Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek meg jobban (81 db)

Hogy szeressek meg tanulni, mit tegyek hogy jobban menjen a tanulás?

tanulási módszerek, környezet és mindent csak hogy jobban megtudjam tanulni az anyagot.

Legjobb válasz: hát ez egy igen jó kérdés... NÁLAM (aki amúgy agykontrollos vagyok) az vált be, hogy tavaly nyáron elkezdtem mondogatni magamnak, hogy pl. egyre jobban szeretek tanulni egyre jobban élvezem a tanulást egyre inkább érzek kedvet a tanuláshoz egyre könnyebben, alaposabban és gyorsabban tanulok stb, stb és szeptemberben mintha "csoda" történt volna: falni kezdtem a könyveket és életemben elõször élveztem a tanulást! imádtam tanulni, el se tudtam képzelni, hogy hogy lehet nem szeretni a tanulást! nálam ez vált be, de ha te nem hiszel az agykontrollban, akkor bocsi :S

hát ez egy igen jó kérdés... NÁLAM (aki amúgy agykontrollos vagyok) az vált be, hogy tavaly nyáron elkezdtem mondogatni magamnak, hogy pl. egyre jobban szeretek tanulni egyre jobban élvezem a tanulást egyre inkább érzek kedvet a tanuláshoz egyre könnyebben, alaposabban és gyorsabban tanulok stb, stb és szeptemberben mintha "csoda" történt volna: falni kezdtem a könyveket és életemben elõször élveztem a tanulást! imádtam tanulni, el se tudtam képzelni, hogy hogy lehet nem szeretni a tanulást! nálam ez vált be, de ha te nem hiszel az agykontrollban, akkor bocsi :S
de akár gondolhatsz arra is, hogy ha nem tanulsz valószínüleg, [email protected] állásod lesz, és egész életedben azzal fogsz sz.pni, hogy nincs pénzed semmire:)
Én úgy szerettem meg a tanulást, hogy próbáltam rá nem kötelezõként gondolni, hanem "érdekességként", így könnyebben megmaradt. Pl. kémiából érettségiztem, és régebben egyáltalán nem érdekelt, de aztán úgy gondoltam rá, hogy "jé, ha beleöntöm az olajat a vízbe, akkor tényleg nem elegyedik vele, mert nem azonos polaritásúak, és az olaj lesz felül, mert kisebb a sûrûsége". Tehát, ha nem kötelezõként gondolsz rá, hanem érdekességként, könnyebben a fejedbe megy :)
Nem tudom milyen suliban tanulsz, de én azért szeretek tanulni mert a tudás hatalom! Érdemes ezen elgondolkozni. Minél többet tudsz a világról, annál mûveltebb vagy, annál nehezebben vernek át, annál hasznosabb, intelligensebb, értékesebb vagy, erre kell büszkének lenni, nem arra hogy ki hány felest bír legyûrni. Ahányszor egy hülye embert látok az utcán, a youtube-on, vagy akár itt, mindig ez jut eszembe. Számomra ez az übermotiváció.
Állíts be egy csögõórát, ami 15 percenként ébreszt, hogy tanulni kellene. Vagy ha vmilyen rossz jegyet kapsz, akk vonj meg vmi olyat magadtól, amit igazán szeretsz, pl: egy napig nem számítógépezhetsz, vagy ilyesmi, én is így csinálom, és nekem megy, mert magamban megfogadtam, ha vmi rossz jegyet kapok, akkor az nem jó. Így szoktam tanulni: 1. Kiszellõztetem a szobát, ahol tanulok, miközben gyümölcsöt, v zöldséget eszek. 2.Elolvasom a leckét, második olvasáskor aláhúzom a lényeget. 3. Kijegyzetelem a lényeges dolgokat egy küldön papírra, vagy füzetbe. 4. Iszok egy pohár vizet, és bámulom az asztalomon lévõ világoszöld színû tárgyakat ( mert a zöld serkenti az agyad, ahogy a friss levegõ, és a gyümik, zöldségek) miközben az agyamban átfutom a leckét. 5. Mikor a teljes pohár vizet megittam, elkezdtek tanulni. 6. Össszeszedem a gondolataimat, és felmondom hangosan magamnak a leckét. (7. ha törit tanulok, akkor a lényeg köré írom az évszámokat eseménnyel, és kiemelem vmi rikító színû kiemelõvel.) TANULÁSNÁL NAGYON FONTOS, HOGY A MAGASSÁGODHOZ VALÓ SZÉKEN, ÉS ASZTALON TANULJ! Jó tanulást, remélem sokat segítettem
Én azóta szeretek tanulni mióta elhatároztam magam hogy igenis fogok tanulni muszáj tanulnom mert nem lesz belõlem ló**sz sem:) És elõtte nagyon sokat puskáztam mert nem volt kedvem megtanulni az akkori anyagot stb... És mikor megírtam úgy az 5ösömet hogy normálisan tisztességesen tanultam rá az nagyon jó érzés volt:D Ez adott egy löketek és azóta élvezem a tanulást:) Szeretem ha tudok, és szeretem ha bármihez hozzátudok szólni valamilyen szinten, és így lesz egy jó állásom:) Szóval ezen a jövõd múlhat szóval sok sikert:) !!!

