Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek már le (132 db)

A litle pet shopos tamagocsimra valami ráfolyt nem jött le gondoltam hogy a körömlakk lemosó lehozná de egy nagy foltot hagyott mit tegyek már nem lehet leszedni valahogy?

Legjobb válasz: Szia! Hát szerintem azt már nem lehet sehogy leszedni...gondolom mûanyag..12 évesen..hát nem tudom hogy még ilyennel kellene-e játszanod, én már nem játszottam 12 évesen egyáltalán, mondjuk korábban érõ típus vagyok, de akkor is..:) De te tudod, ha szereted játssz vele.

Szia! Hát szerintem azt már nem lehet sehogy leszedni...gondolom mûanyag..12 évesen..hát nem tudom hogy még ilyennel kellene-e játszanod, én már nem játszottam 12 évesen egyáltalán, mondjuk korábban érõ típus vagyok, de akkor is..:) De te tudod, ha szereted játssz vele.
A kérdező hozzászólása: és szerintetek milyen korig ajánlott ? mert 12 éves vagyok .

Leborotváltam a tökömet, 13 vok és naon szúr egész nap, mit tegyek, már borostás is, ezért éppen hosszabb lett a szőr, igy nem viszket (annyira) talán hagyjam hogy nőjön, vagy gyantázzam le?

lookj

Legjobb válasz: Az igénytelenség nem egyenlõ a férfiassággal. Vagy fazonírozd vagy borotváld le teljesen.A "természetes" nemi szerv undorító férfinél nõnél egyaránt.

Az igénytelenség nem egyenlõ a férfiassággal. Vagy fazonírozd vagy borotváld le teljesen.A "természetes" nemi szerv undorító férfinél nõnél egyaránt.
Ekkora balfatsz, mint te. Haha
Ha ilyen meggondolatlan voltál, várd ki türelmesen, hogy újra kinõjön.
A kérdező hozzászólása: ha már ilyen jártas vagy a dologban, akk itt vok msn-en: [email protected]
Attól, hogy borotválod nem lesz vastagabb a szõröd késõbb, ha erre gondoltál. Ha gyantázod, akkor tovább lesz sima, és ha elkezd nõni sem lesz olyan borostás érzésû.
A kérdező hozzászólása: oksa, de ez ugyanolyan lesz , mint elõtte, a szõr durvaságára értem!
Az elsõ pár alkalomkor ilyen lesz. De próbáld fürdés után, akkor kicsit puhul. Meg hafyd rajta a borotvahabot kicsit, és jó éles pengével csináld.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat, de bizt, hogy nem fog viszketni , ha ismét leborotválom??? mert ha nem fog, akk az egészet, vagy forára borotválom, am a legelsõ borotváláskor megsértettem, amitõl vérzett 1 kicsit, de nem lett belõle komoly seb, csak
Nyugi! Ez ilyen. Pár alkalom és elmúlik. Ha gondolod gyantázhatod is, de egy napig akkor is érzékeny.
Az elsõ néhány alkalommal szúr csak, ha rendszeresen borotválod, késõbb már nem lesz kellemetlen utána. Kitartás :)
ok, felvettelek

Kitud segíteni? Iszonyul nehezen megyek el a nejem nem szereti! Kikergetem a házból vele. Volt egy nagy szerelmem 16 év volt köztünk ö sana már nics. Belelehet örülni! Mit tegyek? Vágjam le a Pitonom?

Legjobb válasz: Nem értem, ez hogy kapcsolódik a kérdéshez: ' Volt egy nagy szerelmem 16 év volt köztünk ö sana már nics' Szex elõtt hosszan orál, majd úgy állj neki az asszonynak.

