Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek megkérje a kezem (2 db)

Mit tegyek, hogy megkérje a kezemet a párom?

Legjobb válasz: Várj türelmesen! Tudja, hogy neked fontos a házasság? Beszéltetek már valaha a temaról? Mennyi idõsek vagytok? Mióta vagytok együtt? Együtt éltek-e? Ezek mind fontos kérdések, arra vonatkozõan,,hogy hogy közelítsd a témát. Egy fontos dolog: erõltetni nem érdemes, kihisztizni meg mégúgysem.... 26/n

Várj türelmesen! Tudja, hogy neked fontos a házasság? Beszéltetek már valaha a temaról? Mennyi idõsek vagytok? Mióta vagytok együtt? Együtt éltek-e? Ezek mind fontos kérdések, arra vonatkozõan, , hogy hogy közelítsd a témát. Egy fontos dolog: erõltetni nem érdemes, kihisztizni meg mégúgysem.... 26/n
Ha azt akarod, hogy veled maradjon akkor ne nyaggasd! Ezektõl egy pasi falra mászik! Ha õ úgy érzi, hogy itt az idõ, hogy megkérje a kezed akkor megteszi! Amúgy meg nem tudom mit akarsz, fõleg, hogy 1 éve vagytok együtt csak, sok pasi nem fog rohanni az ékszerészhez, hogy gyûrût vegyen... Párom 1, 5 év után kérte meg a kezem, õ úgy érezte, hogy eljött az idõ és megtette! Úgy, hogy NEM nyaggadtam ezzel, beszéltünk arról, hogy fontos számunkra a házasság és ennyi! Azóta eltelt lassan 2 év és boldog házasok vagyunk! 23/N
Várj, szeresd és ne sürgesd. 1 év után eléggé elhamarkodott lenne, szerintem.
Semmit, mert ha ez nem jön egy pasiból magától, akkor ha ki is erõszakolod, vége lesz a történetnek. Szóval nem éri meg. Attól meg, hogy valaki eljegyez, nem fogod be a pasit, mert imán el lehet vinni tõled.
Szeresd és vigyázz a kapcsolatotokra. Ha meg akar kérni, úgyis meg fog, ha meg nem, akkor úgyse tudod kierõszakolni (ha mégis, azt meg megbánnád). Egy év nem olyan sok, hogy már kapkodni kellene.
Nem tudom, egy év azért még nem olyan sok idõ, szóval várj türelmesen.Együtt éltek?
Elsõ vagyok 1 év után ennyi idõsen nagyon ritka, hogy egy férfi megkér.. nem voltam 23, amikor költöztünk, (1, 5 év után) Rá 1 évre én már szerettem volna, beszéltünk róla sokat, de õ még nem volt készen...mindig csak "majdban" beszélt....majd ha lesz gyerekünk, majd ha házasok leszünk, tehát én tudtam, hogy neki is a terveiben van 3 éve élünk együtt most történt meg, õsszel lesz az esküvõnk.... 5 éve leszünk akkor együtt. Én korábban szerettem volna, de mint írtam erõltetni nem lehet, õ most vált késszé... Õ 27 lesz én mint írtam 26 ne görcsölj ezen, mert tönkremehet a kapcsolattok. Nem azt mondom, hogy úgy kell csinálni, meg az a példa jó ahogy nálunk volt, csak leírtam, velünk mi volt. Lehet, hogy a te párod már holnap megkér.... Egy kapcsolatban nem szabad tabuknak lenni, kell tudni beszélni dolgokról (mint az hogy valaki akar-e házasságot vagy sem), de azért tudni kell mikor nyaggatás, erõltetés a dolog.... Tehát TÜRELEM, ha pedig még nem beszéltetek róla, akkor itt az ideje
Például ne nyaggasd. MEg lehetõleg ne csináltasd fel magad, mert az nagyon nem szép dolog.
De azért arra nem reagáltál, hogy a házasság neked minden csak nem szent... ;) Ezekszerint igazunk van?
A kérdező hozzászólása: "Kedves" utolsó válaszoló! Képzeld el a telket még akkor vette az apja amikora párom 15 éves volt ezért van még mindig a fele az õ nevén. Szóval a ház úgyis a páromé lesz.
A házasság "szent" dolog. Nem látszik a hozzáállásodon. Mert te nem azért szeretnél hozzámenni, mert szereted, vele szeretnél leélni az életed, gyerekeket, unokákat szeretnél, hanem azért, hogy végre kutyafuttában összeköltözhessetek. Nem úgy tûnik mintha neked ez egy szent dolog lenne.
