Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek idáig (607 db)

Cuncikám, érettségizz le.
A kérdező hozzászólása: Egyik bnõm azt javasolta irjak neki sms-t mert akkor nem kell égnem ha elutasít:sde azt olyan gáznak gondolom bár nem tudom:$
szerintem is irj neki smst. de ne egybol a lenyegre terj hanem minden nap kerdezd meg h h van meg ijenek.. komunikaljatok sulin kivul is :) .
A kérdező hozzászólása: köszi remélem összejön bár...nagyon szeretném:D;)
Szia! Voltam ugyanebben a cipõben, és én volt hogy sms-t írtam rá, és nem volt égés. Igazat adok az elõttem szólónak, kérdezd meg hogy hogy van, próbálj vele beszélgetni, mosolyogj rá, bármi..És természetesen tanulj az óráira, az plusz pont:P Sok sikert, és majd írd meg h alakult!!
A kérdező hozzászólása: És ti összejöttetek vagy lett valami?:$majd megírom szia:)
szerintem az sms is ugyanolyan ciki.kepzeld el hogy erzed magad majd utana az orajan:) :P
A kérdező hozzászólása: Mivel most végzek sulival nem lesz ciki az órája:D
A kérdező hozzászólása: szeretem de félek hogy visszautasít:$
hát ha õ is kedvel téged akkor mért ne kérdezhetnéd meg, hogy pl. meginna-e veled egy kávét és beszélgethetnétek. ha már nem fog tanítani nem gáz. az én pasim is tanár♥másik suliban tanít, én 18 õ 32.és tökéletesen mûködik a kapcsolatunk, nagyon szeretjük egymást. a tanárok is emberek ne félj tõle:)
A kérdező hozzászólása: köszönöm aranyos vagy:) megpróbálom csak nem utasit vissza rem mert ...akk ...:$
Szerintem beszéldd meg vele és majd éretségi után térj vissza erre a témára
A kérdező hozzászólása: neki nincs barátnõje:$ezt biztosan tudom :$nem tudom mit csináljak ..olyan kétségbeejtõ:$
Mint mondtam nagy égés volt, órákon mindig szemeztünk, vagyis én azt hittem, de nagyon mellénéztem a dolgot, mert eléggé meglepõdött, és nagyon udvariasan, de határozottan közölte, h sajnálja, nagyon aranyos csaj vagyok, de van barátnõje... Ekkora égést, azt hittem, h sosem heverem ki:) Egyébként iwiwen ismerõsöm, egy szó nélkül visszajelölt pár éve, de nem beszélünk, én pedig nem kérdeztem rá, h emlékszik-e:) ) Gyönyörû kisfia van, nekem is, kb egyidõsek :) )))
Nyeld be tövig.
Elõször szerintem hozzám fordulj :D
Ha ötöst akarsz akkor nyugodtan engedd be a kertecskédbe.
A kérdező hozzászólása: nem azért csin h jó jegyem legyen:stényleg kedvelem nagyon:s
Jaj de ari! :)
A kérdező hozzászólása: tényleg segitség kéne:$légyszike valaki:$
Én egyszer elhívtam egy tanáromat mikor már nem tanított, nagyon nagy égés volt:D
A kérdező hozzászólása: Miért mi történt?:$
Amikor középsulis voltam, én is láttam ilyet. A tesi tanár kikezdett egy tanitvánnyal, és titkoloztak. utána már a szertárban is csinálták. és azóta is együtt vannak. szoval ne gátoljon semmi, érettségi után probáld meg vele! ügyesen!
A kérdező hozzászólása: Köszike aranyos vagy!:d
16:45-ös vagyok. Semmi, mert nagyon fiatal voltam, bár tetszettem neki, sajnos nálunk ez nem következett be:( Viszont így is sok idõt töltöttünk együtt, sokat beszélgettünk, szép emlék marad.Vágj bele!:)

Mit tegyek, hogy a barátom ne vegyen engem garantáltnak? Szeretném, ha még ennyi idő után is 'megküzdene' a szerelmemért, de azt veszem észre, hogy azok az idők már elmúltak sajnos. :S

1 éve vagyunk együtt, az elején még persze éreztette velem, hogy istenn? vagyok, de mára már igazából úgy érzem, hogy 'velejárója' vagyok, és azt gondolja, hogy mindegy, mit tesz, én ott leszek neki. Én viszont szeretném, ha jobban becsülne engem! Mit tehetnék?

