Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek komoly (218 db)

kicsit pihentesd a dolgot
Mi lenne, ha helyette csinálnál valami hasznosat. Például mikor láttál utoljára könyvet?
Alakítsd úgy az életed, hogy ne legyen annyi szabadidõd, sportolj, vagy mit tudom én. A barátnõ is jó ötlet. Ha egyik sem megy, akkor verd a farkad tovább és kenegesd körömvirágkrémmel. :)
szokj le róla és szerezz barátnõt
Szerezz egy barátnõt.
aloe vera :D
Kend be oliva vagy szõlõmag olajjal!
Egyetlen megoldás van: pihentetni kell! A végén szétmegy a szerencsétlen, a rengeteg súrlódástól. Az jobb lesz?
A dunánál csak még rosszabb lenne a helyzet, a végén még tényleg kiöntene!
Ne maszturbálj.Tedd a farkad egy forró punciba.
Nem zsákoltam, de nincs is ilyen gondom. 14-22-ig dolgozom, ha menni akarnék, 3 óra menne el utazással, mert vidéki vagyok. Amit írtam, viccnek szántam.
Elnézést félre olvastam. Kisebedett et olvastam. Akkor én javasolnám hogy egyél több zöldséget. Az segiteni fog. A mentolos cukorka is jó megoldás.
Nem hinném hogy igaz a kérdés. Mert az elenkezõ hatást váltaná ki a dolog.
#12 hány darab zsákot pakoltál az elmúlt idõben?
Árad a Duna, te meg a farkadat vered, képzeld, ha mindenki ezt csinálná. A zsákpakolás lelohasztaná.
Szükséged van? A levegõre, és a tápanyagra szükséged van, de a f.szverésre nem hiszem...
Keress valami tartalmas elfoglaltságot. Abból amit leírsz, te sokszor már csak unalomból, pótcselekvés gyanánt polírozod. A függõség pedig itt kezdõdik, amikor már te magad is érzed, nem jó ez így, mégsem állsz le.
könyvet :DDD
De durva vagy öcsém! Ha így folytatod leszárad és leesik a farkad!
nem hinném, hogy csak attól bár azt nem írtad, hogy mivel csinálod..
vágd le...
Vezesd le a feszkót másképen. Járj el bulizni, sportolj, olvass, modellezz... akármi. A farkadat meg pihentesd, mielõtt a fitymaféked vagy a fitymád nem bánja és elõbbi annyira meglazul, vagy elszakad, hogy körül kell metélni. A farkad egy érzékeny mûszer. Szerezz egy nõt és utóbbira magadtól is rájössz...

Mit tegyek komoly depresszió ellen?

Van egy barátném, kivel 3 év után abbahagytam a barátságot, mivel kibeszélt hátulról, és olyanokat tudtam meg róla, miket nem sejtettem. Az iskolában most ellenem hergeli a közösséget. Van egy lány, kivel most vagyok, de nem csak a volt barátném, hanem más okok miatt is rengeteget vagyok ideges. Nem tudom, hogyan kerüljem el arról a figyelmem, hogy bántanak egész nap. Gyógyszert szedek, orvoshoz járok, de nem segít. Minden rossz gondolat van a fejemben, csak jó nem. Éjszaka alig alszom, nem tudok odafigyelni másokra ....! Teljesen ki vagyok borulva. Kérem, aki tud, adjon tanácsot!

Legjobb válasz: Eljutottam odáig, hogy elájulok, szédülök, hányok, rosszul vagyok...! Dekadens állapotban vagyok teljesen!