Ha a házasság szent dolog lenne számodra, akkor nem akarnád ilyen gagyi, gyerekes indokkal a gyûrût. Nagyon érdekes, hogy egészen addig a párodé volt a lakás, míg a válaszadók rá nem tértek arra, hogy akkor miért nem költöztök oda. Ekkor már egybõl az apjáé volt a fele. Orbitális kamu/orbitálisan infantilis vagy.
A kérdező hozzászólása: Egyikõnk sem házasság ellenes mind kettõnk szülei több mint 30 éve házas. Szóval nekem is neki is a házasság szent dolog.
#42 Téves. Ha olyan párt választanak maguknak, aki a házasság ellen van, akkor teljesne mindegy, hogy gyorsan vagy lassna költöznek össze, mert soha nem lesz esküvõ. Egyébként meg minek mennék gyorsan férjhez? Tán ez egy verseny? 24-25 éves koromban szeretnék férjhez menni, majd utána egybõl gyerekek. Addigra 4 éve leszünk együtt és 3 éve élünk együtt. Nem gondolom hogy ez lassú vagy gyors lenne, egyszerûen csak így jön ki. Mindkettõnknek fontos a házasság, szóval lesz esküvõ. Az hogy mikor azt pedig az életkörülményeink határozzák meg. Szóval egy nagy baromság, amit mondasz.
En megertelek Azok a nok akik osszebatyuznak gyorsan azok lassan vagy soha nem mennek ferjhez mert minek hiszen osszekoltozes es gyerek is van hazassag nelkul. Amit tehetsz beszelj vele neked miert fontos a hazassag es hogy megtisztelo lenne ha te is ferjhez mehetnel. Ha eskuvore mentek beszelj a parrol milyen okos dontes stb. Sok sikert
Szerinted ha a szülei már most beleszólnak, hogy lakhattok e együtt vagy sem akkor majd a házasságotokba nem akarnának beleszólni?
Akkor meg bírjátok ki. Vagy mint mondtuk, vegyetek ki lakást. De most komolyan ezért akarnál összeházasodni? Ezzel nem fognak megoldódni a gondjaitok. Sõt, én inkább 2 éven belüli válást jósolok nektek. A te hozzáállásoddal...
A kérdező hozzászólása: Az apja nevén van a ház fele a másik fele az övén. De nem akarunk haragot velük.
Már ha van esze a kedves barátodnak...
Akkor meg költözzetek be a barátod lakásába. Az õ tulajdonában áll a ház nem?? Akkor meg költözzetek be! Ja hogy anyuci apuci nem engedi?! Hát vagy különéltek még sokáig, vagy nem érdekel titeket az õ kívánságuk és beköltöztök. A házasság nem opció.
"Szóval a ház úgyis a páromé lesz." Vagy nem, de azért számítasz rá. Komolyan, röhejes némelyik nõ. Nem tudja, hogyan vetesse el magát a pasijával, de azt tudja, hogy õ márpedig házasságot akar. Mint már mondtam, azt nem gyerekeknek találták ki, hanem olyan felnõtteknek, akik mindenféle érdek nélkül mennek bele, és akik képesek beszélgetni a jövõjükrõl és ugyanazt akarják. Ezzel szemben te azért akarsz a felesége lenni, hogy öszeköltözhess vele, és a házasságot látod egyedüli megoldásnak. Vehetnétek ki albit is, de akkor elesnétek a fizujától, meg apuci fél házától. Ezekután próbáld megmagyarázni, hogy nem akarsz beházasodni egy pénzesebb famíliába. (szintén nõ vagyok egyébként)
szerintem kérdezõ te még babázz egy kicsit otthon a szobádban a házassággal még ráérsz kislányom.
kérd meg te az õ kezét
Kedves kerdezo! Nem tudom, hogy hany eves vagy, ha irtad, akkor figyelmen kivul hagytam, de ez a kerdes egyreszt nevetsegesnek tunik igy, masreszt a hozzaszolasaidrol meg nem is beszelnek, annyira ugy jon le, mint aki gyerekfejjel akar egy hazassagba kezdeni, aminek a sullyat nem erzed!Megmondom en neked miert akarsz te hazasodni! Ne haragudj, de meg nem erett a gondolkodasod, viszont arra van eszed, vagy okosit valaki a hatterbol, hogy felesegul vetesd magad. Te egy szegenyebb csaladbol szarmazhatsz ( nem lenezesbol irom) a srac viszont egy gazdagabb csaladbol... neked nem szamit szerintem meddig tartana a hazassagod ezzel a fiuval, sokkal inkabb izgatna a fantaziad a vagyon, amit valas utan is magtarthatsz.