Nem értem, ez hogy kapcsolódik a kérdéshez: ' Volt egy nagy szerelmem 16 év volt köztünk ö sana már nics' Szex elõtt hosszan orál, majd úgy állj neki az asszonynak.
Maszturbálni szoktál? Próbáld meg, tanuld meg "szabályozni" önmagadnak.


sírok a válaszokon, áhh élet veszély lett ez a szex témakör:)
Mondjuk tényleg jó volna tisztázni, pontosan hol szõrös. A segglyuka minden lánynak szõrös, van, aki kiborotválja, akinek csak pár szál nõ oda, és amúgy se használja az ánuszát, csak szarásra, az meg hagyja úgy, ahogy van. Ha a segg-gömbjei szõrösek (vagyis több mint pihések), akkor kérdd meg, hogy gyantázza. F36
14:38ra ne hallgass.utána annyira nem kellemes:D
Roppant egyszerûen: mondd meg, mi bajod. Szuper, hogy folyamatosan azt szajkózzák a nõknek, hogy a férfiak nem értenek a célozgatásból, mondják inkább meg, mi bajuk. De könyörgöm, most ugyanezt csinálod te is. Mondd meg neki, hogy téged ez zavar, csináljon vele valamit. Ennyi. Mit kell ezen túlbonyolítani?
Mondjuk borotváld le te is, és mond meg neki, mennyivel jobban érzed magad így... hátha õ is kedvet kap!
"Nem is tudtam, hogy Chewbaccának van nõi változata is"
és betyárkörte is van rajta?xDDDDDD
Mond neki, hogy legközelebb análba akarod csinálni. Ha beleegyezik akkor csak leborotválja ha nem akkor szívsz mint a torkosborz :DDDD
A farpofái szõrösek?
ez egy nõi csubakka
hülye vagy??? epilátort seggre??? az lábon is úgy fáj, hogy beszarsz...
Szerintem reggel végezd el rajta a gyanta kezelést mikor hason alszik.Nagyon kellemesen fog ébredni.
"segg-gömbjei"hát ezen beszartam:DDDDD amúgy mit kertelsz?mond el, hogy zavar és szeretnéd ha leszedné.Bár nekem ez alap volt, nem tudom Õ hogy érezheti vonzónak magát szõrös fenékkel.Nade kinek a pap..
mér a te s*gged nem szõrös? -.- nem ciki neki megmondani.. tudod 1 kapcsolatban fontos, hogy tudjatok beszélgetni egymással és megértsétek egymást.. na meg az õszinteség..
Vagy vegyél neki ajándékba egy epilátort :-) Minden elektronikai boltban kapsz ilyet, és házilag meg lehet oldani a szõrkérdést. (Ha nagyon idegenkedik tõle, akkor meg még mindig el tudod küldeni kozmetikushoz és õ leszedi.)
Szerintem nyugodtan szólj neki, hogy érdemes lenne elmennie egy kozmetikushoz, kérni egy intim gyantázást / szõrtelenítést... A kérdéseire is biztosan válaszolnak majd, ebben semmi rendkívüli vagy szégyellnivaló nincs.
Esetleg azért zavar a szörzete, mert ha látod, egy fiú segg jut az eszedbe?...:) ))

Szűz vagyok van barátom még csak egy hónapja. De volt petting. De már annyira kívánom hogy le is feküdnék már vele. Mit tegyek?

Közbe még ott motoszkál a fejembe hogy nem kéne olyan hamar oda adnom magamat.. Tanácstalan vagyok!. Köszi a válaszokat.

Legjobb válasz: ha le akarsz feküdni vele, hát tegyed, ha kívánod annál jobb, mert könnyû lesz az elsõ. most vagy fiatal élvezd az életet. mondd neki, hogy: van kedved este egy kicsit hancúrozni? vágni fogja a dolgot

ha le akarsz feküdni vele, hát tegyed, ha kívánod annál jobb, mert könnyû lesz az elsõ. most vagy fiatal élvezd az életet. mondd neki, hogy: van kedved este egy kicsit hancúrozni? vágni fogja a dolgot
HANCÚROZNI! :DDDD Milyen régi szöveg. De gáz. :D
az kor függõ, de amúgy mehet! add meg neki!
Azt nem írtad le mennyi idõs vagy. Fontos, mert nem mindegy hogy 13-14 vagy esetleg egy pár évvel több. Így nem lehet igazán jó tanácsot adni...