A kérdező hozzászólása: Eljutottam odáig, hogy elájulok, szédülök, hányok, rosszul vagyok...! Dekadens állapotban vagyok teljesen!
Ezért vacakol a menzeszed, te. Nem szabad ennyire másoktól függeni. Orvoshoz továbbra is járj. Válts iskolát.
A kérdező hozzászólása: Beszéltem a szeretteimmel róla, de most érettségizek és ez nagyon rátesz a tanulmányomra is. Nem tudok tanulni sem, pedig tisztában vagyok vele, hogy ez az év fontos. Érettségi után (elõrehozott) váltani szeretnék, csak nem tudom mennyivel lesz különb. Tudom, hogy õrültségnek hangzik, de öngyilkosságban gondolkozom már pár napja. A szüleim mellettem állnak, tudnak mindenrõl, de nem tudom magam uralni!
Mostanában velem is hasonló dolgok vannak.Én azt mondom, hogy próbálj a jó dolgokra figyelni, amik körülötted vannak, és semmiképpen se legyél öngyilkos!
1. vagyok. Egyem a szívedet, ezt nem gondolod komolyan? Nem szabad ilyen butaságra (mint az öngyilkosság) még gondolni se. Csak lazíts. Igyál 2 pohár jóféle fehérbort. Hallgass zenét, vegyél habfürdõt. Hagyd az idegeidet pihenni.
A kérdező hozzászólása: Aluszékony vagyok egész nap, meg nem tanulok. 4, 5-ös átlagból csináltam 3, 8-at, és ez is kiborított. Érettségizek ez évben, beleszámít a tovább tanulásba... és nem megy. Alszom, zenét hallgatok, nem tudok figyelni...! Pedig próbálom ezt leküzdeni. A szeretteim is segítenek, de sehogy sem megy!
A kérdező hozzászólása: Próbálok csak azokra figyelni, kik jók velem, de sajnos már alig gondolok valami jót!
Figyelj, egyet tudj:! Ez nem a Te hibád. Manapság egyre több depresszióval küzdõ fiatalt találunk.(köztük vagyok én is) Hogy miért? Mert olyan generációban élünk hogy a veled egykorúaknak(nem tudom hány éves vagy) az okoz örömet, ha valakit bánthatnak, összetörni láthatnak.Ez a szokás mindennapivá vált számukra mivel látják hogy bánt téged a dolog, ezért már csak viccként veszik.De tudnod kell NEM FELADNI! Sokan nem mutatják ki de fontos vagy nekik.:) ) Amugy szerintem vegyél kiskutyát, én iskaptam, azért nem mondom hogy jobb lett, de nagyon aranyos és lehet vele játszani, ezerszer jobb kedved lesz, és ahogy látod õt a szobád elött állni például nem lesz szíved becsukni elötte az ajtót és sírni, hanem kimész hozzá:)

Mit tegyek? ! (? komoly kapcsolat-új kapcsolat? )

20 éves vagyok, másfél éve járok egy sráccal, egyszer már szakítottunk, de szeretem, különleges ember az életemben. Viszont egy pár hete kavarok egy sráccal, akit nagyon kedvelek..

Legjobb válasz: Honnan tudjuk? Nem ismerünk téged, sem a pasikat...

Honnan tudjuk? Nem ismerünk téged, sem a pasikat...
Szerintem írj listát a régi és az új mellett/ellen. Picit gyerekes, de beválhat. Viszont ha már jött egy új, lehet, hogy egyértelmû, hogy a régit le kéne zárni. Ne bántsd!
Elõttem szólóvan egyetértek. Pro-contra lista...

Gyűlölöm az apámat, de még évekig el kell viselnem. Mit tegyek? Komolyan megőrülök tőle.

Ler*bancoz, lek*rváz mindenkit, ha valami nem az ? kedve szerint van. Senkire nincs tekintettel, suliid?szakban, amikor nekem nagyon tanulnom kéne bömbölteti a rádióját, folyton ordibál, rohangál, szid mindenkit. A rokonainkkal sem tarthatjuk a kapcsolatot miatta, mindenkivel összeveszett. De komolyan, egy annyira sötét emberr?l van szó.. Nem lehet vele vitatkozni, mert ha ellentmondunk neki akkor leordít/megüt. Anyámmal is szörnyen bánik, de mégsem akar elválni t?le, mert hogy akkor nincs hova mennünk, nincs pénz, stb. Szóval, szerntetek az ilyen helyzeteket hogyan lehet kezelni? Én már nem bírom, elköldözni még nem költözhetek el, középiskolás vagyok. Ha elmegyek itthonról, az a baj. Ha itthon vagyok és tanulok, az a baj. Múltkor a hidegben direkt kizárt minket a házból, jól meg is fáztam, de még csak tüsszentenem sem szabad el?tte, mert akkor már mgint én vagyok a h*lye. Nem bírom. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Nincs nagyszülö??? Oda mehetnél??