Jobban fogyaszt a szobabicikli, ha foliázom magam közben? Vagy mit tegyek még, hogy jobban használjon?

Legjobb válasz: Ne fóliázz, mert az a melegedést fokozza, ami csak vizet és sót fogyaszt rólad. Az a kisebb gond, hogy pótolnod kell - de túl is melegedhetsz. Nem jó játék.

Ne fóliázz, mert az a melegedést fokozza, ami csak vizet és sót fogyaszt rólad. Az a kisebb gond, hogy pótolnod kell - de túl is melegedhetsz. Nem jó játék.
DIÉTÁÁÁÁÁZZZ! És tekerj egy orát egyhuzamban monoton tempoban, 120-130 körüli pulzuson! TÜRELEM!
az igaz h.érdemben nem fogysz majd tõle(tényleg csak só/víz távozik), viszont a narancsbõrnek nagyon jót tesz, úgyhogy ha részben ez is a célod(fezsesebb bõr), akkor bátran csináld, nem okozol kárt.a súlyvesztéshez viszont tényleg elengedhetetlen a diéta is.
jujjj. láttam errõl egy kisfilmet, hogy hogy használ a szobabicikli. a monoton tempóval kevesebb zsír fogy, mintha változtatnád a tempót. a helyes napi 20 percen keresztül 8 mp erõs tekerés 12 mp közepes elõnye hogy 20 perced úgyis van egy nap...mondjuk tv elõtt és hatásos
Nah és mégis melyik kisfilmet láttad? valamelyik tv-shoppos okosságot vagy sóher norbi fogyiklub dvd-jét? Az intervallum edzésnek valoban egyik elõnye hogy viszonylag több zsír ég, DE több izom is fogy...
Nem. Discaveryn volt... Nem éppen...
A kérdező hozzászólása: akkor mit tegyek, hogy jobban használjon?
Kedves 12:30as! Már hogy a viharba fogyna izom ettõl? Az izom a koplaló fogyókurától tud fogyni
sehogy
Vicces, hogy manapság, ha valaki lájkol egy képet facebookon, akkor az biztos ráhajt a másikra. Egyébként pedig azt teheted, hogyha úgyis szakítani akarnak, akkor szépen megvárod, amíg ez ténylegesen bekövetkezik és utána kezdesz vele komolyabban összeismerkedni.
Sehogy. Ne legyél ribi.
A kérdező hozzászólása: A ribi nem azt jelenti hogy ismerkedni akarok. Tanuld meg a kifejezéseket mielõtt kommentet írsz
Miért olyan kell akinek van barátnõje? Rengeteg egyedülálló fiú van!
Néha nekem is lájkolják fiú haverok a képeim, ez nem jelenti azt, hogy tetszem nekik. Ha boldog a barátnõjével akkor hagyjad. Ha szakítanak kezdj vele beszélgetni.


Tegnap voltam abortuszon iszonyu volt! Nagyon rosszul érzem magam lelkileg is meg kicsit faj meg a hasam mit tegyek h jobban erezzem magam, ?

Legjobb válasz: Szia! Szerintem próbálj megnyugodni. Esetleg a pároddal vagy valakivel beszélgethetnél, ha egyedül vagy, lehet hogy az segít, megnyugszol tõle. Kitartást!

