Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek ha nincs meg a (61 db)

Mit tegyek, ha nincs meg a telefonom és le van merülve?

Sziasztok. Már majdnem 1 hónapja keresem a telefonomat, de sehol sem találom. Az a baj, hogy le van merülve, így fel sem tudom hívni magamat. Kifogytam az ötletekből. Segítség!

Legjobb válasz: A lemerült/lekapcsolt "normál" mobiltelefont "távból" nem lehet újra beindítani, nincs trükk, csak keresni lehet.

A lemerült/lekapcsolt "normál" mobiltelefont "távból" nem lehet újra beindítani, nincs trükk, csak keresni lehet.
Nem tudsz mit csinálni. Valaki már biztosan megtalálta. Az egyetlen dolog, hogy letiltathatod a készüléket IMEI száma szerint, így itthon nem fogják tudni használni. A SIM letiltása pénzbe kerül.
A kérdező hozzászólása: Azt tudom, hogy otthon van, de már minden zegzugot felkutattam.

Mit tegyek, ha nincs meg a felsőoktatási jelentkezési lapomhoz a boriték?

Sokan mondták, hogy a könyvben egy boriték is volt , én ilyet nem találtam de ez lényegtelen.Akkor egy egyszer? boritékba tegyem? És milyen cimre küldjem?

Legjobb válasz: Persze, tedd be egy borítékba. A címet nem tudom, de õk igen: Felsõoktatási felvételi A felvételi eljárással kapcsolatos általános kérdésekben: 189 (1-es nyelvválasztó / 6. menüpont, felsõoktatási felvételi tájékoztatás) Kormányzati Ügyféltájékoztató Központ Beadott jelentkezést érintõ konkrét ügyekben: (06-1) 477-3131 Levélcím: 1380 Budapest Pf. 1190 E-mail: [email protected] E-felvételivel kapcsolatban: [email protected]

Persze, tedd be egy borítékba. A címet nem tudom, de õk igen: Felsõoktatási felvételi A felvételi eljárással kapcsolatos általános kérdésekben: 189 (1-es nyelvválasztó / 6. menüpont, felsõoktatási felvételi tájékoztatás) Kormányzati Ügyféltájékoztató Központ Beadott jelentkezést érintõ konkrét ügyekben: (06-1) 477-3131 Levélcím: 1380 Budapest Pf. 1190 E-mail: [email protected] E-felvételivel kapcsolatban: [email protected]
Vagy használd ez e-felvételit! http://www.felvi.hu/
én is azt kaptam, és elsõ nap kellett kezdenem
Mondd meg neki vagy a másik eset hogy a 4. azaz az utolsó napon veszed be, de én is azt szedek és nekem az elsõ napon kellett bevennem...
Nekem az van a papírra írva, bár én Belarát fogok majd szedni, hogy ha elfelejti az emberke bevenni az 1. napon, akkor az 5.en vegye be, akár van még vérzés, akár nincs. Neked nem ír vmit róla a tájékoztatója?
A kérdező hozzászólása: még nem váltottam ki a gyógyszert, csak ma kaptam meg a receptet
elsõ napon kell bevenni, a haszn. utasításban is az van, én is így kezdtem el szedni, már egy éve szedem...
A kérdező hozzászólása: rendben, elkezdem elsõ nap. köszönöm a válaszokat:)
igen, kezd el elso nap, csak azt nem ertem, miert nem mondtad az orvosnak, hogy nics meg 5 napig, azert van, hogy kerdezz tole...

Mit tegyek ha akivel ülök a suliban a dolgozatokkor csak azt várja hogy segítsek neki, de egész évben alig hoz cuccot; és amikor meg nincs dolgozat akkor meg mindig van valami amivel nagyon meg tud sérteni. Mi a véleményetek? Mit tegyek?

