Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek mindkettönknek (14 db)

Aha
hány éves vagy? 15?
ÉN IS ÍGY VAGYOK ÍRJUNK MÁR PRIVIT EGYMÁSNAK Lány vagyok én is. írj ha oké..
de most komolyan, hány éves vagy???
A kérdező hozzászólása: Én 17 éves vagyok, most leszek októberben 18.. Az egyik fiú 20, a másik meg 21.
Sztem maradj az elsõnél.Vagy ird le hogy melyik fiúnak milyen jó v rossz tulajdonságai vannak.Akinek sok jó, kevés rossz t.van én azt választanám.

Majdnem összejöttem T-vel, de T-nek a barátnöje D. T szeret engem, meg D-t is. Õk most együtt vannak, T nem tudja, mit tegyen, mert mindkettőnket szereti.. és most? Mi legyen?

a Fiú-t T bet?vel jelzem, magamat úgy írom, Én és a másik lányt D-vel!

Legjobb válasz: T-nek kell döntenie,h mit akar...:SElég fura helyzet...!Mondjuk ha téged választ én a helyedben nem jönnék össze vele..ha nem engem szeret 100%osan akkor ott már bukott a dolog..

T-nek kell döntenie, h mit akar...:SElég fura helyzet...!Mondjuk ha téged választ én a helyedben nem jönnék össze vele..ha nem engem szeret 100%osan akkor ott már bukott a dolog..
Két embert nem lehet ugyanúgy szeretni. Naívság azt hinni, hogy téged szeret, ha közbe azt mondja, hogy a másikat is szereti. Szerintem csak élvezi a helyzetet, hogy két lánynak is bejön. Én biztos nem állnék le egy ilyennel. Engem szeressen és senki mást. Ennyi! :)
Hosszû távon jobban jársz, ha keresel magadnak egy Z-t vagy egy F-et...:-) De komolyan. Aki azt állítja két valakit szeret egyszerre, annak rajtad kívül még sok betû lesz majd az életében...
A kérdező hozzászólása: köszii!!
Totál ugyanebben a helyzetben vagyok/voltam. Amennyire "szerelmes" belém, megkönnyítette a saját helyzetét... már úgy 2 hete semmit nem hallok felõle. Nyilván ragaszkodik a régi biztoshoz és nem akarja elengedni, meghát ki tudja, kiknek mondja még azt, amit neked? Elgondolkodtató helyzet... :S

Mit tegyek hogy jobb legyen mindkettőnknek? Elsősorban párok, kismamák, illetve velünk egy cipőben járó emberek válaszára várok.

A barátnőmmel lassan másfél éve vagyunk együtt(1év4hó) kb 5hóbapja, volt egy abortusz, amikor is korainak tartottuk még a gyerek vállalást, hiszen akkor még csak albérlet, és minimálbér volt. Most hogy már ezerszer jobb az anyagi helyzetünk, és 5éves munkaszerződésem van, saját házunk, és mindent sikerült elérnünk amit szerettünk volna, arra gondoltunk, hogy meg engedhetjük magunknak hogy bővüljön a család. Elmentünk egy nőgyógyászhoz, hogy megtudjuk hogy abortusz után lehetséges-e a szülés. Sajnos azt mondta az orvos hogy 30% esélyünk van rá. Miután 2napig jól kisírtuk magunkat sok minden eszünkbe jutott. Gondoltunk az örökbefogadásra, és arra is, hogy ezt az évet arra áldozzuk hogy hátha megtörténik velünk is a csoda, és az a kevéske 30% számunkra még hatalmas remény. A barátnőm miatt nagyon rosszul érzem magam, mivel akkoriban még én hoztam fel a dolgot hogy egyenlőre jobb lenne elfelejteni. Nem tudom hogy mit tegyek, hogy neki is, és nekem is jobb legyen, hiszen ÉN tehetek róla hogy ez az egész így alakult. A kórházban, amikor elvetettük akkor azt mondták az orvosok hogy tökéletesen sikerült, és semmi gond nem lessz a szüléssel, ha majd szeretnénk. Pereskedni mindenki azt mondja hogy felesleges, mivel mi "kis emberek" vagyunk, és egy kórházat nem győzhetünk le. Ha a perhez folyamodnánk, akkor sem lenne jobb, talán csak nekem lenne könnyebb hogy másra tudnám "fogni" ezt a helyzetet. Akik voltak/vannak ilyen helyzetben kérem írjanak. Legvégső elkeseredésemben, a barátnőm tudta nélkül osztom meg ezt veletek. Kérlek adjatok tanácsot, hogy jobb legyen mind kettőnknek.

