Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek komolyan vegyenek (13 db)

Mit tegyek hogy komolyan vegyen az anyukám? Sokszor hülyeségeket csinálok és röhögök, és szeretnék komoly lenni, és hogy komolyan vegyen mindenki!

Legjobb válasz: Addig örülj, amíg nem vesznek komolyan! Felnõsz, és magától meg fog változni mindez, aztán majd visszasírod, amikor még nem volt semmi felelõsség a nyakadon.

Addig örülj, amíg nem vesznek komolyan! Felnõsz, és magától meg fog változni mindez, aztán majd visszasírod, amikor még nem volt semmi felelõsség a nyakadon.
Amíg hülyeségeket csinálsz, és komolytalan vagy, hogy várod, hogy bárki is komolyan vagyen?

Mit tegyek, hogy komolyan vegyék a párom?

Amikor elkezdtem az egyetemet, volt egy hosszabb kapcsolatom, másfél év után összeköltöztünk, de öt év után elhagytam. Akkor a szüleim komolyan vettek minket, bár az elejétõl fogva mondogatták, hogy nem illünk össze :) Szakítás után egy barátom befogadott, hiszen nem volt lakásom, és összejöttünk. Nem tartott sokáig, egy évig se az a kapcsolat, de ugye együtt éltünk. Utána kicsit egyedül voltam, de aztán megjelent a párom. Néhány hónapig udvarolt, aztán amikor együtt voltunk, utána szinte rögtön hozzá költöztem. Mivel az elõzõ helyrõl sürgõsen el kellett jönnöm, õ felajánlotta, hogy amíg találok mást, legyek kicsit nála, de aztán arra jutottunk, hogy jó együtt. Úgy érzem, megtaláltam azt az embert, akivel tényleg együtt akarok lenni. De a szüleim nem veszik komolyan. Így például nem is akarják, hogy meglátogassa õket, akár azon az áron is, hogy így én se utazom. Amikor rákérdeztem, anyukám azt mondta, az elõzmények után nem hiszi, hogy egy pasit is komolyan tudna venni. Ez nagyon rosszul esik. Nem tudom, mit tehetnék, hogy elhiggye, hogy ez most tényleg komoly...

Legjobb válasz: Az az Õ dolguk,hogy komolyan veszik-e vagy sem.De azért az bántó,hogy nem akarják megismerni a férfit,akivel most a lányuk él,akivel a mindennapjait tölti,akit szeret.

