Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek ha nincs meg a kodom (2 db)

Mit tegyek most ha nincs meg a kodom?

Sehol sem találom a lapot amin rajta volt a pin kod és a puk kod.A pin kodot tudom de valami lett vele és most a puk-ot kéri. Mit lehet ienkor cisnálni ha nincs meg de uj számot nem szeretnék lehet e vele valamit cisnálni?:S

Legjobb válasz: Azt nem írtad, hogy melyik szolgáltatónál vagy. De pl. a vodafone a puk kódodat telefonon(!) is megmondja, ha azonosítod az elõfizetéshez tartozó ügyfelet (tudod a telefonos biztonsági kódot és a személyes adataidat :) ) A többi szolgáltató is hasonlóan jár el úgy tudom, de ott gyakorlati tapasztalatom nincs. Nem kell letiltatni és nem kell újat sem kérni. Ráadásul ingyen van. Ha mégsem sikerülne, vagy több, mint tízszer rontanád el a puk kódodat, akkor a kártya cseréjével a szám megtartható. Ezt az ügyfélszolgálaton (márkaképviseleten, nem viszonteladónál!) tudod kezdeményezni, és mint már írták pénzbe kerül, kb. 2-4e Ft.)

Azt nem írtad, hogy melyik szolgáltatónál vagy. De pl. a vodafone a puk kódodat telefonon(!) is megmondja, ha azonosítod az elõfizetéshez tartozó ügyfelet (tudod a telefonos biztonsági kódot és a személyes adataidat :) ) A többi szolgáltató is hasonlóan jár el úgy tudom, de ott gyakorlati tapasztalatom nincs. Nem kell letiltatni és nem kell újat sem kérni. Ráadásul ingyen van. Ha mégsem sikerülne, vagy több, mint tízszer rontanád el a puk kódodat, akkor a kártya cseréjével a szám megtartható. Ezt az ügyfélszolgálaton (márkaképviseleten, nem viszonteladónál!) tudod kezdeményezni, és mint már írták pénzbe kerül, kb. 2-4e Ft.)
ha pannonos a telefonos üf. szolgálaton tudsz érdeklõdni a jelszóddal. Ha nincs ilyen, menj be egy üzletbe és megadnak neked egyet. vagyi te adhatsz meg, és azzal fel tudod hívni a 1220at
Próbáld meg azt, hogy elmész a szolgáltató egyik boltjába és megkérdezed ott, hogy mit lehet tenni ez ügyben.
Letiltatod a kártyát4 Mondd, hogy ellopták, akkor rögtön tiltanak, majd kérj egy új kártyát! Némi készpénzt vigyél magaddal, mert a tiltás, és az új is fiztetõs! Egyszerû, és gyors megoldás! Csak elõtte vedd ki a telóból és dugd a fiók mélyére, nehogy lebukj a boltban vele!
Én vodafone -os vagyok, nekem is ez volt, ingyen megmondták minden tiltás nélkül. 1270 a telszám asszem.
A biztonsági kódot kéri. 1234, 12345, 0000, 00000 Ilyenekkel próbálkozz, meg ezekhez hasonlókkal.
A kérdező hozzászólása: még mindig nem jártam sikerrel!!!!! Segítség!!!
NEKEM is ugyanez a problémám! Én utána olvastam interneten http://www.smartnews.hu/2008/07/elfelejtett-biztonsagi-kod-m.. http://www.smartnews.hu/2008/06/nokia-telefon-es-billentyuze.. Csak nekem az a bibi, hogy nincsen ehhez a telefonhoz USB kábel.. legalábbis nem találom..


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!