Legjobb válasz: Honnan tudod, hogy nem becsül? Gondolom, te se úgy bánsz vele, mint az elsõ héten, meg az elsõ randin. Lehet, hogy neki nem az a célja, hogy folyton harcoljon meg rettegésben éljen, mikor fog téged elveszteni, és mit tegyen még, hogy ne lépj le. Ne vegyél rá mérget, hogy van olyan pasi, aki ilyen kapcsolatra vágyik hosszú távon. A romantika, egymásra figyelés, szerelem : az egészen más dolog, mint a mindennapos harc, hogy jogosult legyen megtartani. A tartós, stabil kapcsolatnak azért van értelme, mert az ember tudja, hogy a másik "garantált", nem koccol le az elsõ nézeteltérésnél, ha a világ összeszakad, a párja akkor is ott lesz neki, mint (az egyetlen) biztos pont az életében.

Honnan tudod, hogy nem becsül? Gondolom, te se úgy bánsz vele, mint az elsõ héten, meg az elsõ randin. Lehet, hogy neki nem az a célja, hogy folyton harcoljon meg rettegésben éljen, mikor fog téged elveszteni, és mit tegyen még, hogy ne lépj le. Ne vegyél rá mérget, hogy van olyan pasi, aki ilyen kapcsolatra vágyik hosszú távon. A romantika, egymásra figyelés, szerelem : az egészen más dolog, mint a mindennapos harc, hogy jogosult legyen megtartani. A tartós, stabil kapcsolatnak azért van értelme, mert az ember tudja, hogy a másik "garantált", nem koccol le az elsõ nézeteltérésnél, ha a világ összeszakad, a párja akkor is ott lesz neki, mint (az egyetlen) biztos pont az életében.
Utolsó vagyok 24/N
1 év után még dúlnia kellene a szerelemnek. Mi több mint 7 éve vagyunk együtt a párommal, együtt is élünk, és változatlanul azt érzem, mint az elején, hogy én vagyok neki a legszebb, legfontosabb. Persze mindketten teszünk azért, hogy a kapcsolatunk jól mûködjön, ne laposodjon el. Beszéld meg vele, hogy mi bánt, és próbáljatok együtt változtatni. 25/N
Hajaj, ha már 1 év után ilyen gondok vannak az nem ígér túl fényes jövõt.Mi 3 éve vagyunk együtt, de még mindig kimutatja az érzéseit, és hogy én vagyok neki a legfontosabb és a legjobb.Át kéne ezt értékelned, és le kéne ülnötök megbeszélni.
Az elõttem szólóval értek egyet.A férjem még most is kimutatja mennyire imád.Gondolom annak meg van az oka hogy azt írod nem becsül meg.Az elsõ válaszoló szerintem félreértette a kérdésed, gondolom te nem szó szerint érted azt a megküzdést.Kérdésedre válaszolva legyél vele távolságtartóbb, ne beszélj neki az érzelmeidrõl, bizonytalanítsd el, de a tapasztalataim alapján azt kell hogy mondjam, 1 év után ez nagyon nem jó.Egy ideig lehet ezt csinálni hogy mikor elszáll vele a ló akkor elbizonytalanítod, õ beparázik hogy elveszíthet, egy ideig minden jó lesz, aztán megint minden ismétlõdik..ezt évekig lehet játszani, de egy kapcsolatban szerintem nem kéne hogy taktikázásra legyen szükség, mindig meg kéne hogy becsüljön, akkor is ha bátran kimutatod hogy mennyire szereted.
Beszélj vele vagy csak egyszerüen vidd rá a saját cselekedeteiddel, hogy kimutassa az érzelmeit. Én rossz példát szenvedtem el, mert mindig kimutattam a szeretetem, csak a kedves ex próbára tett, hajlandó vagyok-e akkor is küzdeni, ha más pasi van a képben. 2-szer küzdöttem, mert hülye voltam, aztán rájöttem, hogy Nekem ilyen élet nem kell, hogy minden 3. hónapban egy másik palit birkózzak le....
"azt gondolja, hogy mindegy, mit tesz, én ott leszek neki" És szerinted egy tartós kapcsolat attól jó, hogy azt érezteted vele, hogy bármikor lelécelhetsz? pff