Az az Õ dolguk, hogy komolyan veszik-e vagy sem.De azért az bántó, hogy nem akarják megismerni a férfit, akivel most a lányuk él, akivel a mindennapjait tölti, akit szeret.
Csodálkozol, hogy nem vesznek komolyan? Én sem vennélek annak.. Egyik kapcsolatból ugrálsz a másikba, gyorsan összeköltözöl, ahogy esik, úgy puffan alapon élsz, miért vennék komolyan a mostanit? És még csak hány éves is vagy?..
AZon én sem csodálkozom az elõzmények után, hogy nem vesznek komolyan. Szerintem itt maximum az idõ segíthet.
Milyen elõzmények után? Hogy volt két pasi, egyikükkel sem jött be a közös élet, ezért szétmentetek? Ez teljesen természetes dolog, ha két ember nem egyezik, ugyan minek erõltetnék az együttmaradást... Az se biztos, hogy a mostanival fogtok együtt nagyszülõsködni, de ez kizárólag a ti dolgotok. Tenni nem tuidsz mást, mint hogy nem foglalkozol vele, hidd el, az esküvõi meghívót észre fogják venni a szüleid.
ma 08:34 Az a nem természetes, hogy egyik pasas lakásából a másikéba költözik ha éppen az elõzõvel összeveszik. Így elég nehéz komolyan venni az új kapcsolatát. Lehet a szülõknek már túl sok, hogy a lányuk újra egy idegen pasasnál él, akihez szintén kényszerbõl költözött oda. Talán úgy gondolják, hogy legközelebb már új helyen fog lakni a lányuk, egy új pasival..
elsõ válaszoló bennem is ez fogalmazódott meg. Kérdezõ: Valóban egyik pasitól költözöl a másikhoz valószínûleg a szüleid azt gondolják mikor jön a következõ
2-es, nem az a baj, hogy voltak az elõzõ pasik! De az, ahogy, amilyen indokkal mindenkivel összeköltözik, aztán mert nincs más összejön vele, az elég komolytalan. Az mostanival is azért lakik együtt, mert nem volt hova menjen, így ott ragadt. Hát komoly kapcsolatban ennél azért alaposabb indok kell az összeköltözéshez!
A kérdező hozzászólása: Az a baj, hogy még így, ismeretlenül is kavar ellene. Merthogy mi az, hogy én egy szakmunkással képzelem el az életem? Jó, mondjuk ez nettó sznobizmus, és elég mókás pont tõle hallani, akinek csak egy érettségije van, mert diploma helyett teherbe esett inkább :) Másrészt viszont most az a helyzet, hogy régebben legalább egy-két havonta meglátogattam õket, de az elmúlt fél évben összesen csak egyszer voltam, mert igazság szerint így nincs kedvem hozzá. Amikor voltam, akkor is azt hallgattam, hogy ez a pasi nem hozzám való. Meg hogy miért nem megyek gyakrabban. Nekem nagyon hiányzik a családom és mennék is, de így nincs kedvem és õrlõdöm. Rengeteget dolgozom, tanulok is, ha egy hétvégén leutazom, az azt jelenti, hogy szombaton majdnem éjfél, mire odaérek, vasárnap meg 5kor el kell indulnom vissza, elment többezer forint, és annyi idõm nem volt, hogy kialudjam magam. Hétköznap napi 14 órát vagyok távol munka miatt, szombat estére zombi vagyok. Így elég nagy áldozatnak érzem, hogy utazgassak, fõleg hogy a párommal hétköznap nem is látjuk szinte egymást, és ha nélküle utazom, akkor hétvégén se. Persze anyukám szerint az a megoldás, hogy mondjak fel, menjek át levelezõre, szakítsak a párommal és költözzek haza. Merthogy már az öcsém is mindjárt elköltözik, és szerintem nem akar egyedül maradni (apukámmal már évek óta semmilyen a kapcsolatuk, csak az anyagiak miatt nem válnak el). Igazából annyira jó lenne, ha össze tudnám kötni a kettõt és a párommal együtt leutazni mondjuk havonta. De úgy, hogy nem látják szívesen, neki sincs kedve menni, amit meg is értek.