Szia! Szerintem próbálj megnyugodni. Esetleg a pároddal vagy valakivel beszélgethetnél, ha egyedül vagy, lehet hogy az segít, megnyugszol tõle. Kitartást!
adj magadnak idõt "elgyászolni" a történteket.megkérdezhetem, hogy baj volt a babával, muszáj volt abortálni, vagy "baleset" volt?ha nem akarsz ne válaszolj.
Szia! Nekem 10 napja volt :( lelkileg nagyon le vagyok törve . Mindig próbálok társaságban lenni mert az eltereli róla a figyelmemet. A legjobb amikor a párommal kettesben vagyunk és vigasztalgat. Kitartást. Mondtak nekem egy könyvet a címe: Levél egy meg nem született gyermeknek. Megsirat, de imádom. Minden jót.
Megkérdezhetem miért volt rá szükség?
Nekem is a napokban volt. Szeretnék beszélgetni valakivel. Rettenetes érzés. Hogy kell túltenni magad rajta?
Legyel turelmes magadhoz. Pihenj sokat es adj idot a gyogyulashoz.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Kedves abortuszon átesettek! Sajnálom, ami veletek történt. Talán tudok pár dologban segíteni nektek. Azért vagytok ilyen állapotban, mert a lélek, a lelkiismeret nem felejt. A tudatot lehet becsapni, ámítani, a lelkedet nem. Ilyen vagy olyan okból úgy döntöttetek, hogy el akarjátok vetetni a magzatotokat. Voltak motivációitok, félelmeitek, külsõ körülmények. Ennek a vége lett az, ami történt, s ezt már nem lehet visszacsinálni. Végleges. Innen kell elindulni a GYÓGYULÁS útjára. Fájdalmas, de érdemes végigjárni, hogy az életetek helyre kerüljön. Elsõnként azt nem szabad megspórolni, hogy beismerd: akármilyen okból is, de a gyermeked haláláról döntöttél. Sajnálom, a lelket nem lehet átverni. Arról, hogy mit éreztek most, milyen lelkiállapotban lesztek, valószínûleg nem tudtatok a döntés meghozatala elõtt, vagy ha hallottatok is róla, nem hittétek el. Ha beismerem a tényt, hogy van valaki, aki a magzatom volt, de meghalt, már elindulok az úton. Fáj, tudom, de segít. Másodszor meg kell próbálni KIENGESZTELÕDNI. Vele és magaddal. Bocsánatot kérni tõle, és megbocsátani magadnak és esetleg annak, aki rábeszélt az abortuszra (ha volt ilyen. Mondjuk azért jelezném neki, hogy hogy érzem most magam). Van ez a helyzet, már nem lehet másként tenni, de nem szabadna tönkretenned magad. Nyilván nem egy-két nap múlva tudod ezt megtenni, 1-2 hét, hónap kell hozzá. De sokkal többet várni nem célszerû, mert annyira belesüllyedhetsz a depresszióba, hogy csak szakember és esetleg gyógyszer segítségével kerülhetsz ki onnan. Hogyan engesztelõdhetsz ki? Írhatsz a babádnak levelet, õszintén, leírva mindent, amit érzel, és amit éreztél a döntéskor... Vagy gyújthatsz neki gyertyát. Amit érzel. Helyére kell tenni a dolgokat. Annak nincs értelme, és gyógyító hatása, hogy homokba dugom a fejem, hogy menekülök piába vagy bármi másba, vagy hogy majd gyorsan terhes akarok lenni, hátha jóvá tudom tenni. Ezek hülyeségek. Így nem fogsz meggyógyulni. Kívánom, hogy rálépjetek erre a fájdalmas ám gyógyító útra! Ha szeretnétek valakivel "beszélgetni" errõl, írjatok nyugodtan privit!
Köszönöm szépen ezt az utolsó választ. Megnyugtató.

Hogy szerezzem meg magamnak? Hogyan érjem el hogy kelljek neki? Vagy mit tegyek hogy jobban érdeklődjön irántam? Hogy csábítsam el?

Hát. Van egy fiu. Egy buliban láttam, nagyon megtetszett. Akkor tudtam már hogy nekem ő kell. még aznap bejelöltem facebookon, rá pár napra ráírtam és elkezdtünk beszélgetni. Utána találkoztunk több buliban is ott elvoltunk, beszélgettünk smárolásnál több nem volt. Most már ismerem kb.2 hónapja. és nagyon megszerettem. De soha nem mondja hogy találkozzunk vagy valami. Mindig nekem kell felhoznom hogy találkozzunk. :S és ha nem tud bejönni hozzám, akkor szokta mondani hogy én mennyek le. De szerintem azt csak poénból mondja mindig. Nem is szeretné hogy le mennyek hozzá. őő életem értelme. kell nekem. nagyon szeretem.

