Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek népszerűbb (2 db)

Mit tegyek, hogy népszerűbb legyen a honlapom?

Hogyan népszer?sítsem a honlapomat? Van valami jó ötletetek? De mindenképp ingyenes legyen! El?re köszi :)

Legjobb válasz: optimalizáld guglira rá, és akkor többen találnak rá, valahol van egy leírás, gugliban talán megtalálod

optimalizáld guglira rá, és akkor többen találnak rá, valahol van egy leírás, gugliban talán megtalálod

Mit tegyek hogy népszerűbb legyek? Hogyan érhetném el hogy szeressenek velem lenni?

Vannak barátaim,és jóba vagyok az osztálytársaimmal is,de nem hívnak sajnos el buliba vagy valahova.Szeretném ha engem is hívnának.

Legjobb válasz: azokkal barátkozz, akik a buliznak, szal a népszerûekkel, ne a kis stréber köcsögökkel. próbáld utánozni õket, persze nem mindenben, mert akkor lenéznek, csak a határozottságukat meg ilyesmit. legyél ápolt, ügyelj az öltözködésre, talán egy kicsit kurvás is lehetsz, ha lány vagy.:D és legyél tájékozott hogy lehessen veled dumálni, viccelõdj, de ne játszd túl, mert az már idegesítõ. legyél kicsit beképzelt. ezekkel népszerû lehetsz, de a népszerûség nem egyenlõ azzal, hogy sok ember szeret, és ráadául könnyen lehet hogy két szék közül a pad alá esel... egy másik tipp: miért nem hívod el te õket? nem valószínû hogy nemet mondanak (legfeljebb nem mennek el:D) biztos értékelni fogják a kedveséged. pl menj el a mostani barátaiddal szórakozni valahova. és ne feledd, nem csak az osztályban vannak veled egykorúak. a legjobb barátaim általában nekem se az osztályomból kerültek ki. jahh és ami nagyon nem megy azt ne erõltesd.:)

azokkal barátkozz, akik a buliznak, szal a népszerûekkel, ne a kis stréber köcsögökkel. próbáld utánozni õket, persze nem mindenben, mert akkor lenéznek, csak a határozottságukat meg ilyesmit. legyél ápolt, ügyelj az öltözködésre, talán egy kicsit kurvás is lehetsz, ha lány vagy.:D és legyél tájékozott hogy lehessen veled dumálni, viccelõdj, de ne játszd túl, mert az már idegesítõ. legyél kicsit beképzelt. ezekkel népszerû lehetsz, de a népszerûség nem egyenlõ azzal, hogy sok ember szeret, és ráadául könnyen lehet hogy két szék közül a pad alá esel... egy másik tipp: miért nem hívod el te õket? nem valószínû hogy nemet mondanak (legfeljebb nem mennek el:D) biztos értékelni fogják a kedveséged. pl menj el a mostani barátaiddal szórakozni valahova. és ne feledd, nem csak az osztályban vannak veled egykorúak. a legjobb barátaim általában nekem se az osztályomból kerültek ki. jahh és ami nagyon nem megy azt ne erõltesd.:)
Ezzel én is így vagyok. Próbálj közeledni feléjük, beszélgess velük, legyél kedves. Bár nekem nem jött be, próbáld meg, hátha a te oszttársais mások.
Kihez vonzódnak az emberek? A vidám, határozott, kedves és (legalább valamennyire) értelmes emberekhez. Van akinek ez alap adottsága. Ilyen a személyisége. Õk azok akik körül látványos udvartartást láthatsz. Hidd el, õk más módon fizetik meg a népszerûség árát. Nem érdemes irigyelni. A csinált népszerûség múlandó és fárasztó, ne törekedj rá. Ne akarj "valamilyen" lenni. Akarj önmagad lenni!! Csináld a saját életed. Ne várd, hogy mások hívjanak. Hívj te embereket magadhoz. Csinálj te bulit, szervezz te közös programot.
Ha már eddig is sminkeltél, akkor próbálj ki valami merészebbet, ha pedig nem hát rajta. Barátkozz!! Ez az egyik legfotosabb dolog! Vagy nézd meg más népszerû csajok/pasik mit csinálnak a ennek érdekében!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!