Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek minden a regi legyen (26 db)

Mit tegyek h minden a regi legyen?

a baratommal 2 hete vagyunk egyutt...ma elmontam neki chetten keresztul hogy szeretem (kiszaladt a szamon).A reakcio pedig az volt hogy:miiiii???meg hogy neki meg tul koran van hogy vkit annyira szeresse,Tudom hogy szeret,lehet nem annyira mint en ot de...Mit tegyek hogy minden termeszetes legyen es hogy ne erezzem magam hujen....meg ne gondolja h odaig vagyok erte

Legjobb válasz: Szia! Szerintem mond meg neki, h "kicsúszott a szádon" és hogy emiatt ne pánikoljon. Hogy mi lányok néha ilyen figyelmetlenek vagyunk, bárkivel elõfordulhat. Mi sokkal érzékenyebbek vagyunk, mint õk, ezért fordulhat elõ.

Szia! Szerintem mond meg neki, h "kicsúszott a szádon" és hogy emiatt ne pánikoljon. Hogy mi lányok néha ilyen figyelmetlenek vagyunk, bárkivel elõfordulhat. Mi sokkal érzékenyebbek vagyunk, mint õk, ezért fordulhat elõ.
na igen..ez kicsi nagyon korai ilyent mondani, s amgi o nem melyul bele akapcsolatba, addig megiedhet, s meg ott is hagyhat...elhiszem h erzed meg ez nagyon jo neked, es akarod h tudja, de legalabb 1 honapig varj, ha minden szuper koztetek. most ezutan lehet kicsit hideg lesz veled, keves ferfi tudja elviselni. a masik meg h ha 2 hete jartok, akkor o meg abban a fazisban van h teged el kell hoditson...ha te egybol bevagod h szereted, akkor neki vege a hoditasnak, es ha olyan vadasz tipus, meg az is lehet h hamarabb tovabb lepne. Na meg nem tudom hany evesek lehettek, de nem idosek, azok mar meggondoljak, h az ilyensmit mikor kell mondani. Szerintem te is gondold meg h tenyleg szereted-e? Mertr az nem kicsi szo...csak ugy akarkinek, mert talal a szo, es jol erzed magad vele, az meg nem szerelem... Az a szerelem, mikor mar megsozktatok egymast, es ugyis ragaszkodtok, es egyutt akartok lenni, es megtesztek egymasert mindent. Mond meg h ugy ertetted azt h szereted...h nagyon kedveled, es kezd szimpatikusabb lenni mint eddig.de ne vagd be h szereted, mert az a nagy vonzalom, meg kis szivmegdobogtatas meg nem szerelem.s meg a vegen elijeszted is magad mellol. Ha kiakarod fejezni h o neked sokat jelent, akkor azt mond, h sokat jelent, es orvendsz h egyutt vagytok..

Ha hírtelen sokat fogytam és 2 hónapja nem jön meg biztos hogy meddő leszek? Ha nem akkor mit tegyek hogy minden a régi legyen?

Na szóval én 170-175 cm 15 éves vagyok és 54 kg voltam 3 hónapja aztán elkezdtem fogyozni mondván én így egy fiúnak se fogok tetszeni. Egy nap 1-2x ettem és emellet 100-200 felülést hogy kockás legyen a hasam. Na igen egy ideig ugyanúgy éreztem magam mint előtte de egy idő után nehéz volt a tesi óra elfáradtam míg haza értem egyre gyengültem míg azt vettem észre hogy nem jőn meg a szokásos havibajom mondom biztos van ilyen nem baj na igen nem változtattam ugyanúgy keveset ettem és mellete kezilabdáztam verseny szerűen és már 2 hónapja nem jött meg már elkezdtem aggódni hogy mivan és most kiderült hogy lehet hogy elvan száradva a méhem (nembiztos hogy így mondják) és járhatok orvoshoz hormon inyekciokert ha akarok majd egYszer gyereket Ja azt elfelejtettem hogy most 46 kg vagyok és nem tudok úgy enni mint egy rendes ember mert a szervezetem nem képes feldolgozni Mit tegyek?

Legjobb válasz: Mégis mit? Kövesd az orvosaid utasítását!

