Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek megettem (23 db)

SOS? Kisfiam megette az arcmaszkomat! Mit tegyek?

Kisfiam megette az arcmaszkomat!Nem sokat de azért elég szépen mikor bementem a szobába már jócskán volt a kezén és a szájában!Nem tudom hogyan kerülhetett hozzá......kérlek ne hurrogjatok le!Itattam,más teend???A válaszokat elöre is köszönöm!

Legjobb válasz: Vidd el az ügyeletre az arcmaszk tubusát is vidd hogy làssák mit is evett, vagy hívdd fel a kórházat és mondd el hogy megette, olvasdd fel nekik mi van benne, és megmondják mi a teendõ! Nem akarlak ilyesztgetni, de unokahugom az autómosó sampont húzta meg, gyomormosás lett belõle, mertvugye kitudja mi van benne, bele kerül a vèráramba mérgezést is kaphat ha nem csak megnyalta hanem evett egy rendes adagot! Egyébként nem értem hogy tudják megenni ezeket a krémeket samponokat a gyerekek, förtelmes ízük van, és lányom is fürdés közben ha meglátja a flakont hisztizik hogy az neki kell, és ha megkapja bonzja a fogàval és nyomja a szájába, de már tartok párcüres tusfürdõs samponos flakont amivel játszhat!

Vidd el az ügyeletre az arcmaszk tubusát is vidd hogy làssák mit is evett, vagy hívdd fel a kórházat és mondd el hogy megette, olvasdd fel nekik mi van benne, és megmondják mi a teendõ! Nem akarlak ilyesztgetni, de unokahugom az autómosó sampont húzta meg, gyomormosás lett belõle, mertvugye kitudja mi van benne, bele kerül a vèráramba mérgezést is kaphat ha nem csak megnyalta hanem evett egy rendes adagot! Egyébként nem értem hogy tudják megenni ezeket a krémeket samponokat a gyerekek, förtelmes ízük van, és lányom is fürdés közben ha meglátja a flakont hisztizik hogy az neki kell, és ha megkapja bonzja a fogàval és nyomja a szájába, de már tartok párcüres tusfürdõs samponos flakont amivel játszhat!
Valószínü nem baja!De én biztos elvinném ügyeletre!Szerintem Te sem leszel nyugodt ha nem látja orvos!
Nézd meg a papírját mit ír, és mi a teendõ lenyelés esetén. Ha nincs rajta, én felhivnám az orvost és megkérdezném. Biztos ami biztos.
Hívd fel az orvost
tejjel itasd, anyatej vagy tápszer, mert ha van benne valami savas anyag azt az közömbõsíti. Meg orvoshoz kéne vinni, a tégellyel együtt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a rendes válaszokat:-) Felhívtam a védõnõt azt mondta hogy itassam és nézzem nem-e hány vagy hasmenése lesz-e!Amúgy nincs rá írva hogy mi a teendõ , avonos fehérteás arcmaszk volt!Mégegyszer köszönöm szépen:-)
Nem hinném hogy az avonos maszkban lennének olyan agressziv anyagok amik gondot okozhatnak!Nem lesz baj szerintem.
Az én kisfiam az avonos színvédõ hajbalzsamba kóstolt bele 2 évesen, mi bevittük a kórházba, a gyermekfõorvos megvizsgálta, megkóstolta õ is a balzsamot, nézte az összetevõket, aztán felhívta a Heim Pál Gyermekkórházat, ott egy másik orvossal konzultált, aztán hazaküldött minket, hogy valószínûleg nem lesz semmi baj, de figyeljük ha hányna vagy hasmenése lenne, vigyük vissza.De szerencsére nem lett semmi gond! Szerintem a kisfiadnak sem lesz semmi baja! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat:-) Idáig nem történt semmi:-)

Azt hiszem, megettem egy tisztító golyót, mit tegyek?

Olyan tisztító golyót amit táskákhoz, cip?khöz szoktak adni... valahogy a müzliszeletembe került a táskámból, szétrágtam azt hittem valami keményebb a müzlib?l, de utána láttam hogy szét van szóródva a táskámban (egy kis zsebbe volt benne, onnan valahogy kikerült, eddig nem tudtam hogy ott van) mit tegyek?

Legjobb válasz: Mi lenne? õrjítõ fájdalmak között fog meghalni!

Mi lenne? õrjítõ fájdalmak között fog meghalni!
Minden ilyenre rá van írva, hogy "Ne edd meg, dobd ki!" . Ha még élsz, akkor nem hiszem, hogy bajod lesz, de szerintem menj el orvoshoz.

Kisfiam megette pár perce egy kis darabját a zsírkrétának egy kis darabját mire észrevettem, mit tegyek most?

Vigyem orvoshoz, vagy csak elég ha itatok vele valamit.

Legjobb válasz: Hívd fel a gyerekorvost!

Hívd fel a gyerekorvost!
Az én kisfiam is múltkor evett egy pici darab zsírkrétát, este vettem észre a kakijában. Semmi baja nem lett. Úgyhogy szerintem a Tiéd is kikakilja.
A kérdező hozzászólása: Az enyém a végét harapta le, és meg is rágta, mire feleszméltem, hogy kivegyem a szájából addigra õ le is nyelte jóízûen.Régebben a könyveit rágta meg, ez nem igaz, hogy most már se ceruzát sem zsírkrétát nem lehet kint hagyni elõtte.1, 5 éves.


Ès ha pèpesebbre, könnyen rághatóvá teszed a föztödet? 16 foga van màr, vagy fogzik? Valamièrt zavarhatja a ràgàs.

