Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek helyrejojjon a (4 db)

Mit tegyek h helyrejojjon a kapcsolatom?

Regota jarunk, es a napokban megtudtam h levelezget egy amerikai nagyon szep lannyal.En mar nem tudok megbizni benne mert hazudott nekem, letagadta.Mit csinaljak h bizzak is meg abarataomban, ha megigerte h tobb ilyen nem lesz? Sokm problemank volt, de mit tegfyek h higyje el h megvaltoztam, s azt szeretnem h minel jobban legyunk? Szeretem es nem szeretnem elvesizteni.

Legjobb válasz: Én azt nem értem, hogy mitõl félsz, attól, hogy levelezik, ráadásul egy amerikai lánnyal, félsz, hogy kimegy utána??Brcsak ilyen egyszerû lenne, nekem a barátom él kinn és most azért pedálozok, hogy kimehessek, nem könnyû ám. Másodszor, ahogy kivettem a szavaidból, te is csináltál dolgokat, ami nem lehetett könnyû neki. Ezt nektek kell megbeszélni, te is mond el, mit érzel, hogy megváltoztál, nincs értelme hazudozni egy kapcsolatban, azt is mond el, hogy zavar ez a levelezés és õ majd megmondja, mit is jelent neki.

Én azt nem értem, hogy mitõl félsz, attól, hogy levelezik, ráadásul egy amerikai lánnyal, félsz, hogy kimegy utána??Brcsak ilyen egyszerû lenne, nekem a barátom él kinn és most azért pedálozok, hogy kimehessek, nem könnyû ám. Másodszor, ahogy kivettem a szavaidból, te is csináltál dolgokat, ami nem lehetett könnyû neki. Ezt nektek kell megbeszélni, te is mond el, mit érzel, hogy megváltoztál, nincs értelme hazudozni egy kapcsolatban, azt is mond el, hogy zavar ez a levelezés és õ majd megmondja, mit is jelent neki.

Mit tegyek, hogy helyrejöjjön a Windows 8?

Van egy windows 8-as laptopom, előzőleg telepítettem egy programot ami újraindítást igényelt. Újraindítás után viszont egy kék képernyő jön be, hibaelhárítás címszóval és hogy kerítsem elő az USB-s boot-ot amit a gyártótól kaptam. Nem kaptam se windows 8 CD-t, se USB-t más módot nem ír rá és semmit sem csinál, csak a kék képernyő jön be. Utánaolvastam a windows 8 gyors indítása okozza, de már késő mert semmit nem csinál a laptop, nem tud windowst betölteni csak a kék képernyő jön be mindig és semmit sem tudok tenni. Mi legyen? Vissza az áruházhoz, akiktől vásároltam?

Legjobb válasz: Én úgy gondolom, hogy ez amit leírtál a kékhalál nevezetû gyönyörûszép infós csoda, mindenféleképpen vissza akitõl vetted!

Én úgy gondolom, hogy ez amit leírtál a kékhalál nevezetû gyönyörûszép infós csoda, mindenféleképpen vissza akitõl vetted!
A kérdező hozzászólása: Muszáj lesz, felhívtam õket, beszéltem a márkaszervízzel is, próbáltak rá segíteni de senki nem tudott semmit. Windows én így szeretlek.

3 éves kisfiam nagyon nehezen tud kakilni . Kúp kell hozzá . Sokat fáj a hasa is . Egy két napja mindent szétrág már 2 cumi oda van olyan ideges. Nem mer pukkantani sem . Mit tegyek hogy helyrejöjjön a széklete?