#12, azért annak a tükrében, hogy itt minimum éves kapcsolatokról van szó, és "odaköltözik majd viszonyt kezdENEK" dologból is ez a második(!) a "mindenkivel" jelzõt indokolatlanul erõsnek érzem... ha 3 hetes kapcsolatokról lenen szó, és ez lenne a 10. ilyen, nos akkor szerintem is igazad lenne... így viszont azt gondolnám, hogy a Kérdezõ anyukája olyan mértékben kõ-konzervatív, hogy már akár a "maradi" jelzõ is rá illene... Kérdezõ, Te meg lásd a dolog pozitív oldalát... anyukád gondolkodásmódját sajnos nem tudod megváltoztatni valszeg, de amíg így áll a helyzet mint most, addig kavarni sem tud a kapcsolatod ellen, nem tudja mondogatni, hogy "nem illetek össze", stb... Éljétek az életeteket, aztán ha mûködik a kapcsolat, akkor anyukád is rájön elõbb vagy utóbb, hogy igazándiból nincs más választása mint elfogadni, ha nem saját magával akar kiszúrni...
Szerintem minden lánynak fontos az anyukája véleménye. Pláne ha a párjáról van szó. De itt szerintem sem kell tenned semmit. Megkérdezted mi az oka, de ezzel nincs mit kezdeni. Élj boldogan a pároddal. Az idõ majd megoldja ezt a gondodat.
11.: azt senki nem cáfolta meg, hogy normális, hogy az igazit keresi. Csak az nem, hogy jobb híján/lakhatás szûkén bárkihez odacuccol és viszonyt kezd vele.
Szerintem fura, hogy nem vesznek komolyan. Tök normális, hogy keresed azt a férfit, aki mellett el tudnád képzelni az életedet. Most így jött össze, bárkinek alakulhat így...arra nem gondoltál, hogy anyukád laza erkölcsûnek tart?
Sehol nem írta, hogy nem is ismerik.... Csak ne látogassa meg õket...ez nem ugyanaz... 3.
A kérdező hozzászólása: Azért az, hogy bárkivel kényszerbõl összeköltözöm, nem feltétlenül igaz. Az elsõ kapcsolatom még a nagykönyv szerint alakult. A második valóban kényszer volt, de a mostaninál egy héten belül találtam más lakást, és ennek fényében mérlegeltünk, amikor arra jutottunk, hogy inkább együtt legyünk. Jó, valahol megértem a szüleim, csak másrészt meg azért eléggé bánt az, hogy abszolút nem érdekli õket, hogy mégis kivel élek és mit csinálok... igaz, ez régebben is így volt, csak tiniként még nem izgatott különösebben a dolog. Most már, amikor én is családot szeretnék, és ennek megfelelõen gondolkozom, eléggé bánt, hogy például a párom anyukája szinte minden nap ír nekem, hetente elhív látogatóba, érdeklõdik, leendõ menyeként kezel... anyukám meg, amikor mondtam hogy a születésnapomra hazavinném a párom, azt mondta hogy ne, mert nem érdekli. Ez azért elég pocsék érzés :)
"Persze anyukám szerint az a megoldás, hogy mondjak fel, menjek át levelezõre, szakítsak a párommal és költözzek haza." - Kérdezõ, remélhetõleg ez a variáció át sem suhan az agyadon... a sznobizmus és az önzés igen érdekes - és igen visszataszító - kombinációt tud alkotni egymással... de szerintem ha tényleg egyedül marad, akkor záros határidõn belül gondolkodni fog kezdeni, hogy tényleg az-e a jó út, ha mindenkit elmar maga mellõl... szóval nyugi, éld az életed a saját belátásod szerint, az idõ neked dolgozik:) ))