Öregedj vagy 20 évet.
nyaggatni nem szabad ilyesmivel. 1 év azért még nem olyan sok idõ. engem a férjem 1 hónap után kért meg, és másfél év után házasodtunk össze, de ez nagyon ritka. és nem minden pasi, nõ...kapcsolat érik meg egy két év alatt a házasságra. ha beszéltetek róla, hogy mindkettõtöknek fontos akkor biztos megkér amikor úgy érzi. viszont ha még a témától is idegenkedik, teljesen elzárkózik, akkor én elgondolkodnék, hogy érdemes e 2-3-5-6 éveket várnod, pazarolnod rá a fiatalságod, ahelyett, hogy olyan pasit keresnél aki szeretne házasodni. ezt persze arra értettem, ha elzárkózik, vagy házasság ellenes lenne a barátod. esküvõ elõtt mindenképp éljetek együtt. Minimum fél évet! 27/N
Köszi szépen a linkeket! Érdekes, mindkettõre emlékszem (a másodiknál kommenteltem is), csak nem követtem õket nyomon. Pl. az elsõnél max pár válaszig láttam, aztán nem, nem gondoltam, hogy idáig fajul a sztori. :D Azt hol írta konkrétan, hogy impotens a pasi? Lehet figyelmetlenül olvastam. Mindenesetre furcsa egy kapcsolat, kíváncsi leszek, mi lesz belõle késõbb.
56-os, belinkelnéd? :D
Hát gondoltam, ha konkrétan nála sem aludhatsz és házasságig nincs együttélés, a fene tudja. Pár hete volt pont, hogy egy bigott csajszi vergõdött itt, hogy miért nem veszi már el a pasija, aztán kiderült, hogy 3 éve csak randizgatnak és mégcsak nem is szexeltek :D
Akkor nem értem, mi logika van abban, hogy házasságig nincs együttélés...
A kérdező hozzászólása: Már hogyne lenne?
szex van köztetek vagy az sincs?
A kérdező hozzászólása: A szüleivel jól kijövünk egymással nagyon szeretem õket az apukáját fõleg. Ha náluk vagyok szoktam az anyukájának segíteni is. Nem hiszem, hogy a hátam mögött kibeszélnének mert õk tényleg elé régimódi emberek. Ezért ragaszkodnak az esküvõhöz is.
Itt többen piszkálnak, kötekednek alaptalanul; ne figyelj rájuk ! Kérdés: a szülei mennyire kedvelnek Téged, és az mennyire õszinte ?
A kérdező hozzászólása: Minek vegyünk ki egy lakást feleslegesen amikor neki van?
"nálunk szûkös a hely", "neki van lakása", "az apja vállalkozásában dolgozik" Alig levágós miért akarsz hozzámenni.
"A szülei elég régimódiak nem engednék, hogy házasság nélkül összeköltözünk." Jaj elég felnõttek vagytok, ha a szülõk nem engedik. Ezért összeházasodni? Normális vagy?
A kérdező hozzászólása: A szülei elég régimódiak nem engednék, hogy házasság nélkül összeköltözünk.
Ez a kérdés remélem kamu, ...
Esküvõt akarsz, házasságot(ami nem gyerekjáték!!!) de az sem merül fel benned, hogy a több találkozáshoz elegendõ lenne összeköltözni is. Nem hiszem el, hogy ez igazi kérdés...
😈! Minden egyes kérdéshez troll válaszokat kell adnod, ahol provokálsz mindenkit? elnézést az off miatt...
"Azt hiszed két hét után mindenki összeköltözik?????" De bezzeg az eljegyzés és házasság tök rendben van, mi? Ha szerinted gáz korán összeköltözni, akkor az esküvõ oké?
Nem 2 hét után, de azért a leánykérés elõtt ildomos. Ahhoz, hogy este is láthasd nem kell házasodni.... 1. válaszoló
Összeköltözés elõtt lánykérés? Hibás ötlet. 1-2 év együttélés (nem kell több) és majd utána picsogj. Így gyakorlatilag olyan, mintha engem kérne meg.
A kérdező hozzászólása: Azt hiszed két hét után mindenki összeköltözik?????
