Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek megjött (96 db)

Megjott a menstruaciom mit tegyek?

12 eves vagyok es megjott a menstruaciom mar harmadszorra . Mit tegyek? Muszaj elmondanom anyunak??

Legjobb válasz: Már elnézést, de milyen anya az, akinek a 12 éves lánya elmondta hogy már menstruált, és 3 hónap elteltével (mert ugye ez a harmadik menzije) nem kérdezi megy hogy "Na és mi van kislányom? Megjött újra? Mi újság?" :S Ha én anya lennék, csak egyszer kéne elmondania a lányomnak hogy menstruál(t), utána minden hónapban kérdezném, hogy rendben megjött-e neki, meg van e minden amire szüksége van (betét, fájdalomcsillapító, stb) ... Nem olyan hû de könnyû dolog ez egy ilyen fiatal lánynak. Persze ha 15 éves lesz nem fogom havonta kérdezgetni, na de itt az elején... Nekem az anyukám sokat segített az "elsõ idõkben". És nem volt tabu téma ez köztünk. Ez a normális. Ilyen egy anya-lány kapcsolat.

Már elnézést, de milyen anya az, akinek a 12 éves lánya elmondta hogy már menstruált, és 3 hónap elteltével (mert ugye ez a harmadik menzije) nem kérdezi megy hogy "Na és mi van kislányom? Megjött újra? Mi újság?" :S Ha én anya lennék, csak egyszer kéne elmondania a lányomnak hogy menstruál(t), utána minden hónapban kérdezném, hogy rendben megjött-e neki, meg van e minden amire szüksége van (betét, fájdalomcsillapító, stb) ... Nem olyan hû de könnyû dolog ez egy ilyen fiatal lánynak. Persze ha 15 éves lesz nem fogom havonta kérdezgetni, na de itt az elején... Nekem az anyukám sokat segített az "elsõ idõkben". És nem volt tabu téma ez köztünk. Ez a normális. Ilyen egy anya-lány kapcsolat.
Az elõzõ 2 válasz írója vagyok. Ebben semmi ciki nincs, csak Te vagy nagyon éretlen szellemileg! A világ legtermészetesebb dolga!!!
Ez a világ legtermészetesebb dolga! Kötelességed õszintének lenni Anyukádhoz!!! Elõzõ voltam.
A kérdező hozzászólása: Egy szoval sem mondtam hogy jo...csak nem akarom hogy maskepp nezzen ram...marmint hogy az o kislanya mar menstrual..neki 16evesen jott meg, nekem meg most nyaron :/:)
Szerinted Anyukádnak szégyellnie kéne, hogy már menstruálsz?
Egyszerûen szánalmas, hogy egy 12 éves lány cikinek gondolja ezt. Nekem a 10. szülinapom elõtt jött meg pár nappal, egybõl elmondtam neki, ha rákérdezett nem hazudoztam, sõt, MAGAMTÓL mondtam neki, hogy "anya megjött". Hihetetlen számomra, hogy 12 évesen ennyi eszed legyen.
Nem muszáj, de mond el neki! Különben honnan veszel majd betétet? 13/L
Az a ciki hogy ezt cikinek tartod. És ez nem a Te hibád hanem az övé, ennek jó ideje témának kéne lenni közöttetek, persze nem napi szinten de akkor is néha szóba kéne kerülnie. nyugodtan mondd el neki, minden nõnek van, nincs benne semmi ciki.
A kérdező hozzászólása: :(
Figyelj.Én 11 éves vagyok és kb. 1 hnapja jött meg az elsõ.Amikor anyával mentem vásárolni akkor mondtam el neki hogy még kellene betét mert elfogyott otthon.Õ vissza se kérdezett hanem kiválasztottuk a megfelelõt.A kocsiban és otthon sem kérdezgetett csak annyit mondott hogy nyugodtan kérdezhetek ha akarok és ennyivel ennyi.Mivel a nõvéremnek is kell betét ezért rendszeresen vesznek és így a nõvéremmel ketten használunk egy csomagot.Anya meg ugye tampont használ.Tehát...Figyelj az anyukád is átérzi hogy menstruálsz.Õ is menstruál.Mondd meg neki mert ha késöbb mondod meg azt hiszi hogy nem bízol benne!És egyébként is felfog tánni neki hogy betétek tûnnek el és hogy a kukába több van!
Ez nagy hülyeség. Az elõzõ válaszolóknak teljes mértékben igazuk van: a világ egyik legtermészetesebb dolga! Én 11 voltam mikor megjött és az volt az elsõ, hogy elmondtam anyunak. Csak õ tud ebben segíteni, nem apukád vagy a barátaid. És örökké nem titkolhatod, egyszer úgyis rá fog jönni, hacsak nem lesz neki gyanús, hogy még 18 évesen se álltál elé a hírrel. Õ az anyukád, õ is nõbõl van! Azt meg nem tudom honnan szedted, hogy "másképp fog majd rád nézni". Nem gondolod, hogy ennek nincs értelme? Õ az anyukád, tessék neki MINDENT elmondani, mert meg fogod bánni! A nõi problémákat, amikkel egy idõ után szembesülni fogsz (testi és lelki gondok) a kamaszkorrá válás során, csak õ fogja tudni megoldani, mivel õ ismer a legjobban. Bízz benne!!!
És az miért jó, ha nem mondasz neki igazat?
Ha lesz egyszer majd lányod, inkább olyan kapcsolatot alakíts ki vele, hogy bármikor megbeszélhessen ilyen intim dolgokat is Veled, és bármit megkérdezhessen, semmit ne szégyelljen úgy mint Te!
A kérdező hozzászólása: A multkor megkerdezte, hogy nincs-e meg a mensim de azt mondtam hogy nincs....
Hát, végülis nem kell minden alkalommal elmondanod neki. Én csak olyankor szoktam neki szólni , amikor elfogy a betét...szóval úgy havonta :D De tampont még ne használj, és ha mégis szeretnél, arról tényleg kérdezd meg anyukádat! - elsõ voltam.-
Nem ciki az sem, csak nagyon éretlen vagy még! Anyukád is nõ, õ is menstruál!
A kérdező hozzászólása: odaallni anya ele es megmondani hogy megjott..ciki :-(
A kérdező hozzászólása: De ez annyira ciki.Jo a kapcsolatunk de nem beszelunk ilyenekrol..Amugy nem en szoktam betetet venni amugy is csak 2x menstrualtam..az elsot elmondtam neki a masodikat nem es nem is jott ra, es most sem tervezem elmondani.Ha en szulo lennek megmondanam a gyerekemnek hogy intezze el nyugodtan egyedul az ilyen dolgokat, ha kinosnak erzi a temat.
Mivel Anyukádtól kapsz pénzt betétre tartozol Neki annyival, hogy õszintén elmondod, hogy megjött a menstruációd. Ha véletlenül jön rá, akkor nagyon rosszul fog Neki esni, hogy nem Te mondtad el, és igaza lesz!
neked, hogy esne, ha a gyereked már hónapok óta menzeszelne és nem mondaná el neked?? talán azt gondolnád, hogy a gyereked nem bízik meg benned és rossz szülõ vagy! képzeld el az õ helyében! elsõ hallásra szerintem nem is hinné el hogy már mikor megjött és nem tudott róla! olyan érzése lenne, mintha gyomorszájon rúgták volna! akarod ezt? :(
A kérdező hozzászólása: Oke:) Amugy majd anyutol veszek el parat, meg lehet kiprobalom a tampont :)
másrészt õ is volt kamasz! ><

