Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek már le (141 db)

A litle pet shopos tamagocsimra valami ráfolyt nem jött le gondoltam hogy a körömlakk lemosó lehozná de egy nagy foltot hagyott mit tegyek már nem lehet leszedni valahogy?

Legjobb válasz: Szia! Hát szerintem azt már nem lehet sehogy leszedni...gondolom mûanyag..12 évesen..hát nem tudom hogy még ilyennel kellene-e játszanod, én már nem játszottam 12 évesen egyáltalán, mondjuk korábban érõ típus vagyok, de akkor is..:) De te tudod, ha szereted játssz vele.

Szia! Hát szerintem azt már nem lehet sehogy leszedni...gondolom mûanyag..12 évesen..hát nem tudom hogy még ilyennel kellene-e játszanod, én már nem játszottam 12 évesen egyáltalán, mondjuk korábban érõ típus vagyok, de akkor is..:) De te tudod, ha szereted játssz vele.
A kérdező hozzászólása: és szerintetek milyen korig ajánlott ? mert 12 éves vagyok .

Leborotváltam a tökömet, 13 vok és naon szúr egész nap, mit tegyek, már borostás is, ezért éppen hosszabb lett a szőr, igy nem viszket (annyira) talán hagyjam hogy nőjön, vagy gyantázzam le?

lookj

Legjobb válasz: Az igénytelenség nem egyenlõ a férfiassággal. Vagy fazonírozd vagy borotváld le teljesen.A "természetes" nemi szerv undorító férfinél nõnél egyaránt.

Az igénytelenség nem egyenlõ a férfiassággal. Vagy fazonírozd vagy borotváld le teljesen.A "természetes" nemi szerv undorító férfinél nõnél egyaránt.
Ekkora balfatsz, mint te. Haha
Ha ilyen meggondolatlan voltál, várd ki türelmesen, hogy újra kinõjön.
A kérdező hozzászólása: ha már ilyen jártas vagy a dologban, akk itt vok msn-en: [email protected]
Attól, hogy borotválod nem lesz vastagabb a szõröd késõbb, ha erre gondoltál. Ha gyantázod, akkor tovább lesz sima, és ha elkezd nõni sem lesz olyan borostás érzésû.
A kérdező hozzászólása: oksa, de ez ugyanolyan lesz , mint elõtte, a szõr durvaságára értem!
Az elsõ pár alkalomkor ilyen lesz. De próbáld fürdés után, akkor kicsit puhul. Meg hafyd rajta a borotvahabot kicsit, és jó éles pengével csináld.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat, de bizt, hogy nem fog viszketni , ha ismét leborotválom??? mert ha nem fog, akk az egészet, vagy forára borotválom, am a legelsõ borotváláskor megsértettem, amitõl vérzett 1 kicsit, de nem lett belõle komoly seb, csak
Nyugi! Ez ilyen. Pár alkalom és elmúlik. Ha gondolod gyantázhatod is, de egy napig akkor is érzékeny.
Az elsõ néhány alkalommal szúr csak, ha rendszeresen borotválod, késõbb már nem lesz kellemetlen utána. Kitartás :)
ok, felvettelek

Mit tegyek? Már 4 szer buktam autóvezetésbõl mert ideges vagyok és rezeg a lábam nem took úgy odakoncentrálni, pedig mikor nincs vizsgabiztos melettem semmi gond szinte hiba nélkül vezetem le az 1 órát

Legjobb válasz: Ismerõs helyzet. Velem ugyanez volt, izzadtam, görcsöltem, hiába próbáltam nyugtatni magam a vizsgákra semmit nem ért. 3x buktam 4-re sikerült. A vizsgákon a lábam úgy remegett mint a légkalapács, teljesen szét voltam esve. Talán azért sikerült a 4. vizsga mert egyrészt nem tudom miért de talán a vb kicsit elnézõbb volt másrészt jobban koncentráltam a forgalomra. Egyébként nálam is az volt, hogy a gyakorlati órákon semmi bajom nem volt de mikor beült mögém a vb akkor teljesen off lettem. Próbálj meg lazítani, kipihent legyél, ne úgy gondolj rá mint egy vizsga (mondom ezt én...:D) hanem mint egy normál óra és sikerülni fog. Koncentrálj és lobogjon a cél elõtted.