Nincs nagyszülö??? Oda mehetnél??

Folyamatosan zabálok, mit tegyek? (komoly)

tavaly egész nyáron fogyóztam szinte, semmi csodadiéta, kevesebbet ettem és eljártam futni, de mégis úgy érzem talán ez az oka, hogy egyfolytában eszem, talán felborult az egyensúlya a szervezetemnek? .Vagy más oka lehet? Egyszerűen nem tudom megállni, csak tömöm magamba az ételt reggeltől estig, úgy érzem minden egyéb tevékenységem alatt, hogy muszáj kimennem a konyhába/vennem valamit enni, nem tudom megmagyarázni miért. Nem is vagyok éhes az esetek 90%ában, hiszen folyton eszem. Már eljutottam addig a szintig, hogy szégyellem a családom elött, várom hogy kijöjjenek a konyhából, akkor bemegyek és elkezdek össze vissza mindent enni. Vagy lehet esetleg vitaminhiány? Eddig még nem vagyok elhízva, 58 kg vagyok, de félek ha ez így megy tovább el fogok hízni. mit teggyek?

Legjobb válasz: Végy erõt magadon, és amikor kimégy a konyhába azzal, hogy most "enned kell", akkor válts mozdulatot, ne egyél, csak igyál egy pohár vizet! (Tudatalattidban az rögzült, hogy nem szabad enned, és ami tiltott, ami tilos, az ember önkéntelenül is azt meg akarja kapni. Ne a "tilos"-ra gondolj, hanem arra, hogy ettél eleget, most nincs rá szükséged. Az automatikus mozdulatot pedig kiváltod egy másikkal, elõbb-utóbb helyreállnak a dolgok.)

Végy erõt magadon, és amikor kimégy a konyhába azzal, hogy most "enned kell", akkor válts mozdulatot, ne egyél, csak igyál egy pohár vizet! (Tudatalattidban az rögzült, hogy nem szabad enned, és ami tiltott, ami tilos, az ember önkéntelenül is azt meg akarja kapni. Ne a "tilos"-ra gondolj, hanem arra, hogy ettél eleget, most nincs rá szükséged. Az automatikus mozdulatot pedig kiváltod egy másikkal, elõbb-utóbb helyreállnak a dolgok.)
lehet sok a gyomosavad.
szedj c vitamint! vagy egyél soksok zöldséget és gyümit :)
A kérdező hozzászólása: igyekszem erõt venni magamon, csak nagyon nehéz, mert ennem nyilván kell, és ha elkezdem, csak az jár a fejemben, hogy még, még kell. Általában csak akkor hagyom abba amikor már rosszul vagyok a sok kajától, de néha még akkor sem
én ha éhes vagyok akkor gyümit eszek, abból többet is ehetsz mint átlagos kajákból, finom, és még egézsséges is. Bár nem szabad túlzásba venni, amerikából tudok egy olyan nõt, napi 45 narancsot is kb. megeszik, és kb. 150 kg fölött van... NE VIDD TÚLZÁSBA SEMMIT, CSAK A LEVEGÕT ! DE AZT SE IDEGKAMRÁBA :)

Mit tegyek? Komoly kapcsolatom van már elég régóta (4éve), de nem rég megismertem 1 srácot, akit nagyon kedvelek.

Szóval nagyon vonzódom ehhez a fiuhoz és ő is hozzám, de igazából szeretem a barátomat. Nem mindig tökéletes a kapcsolatunk, vannak hullámvölgyek, de mindig úgy éreztem, hogy ő az igazi... Nem szeretném tönkretenni a kapcsolatunkat, és nem is tudnék vele szakítani,mert félek megbánnám. De egyszerűen megőrülök ha a közelébe vagyok a srácnak, nemtom meddig birom , attol tartok nem sokáig tudom tartani magam és elcsábulok. Mit kéne tennem? lehet , hogy már nem is szeretem a barátomat? vagy ez csak valami fellángolás?

