Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek kimosták (12 db)

Segítség! Éppen leöntöttem a kutya kakijat ecetes vizzel, hogy többé ne végezze el oda a dolgát és egy kevés belespriccelt a szemébe! Kimostam mindkét szemét és az arcát bõ tiszta vízzel, és teljesen normálisan használja a szemét. Mit tegyek?

Mégis, volna valami amit még megnézzek a szemén vagy tegyek?

Legjobb válasz: ha a kutyának nincs baja akkor mit akarsz még csinálni? Kimostad neki,és már jól van. Ha esetleg bevérzik a szeme,vagy láthatóan hunyorog rá,akkor meg menjetek el dokihoz,hogy nézze meg. Amúgy nem tudom,hogy milyen ötlet vezérelt arra,hogy nyakon önts egy adag kutyakakit egy kis ecettel...kicsit furán hangzik az egész. Inkább ha azt akarod,hogy egy bizonyos helyre ürítsen,akkor a nem kívánt helyre rakott téglát fogd meg, (zacsival,vagy lapáttal) és tedd oda,ahova akarod,hogy kakiljon, és ha oda fog kakilni,ahova szeretnéd dicsérd meg nagyon. Ha meg nem kívánt helyre,akkor hagyd figyelmen kívül,és cipeld át a jó helyre.

ha a kutyának nincs baja akkor mit akarsz még csinálni? Kimostad neki, és már jól van. Ha esetleg bevérzik a szeme, vagy láthatóan hunyorog rá, akkor meg menjetek el dokihoz, hogy nézze meg. Amúgy nem tudom, hogy milyen ötlet vezérelt arra, hogy nyakon önts egy adag kutyakakit egy kis ecettel...kicsit furán hangzik az egész. Inkább ha azt akarod, hogy egy bizonyos helyre ürítsen, akkor a nem kívánt helyre rakott téglát fogd meg, (zacsival, vagy lapáttal) és tedd oda, ahova akarod, hogy kakiljon, és ha oda fog kakilni, ahova szeretnéd dicsérd meg nagyon. Ha meg nem kívánt helyre, akkor hagyd figyelmen kívül, és cipeld át a jó helyre.
A kérdező hozzászólása: Rendben köszi. :)

Mi tegyek? A szemembe ment a tusfürdő. Kimostam, de piros, ég és ha lecsukom iszonyatosan fáj, és olyan mintha lenne benne valami. Szúr. Mit tegyek, hogy elmúljon?

Legjobb válasz: Kötõhártyagyulladásod lehet a tusfürdõtõl. Amíg a gyulladás fennáll, törni fog. Pár nap alatt elmúlik, és nyugodtan cseppenthetsz mûkönnyet, hamarabb kimosódik a vegyszer.

Kötõhártyagyulladásod lehet a tusfürdõtõl. Amíg a gyulladás fennáll, törni fog. Pár nap alatt elmúlik, és nyugodtan cseppenthetsz mûkönnyet, hamarabb kimosódik a vegyszer.
Mosd vízzel tovább, el fog múlni nem soká. én Folyékony szappannal játszottam el... Ja és szemcseppet véletlen se használj!
A kérdező hozzászólása: Oké.Köszi!

A turiban vettem egy tök jó farmert és egy felsőt, kimostam már, de még mindig érzem a túrkáló szagát. Mit tegyek hogyan mossam?

Legjobb válasz: Milyen szag az? Penész? Vagy valami más? Attól függ ugyanis, hogy mivel kell kiszedni.

Milyen szag az? Penész? Vagy valami más? Attól függ ugyanis, hogy mivel kell kiszedni.
Áztasd le ecetes vizben (1 liter vizbe 2 evökanál 10 %-os ecet), és hagyd benne egy éjszaka. Utána rendesen mosd ki, de öblitö helyett 2 ek ecetet tegyél a gépbe az öblitö helyére. Nem lesz ecetszaga, viszont az ecet nagyon erösen szagtalanit.
fújd be a parfümöddel(:
A kérdező hozzászólása: Nnem penész szag, inkább mikor sok ruha van egy helyen hosszú ideig akár egy zsákban összekötve. Az ecetet kibpróbálom, de fog megkopni a színe tõle? Parfüm semmi esetre sem még rontana a helyzeten.
Az ecetet a textilüzemekben arra használják, hogy a szineket rögzitsék, és otthon is az egyik legjobb módszer a szinek felfrissitésére. A parfüm viszont tényleg csak rontana a helyzeten.