Legjobb válasz: Téged lehet.. lány vagy, így vagy kódolva, hogy kötõdsz.. a fiúk pont fordítva vannak bekötve... addig érdekel valami, amíg lehet érte küzdeni, van benne kihívás, amíg nem az enyém.... szexuálisan lehet, hogy vonzódik hozzád, de esélyes, hogy elkönyvelt a könnyû prédák közé, akikkel kapcsolatot nem érdemes kezdeni.... max megdugni... gondolj már bele... ha egy lány csak úgy smárol egy pasival... ki akarna olyannal járni? elvégre ha ilyen könnyen jön neki, akkor egyrészt nem is gondolja komolyan, másrészt meg akkor mással is megteheti könnyen... melyik pasinak jó ez? úgyértem azok közül, akik barátnõt keresnek, nem csajt..

Es bocsi a leszolo hangnemert, csak a fogakmazasod miatt neha elkapott a felhabo4odas heve:D
Téged lehet.. lány vagy, így vagy kódolva, hogy kötõdsz.. a fiúk pont fordítva vannak bekötve... addig érdekel valami, amíg lehet érte küzdeni, van benne kihívás, amíg nem az enyém.... szexuálisan lehet, hogy vonzódik hozzád, de esélyes, hogy elkönyvelt a könnyû prédák közé, akikkel kapcsolatot nem érdemes kezdeni.... max megdugni... gondolj már bele... ha egy lány csak úgy smárol egy pasival... ki akarna olyannal járni? elvégre ha ilyen könnyen jön neki, akkor egyrészt nem is gondolja komolyan, másrészt meg akkor mással is megteheti könnyen... melyik pasinak jó ez? úgyértem azok közül, akik barátnõt keresnek, nem csajt..
Ne akarf megszerezni.... mi ez, trofea? Nem targy, hanem ember, sosem lehet a tied senki... csak veled tarthat, de nem a tied! Legyel kedves, aranyos, stb.... nem nagyon lehet mondani konkret viselkedesi format, plane a srac ismerete nelkul... de legyel szeretheto es kiegyensulyozott... termeszetes es mindenekelott mosolygos, vidam:) nem er semmit egy lany, ha nem mosolyog
pfff.... bulikon smároltok, de amúgy nem érdekel... én fiú vagyok, és baromira nem veszem komolyan az ilyen lányokat... nem mondom, egy-egy bulin én is elvagyok velük, de komolyabban nem foglalkozom velük.. komolytalan bagázs..
A kérdező hozzászólása: értettem. :)
A kérdező hozzászólása: de mit tegyek hogy érdeklõdjön irántam.? vagy hogy szerezzem meg ? :'(
A kérdező hozzászólása: oké
inkább legyél normális
A kérdező hozzászólása: hogyha "elérhetetlenné" vagy nem annyira könnyen kaphatóvá "teszem magam".. úgy fogok viselkedni.. akkor lehet méf esélyem.? :S
A kérdező hozzászólása: találkoztunk már bulin kívülis. és érdekel.
A kérdező hozzászólása: :S :D de az egésznek már tök mind1.. tegnap kiderül, hogy a gyereknek rajtam kívül van még egy valakije. :/ :'( :'( úgyhogy errõl ennyit. :/ de azért még nem adom fel :( :)

Mit tegyek hogy jobban elfogadjanak? Meg tudok még változni? 18L

szóval az a gond hogy az osztálytársaim egy p×csának tartanak:S mert elég kihívóan öltözködöm,néha "nyávogósan" beszélek de nem tudok róla sehogy leszokni!Ráadásul elhívni sem hívnak sehova mert kissé félénk is vagyok:S szerintetek meg tudok változni?mit tegyek?:S

