Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek lejátssza a DVD lejátszóm (1 db)

Mit tegyek hogy lejátssza a DVD lejátszóm egy otthon kiírt videómat?

Egy biztos hogy nem a tömörítéssel van a gond (lejátssz a DivX-et és az XviD-et is) mert a videó megy egy ideig majd kb. az 52. percnél lállítja a videót a lejátszó és nem lehet tovább nézni. Légyszi segítsetek már napok óta próbálkozom!

Legjobb válasz: na várj...jól mondja az elsõ válaszoló ^^ de milyen formátumú a videó? lehet hogy nem támogatja a DVD lejátszó...én is szívok a .mkv fájlkiterjesztésekkel ^^ XD

na várj...jól mondja az elsõ válaszoló ^^ de milyen formátumú a videó? lehet hogy nem támogatja a DVD lejátszó...én is szívok a .mkv fájlkiterjesztésekkel ^^ XD
ha AVI akkor nem vágom :/
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Már sikerült megoldanom. Az volt a gond hogy 1Gb-nál vagy 1, 3GB-nál nagyobb fájlokat nem támogat a DVD-lejátszóm és ott levágta. De találtam egy hasznos programot ami rendes DVD formátumba (VOB, BUP, IFO) kódolja a videót 999, 98MB-os darabokra szedve az egészet, mint a rendes bolti DVD filmeknél.
Örülök, hogy megoldódott. ;)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Meg lehet nézni valahol, hogy milyen fájlok voltak legutoljára megnyitva a gépen?

4

Szerintetek ez milyen konfig? Nagyon aránytalan?

Komplett gép

12

Hogyan készüljek itthon önállóan emelt szintű informatika érettségire? 17F

Úgy is szeretem az infót, csak ezen belül tudom elképzelni magam, mint dolgozó, és ez lenne a választott tantárgyam is, és mivel tanulni nem nagyon van kedvem, max ezt és matekot, ezért gondoltam akkor készülődök lassacskán. Igaz, még csak 11-es vagyok, tehát van időm, de, ha segítenétek, hogy, hogy kezdjem, vagy, hogy ti otthon hogyan készülődtetek, azt megköszönném.

1

Van ilyen video chat oldal?

Szóval páran osztályból szeretnénk video chat-elni.tudtok olyan oldalt amilyen abban a filmbnem a slap.com,hogy ilyen szép kezelőfelülete van?ha lehet akkor webcam nélkül,csak mikrofonnal is működjön.légyszi segítsetek,van ilyen?? :D

0

Miért csinálja ezt a laptop?

Bekapcsolom a laptopot és ugye kéri a jelszót meg minden . Beírom helyesen a jelszót és a következõt írja ki:

0

Hogy lehet felgyorsitani egy számítógépet?

Microsoft Windows 7 home premium sp1 van rajta további informáviok:

2

A Firefoxot hogyan lehet átállítani Magyarra?

5

Milyen ilyen játékokat ismertek?

Olyanokra gondolok amikben:

0

Asus M2N SLI DELUXE és Gigabyte MA770 us3 4 db DDR2 1GB Kingston RAM HD 5550 512MB GDDR5 vagy Gigabyte 9400GT 513 GDDR2 AMD Athlon 64 X2 5000 Ezekből akartam összerakni egy pc-t de a videokártya nem ad képet mi lehet a gond?

2

Karácsonyfaégösor vezérlöje kiégett, azt milyen szakembernél csináltatnátok meg?

15000 forint volt.. nem szeretném kidobni..

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!