Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek komoly visszarázódáshoz (1 db)

Mit tegyek a komoly visszarázódáshoz?

Szóval. 16 éves vagyok NFL(Amerikai Futball) ezek inmáron 8 éve (igen 7 évesen kezdtem ...persze akkor még nem volt a dolog komoly apukám jóvoltából) megszerettem a sportot és azóta ?zöm. 1 évet ki kellet hagynom aminek folytán elég szépen legyengültem f?leg fels? testre (futást azt nem hagytam abba). A lényeg most a mellizmon a deltákon a háton a karizmokon és a hason van.Annyival vagyok tisztában hogy a Súlypad (fekve nyomó pad)eleget tesz a mellizom fejlesztéséhez.De a többihez tanácsot szeretnék kérni. Válaszokat el?re is köszönöm.( QB Poszton játszok de el?fordul hogy RW nek is beállítanak.... nem falembernek gondolni[irányító,futó])

Legjobb válasz: ohh köszi =) meglessz

A kérdező hozzászólása: ohh köszi =) meglessz
Erönléti edzés! Fekvötámasz szélesen és szüken , felülés minden formában, guggolás, homorítás. Kis súlyzókkal kb.: 1kg-al légharc, boxsz és futás. A lényeg a folyamatos intenzitás növelés.
NFL=National Football League, szóval te nem "NFL-ezhetsz" ez csak a liga neve.
szrintem ki sújokkal minél többet, hogy szákásodjál.
Futókondid hozd helyre, edzésen úgyis visszarázódsz. Én is egy újrakezdésen gondolkzok. Egy falember


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Kezdő teniszezőknek milyen ütőt ajánlotok?

4

Hol lehet kapni a vb-ről focikártyát? (ugyanis már láttam a google-n.

1

Szétment a kapuskesztyűm és újat fogok venni. Melyiket vegyem? Van valami tapasztalatotok ezekről a kesztyűkről? Elég megbízhatóak?

http://www.keepersport.hu/keepershop/productdetail/uhlsport-.. vagy ez

3

Mi a különbség az adidas Kaiser5 és a Copa Mundial között? Ne olyat irjatok, hogy ár. Melyiket érdemes megvenni?

1

Mit szeretnek az emberek ennyire a fociba?

Egyszerűen nem tom felfogni hogy szinte mindig mindenki csak a fociról beszél.Szerintem semmi értelme,csak azt látom, hogy egy csomó idióta fut a labda után mutatja meg kiabálja,h passz lepasszolják aztán elfut a labdával ha meg lecselezik akor meg minden baja van.Én még nézni is utálom hogy ott szerencsétlenkednek a pályán.1 meccsen nagynehezen lőnek 2 gólt.Unalmas,semmire való sport szerintem.Egy csomó mamlasz futkos a pályán......szerintem semmi izgalmas nincs benne.....azt se tudom hogy lehet ezt játszani csak belerúgnak a labdába aztán rohannak utánna.Ha meg valaki véletlen belerug a sípcsont védőjébe akkor meg sír és hordágyon kell kivinni.Szerintem az is hülye volt aki ezt az egészet kitatálta.De ha tévedek javítsatok ki.Ja és egy pár meccset láttam ott puszilgatják szinte egymást a pályán......

16

Hogyan tanulhatok meg zsákolni?

Nem csak a teknikára lennék kíváncsi, hanem valamilyen edzésterve vagy hasonlóra. A gyűrűig úgy 5cm kell még hogy elérjem.

8

Melyik a kedvenc magyar focicsapatotok és ki a kedvenc magyar focistátok?

10

Mennyibe kerül egy használt ping-pong asztal? Kültérim van nincs rajta márka és elszeretném adni. Ha ért valaki a régiségekhez azt is megmondhatná mennyiért adhato el egy 86-os telkom rwt malwa telefon

0

Miért van hosszabbítás a fociban, ha már eldőlt a meccs?

4

Milyen focilabdát ajánlanátok?

Max. 5-6 ezer, Nike Mercurialra gondoltam, az jó?

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!