Legjobb válasz: sajnos nem vagyok pécsi:S

A kérdező hozzászólása: sajnos nem vagyok pécsi:S
Én szívesen barátkozok veled, de most komolyan..:) F/18
osztályon kívüli barátaid nincsennek? középiskolában énse nagyon csíptem az oszttársaim
nemsokára vége az osztálynak, jön a fõsuli... megváltozik minden. Engem mondjuk bírtak középiskolában. Ha meg nem hívnak sehová, kezdj el bulizni járni egyedül. Pécsen tudok 1-2 helyet mondani, csak mondd meg, milyen zenét szeretsz
A kérdező hozzászólása: nem nagyon vannak barátaim! de jó lenne velük jóban lenni...
utsó éved lesz ugye..? hát..igazából.. ez a korosztály baromira le tudja írni az embereket.:( és nem tudják belátni, h tévedtek, vagy h az illetõ megváltozott..persze nem is tudhatják, általában akikkel ezt csinálják utána nagy ívben leszarják. utálom... bár nagyjából kimaradtam ebbõl, de rólam is van egy kép, ami közel se áll a valósághoz, de nem lehet mit tenni. én maradok nekik az. nincs egy-két vki, aki szimpatikusabb? akikkel inkább jóban vagy? mindneki szemében nem nagyon fogsz változni. de pár közeli barátra még szert tehetsz. csak tölts több idõt velük, és lassanként jobban megismernek.
Én például egy goth csaj vagyok, és mégis sok barátom van. Magamat adom, nem próbálok változni senki kedvéért (max a pasim miatt, de akkor sem gyökeresen). Szerintem te se változz, mert már bocsi, nem fogsz tudni... Ha az osztálytársaid egy álarcot ismernek meg, akkor sosem lesztek barátok, sõt egy idõ után szánalmasnak fognak tartani. Inkább ismerkedj a saját egyéniségeddel, ha tudsz, segíts az osztálybelieken, de ne nyalj. Más osztályokból is ismerkedhetsz, ha találsz szimpi embereket. A lényeg, hogy téged szeressenek meg, vagy ha nem bírnak, akkor büszkén vállald, hogy legalább egyéniség vagy! Kitartás!:-)
Pedig szerintem neked kell alkalmazkodnod.

Mit tegyek, h jobban tetszem a lányoknak? 16 éves létemre 193cm vagyok, 88kg, szemüveges, a cerkám se épp a legnagyobb 14, 5cm és még életembe nem volt semmi komoly, se komolytalan kapcsolatom.

Ismer?seim nagy része azt mondja,h jó fej vagyok,mert szeretek hülyéskedni.

Legjobb válasz: az nagyon pozitív dolog, ha van humorod. kinek mi tetszik. egy vidám, vicces fiú ugyanúgy megtetszhet egy lánynak, sõt. a méretek így nem mondanak sokat az összkép, az összhang számít. ha elégedetlen vagy az alakoddal, sportolj, erõsíts stb.. örülj neki, hogy magas vagy és nem kicsi. Szerintem legalábbis sokkal jobb, mintha minden lány magasabb lenne nálad. ha pedig kommunikatív, vicces, éretelmes vagy, az égvilágon semmi gond veled!

az nagyon pozitív dolog, ha van humorod. kinek mi tetszik. egy vidám, vicces fiú ugyanúgy megtetszhet egy lánynak, sõt. a méretek így nem mondanak sokat az összkép, az összhang számít. ha elégedetlen vagy az alakoddal, sportolj, erõsíts stb.. örülj neki, hogy magas vagy és nem kicsi. Szerintem legalábbis sokkal jobb, mintha minden lány magasabb lenne nálad. ha pedig kommunikatív, vicces, éretelmes vagy, az égvilágon semmi gond veled!
16 évesen és ekkora magassággal épp itt az ideje hogy elkezdj egy kicsit gyúrogatni, és ha kicsit megszedted magad, akkor kicsit több önbizalommal minden jobban fog menni:) jah és ez a hülyéskedés dolog, szerintem a lányok szeretik a humoros pasikat de nem az idiótákat, szóval ezt tartsd szem elõtt :P
Az hogy valaki milyen nem a külsõségeken múlig nagyobbrészben. Ha te elégedett vagy magaddal, azt más is észre veszi és úgy fog hozzád állni. Elõbb érd el azt, hogy magaddal elégedett legyél.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.Szóval ha végre elégedett leszek magammal, akkor könyebb lessz becsajozni?
Hát azért nem ennyire egyszerû a történet.
Az biztos, kiszagoljuk :) Nekem pld. semmi gondom nem lenne a magasságoddal, szeretem a magas pasikat - a legtöbben, elárulom, így vagyunk vele. Gondold el, milyen sikered lenne kosárlabdában! Csak kinyújtod a karod és besöpröd a sikert :) A 88 kg nekem most nem mond konkrétan sokat, ha felesleget érzel magadon, azt könnyû izommá átalakítani (az izomszövektek 10× súlyosabbak a zsírszöveteknél, ezért nem tudom most a kilót belõni vizuálisan). A szemüveg egyáltalán nem gáz, ha már így kiemelted. Én kifejezetten szeretem a különleges keretû szemüvegeket (nem Harry Potter-félére gondoltam). A "cerkád" mérete nem fog sámítani, ha olyan kapcsolatba kerülsz :) A technikán múlik az egész. Én nem élvezném ha egy 30 centis "cerka" próbálna tövig belémnyomódni, fájna. Nem lesz ott gond :) A humorérzéked tartsd meg! 16 évesen még nekem sem volt se komoly, de még komolytalan kapcsolatom sem, pedig sok megerõsítést kaptam, hát én nem voltam kifejezetten válogatós, de mégis kivártam az Igazit :) Nem bántam meg. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Az utolsónak, köszi, ez adott egy önbizalom löketet!:D

