Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek minden a (2340 db)

Egyiket sem
Mind a kettõt válaszd. Hármasban a legjobb. :D
Ha azt mondod nem tudsz választani akkor gondolj a 2 fiúra és próbáld ki azt , hogy kiválasztod az egyiket, ha a másik felé húz a szíved akkor a másikat ennyi :) nekem összejött
Utolsó tudja mi a helyzet!!! Egyertelmûen harmas! A 2 srac 1 csaj felallas a legjobb a vilagon! Tehat dumald meg a sracokkal, aztan mehet a party!
a másodikat válaszd, mert akkor nemszerettél volna bele a másodikba ha az elsõ igazán kellett volna: )

Mit tegyek mind a két húgom megbukott?

Bejönnek és mondják hát megbuktam egyikük (Betti) Nyelvtanból és Matekból Niki Angolból,Történelemből meg rajzból de a szüleimnek nem akarják elmondani ráadásul az a legnagyobb baj hogy azt hazudták hogy félévi eredményükben nem lesz 3-mas csak 4-5 én jelenleg nem szóltam anyuméknak Mit tegyek nem szeretnék a húgaimmal össze veszni

Legjobb válasz: Neked szerintem nem kell tenned semmit. Õnekik kellene majd elmondaniuk. :)

Neked szerintem nem kell tenned semmit. Õnekik kellene majd elmondaniuk. :)
Ne csinálj semmit. Ez semmi. Félév. Kit érdekel? Amúgy pedig úgy is alá kell íratni az ellenõrzõt és még az is elõfordulhat, hogy berendelik a szülõket. Szóval te maradj szépen ki belõle. Ne legyél mószeraranka. a betyárbecsületre mindig lehet támaszkodni ilyen eseteknél.
Részvétem.
Hát figyelj...ez nem is 3 as xD De szerintem te csak magadra figyelj! Ez az õ saruk...az ellenõrzõt meg alá kell íratni!
Arra figyelj, téged ne húzzon le az õ gyenge eredményük.
A kérdező hozzászólása: Megfogadtam a tanácsotokat de sajnos még mindig nem mondják el én ma kaptam a meg a félévit és azt mondták hogy a Matek 3 mas kivételével jó.Húgomék nem szóltak semmit hanem elmentek.De az a baj hogy anyukám nem hagy békén mert szerinte már rég meg kellett volna kapniuk a félévit.
Mondd anyudnak hogy ne tõled kérdezze hanem tõlük. Hugaidnak meg mondd meg, hogy téged hagyjanak ki az ilyenekbõl. Vagy ne mondják el neked se vagy mondják el mindenkinek. ne veled szórakozzanak.

Mit tegyek ha a férjem nagyon sokat iszik? 3 gyerekünk van. Miért fontasab neki az ital mint a család? Mit tegyek? Olyan tanácstalan vagyok.

Legjobb válasz: ha van rá lehetõséged lépjél, én is csak azt tudom mondani. Én is alkesz apa mellett nõttem vel, igaz mindig dolgozott, de soha nem volt olyan ünnep, névnap szülinap vagy egy sima hétvége, amikor ivott mindig balhé volt. MÉg a ballagásomon is. Mindig attól féltem, hogy mikor kivel kezd el balhézni, a famíliában vagy a családban, anyum nagyon sokat tûrt, de ahogyan idõsebbek lettünk már jobban ki tudtunk állni mellette. Esküvõmkor már azért moderálta magát, mivel külön megkértem. Úgy nõttem fel, hogy láttam édesanyám mennyit szenved, nem volt rá pénz, hogy lépjen. És mi is ott voltunk atesómmal. Õ mára már nagyon gyûlöli az apánkat, sajnos ez betegség,miért et nem lehet találni, ezt senki sem tudja megmondani. Talán még õ sem