Mégis mit? Kövesd az orvosaid utasítását!
Nem leszel meddõ, azért ennyire nem súlyos a helyzet. Nem eszel rendesen, a tested úgysem bírna el egy terhességet, így megszûnt a menzeszed. Orrba-szájba kellene tömnöd magadba a húst és egy csomó zöldséget 15 évesen, hát szopacs hogy nem ezt csinálod. Egyedül te látod ennek kárát. Ha van pénzetek kajára, de te nem eszel húst.. egyszerûen veletek nincs mit kezdeni, úgy látszik kell egy gyenge és beteg társadalmi réteg is. De ez lehet intelligencia kérdése is. Azt írtad "elkezdtem fogyozni mondván én így egy fiúnak se fogok tetszeni" -> mert gondolod egy lesoványodott, beteg, terméketlen nõ az tetszik a fiúknak? Nem értem.. miért nem az egészséget keresi egy ember.
A kérdező hozzászólása: oké akkor megnyugodtam mármint hogy nem leszek meddõ, van pénzünk kajára szóval ilyen gond nincs de most változtatok mindent megteszek hogy minden jó legyen!!
Mindent megteszel = fogsz egy nagy adag tengeri halat, megsütöd (igazából más hús is jó, de a tengeri halak a legideálisabbak számunkra, csak legtöbbünknek túl drágák rendszeres fogyasztásra) fogsz mellé salátát, hagymát, spenótot, akár nyersen akár sülve-párolva elkészíted a zöldségeket, és nem úgy fogyókúrázol hogy 'keveset' eszel hanem úgy hogy ilyen értelmes ételekbõl, de sokat. És akkor nemcsak erõd lesz és fogyni fogsz, hanem még rákos sem leszel. Ennyire jó.
A kérdező hozzászólása: holnap tengeri hal lesz párolt zöldségekkel azt úgyis imádom:) Egészségesen fogok enni normális adagot és elmegyek orvoshoz szerintem most ez a legjobb amit tehetek és rendbe tehetem az életemet
Ez igen jól hangzik még szerintem is, holott nagyon nagy kritikus vagyok. Vegyen vért az orvos, küldje el teljeskörû vizsgálatra.. hormonszintek, vitaminszintek vizsgálata.. jó ez idõnként.
A kérdező hozzászólása: majd mondom neki hogy csináljon meg mindent!:) mindenféle képen felfog írni valami tablettát?nem szeretek gyógyszereket szedni..
Hogy mit ír fel, az az õ dolga (igazából a passzív tudása az hogy megvizsgál, az aktív tudása az hogy gyógyszereket ír fel, mégis mi mást tehetne manapság ezt tanulják az egyetemen); hogy kiváltod-e ész nélkül vagy konzultálsz a gyógyszerszedésrõl másik (esetleg kompetensebb) orvossal, na az már a te dolgod. Az hogy felírnak valamit megszokásból, rutinból, rengeteg esetben értelmetlenül még nem jelenti azt, hogy neked azt be kell szedni. Fõleg hogy a te állapotodra aligha egy gyógyszer a megoldás. Adott esetben fertõzésre lehet gyógyszert szedni, de arra sem elkerülhetetlen. A fogyás, tápanyaghiány viszont teljesen független gyógyszerektõl.. Többet kell enni, jobbat kell enni, támogatni kell az emésztést, ezeken patikaszerek nem segítenek, legfeljebb gyógynövények. Pont ilyenekrõl olvasok most egyébként.
A kérdező hozzászólása: Oké köszönöm!azért egy kicsit megnyugtattál!
Ezt az állapotot õrizd meg, mert a nyugtalankodás az aztán ritkán segít akármin is.
A kérdező hozzászólása: telefonról írtam szóval sok lehet benne a hiba! és a pszichológus mit fog csinálni?kérdezni?
Elõször is: injekció a neve. Amúgy nem, nem kell. Esetleg gyógyszert fog felírni, de elõször biztos vagyok benne, hogy megvárja, hogy nem jön-e meg magától, ha megint normális lesz a súlyod. Pszichológushoz valószínûleg elküld, amire persze nem kötelezhet, de ajánlani fogja.
A kérdező hozzászólása: Most fogunk orvoshoz menni hogy kell-e valamilYen beavatkozás és tudom hogy hülyeség volt már megbántam..://
A kérdező hozzászólása: Abban reménykedtem hogy elég ha valami kaloria dús étrend szerint étkeztek vagy ilyesmi..
Nem vagyok orvos de sztem 15 évesen még fejlõdik a szervezet szóval egészségtelen ha nem eszel normálisan. Ergó lehet h vékonyabb leszel de ha nem tudnád nem minden a külsõ plusz mint kiderült ez betegségekhez vezethet. Mit tegyél? Elõször is egyél normálisan. Másodszor ne higgy el minden sz**t amit a tv-ben látsz. De azt csinálsz amit akarsz...
A kérdező hozzászólása: Már körübelül 3 hete rendessen eszek de menyi idõ alatt áll vissza rendessen a szervezetem?
akkor fog visszállni, amikor újra összeszeded az 50 kg körüli súlyodat. én 16/l vagyok és nekem is ilyen problémám van, pedig én még vékony se vagyok, csak lement 10 kiló fél év alatt, és a szervezetem nem akar hozzászokni:/
Nekem már egy éve nem jön meg rendesen a fogyókúra miatt, de meddõ nem vagyok. A kettõ nem ugyanaz. Viszont ez így nyilván nem jó, úgyhogy kezdj el normálisan enni, és inkább többet mozogni. Bár nem értem, hova akarsz már fogyni... És mérd meg rendesen a magasságod, mert olyan nincs, hogy "170-175" - 5 cm különbség rengeteget számít.
A kérdező hozzászólása: Most elkezdtem "hízó kúrát" tartani remélem hamar vissza áll a szervezetem Akkor nem kell félnem ha nem jön meg?mert eddig mindenhol azt olvastam hogy ilyenkor félni kell és minél hamarabb menjek orvoshoz..
Akkor félj, amikor már felszedted a súlyod és még mindig nem jön meg...
A kérdező hozzászólása: Oké.de amugy olyankor kell valami tablettát szedni vagy inyekciók?
talán ne legyél anorexiás, akkor meg fog jönni. de komolyan. húzás orvoshoz és/vagy pszichológushoz, mert k.rvára nem normális, hogy valaki a 170 cm/54 kg-ból még fogyni akar...
A kérdező hozzászólása: megpróbálom:)

