Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek magány ellen (3 db)

Mi tegyek magány ellen?

Néha olyan jól esne ha valaki átölelne és éreznem hogy én

Legjobb válasz: Marok Marcsa :)

Marok Marcsa :)
Tagadás Düg Alkudozás Depresszió Beletörõdés
Ezt a kérdést akár én is írhattam volna, annyira hasonlóan érzek. Persze vannak barátaim, meg alap járaton jól érzem magam a bõrömben, de mégis hiányzik valami. Aki hasonló cipõben jár, és lány, azzal szívesen dumcsiznék, írjon nyugottan :P 16/f
Szerintem, ismerkedj, és addig is mig nem találsz párt, masztizzál. F.
nekem van barátom de mégis kell egy érzés olyan jó lenne megölelni de nem teszem.
Én is így vagyok vele, ezért töltöm az idõmet a netten, itt minden bánatomat kiírom magamból, a fájdalmaim, a félelmeim, és máris jobban érzem magam. Bár egy személy igazán jó lenne, de hiába is, az sosem jön össze :((
Hát ezzel mostanában én is így vagyok :'( alapítsunk klubot. 26f
hát én is jártan hasonló helyzetbe már-már kilátástalannak láttam a helyzetem... az tény, hogy ha keresed nem találod... ugyanazok voltak a problémáim, mint amiket fent leírtál (tudom milyen szar)... nagyon hiányzot valaki aki szeret és én is szerethetem (már több mint 8 hónapja szerencsére minden problémám megoldódott:) ) velem sokszor a kocsi feledtette el ezt a kínszenvedést:) kívánom neked a legjobbakat:) fel a fejjel, a remény hal meg utoljára;)
Néha én is csak azért vagyok itt a neten, mert egyedül vagyok. Elkajánkodok itt, és ahogyan másokat jobb kedvre hangolok, magam is vidámabbá válok. Ez szerintem pozitív. Mondjuk mi magányosok kihasználhatnánk az internet adta lehetõséget, és írhatnánk egymásnak. Lehetnénk távoli ismerõsök, akitõl jó egy-egy levelet olvasni. Írok is mindjárt nektek valamit, vagy küldök valami kedveset. Aztán ha válaszoltok, akkor már nem lesztek ti sem annyira egyedül. Jóóóóóó???
Én is így érzek... A magány nem jó dolog.
Ezzel én is nagyon így vagyok...Több mint egy éve nem volt bnõm akkor egy hosszu kapcsolat. Azota csak kavarások stb...Nem jön össze semmi...20/F...Heves/Borsod...:)
én is ezzel így vagyok:) esetleg a nemed, korodat, meghogy "kb" merre laksz azt szabadna tudni?:) :p
A kérdező hozzászólása: Úgy látom lassan nyithatunk egy klubot, azt hittem csak én vagyok így. A kutya nem rossz ötlet de sajnos nekem egy embere van szükségem, nem egy állatra meg amúgy se tarthatok kutyát mert panelben lakom.
Nekem is mindig ez volt a nagy bajom, és ezért is voltam mindig társfüggõ. Se a szobanövények, se a kutyák, se egy pasi nem oldotta ezt meg. De amióta megvan a gyerek, úgy érzem ez az érzés elmúlt. (legalábbis a következõ 15 évre) :-D
A kutya sem tud azért mindent pótolni sajnos...
Vegyél egy kutyát, az legalább mindig hûséges társad lesz:)
En is ezt erzem... Vegyel kutyat, mondjuk en gondolkozok a gyogyszereken is...
keress társat.
Csak egy pisztoly kellene!

Mit tegyen az ember magány ellen ha ilyen? (többi lent)

Mit tehet az az ember, akinek már rettenetesen elege van a magányból, de nem találja a megfelel? helyet az ismerkedésre. Nem egy társasági ember, és az a pár igazán jó barátja sem a szomszédban lakik. Hol találhatja meg a párját az, akinek a bulizás nem igazán szórakozás, aki nem pörgeti az életét agyon. A közvetlenség és a könnyen megnyílás hiánycikk az illet?nél, tehát nem könnyíti meg a saját dolgát. Mi a megoldás? Hogy fog kiteljesedni? Vagy magányra van kárhoztatva az ilyen ember? És persze mondhatjuk, hogy "tessék megváltozni". Igen, vannak ilyen szándékok, de sajnos igaznak t?nik az a mondás, hogy kutyából nem lesz szalonna. Annak aki erre a feladványra megoldást tud minimum egy zöld hüvelyk a jutalma...A megoldásokat kérjük beküldeni az alábbi címre: 87232 Timbuktu Wuwuzela avenue 12. a borítékra ne felejtsék el ráírni "a [email protected] ki van már az egyedülléttel"...csak hogy poén is legyen benne, mert humor nélkül az élet olyan, mint egy keser? sütemény. Úgy néz ki mintha, de az íze...

