Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek kimosták a (12 db)

Segítség! Éppen leöntöttem a kutya kakijat ecetes vizzel, hogy többé ne végezze el oda a dolgát és egy kevés belespriccelt a szemébe! Kimostam mindkét szemét és az arcát bõ tiszta vízzel, és teljesen normálisan használja a szemét. Mit tegyek?

Mégis, volna valami amit még megnézzek a szemén vagy tegyek?

Legjobb válasz: ha a kutyának nincs baja akkor mit akarsz még csinálni? Kimostad neki,és már jól van. Ha esetleg bevérzik a szeme,vagy láthatóan hunyorog rá,akkor meg menjetek el dokihoz,hogy nézze meg. Amúgy nem tudom,hogy milyen ötlet vezérelt arra,hogy nyakon önts egy adag kutyakakit egy kis ecettel...kicsit furán hangzik az egész. Inkább ha azt akarod,hogy egy bizonyos helyre ürítsen,akkor a nem kívánt helyre rakott téglát fogd meg, (zacsival,vagy lapáttal) és tedd oda,ahova akarod,hogy kakiljon, és ha oda fog kakilni,ahova szeretnéd dicsérd meg nagyon. Ha meg nem kívánt helyre,akkor hagyd figyelmen kívül,és cipeld át a jó helyre.

ha a kutyának nincs baja akkor mit akarsz még csinálni? Kimostad neki, és már jól van. Ha esetleg bevérzik a szeme, vagy láthatóan hunyorog rá, akkor meg menjetek el dokihoz, hogy nézze meg. Amúgy nem tudom, hogy milyen ötlet vezérelt arra, hogy nyakon önts egy adag kutyakakit egy kis ecettel...kicsit furán hangzik az egész. Inkább ha azt akarod, hogy egy bizonyos helyre ürítsen, akkor a nem kívánt helyre rakott téglát fogd meg, (zacsival, vagy lapáttal) és tedd oda, ahova akarod, hogy kakiljon, és ha oda fog kakilni, ahova szeretnéd dicsérd meg nagyon. Ha meg nem kívánt helyre, akkor hagyd figyelmen kívül, és cipeld át a jó helyre.
A kérdező hozzászólása: Rendben köszi. :)

Mi tegyek? A szemembe ment a tusfürdő. Kimostam, de piros, ég és ha lecsukom iszonyatosan fáj, és olyan mintha lenne benne valami. Szúr. Mit tegyek, hogy elmúljon?

Legjobb válasz: Kötõhártyagyulladásod lehet a tusfürdõtõl. Amíg a gyulladás fennáll, törni fog. Pár nap alatt elmúlik, és nyugodtan cseppenthetsz mûkönnyet, hamarabb kimosódik a vegyszer.

Kötõhártyagyulladásod lehet a tusfürdõtõl. Amíg a gyulladás fennáll, törni fog. Pár nap alatt elmúlik, és nyugodtan cseppenthetsz mûkönnyet, hamarabb kimosódik a vegyszer.
Mosd vízzel tovább, el fog múlni nem soká. én Folyékony szappannal játszottam el... Ja és szemcseppet véletlen se használj!
A kérdező hozzászólása: Oké.Köszi!

A turiban vettem egy tök jó farmert és egy felsőt, kimostam már, de még mindig érzem a túrkáló szagát. Mit tegyek hogyan mossam?

Legjobb válasz: Milyen szag az? Penész? Vagy valami más? Attól függ ugyanis, hogy mivel kell kiszedni.