Mit tegyek, hogy a barátnőm végre komolyan vegyen?

Elmondtam neki, hogy megakarok halni, gondoltam az öngyilkosságra, erre nem mond semmit. Amikor egy lány mondta neki, hogy megakar halni (méghozzá nem is gondolta komolyan-ismerem, tudom mit beszélek), akkor nagyon aggódott érte, aludni sem tudott, pedig nem is jó barátn?k, a lány csak kihasználja. Én csak azt szeretném, hogy tör?djön velem.. Vagy hogy aggódjon. Így meg úgy mondja, hogy szeret, de kételkedem benne.. /L

Legjobb válasz: Talán hogyha kocsi elé ugranék, komolyan venne??

A kérdező hozzászólása: Talán hogyha kocsi elé ugranék, komolyan venne??
A kérdező hozzászólása: Rendben, köszönöm válaszod. Átgondolom a dolgokat. :) Lehet tényleg igazad van.
Te nem vagy normális! Már bocs, de öngyilkos akarsz lenni? Erre még gondolni se szabad... Hogy lennél hajlandó ilyen butaságra!!! Az élet öröm, igaz, tele nehézségekkel, de ha ezek nem lennének , unalmas lenne minden. Gondolj csak azokra a gyerekekre akiknek nem jutott semmi az életbõl, akik mér születésükkor vagy azután meghaltak. Nekik sokkal nagyobb problémájuk volt mint most neked. Barátokat késõbb is tudsz szerezni, nem érdemes ezért feladnod, különben egész végig szenvedni fogsz a kárhozaton... Ugye ezt te sem akarod... Szerintem a barátnõd azért nem vesz komolyan mert fontos vagy neki és ha ilyen "õrültségeket" komolyan venne, akkor azt fogja hinni hogy tényleg meg akarod tenni. És nem akar elveszíteni... Úgy gondolja, ha õ nem veszi komolyan akkor te sem fogod, ez egyszerû, nem akar téged elveszíteni. De azért tényleg ne tegyél kárt magadba... Semmiképp. Egy barátság sem ér meg ennyit, hogy eldobd magadtól az életet. Mindenkinek vannak nehézségei, de harcolni kell ellenük. Ha azt akarod hogy a barátnõd komolyan vegyen, beszélgess vele sokat és mond el neki hogy fontos neked. Viselkedj érett felnõttként. Ám, nem tudom hogy hány éves vagy, így nehéz segíteni, de semmiképp se tégy magadba kárt, hidd el, minden jóra fordul...
A kérdező hozzászólása: Szerinted igen, szerintem nem. Ez van.
"Elmondtam neki, hogy megakarok halni, gondoltam az öngyilkosságra, erre nem mond semmit." Pedig ez úgy hangzik nekem.
A kérdező hozzászólása: 1, nem érdekel, hogy gyerekes, 2 nem fenyegetõztem.
Lehet h pont akkor jött rá erre. Egyébként öngyilkossággal fenyegetõzni baromi gyerekes és gonosz viselkedés.
A kérdező hozzászólása: Ebben van valami. Viszont azt nem értem, hogy akkor miért aggódott annyira azért a lányért? Én vagyok a legjobb barátnõje (õ mondta)..
Lehet h tisztában van vele, h aki öngyilkossággal fenyegetõzik, az úgyse teszi meg. Aki megteszi, az nem szól elõre, nehogy megakadályozzák.
Akkor talán beszélj vele errõl, vagy keress új barátokat, tegyél szert minél több ismeretségre, hátha lesz olyan, akivel hasonlóan jól ki tudsz jönni, nem jó az, ha csak egy emberhez kötõdsz.
A kérdező hozzászólása: Nem igazán. Csak olyanok vannak akikkel elvagyok suliban. Egy fiú barátom van, de õ vele nem lehet komolyan beszélgetni.
Mindenesetre kárt ne tegyél magadban ezért, ha nem vesz komolyan, hát ez van. Biztos van más barátod/barátnõd is.
dugd meg aztán hagyd ott a pics*ba, az ilyen nem törõdöm mocskos rib*ncok arra jók. elvárják, hogy te foglalkozz vele, közben meg sz*rnak rád. mocskos ku*vák.


Mit tegyek hogy komolyan vegyenek?

Nem tudom miért, de mindig az van hogy általában semmibe veszenk itthon, nem adnak véleménymre, bezzeg ha rosszat csinálok...Meg úgy általában mindneki így viselkedik velem szemben,de ok nélkül.

Legjobb válasz: Ez azért van, mert a 17 éveddel már nem vagy kisgyerek, de még igazán felnõtt sem, sõt gyanítom, hogy te sem tudod néha...:) Ez normális ne izgulj, ez egy ilyen idõszak, mindenkinek túl kell élnie. Hogy miért nem vesznek komolyan, nem tudom, talán nem mutattad meg eléggé hogy érdemes a véleményedre adni, és úgy gondolják, még gyerek vagy, vagy szeretnék, ha gyerek lennél még (de ezek nem tudatos dolgok).

Ez azért van, mert a 17 éveddel már nem vagy kisgyerek, de még igazán felnõtt sem, sõt gyanítom, hogy te sem tudod néha...:) Ez normális ne izgulj, ez egy ilyen idõszak, mindenkinek túl kell élnie. Hogy miért nem vesznek komolyan, nem tudom, talán nem mutattad meg eléggé hogy érdemes a véleményedre adni, és úgy gondolják, még gyerek vagy, vagy szeretnék, ha gyerek lennél még (de ezek nem tudatos dolgok).

Mit tegyek, hogy végre komolyan vegyék a problémáimat?