Legjobb válasz: Nah azt hittem ezt a kérdést én írtam annyira rám vall, néztem is, hogy nem én vagyok a kérdezõ. :) De sajnos tényleg én se tudok megoldást nyújtani, esetleg annyit, hogy foglald le magad mint én, én példa rendszeresen járok könyvtárba és ott jó csend van könyvek jó regények, néha ott olvasok néha veszek néha kiveszek ezt azt.Sajnos mivel nekem is a legközelebbi úgymond barát akivel suliban elvagyok úgy ahogy, min 3 órára lakik innen xD szóval ez szívás, azt õ szokta javasolni, hogy egy ilyen srác mint én el kéne menni bulizni inni simán felszedni 1-2 csajt, azt mindig elveszi a kedvem amikor szinte ledegradál amikor mondom, hogy bocs, no pia no buli, inkább könyvtár. Szóval ismerõs. Majd együtt kifundálunk valami dolgot.

Én is azt tudom írni elõször, hogy mintha én tettem volna fel a kérdést. És meglep, hogy mások is vannak így. Aki a könyvtárasat mondta, vele egyetértek, én is legtöbbször olvasok, de rengeteget, valahogy jólesik elmerülni egy "másik világba" . Ide is írtak páran, talán próbálj meg velük beszélgetni, ha már megegyeznek a "problémák". :) Tapasztald ki miben vagy jó, mit szeretsz csinálni, például mûvészi dolgok : rajz, festés, stb. vagy sport. Lefoglal egy idõre, ha nagyon egyedül érzed magad. Értelmesebb emberekkel könyvtárakban is találkozhatsz, próbálj meg beszélgetést kezdeni , bár sokan nem díjazzák ha megzavarják õket, lehet pont magányuk miatt mentek, mint te. Egyébként egy barátnõm van, õ pedig 220km-re lakik, ennek ellenére egy nap rengeteget beszélünk, így már is elviselhetõbb. Végül is nem feltétlenül kell erõltetni , hogy valakikkel összejárj, hogyha nem találsz megfelelõ embereket. :) Hát nem nagy segítség volt, de hirtelen ennyi tellett.
Nah azt hittem ezt a kérdést én írtam annyira rám vall, néztem is, hogy nem én vagyok a kérdezõ. :) De sajnos tényleg én se tudok megoldást nyújtani, esetleg annyit, hogy foglald le magad mint én, én példa rendszeresen járok könyvtárba és ott jó csend van könyvek jó regények, néha ott olvasok néha veszek néha kiveszek ezt azt.Sajnos mivel nekem is a legközelebbi úgymond barát akivel suliban elvagyok úgy ahogy, min 3 órára lakik innen xD szóval ez szívás, azt õ szokta javasolni, hogy egy ilyen srác mint én el kéne menni bulizni inni simán felszedni 1-2 csajt, azt mindig elveszi a kedvem amikor szinte ledegradál amikor mondom, hogy bocs, no pia no buli, inkább könyvtár. Szóval ismerõs. Majd együtt kifundálunk valami dolgot.
rendelj egy pizzát holnap ebédre és kitudja lehet hogy egy okos, szép és minden tekintetben megértõ lány hozza el neked az ételed. megéri nem?:D
OMG. mintha csak én írtam volna a kérdést :/ egy cipõben járunk, szal nem tok mit írni megoldásként :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ az utolsó kommentelõnek is! Lehet abban valami, hogy ne akarjak mindenáron találni barátnõt, mert minél jobban erölködik az ember annál rosszabb lesz a dolog. De az ösztönöket és a vágyakat nehéz elcsitítani, nem is lehet teljesen :) . Amúgy szerencsére nem céltalan a létem, meg van az amire feltettem az életem, éppen csak ez az "apróság" hiányzik, hogy megtaláljam végre a másik felem.
A kérdező hozzászólása: öm, lehet, de ennyi erõvel kiállhatok a város közepére és leszólíthatom az elsõ szembejövõ szimpatikus lányt hátha :)
A kérdező hozzászólása: utolsó válaszolónak nagyon köszönöm az építõ hozzászólást, mindjárt szebb a világ XD. Nos azt látom, hogy nem vagyok egyedül a problémával, de megoldást még nem javasolt senki. A "megszokod majd" nem válasz és nem megoldás, köszi :D
Nincs megoldás. Egyedül leszel mindig. Majd hozzászoksz.
hasonló vok énis mj én állatokkal jobban kijövök mint emberekkel....:/
A kérdező hozzászólása: nos hát örülök, hogy van még ilyen ember rajtam kívül, mert nem vagyok egyedül...illetve a fenét örülök, mert ha nem lennénk ilyenek nem kellene kínlódnunk. A második válaszolónak köszönöm a tanácsot. Nem is lenne ezzel gond, de épp írom, hogy nem találom a megfelelõ közösséget, vagy inkább helyet.:) Mert mik szoktak elõször felmerülni? Gyerünk partizni...vagy igyunk és ha az ember azt mondja köszi õ nem alkoholizál kicsit sem, mert éppen nem esne neki akkor jól, akkor már másképp tekintenek rá, és lehet én vagyok kevés, hogy megértsem, de miért olyan fura ha valaki még sose volt részeg és nem iszik?
Eléggé illik rám a leírás, mondjuk hasonszõrûek társaságában könnyen megnyílok, de ilyesmire NAGYON ritkán van lehetõségem. :( Barát és társkereséshez próbálj meg olyan közösségekbe menni ahova a legtöbb ember egyedül megy, mert meglévõ klikkekbe nehéz bekerülni. Ha már ott vagy keress ürügyet a beszélgetésre/közös tevékenységre.
Utolsó vagyok. Ez esetben tényleg nem szabad nagyon keresni. szerintem ez olyan dolog lehet , mint mikor nem találsz valami cuccot a lakásban, és míg kéne nem találod, kis idõ múlva pedig meglepõdsz mert rá lelsz. :) Remélem érted , hogy próbálom kifejezni. :D