Milyen szag az? Penész? Vagy valami más? Attól függ ugyanis, hogy mivel kell kiszedni.
Áztasd le ecetes vizben (1 liter vizbe 2 evökanál 10 %-os ecet), és hagyd benne egy éjszaka. Utána rendesen mosd ki, de öblitö helyett 2 ek ecetet tegyél a gépbe az öblitö helyére. Nem lesz ecetszaga, viszont az ecet nagyon erösen szagtalanit.
fújd be a parfümöddel(:
A kérdező hozzászólása: Nnem penész szag, inkább mikor sok ruha van egy helyen hosszú ideig akár egy zsákban összekötve. Az ecetet kibpróbálom, de fog megkopni a színe tõle? Parfüm semmi esetre sem még rontana a helyzeten.
Az ecetet a textilüzemekben arra használják, hogy a szineket rögzitsék, és otthon is az egyik legjobb módszer a szinek felfrissitésére. A parfüm viszont tényleg csak rontana a helyzeten.


Kimostam a telefonom! Mit tegyek?

Sziasztok!Tegnap véletlenül kimostam a telefonomat! kicsit több ,mint 2 óráig mostam!A telefon Sone Erisscon Xperia Ray!Az lenne a kérdésem,hogy van e még rá esély ,hogy visszakerül a normális állapotába!?És ha van valamilyen ötletetek pls irjátok le!Köszönöm a válaszokat

Legjobb válasz: Vasald ki,majd irány a méhtelep!

Vasald ki, majd irány a méhtelep!
hogy mit tegyél: vegyél új mobilt vagy használd egy régi mobilod semmi esély nincs rá hogy visszakerül a normális állapotába.

Lányok, asszonyok! Ti mit csináltok, ha mosás után beleposhad a ruhába a víz? Mivel lehet eltávolítani azt a rémes szagot? Már többször kimostam azóta azokat a ruhákat, de még mindig büdös. Mit tegyek?

Legjobb válasz: nekem is van 1 ilyen pólóm. pedig mindig azonnal kiteregetem, ráadásul jó meleg helyre, mégis posszant szaga lesz. még nem próbáltam, de lassan az lesz, h mosás után nem kiterítem, hanem beáztatom öblítõbe egy napra. hátha lesz vmi javulás.

nekem is van 1 ilyen pólóm. pedig mindig azonnal kiteregetem, ráadásul jó meleg helyre, mégis posszant szaga lesz. még nem próbáltam, de lassan az lesz, h mosás után nem kiterítem, hanem beáztatom öblítõbe egy napra. hátha lesz vmi javulás.
zárt helyen(fürdõ) száritod? Én ált (télen is ha nem esik semmi) mindig kirakom egy órára-kettõre a levegõre h kicsit megkapja a szél és utánna száritom bent. Eddig soha nem volt ilyen problémám :D
Én anno a folyosóra teregettem, azokat a ruhákat, amit nem nagyon használunk, így gondoltam van ideje megszáradni!Hát mondanom sem kell rémes szaga lett, mert lassan száradt, és a legbüdösebb lábszag is kutya füle volt hozzá képest!Én bedobtam vissza a gépbe dupla öblítõvel, mosógéllel, 60 fokra!Kihozta a bûzt, de tanultam belõle4Inkább égtelenkedjen egy napot a szobába a szárító, de nem járok így többet!
Nekünk akkor szokott ilyesmi elõfordulni, ha kimossuk de elfelejtjük kivenni a mosógépbõl a ruhákat. Néha elõfordul, mert épp nem üres a kosár amibe ki szoktuk szedni, vagy sietünk nem figyelünk stb. csak akkor vesszük észre amikor megint megyünk mosni valamit... Néha elég büdös. Én csak át szoktam öblíteni. Mosni nem, csak egy öblítésre és utána centrire beteszem a gépbe. Így már nem büdös. Ha mégis akkor kimosom és kész. Nekem nem szokott büdös maradni. Esetleg az ecetet kipróbálnám. Vagy magasabb fokon átmosni. Én ilyenkor volt, hogy 60 fokon átmostam, utána semmi szaga nem volt. Ha ez sem segít akkor öblítõs vízbe áztatni... majd kimosni megint aztán az udvaron megszárítani (vagy szellõs helyen). Ha utána szárazon is büdös akkor nem tudom én kötelet fûznék belõlük és azzal kötném fel magam. :D
A lényeg, hogy hamar száradjon meg, lehetõleg szellõs helyen. Na a fürdõk többsége pont nem alkalmas ruhaszárításra, esetleg haygd nyitva az ajtót, vagy hõsugárzóval fûtds fel a fürdõt kicsit.Amikor a hûvös szobában teregetek, és becsukódik az ajtó, és még 2 napig is nedves a suha, akkor utána az már csak büdösdik sajnos. Teregess szobában, vagy ahogy elõttem írták, kint egy kicsit, hogy kifújja a szél. Lehet hogy a centrid nem 100-es hanem csak 700-as, akkor is több víz marad a ruhában, nehezebben szárad.Az ecetes öblkítést én is kipróbálnám. Jah és még vmi! Nálunk egy egyenruha nadrág-ami mûszûálas, és festett, iszonyú büdös vizesen. Az összes másik munkás pamutruhát megbüdösítette vele. Mióta rájöttem, azt a gatyát csak külön mosom. Talán nálad is van egy ilyen "vizesen büdös" ruhád...
Azt hittem én vagyok paranoiás, mert nálunk a többiek azt mondták semmi szaga nincs, én meg az egész fürdõben éreztem (ott vagy kiteregetve). Bocsánat az off-ért, de én is nagyon kíváncsi vagyok.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, az ötleteket kipróbálom, bár nem tudom mit szól a kasmírpulcsim a 60 fokhoz???
Jaj, szerintem azt ne rakd be 60 fokra! Ilyen kényesebb anyagokat inkább ne. Annál talán az áztatás segíthet, vagy ecetes átmosás.

