Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek megtámad egy (6 db)

Mit tegyek ha sétálok a kutyámmal és megtámad minket egy másik kutya?

Egy 9 hónapos labradorom van és nem az az ilyedös fajta.A multkor egyedül sétáltattam és elkezdett felénk szaladni egy roti.Az én kutyám meg felé. Még az a jo, hogy pórázon volt, de nagyon nagyot rántott rajtam. Akkor rákiabáltam a kutyára, hogy " nem mész innét" és a kutya megállt, de nem tudom mit tegyek ha még lesz ilyen és egyedül leszek vele.Azóta félek sétálni menni vele.Egyépként a kutyám kan.

Legjobb válasz: Szerintem nem tudsz mást csinálni, mint vagy kõvel megdobálni vagy egy bottal hadonászni, esetleg megütni, vagy rákiabálni. Az ilyenekkel én sem tudok mit kezdeni, nekem kis ölebem van és eléggé vagány...jobban félek,mint Õ :) de én sem tudom másképp kezelni az ilyen helyzeteket.

Szerintem nem tudsz mást csinálni, mint vagy kõvel megdobálni vagy egy bottal hadonászni, esetleg megütni, vagy rákiabálni. Az ilyenekkel én sem tudok mit kezdeni, nekem kis ölebem van és eléggé vagány...jobban félek, mint Õ :) de én sem tudom másképp kezelni az ilyen helyzeteket.
Vigyél magaddal mindig egy botot, (sétapálca is jó)és azzal zavard el.Én a kutyámat erdõ körül szoktam sétáltatni, és ha ilyen gond van, mindig fel szoktam kapni a földrõl egy botot, és azzal zavarom az idegen kutyát.
feléd szaladt , vagy a kutyád felé ?? ez nem kutyatámadás volt ! a kutyád úgy reagált ahogy kellett, neki ! a kutyák , ha találkoznak egyértelmû jelzéseket adnak !! ezeket a jelzéseket minden kutyásnak ismernie kellene, már csak azért is mert több helyen tanítják , pl: kutyaiskolában. a kutyák a legritkább esetben támadják meg az embert ( a gyerekeket sokkal többször, de nem azért mert támadnak, hanem mert egyszerûen zavarja a kutyát a hangos gyerek, és rendre akarja tanítani, ami aztán rosszul sül el.) de ez a gazdák hibája, hiszen a rangsorban a gyerek a kutya alatt van és így a kutya feljogosítva érzi magát az alacsonyabb rangú rendszabályozására ) a falkában ( családban a leggyakoribb a harapás ). a te esetedben nem ez van. a kutyák ha szabadon vannak, és úgy találkoznak, szinte soha nem harcolnak !! pár másodperc alatt eldöntik, hogy ki a vezér . de ha az egyik szabadon van a másik pórázon , úgy sokkal nagyobb az esély a támadás kiváltására . javaslom, máskor engedd el a pórázt, és bízd a kutyára . sok-sok kis testû kutyát tartó séta közben felemeli, vagy félrerángatja a saját ugató-morgó-acsarkodó kedvencét, ha egy nagyobb kutya jön arra ( pórázon )! ez azt jelenti, hogy fogalmuk sincs a kutyák viselkedésérõl !! egy jól szocializált kutya soha nem támad egy másikra . a póráz korlátozza a kutyát , persze nem tudod elengedni forgalmas helyen , vagy ahol sok a gyerek , de ezeket a helyzeteket is könnyebben kezeled, ha egy kicsit utánanézel !
Ereszkedj négykézlábra és ugasd le te is az "ellenséges" kutyát. Ketten hátha elijsztitek :)
Nem biztos, hogy minden kutya megretten a bottól. Lehet kapni paprika sprét. Sokan azt használják. Nem okoz maradandó károsodást, de elriasztja a kutyát.
van olyan is, aki ha folveszed a botod, megtamad teged is, es ha egy rotirol van szo, nemnagyon uszod meg. nekem volt egy ilyen esetem, csak akkor hamis kutyaval setaltam kint, es nekem szaladt egy vadasz kutya. remegtem, mert feltettem a kutyamat. elakartam engedni hogy fusson, de nemmertem, mert a nagy az enyemet utolerte volna-kis termetu kutyam van- es azt mondtam neki, hogy fogdmeg! nagyon hamis, tehat nekiszaladt a nagy kutyanak, en meg torkom szakadtabol visitottam, mint akit megakarnak olni. A nagy kutya hala Istennek, nagyon megijedt es elszaladt. lassan elkeztem hatralni, es elszaladtunk. nagyon feltettem a kutyamat. Biztosabb olyan kutyaval jarni, aki hamis, vagy epp megtudja vedeni magat.en eddig minden kutyamat hamisagra tanitottam, mint kutya, epp ugy ember ellen is. nagyon hasznos, nemenged a kozeledbe senkit!
Annyit szeretnék kérdezni hogy lány vagy fiú vagy? :)
A kérdező hozzászólása: Lány vagyok.