Mit tegyek? 2, 3 Napja eszre vettem, hogy apad a tejem! Mit tegyek, hogy ne apadjon el? , vagy hogy tobb legyen es ne kelljen potoljam tapszerrel? Meg szeretnek szoptatni 1 ideig

Legjobb válasz: Mennyi idõs a baba? Próbálj meg sokat pihenni, rendesen enni, sokat inni és minél többször cicire tenni a babád, ez a legfontosabb!!! Emellett szoptatós teát inni, Urtica urrens ch5 homeós bogyót enni, alkoholmentes sör, stb. praktikákkal próbálkozni.

Mennyi idõs a baba? Próbálj meg sokat pihenni, rendesen enni, sokat inni és minél többször cicire tenni a babád, ez a legfontosabb!!! Emellett szoptatós teát inni, Urtica urrens ch5 homeós bogyót enni, alkoholmentes sör, stb. praktikákkal próbálkozni.
A kérdező hozzászólása: 2 hos!
Honnan veszed hogy apad? Ha csak arra gondolsz hogy eddig keményre telt a cicid és most meg ilyen már nincs, akkor az nem gond, sõt! az csak annyit jelent hogy végre nem termelsz többet mint ami neki kell, hanem pont annyit, és ez így optimális. Beállt a kereslet-kínálat, úgy mondják. Ha a baba pisil eleget és nem éhes látványosan, akkor tuti nincs baj, nem kell aggódni.
A kérdező hozzászólása: Hat sajnos, hogy ehes utana, arrol van szo, hogy ejszaka potoltam eddig hiaba volt tejem , mert bevolt gyulladva az egyik es csak a masikbol szopizott, szoval 1 mellemre raktam csak esigy ejszaka nem adtam, hogy jusson nappalra...helyre allt a mellem, szoptattam mind2 bol, de annyira gorcsoltkozben a babam, hogy sirt... es muszaly volt tapszerhez nyulnom, merthat ugy konnyebben megissza... es most pedig azt vettem eszre, hogy nincs eleg tejem, pedig volt mikor 4, 5 perc alatt megszivta magat es aludt 3 orat utana! Most pedig 2 kezzel kell tomjem a szajaba, mert 1altalan nincsen a cicimben feszeseg a tejtol miutan 3, 4 percet szopizik... mikor van tejem eleg 3, 4 , 5 perc es jol-lakik, de aztan ha szoptatok akkor sokaig szivja es nem lakik jol...!
Bérelj egy SNS készüléket (ilyen pl. a Medela Szoptanítja), és ahogy elõttem is írták, ne add fel, nyomasd a tejszaporító praktikákat! A cumisüveget el kéne felejteni, mert abból ugye könnyen hozzájut az anyaghoz, a cicin meg meg kell dolgozni a betevõ kortyokért. :) Én megkeresnék egy szoptatási tanácsadót (az LLL vagy az IBCLC honlapján biztos kapsz segítséget) Ne add fel, szerintem menni fog!
Nekem a szoptatás után ivott rengeteg folyadék (általában víz), és az alvás segített. Illetve szoptatás utáni fejéssel lehet még nagyon jól turbózni a mennyiséget.
A kérdező hozzászólása: az ejjel viz helyett Hazi Komeny teat fogyasztottam, reggelre meg a polom is tejes lett.... koszonom a segitsegeteket, tanacsaitokat, megprobalok mindent, hogy ne apadjon el a tejem , merthat az az egeszseges, es hat faraszto a tapszert keszitgetni ejszaka... konyha --> haloszoba, haloszoba -->konyha...