A piros pénztárcámmal együtt kimostam a pénzem. Mit tegyek?

Az a baj, hogy megfogta, és most ilyen pirosas színe van a pénznek, és félek, hogy azt hiszik majd, bankot raboltam. Mint ahogy ebben az esetben:

Legjobb válasz: Vidd be bankba ott ki kell cserélniük ha 51%-a megvan. Szóval ha kis részen olyan szabd le. Én így hallottam de néz utána.

Vidd be bankba ott ki kell cserélniük ha 51%-a megvan. Szóval ha kis részen olyan szabd le. Én így hallottam de néz utána.
igen, kis kezelési díj fejébe beváltják bankban
A kérdező hozzászólása: De az egész festékes lett majdnem, nem tudom levágni. Egyébként kell fizetni kezelési díjat? Az mennyi?
Állítólag a citromlé jó rá.
szerintem vidd el tisztítóba, ne kísérletezz otthon tovább, nehogy tönkretedd az anyagot.
Szerintem is vidd tisztítóba, ha még hordani szeretnéd. Off: A sok háziasszony isteníti ezeket az ariel meg hasonlók, akkor mégsem olyan jó? még jó, hogy nem vettem.. Érdekes, nem?
A kérdező hozzászólása: elvittem. azt mondtak szerintük felesleges tisztoba adnom joszándékbol mondjak mert azt nem garantálják hogy kijön a folt. és szerintük ez farmerszerü anyag nagy baja nem lehet de a felelösséget nem vállaják. esetleg még házi praktikák? Az ariel folltisztitó nem vitte ki pedig sokat tettem rá

Kimostam kézzel a fluoreszkáló vánkosomat és most nagyon büdös szagot áraszt, mit tegyek ellene?

kezimosás van a cimken 40 os vizben....gepbe nem lehet tenni...most nagyon budos..van valami otlet?

Legjobb válasz: 70 szazalek polyester 30 molytan ma mar nem annyira buzos,,,,,,de inkabb a fluoreszkalos fele budos,,,,,,es igen elegge istalo szaga van

A kérdező hozzászólása: 70 szazalek polyester 30 molytan ma mar nem annyira buzos, , , , , , de inkabb a fluoreszkalos fele budos, , , , , , es igen elegge istalo szaga van
Milyen jellegû a szaga? Én vettem egyszer egy párnát, ami, mint kiderült, belül gyapjúval volt kitömve, és amikor kimostam, szabályos istállószaga volt. Idõvel magától elmúlt, bár néhány napig nem akaródzott egy helyiségben tartózkodni vele.