A kisfiam 2 hét múlva 2 éves de még nem igazán akar beszélni. Pár szót (baba, mama, labda, hinta) mond de többet nem. Mit tegyek, hogy jobban elkezdjen beszélni? :

Legjobb válasz: ha nincs testvére, vidd gyerektársaságba. egyébként légy türelemmel, mert egyáltalán nincs lemaradva:)

ha nincs testvére, vidd gyerektársaságba. egyébként légy türelemmel, mert egyáltalán nincs lemaradva:)
nálunk is az van csak nekem lányom van :-) a doki szerint várunk 2, 5 éves korig és akkor lesz egy komplett felmérés és az dönti el h mi legyen viszont mikor beszéltem vele akkor ötletként merült fel a bölcsi h ha felveszik akkor próbáljuk meg mert a gyerektárasság ösztönzõleg hathat rájuk mondjuk a lányom értelmes okos gyerek simán megérteti magát, ha kérek többlépcsõs dolgot megcsinálja szal ezzel nincs baj a füle rendben suttogásra is reagál inkább lusta a drága mert h minek strapálja magát ha beszéd nélkül is jól kommunikál
azért bölcsi mert ha játszóházba viszem akkor rajtam keresztül kommunikálna az a cél h rájöjjön h ha nem beszél akkor nem fog tudni kapcsolatot létrehozni ja nincs lemaradva a tied sem és is paráztam mert a másik 2 gyerek ennyi idõsen folyékonyan beszélt de a doki lenyugtatott h 3 éves korig nem olyan gáz a dolog
Minden gyerek maskepp fejlodik. Bolcsi az jo otlet, tenyleg gyerektarsasag sokat szamit. Probalj neki sokat olvasni. Meg szotagolni a szavakat es szotagonkent ismetelje majd egybe mondja. Mi igy tanitottuk a kislanyunkat. O is keson kezdett beszelni, igaz o ketnyelvu, de most 3 evesen be nem all a szaja...

Mi éri meg jobban? Frissítsem az xp-t, vagy tegyek rá windows 7-et? (nem vagyok valami jártas az ilyesmikben)

Legjobb válasz: akkor most meséld el hogy milyen géped van és azt is hogy milyen xp-d mert ahhoz már nem adnak új javító csomagokat...

akkor most meséld el hogy milyen géped van és azt is hogy milyen xp-d mert ahhoz már nem adnak új javító csomagokat...
Jelenleg is frissitik havonta az XP-t, minden hónap második keddjén. Egyébként nem minden program hajlandó futni XP alatt, gyengébb gépeken igencsak lassú a Windows7.

7hós babám még nem kúszik, és nem is játszik egyedül, sőt mostanába egész nap ölbe lenne. Mit tegyek hogy jobban eljátszon magába?

éjszaka is egyre többet kel fel,nekem most még nehezebb,mint ujszülött korában.ja foga még nincs.félek,hogy elkapatom.

Legjobb válasz: elkényeztetni nem fogod... szerintem a szeparóciós szorongás miatt ragaszkodik hozzád ennyire.

elkényeztetni nem fogod... szerintem a szeparóciós szorongás miatt ragaszkodik hozzád ennyire.
Az enyém se kúszik még 7 és félhónaposan. Pedig már 4 hónaposan forogtunk. Olyan mintha meg állt volna a fejlõdésben. Kiváncsi vagyok én is a válaszokra.Szerintem csak ülni szeretne többet.Én be szoktam rakni a babakocsiba és ülõ pozícióba rakom és ott el van egy darabig.
Az enyém sem kuszik, inkább a kezével huzza magát.Az egyedül játszást ugy oldottam meg, hogy plédet raktam a földre, ahol épp vagyok, tedtem neki játékot, és ö igy szépen játszik, mert közben lát engem.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat a plédes megoldást kipróbáljuk!mERT nekem is vinni kell magammal mindenhova A KISMANÓT.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!