Segítséég Mit tegyek hogy újra minden a régi legyen?

Majdnem másfél éve vagyunk együtt, kort nem írok, de fiatalok vagyunk mind a ketten. Annyira tökéletes volt minden régen hogy szinte el sem hittem hogy velem történik.. Viszont a továbbtanulás miatt ő nagyon messze elkerült tőlem. És azóta minden megváltozott.. hazudik, rondán beszél velem már nem olyan kedves mint régen.. folyamat csak veszekszünk.. De én rettenetesen szeretem, és ő ezt tudja is, de mintha nem érdekelné.. Élőben sosem olyan mint amikor telefonon vagy az interneten beszélünk, ott mennek az ígéretek, és olyan jó érzés... de a találkozásoknál semmmi..Nem bírnám elviselni ha nem lenne velem, én még így is szeretem..Valaki volt már ugyanilyen helyzetben hogy már betegesen szerelmes de úgy érezte nem viszonozzák?

Legjobb válasz: El kell engednetek egymást, ez teljesen egyértelmû. A barátod gyáva a szakításhoz, ezért viselkedik így, hogy kiprovokálja a dolgot. Szóval ha ez minden vágya, akkor nosza teljesítsd. Mindkettõtöknek jobb lesz. Õ élheti az új életét, te pedig nem szenvedsz tovább

El kell engednetek egymást, ez teljesen egyértelmû. A barátod gyáva a szakításhoz, ezért viselkedik így, hogy kiprovokálja a dolgot. Szóval ha ez minden vágya, akkor nosza teljesítsd. Mindkettõtöknek jobb lesz. Õ élheti az új életét, te pedig nem szenvedsz tovább
A kérdező hozzászólása: Annyira hihetetlen hogy egy ember hogy megtud változni... Még írjatok, szükségem van rá:( Majd megírom mi volt.
Miért szakítana? Király élete van, két nõt dug, az egyik eltûri neki, hogy csak a szeretõje, a másik (te) eltûri, hogy bunkón viselkedik vele, mindkettõ csaj készséges az ágyban... hülye lenne szakítani. Nyisd már ki a szemed.
A kérdező hozzászólása: De én ezt nem értem:) Ha nem szeret, minek ígérget? Hogy jobb lesz minden, igyekezni fogok, tenni fogok érte, stb. Ha simán csak bunkó lenne érteném, hogy azért hogy én szakítsak.. de így nem értem, hogy mit is akar igazából..
Reménykedhetsz....de csak magadat csapod be, tudod Te is mint kellene tenned.
A kérdező hozzászólása: Ha egy lányt nagyon rejteget, róla is hazudozik, akkor ott ne is reménykedjek hogy csak barátság van, hiába állítja?
A kérdező hozzászólása: Visszatérve, mondtam már pont ezt a mondatot, hogy gyáva hozzá, de erre mindig azt kapom hogy nem vagyok az, kitudlak dobni, de nem akarlak mert szeretlek..
HA ilyen a csávó akkor meg sem érdemel téged. Felejtsd el, vagy kérd meg h változtasson
A kérdező hozzászólása: De miért kellett ennek így lennie...Voltam már szerelmes, de ennyire még senkit sem szerettem mint õt. Hiába vagyok fiatal, szerintem érettebben gondolkodom ilyen téren. Bárcsak én mentem volna elõbb továbbtanulni..engem nem változtatott volna meg...:( Köszönöm amúgy!
Ha tényleg szeretne változtatna is, nem csak ígérgetné. Te most nem látod a fától az erdõt, de mégis érzed, hogy nem jó ez igy, azért tetted fel a kérdést. Változtatnod kell, szakítanod kell szerintem, késõbb bánni fogod ha nem teszed, az idõ fogyj, ne pazarold senkire, aki nem érdemli meg.