Legjobb válasz: sz*rd le. mondd meg neki (nem dolgozatkor) hogy mindig megbánt ezért ne várjon tõled semmit. ha így sem hagy békén ülj el tõle jó messzire.

sz*rd le. mondd meg neki (nem dolgozatkor) hogy mindig megbánt ezért ne várjon tõled semmit. ha így sem hagy békén ülj el tõle jó messzire.
nálunk ugyanez megy. én elküldöm a jók*rva anyjába8)
Velem kb. a fél osztály ezt csinálja, sajnos még nem jöttem rá, mit lehetne tenni. Meg fogom próbálni azt, hogy aki bunkó, annak nem segítek, hátha leszállnak rólam.
Elsõsorban a te dogád legyen kész, ha minden megvan és van idõ, akkor akár leshet is, de addig hagyjon békén!
ülj máshova:)
Gimiben mindig azt várták egyes osztálytársaim, hogy majd angoldolgozatnál súgok, egyébként meg szartak a fejemre, úgyhogy úgy tettem, mintha nem hallanám jól õket, meg nem figyeltem oda...
A kérdező hozzászólása: köszi a gyors válaszokat!! :)

Mit tegyek, ha mostanság még azok a lányok is elutasítanak, akikkel egykor legalább egy csók összejött és emiatt kezdek depis lenni meg nincs már semmi önbizalmam és úgy hiszem nem kellek egy lánynak sem már sosem?

Hát ennyire ronda vagyok ezek szerint?

Legjobb válasz: Ha összejött a csók, akkor csak nem vagy annyira "csúnya" :) Ne légy depis, van, hogy sokáig nincs senkink, de lesz! Amit most leírtál az rombolja az önbizalmad, figyelj inkább azokra a tulajdonságokra, melyek jók benned :) Ne add fel!

Ha összejött a csók, akkor csak nem vagy annyira "csúnya" :) Ne légy depis, van, hogy sokáig nincs senkink, de lesz! Amit most leírtál az rombolja az önbizalmad, figyelj inkább azokra a tulajdonságokra, melyek jók benned :) Ne add fel!

Mit tegyek ha nagyon kívánom a szexet, de nincsen partnerem és prostihoz meg nem szeretnék menni? !

Sajnos ez miatt a randizás sem megy mert mindent nagyon gyorsan szeretnék "lezavarni", hogy minél előbb az ágyig juthassunk és ez elriasztja őket. Mit tehetnék a probléma megoldása érdekében?

Legjobb válasz: chat.hu - tele van könnyen kapható nõkkel és még házhoz is mennek -.-

chat.hu - tele van könnyen kapható nõkkel és még házhoz is mennek -.-
ha nem tudsz várni akkor marad a marok marcsa
ne legyél már ilyen hírtelen.... ne hidd, hogy egy lány egybõl máris szexel kezdi a dolgokat. Arra is biztosan sor kerül, de nem egybõl az ágyba kell bújni vagy ahol épp elér. Annyi türelem már csak kell, hogy legyen, hogy ha van egy csaj akkor nem egybõl dööntöd meg. 26/L

Mit tegyek most ha nincs meg a kodom?

Sehol sem találom a lapot amin rajta volt a pin kod és a puk kod.A pin kodot tudom de valami lett vele és most a puk-ot kéri. Mit lehet ienkor cisnálni ha nincs meg de uj számot nem szeretnék lehet e vele valamit cisnálni?:S

Legjobb válasz: Azt nem írtad, hogy melyik szolgáltatónál vagy. De pl. a vodafone a puk kódodat telefonon(!) is megmondja, ha azonosítod az elõfizetéshez tartozó ügyfelet (tudod a telefonos biztonsági kódot és a személyes adataidat :) ) A többi szolgáltató is hasonlóan jár el úgy tudom, de ott gyakorlati tapasztalatom nincs. Nem kell letiltatni és nem kell újat sem kérni. Ráadásul ingyen van. Ha mégsem sikerülne, vagy több, mint tízszer rontanád el a puk kódodat, akkor a kártya cseréjével a szám megtartható. Ezt az ügyfélszolgálaton (márkaképviseleten, nem viszonteladónál!) tudod kezdeményezni, és mint már írták pénzbe kerül, kb. 2-4e Ft.)