Legjobb válasz: AZ enyém másfél éves, hónapok óta gyötrõdünk vele. Ami végül bevált recept: Reggel ébredés után reggeli elõtt még az ágyban 0,5 dl Dr. Steinberger aszaltszilvalé. Délelõtt gyümölcsjoghurt tízóraira másfél kanál búzakorpával elkeverve. Minden nap szigorúan leves, szaftos, tésztás, rizses kaják. Fehér kenyér nuku, rozsosok bármi. Uzsonnára bármi. Csoki nincs, túlzott tejfogyasztás nem ajánlott. Gyümülcsök közül banán nem javasolt. Szilva, barack, körte alma mehet, natúr élõflórás joghurttal meglocsolva, esetleg kis cukorral ha nagyon savanyú. Vacsorára gabonapép, könnyû ételek. Lefekvés elõtt egy bögre langyos tej, elõtte 0,5 dl aszaltszilvalé. Ez a napi program már egy ideje, hetek óta kellemes laza a kakája. Ja, és kamilla teát iszik, közepes erõsségût, (nem fileteres!!) jó sok cukorral kifejezetten meghajtja, én nem cukrozom neki. Levolac nevû szirupot tudsz venni patikában, a fél literes kiszerelés 1600 ft körül van, ebbõl kis kupaknyi adagokat kell adni, és nem bántja a bélflórát. Kezdetnek ezt használjátok, hetekig, hónapokig adható, aztán ha lelalzult a széklete tartsd rendben a fentebb említettekkel. Fontos, hogy túl sok tejet, kakaót, csokit tényleg ne adj neki. Amúgy szorongásos stressz okozza ezt a székrekedéses problémát a legtöbb esetben. Gondold végig, mi a helyzet otthon, és ha tényleg minden rendben van, nem lát/hall a gyerek rosszat, veszekedést, stb nézz körül a környezetetekben, hátha megtalálod a probléma okát. Van speciális szakrendelés is, minket beutaltak. Még nem voltunk, mert szülni fogok, de utána visszük a babát. Esetleg ha van még kérdésed, privát írj. Ja, az említett Dr Steinberger aszaltszilvalé botrányosan drága, Herbáriában 1499 egy 7,5 dl-es üveg, de megéri. Bio webshopoktól lehet 1200 körül is rendelni.