Mit tegyek, hogy minden a régi legyen? Megörülök ettől a helyzettől.

17/L vagyok. Anyukámmal mindig is vagyon jó volt a kapcsolatunk, néha a legjobb barátn?mnek tekintettem. Mindent elmondtam neki és sok id?t töltöttünk együtt. Ha egyikünknek volt valami baja megbeszéltünk és megoldottuk bármilyen rossz is volt a helyzet. De már egy jó ideje, mit ha nem is akarnak velem foglalkozni, néha még durván is bánik velem. Eleinte azt hittem, hogy mert sokat dolgozik és a családba is van sok gond meg a munkahelyén is. Most már nem tudom mi a baj...Amikor szeretnék vele beszélni látom rajta, hogy ? nem akar. Ha elkezdek valamit mondani neki látom rajta, hogy nem figyel. Van, hogy el is küld (ez se esett rosszul az elején, mert hát megértem ha egyedül akar lenni), de most már nagyon rosszul érint. Múltkor is beégetett a rokonok el?tt, hogy milyen lusta vagyok pedig nagyon ritkán fordul el?, hogy nem csinálok meg valamit amit kér. Tesómat állandóan ölelgeti meg minden, hozzám meg alig szól. Nem vagyok féltékeny a tesómra, de akkor is rosszul esik. A barátaim olyanok amilyenek...anya volt az akibe bíztam és stabil "barátként" számíthattam rá. Nem lógtam mindig a nyakán, hogy besokalljon. Most már úgy értem nincs senki akivel megbeszélhetném a bajaimat. Mit csináljak, hogy újra olyan legyen anyával a kapcsolatom mint régen?

Legjobb válasz: Lehet, hogy titkon õ féltékeny a fiatalságodra.

Lehet, hogy titkon õ féltékeny a fiatalságodra.

Mi változott meg? Mit tegyek hogy minden a régi legyen?

Egy fiúval az osztályból nagyon jóban voltunk év eleje óta (ekkor ismertem meg, tanév elején). Sokat voltunk együtt, vicceket mesélt, beszélgettünk, együtt kosaraztunk, segített a háziban, eljött velem sétálni, mindig mosolygott rám és ha ránéztem mindg láttam hogy néz, keres a tekintetével.

Legjobb válasz: Szia!:) Az már jó jel, ha odamész hozzá szünetekben.Próbálj meg vele minnél változatosabb témákról beszélni, legyél érdeklõdõ, figyelmes, de ne vidd túlzásba, mert úgy jöhet le, hogy nyalizol.Mondd el a véleményedet, de ne vitázz azért, mert más a véleményetek 1-1 dologról:) Próbálj meg sulin kívül is progamot szervezni, hívd el valahova.Lehetõleg úgy, hogy csak kettesben lesztek.Akkor látnád a reakcióit, a viselkedését, amibõl sok mindenre lehet következtetni:) 15/L

Szia!:) Az már jó jel, ha odamész hozzá szünetekben.Próbálj meg vele minnél változatosabb témákról beszélni, legyél érdeklõdõ, figyelmes, de ne vidd túlzásba, mert úgy jöhet le, hogy nyalizol.Mondd el a véleményedet, de ne vitázz azért, mert más a véleményetek 1-1 dologról:) Próbálj meg sulin kívül is progamot szervezni, hívd el valahova.Lehetõleg úgy, hogy csak kettesben lesztek.Akkor látnád a reakcióit, a viselkedését, amibõl sok mindenre lehet következtetni:) 15/L
A jelekbõl úgy értelmezem, hogy tényleg bejössz a srácnak. Szerintem mondd meg neki az igazat, hogy hogy érzel iránta. Lehet hogy nehéz dolognak tûnik, de szerintem sokkal jobb lesz utánna, legalább nem leszel bizonytalanságban akármit mondd. És ne higgy a pletykáknak/osztálytársaknak és hasonlóknak, a saját tapasztalataid alapján alkoss róla véleményt. Sok sikert :) L/17
Szerintem konkrétan és egyenesen beszéljétek meg egymással h mit is érezhettek egymás iránt. Szerintem az ilyen helyzetekben mondjuk az a leghelyesebb ha bevallod neki h tetszik, bár a te korodban ez még máshogyvan (: Viszont sok sikert :D
3dolog ami sosem fordítható vissza!A kimondott szó!A kilõtt nyíl!És az elmult évek! :'(
A kérdező hozzászólása: hát azt hiszem tényleg meg kell próbálnom beszélni vele... de olyan nehéz. köszi a válaszokat:)

Kislanyom szuletese ota nem kivanom a szexet (3 eve), es ez mostanra megtepazta a kapcsolatomat a ferjemmel, mit tegyek hogy minden a regi legyen?