Megtámadt egy kóbor oroszlán! Mit tegyek? Gyorsan, nem tudom vissza tartani sokáig!

Legjobb válasz: Ahogy a régi klasszikus mondja:várj türelemmel,a türelem rózsát terem.de mivel nincsen rózsa tövis nélkül,letörsz egyet,amivel kibonthatod a zsebedbe fércelt almát.az alma nem esik messze a fájától,megkeresed az almafát,felmászol rá,így lóvá teszed az oroszlánt,a lóra felpattansz és elmenekülsz! apropó!nincs is alma a zsebedben...akkor csak fuss..

Mondd meg neki, hogy most nem érsz rá játszani. Ha mégsem érti, keverj le neki egy pofont.
@elsõ válaszoló: az csak a majomkutyák ellen jó :D
én most írnék.. de valszeg már késõ :) ) tanács az utókor számára: SOHA NE FUSS EL! :) Maradj nyugodt, és csinálj úgy, mintha mi sem történt volna.
Ahogy a régi klasszikus mondja:várj türelemmel, a türelem rózsát terem.de mivel nincsen rózsa tövis nélkül, letörsz egyet, amivel kibonthatod a zsebedbe fércelt almát.az alma nem esik messze a fájától, megkeresed az almafát, felmászol rá, így lóvá teszed az oroszlánt, a lóra felpattansz és elmenekülsz! apropó!nincs is alma a zsebedben...akkor csak fuss..
Köszönj neki szépen angolul, mutatkozz be, és kérdezd meg, õ milyen állat. Ha válaszol (lion) csak feküdj rá és szundikálj, mert azt mondta, Lion, ami úgy is írható, hogy "lie on"...
Húzd ki a tüskét a mancsából és akkor a barátod lesz :)
El lehet tüntetni az oroszlánt... csak le kell szokni a keményebb drogokról :D Vagy szelídítsd meg, vidd haza, etesd konzervhússal és néha vidd el sétálni. Vagy buszozni. Legalább mindig lesz üres helyed a buszon :D
Szerintem mondd azt neki, hogy: - Üdvözlöm Wendriner úr, maga öreg artista, hát Gorcsev urat hol hagyta? ( Erre valószínûleg morgás lesz a válasz, amire Neked a következõd kell felelned: ) - Ez esetben Wendriner úr (aki királytigris és fejszámoló) fel is út le is út, irány a Szahara!
Csak akkor, ha egy oroszlán kerget. Állítólag nem is szereti az emberhúst. Tegyél egy citromkarikát a szádba. Megvédeni ugyan nem véd meg, de nem fog az oroszlán rókázni. Hasonló: Arisztid ül a fán és biztatja Taszilót, akit egy oroszlán kerget a fa körül. -Húzz bele, mindjárt elkap.- -Egy fenét, két körrel le van maradva.-
erre nem válaszolok , mert valószínüleg már rég megevett..
A kérdező hozzászólása: Dehogy evett meg! Örül, hogy apuka lesz (bevált az, hogy ráküldtem egy nõstény oroszlánt)! Azt akarja, hogy én legyek a keresztapa! Szerintetek bevállaljam?
Tekerd be rézhuzallal! Pillanatokon belül ott terem pár segítõkész kormoslábú és elviszik.
Mennyi hülye ember van... :)
A kérdező hozzászólása: Nincs esernyõ a közelben! Gyorsan! Segítség!
Engedd ki a Loúvat, majd az megeszi :D
A kérdező hozzászólása: Vazzeg, az nincsen itt, a környéken!
Akkor írj végrendeletet és válaszd ki a koporsó-méretedet.
Énekelj el neki egy Zámbó Jimmy-dalt, kisebb ragadozók ellen halálos, talán az oroszlánt is elkábítja.
A kérdező hozzászólása: Rossz az énekhangom! Segítség!
A francba, pont azt akartam írni, mint az elõzõ, klasszikus.Hát, ha az nem mûködik, rajzolj a farkára egy y-t, és akkor oroszlány lesz, és nem biztos, hogy az orosz lány olyan rossz...:-)
Keresd meg a gazdáját.
A kérdező hozzászólása: Kezd javulni a helyzet! Ráküldtem egy nõstény oroszlánt!
Próbáld meg az esernyõvel nyomni vissza :D