Legjobb válasz: Nekem nem egy barátnõm/ismerõsöm van, akinek volt abortusza, és pár évre rá, amikor tervezték a babát, nagyon gyorsan teherbe esett, és minden rendben volt a terhességgel is. Itt inkább az a kérdés, hogy a barátnõd (és te is) lelkileg készen áll-e a gyermekvárásra. Fel tudta-e dolgozni a történteket, és elég erõs-e a kapcsolatotok a folytatáshoz. Egyelõre ne menjetek mindenféle orvoshoz, 6 hónap próbálkozás, és ha nincs eredmény, akkor elég kivizsgálni. Addig is minél egészségesebb életmód mindkettõtöknek ajánlott.

Nekem nem egy barátnõm/ismerõsöm van, akinek volt abortusza, és pár évre rá, amikor tervezték a babát, nagyon gyorsan teherbe esett, és minden rendben volt a terhességgel is. Itt inkább az a kérdés, hogy a barátnõd (és te is) lelkileg készen áll-e a gyermekvárásra. Fel tudta-e dolgozni a történteket, és elég erõs-e a kapcsolatotok a folytatáshoz. Egyelõre ne menjetek mindenféle orvoshoz, 6 hónap próbálkozás, és ha nincs eredmény, akkor elég kivizsgálni. Addig is minél egészségesebb életmód mindkettõtöknek ajánlott.
A kérdező hozzászólása: Elfelejtettem hozzátenni hogy én 20, õ 23 éves. Valamint azt is hogy azt hogy így alakult nem érezteti velem, de nekem nagyon bûntudatom van.
Édesanyámnak elõttem több abortusza is volt, és aztán apámmal mégis összehoztak engem pedig addigra már nem is volt fiatal. Ti meg a húszas éveitek elején vagytok... szerintem menni fog az. A számok azok csak számok, és nem is a ti egyedi eseteteket nézi a doki, hanem ezek csak amolyan általánosítások.
Egy teljesen egészséges párnak (akinek nem volt abortusza), 25-30% esélye van a teherbeesésre havonta. Nem értem ezeket a százalékos dolgokat honnan szedik az orvosok, õk se tudnak többet a természetnél.
Elõször is nyugodjatok meg. Nekem is volt abortuszom 6éve, most pedig újra terhes vagyok. Nem mentem el dokihoz kérdezõsködni, mert anno megmondták, hogy nem volt gond, majd jöhet késõbb szépen a baba. Nem biztos, hogy rögtön összejön nektek, de barátnõdnek tanácsolom az enyhe agykontrollt. Pl. Én eldöntöttem.hogy most jönni fog a baba, mert itt az ideje és várni fogjuk. Jött is, bár még az elején vagyok :) Csak nyugodjatok meg, Pécsen tudok jó dokit ajánlani, én is idevalósi vagyok! Lehet, hogy nem árt vele is beszélni, hátha megnyugtat :)
A kérdező hozzászólása: Medvizsgálta tegnap elõtt Dr.Süthc Gábor professzor, és enyhe 4deák igazolványért ki is jött hozzánk. Nos, tegnap nagy ünneplésben voltunk, mivel a doki azt mondta amit szerettünk volna hallani.:) Azt mondta a vizsgálat után, hogy nincs semmi nyoma az abortusznak, és hogy legközelebb igazi orvoshoz menjünk, de olyan szerencsétlenekhez, mint Kaposváron akik vannak. Kicsit másnaposak vagyunk, de azt hiszem már ránk fért hogy kicsit jól érezzük magunkat.:) Köszönöm a jó tanácsokat a kommentelõknek, és sok boldogságot a leendõ anyukáknak.:) és üzenném nektek, hogy nemsokára mi is beállunk a sorba.:)
Látod látod, megmondtuk, hogy ne aggódj ninics semmi gond :) ! Kívánom, hogy mihamarabb sikerûljön a baba! :)
"kb 5hóbapja, volt egy abortusz, amikor is korainak tartottuk még a gyerek vállalást, hiszen akkor még csak albérlet, és minimálbér volt. Most hogy már ezerszer jobb az anyagi helyzetünk, és 5éves munkaszerzõdésem van, saját házunk, és mindent sikerült elérnünk amit szerettünk volna, arra gondoltunk, hogy meg engedhetjük magunknak hogy bõvüljön a család." Tanácsot nem tudok adni, de máshol, ahol azt szoktam mondani, hogy az anyagi okokból történõ abortusz egy orbátilás baromság, mert hónapok alatt óriásit változhat az ember helyzete, akár pozitív, akár negatív irányba, majd a te példádat fogom felhozni.
A kérdező hozzászólása: amikor ez történt, nos akkor othol dolgoztam egy mûanyaggyárban, és a barátnõm pedig lépcsõházakban takarított idõnként. az 5hónap alatt sikerült találnom németországban egy munkát, és havonta kb2200eurót keresek. szóval kb 630 ezret. a ház amit vettünk 6millió2 volt és részletbe fizetjük ki, és már mindjárt meg is lessz. Magyarországon sokan ennél rosszabb helyzetben élõk több gyereket vállalnak, és sokszok még 1gyereket is igencsak nehéz felnevelni. azthiszem hogy ha találok egy ennél is jobban fizetõ munkát (kilátásban van 2) akkor azis lehet hogy kiköltözünk. már annyi mindent beszéltünk hogy mi lessz ha jön a baba. kiderült hogy akkor le kell majd szoknom a cigirõl, mert nem szabad rossz példát mutatni a gyereknek. nagyon jó hogy már ilyenekrõl tudunk beszélgetni.