Ismerõs helyzet. Velem ugyanez volt, izzadtam, görcsöltem, hiába próbáltam nyugtatni magam a vizsgákra semmit nem ért. 3x buktam 4-re sikerült. A vizsgákon a lábam úgy remegett mint a légkalapács, teljesen szét voltam esve. Talán azért sikerült a 4. vizsga mert egyrészt nem tudom miért de talán a vb kicsit elnézõbb volt másrészt jobban koncentráltam a forgalomra. Egyébként nálam is az volt, hogy a gyakorlati órákon semmi bajom nem volt de mikor beült mögém a vb akkor teljesen off lettem. Próbálj meg lazítani, kipihent legyél, ne úgy gondolj rá mint egy vizsga (mondom ezt én...:D) hanem mint egy normál óra és sikerülni fog. Koncentrálj és lobogjon a cél elõtted.
miért nem veszel be vmi stressz oldót? ami segítene kicsit ellezúlni , amúgy meg , nem kell ettõl annyira félni... mit parázol rá? ha tudod hogy jól ment és megy is, mit törõdsz vele? fogd fel úgy hogy csak viszel valakit aztán kész.. nem azon kell izzadni jajj most figyel figyel mit fogok elrontani mert akkor tuti hogy vmit el is fogsz....
Ha ennyire parázol autóvezetésnél akkor még jó hogy nem kapsz jogsit. Képzeld el hogy élesben, egyedül tör rád a para. Nyugtatót meg ne vegyél be.
hát nem olyan nyugtatóra gondoltam amitõl bármiféle baja is lehet.....
#3-mas, marhára nem így van ahogy te ezt mondod. Ugyanúgy fostam és paráztam ahogy a kérdezõ amikor a vizsga volt. Azóta már jóideje egyedül vezetek autót és egy hangyányi félelmem vagy parázásom sincs, teljesen nyugodtan vezetek. Tudod ezt hívják úgy, hogy vizsgadrukk. Szóval amit mondasz az egy jó nagy baromság.
lökj be egy sört vagy egy felest. Attól még semmi bajod nem lesz és kicsit ellazulsz de nem fogsz balesetet okozni meg semmi. sógornõm megivott egy sört meg egy felest és nagyon lazán kezelte a vizsgát. elsõre sikerült is neki és mondta a vizsgabiztos, hogy így kell ezt csinálni nagyon ügyes volt. és észre se vett senki semmit, hogy ivott.. :) ha nem bírod a piát akkor hanyagold :D
Ahogy elottem irtak valami tudatmodositobol tolj kis csekely mennyiseget. Vagy a legosibb megoldas : fizesd le a faszba


Kitud segíteni? Iszonyul nehezen megyek el a nejem nem szereti! Kikergetem a házból vele. Volt egy nagy szerelmem 16 év volt köztünk ö sana már nics. Belelehet örülni! Mit tegyek? Vágjam le a Pitonom?

Legjobb válasz: Nem értem, ez hogy kapcsolódik a kérdéshez: ' Volt egy nagy szerelmem 16 év volt köztünk ö sana már nics' Szex elõtt hosszan orál, majd úgy állj neki az asszonynak.