Mit tegyek, ha megtámad egy vérfarkas?

PL.: Tegyük fel hogy egyik este olyan éjfél tájt nem tudok aludni és unatkozni kezdek. Mindent kipróbálok hogy elfoglaljam magam de még a GYAKORIKÉRDÉSEK sem kötnek le. Egyszer csak kedvem támad szedni egy kis gombát lemegyek a legközelebbi erdőbe hogy legyen egy kis pörinek való gomba!!!! Csak akkor induljak el ha telihold van??????

Legjobb válasz: Szerezz egy csillámfaszvámpírt aki ha gombát szedsz mindig megjelenik és megvéd.

Szerezz egy csillámfaszvámpírt aki ha gombát szedsz mindig megjelenik és megvéd.
Elõtte szerezd meg egy Witcher telószámát. Olcsóbb, mint venni és rendben tartani egy ezüst kardot.
A vérfarkasok éjfél után visszaváltoznak tökké, ezt mindenki tudja... :D
A kérdező hozzászólása: Csak hogy tisztázzuk kedves harcostársaim lány vagyok!!!!!
A kérdező hozzászólása: De mi van ha meleg van este és csak egy szál fehérnemûben mennék akkor mi történhet????
A vérfarkasoktól annyira nem kell félni, nem veszélyesek, Slenderman viszont annál inkább.
híjjad a tampont valami Edward nem?
Én ha vérfarkassal találkoznék, akkor lehugyoznám.Csak, hogy tudja, hogy attól kezdve tulajdonomat képezi.:D
Csulázd le a vérfarkast!Azok rühellik a nyálat!
A kérdező hozzászólása: Voltam lent tegnap gombáért meg beugrottam a sarki boltba egy kis rágó gummancsért de nem történt semmi!!! Hála az égnek!!!
Jaj de jó, már úgy aggódtam!! :D
Viszont a rágó gummanccsal nagyon vigyázz, mert attól lehet vempájörré változni!
http://www.drogvilag.hu/nagykepek/mam.jpg Ha ilyet találsz, szólj és megküzdünk együtt BÁRMIVEL. Én majd átváltozok hulká te meg ezüst tüskéket fogsz növeszteni a hátadból.
A kérdező hozzászólása: Értek a gombákhoz!!!! Egy ember aki nem ért hozzájuk nem is kísérelne meg szedni szerintem!!!
Éjszaka gombát szedni? Hát, én a helyedbe nem attól tartanék hogy megtámad egy vérfarkas, hanem attól hogy kinyiffanok a gyilkos galócától!
A kérdező hozzászólása: Ezüst keresztes nyakláncot hordok az is megvéd de mi van ha lelopja a nyakamból????
támad meg te :D
Nincsenek vérfarkasok, helyette viszont vannak erõszakos állatok úgyhog baseball ütõvel szedd azt a gombát.
Vigyél magaddal ezüst kést.
A kérdező hozzászólása: De ez most nem vicc kitudja milyen veszélyek leselkednek ránk gombaszedés közben!!!!
Mond, hogy hova menjek!Viszek sodronyt, az garantáltan leköt majd.:D
Pl. megbotlasz
A kérdező hozzászólása: De van egy macis pizsim ami a sok mosástól már olyan mind egy szõrmebunda lehet hogy úgy eltudok majd vegyülni!!!!!
Lehet hogy pizsi nêlkül is el tudsz vegyülni:D
A kérdező hozzászólása: Komoly válaszokat légyszi!!!!!
A vérfarkasok ritkán támadnak emberre ezb egyezményesen el lett fogadva a klánok között csak az olyan renegátok mint a kommunisták szegik meg a szabályokat. De ha fehérnemûben jössz akkor várlak.;) Ha érdekel a téma még írhatok neked privben.