Véletlenül kimostam 1 ujságot a fekete ruhákkal. Száradás után sem lehet lerázni róluk a sok szöszt. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Következõ mosáskor lejön. Vagy ha nincs türelmed kivárni, tedd be legalább egy öblítésre még egyszer a ruhákat.

Következõ mosáskor lejön. Vagy ha nincs türelmed kivárni, tedd be legalább egy öblítésre még egyszer a ruhákat.
Elsõ válaszoló, ez vonatkozik a papírzsepire is? Mert nekem a 8. mosás után se jöttek ki a szöszök a fekete pólóból.
száraz ruhát probáld nedves kefével tisztogatni v. nedves kézzel szedegetni.
Vizes kefével nekem is kijött, legalább is a pólóból.Ráhúztam a vasalódeszkára és úgy keféltem ki de megérte :) ami kényesebb anyag és jól belemegy a szösz azt csak kicsipkedni tudtam belõle kézzel :( hát idõigényes de jobbat még én sem hallottam...örülök ha segítettem!

Mit tegyek ha kimosták a barátom agyát? (de nagyon)

Barátommal 2 éve vagyunke gyütt.Minden együtt történt el?ször:csók szex,midnen...és szerlemb?l természetesen.

Legjobb válasz: Már bocs, de szerintem mondd meg neki, hogy válasszon! Vagy a gyülekezet, vagy te, mert úgy látszik egyszerre nem megy! Az, hogy nincs senkid hogy érted? Most akkor csak azért vele maradsz? Elõbb utóbb téged is bele akar hülyíteni ebbe a szektába! Most légy észnél! Hidd el, lesz jobb, aki többre tart téged bármiféle "istenségtõl"!