ha van rá lehetõséged lépjél, én is csak azt tudom mondani. Én is alkesz apa mellett nõttem vel, igaz mindig dolgozott, de soha nem volt olyan ünnep, névnap szülinap vagy egy sima hétvége, amikor ivott mindig balhé volt. MÉg a ballagásomon is. Mindig attól féltem, hogy mikor kivel kezd el balhézni, a famíliában vagy a családban, anyum nagyon sokat tûrt, de ahogyan idõsebbek lettünk már jobban ki tudtunk állni mellette. Esküvõmkor már azért moderálta magát, mivel külön megkértem. Úgy nõttem fel, hogy láttam édesanyám mennyit szenved, nem volt rá pénz, hogy lépjen. És mi is ott voltunk atesómmal. Õ mára már nagyon gyûlöli az apánkat, sajnos ez betegség, miért et nem lehet találni, ezt senki sem tudja megmondani. Talán még õ sem
Próbáld meg megbeszélni vele , ha nem lehet vele megbeszélni akkor nagyobb már a gond.
Szia! Sokat tanácsolni nem tudok. Ha veszekszel érte, még megver. Ha nem, azt hiszi így van rendben. Normális állapotában beszélj vele. Vedd rá, menjen el elvonóra. Sajnos ez egy betegség lett. Egyre népszerûbb betegség.
Ha nem változik, ülj le vele, beszéljetek a problémákon, esetleg, ha beleegyezik az elvonúkúrára....Próbáljátok meg! Sok sikert, és remélem, hogy minden rendbejön!:)
Válj el ha nem változik!Én alkesz apa mellett nõtem fel, 36 éves vagyok és van már három gyerekem de a mai napig viselem a nyomát a gyerek koromnak lelkileg!:(
Ha tudod, hogy reménytelen, hogy a férjed megváltozzon, válj el! Neked a gyerekeidért kell felelõsséget vállalnod, és hidd el, egy alkoholista apa csak negatív irányba befolyásolja az életüket. A férjednek sincsen szüksége rátok, hiszen a teljes testi-szellemi leépüléshez nem kell társ. Tudom, hogy könnyen beszél az, aki nincsen benne nyakig egy ilyen helyzetben, de hidd el, nincsen kilátástalan helyzet, mindent meg lehet oldani, csak akarat, és kitartás kell hozzá. Ha közösek is az ingó-ingatlan vagyontárgyak, de meg lehet õket osztani. A tárgyak csak tárgyak, pótolhatóak, újrateremthetõek, de a gyerekeid élete, lelki fejlõdése olyan érték, amelyre, ha nem vigyázol, örökre károsodhat. A nyugodt család, a biztonság ugyanolyan fontos egy gyermeknek, mint az étel, amit megeszik. Erre gondolj, amikor döntesz, hogy merre menjen tovább az életetek.
Én most mondom, hogy NINCSENEk reménytelen esetek. Egy pár mérföldkövet meg kell mozgatnod érte, de ha nem adod fel, akkor mindennek úgy kell lennie, ahogy te szeretnéd. Az elválás nem megoldója semminek!
Mi is hárman vagyunk testvérek, édesapánk szintén iszik. Nõvérem már elkerült itthonról, de mi még mindig itt szívunk. Apánk a pénzünk 80%-át elissza, más nem is érdekli. A munkáját is a bátyámmal csináltatja. Anyám nem mer lépni, mi sem merünk, mert kidob. Legyen kitartó, találjon egy olyan pillanatot, amikor "tiszta" és ültesse le beszélgetni. Nagyon remélem, hogy a gyermekei nem fogják azokat átélni, amit mi. Remélem megoldódik a problémája! Sajnos így, hogy nem ismerem a férjét, mást nem tudok mondani, mint hogy szorítok Önökért!

Mit tegyek ha a fiu aki tetszik nekem egy evvel kisebb mint en. Viszont en halalosan szeretem! Nem tudom mit tegyek merjem elmondani neki az erzeseimet?

Legjobb válasz: Ha érzed, hogy te is tetszel neki akkor az az 1 év korkülönbség ne legyen választó ok! :)

Ha érzed, hogy te is tetszel neki akkor az az 1 év korkülönbség ne legyen választó ok! :)
Ez a fiú az oszt. társad?
A kérdező hozzászólása: nem osztalytarsam :/
A kérdező hozzászólása: raadasul nem tudom hogy tetszek e neki az igaz, hogy nagyon sokat beszelgetunk de ez meg akkor sem veheto keszpenznek...