Mit tegyek ha megtámad egy kutya?

Tudom els?re furcsán hangzik ez a kérdés, de ha például sétáltatom a kutyámat és megtámad egy kóborkutya és egymásnakugrik a két kutya, akkor mi a legokosabb amit tenni lehet úgy hogy lehet?leg egyiknek se legyen baja és mindhárman egy darabban távozzunk?

Legjobb válasz: Nehéz helyzet. Ha a két kutya összeverekszik, akkor beleavatkozni már nem szabad, mert ezzel többet árthatsz, mint amennyit használsz, továbbá fennáll az esélye annak, hogy ezzel magadnak is okozol sérülést. Sõt, a láncot ha van el kell engedni, hogy legyen esélye a kutyádnak. Meglehet próbálni erõsen, és határozottan ordibálni. Ha még nem estek egymásnak a kutyák, akkor az idegen kutyával kerülni kell a szemkontaktust, továbbá nem ártana egy ultrahangos kutyariasztó, vagy egy gázpisztoly/gázspray.

Nehéz helyzet. Ha a két kutya összeverekszik, akkor beleavatkozni már nem szabad, mert ezzel többet árthatsz, mint amennyit használsz, továbbá fennáll az esélye annak, hogy ezzel magadnak is okozol sérülést. Sõt, a láncot ha van el kell engedni, hogy legyen esélye a kutyádnak. Meglehet próbálni erõsen, és határozottan ordibálni. Ha még nem estek egymásnak a kutyák, akkor az idegen kutyával kerülni kell a szemkontaktust, továbbá nem ártana egy ultrahangos kutyariasztó, vagy egy gázpisztoly/gázspray.
Ilyen már velem is volt.Két kutyámat vittem sétáltatni és nekik a 2x-esük jött oda és ugatott nekik õk meg beálltak elém és védtek.A kutya utána magátol elment. Pedig egy yorkival és egy jack russel kutyával voltam.De volt már olyan is hogy a kutyámnak nekiugrott egy bulldog...akkor addig kiabáltam amíg ki nem jött valaki és segített.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Többször elõfordult már ilyen, egy szétválasztási kísérletnek kéztörés lett a vége, olyan eset is volt, amikor a kutyám az állatkórházban kötött ki egy verekedés után (igaz a másik kutya is), de olyan is akadt, hogy 2 perc után másik kutya megadta magát onnantól a közelünkbe se mer jönni. Érdekes, de a kutyám (fiú) mindig összeveszik a többi fiúkutyával (legtöbbször csak "szóváltás":D)

Mit tegyek akkor, ha egy cigány megtámad késsel és nálam nincs semmi fegyver?

Normális válaszokat kérek!

Legjobb válasz: Az orvostanhallgatót nem bántják?