Azt nem írtad, hogy melyik szolgáltatónál vagy. De pl. a vodafone a puk kódodat telefonon(!) is megmondja, ha azonosítod az elõfizetéshez tartozó ügyfelet (tudod a telefonos biztonsági kódot és a személyes adataidat :) ) A többi szolgáltató is hasonlóan jár el úgy tudom, de ott gyakorlati tapasztalatom nincs. Nem kell letiltatni és nem kell újat sem kérni. Ráadásul ingyen van. Ha mégsem sikerülne, vagy több, mint tízszer rontanád el a puk kódodat, akkor a kártya cseréjével a szám megtartható. Ezt az ügyfélszolgálaton (márkaképviseleten, nem viszonteladónál!) tudod kezdeményezni, és mint már írták pénzbe kerül, kb. 2-4e Ft.)
ha pannonos a telefonos üf. szolgálaton tudsz érdeklõdni a jelszóddal. Ha nincs ilyen, menj be egy üzletbe és megadnak neked egyet. vagyi te adhatsz meg, és azzal fel tudod hívni a 1220at
Próbáld meg azt, hogy elmész a szolgáltató egyik boltjába és megkérdezed ott, hogy mit lehet tenni ez ügyben.
Letiltatod a kártyát4 Mondd, hogy ellopták, akkor rögtön tiltanak, majd kérj egy új kártyát! Némi készpénzt vigyél magaddal, mert a tiltás, és az új is fiztetõs! Egyszerû, és gyors megoldás! Csak elõtte vedd ki a telóból és dugd a fiók mélyére, nehogy lebukj a boltban vele!
Én vodafone -os vagyok, nekem is ez volt, ingyen megmondták minden tiltás nélkül. 1270 a telszám asszem.
hûtõfürdõ, ha nem menne le akkor kék Panadol
Az elõttem szóló jól írta!:) Kérdésem az, hogy megkaptad az influenza elleni védõoltást már???Kismamáknak ingyenes és nagy bajtól óv meg!
A kérdező hozzászólása: És nem lesz baja a babának a hütöfurdõtõl??
Csillapítsd! Elõször vegyél be Panadolt, és ha az nem vinnéle, akkor hûtõfürdõ. Ha az sem segít, akkor doki sürgõsen!

Mit tegyek van egy 8 éves fiam vidéken lakunk az utcába van egy pár gyerek a szomszédba pedig a tesóm két gyereke és az én fiammal csak akkor játszanak ha nincs más a fiam meg szenved ettől és persze én is hogy nem tudok rajta segíteni mit tegyek?

Legjobb válasz: Pedig nem egy rossz természetû gyerek a fiam tudom most azt gondoljátok hogy mindenki elfogult a sajátjával de akkor is néha tud õ is "kis szenya " lenni de melyikbe nincs ott a kis ördög? Mindig meg kínálja édességgel õket szóval nem is irigy. Miért van ez én már nagyon haragszom a többi gyerekre fõleg a tesóm gyerekeire de nem merem kimutatni nehogy ezmiatt is ki közösítsék. Az életkoruk tág de nem vészesen 4-12 ig.