Szüleim nem akarják tudomásul venni, hogy komolyak a problémáim, pedig egyértelm?, mert a családban komoly bajok vannak. Elküldenek pszichológushoz, aztán le van tudva. Már-már az öngyilkossági kísérlet lehet?ségét fontolgatom, csakhogy végre elhiggyék, szükségem van a segítségükre!! Könyörgök, segítsetek, mert már nagyon a szakadék szélén állok!

Legjobb válasz: Elõször is nyugodj meg! Gondold végig azt, hogy mit miért tennél? Megérné? Könnyebb lenne? Ugyan már... gondolkozz... fél évig gyászolnak, aztán el leszel felejtve. Egyébként meg az az ember aki öngyilkos lesz, eléggé gyáva és önzõ. Könnyebb megszabadulni a dolgoktól, meg a problémáktól, minthogy felvállaljuk azt vagy megoldjuk. Szerintem inkább neked csak az õ figyelmükre és a törõdésükre lenne szükséged, amit hidd el nem fogsz elérni még józan beszéddel sem, nemhogy mással. Az ilyen családok gyerekei kezdenek el drogozni, inni, zülleni, gyilkolni. Remélem te nem ilyen csemete leszel. Hány éves vagy? próbálj meg barátkozni másokkal, vagy ha nem megy, akkor tanulj! Sokat! ha belefeletkezel a tanulásba, az sokkal jobb, mint emészted magad és keresed a "MIÉRT?"-eket.. Sportolj, keress egy hobbit, kezdj el zenét tanulni még ha botfüled is van, fogadj örökbe egy kutyát a menhelyrõl (hidd el azok aztán értékelik a szeretetet). Csak TE teheted szebbé az életedet! Kezdj is bele! ;)

Elõször is nyugodj meg! Gondold végig azt, hogy mit miért tennél? Megérné? Könnyebb lenne? Ugyan már... gondolkozz... fél évig gyászolnak, aztán el leszel felejtve. Egyébként meg az az ember aki öngyilkos lesz, eléggé gyáva és önzõ. Könnyebb megszabadulni a dolgoktól, meg a problémáktól, minthogy felvállaljuk azt vagy megoldjuk. Szerintem inkább neked csak az õ figyelmükre és a törõdésükre lenne szükséged, amit hidd el nem fogsz elérni még józan beszéddel sem, nemhogy mással. Az ilyen családok gyerekei kezdenek el drogozni, inni, zülleni, gyilkolni. Remélem te nem ilyen csemete leszel. Hány éves vagy? próbálj meg barátkozni másokkal, vagy ha nem megy, akkor tanulj! Sokat! ha belefeletkezel a tanulásba, az sokkal jobb, mint emészted magad és keresed a "MIÉRT?"-eket.. Sportolj, keress egy hobbit, kezdj el zenét tanulni még ha botfüled is van, fogadj örökbe egy kutyát a menhelyrõl (hidd el azok aztán értékelik a szeretetet). Csak TE teheted szebbé az életedet! Kezdj is bele! ;)
A kérdező hozzászólása: Hát ez az! Vannak barátaim, imádom a zenét, meg tudnék halni a kutyámért, de mégis úgy érzem állandóan, hogy valami hiányzik, belülrõl rág valami, és én magatehetetlen vagyok..
Biztos vagy benne, hogy csak a szüleid tudnának segíteni? Ha õk nem hajlandóak tudomásul venni, keress máshol segítséget. Tessék, én szívesen meghallgatom a problémádat részletesen is, hátha tudok segíteni is. Van akit érdekel a sorsod :)
A kérdező hozzászólása: Igen, én tettem fel. És köszönöm a válaszokat. Már azt sem tudom mire vágyom, csak ez az ûr kong bennem. De most megint kicsit jobb. Hullámvasút-effektus.

Mit tegyek, hogy komolyan vegyenek a pasik?

23 éves lány vagyok, naiv, jóhiszem?.