Ide már segítség kell? Mit tegyek?

Nem akarom magam sajnáltatni, mert a legelején én is hibáztam, de azóta csak ez a srác kell. Õ nem tudom mit érez, ? maga se, most csak a munka, a munka és a munka. Már vasárnap óta nem is keresett, bár senki mást se.

Legjobb válasz: Szia kérdezõ. Elõször is az öngyilkosság gondolatát felejts el! Ha fontos neked ez a fiú,próbáld meg azt,hogy te keresed meg õt. Nem tudom a fiú tudja-e,hogy miatta költöztél ebbe a városba,ha nem,én a helyedben elmondanám neki. Tegyük fel ez a fiú,hogy írjam,nem sikerül,akkor sem csüggednék miatta,hanem azt tanácsolom,várd meg a munkád sorsát,ha összejön maradj,ha nem,nem tudom anyukáddal milyen kapcsolatot ápoltok,de ez esetben haza is költözhetnél egy kis idõre. Próbálj meg ismerkedni,barátkozni az új közegben,pl. a munkahelyeden,nem csak ez a fiú létezik abban a városban. Végszóban annyit,tedd félre a "büszkeséged",és keresd meg te,mond el neki ezt amit leírtál,és ha nem sikerülnek vele a dolgok,várd meg,hogy alakul a munkahelyed,de addig is próbálj meg ismerkedni,barátkozni az emberekkel,nem vagy egyedül,és az alkohol nem segít,lehet enyhít a dolgokon,de csak tönkre teszed magad vele hosszabb távon. Ha esetleg tudok neked segíteni,akkor privátban levelezhetünk,addig sem érzed magad egyedül. 20/L