Legjobb válasz: A lanyod szuletese elott jo volt a szex?? Vagyis akkor nem volt problema??? 3 eves gyerek mar azert nem annyira kicsi h nem lehessen idot talalni a szexre.

A lanyod szuletese elott jo volt a szex?? Vagyis akkor nem volt problema??? 3 eves gyerek mar azert nem annyira kicsi h nem lehessen idot talalni a szexre.
Érdemes lenne orvoshoz menned. A szüléstõl, terhességtõl gyakran felborul a hormonháztartás. Könnyen lehet, hogy neked nem állt vissza a normális szintre és ezért a libidód lecsökkent. Ha nincs szervi hiba akkor pszichológus. Sok nõt megvisel pszichésen a gyerekszülés és különbözõ dolgokon csapodi le. Nálad úgy tûnik a szexualitásnál. Mindkét lehetõségre létezik orvosi megoldás.
Õ próbált már tenni valamit az ügy érdekében? Nem te tehetsz róla hogy nem kívánod. Menjetek el sex shopba, szexuálpszichológushoz, nézzetek meg együtt egy pornót... Ilyenkor egyszerûen meg kell keresni a megoldást.
Jó kérdés. Engem a fiam születésekor rosszul varrtak össze, és azóta fáj a szeretkezés. Plasztikáztatni nem szeretném /nem merem/. A lehetõ legritkábban bújunk össze. Tudom, hogy nem elég neki, és õ tudja, hogy fáj nekem. Megérti. De nem tudom, hogy még meddig.
Nem mindegy, hogy a szexet nem kívánod, vagy a férjedet. Ha a férjedet, akkor bizony nagyobb a baj... De ez nem olyan dolog, amit erõltetni lehet. Amúgy meg még a gyerek is kicsi, megterhelõ lehet vele is foglalkozni, a háztartás, meg még férj is. Persze nem azt mondom, hogy ez így a normális, de szerintem ha kicsit nagyobb lesz a gyerek és nem igényel teljes figyelmet, akkor neked is könnyebb lesz.
A szexet nem kívánod vagy a férjed? Mit történt a terhesség alatt köztetek?
A kérdező hozzászólása: Igen, olvastam mar ilyet is hogy nem kivanom a szexet de minden nap szexelek a ferjemmel hogy neki jo legyen, az ilyenhez csak gratulalni tudok, biztos boldog es kiegyensulyozott a kapcsolatuk! :S
Es amikor egyutt vagytok akkor elvezed a szexet????Azt mondjak hogy sok no megvaltozik a szules utan na meg a hormonok de itt mar nem ez a gond sztem.En 8 honapja szultem a lanyom de allandoan szexelnek....:) Mondjuk elotte is is volt.Biztos nem volt semmi rossz elmenyed?? Vagy faj??
Hát most értelmeset nem tudok mondani, de nem szabad feladni. Ahogy látom ez nagyon nagyon sokakkal elõfordul, általános probléma, de ha belegondolok, hogy nem lenne megoldás akkor nem nõne folyton folyvást a Föld lakossága, mert minden családban csak egy gyerek lenne és csökkenne a népesség, slussz passz. Pszichiáter, endokrinológiai kivizsgálás, egészséges életmód, új programok, környezetváltozás. Beszélgessetek sokat, próbáld meg magadat megérteni, hogy mi vezethetett oda, hogy most nem kívánod a szexet. Talán a nõiességeddel van problémád? Általánosságban nõként vagy csak anyaként tekintesz magadra? Mert sokszor ez a probléma, hogy a nõ szülés után fejben megszûnik nõnek lenni, csak az anya szerepre koncentrál. Esetleg önkielégíts kezdetben, hogy visszarázódj, önkielégítsetek együtt, nézzetek erotikus filmet, valahol el kell kezdeni, evés közben is megjöhet az étvágy. Menj el fodrászhoz, kozmetikushoz, kényeztesd magad, mert nõként ezt megérdemled, érezd magad szépnek és kívánatosnak, vásárolj új ruhákat a SAJÁT örömödre!!! Nem mások miatt, magad miatt. Ne stresszelj rá, mert az nem fog megoldani semmit, minden második nõ ilyesmivel küzd, tehát nem vagy meghibásodva.
Én is voltam így mint te. Nekem az erotikus könyvek segítettek, mert a pornó nekem sem jön be, mint "ajzószer". Nézni a megrendezett dugást... hát, tényleg nem az én világom. Simán netrõl is le tudsz tölteni ilyen könyveket, ajánlom az E.L. James könyveit. Az az igazság, hogy vissza kell rázódni. Sokat gondolkodtam, mire rájöttem, hogy kezdetben az újabb terhességtõl féltem. Aztán jött a fogamzásgátló, az meg paffra vágta a libidómat... Mióta újra gyerkõcöt szeretnénk, a házaséletünk 180 fokos fordulatot vett. Járj utána a dolognak, az egy jó kezdet, hogy foglalkozol vele, és nem hagy hagyod annyiban.
A kérdező hozzászólása: O probalkozik folyamatosan, nem erti hogy valtozhattam meg ennyire, mivel gyerek elott , meg neha mar o allitott le, annyiszor akartam. Mindig kerdezi, hogy mi valtozott, mit tegyen, de tenyleg nem tudom megmondani neki, mert magam sem tudom, barcsak tudnam mi a megoldas.
Nem dugtok emiatt rossz a kapcsolat. Hát akkor dugjatok. Erõltesd meg magad. Ha a férjed eddig tudott ilyen komoly áldozatot hozni, akkor te is tehetnél valamit a kapcsolatért.
A kérdező hozzászólása: szexfilmet probaltam, de az nem megoldas, hogy csak ugy megy. :( a szex shopra en is gondoltam, de szerintem az is csak egy egy alkalomra valtoztatna meg a dolgokat. De mindenesetre azt azert kiprobalom, hatha...
A kérdező hozzászólása: Ido lenne, nem a gyerek a hatraltato...
A kérdező hozzászólása: Altalaban nem kivanom, tehat mas ferfival sem. Szules elotti napokban is szeeltunk meg , tehat semmi negativ elmeny nem ert. Csak a szules ota valtozott meg minden. Es egyszeruen nem tudom semmivel sem befolyasolni. Atlagban 2 hetente egyszer szexelunk, mert addigra mar nagyon kivan. Es tenyleg sajnalom is , de ha egyszer nem kivanom a dolgot. :( iszonyatosan rossz ez igy, foleg, hogy emiatt ugy erzem az egesz kapcsolatunk megvaltozott. Eltavolodtunk egymastol minden szempontbol.
akkora gond lenne lefeküdni vele? nem hiszem el, hogy nem tud felizgatni...
Hát én mindent végig játszottam, hogy megtaláljam az okot, hogy miért nem kívánom a szexet a férjemmel, ereotikus könyv, ruha, pornó, szexshop, étrend-kiegészítõ, masszázsolaj, pszichológus.... Mire rájöttem, hogy a férjemet nem kívánom, volt egy törés a kapcsolatunkban, lelkileg és itt látszódott meg elõször. Aztán elváltunk... szerelmes vagyok újra és a szexet is kívánom, meg a férfit is egy bizonyosat.