Most megjött? És ha igen, mit tegyek?

Sziasztok, tegnap nagyon fajt a hasam. Es ma nagyon hisztis voltam... Nem fajt ma a hasam, de beultem a WC-re, es lattam hogy veres a bugyim, anyanak meg nem szoltam, ilyen 17:00 korul volt. Segitsetek, mit tegyek? Tudom,tudom... el kell mondanom anyanak, de nagyon ciki...

Legjobb válasz: Mi ebben a ciki? Anyukád is menstruál, és igen megjött, szólj anyukádnak.

Mi ebben a ciki? Anyukád is menstruál, és igen megjött, szólj anyukádnak.
Nem ciki, csak te gondolod annak.De én is így voltam vele az elején.Szólj neki nyugodtan.
tegyél be egy betétet ha nem találsz akkor wc papírt és menj szólj anyukádnak... elég ha annyit mondasz neki, hogy szeretnél kérni tõle betétet... tényleg nem ciki... :)
A kérdező hozzászólása: Köszi, es meg abban tudnatok segiteni, hogy mit tegyek? nincs itthon anyukam, valaki "felvilagositana?" :3
A kérdező hozzászólása: Es amugy is, mit mondjak? "Anya, megjott" ???
ahogy írtam ha van otthon betét akkor tegyél be azt a bugyidba.. ha nem találsz mert anyukád tampont használ, akkor tekerj le sok wc-papírt és azt tedd be a bugyidba.. elõtte zuhanyozz le és vegyél tiszta bugyit, hogy ne érezd magad piszkosnak :) igen elég ennyit mondanod anyudnak, hogy anya megjött... vegyél nekem is légyszi betétet :)
figyelj nincs otthon legegyszerûbb :) dobsz neki egy üzit : "megjött" nem lesz semmi gond otthon meg majd a betétet :) )) bátorság