Nem értem, ez hogy kapcsolódik a kérdéshez: ' Volt egy nagy szerelmem 16 év volt köztünk ö sana már nics' Szex elõtt hosszan orál, majd úgy állj neki az asszonynak.
Maszturbálni szoktál? Próbáld meg, tanuld meg "szabályozni" önmagadnak.
Semmit ha szeret megérti. meg csak akkor jön össze veled ha nen vagy szûz meg nem korai egy kicsit?
Mondd meg neki, hogy szûz vagy és minimum 3hónapot akarsz várni.
Elég nagy hülyeséget csináltál... Egy kapcsolat alapja a bizalom... ha te ebben hazudtál és erre épül majd a kapcsolat(mert azt mondtad hogy ezért össze is jönne veled) akkor eléggé el van ítélve már most. Azt tanácsolom hogy ha tényleg szerelmes vagy belé akkor szédítsd meg/érd el hogy Õ is beléd szeressen. És utána feküdj le vele csak. De mielõtt megteszed muszáj leszel bevallani hogy szûz vagy... Meg ha tudja hogy az vagy akkor jobban odafigyel(talán) mint ha azt hiszi hogy nem vagy az.
A kérdező hozzászólása: Azt mondta nem szeretne nekem az elsõ lenni mert velük lassan kell csinálni így azt mondtam neki hogy nem vagyok már az
14 évesen kár szexelned, ennyi idõsen még nem tudod megállapítani, hogy kivel érdemes, lesz e jövõje egy kapcsolatnak, Ne legyen ez az elsõ a 20 csávóból aki végigmegy rajtad 30 éves korod elõtt...
na a srác kijelentéséböl ítélve nem azért jön veled össze mert szeret ha neki nem kell szûz lány akkor nem szeret könyörgöm ne legyél ilyen naiv... :( ha szeretek valakit nem azzal törõdk hogy lassan kell e csinálni sõtt ha tényleg szeretem örömmel csinálom úgy hogy neki a legjobb legyen akit te kifogtál ennek az ellentéte szóval légyszíves ezt jól gondold meg... 16/F
menekülj. most majd jól vadul fog megrakni, te meg majd sikíthatsz a hülyeséged miatt.
Dugasd meg magad velem és már meg is oldódott a problémád.
sírok a válaszokon, áhh élet veszély lett ez a szex témakör:)
Mondjuk tényleg jó volna tisztázni, pontosan hol szõrös. A segglyuka minden lánynak szõrös, van, aki kiborotválja, akinek csak pár szál nõ oda, és amúgy se használja az ánuszát, csak szarásra, az meg hagyja úgy, ahogy van. Ha a segg-gömbjei szõrösek (vagyis több mint pihések), akkor kérdd meg, hogy gyantázza. F36
14:38ra ne hallgass.utána annyira nem kellemes:D
Roppant egyszerûen: mondd meg, mi bajod. Szuper, hogy folyamatosan azt szajkózzák a nõknek, hogy a férfiak nem értenek a célozgatásból, mondják inkább meg, mi bajuk. De könyörgöm, most ugyanezt csinálod te is. Mondd meg neki, hogy téged ez zavar, csináljon vele valamit. Ennyi. Mit kell ezen túlbonyolítani?
Mondjuk borotváld le te is, és mond meg neki, mennyivel jobban érzed magad így... hátha õ is kedvet kap!
"Nem is tudtam, hogy Chewbaccának van nõi változata is"
és betyárkörte is van rajta?xDDDDDD
Mond neki, hogy legközelebb análba akarod csinálni. Ha beleegyezik akkor csak leborotválja ha nem akkor szívsz mint a torkosborz :DDDD
A farpofái szõrösek?
ez egy nõi csubakka
hülye vagy??? epilátort seggre??? az lábon is úgy fáj, hogy beszarsz...
Szerintem reggel végezd el rajta a gyanta kezelést mikor hason alszik.Nagyon kellemesen fog ébredni.
"segg-gömbjei"hát ezen beszartam:DDDDD amúgy mit kertelsz?mond el, hogy zavar és szeretnéd ha leszedné.Bár nekem ez alap volt, nem tudom Õ hogy érezheti vonzónak magát szõrös fenékkel.Nade kinek a pap..
mér a te s*gged nem szõrös? -.- nem ciki neki megmondani.. tudod 1 kapcsolatban fontos, hogy tudjatok beszélgetni egymással és megértsétek egymást.. na meg az õszinteség..
Vagy vegyél neki ajándékba egy epilátort :-) Minden elektronikai boltban kapsz ilyet, és házilag meg lehet oldani a szõrkérdést. (Ha nagyon idegenkedik tõle, akkor meg még mindig el tudod küldeni kozmetikushoz és õ leszedi.)
Szerintem nyugodtan szólj neki, hogy érdemes lenne elmennie egy kozmetikushoz, kérni egy intim gyantázást / szõrtelenítést... A kérdéseire is biztosan válaszolnak majd, ebben semmi rendkívüli vagy szégyellnivaló nincs.
Esetleg azért zavar a szörzete, mert ha látod, egy fiú segg jut az eszedbe?...:) ))

Szűz vagyok van barátom még csak egy hónapja. De volt petting. De már annyira kívánom hogy le is feküdnék már vele. Mit tegyek?

Közbe még ott motoszkál a fejembe hogy nem kéne olyan hamar oda adnom magamat.. Tanácstalan vagyok!. Köszi a válaszokat.

Legjobb válasz: ha le akarsz feküdni vele, hát tegyed, ha kívánod annál jobb, mert könnyû lesz az elsõ. most vagy fiatal élvezd az életet. mondd neki, hogy: van kedved este egy kicsit hancúrozni? vágni fogja a dolgot

ha le akarsz feküdni vele, hát tegyed, ha kívánod annál jobb, mert könnyû lesz az elsõ. most vagy fiatal élvezd az életet. mondd neki, hogy: van kedved este egy kicsit hancúrozni? vágni fogja a dolgot
HANCÚROZNI! :DDDD Milyen régi szöveg. De gáz. :D
az kor függõ, de amúgy mehet! add meg neki!
Azt nem írtad le mennyi idõs vagy. Fontos, mert nem mindegy hogy 13-14 vagy esetleg egy pár évvel több. Így nem lehet igazán jó tanácsot adni...

