175 cm a barátod.
az én barátom is alacsonyabb nálam, kb szintén 5 centivel de nagyon nem érdekel. (: picit furán nézünk ki, ha magassarkúban sétálok mellette, de ez legyen a legnagyobb gondunk. szerintem ez ne hátráltasson.
Ha tényleg össze akarsz vele jönni, nem mindegy milyen magas? Vagy neked fontosabb a mások véleménye a szíved szavánál? Gratulálok...
A kérdező hozzászólása: Hát én semmiképp sem hajtanám el õt.
Engem 7centi miatt hajtott el egy magassarkú õrül csajszi. Viszont egy másik szintén 7centivel magasabb szívesen járt volna velem, láttam, hogy él-hal értem, csak nekem nem jött be. :/
Sz.rd le. :) szeresd, ahogy van.
A kérdező hozzászólása: ez nagyon nem vicces
Járjon holdjáró cipõben:)
Növeszd meg (nyújtópad meg ilyenek).
engem 2 cm miatt is hajtottak már el :D
te vagy az Fruzsi? húú az az 5 centi, nagyonsok, az emberek szerinted észrevennék? szerintem nem.
ha igazán tetszik, akkor nincs olyan "elvárás"(wtf?!?!) ami az utatokba álljon. ha meg ez mégis akadály, sztem hagyjátok egymást :)
Hát én semmiképp sem hajtanám el õt. akkor mi a kérdés?

Mit tegyek nagyon gonosz 5 évesemmel?

Nevet ha másnak okoz fájdalmat és ezt rendszeresen teszi. Ha valami másnál van kiveszi azonnal a kezéb?l, mert neki ilyen nincs. Hazudozik és aztán nevet rajta. Szót fogadásról már nem is beszélek. Szabályosan kinevet. Nem tudom kezelni. Régóta gondok vannak vele, voltunk szakembernél is. Járatom mozogni rendszeresen,hogy ne unatkozzon véletlenül se mert akkor valakit terrorizál itthon.

Legjobb válasz: Jártunk egy ideig, de azt mondta nincs szükség tovább rá, nincs vele semmi gond. Gyakorlatilag bennt jól elvolt, a játék közben megállapította hogy agresszíó sok van benne, de ennyi. Õ tanácsolta a büntiszéket, jutalom matricákat stb. Mindet csináltuk hosszú-hosszú ideig. De tényleg csak adott pillanatban van hatása, akkor erõt vesz magán. De hosszú távon semmi hatása. mintha nem lenne büntetés-jutalmazás. Persze hihetetlen nagy hisztit le tud vágni, ha a jutalom matrica nem ér addig amíg õ szeretné. "Mert Akarom" ezzel lerendezi és tombol. Mintha úgy mûködnének a dolgok hogy kiejti a száján az "akarom" szót és máris meg kell történnie. Nagyon jól tudnia kell, hogy ez nem így van, hisz nincs elkényeztetve. Nagyon félek hogy mi lesz késõbb.