Most megjött, vagy sem, mit tegyek ilyenkor, babát szeretnénk?

Két hónapja tettem le a Marvelon fogamzásgátlót, amit úgy 5 éve szedtem. Els? ciklus végén pontosan jelentkezett a menzim, most lett volna esedékes a második menzi a tabi letétele óta. De csak annyit jelentkezett, hogy ha nagy ügyemet intéztem a wc-n, akkor jött kis menzis vér is, meg tegnap 5 kis pötty a bugyin. Ma vagyok a 31. napon, negatív teszt - nem védekezünk, babát szeretnénk, 24 éves vagyok.

Legjobb válasz: Én majdnem 15 évig szedtem fogamzásgátlót, szünet nélkül. Persze ez nem normális... Mikor abbahagytam, elõször megjött 28 napra, utána három hónapig semmi. Fél év kellett, hogy ismét rendszeresen menstruáljak. És a baba is csak egy év múlva jött össze. Szerintem ne siettesd a dolgot. Azt mondják, hogy a fogamzásgátló szedése után hamarabb esnek teherbe a nõk, de azért nem árt, ha teljesen kiürül a szervezetbõl az összes hatóanyag. És az kb 1 év. Még fiatal vagy, szerintem ne görcsölj minden szeretkezés alkalmával, hogy hátha most esel teherbe... Hacsak nem vagy nagyon szerencsés, várni kell még jó pár hónapot a babára.

Én majdnem 15 évig szedtem fogamzásgátlót, szünet nélkül. Persze ez nem normális... Mikor abbahagytam, elõször megjött 28 napra, utána három hónapig semmi. Fél év kellett, hogy ismét rendszeresen menstruáljak. És a baba is csak egy év múlva jött össze. Szerintem ne siettesd a dolgot. Azt mondják, hogy a fogamzásgátló szedése után hamarabb esnek teherbe a nõk, de azért nem árt, ha teljesen kiürül a szervezetbõl az összes hatóanyag. És az kb 1 év. Még fiatal vagy, szerintem ne görcsölj minden szeretkezés alkalmával, hogy hátha most esel teherbe... Hacsak nem vagy nagyon szerencsés, várni kell még jó pár hónapot a babára.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Gratulálok a babához! S bízom benne, hogy renbe jövök én is. Ha ezt tudná az ember, hogy õ éppen melyik kategória, akkor már nem szedtem volna egy jó fél éve ezelõtt...
A kérdező hozzászólása: Szia úgy néz ki most kicsit jobban megvan. Köszönöm

Mit tegyek, ha egy fiu osztalytarsam rajott arra, h mar megjott?

Legjobb válasz: Megjött? Ha a menstruációról van szó akkor, közöld vele, hogy HÜLYE VAGY B*MEG!? Ha a földrajzi helyzetérõl akkor közöld vele, hogy jó helyre érkezett és üdvözöld.

Megjött? Ha a menstruációról van szó akkor, közöld vele, hogy HÜLYE VAGY B*MEG!? Ha a földrajzi helyzetérõl akkor közöld vele, hogy jó helyre érkezett és üdvözöld.
Megjött?És akkor mi van?Mintha ez nem lenne természetes...
A kérdező hozzászólása: En erre mar mind gondoltam, es tudom h termeszetes, csak az a gond cikizni fog es akk meg mit csinalok, hetfon meg mar az egesz osztaly, es en naon lobbanekony vaggyok.... nem toom h fogom tulelni..
Mond meg neki hogyha elmondja, oda rúgsz neki:)

A menzeszem megjött 5 nappal hamarabb, majd kb 3-4napig tartott, pedig nekem 7napig szokott általában. Aztán 2 hétre rá most megint megjött, de barna színű. Mit tegyek? Mitől lehet ez? Lehetséges hogy terhes vagyok?