A párom kisöccse azzal szórakozik hogy telefonálgat össze-vissza én mint a RTF végzős tanulója beszéltem vele hogy ne tegy de hiába mit tegyünk mert a párom tegnap zokogva hívott fel és mesélte hogy mit művel a kisőccse?

Legjobb válasz: Mit jelent az, h össze- vissza telefonálgat? Telefonbetyárkodik? Akkor a szülõ (aki nyilván a telefonszámlát fizetni) dolga lenyomni neki egy sallert (oké, ez opcionális), majd elmagyarázni, h azon kívül, h ez nem vicces szórakozás, költséges is. Továbbá a zsebpénzébõl levonnám a telefonálgatás árát. Más: ha végzõs hallgató vagy, minden bizonnyal szakdolgozatot kell írnod, ami ugye egy hosszabb terjedelmû, összefüggõ írásmû. Ezért nem volna rossz ( a konzulensed, az opponensed és a saját érdekedben is), ha megtanulnál mondatvégi írásjeleket használni, és megfelelõen tagolni a írásodat, ezenkívül a helyesírási szabályzat lapozgatása sem válna károdra. Nem szokásom ilyeneken lovagolni, de az értelmezhetõség miatt fontosak ezek.

Mit jelent az, h össze- vissza telefonálgat? Telefonbetyárkodik? Akkor a szülõ (aki nyilván a telefonszámlát fizetni) dolga lenyomni neki egy sallert (oké, ez opcionális), majd elmagyarázni, h azon kívül, h ez nem vicces szórakozás, költséges is. Továbbá a zsebpénzébõl levonnám a telefonálgatás árát. Más: ha végzõs hallgató vagy, minden bizonnyal szakdolgozatot kell írnod, ami ugye egy hosszabb terjedelmû, összefüggõ írásmû. Ezért nem volna rossz ( a konzulensed, az opponensed és a saját érdekedben is), ha megtanulnál mondatvégi írásjeleket használni, és megfelelõen tagolni a írásodat, ezenkívül a helyesírási szabályzat lapozgatása sem válna károdra. Nem szokásom ilyeneken lovagolni, de az értelmezhetõség miatt fontosak ezek.
Két-három igazán jó idõben kiosztott saller hatásosan kezeli az ilyen problémát.
A kérdező hozzászólása: lehet hogy más már írt hasonló kérdést. Amúgy ez nem kamu igazából megtörtörtént.
kamu ilyen kérdés már volt
Ha egy szülõ nem bír a saját hü..egyerekével, az õ dolga, nem a tiéd. Ha hajlandó még fizetni is a kölyök szórakozását, lelke rajta, de ne panaszkodjon. Ha nincs annak a gyereknek telefonja, zsebpénze, nem fogja csinálni. Amúgy a bilincs hülyeség, most mi értelme van, hogy otthon rárakod? Csak viccnek fogja venni. Néhány jól irányzott atyai pofonnal többre menne, na meg lehet azt a gyereket büntetni is - tv, számítógép megvonás, szobafogság, stb.
A kérdező hozzászólása: A bilincs jó ôtlet ha még 1X szórakozik felrakom rá a bilincsem mert gyakorlaton vagyok a helyi rendõrkapitányságon.
Honnan van pénze az utcaira? Hány éves?
Telefont elvenni tõle.. De ezen miért kell zokogni? Nincs anyja annak a gyereknek, hogy megnevelje? Komolyan azt hittétek, hogy te, mint végzõs RTF-es majd hú de rendet teszel? :D :D
A kérdező hozzászólása: Már csináltuk hogy elvettük tõle de akkor meg azt csinálja hogy kimegy utcai telefonról folytatja a szórakozást.
Mondd meg neki, hogy elviszi a rendõr, és berakja egy dutyiba! :D Legyen nálad egy bilincs, fenyegetsd meg vele.
Mennyi idõs az a kisöcs? Mobilt nem elérhetõ helyen hagyni-vonalast lekódolni- ha értelmes korban van már, beszélni a fejével hathatósan.
Vedd el tõle a mobilt
"Üss a büdös kölyökre a lapátnyéllel jó nagyot, jó nagyot sózz oda, ho, ho"Nagy Ferótól

Az eggyik fiúbarátom összejött a másik fiúbarátom csajával most mit tegyek? -mind 2 a barátom és választani nem tudnék közöttük.