Nekem is volt abortuszom, szintén korainak tartottuk! Nekem is 30% esélyt mondtak a teherbe esésre! Rá kb 8hónapra ismét teherbe estem :) 4éves gyönyörû egészséges kisfiam van! Egy jó tanács ne stresszeljetek, mert nálad a sperma minõségét rontja a stressz a párod szervezete pedig stressz hatására olyan hormont termel ami úgynevezett természetes fogamzásgátlóként hat!
Sajat tapasztalatom es a baratnomet szeretnem megosztani veled, hatha segit: Mielott belekezdtunk a babaprojektbe a nogyogyasz nekynk is kb 30% eselyt latott a teherbeesesre. Ennek ellenere az elso honapban osszejott. Az egyik baratnomnek 18 evesen volt egy "jol sikerult" abortusza (most 22 eves) nekik az 5.honapban jott ossze (miutan az orvos azt mondta, hogy valami felre sikerulhetett az abortusz soran es o nem lat eselyt a terhessegre). A mostani nogyogyasza viszont azt mondta, hogy talan epp azert nem jott ossze hamarabb, mert gorcsoltek az elozo orvos szavai miatt. Szoval annyit tudok mondani, hogy mindketten fiatalok vagytok es ha nem gorcsoltok akkor tuti osszejon. Sok sikert nektek!
Felesleges meg orvoshoz menni(esetleg most ahova mentek meg oda el lehet menni hogy hatha az megnyugtat titeket!).Ha nem jon ossze 1 ev alatt akkor szoktak javasolni.De ha mar egyszer osszejott gond nelkul akkor nem lesz semmi gond, ujra sikerulni fog!5 honap utan siman belevaghatok.Nem kell varni semmire!:) Nekem 4 ev alatt sikerult a baba (volt ket vetelesem kozben..).De sikerult!Van akinek elhal a pici az elejen sajnos, akkor is hasonlo mutetet vegeznek mint egy abortuszon, de utana sikerulhet ujbol azoknak a paroknak is!Az a leneyg ahogy mar irtak elottem hogy ne idegeskedjetek miatta!:) Sok sikert!:) 22hetes km
Én nem értem.Történt mûhiba a mûtét során?Vagy honnan van ez a 30%?Igen, az abortusz után van esély arra, hogy nehezebb a teherbeesés, esetleg vetélés (de nem 30%)és ezt szokták elmondani a nõnek, pároknak az orvosok mûtét elõtt.Nekem is volt sajnos abortuszom, de a kisfiam elsõre aktus után fogant meg és azóta is boldog egészséges kisbaba, lassan 11 hónapos:)
A kérdező hozzászólása: Persze hogy jól meggondoluk. El sem tudod képzelni, hogy mit meg nem tennék hogy sikerüljön. Holnap után egy ujabb nõgyógyászhoz megyünk pécsre, aki talán többet tud mondani.
Ur Isten az az orvos egy barom, ilyesztgeti az embert, nehogy elhiggyétek!csupán az abortusz miatt majdnem annyi az esély a babára mint bárki másnak, gond akkor lehet ha a mütét közben történt valami hiba ami a késõbbi teherbeesést gátolja.ahoz az orvoshoz nem mennék többé vissza!!!!probálkozzatok csak nyugodtan és nézdd meg hogy pár honapon belül sikerülni fog a baba, persze csak ha tényleg jol meggondoltátok és akarjátok!
A kérdező hozzászólása: Mi is ezt mondogatjuk egymásnak hogy van esély, de viszont valahogy nem azon jár az eszünk hogy próbálkozzunk. Kicsit korai is lenne még, hiszen ez 9napja történt. Bárki bármit mondjon a gyerekérõl (rosszat) az nem ember. Szerintem egy csoda adni másnak egy életet, és ezt nem tehetjük meg olyan könnyen :(
A 30% esély nem egyenlõ a 0-val! Ráadásul nagyon fiatal a párod, akkor sem lesz semmirõl elkésve, ha netán csak pár év próbálkozás után jönne össze. Ne úgy fogjátok fel, hogy meddõ a párod, hisz ezt az orvos se mondta. Ha negatívan álltok hozzá, az gátolhatja a fogantatást, tehát csak pozitívan!
A kérdező hozzászólása: Az orvos azt mondta hogy megviselte a szervezetét az abortusz, és õ nem látja nagy esélyét annak hogy ujra teherbe eshet.:/
Nem értem, azért mondta a 30 %-ot, mert volt egy abortusza a barátnõdnek, vagy akkor történt valami hiba, ami miatt sérült a szervezete? Nekem több ismerõsöm is van, aki abortusz után újra teherbe esett és egészséges gyerekük született. Az egyik párnál pont így volt, elvetették a babát, nagyon sokat veszekedtek miatta, de nem sokkal késõbb a lány újra terhes lett és azt a babát már megtartották és nagyon boldogok.
hajrá! remélem összejön a baba minél hamarabb. jó volt olvasni hoyg ennyire akarod te is és a párod is a picúrkát! :) )