Lányok, asszonyok! Ti mit csináltok, ha mosás után beleposhad a ruhába a víz? Mivel lehet eltávolítani azt a rémes szagot? Már többször kimostam azóta azokat a ruhákat, de még mindig büdös. Mit tegyek?

Legjobb válasz: nekem is van 1 ilyen pólóm. pedig mindig azonnal kiteregetem, ráadásul jó meleg helyre, mégis posszant szaga lesz. még nem próbáltam, de lassan az lesz, h mosás után nem kiterítem, hanem beáztatom öblítõbe egy napra. hátha lesz vmi javulás.

nekem is van 1 ilyen pólóm. pedig mindig azonnal kiteregetem, ráadásul jó meleg helyre, mégis posszant szaga lesz. még nem próbáltam, de lassan az lesz, h mosás után nem kiterítem, hanem beáztatom öblítõbe egy napra. hátha lesz vmi javulás.
zárt helyen(fürdõ) száritod? Én ált (télen is ha nem esik semmi) mindig kirakom egy órára-kettõre a levegõre h kicsit megkapja a szél és utánna száritom bent. Eddig soha nem volt ilyen problémám :D
Én anno a folyosóra teregettem, azokat a ruhákat, amit nem nagyon használunk, így gondoltam van ideje megszáradni!Hát mondanom sem kell rémes szaga lett, mert lassan száradt, és a legbüdösebb lábszag is kutya füle volt hozzá képest!Én bedobtam vissza a gépbe dupla öblítõvel, mosógéllel, 60 fokra!Kihozta a bûzt, de tanultam belõle4Inkább égtelenkedjen egy napot a szobába a szárító, de nem járok így többet!
Nekünk akkor szokott ilyesmi elõfordulni, ha kimossuk de elfelejtjük kivenni a mosógépbõl a ruhákat. Néha elõfordul, mert épp nem üres a kosár amibe ki szoktuk szedni, vagy sietünk nem figyelünk stb. csak akkor vesszük észre amikor megint megyünk mosni valamit... Néha elég büdös. Én csak át szoktam öblíteni. Mosni nem, csak egy öblítésre és utána centrire beteszem a gépbe. Így már nem büdös. Ha mégis akkor kimosom és kész. Nekem nem szokott büdös maradni. Esetleg az ecetet kipróbálnám. Vagy magasabb fokon átmosni. Én ilyenkor volt, hogy 60 fokon átmostam, utána semmi szaga nem volt. Ha ez sem segít akkor öblítõs vízbe áztatni... majd kimosni megint aztán az udvaron megszárítani (vagy szellõs helyen). Ha utána szárazon is büdös akkor nem tudom én kötelet fûznék belõlük és azzal kötném fel magam. :D
A lényeg, hogy hamar száradjon meg, lehetõleg szellõs helyen. Na a fürdõk többsége pont nem alkalmas ruhaszárításra, esetleg haygd nyitva az ajtót, vagy hõsugárzóval fûtds fel a fürdõt kicsit.Amikor a hûvös szobában teregetek, és becsukódik az ajtó, és még 2 napig is nedves a suha, akkor utána az már csak büdösdik sajnos. Teregess szobában, vagy ahogy elõttem írták, kint egy kicsit, hogy kifújja a szél. Lehet hogy a centrid nem 100-es hanem csak 700-as, akkor is több víz marad a ruhában, nehezebben szárad.Az ecetes öblkítést én is kipróbálnám. Jah és még vmi! Nálunk egy egyenruha nadrág-ami mûszûálas, és festett, iszonyú büdös vizesen. Az összes másik munkás pamutruhát megbüdösítette vele. Mióta rájöttem, azt a gatyát csak külön mosom. Talán nálad is van egy ilyen "vizesen büdös" ruhád...
Azt hittem én vagyok paranoiás, mert nálunk a többiek azt mondták semmi szaga nincs, én meg az egész fürdõben éreztem (ott vagy kiteregetve). Bocsánat az off-ért, de én is nagyon kíváncsi vagyok.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, az ötleteket kipróbálom, bár nem tudom mit szól a kasmírpulcsim a 60 fokhoz???
Jaj, szerintem azt ne rakd be 60 fokra! Ilyen kényesebb anyagokat inkább ne. Annál talán az áztatás segíthet, vagy ecetes átmosás.

Kimostam a telefonom! Mit tegyek?