A párommal kb 3 hónapja vagyok együtt, szexuális életet kb 2 hónapja élünk, nekem el?tte nem volt partnerem 5 hónapig. A párom szerint a szext?l bomolhatott fel a "rendszerem" és ezért jött meg megint. Én viszont attól tartok, hogy lehet terhes vagyok...Segítsetek..

Legjobb válasz: Vegyél egy terhes tesztet mindenképpen, nem árt, ha az negatív akkor valami hormonális gond van azzal meg érdemes elmenni a nõgyógyászhoz.

Vegyél egy terhes tesztet mindenképpen, nem árt, ha az negatív akkor valami hormonális gond van azzal meg érdemes elmenni a nõgyógyászhoz.
Nem a szextõl van, és valószínûleg nem is vagy terhes. Ez inkább hormonzavarnak tûnik. Doki. Ha csak egyszer lett volna probléma, nem kellett volna foglalkozni vele, de mivel már a második probléma is összejött, így már kell. A változás valami bajra utal. Egy eset nem változás, kettõ már igen.

Mit tegyek ha holnap tesi lesz és pont megjött?

Még csak nem rég óta mensizek de nem használok tampont.

Legjobb válasz: a) mondd azt,hogy megjött és fáj a hasad,nekünk erre mindig adtak felmentést b) én betéttel is sokat tesiztem (sose használtam tampont) és semmi "bajom" nem lett belõle,szóval ne izgulj... Vegyél fel fekete vagy bármilyen sötét (de legjobb a fekete) nadrágot és kész

a) mondd azt, hogy megjött és fáj a hasad, nekünk erre mindig adtak felmentést b) én betéttel is sokat tesiztem (sose használtam tampont) és semmi "bajom" nem lett belõle, szóval ne izgulj... Vegyél fel fekete vagy bármilyen sötét (de legjobb a fekete) nadrágot és kész
Nyugalom, az, hogy megjött a menzeszed, még nem jelenti a világ végét! Te tudod a mennyiségét, szokott-e görcsölni a hasad stb. Ha igen, szerelkezz fel görcsoldóval, közvetlen óra elõtt cserélj betétet. Én olyankor a bugyimra (még reggel) felvettem egy francia bugyi szerû kisnadrágot és arra a tesiruhát. Ha nagyon nem érzed jól magad, szólj nyugodtan a tanárnak/tanárnõnek, jobban értékelik azt, ha ilyenkor is órán vagy, mintha rögtön felmentést kérnél.
Hány éves vagy? Vegyél egy doboz ob minit, és próbáld ki ma, hogy milyen. :) Nem nagy szám, én már általánosban is használtam tampont, mikor tesi volt. :) A lényeg, hogy nagyon mossál kezet elõtte. :)
A kérdező hozzászólása: 13 vagyok Nem kell vennem mert hála égnek ez megoldott. Van egy nõvérem és neki van itthon. Próbálkoztam is vele de valahogy nem ment...
Lazulj el, amennyire csak tudsz. Guggolj le vagy tedd az egyik lábad a WC-re és kicsit hátrafelé told. Hidd el, menni fog. Csak elõször tûnik egy kicsit bonyolultnak. De ha bent van, akkor addig ne vedd ki, amíg meg nem telt. Ez kb. 3-4 óra, de madzagján úgyis látod majd. Sok sikert! :)
Mindenképpen szólja tanárodnak, hogy megjött és nem biztos, hogytökéletes leszel én 3. alokalomtól kezdve tampont használok.
Semmi gond elõször nekem se ment de próbáld több testhelyzetben nekem pl a WC-n ülve vált be.én elsõ mensi óta tampont használok és teljesen bevált.ja am az o.b. tampon dobozában leírják h hogy csináld.

Megjött a menszeszem.3 hónapja szoptatok. Mit tegyek?

Azt olvasta,hogy hígabb a tej vérzés ideje alatt és nem kell a picinek.Az én picurkámnak hol kell hol nem,van,hogy ordít mert éhes ilyenkor a h?t?b?l adok neki tejcsit,de lassan az is elfogy.

Legjobb válasz: Nekem 11hós a lányom!Még mindig szopizik,már 3szor megjött a mensin,de a lányom ebbõl semmit nem vett észre!Ugyanúgy szopizott mint elötte bármikor!