A 3hónapos fiam sokat sír! Mit tegyek? Keservesen szokott sírni és már én sem birom! Kétségbe vagyok esve Se a játékok, se semmi nem foglalja le! Már fogalmam sincs mit tegyek! Ötletek?

Legjobb válasz: Ennek ugye ezer oka lehet, végig kell próbálni. Ha nem éhes, nem szomjas, nincs melege, nem fáj semmije és nem fáradt, akkor unatkozik. Ha mindent megpróbáltál de még mindig sír, akkor csapj zajt. Porszívóval, zenével, bármivel. Az kizökkenti majd és elkezd figyelni, hogy mi történik.

Ennek ugye ezer oka lehet, végig kell próbálni. Ha nem éhes, nem szomjas, nincs melege, nem fáj semmije és nem fáradt, akkor unatkozik. Ha mindent megpróbáltál de még mindig sír, akkor csapj zajt. Porszívóval, zenével, bármivel. Az kizökkenti majd és elkezd figyelni, hogy mi történik.
Lehet, h álmos, csak nem bír elaludni. Ilyenkor az enyém is ordít. Tedd bele a babakocsiba és rázogasd álomba. Nekünk 2 hónapja ez vált be, most 5 hónapos. Kb. másfél-két óránként alszik fél órákat.
A kérdező hozzászólása: Probáltam neki zajt csinálni de makacs és nem nagyon köti le semmi! Ezért nem tudom mit tegyek!
szia! a cici megnyugtatja? az én fiam akkor sírt egész nap, mikor elkezdett fogyni a tejem. szegény éhes volt...
Az én kislányom akkor ordít így, amikor már nagyon fáradt, de nem tud elaludni. Ilyenkor még körbeviszem a lakásban, kiülünk a teraszra, és ha ezután lerakom, egy percen belül elalszik. Hagyd egy kicsit, pár percet sírni, hátha bealszik magától. Ha úgy érzed, baj van, ezt megérzik az anyukák, azonnal menjetek orvoshoz!
És ha felveszed, ölelgeted, akkor is sír?
?
Ha meleg akkor...
tessék?:O
ezt most kivételesen én sem értem.
van ennek értelme?
Na várjunk. Tehát te is lány vagy, és a legjobb barátnõdet félted. Az osztálytársatok fiú, ugye? És meleg? A meleg azt jelenti, hogy nem a lányokat szereti. Ergo nem is kell megvédeni a barátnõd.
Ez halmozott paradoxon :D 1. Ha meleg, akkor hogy járhat csajjal? 2. Ha az a "meleg" srác a te barátnõddel jár, akkor az a csaj már nem is a te barátnõd, ugye? Mit tegyél? Olvass sokat, hogy tudj értelmesen fogalmazni.
A kérdező hozzászólása: A legjobb barátnõm, nem fiú vagyok hanem a legjobb barátnõje!
Most ennek így mi értelme? Ha meleg, akkor valszeg nem jártak. Ha késõbb lett meleg, akkor meg miért félted? :D
valószínû hogy fogalomzavarod van. a melegek nemcsajoznak! ird már le érthetõen mirõl is van szó.
XDDDDD
PARADOXON!!!!!
most jól megmagyaráztad. ha meg mindketten lányok vagytok õ meg meleg akkor nem tudom mit parázol

Néhány hete naponta 2-3 millimétert is no a hajam. Már borotváltam, pár nap mulva ugyanugy visszanott. Ontottem már le sokmindennel, nem használt. Félek. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Mivan? :D félsz?:D haha ez jó vicc! Ha jól értelmezem srác vagy és rövidhajú. Nekem a barátom kopaszra nyíratkozik mindig, méghozzá 2 naponta mert 2 nap alatt már "kibolyhosodik". Minnél többet borizod annál többet nõ. Nem értem mi a gond vele? Ha kopaszon akarod "hordani" akkor így is ugyis le kell dúrnod néhány naponta!