Sziasztok!Tegnap véletlenül kimostam a telefonomat! kicsit több ,mint 2 óráig mostam!A telefon Sone Erisscon Xperia Ray!Az lenne a kérdésem,hogy van e még rá esély ,hogy visszakerül a normális állapotába!?És ha van valamilyen ötletetek pls irjátok le!Köszönöm a válaszokat

Legjobb válasz: Vasald ki,majd irány a méhtelep!

Vasald ki, majd irány a méhtelep!
hogy mit tegyél: vegyél új mobilt vagy használd egy régi mobilod semmi esély nincs rá hogy visszakerül a normális állapotába.

A piros pénztárcámmal együtt kimostam a pénzem. Mit tegyek?

Az a baj, hogy megfogta, és most ilyen pirosas színe van a pénznek, és félek, hogy azt hiszik majd, bankot raboltam. Mint ahogy ebben az esetben:

Legjobb válasz: Vidd be bankba ott ki kell cserélniük ha 51%-a megvan. Szóval ha kis részen olyan szabd le. Én így hallottam de néz utána.

Vidd be bankba ott ki kell cserélniük ha 51%-a megvan. Szóval ha kis részen olyan szabd le. Én így hallottam de néz utána.
igen, kis kezelési díj fejébe beváltják bankban
A kérdező hozzászólása: De az egész festékes lett majdnem, nem tudom levágni. Egyébként kell fizetni kezelési díjat? Az mennyi?
Állítólag a citromlé jó rá.
szerintem vidd el tisztítóba, ne kísérletezz otthon tovább, nehogy tönkretedd az anyagot.
Szerintem is vidd tisztítóba, ha még hordani szeretnéd. Off: A sok háziasszony isteníti ezeket az ariel meg hasonlók, akkor mégsem olyan jó? még jó, hogy nem vettem.. Érdekes, nem?
A kérdező hozzászólása: elvittem. azt mondtak szerintük felesleges tisztoba adnom joszándékbol mondjak mert azt nem garantálják hogy kijön a folt. és szerintük ez farmerszerü anyag nagy baja nem lehet de a felelösséget nem vállaják. esetleg még házi praktikák? Az ariel folltisztitó nem vitte ki pedig sokat tettem rá

Kimostam kézzel a fluoreszkáló vánkosomat és most nagyon büdös szagot áraszt, mit tegyek ellene?

kezimosás van a cimken 40 os vizben....gepbe nem lehet tenni...most nagyon budos..van valami otlet?

Legjobb válasz: 70 szazalek polyester 30 molytan ma mar nem annyira buzos,,,,,,de inkabb a fluoreszkalos fele budos,,,,,,es igen elegge istalo szaga van

A kérdező hozzászólása: 70 szazalek polyester 30 molytan ma mar nem annyira buzos, , , , , , de inkabb a fluoreszkalos fele budos, , , , , , es igen elegge istalo szaga van
Milyen jellegû a szaga? Én vettem egyszer egy párnát, ami, mint kiderült, belül gyapjúval volt kitömve, és amikor kimostam, szabályos istállószaga volt. Idõvel magától elmúlt, bár néhány napig nem akaródzott egy helyiségben tartózkodni vele.

Véletlenül kimostam 1 ujságot a fekete ruhákkal. Száradás után sem lehet lerázni róluk a sok szöszt. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Következõ mosáskor lejön. Vagy ha nincs türelmed kivárni, tedd be legalább egy öblítésre még egyszer a ruhákat.

Következõ mosáskor lejön. Vagy ha nincs türelmed kivárni, tedd be legalább egy öblítésre még egyszer a ruhákat.
Elsõ válaszoló, ez vonatkozik a papírzsepire is? Mert nekem a 8. mosás után se jöttek ki a szöszök a fekete pólóból.
száraz ruhát probáld nedves kefével tisztogatni v. nedves kézzel szedegetni.
Vizes kefével nekem is kijött, legalább is a pólóból.Ráhúztam a vasalódeszkára és úgy keféltem ki de megérte :) ami kényesebb anyag és jól belemegy a szösz azt csak kicsipkedni tudtam belõle kézzel :( hát idõigényes de jobbat még én sem hallottam...örülök ha segítettem!

Kimostam a rattan fotelből a foltot, és ahol viz érte mindenütt ilyen barna foltos lett és büdös. Mit tegyek?

Legjobb válasz: szia.Rakd ki a napra kikell hogy száradjon.A fa nem tartja meg a vizet.

szia.Rakd ki a napra kikell hogy száradjon.A fa nem tartja meg a vizet.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!