Nekem 11hós a lányom!Még mindig szopizik, már 3szor megjött a mensin, de a lányom ebbõl semmit nem vett észre!Ugyanúgy szopizott mint elötte bármikor!
Az én lányom 22 hónapos és még most sem tesz semmi különbséget, pedig nekem is kb 3-4 hónapos korában jött meg elõször. Úgy tûnik, mint minden, ez is egyén függõ.
Nekem eddig 5-ször volt meg, lányom 8 hónapos múlt. Semmit nem vett észre belõle, azóza is szopik naponta legalább négyszer
nekem napra pontosan 1 hónappal a szülés után jött meg elõször, azóta is minden hónapban, gyereket nem zavarja, eszik , de kicsit pattanásos lesz pár napig:) ))))
Fiam 3 hónapos korában jött meg. Elõtte üvöltött szinte minden étkezésnél, de aztán fél óra után csak elfogadta. Mire megjött, már ismét OK volt. Másodk mensinél egy üvöltõs kaja volt, azóta semmi gond, nem látom rajta, hogy bármi is zavarná (7 hónapos)
Uez volt 3 hósan. Én lefejtem, lefagyasztottam és 10 hósan megitta. A menzesz alatt fagyasztottat kapott, (mert visított, hogy nem kell neki a friss) késõbb tápot. M. utolsó napjától elfogadtaa frisset. Kitartás, van ilyen!

Még 6 szemem volt a 2. levél Belara fogamzásgátlómból, és megjött a menzeszem. Így kell kiegészítő védekezés, vagy mit tegyek?

Még 6 szemem volt a 2. levél Belara fogamzásgátlómból, és megjött a menzeszem. Most, amikor szünetet tartok, nem vérzek. Amint abbahagytam a gyógyszert abbamaradt a vérzés is. El akarok menni dokihoz, de majd csak a 3. levél vége felé, várok, mi lesz addig.

Legjobb válasz: Elõbb hagytad abba a szedést, mert megjött? Nem egészen értelek...AZ nem normális, ha levél közben jön meg, de még az elején jársz, adj idõt a szervezetednek. Ha a 3. levélnél is lesz problémád, akkor érdemes visszamenned másikat íratni.

Elõbb hagytad abba a szedést, mert megjött? Nem egészen értelek...AZ nem normális, ha levél közben jön meg, de még az elején jársz, adj idõt a szervezetednek. Ha a 3. levélnél is lesz problémád, akkor érdemes visszamenned másikat íratni.
A kérdező hozzászólása: Nem hagytam elõbb abba a szedését, hanem még szedtem, amikor megjött. 6 napig véreztem, mellette szedtem tovább a bogyót. Utána elfogyott a levél, szünetet tartok, és most nem vérzek. Arra vagyok kíváncsi, hogy így is lehetek-e együtt a párommal óvszer nélkül, vagy így sanszos a teherbeesés?
Elvileg védve vagy több orvostól is kérdeztem mert nekem is ez volt, ha nem hagytál ki egy szemet sem! De azért gondold végig, hogy nem e ment a hasad esetleg nem e hánytál! Mondjuk nekem ez 11 hónap után volt így! Nem voltam terhes! De lehet hogy nem árt hha váltassz nekem az segített! Nem fogytál mostanában? Illetve, nézd meg a tájékoztatóban, hogy hogyan szedd, mármint pl kell e enned bevételkor vagy nem a meliane pl olyan hogy evés közen kell mindenképp vagy utána rögtön!
Tisztelt doktor úr! A problémám a következõ lenne, 8 hónapig szedtem meliane fogamzásgátlót, de az utolsó 2 hónapban az utolsó szemeknél már barnázni keztem, az utolsó elõtti hónapban rendesen is megjött, de az utolsóban már az utolsó 8 szemtõl barnáztam és napról napra egyre jobban de csak barna folyás szserû volt, aztán nem tudom mennyiree tekinthetõ menstruációnak de csak fekete vérfoszlányok illetve sötétbarna távozott mikor meg kellet jönnie. Azóta voltam nõgyógyászomnál, õ azt mondta, hogy ettõl nem lehet baj(terhesség) mert hogy ettõl hat a tabletta védett voltam. Nem is voltam a párommal ekkor csak petting szintén. Váltottunk tablettát most Yadint kezdtem el, a gyógyszerszünet után vettem be az elsõ szemet, tehát a melián utáni szünet, és úgy kezdtem szedni 8. naptól a yadint. Kérdésem az lenne, hogy tényleg hatott a tabletta vagy nem, mert azóta internetes fórumon azt is olvastam hogy volt aki így esett teherbe, és mivel nem elsõ naptól kezdtem a yadint lehet e abból baj hogy ha elõtte a meliane már nem hatott? Most akkor védett vagyok, a yadinból még 8 szem van, edddig nem voltam párommal, csak tegnap, de akkor is használtunk óvszert mivel mindíg nem tudom hogy hatott e, elnézést a hosszúra sikerült levélért, de kétségbeestem, bízom nõgyágyászomban de kicsit megzavart az ellenkõ vélemény, hogy ilyenkor nem védett az ember! Védett vagyok így ? Vagy a meliáne is védett és megnyugodhatok? És ha nem, akkor így hogy vártam 2 hetet a yadin hathat már, vagy várjam meg a következõ mensit és akkor elsõ naptól kezdjem ele szedni mint, annakidején a legelején? Válaszát elõre is köszönöm! Elnézést a zavarásért! Kedves Kérdezõ! A nõgyógyászának teljesen igaza van. Attól , hogy pecsételõ vérzése volt, a Meliane még teljes védettséget nyújtott. A váltást követõen a védettség továbbra is fennáll, így nem kell terhességtõl tartania és kiegészitõ védekezésre sincsen szükség. Üdvözlettel: ......
A kérdező hozzászólása: Rendesen szedtem... ment a hasam múlt hétvégén, de azt nem nevezném hasmenésnek, mert egész héten semmi bajom nem volt, és akkor már amúgy is véreztem. Nem hagytam ki egy szemet sem, de azóta kiegészítõt használunk, de dokihoz is megyek, mert valószínû nekem ez a gyógyszer nem jó. Remélem a következõ beválik:S