Legjobb válasz: semmit, majd lerendezik egymás között. tégy úgy, mint aki nem is tud a dologról, vagy küldj névtelen levelet

semmit, majd lerendezik egymás között. tégy úgy, mint aki nem is tud a dologról, vagy küldj névtelen levelet
A kérdező hozzászólása: 11 évesek vagyunk.
akkor barbizz=)
A kérdező hozzászólása: 11:46 te is!!

Nem tudom, h mit tegyek:c A pasimról megtudtam, egy két dolgot, de még mindig szeretem! Mit tegyek? Tanácsra lenne szükségem:/ részletek lent.

az egész azzal kezdődött, h a nyarat nem fogja a városba tölteni, hanem az ország másik végén:/ nem is fog haza jönni:c ezután megtudtam, h cigizik! ez engem annyira nem zavart, de nem is örültem neki annyira, h 13 évesen már rendszeresen cigizik...csak az zavart, h mikor megkérdeztem, akkor a szemembe mondta, h nem! ez nekem sz*rul esett, h nem őszinte... ezután az egyik volt osztálytársammal beszélgettünk, és felkerült "xy" (a pasim). mesélt róla egyest mást...pl.: rendszeresen füvezik, lop ( nem kis dolgokat), és más lányok után fütyül, és mondja, h jó a seggük:/ a barátnőim, mint azt mondják, h dobjam... de ezzel az a baj, h 1 élőbe szokták az ilyeneket közölni... 1 2 ha szakítanék, azzal magammal is kiszúrnék, mert ezek ellenére is nagyon szeretem...:c (sajnos:cc) 13/L

Legjobb válasz: Mi ez a sok :c -zés? Ereszt a fejed? más lányok után fütyül, és mondja, h jó a seggük:/ XDXDXD Kakaó és ágy.

Mi ez a sok :c -zés? Ereszt a fejed? más lányok után fütyül, és mondja, h jó a seggük:/ XDXDXD Kakaó és ágy.
Mondjátok kérlek, hogy ezek a 13 évesektõl származó eszmefuttatások csak troll-kérdések. Mondjátok, kérlek...
Dobjad. 13 évesen még egy szakítás nem okoz akkora lelki vihart mint késõbb 18-20 évesen.. Ezt te bizonyára még nem biztos hogy így fogod tapasztalni, fájni fog ez is nagyon, de ami késõbb lesz azokhoz képest ez semmi. Tényleg dobd...
Hallgass az agyadra! A szerelemrõl ebben a korban még fogalmad sincs! Fõleg hogy egy ilyen gazemberpalántáról van szó, akivel normális ember szóba sem állna.
Csak nekem tûnik az normálisnak, ha 13 évesen a barátnõimtõl nem a pasimról kapok pletykákat és mindenféle hírt, hanem a legújabb tinibandáról, vagy esetleg arról, hogy mik történtek velük az elmúlt napokban? Én ilyenkor még lent voltam a haverokkal estig és zenét hallgattunk, beszélgettünk, álmodoztunk. Pasim sincs még, de jobb is az életem, mert legalább az összes ilyen dologból kimaradok :D 15/L
ez esetben bogárka hallgass az agyadra
A kérdező hozzászólása: ha az olyan egyszerû lenne...agyam: szakíts vele! szívem: maradjak vele együtt, mert szeretem!
lerövidítem a sztorit: igaza van a barátnõidnek, szakíts vele és kész.
hidd el nem azok... 13 évesen ezt csinálja? karrier öcsém, majd ha így folytatja vagy intézetbe vagy a föld alá kerül a drága ;)
Füüüüty, jó a segged. Imádom. Használni fogom.
Öhm..most a kérdésed a szexhiányra utal?
Keljetek fel korábban, és feküdjetek le késõbb.
A kérdező hozzászólása: nem a sexre utal a hiány hanem úgy érzem nem foglalkozik velem eleget. Meg mikor hozzábújok látom rajta hogy besokalt már velem hogy állandóan rajta lógok.