A kérdező hozzászólása: Jártunk egy ideig, de azt mondta nincs szükség tovább rá, nincs vele semmi gond. Gyakorlatilag bennt jól elvolt, a játék közben megállapította hogy agresszíó sok van benne, de ennyi. Õ tanácsolta a büntiszéket, jutalom matricákat stb. Mindet csináltuk hosszú-hosszú ideig. De tényleg csak adott pillanatban van hatása, akkor erõt vesz magán. De hosszú távon semmi hatása. mintha nem lenne büntetés-jutalmazás. Persze hihetetlen nagy hisztit le tud vágni, ha a jutalom matrica nem ér addig amíg õ szeretné. "Mert Akarom" ezzel lerendezi és tombol. Mintha úgy mûködnének a dolgok hogy kiejti a száján az "akarom" szót és máris meg kell történnie. Nagyon jól tudnia kell, hogy ez nem így van, hisz nincs elkényeztetve. Nagyon félek hogy mi lesz késõbb.
Sajna mi is efelé haladunk a majd' 4 éves fiammal. A kishúgával rettentõ gonosz (veri, fellöki, elvesz tõle mindent). Van egy kis barátja, akivel együtt hihetetlen rosszak, ijesztgetik a gyerekeket a játszótéren, csapkodnak, stb. Rájuk szólni lehetetlen. Szerintem ez valami tesztoszteron túltengés, de már én is sokat gondolkodtam a nevelési tanácsadón, hátha (egyszer beszéltem egy gyrekepszichológussal, annyit mondott, hogy "egy fiút sok szeretettel kell nevelni" - Na ilyen értelmes tanácsot köszönöm, nem kérek) Bocsi, hogy nem tudtam semmit tanácsolni, de gondoltam leírom hogy nem vagytok egyedi eset, sajna.
Szerintem keressetek fel másik szakembert is. Óvodában, hogy viselkedik?
elso vagyok. másik szakember. regen is ilyen volt?
A kovetkezetes neveles eredmenye.es a sok buntetes.Pici koraban hogy volt, hagytad sirni, kulon aludt, reszesult kotodo nevelesben?Ezek a dolgok sajnos osszefuggenek.

Nagyon nagy gázban vagyok, és egy óra múlva indulnom kell vendégségbe. Mit tegyek? Nagyon fontos.

Bevágtam az arcomat a szekrény ajtajának az élébe, és ömlött bel?le a vér, most megy van ott egy hatalmas nagy piros csík a helyén. Egy óra múlva indulok az egyik legjobb barátom születésnapi bulijába, és el van csúnyítva az egész arcom. Mit csináljak? T.T Esélyem sincs már normálisan kinézni? Alapozó? Vagy attól csak begyullad?

Legjobb válasz: jaja az alapozó nagyon csípné meg el se fedné rendesen. szerintem ne kend be semmivel, meg fogják kérdezni hogy mitõl van, megmondod. szerintem semmi ciki nincs benne.

jaja az alapozó nagyon csípné meg el se fedné rendesen. szerintem ne kend be semmivel, meg fogják kérdezni hogy mitõl van, megmondod. szerintem semmi ciki nincs benne.
Volt már olyan, hogy én is alapozóval tüntettem el, de iszonyúan csípett.nagy bajom nem lett, de számíts rá hogy csípni fog.
A kérdező hozzászólása: Csak annyi baj lenne az alapozóval, hogy csípne? Mert egyáltalán nem fáj, anyu még sót is rakott rá, hogy ne gyulladjon be, de félek, hogyha alapozót rakok rá, akkor begyullad egy idõ múlva, és csak még rondább lesz. Köré teszek egy kicsit szerintem.
nekem csak ennyi volt.mondjuk nekem a kezemen volt egy nagyon csúnya vágás, és azt tüntettem el.mondjuk elég szépen eltakarta.nem is gyulladt be meg semmi, csak csípett.mondjuk akkor inkább a vágás köré rakj alapozót ahol nagyon piros vagy nem tudom, lehet tényleg jobb lenne ha nem a sebre raknád.
hû...hát igen alapozó...mondjuk már lehet megkésve válaszolok:$ jégkocka is lapítja:) vagy hûtött vmi:) vagy korrektor is jó ilyenkor, púder minden... de ami nagyon fontos, hogy fertõtlenítsd alkohollal, amikor rákened is, és ha lemosod is az lapozót:) jobbulást:) sziaa
A kérdező hozzászólása: Ó, köszönöm a válaszokat. =) Végül is használtam alapozót, kb. pont úgy festett az arcom, minta végighúztam volna rajta egy piros alkoholos filcet, illetve a buli végére elment volna az feketének is. Most inkább attól félek, hogy örökre ott fog maradni egy heg. =(
szerintem nem lesz ott heg ne aggódj:) szépen el halványul éééés kész:) am ha egy nagyon kicsi helye maradna is, arra is van megoldás, már mindenféle hámlasztás...stb...:) de úgyse fog látszani:) jobbulást:) sziaaa
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. =)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!