Mit lehet tenni ilyen helyzetben? Mit tegyünk hogy minden újra a régi legyen vagy hasonló? Bővebben lent.

2 éve vagyok a szerelmemmel de mostanába úgy megváltoztunk mind a ketten.Szeretné ? is és én is hogy olyan legyen mint régen de nem tudom hogy mit tegyek.Gondoltam arra hogy sokat járunk majd sétálni,vagy ide oda de ezek már kicsit uncsik.Valami ötlet?

Legjobb válasz: Elég baj,ha két év után is csak a tûz meg a lángolás van meg!Egy jó kapcsolatban nem a szex a legfontosabb,bár nem mellékes,hanem az egymás iránti szeretet,megértés,bizalom.Ha ezek nincsenek,akkor a legcsodálatosabb szex mellett sem lesz hosszú távon életképes a kapcsolat.Ezért van a sok válás. Az természetes,hogy 2 év alatt változtatok,mindenki változik.Próbáljátok megbeszélni,hogy ki miben változott meg?Mi az,ami nem olyan,mint régen, ( ha csak a szex,akkor az nem olyan nagy baj) mi volt akkor jobb.Beszéljetek minél többet,ki mit szeret,mi érdekli stb.Így jobban megismeritek a másikat,és a régi helyett lehet jobb és tartósabb a kapcsolatotok.Elmehettek kirándulni,múzeumba,koncertre,színházba.Utána megbeszélitek,kinek mi tetszett sbt.Megbeszélhetitek a legutóbb olvasott könyvrõl szerzett véleményeteket.stb. Ezek 30 évi jó házasság utáni tapasztalataim.