AZ enyém másfél éves, hónapok óta gyötrõdünk vele. Ami végül bevált recept: Reggel ébredés után reggeli elõtt még az ágyban 0, 5 dl Dr. Steinberger aszaltszilvalé. Délelõtt gyümölcsjoghurt tízóraira másfél kanál búzakorpával elkeverve. Minden nap szigorúan leves, szaftos, tésztás, rizses kaják. Fehér kenyér nuku, rozsosok bármi. Uzsonnára bármi. Csoki nincs, túlzott tejfogyasztás nem ajánlott. Gyümülcsök közül banán nem javasolt. Szilva, barack, körte alma mehet, natúr élõflórás joghurttal meglocsolva, esetleg kis cukorral ha nagyon savanyú. Vacsorára gabonapép, könnyû ételek. Lefekvés elõtt egy bögre langyos tej, elõtte 0, 5 dl aszaltszilvalé. Ez a napi program már egy ideje, hetek óta kellemes laza a kakája. Ja, és kamilla teát iszik, közepes erõsségût, (nem fileteres!!) jó sok cukorral kifejezetten meghajtja, én nem cukrozom neki. Levolac nevû szirupot tudsz venni patikában, a fél literes kiszerelés 1600 ft körül van, ebbõl kis kupaknyi adagokat kell adni, és nem bántja a bélflórát. Kezdetnek ezt használjátok, hetekig, hónapokig adható, aztán ha lelalzult a széklete tartsd rendben a fentebb említettekkel. Fontos, hogy túl sok tejet, kakaót, csokit tényleg ne adj neki. Amúgy szorongásos stressz okozza ezt a székrekedéses problémát a legtöbb esetben. Gondold végig, mi a helyzet otthon, és ha tényleg minden rendben van, nem lát/hall a gyerek rosszat, veszekedést, stb nézz körül a környezetetekben, hátha megtalálod a probléma okát. Van speciális szakrendelés is, minket beutaltak. Még nem voltunk, mert szülni fogok, de utána visszük a babát. Esetleg ha van még kérdésed, privát írj. Ja, az említett Dr Steinberger aszaltszilvalé botrányosan drága, Herbáriában 1499 egy 7, 5 dl-es üveg, de megéri. Bio webshopoktól lehet 1200 körül is rendelni.
Reggelire joghurt Kis kenyér, vagy gybonapehely tejjel, tízóraira szilva nyersen, ebédre leves fõzelék husival vagy sült virslivel kolbásszal, uzsonnára barack, vacsorára megint fõzelék, vagy joghurt. Ezek a legjobb székletlazítók, ha ezeket eszi helyre áll a napi kaki!
Elõzõ vagyok, bocsi, valamit félreértettem. :) Elég kell legyen...igen.
A gyerekorvossal írass fel székletlazítót, ha kemény, mert lehet fájdalmas a kakilástól és fél tõle. Sok sikert!
az étrend nagyon fontos, valóban több rostosat egyetek, édességeket pedig kerülni kell. És hát sok folyadék. Pszichológushoz is elmehettek (nevelési tanácsadó), de érdemes gasztroenterológiai vizsgálattal kezdeni, ahova a háziorvos tud beutalót adni
fessetek, sarazzatok, maszatoljatok, gyurmázzatok
18:58-as vagyok még mindig... Azt észrevettem, ha sokat énekelek a picinek, akkor határozottan jobb az emésztése.
Csak ez egy 3 éves kisfiúnak lehet hogy édeskevés... Az enyém másfél, és ha ennyit adnék neki enni egész nap õrjöngene. EZért is veszek neki búzakorpát a joghurtba gyümölcsbe, dúsítja kicsit.
Szia. Az én lányom mindig hasfájós volt születésétõl kezdve. Minden nap tortúra volt a kakilás, ameddig rá nem találtunk a tejcukorra! Addig kúp, meg hõmérõzés kellett a kakiláshoz, de amikor elkezdett tejcukrot kapni, minden helyreállt. Megitta a teáskanál tejcukrot egy kis teába keverve, és fél óra múlva tele lett a pelus! Nagyon tudom ajánlani! Bioboltban, és gyógyszertárban kapható. Abszolút természetes, csak persze nem adható tejérzékenyeknek. Remélem, megoldódik a gondotok! :)


Megfaztam es elment a hangom, be vagyok rekedve de beszelni tudok normalisan csak ha enekelni probalok nem jon ki jol a hang. Mit tegyek h helyrejojjon minel hamarabb?

Humexet szedtem megfazas ellen,a megfazas elmult,de sokszor muszaj megkoszoruljem a torkom vagy eppenseggel kohogjek hogy par percet tudjak enekelni.Nagyon fontos hogy tiszta legyen a hangom,mint eddig,megfazas elott.Mit tegyek hogy helyrejojjon a hangom?

Legjobb válasz: Végy erõt magadon, és egyáltalán ne szólalj meg most a szünetben. Még csak ne is suttogj, hangot se adj. Segít a sok langyos folyadék, a méz és a hagymalé, a kamilla és a sós víz inhalálása. Kerüld a forrót, a hideget, a fûszerest, az alkoholost és a szénsavast. Jobbulást!

Végy erõt magadon, és egyáltalán ne szólalj meg most a szünetben. Még csak ne is suttogj, hangot se adj. Segít a sok langyos folyadék, a méz és a hagymalé, a kamilla és a sós víz inhalálása. Kerüld a forrót, a hideget, a fûszerest, az alkoholost és a szénsavast. Jobbulást!
A kérdező hozzászólása: Koszonom szepen a tanacsot, de meddig ne szoljak semmit?A baratommal elek, az eleg nehez lesz hogy ne szoljak semmit hozza :)
Mutogass neki, vagy írj, mutasd, hogy nem tudsz beszélni. Vasárnapig várj a megszólalással!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!