Mit tegyek, ha a kutyám mindig minden lepisil?

Van egy 3éves kutyàm.Nagyon aranyos,de mindig lepisilja a falat közvetlenül a bejàrati ajtò mellett.Màr többször el akartuk vinni,mert nagyon büdös lesz,ha mèg pàrszor lepisilja. Abban szeretnèm a segìtségeteket kérni,hogy mit tegyek ,hogy a kutyàm ne pisilja le a falat?

Legjobb válasz: + éves korában szerintem nincs mit tenni.

+ éves korában szerintem nincs mit tenni.
3 rész víz, 1 rész ecet, szódabikarbóna, mosószer, 1%-os hidrogén peroxid (ezt bármelyik patikában beszerezheted) szag molekulák kiirtására
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi vàlaszokat. Mindegyik lehetõsèget kipròpálom.
A kérdező hozzászólása: Kerti kutya, ezért nem jò a mûanyag labéria, de azért köszönöm a választ.
Tudom, menjek a fenébe, hogy mindig a falkavezérséggel jövök, de csak szerintem nem normális, ha egy kutya a saját otthonában jelöl, ráadásul pont ott, ahol a gazdái szaga a legintenzívebb?
A kutyád jelöl. A lényeg, hogy kapd rajta, és tiltsd meg neki. Tudasd vele, hogy ez helytelen viselkedés és nem tûröd. Ezt lehet egy erélyes tiltószóval (pl.nem vagy fújjj), vagy grabancmegfogással.
Az én kutyám is nagyon erõsen jelölt. 5 évesen lett ivartalanítva és nem mondom hogy teljesen abbahagyta, de nagyon ritkán fordul elõ. Nem reagál olyan erõsen más szagokra. A falkavezérséggel lehet jönni, de miért érezné a kutya a gazda szagát legerõsebben az ajtó mellett? Esetleg - ennek a logikának a mentén - vizelje le a gazda a falat? Ettõl sokkal használhatóbb ötlet, a szagsemlegesítés.
Azért ott a legerõsebb a szaga, mert az ajtó melletti réseken árad kifelé. Mi nyilván nem érezzük, de a kutya igen.
Lehet jó ötlet lehet nem de olcsó: 1-Fekete borsot szorjál oda. 2-Rakjál vizet egy üres spray dobozba és ha elkezd pisilni vizezd le. 3.Müanyad flakonba rakjál aprópénzt régi 1-2 ft-ost pl. és ha éppen pisilne dobd le mellé ezt csörgö lánccal vagy kulcs csomóval is lehet. Idö igényes , de megéri.
Hypo meg a domestos nem jó, mert annak is olyan lúgos szaga van, mint a pisinek. Fertõtleníteni jó, de utána valami szagközömbösítõ kell. Van az a békás padlófelmosó, az nem lúgos.
én akkor már csak ezt tudom javasolni hogy jó alaposan fertõtlenítsétek a falat (domestos hipó ) és ha lehet és elfér és nem rontja a lakás belsõ szépségét akkor rakatnék oda mûanyag lambériát amit le lehet fertõtleníteni és elõbb vagy utóbb nem megy oda mert nem érzi a saját szagát
*13 éves
heréltesd ki mert a területét jelöli és nem fogja abba hagyni...
A kérdező hozzászólása: Fiù kutyus ès pumi-közèp schnautzer keverèk. A kiherèléstõl nem fog elhízni?, mert a macskàk általában elhíznak tõle.
Hízni a sok kajától és a mozgás hiányától szoktak. Egyébként a kiherélt kutya is le fogja pisilni a falat. Tegyél oda valamit, hogy ne férjen hozzá
Az ivartalanított kutyának kevesebb kaja kell hisz a hormonok már nem dolgoznak de normális étrenddel és mozgással nemfog elhízni
A kérdező hozzászólása: Ha herèlés utàn is ugyanùgy lepisil mindent, akkor mit tegyek.