Legjobb válasz: Szakíts. Ha szeretnéd a párod akkor nem jönne képbe más. Csak ragaszkodsz hozzá és így elveszed az esélyét h boldog lehessen valakivel aki tényleg szereti és nem kacsintgat más felé

Szakíts. Ha szeretnéd a párod akkor nem jönne képbe más. Csak ragaszkodsz hozzá és így elveszed az esélyét h boldog lehessen valakivel aki tényleg szereti és nem kacsintgat más felé
Fellángolás. Viszont ha valóban szerelmes lennél és õ lenne az igazi, akkor bármit tehetne a srác, nem tudna megingatni. Tehát megadtam a választ :)
Ha igazán szerelmes lennél a jelenlegibe nem vonzódnál máshoz. Ha nem lépsz ki a kapcsolatodból, akkor életed végéig másokhoz fogsz vonzódni.
Már ne haragudj de nem vagyok ribi. 22 éves vagyok 2 éves kapcsolattal. 2 férfivel voltam szexuálisan és az egyik a mostani párom. Nem azért mondom h szakítson vele. De nagyon idióta vagy. Azért mondom mert ha igazán szeret valakit az ember akkor nem néz másfelé. Ezekbõl lesznek aztán a megcsalások. És sztem rajtad kívül mindenki normálisan, kultúráltan tudott válaszolni.
Am meg ha már köpködünk látatlanban: Állítom több faszt fogtál már mint kilincset és több pasidat is megcsaltad
Szakíts, mert késõb sokkal rosszabb lesz.. Nem vagy igazán szerelmes.. ha az lennél mindenkiben csak a pasidat látnád és nem keresnéd másnál a boldogságot...
magadnak megválaszoltad, te már NEM SZERETED

Hogyan hívjuk fel a figyelmét a kiszemelt komoly pasinak? Mit tegyünk illetve mit ne?

Legjobb válasz: Ne taktikázzunk azon, hogy mit tegyünk illetve mit ne, mert akkor természetellenesek leszünk. Közhely, de viselkedj úgy, mint amúgy. Komoly kapcsolat esetén nem jó, ha mást mutatsz magadról, mint amilyen valójában vagy, mert az ilyen kezdeti megjátszások miatt van a késõbbiekben annyi sz.ar kapcsolat.