A fogzás miatt nem eszik a (6 hónapos, anyatejes) kislányom? Van 7foga és eddig megette a gyümi adagját is + a főzeléket is majdnem de most alig akar enni. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Szia! Megkérdezhetem mikor jött ki neki az elsõ foga? Tudom, hogy nem a kérdésre válaszolok, de nagyon érdekene! Köszi!

Szia! Megkérdezhetem mikor jött ki neki az elsõ foga? Tudom, hogy nem a kérdésre válaszolok, de nagyon érdekene! Köszi!
A kérdező hozzászólása: Hát köszi a választ! A kérdésetekre a válaszom: 3, 5 hónaposan jött az alsó 2 foga , aztán 4, 5 hónaposan jobb felsõ 2foga(Metszõ és a mellette lévõ fogacska)és a bal felsõ szemfogacska jött 1szerre. 5hónaposan a bal felsõ metszõfoga és 6 hónaposan jött az alsó bal második foga. Nagyon szenvedünk mert a rágcsálás néha ordításra csap át ha ráharap véletlen. remélem kielégítettem a kíváncsiságotokat. :)
vannak ilyen idõszakok, akár fogzás front v bármi...ne erõltesd majd esik rendesen pár nap múlva
Engem is érdekelne ez a 7 fog?:) ))

Valaki segítsen este megettem egy csomó cseresznyét most annyira fáj a hasam szétpukkadnom:C gyógyszert most nincs nálam:C mit tegyek?

Legjobb válasz: Hánytasd meg magad. Azzal kikerül valamennyi a gyomrodból. Nem kellemes, de talán megoldja a problémát.

Hánytasd meg magad. Azzal kikerül valamennyi a gyomrodból. Nem kellemes, de talán megoldja a problémát.
A kérdező hozzászólása: jo:(
Igyál rá tejet, meg fog hajtani, de kicsit tisztul a gyomrod :)

A kis yorkim megette egy másik kutya ürülékét mit tegyek?

Legjobb válasz: Semmit. Kutyáknál szokás.

Semmit. Kutyáknál szokás.
A kérdező hozzászólása: Ja ok köszi szépen!! :D
Már semmit. Máskor ne engedd neki. Valószínûleg semmi baja nem lesz tõle.
Ha rendben vannak az oltásai, nem lehet baja. Legközelebb figyelj oda, mikor sétáltatod, és mindig tiltsd ha a szájába venne valamit. Következetes neveléssel elérheted hogy ne egyen fel semmit.

A cicám megette az egérragasztóba ragadt egeret! Mit tegyek?

A szomszéd tette ki az ajtaja elé,mert szegény állat szenvedett és a kiscicám valószínûleg leszedte róla és megette! Azt mondta a ragasztó nem mérgezõ,de furcsán viselkedik,mint egy részeg,nem tud egyenesen menni! Ugye nem hal meg? Mit csináljak vele? :(((

Legjobb válasz: Az egérragasztó nem mérgezõ. Nem lehet, hogy szomszédod valami mérget is használ, amibõl evett az egér mielõtt beleragadt? Vidd a cicát orvoshoz minél elõbb! Már akkor rég el kellett volna vinned, amikor leültél megírni ezt a kérdést! Ilyen esetekben nagyon sokat számít pár perc is!

Az egérragasztó nem mérgezõ. Nem lehet, hogy szomszédod valami mérget is használ, amibõl evett az egér mielõtt beleragadt? Vidd a cicát orvoshoz minél elõbb! Már akkor rég el kellett volna vinned, amikor leültél megírni ezt a kérdést! Ilyen esetekben nagyon sokat számít pár perc is!
Hívj állatorvost.
Én azonnal elvinném állatorvoshoz!
A kérdező hozzászólása: Figyelem és csak az a baja, hogy a lábai olyanok, ezért megy olyan furcsán! Csak azt nem tudom mivel tudnám leszedni, elkérem a papírjait!
Sok egérragasztóban van méreg is! A felragadt egér addig szenved, amíg valaki el nem intézi vagy magától bele nem hal a sokkba és a szomjúságba. Ezért sok ragasztóba mérget is raknak, méghozzá valami gyorsan ölõ cuccot. Úgyhogy nagyon sietni kéne ahhoz az orvoshoz.

Tegnap találtunk egy napos feketerigót. Megetettük de először nem akart enni de utána a csipeszből adtunk neki és megette. De most alig eszik egy falatot. Mit tegyek?

Amiket adtunk neki az alábbiak: -cseresznyedarabok -macska kaja -kukac -viz -szőlőcukor

Legjobb válasz: Macskakaját, szõlõcukrot ne adjatok neki. Csipesszel etessétek, önállóan még nem tud enni. Giliszta, szöcske, hernyó, bogár a tápláléka.

Macskakaját, szõlõcukrot ne adjatok neki. Csipesszel etessétek, önállóan még nem tud enni. Giliszta, szöcske, hernyó, bogár a tápláléka.
A kérdező hozzászólása: És kukacból bármilyen jó?
Reszelt sajtot, túrót is adhatsz neki.
A kérdező hozzászólása: Sajnos tegnap elpusztult.

Állati finom pizzát sütöttem, és már megettem 4 szeletet, de nagyon tele vagyok, viszont annyira finom, hogy megennék mégegyet, mit tegyek?

Legjobb válasz: Ha van akkor egyél citromot vagy egyszerûen pihenj rá egy kicsit. El nem szalad.

Ha van akkor egyél citromot vagy egyszerûen pihenj rá egy kicsit. El nem szalad.
Egyed... :D :D :D Ha nem eszed meg és hûtõbe teszed még holnap, holnapután is megeheted, sõt le is fagyaszthatod. Mindenesetre, ha fogyózni akarsz, legközelebb inkább oszd be 2-3 napra...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!