Figyelj, a cigányok jó része nap mint nap csinál ilyeneket + pl. akit lecsuktak anno, arról most képzeld el, mennyi ideje volt gyakorolni a sitten e késelgetést. Szóval ha nem vagy "szuperharcos", akkor inkább kerüld el a konfliktust, és távozz angolosan (fussá el!). Késes emberrel csak akkor érdemes szembeszállni, ha nincs más választásod! Ha pedig kénytelen vagy fölvenni a harcot, az elsõ az legyen, hogy keresel valamit, amit a kés ellen használni tudsz (pl. szék, asztalláb, vagy sörösüveg, amivel fejbe tudod hajítani az illetõt). De a lényeg, hogy minél elõbb biztonságba kerülj!
Az orvostanhallgatót nem bántják?
Kerüld el az ilyen helyzeteket!Emellett szerezz valami jobb fajta gázsprét(TW1000, Sabre Red) és gyakorold a használatát.
Rúgd ki a kezébõl, vagy tettesd, hogy orvostanhallgató vagy... ha abban a korban vagy.
Mivel túlerõben vannak a legjobb amit tehetsz, hogy elszaladsz.
Figyelj, a cigányok hülyék, azt hiszik ha bántanak egy orvost, akkor arról tudni fog az összes orvos... bármikor elkaphat bármit akármelyik családtagjuk, és akkor meg nem lesz kinek meggyógyítani... Biztos forrás. Normális cigány barátom mondta, hogy ilyen baromságokat hisz a családja...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a válszt!
Imádkozz.
A kérdező hozzászólása: Még csak 14 vagyok. Amúgy jó ötlet :D Köszi
A kérdező hozzászólása: kössz
Fuss, rohanj! Komolyan mondom...

Mit tegyek ha kutyasétáltatás közben megtámad egy kifejlett Németjuhász?

Náluk is beválik az a módszer, hogy lassan, magabiztosan elkezdek feléjük sétálni és közben ordítani, hogy takarodjon?

Legjobb válasz: Semmi képpen se fordulj háttal neki.Igen hangosan ordítani kell rá....Ahogy bírsz. Ha tudsz vegyél a kezedbe botot,vagy követ.

Semmi képpen se fordulj háttal neki.Igen hangosan ordítani kell rá....Ahogy bírsz. Ha tudsz vegyél a kezedbe botot, vagy követ.
elsö vagyok. Ha olyan a bácsi kutyája akkor menj más irányba......
a helyedben inkább nem mennék arra. nincsenek bevált receptek. ha szerencséd van, csak szájhõs, és kiabálással el tudod kergetni. de mi van, ha nem...?
Nézz meg egy pár adást a Csodálatos kutyadokiból, amiben az agresszióról van szó, és szerintem mindenképp elõször egyedül próbálkozz a nj-nál, de amúgy a bácsi közremûködése nélkül vajmi kevés az esélyed!
A kérdező hozzászólása: Ez nagyon fontos volna nekem, mert ha hosszabb távon szeretném sétáltatni a kutyám akkor muszály áthaladni, egy szegényebb városrészen, ahol van egy nagyon mafla bácsi, akinek van ez a németjuhásza, és a kerítést egy részen, egy oldalvást eldõlt ajtó helyetesíti, és azon könnyen átugorhat a kutya
Németjuhász sem az a kemény kutya, amilyen régen volt már. Ellehet õket zavarni. DE! Egyre figyelj! A kutya saját területe elõtt keményebb (pl. utcán kerítésük elõtt). Botot semmiképp se vegyél a kezedbe, mert arra támadhat. Nem hinném, hogy járt iskolába, ha a bácsi ilyen hozzáállású. De egy kutyaiskolás kutyánál nem hat a bot.. sõt! Felbõszítheti. Inkább a magabiztosság és az ordítozás. :) De ha teheted akkor menj a másik oldalán az utcának, vagy inkább menj másik utcában.
szerintem hívd föl a sintéreket hogy van itt egy agressziv kutya, aki fenyeget téged és altassa csak le nyugodtan a gazdáját meg büntessék meg rendesen
Nézd meg milyen ivarú és ha ellenkezõ mint a tied akkor nem hinném, hogy nagy baj lenne. Bár inkább én is azt mondom hogy vidd másfelé.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!