Ne taktikázzunk azon, hogy mit tegyünk illetve mit ne, mert akkor természetellenesek leszünk. Közhely, de viselkedj úgy, mint amúgy. Komoly kapcsolat esetén nem jó, ha mást mutatsz magadról, mint amilyen valójában vagy, mert az ilyen kezdeti megjátszások miatt van a késõbbiekben annyi sz.ar kapcsolat.
Hogy érted azt hogy komoly pasi ? Nincs humora ? Vagy idõsebb .... Mert szerintem a humorral jól meg lehet fogni a pasikat. és az sem hülyeség hogy " Minden férfihoz a hasán keresztül vezet az út. "
A komolyat úgy érted, hogy komoly kapcsolatnak szánod?
A kérdező hozzászólása: humorral jól meg lehet fogni a pasikat mármint? hogy én nevetek az õ viccein vagy mi?
Igen , érteni is kell a viccet , de egy pasi jobban leül beszelni egy lenyal aki nem csak arról tud beszelni , hogy mik történtek vele , es csak szájmenése van szinte a semmirõl , hanem ha van humora azt nagyon joll tudjuk értékelni. Lehet mesélni sztorikat is pl. egy randin ( de amúgy barmikor bárhol , csak nem barmit xD ) ami úgy viccesebb.
Sztem meg nem humorral lehet megfogni azzal csak bohócot lehet csinálni magadból.. Sztem közös érdeklõdéssel, inspirációkkal, tervekkel lehet vkit megfogni.. Látod majd hogy egyáltalán felfogja e amirõl beszélsz, vagy csak ásítozik... Ebbõl leszûrhetõ a hozzád állása is és a valódi céljai veled.. Persze beszélgetni is csak olyannal lehet aki képes kifejezni magát.. A félkész demo verziókkal meg nem érdemes foglalkozni.. Én már csak röhögök azokona saját fajtatársaimon is akiknek csak annyiból áll egy nõ hogy hú de jó segge van meg ezt is felrántanám meg azt is..
A kiszemelt pasi még nem is tudja, hogy õ célpont?
A kérdező hozzászólása: Mert szerintem a humorral jól meg lehet fogni a pasikat hogy én nevetek az õ viccein ugy érted?vagy ugy hogy én mondok neki viccet?
Ha ennyire buta és görcsös vagy, akkor semmivel.
Naná, hogy szūk :) )) KOMOLY VÁLASZ.
Az a baj, hogy a síkosítóról megfelejtkeztek. Az az alapvetõ probléma. Viszont, az is tény, hogy pár napig általában szokott kellemetlen lenni a wczs pl... ez egyénfüggõ.. ha annyira nem tetszik a dolog, legyél csak aktív, én is az ilyenek miatt állok az aktív oldalon.
ne legyen olyan vad a partnered:D nekem nem szokott ilyen porblémám lenni.
Szerintem elsõ sorban kérd meg a partnered hogy csinálja óvatosabban, meg ujjazzon meg elõtte vagy valami.

18éves lány vagyok a fiú pedig 31. Mit tegyek? Lehetnek komoly szándékai?

Legjobb válasz: Mit tegyek? Feküdj le vele. Lehetnek komoly szándékai? Lehetnek max. 5-15%

Mit tegyek? Feküdj le vele. Lehetnek komoly szándékai? Lehetnek max. 5-15%
hát van egy "kis" korkülömbség:) hát mi sztem azt nem tudhatjuk mik a szándékai a pasinak minden lehet
Attól függ te mennyire viselkedsz komolyan az õ szemében. De én inkább úgy látom, ha esetleg összejöttök, pár év múlva te fogsz rájönni, hogy még nem élted ki magad, és bulizni szeretnél, õ pedig már gyereket.Szerintem.
khm... vagyis 13
1 éve vagyok együtt a barátommal, aki 30 éves. Elõttem számos példa van arra, hogy ha nagy a korkülönbség, akkor is együtt lehet maradni..sokáig, akár örökre. Ha minden "stimmel" a párodban számodra, és nála is te, akkor nem kell más után rohangálni.Nem szeretem ezt a szöveget, hogy nem éltem ki magam eléggé.(Ezért aztán felrúgom a kapcsolatomat és megyek világot látni). Próbáljátok meg!Semmivel sincs kevesebb esélye egy nagy korkülönbséggel bíró kapcsolatnak, mint egy átlagosnak. Nekem sosem jött be az én korosztályom :-) Rettentõen gyerekesek a 17-18 éves fiúk (kivételek vannak)De én azt láttam ma is, hogy órán azzal szórakoznak, hogy az elõttük ülõ lány hajából vagdostak le szálakat...És vihognak ezen, mint a hiénák. Párkapcsolatot egyikkel sem tudnék elképzelni.. 18/L
Persze hogy lehet, 11 év ma már nem számít nagy korkülönbségnek.
Persze, komolyan kefélni akar a fickó, meg villoni a haverok elõtt a 18 éves kiscsajjal. Miért szeretik a fiatal csajok az öreg hapsikat...
15:37-es Pedig nagyon is létezõ dolog a "nem éltem ki magam" dolog. Persze errõl nem tudsz még nyilatkozni, mert nem érted el azt a kort.De pár év múlva érezni fogod, én mondom neked!Én átéltem a volt csajommal, pedig probléma nem volt a kapcsolatunkkal.Mindenesetre örülök, hogy vége lett, de azt is tudom, hogy 20 alatt nem kezdek ezentúl! 26/F

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!