Legjobb válasz: szerintem azt hiszik könnyen kapható vagy. Biztosan nyitott vagy és könnyen ismerkedsz, beszélgetsz emberekkel. Félreértik. Nem tudom mit kellene tenni, mert azt sem mondom hogy ne legyél ilyen, nekem pont az ilyen csajok jönnek be. De van már egy... :)

szerintem azt hiszik könnyen kapható vagy. Biztosan nyitott vagy és könnyen ismerkedsz, beszélgetsz emberekkel. Félreértik. Nem tudom mit kellene tenni, mert azt sem mondom hogy ne legyél ilyen, nekem pont az ilyen csajok jönnek be. De van már egy... :)
Szerintem csak add magad és ne higgy el mindent a férfiaknak. Próbáld meg mindenképpen megismerni minél jobban egy pasit és kiismerni, hogy rágyere nem csak a szexuális kapcsolat neki a lényeg. Nagyon nehéz, de bele lehet tanulni. Azonban semmiképpen se feküdj le senkivel se, csak akkor ha úgy érzed tényleg meg lehet benne bízni és igazán komoly a kapcsolat és van jövõje. Egyáltalán ne érezd cikinek vagy szégyennek, hogy tegyük fel már mióta nem voltál pasival az ágyban. Ez a normális, hogy nem mindenkivel fekszel már le és nem is pár nap után, hanem igenis csak akkor ha már komolynak látszik a dolog. Az ilyen lányokat mint Te hívom Én normális lányoknak. Nagyon ritka...akik nem csak egy éjszakás kalandokban élnek és nincsenek pár napos kapcsolatai és értelmes is. Remélem segítettem és örülök, hogy ismét belebotlottam egy értelmes lányba. Sok sikert. Egyéb kérdésed van vagy segítség kéne: [email protected]
Én egy ilyen nõnek azt javasolnám, hogy próbáljon meg kevésbé naivnak tûnni. A jellemzésben szerepel a naiv szó, ami a szociális együgyûségre utal, azaz szociálisan nem 100%-os (ki az manapság?). Túl nyitott és minden kérdésre azonnal az õszinte válaszon gondolkodik. Muszáj néhány kérdést nyitva hagyni. Azaz, tûnj kicsit visszafogottabnak, nem kell mindenen nevetni kényszeresen és meg kell tanulni nemet mondani.
"Mit tegyek, hogy komolyan vegyenek a pasik?" Ne vedd "komolyan" õket. Attól akár le is feküdhetsz velük, nem ezen van a hangsúly.
David.sZ Csak azok az értelmes emberek, akik feltétlenül komoly kapcsolatot akarnak a másiktól? Ajaj, akkor a férfiak között talán nagyon rossz az arány ezügyben...
Én például férfi vagyok, és egyáltalán nem gondolkozom egyéjszakás kapcsolatokban. Nyilvánvalóan arról van szó, hogy valamivel ezt váltod ki a pasikból, vagy nem találod meg azt a társaságot, ahol keresned kéne a partnered. Ha az elõbbi a helyzet, akkor gondolkozz el rajta, mi okozhatja, ha az utóbbi, akkor elõbb-utóbb összejön. Lényeg. hogy ne add fel!
A kérdező hozzászólása: David.sZ írtam neked emailt!

Tetszik az ismerősöm mit tegyek hogy komolyan vegyen engem?

szóval több éves barátság van köztünk és ő jogász én pedig eladó a szakmám de pesten lakik én meg miskolcon és jelentéktelennek érzem magam mellette mert ő jogász és tetszik nekem de tavaly mikor bent volt lefekudt velem és csak arra kellettem

Legjobb válasz: Mondjuk ne feküdj le vele, hanem add ki szépen az útját. Ilyenekkel minek foglalkozol? Mert, ha hagyod magad kihasználni ilyen hülye módon, akkor annyit is érsz....

Mondjuk ne feküdj le vele, hanem add ki szépen az útját. Ilyenekkel minek foglalkozol? Mert, ha hagyod magad kihasználni ilyen hülye módon, akkor annyit is érsz....

Mit tegyek hogy higgyen nekem és komolyan vegyen?