A 3hónapos fiam sokat sír! Mit tegyek? Keservesen szokott sírni és már én sem birom! Kétségbe vagyok esve Se a játékok, se semmi nem foglalja le! Már fogalmam sincs mit tegyek! Ötletek?

Legjobb válasz: Ennek ugye ezer oka lehet, végig kell próbálni. Ha nem éhes, nem szomjas, nincs melege, nem fáj semmije és nem fáradt, akkor unatkozik. Ha mindent megpróbáltál de még mindig sír, akkor csapj zajt. Porszívóval, zenével, bármivel. Az kizökkenti majd és elkezd figyelni, hogy mi történik.

Ennek ugye ezer oka lehet, végig kell próbálni. Ha nem éhes, nem szomjas, nincs melege, nem fáj semmije és nem fáradt, akkor unatkozik. Ha mindent megpróbáltál de még mindig sír, akkor csapj zajt. Porszívóval, zenével, bármivel. Az kizökkenti majd és elkezd figyelni, hogy mi történik.
Lehet, h álmos, csak nem bír elaludni. Ilyenkor az enyém is ordít. Tedd bele a babakocsiba és rázogasd álomba. Nekünk 2 hónapja ez vált be, most 5 hónapos. Kb. másfél-két óránként alszik fél órákat.
A kérdező hozzászólása: Probáltam neki zajt csinálni de makacs és nem nagyon köti le semmi! Ezért nem tudom mit tegyek!
szia! a cici megnyugtatja? az én fiam akkor sírt egész nap, mikor elkezdett fogyni a tejem. szegény éhes volt...
Az én kislányom akkor ordít így, amikor már nagyon fáradt, de nem tud elaludni. Ilyenkor még körbeviszem a lakásban, kiülünk a teraszra, és ha ezután lerakom, egy percen belül elalszik. Hagyd egy kicsit, pár percet sírni, hátha bealszik magától. Ha úgy érzed, baj van, ezt megérzik az anyukák, azonnal menjetek orvoshoz!
És ha felveszed, ölelgeted, akkor is sír?
?
Ha meleg akkor...
tessék?:O
ezt most kivételesen én sem értem.
van ennek értelme?
Na várjunk. Tehát te is lány vagy, és a legjobb barátnõdet félted. Az osztálytársatok fiú, ugye? És meleg? A meleg azt jelenti, hogy nem a lányokat szereti. Ergo nem is kell megvédeni a barátnõd.
Ez halmozott paradoxon :D 1. Ha meleg, akkor hogy járhat csajjal? 2. Ha az a "meleg" srác a te barátnõddel jár, akkor az a csaj már nem is a te barátnõd, ugye? Mit tegyél? Olvass sokat, hogy tudj értelmesen fogalmazni.
A kérdező hozzászólása: A legjobb barátnõm, nem fiú vagyok hanem a legjobb barátnõje!
Most ennek így mi értelme? Ha meleg, akkor valszeg nem jártak. Ha késõbb lett meleg, akkor meg miért félted? :D
valószínû hogy fogalomzavarod van. a melegek nemcsajoznak! ird már le érthetõen mirõl is van szó.
XDDDDD
PARADOXON!!!!!
most jól megmagyaráztad. ha meg mindketten lányok vagytok õ meg meleg akkor nem tudom mit parázol

Néhány hete naponta 2-3 millimétert is no a hajam. Már borotváltam, pár nap mulva ugyanugy visszanott. Ontottem már le sokmindennel, nem használt. Félek. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Mivan? :D félsz?:D haha ez jó vicc! Ha jól értelmezem srác vagy és rövidhajú. Nekem a barátom kopaszra nyíratkozik mindig, méghozzá 2 naponta mert 2 nap alatt már "kibolyhosodik". Minnél többet borizod annál többet nõ. Nem értem mi a gond vele? Ha kopaszon akarod "hordani" akkor így is ugyis le kell dúrnod néhány naponta!

Mivan? :D félsz?:D haha ez jó vicc! Ha jól értelmezem srác vagy és rövidhajú. Nekem a barátom kopaszra nyíratkozik mindig, méghozzá 2 naponta mert 2 nap alatt már "kibolyhosodik". Minnél többet borizod annál többet nõ. Nem értem mi a gond vele? Ha kopaszon akarod "hordani" akkor így is ugyis le kell dúrnod néhány naponta!
Így van, és a lányok többsége úgy is jobban szereti ha beletúrhat a fiú hajába...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!