"Azért szeretném ha feleségül venne mert nagyon sokat dolgozik és igy legalább ha máskor nem is de este találkoznánk." Tehát együtt sem éltek??? Akkor mit akarsz? Azt hiszed, a házasságtól megoldódnának a gondjaitok? Rosszul hiszed...
A kérdező hozzászólása: Azért szeretném ha feleségül venne mert nagyon sokat dolgozik és igy legalább ha máskor nem is de este találkoznánk.
A kérdező hozzászólása: Mert amíg nem vagyunk házasok addig nem költöhetünk be a párom házába.
Nagyon érett felnõtt emberek vagytok. Esküvõt is fizesse más, nem? Csak, hogy láthasd este a pasid. Ottalvásról hallottatok már? Vagy azt is tiltja apuci meg anyuci?
A kérdező hozzászólása: Õ nem aludhat nálunk mert szûkös a hely. Én meg más miatt nem aludhatok náluk.
Béreljetek lakást.. Csak azért, hogy összeköltözhess vele, ne akarj egybõl házasodni.
Kibéreltek egy lakást, mint olyan sokan mások
Ott dolgozik és ezért már az egész életét irányítják? Ez meg akkor begyöpösödés, hogy házasság elõtt nem szabad együtt élni.
A kérdező hozzászólása: De ha összeköltöznénk mégis hova mennénk?
Az egy dolog, hogy ott dolgozik, azért még nem kéne ilyen anyámasszony katonájaként viselkednie. Elég baromság 2013-ban olyat kijelenteni, hogy nincs együttélés a házasságig...
A kérdező hozzászólása: Utolsó válaszoló!!! Honnan veszed, hogy nem dolgozom??? A párom az apja vállalkozásában dolgozik ezért függ tõle.
Dolgozz! Ne azt várd, hogy beülsz a tutiba! Elég gusztustalan! A pasid meg egy puhap*cs, már ne is haragudj. Nem kéne ennyire a szülõktõl függeni, egy nagy gyerek vagy!
A kérdező hozzászólása: Nem is lenne hova mennünk. Amúgy a páromnak van egy háza de mint már irtam csak akkor mehetünk oda lakni ha összeházasodtunk.
Ha annyira együtt akartok élni, akkor dolgoztok, kivesztek egy akármilyen kis lakást és együtt vagytok.
Nagyon gyerekesek vagytok mindketten, ha nektek a szülei parancsolnak. :D Házasság nem való ilyeneknek...
Nem értem. Fogod magad, és szépen, kedvesen közlöd a szüleiddel, hogy a magad lábára állsz a barátoddal. Innentõl ugyanúgy együtt éltek, mintha házasok lennétek. Mihez kell a beleegyezésük? Felnõtt emberek vagytok, az ég áldjon meg! Amíg eltartjátok magatokat, és nem tõlük kuncsorogtok, a szüleidnek ebbe már nincs beleszólása.
A kérdező hozzászólása: Én 23 õ 25 egy éve vagyunk együtt

Mit tegyek hogy megkérje a kezem?

Már több mint egy éve hogy együtt vagyunk és én már szeretnék babát is!De az ? válasza a házasságra és a babára az hogy majd egyszer!De én attól félek hogy belefogok fáradni a várakozásba!Mit tegyek ghogy megváltozzon a véleménye?

Legjobb válasz: Semmit, ezzel a nyavajgással csak el fogod magad mellõl kergetni a párodat. Nem szabad siettetni az ilyen dolgokat, a házasság, a baba egy életre szóló döntés, ezt jól át kell gondolni. Az egy év még nagyon kevés, nem tudom, hány évesek vagytok, de várj nyugodtan. Nem értem, miért sietsz annyira. Ha szeretitek egymást, az a papír miért számít neked annyira?

Semmit, ezzel a nyavajgással csak el fogod magad mellõl kergetni a párodat. Nem szabad siettetni az ilyen dolgokat, a házasság, a baba egy életre szóló döntés, ezt jól át kell gondolni. Az egy év még nagyon kevés, nem tudom, hány évesek vagytok, de várj nyugodtan. Nem értem, miért sietsz annyira. Ha szeretitek egymást, az a papír miért számít neked annyira?