A helyzet az, hogy van egy pakisztáni haverom, aki tök jó fej, közvetlen és még be is jövünk egymásnak. Ezáltal mindkettőnknek felvetődött a szex kapcsolat gondolata. Mit tegyek?

Inkább eddig se akarjak vele eljutni, mert akkor se lesz jó vége, ha csak ennyit megkap?

Legjobb válasz: Majd ha a farka felrobban benned akkor ne csodálkozz rajta

Majd ha a farka felrobban benned akkor ne csodálkozz rajta
Ha gerjedtek egymásra, akkor miért ne??
Az a tény, hogy pakisztáni, csak egy apró momentum. Sok más, ennél fontosabb dolog alapján dönts. Ha a párkapcsolatok mindig úgy indulnának, hogy mindjárt az elején a távoli jövõt firtatnák, alig lenne boldog ember a földön. Vágj bele!
Hallod az ilyen kérdéseknek meg mi értelme?! Ha csak ennyi problémám lenne, hogy k.rjak a szomszéd lánnyal vagy sem?! Én lennék a világ legboldogabb embere. -.-"
Õk házasságig nem kúrhatnak.
A kérdező hozzászólása: Kicsimagnes: Ennél azért jobban néz ki.XD
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a bátorító kommenteket! Utolsó elõtti:ha a szomszéd lány ugyanilyen származású lenne, akkor azért már probléma lenne, sõt, nagyobb, mint fordított esetben, mert az ottani "donorok"-akiket néhányan apának neveznek- azért rossz értelemben nem piskóták.
A kérdező hozzászólása: Az utolsó kommentelõhöz annyit, hogy azért van, aki nem kezeli ezt ilyen szigorúan, sõt."Profitál" abból, hogy egy európai országban él.
szerintem is nyugotan vagj bele, lehet hogy meg komoly dolgo lesz belole... amugy nekem is pakszitani a parom

Szeretjük egymást! De a távolság. Kikészít mindkettőnket Mit tegyünk?

Szeretem a barátnőmet, ő is engem, nagyonjól megvagyunk, és férfi létemre, a mai napig ledördül egy könnycsepp sokszor annyira hiányzik...:/ Pl mikor a képeit nézem, hozzáérek a monitort, és végigsimítom a kezem az arcán...áhh teljesen megbolondultam, mint egy kisgyerek...nemtudom kezelni az érzelmeim... de mindkettőnkenk nagyon rosz ez így...kicsit ugyérzem szenvedünk...nemakarja ehyikünk sem elveszíteni a másikat, de ugye féltékenység, kicsi bizalmatlanság, stb játszik nagyon... Első távkapcsolatom, de sztem utolsó is...:( légyszi olynaokat ne, hogy "ezért sose távkapcsolat" meg nem isszeretem igazán. meg stb stb....mert felvállaltuk mindketten, tudtuk, hogy nehéz lesz... fel sem tudom fogni ésszel, most, hogy mi lenne ha szaktanánk....ha soha többé nem látnám, soha nem érezhetném, soha nem csókolhatnám...:'( egyszerűen soha többé nem érezhetem az az embert, aki annyit jelent nekem...:'( de jelenleg, az vna a szemembe, ohgy jobb lenne nekünk egymás nélkül...iszonyatosan fájdító ezeket leírni...hogy ne szenvedjen elsősorban ő, hogy neki legyen jó..., és ne fájjak neki én... kort szándékosan nem írok, legyen elég annyi, hogy huszas éveink elején vagyunk mindketten. és lassan 9 hónapja együtt (nemsok, de ez nem egy átlagos kapcsolat...leírhatatlan...legalábbis nekem, hogy mit érzek..)

Legjobb válasz: Kérd le neki kívánságmûsorban: http://www.youtube.com/watch?v=odJ7HmvwAiY