Szia kérdezõ. Elõször is az öngyilkosság gondolatát felejts el! Ha fontos neked ez a fiú, próbáld meg azt, hogy te keresed meg õt. Nem tudom a fiú tudja-e, hogy miatta költöztél ebbe a városba, ha nem, én a helyedben elmondanám neki. Tegyük fel ez a fiú, hogy írjam, nem sikerül, akkor sem csüggednék miatta, hanem azt tanácsolom, várd meg a munkád sorsát, ha összejön maradj, ha nem, nem tudom anyukáddal milyen kapcsolatot ápoltok, de ez esetben haza is költözhetnél egy kis idõre. Próbálj meg ismerkedni, barátkozni az új közegben, pl. a munkahelyeden, nem csak ez a fiú létezik abban a városban. Végszóban annyit, tedd félre a "büszkeséged", és keresd meg te, mond el neki ezt amit leírtál, és ha nem sikerülnek vele a dolgok, várd meg, hogy alakul a munkahelyed, de addig is próbálj meg ismerkedni, barátkozni az emberekkel, nem vagy egyedül, és az alkohol nem segít, lehet enyhít a dolgokon, de csak tönkre teszed magad vele hosszabb távon. Ha esetleg tudok neked segíteni, akkor privátban levelezhetünk, addig sem érzed magad egyedül. 20/L
Én is voltam ilyen cipõben, szóval hidd el, elmúlik ez is :) Én belevettettem magam a munkába. Ha nem kapod meg ezt a munkát, akkor mindenképp nézz valami vésztartalékot, ahova tuti, hogy felvesznek, hogy ne kerülj padlóra. Az rossz hozzáállás, hogy sírsz egy fiú után.Te vagy a jó és a szép, õ a hülye hogy nem keres. Úgyhogy felejtsd el az önsajnálatot és kezdj magaddal valamit. Sportolj, hibbizz, barátnõzz :) és ha már rendben vagy, akkor jönni fog a szerelem is. Jó tanács: Nem elfelejteni kell a férfiakat, akikkel keresztezett az élet, hanem csak fogadd el, hogy titeket nem egymásnak rendeltek :)
A kérdező hozzászólása: De épp ez a baj, hogy mindenki azt mondja, hogy tökéletesen illünk egymáshoz, és mégis... õt most nem érdekli a párkapcsolat, õt csak a munka, és ez igaz is, mert most két munkát akar vállalni...
ha õ így érez, akkor nem tudsz mit csinálni, nem erõszakolhatod rá magadat/a kapcsolatot. de azért emiatt még nem kellene az öngyilkosság gondolatával sem foglalkoznod, valószínû tényleg segítségre van szükséged.
Az, hogy mások mit látnak kívülrõl, az közelrõl sem fedi mindig az igazságot. Mások nem látják az okokat, a habitusotokat, nem látnak bele a fejetekbe, nem ismerik az érzéseiteket. Úgyhogy butaság erre építeni, hogy mások szerint összeilletek. Nekem is ezt mondták, mikor vigasztalni akartak egy hosszú (5éves) kapcsolat után: "Jaj, pedig úgy összeilletettek"Aztán mégiscsak férjhez mentem, boldog vagyok, mással. (2.voltam)

Mit tegyek? Most 2 napal ezelőtt jött egy lány ide a mi falunkba vakáciozni és nekem nagyon tetszik de még csak 3x találkoztunk mit tegyek elmondjam mit érzek?

Legjobb válasz: Hát ha te is tetszel neki úgy látod, akkor nyugodtan elmondhatod, hogy tetszik neked és szeretnéd még jobban megismerni.

Hát ha te is tetszel neki úgy látod, akkor nyugodtan elmondhatod, hogy tetszik neked és szeretnéd még jobban megismerni.

Valaki segítsen nekem! Mit csináljak ha holnapra meg kell Tanulni egy hosszú verset és én nem akarom meg már nincs rá idöm se. Most ilyenkor mit tegyek hogy ne kapjak rá egyest?

Legjobb válasz: Mit tegyél? Tanuld meg. Még nagyon som órád van. Ennyi idõ alatt biztosan meg lehet tanulni. Ja, persze, ha nem akarod, akkor ne tanuld, de akkor ne lepõdj meg az egyesen. Netezni van idõd csak tanulni nincs?????

Mit tegyél? Tanuld meg. Még nagyon som órád van. Ennyi idõ alatt biztosan meg lehet tanulni. Ja, persze, ha nem akarod, akkor ne tanuld, de akkor ne lepõdj meg az egyesen. Netezni van idõd csak tanulni nincs?????

A macskám nem hajlandó rászokni az alomra, és nincs elég időm, hogy minden egyes étkezés után rátegyem! Ha pedig ráteszem, akkor elkezd benne játszani! Mindig oda piszkít ahol nem érem el, és nem tudom feltakarítani! Mit tegyek?

Legjobb válasz: Nem hiszem el mikor valaki azt mondja "nincs idõm". Akkor ne tarts állatot és kész ha nincs idõd megtanítani ilyen alap dolgokra sem. Néhány macskának hetekig tart mire rászokik a budira nagy nehezen, addig viszont neked kell belepakolni ahányszor látod hogy megy pisihelyet keresni. Estére meg zárd a budiba a wc-jével meg egy tál vízzel. Mást nem tehetsz, magától nem fogja megtanulni.