4 hónap magány és depresszió után talált rám egy srác aki maga volt a fény és megváltás.Az els? találka után már mosolyogtam mikor rágondoltam,utána a 2.találkán össze jöttünk,és járni kezdtünk.Sokat gondoltam rá és folyton róla beszéltem aztán(szerinte napi 3 smsm meg h este felhívtam sok volt,nyomultam) szerinte nem illetünk ösze és a 3.talin kidobott.Most meg azt mondja h túl fiatal vagyok ahhoz hogy igazán tudjak szeretni.Mit tegyek hogy megértse hogy szeretem?16/L ö meg 19/F

Legjobb válasz: Semmit, ha lekoptatott, nincs mit tenni, õ nem szeret. Hiába bizonyítanád be, hogy te õt igen. Ha az elején szakított, akkor egyenes fiú, nem akart hitegetni, és ez így helyes. Keress mást.

Semmit, ha lekoptatott, nincs mit tenni, õ nem szeret. Hiába bizonyítanád be, hogy te õt igen. Ha az elején szakított, akkor egyenes fiú, nem akart hitegetni, és ez így helyes. Keress mást.
egy 19 éves fiu agyi müködése és gondolkodása egyezik egy 16 éves lányéval! nem értem, netán ö jobban tudna bárki mást is szeretni?!szerintem felejsd el.

Pár napja kezdődött hogy egyik nap 3szor is van székletem majd rá következő 3 napra nincsen. és hogy nincsen ugye felpuffad a hasam, és görcseim vannak elég komolyak. Mit tegyek? Vegyek valami gyógyszert?

orzasztó görcseim vannak, arra gondolok hogy azért lehet mert egész nap széklet ürítési ingerem van sokat rohanok a wc-re de sosem jön széklet. nem tudom mit kellene tennem hogy visszaálljon a rendes kerékvágásba.

Mit tegyek, hogy komolyan vegyen? Hogyan közeledjek felé?

Van egy lány. 8 évig voltunk osztálytársak, de az idén lettünk gimisek, és más suliba mentünk mind 2en. Oviba is együt jártunk, és ott szerelmes voltam neki.. Már akkor is visszahúzódó tipus voltam,soha nem volt nekem olyan "ovis barátnőm"..nem is mertem neki soha elmondani... 8 év alattsemmi különös nem volt, néha beszélgettünk, én meg az a fajta tipusu srác vagyok, aki elég sokat, viccelődik, meg túl gyakran vagyok komolytalan..talán ez is az oka, hogy nem vesznek komolyan..sokszor beszologatok nekik, meg cikizem..ezen szeretnék változtatni, de nem jön össze.. Na de a lényeg: ez az ovis szerelmem már megint kezdett feléledni, és tetszik a lány megint.. barátja nincs, azthiszem, de én még mindig olyan szégyenlős vagyok, fogalmam sincs hogyan közeledjek felé...buszra is a régi osztálytársaimmal szoktam várni, és ő is köztük van, szerintem furcsa lenne mindenkinek, ha kezdenék vele kavarni..fogalmam sincs mit csináljak, és hogyan, még sosem volt barátnőm :(( tanácsokat, tippeket várok..előre is köszönöm! 15F

Legjobb válasz: AHogy olvastam, te ilyen metroszexuális, rózsaszínpólós páwa gyökér vagy. Ez esetben viszont felejtsd el, a lányok az idõsebbekre buknak õ esetében 17+.

AHogy olvastam, te ilyen metroszexuális, rózsaszínpólós páwa gyökér vagy. Ez esetben viszont felejtsd el, a lányok az idõsebbekre buknak õ esetében 17+.
Bocs, szóval NEM olyan vagy.
A kérdező hozzászólása: Hát egyál talán nem talált :S haj vasaló még nem járt a kezemben és rozsaszín pólóm sincs, csak piros, de szerintem az nem olyan gáz.. köszönöm a válaszod...
Jól van, látom a 2. válaszomig már nem sikerült eljutni.
A kérdező hozzászólása: De, mostmár sikerült..


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!