Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek meg jobban oda (2 db)

Mit tegyek h meg jobban oda legyen ertem?

szoval...en vok az a csaj aki a "regi baratom belem zugott" kerdest irtam.....most nagyon joul elvunk...minden nap beszelunk a messengeren...meg a suliba is...de mit tegyek h jobban oda legyen ertem??? azon kivul h kedvesebb meg ijenek...mert szerintem ha ennel kedvesebb lennek akkor mar mehetnek puli kutyanak...:)):)):))...szoval peldakat....tehat tetteket mondjatok...hogy mit csinaljak h jobban belem zugjon???

Legjobb válasz: Na azt ne! az az elso amitol kiabrandulna. Furan hangzik, de beszelgessetek, csinaljatok amit eddig, de legy kisse titokzatos. Ne arulj el mindent magadrol, de azert dobj be egy ket mondatot amibol eszreveszi h kell kutasson utanad, ha tenyleg megakar ismerni. Minden ferfi imad felfedezni egy not, csak a nok elegge hamar beleesnek abba a hibaba, h kjitarulnak a sracok lott, s ezek elvesztik erdeklodesuket irantunk, sakkor gondolkozunk h vajon miert nem tetszem mar ugy neki mint eddig. Ne tegyel meg erte abszolut mindent, mindig ugy ahogy o szereti,csak azert h megjobban tetszedj neki. Legy onmagad, erezd jol es szabadon magad vle, ne probald lekotni, s szerintem akkor annal jobban fog erdeklodni irantad.:) Sok sikert!

Na azt ne! az az elso amitol kiabrandulna. Furan hangzik, de beszelgessetek, csinaljatok amit eddig, de legy kisse titokzatos. Ne arulj el mindent magadrol, de azert dobj be egy ket mondatot amibol eszreveszi h kell kutasson utanad, ha tenyleg megakar ismerni. Minden ferfi imad felfedezni egy not, csak a nok elegge hamar beleesnek abba a hibaba, h kjitarulnak a sracok lott, s ezek elvesztik erdeklodesuket irantunk, sakkor gondolkozunk h vajon miert nem tetszem mar ugy neki mint eddig. Ne tegyel meg erte abszolut mindent, mindig ugy ahogy o szereti, csak azert h megjobban tetszedj neki. Legy onmagad, erezd jol es szabadon magad vle, ne probald lekotni, s szerintem akkor annal jobban fog erdeklodni irantad.:) Sok sikert!
szopd le, azt kamázni fogaj:D
fogja*
Az utolsó hozzászólónak 100%-ban igaza van!!!
Lány vagy, vagy fiú?
A kérdező hozzászólása: Lány
Pettinget már szeretnél? Gondolom a fiún nem múlik hisz õ bármikor belemenne :) hát mondjuk nálad v ha nála vagytok akkor kezd el csókolgatni simogatni , attól meg szerintem kicsit felizgul és veszi a lapot és el is indul már a dolog magától és jön a petting :P
A kérdező hozzászólása: Igen szeretnék, de nagyon. Csak azt nem tudom, hogy tudom rávenni, hogy " szobára menjünk..."
hány évesvagy? hát hívdfel magatokhoz..:) csókolozzatok, feküdjetek egymás mellett stb.. és idõvel adni fogja magát hiddel.:) fiú kezdeményezen, ha lehet.de ha már nagyon 'nem bírod', akkor nyulj neki oda.. gatyán kerezsztül.. csak finoman:) picit fogdmeg.. ha tetszeni fog neki, guiy folytatja õ.:) amugy a "szobára menés" nem teljesen értem, h itt mire gondolsz pontosan. egymáshoz?. mert jo kapcsolat apalja.:) de amugy érdeklödéss felkeltés.. hát.. nézz ki jol. (ne vidd tulzásba, h pl. egyik nap farmer, polo, másnap neccharisnya, mini magassarku..) nemnem. pasik sokszor nagyon apro dolgoktol beindulnak.. olyanoktol, ami neked néha fel sem tûnik.:) valakinél elég egy nézés.:) amugy ha eljutotok odáig, h pl. megfeleõ helyen vagytok. idõisvan. ez fontos. védelem is!! jo ha a pasi gondoskodik az óveszerõl (gondolom nem szedsz tabit.:) ) de azért 1 kis dobozka durex nemárt a kistáskádban.:) nálam is van mindig, pesig a párom mindig gondoskodik mindenröl:) szoval. egy nagyon hosszu fórro , eleinte lassabb, szenvedélyes, majd vadabb csók+ nézések.apro érintések..:) pasik ettõl nagyon kitudnak készülni::P:P bocsnaat, h kicsit sokat beszéltem (írtam) de ugy érzem hasznos információk. sok sikert neked!!:) ) puszi.:Zs.
Le akarsz feküdni vele, pedig még petting sem volt? Ezt érted azon, hogy "szobára menni"? Nem tartom bölcs ötletnek. Olyan ez, mintha bemelegítés nélkül akarnál sportolni: óriási a sérülés veszélye, a jó eredményé pedig hihetetlenül kicsi. Ha már felmerült köztetek a szex, akkor beszélgessetek el errõl bõvebben, alaposabban, õszintén egymás között, néven nevezve a dolgokat. Ha szégyenlõsek vagytok beszélni róla, akkor biztos, hogy a szexnek közöttetek még nincs itt az ideje. Pettingeljetek sokszor, hosszasan. Egymás testét fel kell deríteni, meg kell ismerni, hogy mi jó neki, mi nem. A fokozatosság elvét is érdemes betartani: kezdjétek kevéssel, ne azonnal a nemi szervek ingerlésével. Ha egybõl a magas cén kezditek, abból nem szokott jó kisülni, fõleg a lány számára nem, és ez érvényes a szeretkezésre is. Attól nem lesz neked jó, hogy õ ki-be húzogatja a magáét, ezt remélem, tudod. Csak kihasználva fogod érezni magadat utána, és/vagy azon csodálkozol, hogy ebben mi a jó, és mások mirõl áradoznak annyira, amikor egyáltalán nem volt nagy durranás. Ne tedd ezt magaddal. Gyanítom, hogy a szexrõl nem sokat tudsz még. Ez nem baj és nem szégyen, ne érezd így - örülök, hogy kérdezel, mielõtt cselekszel. Tájékozódj az interneten! Írd be azt a szót, hogy petting, a google keresõbe, és rengeteget meg fogsz tudni arról, hogy mi ez, mit takar és miért fontos. A tényleges szexszel pedig várjatok legalább addig, amíg petting kölcsönösen sok örömöt okoz mindkettõtöknek, amikor már felfedeztétek és megismertétek egymnás testét, ismeritek egymás rezdüléseit, és nem kell azon tipródnod, hogy mit akar a másik.
A kérdező hozzászólása: Köszi Zs., am...tényleg nem szedek tabit. És tényleg nem tudok sokat a szexrõl. Azért kérdezek..ha nem baj!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!