Nem hiszem el mikor valaki azt mondja "nincs idõm". Akkor ne tarts állatot és kész ha nincs idõd megtanítani ilyen alap dolgokra sem. Néhány macskának hetekig tart mire rászokik a budira nagy nehezen, addig viszont neked kell belepakolni ahányszor látod hogy megy pisihelyet keresni. Estére meg zárd a budiba a wc-jével meg egy tál vízzel. Mást nem tehetsz, magától nem fogja megtanulni.
fura macskád van, a cicák ösztönösen földbe teszik a cuccost :/ pontosan hová szokott? szekrény, hûtõ, ágy mögé? ne hagyd bemenni, zárd el a helyét. de tuti tipp, ha egyszerûen bezárod a wc-be egy napra, vagy kettõre. csak a cica + az alom. na és persze kajáltasd meg adj neki vizet, hogy legyen mit termelnie. elõbb utóbb rájön a hülyéje, hogy hova kell.
Rakj egy kis darabkát a végtermékbõl az alomba. Vagy rakd más helyre az almot magát, olyanra ahova gyakrabban végzi a dolgát.
Nem egyszerû, amit kérdezel! A mostani cicámnak kicsit belekapartunk az alomba, azóta szobasztiszta, nagyon könnyen ment. Viszont volt egy renitens cicám, mindenhová odaf.sott szinte, szennyestartó, ágynemû, hûtõ-szekrény alá, mögé stb. Egyszerûen nem sikerült alomra szoktatni, úgyhogy végül kinti cica lett belõle. A te cicád esetében rengeteg türelemre és idõre lenne szükség. Ha látod, hogy a nagy eseményre készül, be vele az alomba, kapargatni neki, nem kiengedni. Aztán hátha. Sok sikert!

Eltört bennem a toll mit tegyek, és a barátom 1 óra múlva ide ér és nem tudom mit tegyek? Mi van ha észre veszi?

Egyszer már megúsztam de most lehet h nem fogom :(

Legjobb válasz: egy költõ veszett el benned!

egy költõ veszett el benned!
A kérdező hozzászólása: Ezt most h értéd? :(((
:D komoly
Vedd ki csipesszel... Ám ha nem kamu kérdés, és tényleg nem tudod kiv enni akkor irány a sürgösségi!
A kérdező hozzászólása: Ok megpróbálom csipesszel köszi
Ez igen fiam..... Ezt hogy is csináltad?
A kérdező hozzászólása: Épp játszottam magammal aztán már meguntam az ujjam, ezért felkaptam az 1. Olyan dolgot amit feltudtam kapni és fel... Aztán már túl mélyre ment és dörzsölgettem és aztán...
Gratulálok..... Minden esetre és is a csipeszt ajánlóm, meg talán próbáld öblíteni vízzel aztán nyomni, hátha valami jó is kisül belõle!

Miért kapcsolódik be magától az asztali gépem? Ha elfelejtem lekapcsolni az elosztót amibe be van dugva a gép, kis idő múltán, de sokszor kikapcsolást követően azonnal visszakapcsol. Mitől van ez? Mit tegyek hogy ne kapcsoljon be magától?

Legjobb válasz: "Mit tegyek hogy ne kapcsoljon be magától?" Kihúzod a tápkábelt például. Hogy mitõl lehet ez... valamiért zár a bekapcsolásért felelõs áramkör. Ez lehet a gomb hibája is, hogy érintkezik, vagy talán a táp. Esetleg a gombot az alaplappal összekötõ kábel? Hozzáértõbbek majd pontosítanak. :)

"Mit tegyek hogy ne kapcsoljon be magától?" Kihúzod a tápkábelt például. Hogy mitõl lehet ez... valamiért zár a bekapcsolásért felelõs áramkör. Ez lehet a gomb hibája is, hogy érintkezik, vagy talán a táp. Esetleg a gombot az alaplappal összekötõ kábel? Hozzáértõbbek majd pontosítanak. :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!