Kérd le neki kívánságmûsorban: http://www.youtube.com/watch?v=odJ7HmvwAiY
Én megértelek, ugyanezt éreztem én is és sajnos csupán 20km elég volt ahhoz, hogy elveszítsem...
Ha tényleg szeretitek egymást, akkor együtt tudtok maradni távkapcsolatban is. Ha meg mégsem, akkor szétmentek. De ne azért szakíts, mert majd úgyis tönkremegy. Igyekezzetek azon lenni, hogy a jövõtökben ne egymástól messze legyetek. Addig is, ha szerelem és bizalom van, a távkapcsolat is mûködhet, persze nehezebben.
Szia! Teljesen megértelek, átérzem a helyzeteteket. A párom és én szintén távkapcsolatban élünk, 200 km-re vagyunk egymástól, én egyetemen, õ dolgozik, egy hónapban egyszer vagy kétszer látjuk egymást. Nem mondom, hogy egyszerû kibírni ezt a távolságot, de nem is lehetetlen, mi már másfél éve élünk így. Tervezzük az összeköltözést, de mivel még a szüleim finanszírozzák az ittlétemet, õk pedig utálják a páromat, legkorábban másfél év múlva tudunk összeköltözni, addig kénytelenek vagyunk várni. De segít, hogy minden nap beszélgetünk, fõleg skype-on, és olyan gyakran megyek haza, amilyen gyakran csak tudok. Próbáljatok ti is minél többet beszélgetni, mondjatok el egymásnak mindent, így kisebbnek tûnhet a köztetek lévõ távolság, még ha csak lelkiekben is. Nekünk pedig ezen kívül még az a tudat segít, hogy már csak X hónap és végre összeköltözhetünk :) Látjuk a célt, és ez erõt ad nekünk a folytatáshoz! Kitartás :)
Köztünk 300km távolság van. Minden megoldható ha nem lanyhul az érzelem, az érdeklõdés a másik iránt. Nem vagytok már gyerekek, így ha komoly a kapcsolat lassan úgyis együtt fogtok élni. Ez erõt ad. Nem kötekedésnek szánom, de ha ilyeneken gondolkozol, hogy jobb lenne-e külön a távolság miatt, akkor ott már nincs valami rendben, még ha azt is gondolod, hogy szereted. Ez tapasztalat. 23/N
A kérdező hozzászólása: tárgytalan a kérdés....szakítunk...de köszi a válaszokat. :(

Ez így mindkettőnknek rossz. Mit tegyek, hogy felvidítsam?

A legjobb barátom szerelmes belém. És már meg is beszéltük, és ?t nem érdekli, hogy egyoldalú, azt akarja, hogy maradjunk továbbra is barátok. De a probléma az, hogy én látom rajta, hogy szenved, meg néha mondja is...Nagyon:// Azt akarom, hogy boldog legyen, de mit mondjak/csináljak? 14/L

Legjobb válasz: vagy járj vele, azzal bztos bolgoggá teszed.. :)

vagy járj vele, azzal bztos bolgoggá teszed.. :)
Mesélj neki vicceket, vagy vágj vicces grimaszokat. Aki saját magát gyötri azon nem tudsz segíteni, majd rájön, hogy így szar neki és keres másik lányt.
Ahányszor mondja, ajánld fel a barátság megszakítását.