Már bocs, de szerintem mondd meg neki, hogy válasszon! Vagy a gyülekezet, vagy te, mert úgy látszik egyszerre nem megy! Az, hogy nincs senkid hogy érted? Most akkor csak azért vele maradsz? Elõbb utóbb téged is bele akar hülyíteni ebbe a szektába! Most légy észnél! Hidd el, lesz jobb, aki többre tart téged bármiféle "istenségtõl"!
Válszd azt akinek az eszében csak te jársz napok óta és már a szívébe zárt téged örökre. :)
Igen már az elsõ válaszból látszik is hogy lesz egy-két hülye aki totál baromságokat fog írni. Basszus nem irigyellek. Én is hiszek istenbe, annyira kb hogy évente 2szer imádkozom. De ez már nagyon túlzás... Hát ... Próbálj meg leülni vele és elbeszélgetni. Mond neki hogy maradjon csöndbe és hallgasson végig. Mond el neki ugyan azt mint amit itt nekünk is, persze kicsit visszafogottabban, hátha rájön h kicsit túlzásokba esett. Ne szidd neki istent, meg ne mondj olyan h hülyeség hinni benne, mert akkor az neki nagyon rosszul fog esni. Beszélj vele, hogy higgyen istenbe, de legyen olyan mint régen. Nem bûn ha megfogja a feneked... isten minek teremtette volna a fenekünket ha nem arra hogy fogdossák:D na jó, de most komolyan. Ülj le vele és beszélgess el vele õszintén, veszekedés nélkül. Hátha segít. Tudom ezzel abszolút nem segítettem, de azért remélem megoldódik ez a baj.
Azt hittem, egyedül vagyok a gondommal, de ezek szerint nem. Nálunk is hasonló a helyzet (ennyire nem durva, szerintem nem ugyannaban a szektában vannak), de azért mióta az én pasim is eljár, teljesen megváltozott, és ezáltal a kapcsolatunk is :( A család nagyon sokat nyom a latba, nálunk is ezzel kezdõdött... Ha a paid 15 éves, akkor gondolom Te is annyi lehetsz, szóval még õrülten fiatal. Ne hagyd, hogy tönkre tegyen idegileg (én tudnék mesélni, hogy milyen hülye lettem)! Fiatal vagy, élj inkább- persze nem azt akarom mondani, hogy nem lehetsz vallásos, egyébként és is hiszek istenben, de azért mindennek van határa! Ha a családi háttered rossz, ne válassz magadnak olyan jövõt, amitõl be fogsz kattanni! A saját helyzetedet csak Te ismered, de szerintem próbálj más kapaszkodót keresni. Õszintén sok sikert és még több kitartást kívánok Neked!
Itt két ember élete is válságban van: - a fiúd. Nagyon sajnálom, de õrajta valószínûleg nem lehet többé segíteni. Neki vége, leírhatod. Tényleg profi módon kimosták az agyát - ugyanis a katolikus valásban a csók és az ilyen érintés már bocsánatos bûn - vagyis pl. nem kell meggyónni. - te magad. Ugye te is vallásos vagy. Szereted õt, és jó társa lennél. De sajnos ez többé már nem lehetséges. EL KELL ENGEDNED - különben a szekta téged is beszipkáz és neked is véged van, mint embernek. Menekülj tõle, amíg teheted! Soha többé ne keresd, ne akard felveni vele a kapcsolatot! ...és a helyedben ezt elmondanám a szüleinek is. Ha valaki, akkor õk még tehetnek érte valamit.
Hát, én így elsõre azt mondanám, hogy tök reménytelen. Ha valakinek így tényleg "elmegy" az agya, mert hát azért elég durva, hogy eddig minden volt, most meg bevonul kb. papnak.. akkor erre nincs sok esély. Max majd egyszer véletlenül kijózanodik. Én azt tanácsolom, hogy idézz fel neki dolgokat! Emlékeket. Hogy eszébe jusson mennyire szeretett téged, és milyen jó volt együtt... Hátha ez segít valamit. De ha nem , kénytelen vagy elfelejteni!! De lesz másik, annyi pasi van még a világon.. :) Sajnálom a történetedet :(
Nehogy már miatta vagydosd magad!!! Még ha egy földre szállt angyal lenne is, akkor sem érdemelné meg, hogy miatta szenvedj- fõleg fizikailag! Az a pasas egy hülye, ha azt a sok gyagyást választja helyetted, hagyd a fenébe és nehogy egy percig is bánkódj miatta, mert nem éri meg. Te sokkal értékesebb vagy ennél! Egyébként ha nem tévedek, a legfõbb parancs a szeretet- akkor milyen "vallás" az, ahol így semmibe veszik a "felebarátokat"? Pff... Szánalmas
