Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek komoly visszarázódáshoz (1 db)

Mit tegyek a komoly visszarázódáshoz?

Szóval. 16 éves vagyok NFL(Amerikai Futball) ezek inmáron 8 éve (igen 7 évesen kezdtem ...persze akkor még nem volt a dolog komoly apukám jóvoltából) megszerettem a sportot és azóta ?zöm. 1 évet ki kellet hagynom aminek folytán elég szépen legyengültem f?leg fels? testre (futást azt nem hagytam abba). A lényeg most a mellizmon a deltákon a háton a karizmokon és a hason van.Annyival vagyok tisztában hogy a Súlypad (fekve nyomó pad)eleget tesz a mellizom fejlesztéséhez.De a többihez tanácsot szeretnék kérni. Válaszokat el?re is köszönöm.( QB Poszton játszok de el?fordul hogy RW nek is beállítanak.... nem falembernek gondolni[irányító,futó])

Legjobb válasz: ohh köszi =) meglessz

A kérdező hozzászólása: ohh köszi =) meglessz
Erönléti edzés! Fekvötámasz szélesen és szüken , felülés minden formában, guggolás, homorítás. Kis súlyzókkal kb.: 1kg-al légharc, boxsz és futás. A lényeg a folyamatos intenzitás növelés.
NFL=National Football League, szóval te nem "NFL-ezhetsz" ez csak a liga neve.
szrintem ki sújokkal minél többet, hogy szákásodjál.
Futókondid hozd helyre, edzésen úgyis visszarázódsz. Én is egy újrakezdésen gondolkzok. Egy falember


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hogyan kaphatott tavaly az Egri FC NB1-es licenszt, ha nem volt villanyvilágítása?

illetve ugyan ez a kérdés vonatkozik a most az NB1-be feljutott mezőkövesd-re is, mert tudtommal ott sincs villanyvilágítás (ha esetleg tévednék akkor bocsi)...
Ha az NB1-es licensz feltétele a villanyvilágítás, akkor miért engednek olyan csapatot az NB1-be akinek, még a megadott határidőre sincs villanyvilágítása?

1

Puyol, Thiago Silva, Terry, Vidic, Ferdinand, Chienllini, Barzagli, Ramos sorrend?

5

Hogyan tudnám fejleszteni a labdaügyességem?

Az a helyzet, hogy én nagyon béna vagyok a labdajátékokban és e miatt állandóan kinevetnek meg kiközösítenek. Én nagyon szeretném fejleszteni a labdaügyességem és éppen ezért minden héten 3 - szor lemegyünk a barátnőmmel aközeli kosárpályára 1-2 órára, hogy gyakoroljunk. (a barátnőm országos bajnok (kosárból) Már ez megy vagy fél éve és semmi jele a fejlődésemnek. Én nagyon szeretnék kicsit ügyesebb lenni, de valamiért nem megy. Légyszi segítsetek.

2

Strand kézinél a mez alá bikinit húznak?

1

Strandkézizni fogok játszani nem sokára. Vettem egy pántnélküli bikinit. Azt felhúzhatom akkor? Mert fürdünk is majd, ha nem lesz meccsünk. Vagy mit húzzak a mez alá? Ne bikinit? Ötleteket várok!

1

Hány kalóriát égethet el egy középpályás az angol elsőosztályban egy mérkőzésen?

0

Ki szereti Neymart?

Én nagyon szeretem!!!

10

MELYIK A LEGJOBB FOCISOLDAL?

Szoval melyik a legjobb olyan "focis"oldal ahol mindennap friss hirek vannak reszletesen leirva, es jol attekintheto??
sokat talaltam sot milliot, de egyik sem olyan.....
ha valakinek van bevalt, amit olvas es megvan elegedve vele az irja!!
kosz!!

5

Hány kilométert kellene bírnom futni esténként, hogy megyei 1. osztályban végig bírjam a 90 percet ősztől?

5

Hanyas lehet maximum a karom, a tetstömegem (70kg+izom), hogy még ne hátráltasson a labdarúgásban (gyorsaság, robbanékonyság)?

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!