Elég baj, ha két év után is csak a tûz meg a lángolás van meg!Egy jó kapcsolatban nem a szex a legfontosabb, bár nem mellékes, hanem az egymás iránti szeretet, megértés, bizalom.Ha ezek nincsenek, akkor a legcsodálatosabb szex mellett sem lesz hosszú távon életképes a kapcsolat.Ezért van a sok válás. Az természetes, hogy 2 év alatt változtatok, mindenki változik.Próbáljátok megbeszélni, hogy ki miben változott meg?Mi az, ami nem olyan, mint régen, ( ha csak a szex, akkor az nem olyan nagy baj) mi volt akkor jobb.Beszéljetek minél többet, ki mit szeret, mi érdekli stb.Így jobban megismeritek a másikat, és a régi helyett lehet jobb és tartósabb a kapcsolatotok.Elmehettek kirándulni, múzeumba, koncertre, színházba.Utána megbeszélitek, kinek mi tetszett sbt.Megbeszélhetitek a legutóbb olvasott könyvrõl szerzett véleményeteket.stb. Ezek 30 évi jó házasság utáni tapasztalataim.
egy idõ után eljön ezaz idõszak, és sokhelyen olvastam már, h ált fél után következik ez be, akkor szûnik meg a lángolás. nos, nekem egy évig tartott, énmár jó vagyok:D mostanra már több mint 3 éve együtt vagyunk, mind2en tudjuk h nemolyan mint régen, de ez így természetes, és nemis hajszoljuk görcsösen a régi idõket, mi ígyis jól megvagyunk, és szeretjük egymást.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a tanácsokat! a könyvajánlást is!majd megveszem vagy megszerzem valahonnan...köszönöm szépen nagyon!!!!:) :D
" ev utan ellaposodott a kapcsolat???Gyerekekne vicceljetek mi lenne veletek akkr 10 12 ev utan....ezt nem lehet egy setaval helyrehozni, ha ket ember meg kozott megvan a tuz a szenvedely annak ket ev utan csak megjobban langolnia kellene...egy kapcsolatnak ezek a legszebb evei...szretitek ti egymast vagy csak megszokasbol avgytok egyutt es kozben halalra unjatok egymast.....nincs jobb szabdido tevekenysegetek mint egymast kinozni?
En 2 ev utan attol is extazisba estem ha a baratommal csak fekudtunk egymas mellett es fogtuk egymas kezet, jogos az elso komment...
A kérdező hozzászólása: Szeretjük egymást...
A kérdező hozzászólása: Hát igen, de nem állhat ki az egész nap szeretkezésbõl...és jöhet az oltás, hogy csunya dolog hogy nem tudom hogy mit csináljunk, de én csak tanácsot kértem, nem azt hogy mi a baj velünk...
De én nem értem. Hol volt szó szeretkezésrõl? Azt írta a válaszoló, hogy ha fekszenek egymás mellett, és fogják egymás kezét... Na mindegy. Olyan, mint régen, nem lesz, hiszen "most" van, nem "régen", ezen felesleges erõlködni. Én is ismerek párokat, ahol négy éve járnak, de ugyanúgy lángolnak, mint azelõtt, hacsak nem jobban, pedig fiatalon jöttek össze. Ez van, nálatok nem így alakult, de nem kell kétségbeesni, tényleg rengeteg program van, ahova elmehettek, randizgassatok (nem tudom mennyi idõt töltötök általában együtt), légy kreatív :)
Szia! Arnold Mol-HÁzaspárbaj(nyerjünk mindketten) c. könyvét ajánlom, hogy olvasd el mert másfél év együttjárás után ettõl lett újra csodálatos minden köztünk a párommal.Nem túl hosszú könyv és én könyvtárból vettem ki és rengeteget lehet belõle tanulni a párkapcsolatról és arról hogyan õrizzük meg a tüzet és mit csináljunk, hogy a másik ne váljon unalmassá számunkra . Jó olvasgatást ;)

Mit tegyek hogy megint olyan legyen a kapcsolatunk mint régen?

2 éve van párkapcsolatom. Az elején annyira aranyos volt, figyelmes és kedves. Talán még egy kicsit romantikus is. Ragaszkodott hozzám de néha már túlságosan is. Én pedig ezért szerettem bele. Imádom még mai napig is de teljesen megváltozott. A természete a személyisége... Mintha más ember lenne. Már nem mondogatja , hogy mennyire fontos vagyok neki , vagy hogy mennyire szeretne. Persze ezek régen mindennaposak voltak. Én egyre jobban szeretem , de egyre nehezebb is mert nekem hiányoznak a régi dolgok. Már próbáltam vele beszélni , ami sikerült is de semmi látszatja az egésznek. Mit csináljak , hogy olyan legyen a kapcsolatunk amilyen régen volt? Mert most elég kiegyensúlyozatlan.

Legjobb válasz: Lehet már nem szeret?Nem tudsz mást tenni, elmondtad mire lenne szükséged, ha õ ezt nem veszi figyelembe, az már régen rossz. Egy kapcsolatban nem csak szerelemre, kompromisszumokra is szükség van. Mindkét fél változik idõ közben, figyelni kell, hogy a másik mire vágyik és csiszolódni egymáshoz, mindkét félnek.

Lehet már nem szeret?Nem tudsz mást tenni, elmondtad mire lenne szükséged, ha õ ezt nem veszi figyelembe, az már régen rossz. Egy kapcsolatban nem csak szerelemre, kompromisszumokra is szükség van. Mindkét fél változik idõ közben, figyelni kell, hogy a másik mire vágyik és csiszolódni egymáshoz, mindkét félnek.
Attól h nem nyáladzik neked mindennap, még szerethet.