Mivan? :D félsz?:D haha ez jó vicc! Ha jól értelmezem srác vagy és rövidhajú. Nekem a barátom kopaszra nyíratkozik mindig, méghozzá 2 naponta mert 2 nap alatt már "kibolyhosodik". Minnél többet borizod annál többet nõ. Nem értem mi a gond vele? Ha kopaszon akarod "hordani" akkor így is ugyis le kell dúrnod néhány naponta!
Így van, és a lányok többsége úgy is jobban szereti ha beletúrhat a fiú hajába...

A barátommal egy hete vagyunk együtt! És ö már le akar velem feküdni! Nem is lenne baj, ha nem egy hete lenék együtt meg ö 40-éves én meg 18. De nagyon szeretjük egymást! Mit tegyek? Várjak még vele?

Legjobb válasz: Én képtelenségnek tartom, hogy egy negyvenes szeressen egy 18 éves lányt, átérezze a gondolatait stb... Azt inkább elhiszem, hogy te szereted õt. Ha korainak tartod az elsõ együttlétet, miért kezdtél egy ilyen érett férfival??? Nekik már más a szokásuk, értékrendjük. A felnõtteknél teljesen normális, hogy már az elsõ pár randi után szexuális kapcsolatot létesitenek a partnerükkel, vagy éppen csak a szexre utaznak. Amirõl te álmodsz a "kamaszos" gondolkodásoddal (bocsi, hogyha tévedek), hogy közösen mozizzatok, kézen fogva sétáljatok a parkban, fagyizni menjetek, hónapokon át mielõtt megejtenétek az elsõ alkalmat...ezt egy negyvenévessel nem lehet megcsinálni. Nem arról van szó, hogyha szeret akkor várni fog. Neki már mások az igényei!

Én képtelenségnek tartom, hogy egy negyvenes szeressen egy 18 éves lányt, átérezze a gondolatait stb... Azt inkább elhiszem, hogy te szereted õt. Ha korainak tartod az elsõ együttlétet, miért kezdtél egy ilyen érett férfival??? Nekik már más a szokásuk, értékrendjük. A felnõtteknél teljesen normális, hogy már az elsõ pár randi után szexuális kapcsolatot létesitenek a partnerükkel, vagy éppen csak a szexre utaznak. Amirõl te álmodsz a "kamaszos" gondolkodásoddal (bocsi, hogyha tévedek), hogy közösen mozizzatok, kézen fogva sétáljatok a parkban, fagyizni menjetek, hónapokon át mielõtt megejtenétek az elsõ alkalmat...ezt egy negyvenévessel nem lehet megcsinálni. Nem arról van szó, hogyha szeret akkor várni fog. Neki már mások az igényei!
egy hete és máris szexet akar? nem lehet hogy csak azért jött össze veled hogy lefektessen?
kamuuuu!! de akkora mint a ház!!!
Ha meg nem kamu akkor meg hülye lotyó a csaj, mi a fenét várt hogy majd a nagypapa korú faszija majd körbeugrálja meg hónapokig vár a szexxel? Ha meg tényleg ezt hitte akkor meg nem a földön él! Különben meg tényleg kamu!
A kérdező hozzászólása: Nem tudom, ki irta, de elhiheti nekem hogy nem KAMU, és szertem ött!!!!!!
Hát nem hiszem hogy ez egy szerencsés párkapcsolat bár elõfordulnak véletlenek...tuti nincs felesége , barátnõje és csak kellene neki egy friss husi? És 1 hét után?..talán azt még egy veled korabelivel se...nemhogy 40 évessel:S ez számomra hihetetlen...tuti van benne vmi pedofil(jó tudom túlzás de AKKORIS) hajlam...hát egy 40 éves nem kezd ki egy nála ENNYIVEL fiatalabbal..és gondolj bele..ha netán hosszútávon velemaradnál majd megismeritek egymás baráti társaságát? érdekes lenne...esetleg bemutatod a szüleidnek?...tudom hogy a szerelem nincs korhoz kötve meg hogy nem kell mások véleményére adni hanem Halgass a szívedre!..de..vannak határok...nem beszélve arról hogy a késõbbiekben ez érdekes lesz...bocsánat ha kiábrándító volt a kommentem de...azért sok sikert neked... Találd meg azt akivel boldog vagy :)

16 hónapos a kislányom, és lehet, hogy jön a tesó. A kislányom még szopizik, ha addig nem szokok le, mit tegyek, próbáljam már most leszoktatni? Volt így már valaki?