Mit tegyek a magány ellen?

Úgy érzem, annak ellenére, hogy van barátom, magányos vagyok. Nagyon jól megvagyunk, nem ezzel van a probléma. De se neki, se nekem nincs se egy barátja, se egy haverja, senki akivel szórakozni lehetne járni. Ez ki fogja csinálni a kapcsolatunkat. Nem ülhetünk mindig egymás mellett, beleununk. Rengeteg minden megpróbáltam. Nyitottam emberek felé, próbálkoztam eljárkálni egyedül ide-oda, nem megy. Sehogy. Mintha pattannának le rólam az emberek. Azt fogjátok írni, mert görcsösen akarom. Lehet, de ez biztos nem látszik rajtam. Per.pill. úgy érzem, ha most elütne egy úthenger, a családomon és a barátomon kívül senkit nem érdekelne. Ti mit tennétek?

Legjobb válasz: kérlek, mod-ok, ne töröljétek.

A kérdező hozzászólása: kérlek, mod-ok, ne töröljétek.
ha az embernek egy barátja sincs, akkor újakat is elég nehéz szerezni. Nem lehet csak úgy odamenni az utcán valakihez, hogy legyél a barátom. Haverokat/barátokat általában kényszerszituációkban szerez az ember, olyankor, ha össze van zárva valakikkel, ilyen pl. az iskola esetleg a munka, vagy egy utazás/nyaralás. Két ötletem van. Az egyik, hogy próbálj korábbi ismerõsöket megkeresni, pl. iskolatársakat. Szervezz egy osztálytalálkozót. Nem kis munka, meg nem is biztos, hogy vezet valahova, de kisülhet belõle valami. A másik a net. Sok beszélgetõszobát, chat-et, fórumot találhatsz. Ha belefolysz egy ilyenbe, akkor összeismerkedhetsz sok-sok emberrel. A legtöbb ilyen összeszokott csapat idõnként a való életben is szokott találkozni, elmennek sörözni vagy ilyenek. pl. azt is meg lehet próbálni, hogy beiratkoztok a pároddal egy tánctanfolyamra, közös program élvezhetitek is, és lesznek ott mások is. vagy pl. egy ír táncház. zene, sok kedves ember stb. próbálokni kell.
Szia!! Szerintem a legjobb mód ismerõsök szerzésére, amit az elsõ válaszoló is írt. Mennj el különbözõ sportokra vagy táncórákra vagyis olyan helyekre, ahol kis közösségek vannak. Ott összekovácsolódik a banda. Amúgy meg szerintem a neten kívül már abszolút nem ismerkednek az emberek. Csak azt nem értem, hogy akik itt nagy dumások és szívesen beszélgetnek, azok élõben a világban miért nem?
A kérdező hozzászólása: köszönöm a tippeket. az a baj, hogy ezekre már mind gondoltam. :) a netes ismerkedés egyáltalán nem az én mûfajom, az nem esik a 'kezemre'. a fõ problémám valószínû, hogy nem vagyok egy könnyen ismerkedõ, oldódó típus. próbálkozom tovább... :)
Ja és még annyi (én vagyok a 35éves pasi), hogy nincs nehezen oldódó ember, csak méltatlan partnerjelölt :-)
járj emberek közé!
Szia, olvasod még a válaszokat? Hogy alakultak azóta a dolgaid?? Sikerült-e új kapcsolatokat kialakítanod és ha igen, érdekelne, hogyan, mert én is hasonló cipöben járok. A páros magány, ami már nálunk is kialakult, szerintem sem vezet jóra... Èn könnyen ismerkedö, könnyen megnyíló tipus vagyok, és roppant hálás is lennék. Próbálkoztam, "erölködtem" sokat, még pszichológushoz is elmentem, hátha bennem van a hiba és segítsen, de azt mondta "magának nincs se kisebbségi komplexusa, se más baja, magának egyszerüen nincs szerencséje". Pont ezt szoktam én is érezni, amit írtál: "ha most elütne egy úthenger, a szük családomon kívül senkit nem érdekelne."

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!