Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek lejátssza a DVD (2 db)

Mit tegyek hogy lejátssza a DVD lejátszóm egy otthon kiírt videómat?

Egy biztos hogy nem a tömörítéssel van a gond (lejátssz a DivX-et és az XviD-et is) mert a videó megy egy ideig majd kb. az 52. percnél lállítja a videót a lejátszó és nem lehet tovább nézni. Légyszi segítsetek már napok óta próbálkozom!

Legjobb válasz: na várj...jól mondja az elsõ válaszoló ^^ de milyen formátumú a videó? lehet hogy nem támogatja a DVD lejátszó...én is szívok a .mkv fájlkiterjesztésekkel ^^ XD

na várj...jól mondja az elsõ válaszoló ^^ de milyen formátumú a videó? lehet hogy nem támogatja a DVD lejátszó...én is szívok a .mkv fájlkiterjesztésekkel ^^ XD
ha AVI akkor nem vágom :/
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Már sikerült megoldanom. Az volt a gond hogy 1Gb-nál vagy 1, 3GB-nál nagyobb fájlokat nem támogat a DVD-lejátszóm és ott levágta. De találtam egy hasznos programot ami rendes DVD formátumba (VOB, BUP, IFO) kódolja a videót 999, 98MB-os darabokra szedve az egészet, mint a rendes bolti DVD filmeknél.
Örülök, hogy megoldódott. ;)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!