A kérdező hozzászólása: és azt hogy hozzam fel? egyszerûen csak hogy akkor ennyi?:$ Ajj, olyan szerencsétlen vagyok az ilyenekben>///<
- Szenvedek. - Akkor szakítsuk? - Igen/nem.
Igyatok. És igen, ne legyél divatb*zi. :DDD
menny oda és: Kicsilány, ou, szia, helló! álljunk össze, mint két kicsi lego ou na figyu már, mondom mi a szitu te lány, én meg fiú na mizu, mizu, mizu?
Szerintem ne legyél divatb*zi.
Ha ez kiderül, elvesztheted a barátnõdet. És a barátságodat is ha nem akarja a másik fél. Minek divatb*zizni? Csak mert kíváncsi vagy. A csajodról fantáziálj ne más faszijáról. Lány vagyok és azt tapasztalom, hogy már nem csak a nõktõl kell féltenem a barátomat hanem más pasiktól is. Mert bizony õt is megnézte már 1-2 egyén, fõleg a legjobb haverja. Nagy balhé is lett belõle és a haver jött ki szarul mert a párom gyõzi koptatni a hülyéket. Rám is ragadt (lány létemre )egy idõben pár lány de basszus... Minek választottad a csajodat ha nem õ kell hanem egy faszi?
Most komoly, hogy a haverodat akarod megdugni? A csajod mellett? Hát én kivágnálak...
Fúú bakker! Ha ezzel jönne oda a legjobb haverom - fõleg, ha piás vagyok - garantáltan eltörném az orrát! (és ez a minimum)
Vigyázz kérdezõ, sok itt a perverz, egyáltalán nem biztos, hogy egy 18 körüli segítõkész srác van a sztori mögött, aki csak mesélni akar. De te tudod. Kérdésedre a válasz: ha van kapcsolatod, ne kísérletezgess más emberekkel. A megcsalás nemtõl függetlenül megcsalás. Ha nem vagy biztos az irányultságodban, akkor is tiszta helyzetben próbálkozz. És nem biztos, hogy a legjobb barátodnál kellene, mert akár vevõ rá, akár nem (észleltél jeleket?) - egy ilyen affér tönkreteheti a barátságot. Tapasztalat. biszex nõ
A kérdező hozzászólása: nem baj ha csak délután vagy este írok? mert most megyek aludni.. :)
[email protected] erre irjál és ott megbeszéljük részletesebben
igen volt sex :)
A kérdező hozzászólása: 01:08 köszönöm a választ, de a kérdés nem ez volt :)
undorítoak vagytok!!!!
A kérdező hozzászólása: ez elég izgi :P amúgy szokott engem ölelgetni meg hasonlók..szerintem én is azt fogom csinálni, hogy buli után..ti le is feküdtetek? :)
Én 18, õ 19 .Legelõször? Bulibol hazafelé mentünk és kicsit beittunk , erre utközben megfogtam a fenekét. Õ meg szájon puszilt.
A kérdező hozzászólása: 00:48 ti mennyi idõsek vagytok? és hogy történt? mit mondtál neki? 00:49 ezzel csak az a probléma, hogy kicsi lány nincs a storyban
Hallod, nekem is szokot ilyen érzés kerülgetni, igaz én a barátommal ezt megbeszéltem és bele is mnet, de csak annyi volt :) Lehet hogy biszexuális vagy
Ne add fel, én is így voltam. és 4 hónapja boldogak vagyunk együtt! <3

