Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek lejátssza a (8 db)

Mit tegyek, ha a DivX és a Windows Media Player is lejátssza a videót, de hang az nincs?

Most kaptam egy laptopot, letöltöttem egy filmet, azonban, ha megszeretném nézni, mind a Windows Media Player, mind a DivX kiírja: Audio Format Not Supported. This file contains a track in the Dolby AC3 Audio (Code "8192"). You may need to install a Direct Show Decorder for this audio format stb. ennyi a lényeg bel?le. Angolul tudok, a Direct Show Decordert letöltöttem, telepítettem, a videót lejátssza, de hang az nincs. Nem igazán értek ezekhez a dolgokhoz, valaki segítsen :D

Legjobb válasz: 1 vlc letöltöd telepited 2 k-lite kodek pak

1 vlc letöltöd telepited 2 k-lite kodek pak
A jelen esetben elég egy AC3 filter telepítése, http://www.free-codecs.com/download/AC3_Filter.htm de én is azt javasolnám hogy telepíts fel egy olyan lejátszót, ami kodek csomagok nélkül is lejátszik mindent. Ilyen az elõttem említett VLC player, vagy például a KMPlayer is.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen, elég volt telepíteni a vlc-t. :)
És most már a MP is viszi

Error #2046 hibaüzenet mit jelent? Mit tegyek, hogy lejátssza a videót? SOS létszi!

Már töröltek a cookiket, mindent próbáltam de sehogy se akarja lejátszani. Google Chrome és Mozilla se.Segítsetek létszi, hogy mi lehet a gond.

Mit tegyek? Nokia 2700 classic telefonom amint bekapcsolom csak fehér képernyõvel jelentkezik de dolgozik. Ha beírom a PIN kódom lejátssza a hangot sõt zenét is tudok rajta lejátszani amennyire emlékszem mit és mennyit kell megnyomni.

De csak a fehér képernyõ.

Legjobb válasz: Nekem is ez volt. A hiba szoftveres. Csinálj róla egy biztonsági mentést és aztán állítsd vissza a *#7370# kóddal (miután beírtad megkérdezi hogy biztos szeretnéd-e és ha az igenre nyomsz kéri a biztonsági kódot ( alapból 12345) de nem biztos hogy ez a kód mûködik de több nokia telefonnál igen érdemes megpróbálni. Én újratelepítéssel prõbálkoztam de elrontottam a telefont.

A kérdező hozzászólása: Nekem is ez volt. A hiba szoftveres. Csinálj róla egy biztonsági mentést és aztán állítsd vissza a *#7370# kóddal (miután beírtad megkérdezi hogy biztos szeretnéd-e és ha az igenre nyomsz kéri a biztonsági kódot ( alapból 12345) de nem biztos hogy ez a kód mûködik de több nokia telefonnál igen érdemes megpróbálni. Én újratelepítéssel prõbálkoztam de elrontottam a telefont.
A kérdező hozzászólása: Ez most komolyan a saját kérdésem volt?


Zune-t most telepítettem (van fiókom is), de mikor letöltöm a zenét pl. zippyshare-ről, a Zune lejátssza a zenét de nem jelenik meg a Zune gyűjteményben! Tehát nem tudom rátenni a lumia800-omra! Mit tegyek?

Legjobb válasz: Beállításokban a zene elérésiútját tallózd ki, majd ok. Elvileg meg kell, hogy találja. Nekem mindig megtalálja így.

Beállításokban a zene elérésiútját tallózd ki, majd ok. Elvileg meg kell, hogy találja. Nekem mindig megtalálja így.

Mit tegyek hogy lejátssza a DVD lejátszóm egy otthon kiírt videómat?

Egy biztos hogy nem a tömörítéssel van a gond (lejátssz a DivX-et és az XviD-et is) mert a videó megy egy ideig majd kb. az 52. percnél lállítja a videót a lejátszó és nem lehet tovább nézni. Légyszi segítsetek már napok óta próbálkozom!

Legjobb válasz: na várj...jól mondja az elsõ válaszoló ^^ de milyen formátumú a videó? lehet hogy nem támogatja a DVD lejátszó...én is szívok a .mkv fájlkiterjesztésekkel ^^ XD

na várj...jól mondja az elsõ válaszoló ^^ de milyen formátumú a videó? lehet hogy nem támogatja a DVD lejátszó...én is szívok a .mkv fájlkiterjesztésekkel ^^ XD
ha AVI akkor nem vágom :/
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Már sikerült megoldanom. Az volt a gond hogy 1Gb-nál vagy 1, 3GB-nál nagyobb fájlokat nem támogat a DVD-lejátszóm és ott levágta. De találtam egy hasznos programot ami rendes DVD formátumba (VOB, BUP, IFO) kódolja a videót 999, 98MB-os darabokra szedve az egészet, mint a rendes bolti DVD filmeknél.
Örülök, hogy megoldódott. ;)

Az mitől van hogy a laptopomon vagyok és amikor zenét akarok hallgatni ami rajta van azt lejátssza de nincs hang, de ha a youtube-on hallgatom a zenét ott van. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Nincs a lejátszó lenémítva? Akár a programon belül, akár az oprendszer keverõprogramjában?

Nincs a lejátszó lenémítva? Akár a programon belül, akár az oprendszer keverõprogramjában?
milyen lejátszó ez, win média player ?
Probálj más lejátszót pl. VLC player. de rengeteg féle van!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!