Legjobb válasz: Én voltam így, bár csak 11 hónapos volt a fiam, a védõnõ és a nógyógyász is javasolta, hogy hagyjam abba a szoptatást, mert ne dolgozzon kétfelé a szervezet. Így fokozatosan csökkntettem a szopik számát, az esti maradt meg legutoljára, azt még meghagytam egy darabig, így 3 hós terhes voltam, mikor befejeztük. Hogy te hogy csináld az tõletek függ, hányszor szopizik a kislányod, és mennyire igényli, ezt te tudod, de ha még többször szopik, akkor érdemes csökkenteni a szoptatások számát, hogy zökkenõmentesebb legyen neki is az átállás. Mondjuk én hallottam olyat is aki terhesen végig szoptatott, utána meg folytatta a picivel, de én azt nem tartanám jónak, én nem tenném. Úgy gondolom a lányod már elég nagy, persze arról megoszlanak a vélemények, hogy ki mennyi ideig szoptat, ez függ a babától és a mamától is, de tény, hogy én 1 éves koruk után már elválasztottam õket, mivel már õk sem ragaszkodtak hozzá igazán.

Én voltam így, bár csak 11 hónapos volt a fiam, a védõnõ és a nógyógyász is javasolta, hogy hagyjam abba a szoptatást, mert ne dolgozzon kétfelé a szervezet. Így fokozatosan csökkntettem a szopik számát, az esti maradt meg legutoljára, azt még meghagytam egy darabig, így 3 hós terhes voltam, mikor befejeztük. Hogy te hogy csináld az tõletek függ, hányszor szopizik a kislányod, és mennyire igényli, ezt te tudod, de ha még többször szopik, akkor érdemes csökkenteni a szoptatások számát, hogy zökkenõmentesebb legyen neki is az átállás. Mondjuk én hallottam olyat is aki terhesen végig szoptatott, utána meg folytatta a picivel, de én azt nem tartanám jónak, én nem tenném. Úgy gondolom a lányod már elég nagy, persze arról megoszlanak a vélemények, hogy ki mennyi ideig szoptat, ez függ a babától és a mamától is, de tény, hogy én 1 éves koruk után már elválasztottam õket, mivel már õk sem ragaszkodtak hozzá igazán.
Nem kell drasztikusan elvenni tõle, nekem 10 hónapos volt kislányom mikor teherbe este a Húgival... nem is próbáltam elvenni tõle, úgy voltam vele, hogy félidõig szopiztatom, aztán majd meglátjuk... 14 hónaposan önként hagyta el a szopizást ( épp mikor a pici megmozdult a pocakban - szerintem egyértelmûen ezzel függött össze) , egy este elfordította a fejét, s többet nem volt hajlandó szopizni. Szerintem bízz a természetben, megoldja ezt is! Egyébként annak akik átszopiztatnak, vagyis végig, s még a kicsi születése után is szoptatjkák a nagyot is - azért én ezt nem csinálnám, de még nyugodtan hagyj idõt magatoknak!
Lehet, hogy itt még nem tettél fel kérdést szoptatás témában , de xStefix mindig részletes, körültekintõ és nagyon jó dolgokat ír. Érdemes megfontolni. Én a helyedben várnék egy kicsit és figyelném, hogy rám (pocakbabát beleértve) milyen hatással van a szoptatás. Lehet, hogy fájdalmassá, érzékennyé válnak a mellbimbóim, lehet, hogy méhösszehúzódást okoz a szoptatás, akkor természetesen abbahagynám, egyébként a természetre bíznám. Számomra nem megbotránkoztató a tandem szoptatás sem.
12 hónapos gyereket leszoktak állítani az anyatejröl


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!