Mit tegyek, hogy mindkettőnknek jó legyen a szilvesztere?

Van 1 kis problémám a szilveszterrel kapcsolatban.Barátomat meg engem meghívtak házibuliba ez mind szép és jó, de az a baj, hogy én utálok bulizni.Barátom mindenképpen akar menni, mert ott lesz a legjobb barátja, én pedig a barátommal szeretnék lenni kettesben.(múltkor is együtt szilvesztereztünk és nagyon jó volt)Nem tudom, hogy mit csináljakén mindenképpen 2-esben szeretnék Vele lenni,de ? meg a barátjával meg velem.Mi a fenét csinálja?Kérlek segítsetek!

Legjobb válasz: osszátok meg a szilvesztert: egyik felét kettesben, másik felét a barátod barátjával

osszátok meg a szilvesztert: egyik felét kettesben, másik felét a barátod barátjával
A kérdező hozzászólása: De semmiképpen sem akarok bulizni menni.Ha mégis ezt az osztásos féle módszert csinálnánk az se lenne jó, mert 18 km van a 2 helyszín között és buszok meg nem járnak, a taxi meg drága.

Miért nem müködik? 16 éves vagyok a barátom 21. probálkoztunk a szexel de nem muködött. Egyszerűen nem tudott belém hatolni, pedig előtte eléggé fel voltunk izgulva. Nem fért be. Mit tegyek. Hogy lenne jo mindkettőnknek?

Legjobb válasz: Lehet, hogy túlságosan be van szûkülve a hüvelyed. Pettingeltetek már? Nem kell azonnal szexxel kezdeni. Fedezzétek fel egymást, és próbáljátok meg az ujjazást. fokozatosan, elõször csak egy ujjal. aztán kettõvel. Ha eléggé kitágultál, akkor próbáljátok meg (na meg ha elég nedves vagy és fel vagy izgulva) De az sem ártana, ha megvizsgálna egy nõgyógyász, minden rendben van-e veled.