A pasid megbolondult... sajnálom.. vagy csak dobni akar téged és ezért találta ki ezt az istenes dumát...szerintem hagyd ott... én nem bírnám egy napot sem így....
who, én 15 éves vagyok, szvla nem tudom mennyire komolyan veszed a válaszom, de sztem hagyd el, tudod ezek a gyülekezetek erre mennek, egy idõ után beszûkülnek, mint a Te barátod és csõlátás meg elvakultság...hagyd ott, tényleg nem tehetsz semmit, ha egy idõ után lemond errõl, akkor is ott lesz az esély, mert ebbõl lejön hogy befolyásolható ember..:Sjaaj és alap egy kapcoslatban az érintés a csók a szex e nélkül látod hogy TE sem és senki sem tudo meglenni, és ha mind a kettõtöknek roszs a háttere akkor tényleg arra vágysz hogy a párkapcsolatodban is rossz legyen? ha egyszer támaszt keresel...akkor ne benne keresd!!HAGYD EL!!! nem tudsz mást cisnálni, ha ilyen sátánosdit játszik, mi lesz ah egyszer szépen felnyársal vmi késre, ez durva de úristen ha ennyire tudják fanatizálni szte simán megtörténhet
ja, Te is 15 vagy , akkor meg kortársadtól hallod, kérlek ne vagdosd magad, szedd össze magad, ez így nem mehet tovább!!!
Hát hallod, én is ebben a vallásban vagyok(gondolom Jehova Tanúja, ugye?)=Me csak ott vannak ienek:S:O Am engem ez a vallás nem érdekel, van barátom, anyumék nem örölnek neki, de megszereték a pasimat.Csak ne legyen szex, me az paráznaság meg minden..bla-bla, de már rég volt minden:D(3, 5hóvunk együtt)és én egyálatlán soha nem fogom megbáni, me naon szeretem és nem fog engem érdekel ott semmi! A barátom elfogad így meg minden:) (me még kötelezõ járnom oda pff., me csak 16 leszek) De eltudom képzelni mennyire fáj neked, nem yo, de 15 vagy, sok más fiú van, de ha naon szereted akko várj míg feleségül vesz:Dvagy nem tom:S De szerintem ha már 2 éig együtt voltatok, és akko is ugyanezt mondták el ott mint most, ezt nem értem:S nem tom mit mondhatak, (nekem akár mit mondhatnak, nemérdekel:D)neki, h ilyen hirtelen át ment"szûz kisfiúvá"de sztem egy hosszú kis átmeneti dolog ne add fel, sztem szerezzd vissza, én ugy látom ezt(mivel én is ien vallásban nõtem fel)h vissza fog még jöni hozzád, csak küzdj érte, am 2 évig gondolom minden volt nem olyan könnyû azt megbocstani meg minden hirtelen h "hopp"elfog gondolkozni rajta, h mennyire megbántot meg minden! Lehet a szülei vmit mondtak neki v nem tom:S de így hirtelen vki megváltozon így:Snaon fura:S Am remélem minden jó lesz közetek és tovább lesztek együtt!És azé ne bánkodj ha nem megy, sok fiú van, akinek nincsenek ien kondjaik, de vkiket nem zavar ez a vallás:S Sok sikert!!Gondolok Rád:)
ezeket a hülye gyülekezeteket ki kéne írtani . bibliát matekon ésa tanár mitszólt hozzá fel kéne jelenteni azt a gyülekezetet most még "csak" ez de maj nemsokára jön h irassák agyülekezetnek a házat kocsit stb. "isten dicsõségére" na persze
Sajnos az agymosás nem túlzás. Ha valakibe belesúlykolunk egy gondolatot, egy viselkedésmintát, az - pláne 15 évesen - ha nem elég erõs lelkileg, valóban megváltozik, mert a tudata ugyanazt az erõs benyomást fogja ismételgetni, és mindent azon keresztül kezd látni. Ez gyerekek megrontása, csak nem hagyományosan vett szexuális értelemben. A személyiségét rontották meg egy a normális mintát túlharsogó beteg mintával. Pont úgy és azért sikerül, mert az túlharsogja, teljesen betölti a tudatát. Nem tudsz rajta segíteni, ez a helyzet nem az a szint, hogy "problémáink vannak, kinek nincsenek, de megbeszéljük". Egyet tehetsz: megszakítod vele a kapcsolatot. Lesz más, soha ne higgy annak az érzésnek, hogy biztosan nem lesz. :)