Nem fog megvaltozni a velemenye es ha teherbe esel sem fog csak a lelkiterror erni, hogy azert estel teherbe, hogy elerd a celod: felesegul vegyen. En csupan 3 evig vartam a csodara ami soha nem tortent meg. Aztan csinalt egy csunyat en meg kirugtam. Miutan talaltam mast aki 2 honap utan jelezte nosulesi szandekat, mar az eredeti kirugott jelezte, hogy meggondolta magat.... Dragam, nincs recept! Egy ferfi vagy nosulni akar, vagy nem. Az esetek nagy tobbsegeben pedig azok akik nem szeretnek nosulni mindig olyan not vesznek el, hogy igy utolag mi a kis szende aranyos kislanyok elcsodalkozunk...es ugyan velunk boldogok lettek volna, de mi nem kellettunk akkor.... Ne akard, hogy olyan vegyen felesegul, aki nem akar elvenni felesegul!!!!
Szerintem sem szabad siettetni, azzal csak elüldözöd. A pasik nem buknak az ilyesmire. Várj aranyosan, és próbáld meg amolyan észrevétlenül meggyõzni róla, hogy milyen jó is lenne... csak apróbb dolgok, és ne bukj le. Ha azt tapasztalod, hogy nem akarja feszegetni a témát, és nem tetszik neki, akkor hagyd abba. Várj vele, én nem tudom hány éves vagy... De gondolj bele, ha õ így áll az egészhez, és fél az elkötelezettségtõl, meg mindentõl, akkor talán nem õ az a férfi, akit te keresel. Lehet, hogy tényleg csak fél tõle, adj neki idõt. 1 év nem olyan sok! És a házasságnak jó esetbe azért mégiscsak örökre kéne szólnia, vagy legalábbis nem 5-10 évre! Sajnos ma már nagyjából ennyi ideig szólnak a házasságok.
Már ne is haragudj, de te 1 év alatt ennyire ismered? A legtöbbeknek egy élet is kevés! Én nem szeretnélek kioktatni, csak a véleményemet írom le! Szerintem még nagyon korai, én biztos nem gondolkodnék így! És ha erõlteted a dolgot, nehogy az legyen, hogy õ majd megfutamodik, mert nem akar még ilyen kötöttségeket!
Ne erõltesd!1 év az még nem nagy idõ.Én 8 éve vagyok együtt a párommal.3 éve élünk együtt és most várjuk elsõ babánkat.Úgy érzem nem vagyunk elkésve.Te is legyél türelemmel!
Hat ne eroltessel semmit....tudom nehez varni, de meg mindig jobb, mintha minden nap hisztiznel neki, es emiatt elveszitened....en 5 eve vagyok egyutt a parommal 1 eve lakunk egyutt de en meg olyan messze vagyok a babazastol meg a hazassagtol, hogy csak na....pedig 24 eves vagyok, megis meg eretlennek erzem magam egy gyerekre (meg o sem szeretne, pedig o 34 eves) ...mi a parommal megbeszeltuk, hogy mi megvagyunk papirok nelkul is..., de ez nem zarja ki azt, hogy egyszer majd osszehazasodunk ... Szerintem varjal egy picit.....1 ev nem sok, bar nem zarja ki, hogy vegleg megtalaltad a parod...de tudod a ferfiaknak ido kell erre.....
Én 4 éve vagyok a barátommal. már tervbe van véva az eljegyzés. de annak semmi értelme, hogy 1 év alatt, eljegyezzen, holott várni szeretne. vagy legyél türelmes, és bekövetkezik a csoda, vagy ha ijen akaratos vagy akkor keress olyat megteszi, és lehet megbánod. ha igazán szereted akkor megvárod azt az igõt, amikor õ is ugyérzi, hogy eljött az idõ. lehet pár hónap vagy 1 év akár több. a házasság csak egy papir. attol lehetsz szerelmes. a baba dolog: ahoz 2 ember kell. gondold magad a hejébe. te nemszeretnél de õ igen. és ezzel nyúza. neked se esne jól.
Szerintem ne sürgesd mert akkor ha megkérded lehet hogy ' kényszerbõl 'kéri meg a kezed az meg nem jó... Ha igazán szeret akkor el fog jönni az idõ amikor megkéri a kezed, evvel azt akarom kifelezni , hogy adj neki idõt ha úgy érzi akkor majd megkéri a kezed :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!De lassan 29 leszek és most már itt lenne az ideje!Mert lassan kifutok az idõbõl, 35 fölött meg már nem akarok szülni, mert fenn áll a veszélye h vmi baja lesz a babának!Ezért vagyok elkeseredve!Mégegyszer köszi a válaszokat, sokat segítettetek!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!