Mit tegyek hogy minden újra a régi legyen?

Kezdeném azzal hogy egy 13 éves lány vagyok aki még egy fél éve egy más iskolába járt. Anya mindig is elakart onnan vinni mert szerinte nem volt megfelelõ ez az oktatás. Viszont nem akarta rám erõltetni hogy átmenjek, rajtam múlott. Éltem ezzel a lehetõsséggel és nemet mondtam mert jól éreztem magam abban a társaságban. De írtunk egy dolgozatot amibõl semmit nem tudtam és ez egy TZ volt. Nos anyám nagyon begurul ha rossz jegyet viszek hát még ha egy TZ-t. Nagyon ideges lettem mert nem akartam hogy már megint idegbeteg legyen. Az egyetlen kiút az volt ha azt mondom hogy átmegyek és a szervezés el is veszi a figyelmét. Ez a tervecske be is vált, viszont inkább viseltem volna el anyát mint hogy életem legnagyobb hibáját követem el. Az iskola és a tanítás kemény, és nincs bajom vele. Viszont a közösség nagyon rossz egy normális barátom sincs. A régi suliban hülyéskedtünk, agyonröhögtük magunkat. Itt meg komolyság, és fegyelem. Nem lehet szórakozni velük iskolán kívül sem. Már fél éve járok ide és nem tudok tovább ebben a társaságban élni. Otthon mindig vidám arcot mutatok, de belül sírok. Nem tudom hogy mondjam el hogy nem érzem itt jól magam. Fõleg azt hogy vissza szeretnék menni.

Legjobb válasz: 13 eves vagy!!! Hova mesz vissza? Jovore ugyis vegzel az iskolaval. Szoval szerintem bird ki ezt az evet, aztan ugyis mesz uj iskolaba. Az alt sulis osztalytarsaimat meg sem ismernem. Szoval ne jatsz anyad idegeivel, hanem egy evet kibirsz, aztan csokulom. Amugy meg, iskolan kivul nem muszaly pont a mostani osztalytarsaiddal logni. Ott a facebukk, szolj a regi pajtijaidnak, hogy talalkozzatok.

13 eves vagy!!! Hova mesz vissza? Jovore ugyis vegzel az iskolaval. Szoval szerintem bird ki ezt az evet, aztan ugyis mesz uj iskolaba. Az alt sulis osztalytarsaimat meg sem ismernem. Szoval ne jatsz anyad idegeivel, hanem egy evet kibirsz, aztan csokulom. Amugy meg, iskolan kivul nem muszaly pont a mostani osztalytarsaiddal logni. Ott a facebukk, szolj a regi pajtijaidnak, hogy talalkozzatok.

A legjobb barátnőm tök flegma velem és elhanyagol. Egy másik csajnak lett közbe a legjobb barátnője. Mit tegyek hogy minden újra a régi legyen?

Volt egy legeslegjobb barátnőm akivel irtó jóba voltunk. De aztán megismert egy másik csajt. Engem jól elhanyagoltak és most legjobb barátnők... Ráadásul most flegma is velem. Mással meg tök jófej...._. És amúgy azért hogy kibéküljek vele (mert multkor összevesztünk) összevesztem az egyetlen barátnőmmel a suliba....

Legjobb válasz: Mindkettõtöknek van szája? Gondolom igen. Tudod az arra való, hogy beszéljetek! :) Hívd félre és beszéld meg vele, hogy miért ilyen. Nem kell letámadni, csak higgadtan és értelmesen kérdezd meg hogy "Mi a problémája? vagy hogy Mi van most?" Nincs olyan amit ne lehetne megbeszélni! Ha a legjobb barátnõd akkor ezt meg kell tudnotok oldani. Minden kapcsolatban /még a baráti kapcsolatokban is/ vannak problémák. Minél ilyen több Problémán mentek át s közben kiáltok egymás mellett annál szorosabb lesz a barátság! Mással meg nem vessz össze miatta, az már egy külön dolog...

Mindkettõtöknek van szája? Gondolom igen. Tudod az arra való, hogy beszéljetek! :) Hívd félre és beszéld meg vele, hogy miért ilyen. Nem kell letámadni, csak higgadtan és értelmesen kérdezd meg hogy "Mi a problémája? vagy hogy Mi van most?" Nincs olyan amit ne lehetne megbeszélni! Ha a legjobb barátnõd akkor ezt meg kell tudnotok oldani. Minden kapcsolatban /még a baráti kapcsolatokban is/ vannak problémák. Minél ilyen több Problémán mentek át s közben kiáltok egymás mellett annál szorosabb lesz a barátság! Mással meg nem vessz össze miatta, az már egy külön dolog...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!