Ajaj, mivel közel lakok ahoz a hit parkhoz, minden hétvégén látom a sok agymosottat. rengetegen vannak, sok komlett család, nemis értem hogy lehet enyi embert bepalizni. Volt már hogy engemis letámadtak az utcán, persze gyorsan elhajtottam õket. Szóval a rosz hír, hogy valószínûleg menthetetlen. A jó hír hogy nagyon fiatal vagy, ott kell hagyni, és keresni mást. Egy ideig nehéz lesz, de ez az egyetlen út.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat...teljesen kikészültem...Most fogtok hülyét kapnki...amit itt elmondtatok én ezt mind megtettem!Felidéztem a múltat, almondtam h ez nem jó, hogy megváltozott, mindent!!!!!!Szarik rá már bocsánat!!Hiába kaszabolom szét a kezem sniccerrel, hiába veszek be milliárd gyógyszert....fel sem figyel rá, hogyha egy kicsit mélyebbre vágok, vagy akár oylan gyógyszereket evszek be, akkor el is patkolhatok...nem bírja kordában tartani ezt a sok b..ságot.Remélem túlélem.Nem lesz egyszerû...köszönöm nektek!!!
Utánanéztem egy kicsit ennek a gyülekezetnek, és eddigi ismereteim szerint (meg ahogy én gondolom) ez az egyik legveszélyesebb irányzat... Elég sokmindent hallani, és ugye nem hiszünk el mindent, de még ha csak a fele is igaz, akkor is borzasztó szerintem. (Én elég érdekes nézetet vallok, hagyományos értelemben én sem vagyok vallásos, szerintem Istent mindenki magának- magában találja meg, ehhez nem kell semmi hókuszpókusz.) A pasid tuti, hogy soha nem fog megváltozni, mivel elég közelrõl sulykolják bele (családon belül is) ezeket az agymosó dolgokat. Esetleg próbáld megmondani neki, hogy ez neked sok, félted, és szeretnéd visszakapni a régi önmagát, akibe beleszerettél. Viszont készülj fel a elutasításar, mert valószínû, hogy tényleg "kimosták az agyát" ahogy te is nagyon jól láttad. Válassz valaki jobbat, és ne is legyen lelkiismeret- furdalásod, mert jól meglesz õ az új közösségével(csak nehogy seggre essen...). Az ilyen emberek azt sem látják meg, ami kiszúrja a szemüket, de lehet hogy évek múlva visszasírja majd a "normális" életét! Jól válassz, és sok boldogságot a jövõben! :)
Az, ha minden nap találkozol vele az osztályban, elviselhetõ. Ülj messzebb! Amit tett, az szerintem nem viselhetõ el, és még csak rosszabb lesz. Ne reménykedj abban, hogy majd észhez tér: még, ha magától ESETLEG meg is tenné - sok ügyes és okos ember fog azon dolgozni, hogy NE nyíljon ki a szeme. A tanárodnak is elmesélheted. Vele csak jó viszonyban vagy? Õ majd beszél a szülõkkel... Meddig lesztek még egy iskolában? Egyébként könnyen lehet, hogy az iskolát is ott fogja hagyni. Hiszen az maga a fertõ: csupa olyan kísértéssel, amilyen TE is vagy! Nem?
Ne mond azt, hogy tönkre ment az életed, mert még fiatal vagy és újrakezdeni az esetek99, 9%-ában lehet!!
A kérdező hozzászólása: Jah és Pünkösdi Karizmatikus :S
A kérdező hozzászólása: NEEM!Éppen ez a pláne benne!Én nem vagyok vallásos!Meg sem vagyok keresztelve....tönkrement az életem...dehát mindennap látom, az osztálytársam a padtársam nem olyan... könnyû
A kérdező hozzászólása: Jah, am ez a Kõbányai Hit Park...
A kérdező hozzászólása: Sajnos igen igazatok van, mert megpróbált belevinni!Azt mondta hogy próbáljam ki avgy váljunk szét...szívtelen lett és bolond!!!Már elmondtam neki, nem egyszer kaptím ma is sírógörcsöt ha szépen mondom ha csúnyán sehogy nem ért belõle!!!!Szüntelen azt mondja hogy õ nem hibázik...DE IGEN ÉN MEG IDEGRONCS LESZEK!!Köszy a válaszokat.Azért jó tudni, hogy nem vagyok egyedül...igen mivel osztálytársak vagyunk egy idõsek is..
Mivel lassan 2 éves az utolsó bejegyzés így gondolom (remélem) megoldódott a probléma.Csupán azt szeretném hozzáfûzni hogy a kereszténység mindig egy átok volt az emberiség fején, egy pestis amit generációról generációra terjesztenek.Ez is egy tanulságos eset volt arra hogy lássuk a kereszténység igazi arcát és a "nagy keresztény szeretetet".


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!