Kétszer megjött azóta, hogy utoljára együtt voltam fiúval, de most késik. Terhes lehetek? Még csak 14 vagyok. Mit tegyek ha még is az vagyok?

kb. 2 hónapja szakítottam a barátommal és dec 14.-én voltunk utóljára eggyütt. azóta már 2x rendesen megjött. de most késik 1-2 hete. nincsenek terhességre utaló jelek bár híztam pár kilót meg sokat eszem már vagy 1hónapja, de nem rég másfél hónapra szüneteltettem a sportolást és gyógyszert is szedtem a térdemre.terhes lehetek?nagyon nem kellene ez a baba még nagyon fiatal vagyok hozzá, és ha még is van pocaklakó akkor azt az "apukával" is közölnöm kéne (nem beszélünk a szakítás ota nagyon durcizik)?

Legjobb válasz: ne aggodj szerintem nem vagy terhes..ha dec 14en voltal vele,s azot a2x megjott akkor mitol lennel az?vagy azota megint voltatok egyutt?kimaradhat e stressztol bar mitol..szerintem fiatal vagy meg lehet nem is rendszeres a mesid..szerintem Relax,semmi gaz nem lesz:)

ne aggodj szerintem nem vagy terhes..ha dec 14en voltal vele, s azot a2x megjott akkor mitol lennel az?vagy azota megint voltatok egyutt?kimaradhat e stressztol bar mitol..szerintem fiatal vagy meg lehet nem is rendszeres a mesid..szerintem Relax, semmi gaz nem lesz:)
A kérdező hozzászólása: nem azóta nem voltam egyfiúval sem.!
akkor szerintem NO PARA!!
Biztosan nem vagy terhes. Fiatal vagy még, és ilyenkor még néha kimaradozhat a mensi. Velem is elõfordult ilyen. Már csak az idegeskedés miatt is késhet most, úgyhogy nyugodj meg, nincs baj!
A kérdező hozzászólása: hát nem tudom mert én eégé korán keztem a menszit és már 2 éve rendszeresre be van állva:S
Az a legegyszerûbb, ha veszel egy terhességi tesztet (gyógyszertár, DM, stb.) csak, hogy telejesen megnyugodj. Ne félj....:-))
Nem hiszem , hogy terhes lennél, de ha te már 14 évesen érettnek érzed magad a sexhez, akkor azt is tudnod kellene, hogy védekezni, hogy kell!! Miért nem védekeztek???? A legkisebb gond ha terhes leszel, de bármi mást is elkaphatsz. Ne tedd tönkre az életedet ilyen fiatalon, hisz tudsz ellene tenni!!!
Kérdezd az orvosodat vagy a pasidat...
szedsz fogigátlót? mert az is okozhat vérzészavart...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!