nekem is ez volt a problémám a westi kutyusommal õ is 4 éves és a állat eledeles mondta hogy vegyek a nõstényeknek szokták csinálni egy távolság tartó spricni tüzeléskor nem tudom a nevét pontosan és azzal fújam be a falat többet a közelébe se megy nem rossz illatú gyógynövényes szer de a fiú kutyák nem birják
A kérdező hozzászólása: A srayt próbàltuk, de nem jött be, mert ugyanùgy lepisilta. Minèl elõbb kellenènek az ötletek.
a kutya a területét jelöli, ivarérett vagy domináns módon magáénak nyilvánitja a teret.de az is lehet hogy unatkozik.az ivartalanítás jó dolog mert megakadályozza hogy még több kutya legyen a menhelyeken.
Már hogy lenne érzelmileg rendben, ha mindenkivel kamatyol??? Hány évesek vagytok?
Ez komoly? Ha igen meddig akarsz még tûrni? Most hagyd el, ne várj tovább!
Egyszerû. Nem kell megbocsájtani.
hidd el, ha szexuálisan és érzelmileg minden oké lenne , akkor nem kúrna félre...azért teszi meg újra és újra, mert tudja, hogy te megbocsátasz neki...jó nagy hülye vagy mit ne mondjak
Remélem ez csak kamu, bár higyjétek el hogy vannak ilyen hülyék! Meg is érdemled!
legyetek nyitott kapcsolatban és te is engedd ezt meg magadnak!
Komolyan van ilyen hülye ember, hogy visszamegy ezek után valakihez?
UramAtyám! XD
Hagyd el!
A kérdező hozzászólása: Nem mert azt mondta ha megtudja, hogy én megcsalom azonnal elköltözik.
Hát...elég érdekes felfogásod van az biztos!! Hogy a fenébe tudod eltûrni, h így megalázzon?Nõi büszkeség hol marad??Vedd elõ és lépj! Ha ez igaz és nem kamu a kérdés! Dobd ki a [email protected]ába!!Ennél már csak jobbat találsz!! Nem is értem, hogy létezik ilyen. Szerinted õ ezt eltûrné fordított helyzetben??!!
ha tvábbra is a háztartási alkalmazottat akarod játszani akkor hajrá. persze h nagyon kényelmes neki, hogy gondját viseled otthon, plusz még szexet is kap, közben azt csinál amit akar, úgysem lesz semmi következménye. de ha esetleg egy valóban jól mûködõ kapcsolatra vágysz 8ez messze nem az!), akkor lépj ki azonnal. amint látod neki az ég világon nem jelentesz semmit, ha csak így közli h "megcsaltalak, ha akarj dobj ki".
Ha nincs lelki erõd kidobni akkor mi a probléáma? Továbbra is eltûröd azt annyi. Probléma megoldva ha már ilyen buta vagy.
vagy szúrd meg.
Valószínûleg ezt pont tudja, azért mondja, csak azért is dobd ki!
A kérdező hozzászólása: Én nagyon ragaszkodom hozzá és nincs lelki erõm kidobni.
ezek után hogy ilyet mond h dobd ki ha nem jó neked így, még ezek után te azt állítod h érzelmileg minden rendben köztetek??pfff...mi lenne ha nem lenne rendben?
Hát az tuti hogy nem szerelmes beléd fõleg ha azt mondja hogy dobd ki ha neked ez így nem jó. Nem értem mi a fenéért vagy vele de komolyan.
"megcsaltalak ha neked nem jó így dobjál ki" Itt dobd ki!
A kérdező hozzászólása: Nem kamu sajnos így van, 17 éve vagyunk együtt.Véletlen derülnek ki mindig a dolgok. Pl.elmegy dolgozni én felhívom és a háttérben hallom a nõi hangokat-este megjön és bevallja majd azt mondja-megcsaltalak ha neked nem jó így dobjál ki.és én marha mindig megbocsájtok-de nagyon szar dolog így !!!
jellemzõ a pasikra, õk mindent megtehetnek, de ha te visszaadod, akkor még neki áll feljebb és lelép, mert szegényt megcsaltad...áááááá

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!