Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek hetes babámmal, hogy hamar (1 db)

Mit tegyek 2 hetes babámmal, hogy hamar visszaaludjon éjjel?

Felébred szopizik, illetve elalszik a cicin ha meg be akarom rakni a kiságyba felébred. Kap mellé tápszert is és akkor utánna nézel?dik. Napközben meg aludna. Próbálom délutántól ébren tartani akkor meg ny?gl?dik.

Legjobb válasz: Fogadd el ezt a helyzetet,ha nagyon akarsz ellene tenni akkor ezt megérzi a pici ( a feszültséget)és méginkább nem akar majd aludni,elöbb-utobb kialakul ám és akkor fog aludni amikor "kell".Ez egy ilyen korszak,2 hetes baba az még nagyon pici,ha 2-3 hónap mulva is ilyen gondod lesz akkor esetleg már lehet tippeket adni. Sok türelmet és jó babázást kívánok!

Fogadd el ezt a helyzetet, ha nagyon akarsz ellene tenni akkor ezt megérzi a pici ( a feszültséget)és méginkább nem akar majd aludni, elöbb-utobb kialakul ám és akkor fog aludni amikor "kell".Ez egy ilyen korszak, 2 hetes baba az még nagyon pici, ha 2-3 hónap mulva is ilyen gondod lesz akkor esetleg már lehet tippeket adni. Sok türelmet és jó babázást kívánok!
Úriten, hogy írhat valaki ilyet!!!Neked meg egy jó bunkósbotot! Aludj jól! A válaszra válaszolva, tényleg kicsi még, majd megtanul elaludni, visszaaludni és tovább aludni egyfolytában, mint 3-4 óra. De ehhez idõ kell. Kitartást és gratula a babához.
A második válszoló szerintem egy hülye poénnak szánta, de legalább kihozott rengeteg belsõ feszültséget belõletek:) Nem hinném, hogy szükség van a tápszerre, sokaknak így apad el a tejük, mert azt hiszik kevés és hozzátáplálnak. Kérdezd õt, nagyon ért hozzá: http://www.nlcafe.hu/szakertoi_oldalak/326621/3/ Én magam mellé vettem, így félálomban eszik és alszik is. Sokan ellenzik, de én így érzem jónak.
Az elõzõ válaszoló vagyok, annyit még, ha elalszik én sosem keltem fel büfizni. Akkor felesleges. A bukás nem a büfi hiányától van. Üdv, egy 3 és fél hónapos kislány anyukája
az én 9 napos kisfiam, jól alszik, este ha jól lakik, akkor 4 órát is alszik. Addig kell hagyni a cicin, ameddig neki jólesik (vagy annyi tápot amennyit kér), érzi õ mikor elég. Lehet nem lakik jól a babád és azért nem alszik.Az én véleményem szerint ha beáll neki a 4 órás rend, akkor jól fog aludni. Ha ébren tartod, akkor mert nagyon nyügõs lehet az a baj.
Valaki kitörölte a második választ, amiben pálinkás kenyeret ajánl valaki.
nem is hiányzik, de vicces volt;)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

S. O. S. van valami jó tanács vagy tipp, ha elszakad a cérna?

Nagyon szégyellem, hogy kiírom ezt a kérdést, de nem tudok mástól tanácsot kérni.
Kislányom egy éves.
Mindig is sokat síró, nyűgös baba volt, és mindig voltak jó napjaink és rosszak is, amin ha már túllendültünk, utólag csak nevettem rajta.
Most épp egy ilyen extra rossz napunk van, tudom, hogy holnap már mosolyogni fogok a dolgon, de most pocsékul érzem magam.
Úgy kezdődött a reggel, hogy megjött a mensim, pedig csak jövő hét utánra vártam.
Aztán a ház előtt nyírták a füvet, és erre felébred a kislányom is.
Azóta folyamatosan sír, hisztizik, csak kézben lenne el.
A háztartás úszik, halomban a mosatlan, a szennyes, a szemetet is ki kéne vinni, a kislányomat ma már háromszor öltöztettem át, mert azzal szórakozik, hogy magára köpi az innivalóját.
A hasam görcsöl, nem hat a fájdalomcsillapító sem.
Körbe nézek a lakásban, és frusztrál, hogy nem tudok haladni a dolgommal, mosogatni kéne, vasalni, mosni, elrakni a tiszta ruhát, felsöpörni, de alig bírok mozdulni, úgy fáj a hasam, a lányom meg ha nem veszem fel, akkor leszedi rólam a nadrágot és közben keservesen sír. Most itt ül az ölemben de még így is sír, semmi nem jó.
Tudom, hogy mindenkinél vannak ilyen napok, és nevetni fogunk rajta később, de most már én is sírok, mit csináljak, hogy túllendüljünk ezen, mert már megőrülök úgy érzem :( :( :( :( :( :( :(

25

Kisfiam 2 hónapos és a jobb lábfejét csak kifelé fordítva tartja. Mitől lehet ez?

A csípőszűrésen nem találtak semmi rendellenességet nála. Azért tornáztatom, s így vettem észre én is. Hétfőn megyünk háziorvoshoz, ott mindenképpen rákérdezek, addig is jó lenne tudni mire számítsak... Amúgy könnyedén rendes helyzetbe hozható a lábfeje, nem sír (tehát gondolom nem fáj neki), de ha elengedem újra kifelé tartja.
Hozzáteszem csak hason alszik, és a kiságy bal sarka/oldala felé kúszik rendszeresen,mire felébred. Ezzel összefügghet?
Köszönöm a válaszokat!

6

12 hós babám nem szopizik már, szükséges adni neki valamilyen tejet? Tápszert nem akarok.

Most lesz 12 hós, nagyon picikét szopik már csak reggel.

11

A kisfiam 3 zacskó tápszert eszik meg egy hét alatt. Mit tegyek?

A fiam most 4 hónapos és múlthét péntek óta máig 3 zacskó tápszer ment el. Nem szopizik. A már kész tápszerhez önthetek egy kis baba teát?

9

Ilyen játékba beletehetem 6 hónapos babám?

https://www.google.hu/search?q=graco+entertainment&client=fi..

1

Mennyi idős kortól lehet autósülésbe, illetve kézi babahordozóba tenni a kisbabát?

5

Mit tehetnék enyhén orrfolyós babámmal?

6 hós.
Voltunk dokinál,nem adott semmit,tanácsolni se tanácsolt semmit.Mert a tüdeje tiszta nem köhög stb.Épp csak folyik az orra,de engem zavar egy kicsit.Mit tehetnék vele?

3

Tudom még hamari de mikulásnapra szeretnék egy kis csomagot csinálni az akkor 6 hónapos babámnak. Még anyatejes semmit nem kóstolt és szerintem 6 hóig nem is fog. Mit tehetnék így bele? Gyümölcsöt és még?

7

Vélemény a Vilma női névről?

A baba még csak elméleti fázisban van de tervezzük,a névválasztás első fázisában vagyunk még csak,de ez a név mindkettőnknek tetszik. :)

13

Lehet Ca hiánya 1 évesemnek, ha nem iszik tejet se tápszert?

Kislányom 10 hónapos kora óta nem hajlandó egész nap se szopni se tápszert, se semmit se inni a vizen kívül.
Esti alváskor hajlandó egyedül meginni 100 ml tápszert.
Szerintetek ez baj?
Volt így még valaki?

7

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!