A kérdező hozzászólása: Pedig nem egy rossz természetû gyerek a fiam tudom most azt gondoljátok hogy mindenki elfogult a sajátjával de akkor is néha tud õ is "kis szenya " lenni de melyikbe nincs ott a kis ördög? Mindig meg kínálja édességgel õket szóval nem is irigy. Miért van ez én már nagyon haragszom a többi gyerekre fõleg a tesóm gyerekeire de nem merem kimutatni nehogy ezmiatt is ki közösítsék. Az életkoruk tág de nem vészesen 4-12 ig.
A kérdező hozzászólása: Az az igazság hogy(8 lesz)még csak most szeptemberbe kezdjük a sulit. De megfordult a fejembe hogy az ovistársai közül egy-kettõt meglátogatni csak az a baj akit tudom hol lakik azok mind olyan zûrõsnek tünnek(nem akarok válogatni nehogy azt hidd de 2 éve költöztünk ide és nem is ismerem annyira õket)gondolom te se mernéd rábízni olyanra a gyereked akit alig ismersz csak látásból. De mindenféle képpen meg próbálom. Mert ezt nem bírom tovább nézni. Köszi
A kérdező hozzászólása: Szia! Köszönöm a válaszodat azt próbáltam már hogy érdekeset játszunk jöttek is de amint a másik valami jobbat mutatott megint le voltunk ejtve és valahogy belefáradtam hogy mindig én legyek a rendes mikor a fiamat .... se veszik. A tesónak mondtam vagy azt mondja hogy õ nem folyik bele ez a gyerekek dolga vagy lecseszi õket és azt mondja nekik hogy ez és ez lesz ha nem foglalkoztok a Danival (fiam) és utána szép és jó minden 2 napig utána meg megint minden elõröl a bünti meg elfelejtve. Tudom tudnak gonoszak lenni néha olyanokat mond a keresztlányom a fiamnak mikor azt hiszi nem hallom hogy ketté áll a fülem mikor meg kérdõre vonom letagadja. Az én fiam se szent de egyik se nem értem miért közösitik ki mikor meg nincs más õ is jó. Ne tudom mit híresztelnek róla de nagyon elegem van belõlük. Köszi a válaszod.
Szia!Én most vagyok 31 éves, két kisgyerekem van, de még emlékszem, azért is kiközösítettek, mert mi jobban álltunk anyagilag mint a többiek, több mindenz kaptam, jó tanuló voltam, ezért utáltak.Meg az Anyukám óvónõ volt, a legtöbb "barátomnak" Õ volt az óvónénije, és féltek Tõle. Tudom milyen lehet a Fiadnak, és tényleg sajnálom, de biztos találtok rá megoldást.
A kérdező hozzászólása: Van amikor ott ül szerencsétlen és nézi hogy játszanak a többiek azok meg oda se hívják a fiam meg nem az az élelmes hogy akkor is oda megy az én szívem meg megszakad.
A kérdező hozzászólása: Tudom sok a komment de tényleg segítsetek ha azt írjátok hogy játszak vele én azt is szoktam meg az apja is de gyereknek gyerek a játszótársa.
Próbálj tágabb környezetben játszótársat találni a gyerek mellé.Gondolom iskolás, osztálytársak nem jöhetnének szóba? Ha nyitottak vagytok rá hol nálatok lenne pár gyerek , hol másvalaki tartaná õket szemmel, így nem lenne baj , hogy nem a közelben vannak .
Találjatok ki vmi érdekes játékot, amire a szomszéd gyerekek is felfigyelnek! Pl.vegyetek egy papírsárkányt, és kezdjétek eregetni, amikor a többiek együtt "bandáznak". Aztán ha kíváncsian odajönnek, õk is eregessenek egy kört! Vagy lehet kavicsos játékot játszani: ki dobja közelebb a kavicsait a nagy kõhöz, aki nyer, az kap egy gombóc fagyit! Rendezzetek aszfaltrajzversenyt, gyûjtsetek bogarakat csapatokban: ki gyûjti a legszebbeket, a legtöbbet, a legrondábbat, stb. Az elején a te aktív közremûködésedre is szükség lesz, amíg önjárók nem lesznek a kölkök. Ha azt látják, nálatok mindig történik valami, jönnek majd maguktól is, és a kisfiad is megnyílik lassan, fõleg, hogy az elején ott leszel mellette. És beszélhetnél a tesóddal is a problémádról, hátha neki is lennének ötletei, vagy kipuhatolná a gyerekeitõl, hogy miért kerülik a kisfiadat /lehet, hogy valami hülyeséget kitaláltak rá, hogy tetves pl, vagy mittudomén, a gyerekek néha nagyon gonoszok tudnak lenni.../
A kérdező hozzászólása: Szia! Köszönöm remélem sikerül valamit kitalálnom.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!