Lehet, hogy túlságosan be van szûkülve a hüvelyed. Pettingeltetek már? Nem kell azonnal szexxel kezdeni. Fedezzétek fel egymást, és próbáljátok meg az ujjazást. fokozatosan, elõször csak egy ujjal. aztán kettõvel. Ha eléggé kitágultál, akkor próbáljátok meg (na meg ha elég nedves vagy és fel vagy izgulva) De az sem ártana, ha megvizsgálna egy nõgyógyász, minden rendben van-e veled.
nem kell halálra rémíteni... csak lazulj el, és menni fog... gyakorlás kérdése :P
Hülyeség nõgyógyászhoz menni!!! Mégis mi bajod lenne ilyen téren?? Gyakoroljatok továbbra is, elõbb utóbb menni fog, addig meg kézzel szájjal elégitsétek ki egymást:)
ilyen kerdes millio volt mar. Senkinek sem megy elsore, azert kell pettingelni, csokolgasson majd 1, utaana ket ujjaval probalkozzon, ha az megy, akkor johet a szex.
hát például létezik egy vaginizmus nevû betegség, kb pont az amit leírt.. info: http://vaginizmus.hu/
szerintem nem tudsz rendesen ellazulni. biztos van valami ami nyugtalanit. félsz, hogy benyit valakit, hogy nem lesz jó, maga az érzés, félsz hogy fájni fog....stb. bármilyen apró dolog aggaszt, az okozhatja, hogy nem lazulsz el. Teremts méltó körülményeket, amik segitenek neked a kikapcsolódásban. gyertyafény a sötétben, lehet illatos is :) halk kellemes zene, de lehetõleg ne olyan ami irritál, vagy elvonja a figyelmedet. készits a párna alá óvszert, hogy ne kelljen messzire menni érte. Nálunk kellemes és bevált, hogy ilyenkor félrevonulunk, és a földreteritett pléden "piknikezünk" a szobában. A hüvely egy nagyon rugalmas része a nõnek. Gondolj csak bele, hogy ott születik a baba... és hát az pöttyet nagyobb mint egy pénisz. ^_^ Minden csak ellazulás és nyugalom kérdése. Nem hiszem, hogy a párodnak lenne akkora mérete, ami miatt egy nõgyógyász már gátmetszést követelne. ^_^
Én még olyan tippet tudnék adni, hogy használjatok sikosítót, szerintem az is segít, és ha elõtte kényeztetitek egymást azzal még hamarabb megy az ellazulás. Sok sikert!:)
Lazíts, majd belejön a dologba. Ha görcsölsz, nem fog menni. Meg kell szoknia téged.
Hóóó, lassíts! Nem születik egyik ember sem szex tudással. Ha elsõk vagytok egymásnak, csak figyelnetek kell a másikra. Nem egybõl szex legyen. foglalkozzatok még többet az elõjátékkal. Kérd meg, segítsen, mi jó neki, te meg figyelj minden apró jelzésére. Nem kell kitalálnod látatlanban mi jó neki. Legyetek türelmesek és meglátod mosolyogni fogtok egymásra mikor a legboldogabb percet élitek át együtt!
nálunk is ugyanez volt a helyzet 1 évig...volt hüvelyi orgazmusom, de az ujjától..ez kicsit fura, igen...aztán egy tök váratlan helyzetben, pózban egyszercsak sikerült és onnantól kezdve ráéreztem...és persze az Õ hiúságának is jót tett...egyébként én elõtte is meg mostis úgy gondolom, h ha van orgazmus annak is örülni kell az csak plusz ajándék ha együtt, sex közben élhetitek át
Én a Kegel-gyakorlatokat ajánlom a barátnõdnek! Nézzetek utána, érdemes!
Én 11 éve szexelek de még nem jött össze hüvelyi orgazmus! És már nem is érdekel, mert minden pasi aki megfordult az életemben kényeztetett, úh.ne hibáztasd magad! A nõk többsége képtelen a hüvelyi orgazmusra!!! Vagy fogj egy vibrátort, hátulról az oldalatokon fekszetek, beléhatolsz és tedd a vibrit a csiklójához:-)
G pontot izgasd.(+ vedd rá barátnõdet hogy szex közben ne járjon semmi a fejében) Úgy nagyobb az esélye arra hogy összejön. Utána már könnyû lesz mivel "megtanulja a barátnõd hogyan kell elélvezni". Nem fog elsõre összejönni, de ne keseredj. Nekünk is kb 2-3 hónap volt mire összehoztuk.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!